zondag 9 januari 2022

France : les opposants au pass vaccinal se mobilisent à Paris

 France : les opposants au pass vaccinal se mobilisent à Paris

306.063 weergaven

Live gestreamd op 8 jan. 2022

#France #Paris #manifestation

RT France
1,03 mln. abonnees
ABONNEREN


EN CONTINU : https://francais.rt.com/france/94474-...

Ce 8 janvier, des opposants au pass sanitaire et sa transformation en pass vaccinal se mobilisent à Paris. Des manifestations sont également prévues dans de nombreuses villes en France quelques jours après la déclaration d’Emmanuel Macron dans laquelle il affirmait vouloir «emmerder jusqu'au bout» les non-vaccinés contre le Covid-19.

 

                     LINK : https://youtu.be/xaYcBIrhXT8 

 

«Ca n’a rien de sanitaire» : à Paris, des milliers de personnes contre le passe vaccinal

412.368 weergaven

8 jan. 2022

Le Parisien
705K abonnees
ABONNEREN


Plusieurs manifestations contre le projet de passe vaccinal se sont déroulées samedi à Paris, essentiellement dans le calme, quelques jours après les déclarations controversées d’Emmanuel Macron sur les non-vaccinés, qu’il souhaite « emmerder ».

                        LINK : https://youtu.be/pPa06Sn49N8

       

Tegenstanders van coronapas belagen partijgenoot Macron thuis

De Franse volksvertegenwoordiger Stéphane Claireaux, een partijgenoot van president Emmanuel Macron, is zondag thuis belaagd door tegenstanders van de coronapas. Een deel van de betogers bekogelde Claireaux, die naar buiten was gekomen, met aarde. Verschillende Franse politici veroordelen maandag het protest. In Frankrijk woedt momenteel de discussie volop over de invoering van een zogenaamd 2G-beleid. Uitspraken van Macron om ongevaccineerden het leven zuur te maken voedden het ongenoegen nog verder. Claireaux vertegenwoordigt in het Franse parlement de Franse overzeese gemeenschap Saint-Pierre en Miquelon, een eilandengroep voor de oostkust van Canada. Aan France Info maakte hij maandag bekend dat hij aangifte zal doen.  (GvA.be)


Non-vaccinés : Macron veut fracturer la société

15.514 weergaven       
10 jan. 2022


                          LINK: https://youtu.be/lcZYaSeAJXU 

633K abonnees

Le lundi 10 janvier 2022, Jean-Luc Mélenchon était l'invité d'un duplex de LCI. Il a dénoncé les violences qui s'expriment de plus en plus contre les élus et a expliqué que ces violences ne menaient jamais nulle part en politique. Le candidat de l'Union populaire à l'élection présidentielle est par ailleurs revenu sur les propos agressifs du président de la République contre les non-vaccinés. Il a dénoncé des mots qui mettent le feu aux poudres. Il a par ailleurs expliqué que la volonté d'Emmanuel Macron était de fracturer la société sur la question des vaccins. Il a dénoncé la volonté du président de s'inscrire dans un « populisme de droite » visant à créer un « eux » et un « nous » sur la question vaccinale.

 

Manifestatie in Antwerpen: “Onze kinderen worden geofferd voor de ouderen"

 

       750 betogers verzamelden op de Bolivarplaats in Antwerpen.  — ©   Joris Herregods

750 antivaxers manifesteren vreedzaam in Antwerpen: “Onze kinderen worden geofferd voor de ouderen”

Ook in Antwerpen manifesteerden aanhangers van de beweging Viruswaanzin tegen het coronabeleid. De betogers kanten zich tegen de vaccinaties bij kinderen en het verplichten van mondmaskers in de klassen. “We offeren onze kinderen op voor de belangen van de ouderen.”

