vrijdag 21 juni 2024

Bill Gates promoot ‘madenmelk’ als oplossing voor kindervoeding temidden van gefabriceerde voedselcrisis

 juni 21, 2024     19

   Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

De globalistische miljardair Bill Gates promoot “madenmelk” als oplossing voor de voedingsbehoeften van kinderen nu de kosten van levensonderhoud de pan uit rijzen en de tekorten aan geproduceerd voedsel overal ter wereld beginnen toe te slaan.

Volgens door Gates gefinancierde onderzoekers is madenmelk afkomstig van “larven van de zwarte soldaatvlieg” die worden verwerkt tot een zuivelachtig melkalternatief dat geschikt is voor baby’s en jonge kinderen om aan hun voedingsbehoeften te voldoen, schrijft Baxter Dmitry.

De onderzoekers promoten madenmelk ook als een shake voor mensen die op zoek zijn naar extra eiwitten in hun dieet en die niet afgeschrikt worden door de gelijkenis met grijs slijm en het feit dat het product het spijsverteringskanaal en de uitwerpselen van de insecten bevat.

“We verwerken het tot een zuivelalternatief dat een rijke en romige vloeistof vormt,” leggen de onderzoekers uit, terwijl ze de klimaatvriendelijke kwaliteiten benadrukken. “Entomelk is zeer rijk aan eiwitten, vet, calcium, ijzer en zink, wat echt goed voor je is en een zeer romig mondgevoel heeft.” Kijk:

Hoewel het product wordt gepromoot als een oplossing voor klimaatverandering, legt auteur Seamus Bruner uit dat Microsoft medeoprichter Bill Gates’ investeringen in nepvlees, Amerikaanse landbouwgrond en madenmelk niet de planeet redden, maar eerder zijn banksaldo opblazen.

“Controligarchs” onderzoekt miljardairs zoals Bill Gates en hoe hun rijkdom de machtshefbomen controleert die het dagelijks leven van de gemiddelde Amerikaan domineren.

NYPost bericht:

Bruner – die leiding gaf aan teams waarvan de bevindingen meerdere FBI-onderzoeken en onderzoeken van het Congres naar de families Clinton en Biden op gang brachten – zegt dat zijn onderzoek de inspanningen van Gates aan het licht bracht om Amerikaanse landbouwgrond op te kopen en te investeren in synthetische zuivel en in laboratoria gekweekt vlees in de naam van het voorkomen van klimaatverandering.

In dit proces, zegt Bruner, doet Gates meer om zijn nettowaarde op te blazen dan om de uitstoot van koolstof te elimineren.

“Eerst waren het gepatenteerde zaden en gepatenteerde meststoffen en nu patenteren ze vleesalternatieven. Het verbieden van vee zou effectieve monopolies verlenen aan de alternatieve eiwitbedrijven en investeerders zoals Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en zelfs BlackRock ten goede komen. Nepvlees gaat over het beheersen van de voedselmarkt, niet over het redden van de planeet,” zei Bruner in een interview met Fox News Digital.

Peter Schweizer, auteur van “Red-Handed”, “Clinton Cash” en “Profiles in Corruption,” schreef het voorwoord van “Controligarchs” waarin hij zei dat het boek “in de toekomst kijkt en een beklemmende en onthullende uiteenzetting geeft van het draaiboek van de linkse elite voor de komende vijf jaar.”

Een hoofdstuk van het boek richt zich op “de oorlog tegen boeren” en maakt duidelijk dat techgiganten zoals Gates de voedselvoorziening van het land monopoliseren.

“De overname van het voedselsysteem, zoals zoveel andere controleplannen in dit boek, begon met de Rockefellers en werd bevorderd door Bill Gates. Net als de meeste van hun monopolies – van olie tot software en uiteindelijk biotechnologie – draait de overname van voedsel allemaal om het beheersen van het intellectuele eigendom van voedselproductie door middel van handelsmerken, auteursrechten en patenten,” aldus het boek.