9/01/2022 om 21:09

De Bolivarplaats aan het gerechtsgebouw in Antwerpen stroomde zondag bijna helemaal vol met manifestanten die zich verzetten tegen het coronabeleid van de regering. Er daagden nogal wat ouders met jonge kinderen op, opvallend veel pensioengerechtigden en hier en daar een biker of hooligan op rust. Volgens de politie waren er 750 betogers, bij de organisatie spraken ze over minstens duizend deelnemers.

 
   ©  Joris Herregods

De manifestatie in Antwerpen verliep vreedzaam en zonder incidenten, in tegenstelling tot de acties in Brussel, waar er wel confrontaties waren tussen relschoppers en de politie. De aanleiding voor de betoging in Antwerpen was de start van de vaccinatiecampagne bij kinderen tussen 5 en 11 jaar, en de start van het tweede trimester in het onderwijs. Noch de mondmaskerplicht in de scholen noch de start van de vaccinatiecampagne bij jonge kinderen kan op begrip rekenen bij de betogers.

“Ze zijn een ware schande”, zegt Tom Meert van European United, een van de sprekers bij aanvang van de betoging. “Van mondmaskers is nog altijd niet aangetoond dat ze werken. Dus waarom moeten we onze kinderen verplichten om een masker te dragen in de klas? Bovendien worden kinderen nauwelijks ernstig ziek als ze besmet geraken. So what’s the problem? Waarom zou je kinderen dan moeten vaccineren? We offeren onze kinderen op voor de belangen van de ouderen.”

“Grootste terrorist van het land”

Bij de betogers vertaalt die redenering zich in slogans als “geen experimenteel vaccin voor gezonde kinderen” en “Stop het offeren van kinderen” of “Mijn kind is geen proefkonijn”. Een deel van de betogers gelooft dat er achter het coronabeleid een malicieus complot zit van politici en Big Pharma. Eén betoger trok de parallel met 1984, het boek van George Orwell. “1984: An Introduction Manual.”

    ©  Joris Herregods

Een van de sprekers, een oudere man met gitaar, stelde zich met enig gevoel voor pathos voor als de grootste terrorist van het land. De man, kennelijk afkomstig uit Gooik, was zaterdag aan het plaatselijke vaccinatiecentrum gaan manifesteren tegen het vaccineren van kleine kinderen. Omdat hij foto’s had gemaakt van de aanwezige vrijwilligers, werd hij op de vingers getikt door de politie. “Ik werd bijna administratief aangehouden! Zover is het gekomen in dit land. Daarom: Belgian for Freedom!” (vdaa)

 

MR: «Grondrechten moeten ons kompas blijven»

 MR wil niet langer dat op de vrijheden wordt bezuinigd: «Grondrechten moeten ons kompas blijven»

Belga  -   9/01/2022

 

    © Belga / B. Fahy

«Sinds 20 jaar worden de vrijheid en de privacy regelmatig in twijfel getrokken voor belangrijke kwesties die als superieur worden beschouwd: de strijd tegen het terrorisme, de strijd tegen fiscale fraude, de strijd tegen financiële misbruiken, vandaag de strijd tegen een gezondheidsobstakel en morgen de strijd voor het klimaat. Als liberale partij kunnen we deze situatie niet accepteren. De grondrechten en vrijheden moeten ons kompas blijven, het belangrijkste onovertroffen kader, ongeacht de situatie in de samenleving», verklaarde MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez tijdens de ‘hybride nieuwjaarswensen’ via videoconferentie vanuit Bergen.

Evaluatie wetgeving

In het institutionele debat dat voorligt, wil de MR titel II van de Grondwet versterken, waarin de rechten en vrijheden van burgers zijn opgenomen. Bouchez vroeg ook een evaluatie van de wetgeving in verschillende zaken op het vlak van de evenredigheid van de maatregelen die ze bevatten. Indien nodig kunnen deze wetten hervormd of zelfs ingetrokken worden.

Het coronavirus heeft het belang van dit thema onderstreept. «We moeten onze wens intact houden om onze vrijheden zo snel mogelijk te herwinnen», zei vicepremier Sophie Wilmès.

Opnieuw coronabetoging in Brussel meer dan 5.000 deelnemers

 

© Marc Baert

Opnieuw coronabetoging in Brussel: politie telt 5.000 deelnemers

In Brussel vindt opnieuw een betoging tegen de coronapas en de coronamaatregelen plaats. Het initiatief gaat uit van ‘Samen voor Vrijheid’, een samenwerkingsverband van verschillende organisaties zoals Viruswaanzin, Vecht Voor Vrijheid, The Human Side, Belgians for Freedom en nog tientallen andere. Volgens de Brusselse politie telde de betoging zo’n 5.000 deelnemers, zo werd gemeld rond 15.15 uur. De betoging heeft intussen haar eindpunt in het Jubelpark bereikt, waar verschillende sprekers het woord zullen nemen.

HR 09-01-22, 07:29 Laatste update: 15:39 Bron: Belga

  “Ik ben blij hier zoveel mensen verzameld te zien”, zei organisator Ezra Armakye. “Mensen van alle afkomsten en overtuigingen, die samenkomen om duidelijk te maken dat we geen coronapas zullen dulden.”

“Samen voor vrijheid brengt organisaties en individuen samen uit de hele samenleving”, klinkt het nog. “Zowel gevaccineerden als ongevaccineerden, van links tot rechts, om een boodschap te brengen dat er een politiek moet komen die kiest voor verbinding in plaats van verdeeldheid en polarisatie. Een overheid die kiest voor ondersteunende maatregelen in plaats van repressieve maatregelen. Een samenleving waar er geen onderscheid gemaakt wordt tussen A- en B- burgers.”

Een spandoek van ‘Samen voor Vrijheid’ op de betoging van vandaag. 

© BELGA

 Volgens de organisatoren heerst er ook een buitenproportionele angst voor het coronavirus, die weggenomen moet worden: “Ook andere wetenschappelijke visies moeten aan bod komen, zodat de coronamaatregelen zowel kunnen winnen aan evenwicht én aan draagvlak. Het huidige narratief is al meermaals wetenschappelijk achterhaald en kritische stemmen worden weggefilterd. Het is tijd dat burgers het vertrouwen dat ze de afgelopen tijd verloren bij de politiek weer terugvinden bij elkaar en samen voor een toekomst gaan waar iedereen zich thuisvoelt.”

Bekijk ook: Wie zijn de mensen op de coronabetoging? 



De betoging startte om 12.30 uur bij het Noordstation (Starbucks, aan het kruispunt Simon Bolivarlaan en Vooruitgangstraat). De betoging heeft intussen haar eindpunt in het Jubelpark bereikt, waar verschillende sprekers het woord zullen nemen. Boegbeeld Sarah Melis sprak daar de menigte daar toe. ‘Bij de start van het nieuwe jaar nemen wij onze vrijheid terug’, zei ze.


https://www.hln.be/binnenland/opnieuw-coronabetoging-in-brussel-politie-telt-5-000-deelnemers~aafdf47f/

En wat zegt Alexander De Croo (premier van dit landje, lid van de Young Global leaders van de obscure beweging van Klaus– you own nothing and will be happy- Schwab, samen met collega globalist Macron, de man die zijn volk wil ‘kloten’)  over de  betogingen ?


Ten eerste “Wat daar gezegd wordt is klinkklare onzin.”

Nvdr.: Dit is te dom om op te antwoorden. 

             Ik verwijs hier graag naar de 1113 posts van deze blog.