Bruner schetst de connectie van Gates met “de Groene Revolutie” – een reeks verbeteringen in de landbouw mogelijk gemaakt door Rockefeller-gefinancierd onderzoek en ontwerp in de jaren 1940 om de toenmalige crises van armoede en honger te helpen oplossen.

“De Groene Revolutie was tegelijkertijd het bewijs dat problemen zoals armoede en hongersnood konden worden opgelost door menselijke innovatie en dat de oplossingen, zoals genetisch gemodificeerde gewassen die resistent zijn tegen pesticiden, nieuwe problemen kunnen opleveren zoals vervuiling, uitputting van hulpbronnen en de consolidatie van kleinschalige boerderijen en familiebedrijven in gigantische, door bedrijven gecontroleerde boerderijen,” staat er.

“Maar in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor de nieuwe problemen, namen de Rockefellers alle eer voor de overvloed aan gewassen, terwijl ze de nieuwe problemen afschoven op de handige zondebok van klimaatverandering,” schrijft Bruner.

“En het zou geen verrassing moeten zijn dat terwijl van de boeren wordt verwacht dat ze gefermenteerde schimmels, in het laboratorium gekweekt vlees en madenmilkshakes consumeren, de Controligarchs – met hun privékoks – niet van plan zijn hetzelfde te doen als recent gedrag een indicatie is,” zegt Bruner.

“Bill Gates en Warren Buffett eten graag hamburgers en steaks van rundvlees als Gates zijn mentor in Omaha bezoekt. Zuckerberg houdt van gerookte biefstuk en gegrilde varkensribbetjes (van echte koeien en varkens) en zegt dat vlees ‘dubbel zo lekker smaakt als je zelf op een dier jaagt'”, schrijft Bruner.

DISGUSTING: Bill Gates Wants You To Eat Maggot Milk

Video Link: https://banned.video/watch?id=667461a061b5e630ff46d74c


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-promoot-madenmelk-als-oplossing-voor-kindervoeding-temidden-van-gefabriceerde-voedselcrisis/

Dit is de enorme macht die burgers hebben

 Donderdag, 20 juni 2024 11:29

bladerunners londenGelukkig begint het bij steeds meer mensen door te dringen wat ze eigenlijk met ons willen.

Camera’s zijn daarbij essentieel en zonder camera’s vallen een hoop plannen van de duistere elite in duigen.

Je ziet nu een opmerkelijk fenomeen wat ontstond in Engeland, maar zich nu verspreidt naar andere landen.

En dat fenomeen is dat iedere camera die de gemeente Londen plaatst in het kader van ‘oudere auto’s moeten meer betalen’ systematisch wordt gesloopt.

Het is ook niet een eenmalig iets, want The Blade Runners zoals ze zichzelf noemen zijn nog steeds druk in de weer met het neerhalen van camera’s.
Het fenomeen heeft zich inmiddels uitgebreid naar Canada:
Afgezien van het feit dat de camera’s worden neergehaald, vlak nadat ze zijn geïnstalleerd, is de pakkans door de politie erg klein.

De politie is net zoals bij ons zwaar onderbemand en daarboven ontstaan wachtlijsten bij de rechtbanken die nooit al die zaken kunnen behandelen.

The Blade Runners wordt dan ook steeds meer gezien als een beweging die duidelijk wil maken dat het volk genoeg heeft van spionerende camera’s. Genoeg heeft om bestraft te worden voor een normaal leven dat ze leiden.

Natuurlijk mag het niet wat ze doen, maar ergens komt een punt waarop brave burgers zelf maatregelen nemen tegen een wat zij beschouwen tirannieke overheid.

Als de politici niet opkomen voor hun belangen, maar alleen die van hun meesters in Davos en omstreken dienen, dan zullen burgers steeds vaker zelf het heft in handen nemen.

De bevolking is veel machtiger dan je zou denken.