Ten tweede “Er zijn miljoenen die doen wat ze moeten doen,  zich laten vaccineren,”

Nvdr.: zich laten innoculeren met een gevaarlijke gen-therapie (geen vaccin!),  niet goedgekeurd zowel in België als door Europa, maar enkel te gebruiken zo er geen ander ‘geneesmiddel’ voorhanden zou zijn, één groot en gevaarlijk medisch experiment

De grote leugen is dat o.a. de Belgische bevolking nooit door de overheid ingelicht is over echte geneesmiddelen en nutraceuticals die dit Covid griepje van in den beginne hadden aangepakt.  Maar zowel Europa als de Wereld Gates Gezondheids Organisatie hebben hierin een vuil spelletje gespeeld.  Waarbij reeds lang bekende en veilige geneesmiddelen plots niet meer mochten gebruikt worden.  Ook onze artsen mochten plots niets meer!

De beste verdediging is nog altijd goede voeding is en immuun versterkende supplementen zoals vitamine D, zink, quercetine, artemisinine enzovoort. Een volledig functionerend immuunsysteem is absoluut de sleutel om dit alles te overleven. Het zou ook geen kwaad kunnen om meer te weten over ivermectine, chloordioxide (CDS), hydroxychloroquine en andere medische noodmaatregelen (zie elders in deze blog en op het WWW.)


 Ten derde, “anderen beschermen.”

Nvdr.: De Croo heeft niet goed opgelet.  Ten eerste laat je je niet vaccineren voor een ander, dit is klinkklare onzin. Maar door je te laten vaccineren met deze gevaarlijke gentherapie (“vaccin”) maak je het alleen maar erger voor jezelf en voor anderen.

Zoals we sinds het begin van deze p(l)andemie hebben geleerd, is de echte bedreiging voor de mensheid zelf niet 'covid', maar eerder de covid vaccins De vaccins bevatten het spike-eiwit, ttz. een biowapen (of de instructies voor het lichaam om die giftige nanodeeltjes te vervaardigen), en dus is de voortdurende injectie van mensen met vaccins de echte bedreiging voor de mensheid.  Zo blijkt o.a. uit studies dat gevaccineerden tot wel 251% meer virusdeeltjes in hun luchtwegen hebben dan niet-gevaccineerden.  En zijn dus super-verspreiders geworden (zeker met hun Ausweiss-covid pas) en niet de a-symptomatische ongevaccineerden!  

Er zijn zo maar lieft een 40-tal “methods of injury” (zoals Dr. S. Tenpenny uit de V.S. het benoemd)  gekoppeld aan deze vaccinaties. Enz…enz…

Het wordt dan ook hoog tijd om gans het GEMS virologen clubje (Van Ranst, Van Gucht, Vlieghe, Molenberghs, Van Damme …) te vervangen door immunologen, virologen en vaccinologen die in staat zijn het totaal plaatje te overzien i.p.v. als kippen zonder kop maar wat te doen en foutieve signalen te geven (suggestie Dr. Geert VandenBossche ...)

Trouwens het Omicron virus is een unieke kans om de hele pandemie en vaccinatie-oorlog te stoppen.  Mensen mogen gerust besmet geraken door Omicron (het gebeurt nu zelfs op het eigenste moment).   Omdat Omicron naar verluidt veel efficiënter is in het verspreiden - maar schijnbaar niet gevaarlijker dan verkoudheid - verspreid het over de bevolking en verdringt het Delta en andere soorten die een veel groter gevaar voor de mensheid vormden.

Belangrijk is dat een Omicron-infectie een natuurlijke immuunrespons oproept die mensen beschermt tegen alle andere stammen, wat betekent dat een eenvoudige blootstelling en infectie van Omicron covid de vaccins verouderd maakt en natuurlijke immuniteit opbouwt om Delta en andere stammen te weerstaan.

Met andere woorden, het beëindigt zowel de pandemie als de rechtvaardiging van het vaccin allemaal tegelijk.

In wezen functioneert Omicron als een soort zelfverspreidend vaccin - of tegengif - dat een wijdverbreide immuniteit creëert en de covide-plandemie sluit.