Want, als een volk echt iets niet wil, dan zullen alle wetten en regels niet kunnen voorkomen dat de burgers op een gegeven moment de hakken in het zand zetten.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Ook benieuwd hoe het WEF de NAVO gaat leiden?

 donderdag, 20 juni 2024 10:00

wef navo rutteEr zijn mensen die diep teleurgesteld zijn in het feit dat Viktor Orban ineens alle principes laat varen en Mark Rutte steunt als nieuwe baas van de NAVO.

De rechtsen voelen zich verraden want hoe kan dat land in hemelsnaam akkoord gaan met die benoeming?

De poppetjes die namens het WEF naar voren worden geschoven om bepaalde taken te vervullen hebben allemaal een eigen naam.

Daardoor kan de schijn worden opgehouden dat het poppetje zelf dingen kan doen en besluiten.

En dus zien we berichten verschijnen dat het poppetje Mark Rutte, de nieuwe leider van de NAVO wordt.

In de praktijk is dat natuurlijk niet zo, want in de praktijk wordt het WEF en indirect de sekte (eigenaar van WEF) de nieuwe baas van de NAVO.

Vrijmetselaar Rutte zal nooit iets doen zonder toestemming van zijn meerderen. Deze meerderen kunnen zich in de vrijmetselaarsloge bevinden of binnen het WEF of beiden.

Net zoals heel veel leiders psychopatische karaktertrekken vertonen, zo zijn ook de meesten lid van een vrijmetselaarsorde. Ook de leiders die ogenschijnlijk niets van het WEF of de 'globalisten' moeten hebben.

Ze zijn gekomen waar ze nu staan met behulp van hun broeders. En de broeders staan weer volledig onder controle van…..

En dat betekent dat de politiek en de politieke besluiten die dagelijks worden genomen niets anders zijn dan afleidingen om ons bezig te houden en ons te doen geloven dat we in een democratie leven waar we echt wat in de melk hebben te brokkelen. 

En dan weet je ook precies welke rol de MAM (mainstream alternatieve media) speelt bij dit theater.

Zo verschijnen er artikelen waarin wordt gesteld dat Eva Vlaardingerbroek boos en teleurgesteld is in de houding van Viktor Orban van Hongarije.

Het is met grote verontwaardiging dat Eva Vlaardingerbroek heeft gereageerd op de recente ontwikkelingen rondom Mark Rutte. Op X uitte ze haar ongenoegen over Hongarije’s instemming met de benoeming van Rutte als secretaris-generaal van de NAVO. Haar kritiek is scherp en niet mis te verstaan: "Mark Rutte heeft meer dan 10 jaar ons land verwoest. Zijn beloften zijn waardeloos. Hij is een pathologische leugenaar en een oorlogszuchtige globalist."

De taak van Eva is om mensen te doen geloven dat het systeem werkt, zolang je maar de ‘goeden’ kiest.

En als één van die goeden de boel dan in de steek laat, dan heeft dat niets te maken met het feit dat zo goed als alle leiders vrijmetselaars zijn en/of WEF lakeien.

Door dit soort afleidingen bieden de MAM kanalen het publiek valse hoop en daarom hebben die MAM kanalen het drukker dan ooit.

Het WEF, de vrijmetselarij en de MAM zijn allen nuttige werktuigen van de beruchte sekte. Echt, alles en iedereen wordt door leden van de sekte geïnfiltreerd en overgenomen.

Het begint al met het uitkiezen van de leiders van de toekomst.

1) Gebruik geld en seks om mensen om te kopen en zodoende controle te krijgen over alle belangrijke posities op deze wereld. Dit betekende in de praktijk letterlijk alle overheden, niet één uitgezonderd. Als iemand eenmaal was gekocht en in de leugens en verleidingen was getrapt werden ze geketend door allerlei vormen van chantage.

2) Illuminati leden die waren geïnfiltreerd op universiteiten hielden zich bezig met het uitzoeken en selecteren van veelbelovende studenten. Studenten die uitblonken op bepaalde gebieden en uit de juiste families kwamen. Zij werden opgeleid om straks belangrijke (internationale) rollen te spelen.

Deze studenten werden vanaf het begin geïndoctrineerd met het besef dat ze het recht hadden om de minder bedeelden te regeren, omdat het Goyim werkelijk geen flauw benul heeft wat goed is voor ze.

3) Invloedrijke mensen die waren “gevangen” door de Illuminati en de door hen geselecteerde studenten werden achter de schermen geplaatst in alle regeringen ter wereld als experts en specialisten zodat ze de top executives advies konden geven zodat uiteindelijk het doel van de Illuminati werd gediend. Het doel dat inhoudt de totale verwoesting van regeringen en religies, dezelfde instituten waarvoor deze mensen zijn gekozen of benoemd.

4) De Illuminati moeten volledige controle krijgen over de pers en alle andere agentschappen die zich bezighouden met de distributie van nieuws. Nieuws en informatie moet zodanig worden bewerkt dat het Goyim zal geloven dat één wereldregering de uiteindelijke oplossing zal vormen voor onze problemen.

Van de Illuminati gaan we naar het tegenwoordige WEF onder leiding van de beruchte Klaus Schwab.

Hieronder een korte video opname die afkomstig is uit een langere video uit 2007 waarin Schwab een rondleiding geeft aan een journalist en vertelt wat ze zoal doen bij het WEF.

Dan begint hij over de 'stakeholders', een populaire uitdrukking bij het WEF.

Een stakeholder is iemand die een belang (Engels: stake) heeft bij het functioneren van de organisatie. 

En dan schept hij op over wie die stakeholders en 'partners' wel niet allemaal zijn. Met andere woorden wie ze allemaal in 'de zak hebben'.

Bedrijven, politici, overheden, media, experts, vakbonden, wetenschappers, NGO's enzovoort.

Lees na het kijken van dit korte filmpje nog eens de doelstellingen van de Illuminati en je hebt antwoord op al je vragen.


 
17:49
0:05 / 1:01:29

‘Coronavaccins’ vallen in de categorie massavernietigingswapens

vrijdag, 21 juni 2024 10:05

covid vaccin massavernietigingswapenFrancis Anthony Boyle is een Amerikaanse mensenrechtenadvocaat en hoogleraar internationaal recht aan het University of Illinois College of Law.

Deze stelt: ‘Het is mijn deskundige mening dat covid-19 injecties voldoen aan de criteria van biologische wapens en massavernietigingswapens’.


Het is één ding als wij iets zeggen, het wordt een ander verhaal als een gerenommeerd juridisch expert iets zegt.

Francis Anthony Boyle is een Amerikaanse mensenrechtenadvocaat en hoogleraar internationaal recht aan het University of Illinois College of Law. Hij heeft gediend als raadsman voor Bosnië en Herzegovina en heeft de rechten van Palestijnen en inheemse volkeren gesteund.

Nu verschijnt het volgende bericht:

Covid ‘vaccins’ getroffen door nieuwe bom.

Eerst oordeelde een rechtbank dat de covid-injecties helemaal geen vaccins zijn.

Nu noemt de architect van de 1989 Biological Weapons Anti-Terrorism Act ze "massavernietigingswapens".

Dr. Francis Boyle zegt: "Het is mijn deskundige mening dat 'COVID-19 nanodeeltjesinjecties' of 'mRNA nanodeeltjesinjecties' of 'COVID-19 injecties voldoen aan de criteria van biologische wapens en massavernietigingswapens volgens Biologische Wapens 18 USC § 175; Wapens en Vuurwapens § 790.166 Fla.Stat. (2023)."

Het lijkt erop dat de dam echt aan het doorbreken is, want dit is een krachtige verklaring van iemand die de autoriteit heeft om dit te zeggen.

Bekijk de volledige analyse van dit verbluffende verhaal.
Voor meer achtergrond aangaande bovenstaande verwijzen wij naar dit artikel.