 

En tenslotte  “Dat is een stille, grote meerderheid”.

Nvdr.: Deze grote stille meerderheid is blijkbaar héél stil en nog geen meerderheid genoeg, dat ze ook nog kleine kinderen gaan vaccineren, dit is gewoon afschuwelijk en zal als deze meerderheid tot besef is gekomen, zeker tot gerechtelijke repercuties leiden.

“In vijfjarige kinderen die in ontwikkeling zijn, ga je beschadigingen aanbrengen die niet meer terug te draaien zijn? Het is verschrikkelijk,” zegt o.a. Prof. Capel uit Nederland.  Stop deze waanzin!

Oh ja, waarom is er in België zo een grote meerderheid (85- 90 %), denkt u?.  Dit komt omdat België op nummer 1 staat op de lijst van de meest volgzame (van het beleid/regering) landen binnen de E.U.  En dit komt aardig overeen met de vaccinatiecijfers.

Echter vertrouwd(e) onze bevolking zijn Politici.  Ik hou mijn hart vast wat er gaat gebeuren als met de volgende jaren zal blijken wat vele wetenschappers voorspeld hebben.   Zal onze bevolking dan nog braafjes mee gaan als goedgelovige schaapjes?  Ik denk het niet.

Nog voor de betoging is gestart heeft De Croo via de pers de  betogers bekritiseert en onderuit gehaald door hun voor te stellen als leugenaars.  Alleen omdat zij een wel gefundeerde maar andere mening erop nahouden.  Het enige dat de media van de betoging melden is de reactie van premier De Croo die zegt dat het niet gevaccineerde deel van de bevolking onwaarheden en nonsens debiteert. Dit kan alleen maar zijn omdat hij er zich door bedreigt voelt. Nu de Croo, door zijn beleid, de grip op de bevolking aan het verliezen is, speelt hij het anders door de betogers in het hoekje te drummen!  De betogers verspreiden ‘nonsens’ volgens De Croo, maar de censuur speelt ook hier weer want deze mensen hun stem wordt weer eens niet gehoord, pure politieke persmanipulatie.  Dus beste media, waar wordt de gefundeerde stem van de kritische burger weergegeven?  Vaarwel vrije meningsuiting! 


(wordt ongetwijfeld vervolgd)

 

 

Autopsie-analyse: 93% van de sterfgevallen na vaccinatie wordt veroorzaakt door de prikken

 Autopsie-analyse: 93% van de sterfgevallen na vaccinatie wordt veroorzaakt door de prikken ... "killer-lymfocyten" vallen organen aan zoals het hart en de longen

Zondag 2 januari, 2022 by: Ethan Huff
Tags: autopsie , COVID , sterfgevallen , genocide , lymfocyten , pandemie , Plandemic , spike-eiwit , Vaccine sterfgevallen , vaccin verwonding , vaccin oorlogen , vaccins

27KKEER BEKEKEN


Natural News ) Onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Drs. Sucharit Bhakdi en Arne Burkhardt suggereren dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen die optreden na "vaccinatie" voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) in feite wordt veroorzaakt door de prikken.

Voor hun onderzoek namen de twee artsen 15 overleden lichamen onder de loep die volgens lijkschouwers of officieren van justitie niets met vaccinatie te maken hadden. Het blijkt dat 14 van de 15 gevallen, of 93 procent, daadwerkelijk stierven door de prikken.

Alle personen stierven tussen zeven dagen en zes maanden na de injectie. Hun leeftijden varieerden van 28 tot 95 jaar.

"Het meest aangevallen orgaan was het hart (bij alle mensen die stierven), maar ook andere organen werden aangevallen", schrijft Steve Kirsch.

“De implicaties zijn potentieel enorm en resulteren in miljoenen doden. De vaccins moeten onmiddellijk worden stopgezet.”

Dit is echter onwaarschijnlijk, aangezien het werk van Bhakdi en Burkhardt niet is gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift. Hierdoor zal het waarschijnlijk worden genegeerd door de wetenschappelijke gemeenschap.

Is het het risico echt waard?

Tegelijkertijd krijgt het artikel , getiteld "Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken en onweerlegbaar bewijs van hun oorzakelijke rol bij sterfgevallen na vaccinatie", online veel aandacht.  

De bevindingen zijn gewoon te schokkend om te negeren, peer-reviewed of niet. Bij alle 14 sterfgevallen als gevolg van een prik werden dezelfde onderliggende gezondheidsproblemen waargenomen. Deze omvatten:

• Ontstekingsverschijnselen in kleine bloedvaten (endotheliitis), gekenmerkt door een overvloed aan T-lymfocyten en afgezonderde, dode endotheelcellen in het lumen van het bloedvat

• Uitgebreide perivasculaire accumulatie van T-lymfocyten

• Massale lymfocytische infiltratie van omliggende niet-lymfatische organen of weefsel met T-lymfocyten

Een videopresentatie van de resultaten is hieronder (of bij Bitchute ) beschikbaar:

https://www.naturalnews.com/2022-01-02-93percent-post-vaccination-deaths-caused-by-jabs.html

Peter Schimacher voerde trouwens zijn eigen onafhankelijke analyse uit die tot een vergelijkbare conclusie kwam. Hij ontdekte dat 30-40% van de sterfgevallen na injectie direct door het vaccin worden veroorzaakt. (GERELATEERD: Zelfs de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie geven toe dat covid-injecties ontstekingen en hartaandoeningen veroorzaken.)

Zelfs het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) staat vol met gevallen van mensen die stierven aan dezelfde soort cardiale gebeurtenissen die werden waargenomen in de Bhakdi en Burkhardt-analyse.

“Als de autopsiebevindingen worden bevestigd door andere pathologen met aanvullende monsters, en als ze worden gecombineerd met de bevindingen van Dr. Hoffe (>60% ontvangers van inoculant hebben verhoogde D-dimeertesten en bewijs van stolling) en Dr. Cole (verhoging van kankers na inenting, waaronder een twintigvoudige toename van baarmoederkanker), zien we een ramp van onvoorstelbare proporties”, waarschuwde een niet nader genoemde wetenschapper die wordt aangehaald door Kirsch die ervoor koos anoniem te blijven voor zijn eigen bescherming.

“De conclusie (indien ondersteund door verdere gegevens) is dat in wezen ELKE ontvanger van inoculant schade lijdt, met meer schade na elke injectie. Gezien de ernst van de soorten schade (auto-immuunziekten, kanker, opnieuw optredende slapende infecties, stolling/beroertes, hartschade, enz.), zullen deze effecten zich vertalen in een verkorting van de levensduur, die moet worden geteld als sterfgevallen door de inentingen.”

Op basis van de cijfers die momenteel aan VAERS zijn gerapporteerd, die enorme onderschattingen zijn, wordt gespeculeerd dat zodra deze jab-genocide volledig uitspeelt, tientallen miljoenen gevaccineerde Amerikanen zullen sterven.

Verwondingen en sterfgevallen na injectie, zo blijkt, zijn niet de zeldzaamheid die de media beweren te zijn. Ze komen eigenlijk veel vaker voor dan de wereld wordt verteld.

"Ze kunnen in feite universeel zijn, waarbij de ernst en schade voor elke ontvanger anders is", voegde de naamloze wetenschapper eraan toe.

"Gaan we af naar de situatie waarin de ~30% unvaxxed hun leven zullen wijden aan het exploiteren van wat er nog over is van de economische infrastructuur en dienen als verzorgers voor de vaxxed?"

Meer van het laatste nieuws over injecties met het Wuhan-coronavirus (Covid-19) is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SteveKirsch.substack.com

Doctors4CovidEthics.org

Bitchute.com

NaturalNews.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...