Als dan de ‘coronavaccins’ massavernietigingswapens zijn en een groot deel van de bevolking in ons land en België is daarmee ingespoten, dan is het volgende ook heel erg logisch.

Kort nadat men bij ons begon met het inspuiten van dit biowapen begint de oversterfte en gaat door en door en door.
Overal gaan de beerputten steeds verder open en hoe zal de bevolking reageren op het volgende feit?

Goed bedoelende angstige ouders die zijn overgehaald om hun kinderen te laten ‘vaccineren’?
Wat je ook verder doet of gelooft, probeer uit alle macht ‘vaccinaties’ te vermijden.

Geen ‘vaccinaties’, ook geen bijwerkingen zoals ‘dood neervallen’.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel 
Orjana.nl

Als we ergens bang voor moeten zijn, dan is het dit

 vrijdag, 21 juni 2024 11:29

totalitaire staat chinaDe meeste dingen waar een doorsnee mens zich druk over maakt hebben te maken met afleiding.

Zou die afleiding er niet zijn, dan zou de mensheid heel wat sneller doorhebben wat het kan verwachten.

Alles wat er gebeurt in onze maatschappij draait om volledige controle van de burgers.

Daartoe worden policiti en belangrijke zakenlui uitgenodigd bij het WEF of de Bilderberg Conferentie.

Daar worden ze in het gezelschap van gelijkgestemden vakkundig gehersenspoeld en wordt hen wijs gemaakt dat wanneer zij de opgedragen orders uitvoeren zij een heel belangrijke rol spelen bij de komende nieuwe maatschappij (New World Order).

Om die orders te kunnen uitvoeren, moet je wel een bepaalde persoonlijkheid zijn. Iemand die alles precies uitvoert volgens de gegeven opdrachten en daarbij ook nog psychopathische karaktertrekken vertoont zijn de meest ideale bewindslieden.

In ons land worden aankomende bewindslieden gescreend.

Bij de screening wordt van kandidaat-bewindslieden onderzocht of ze een strafblad hebben, bekend zijn bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst en of er risico's zijn in de sfeer van hun belastinggedrag.

In het gesprek met de beoogde minister-president komen ook de nevenfuncties, financiële en zakelijke belangen en de gezondheid van de kandidaat aan de orde.

Wat hierbij natuurlijk opvalt is dat er geen enkel onderzoek wordt gedaan naar het karakter van de kandidaat. Met andere woorden, hebben we hier wel of niet te maken met een psychopaat, want dat zal in de praktijk een levensgroot verschil maken.

Tot nu toe is gebleken dat onze leiders grotendeels bestaan uit psychopaten, dat dit ‘by design’ is en dat je daarom nooit een psychologisch test zal zien als onderdeel van de screening.

De krachten in de achtergrond hebben dergelijke lieden nodig om voor hen stap voor stap de maatschappij te bewerkstelligen die ze voor ogen hebben.

Een maatschappij waarbij de sekte in de achtergrond volledige controle heeft over ieder aspect van het leven van de burger.

Klaus Schwab loopt niet voor niets te verkondigen dat hij China een prachtig voorbeeld vind van een land dat heel goed omgaat met de nep corona pandemie.

Kijk naar het onderstaande filmpje en besef dat dit hetgeen is wat ook ons staat te wachten als we het laten gebeuren.

Duizenden Chinezen die zich opstellen voor een covid-19 test. Een test die ze verplicht moeten ondergaan omdat anders hun vaccinatiecertificaat niet langer geldig is, waardoor ze veel punten verliezen in het social credit systeem.

Als ze teveel punten verliezen wordt het leven in China onmogelijk en kan je beter in bed blijven liggen met een deken over je hoofd.

Dit, als je tenminste niet voor die tijd wordt opgepakt en afgevoerd naar een quarantaine kamp.
Nog kunnen wij dingen veranderen en voorkomen dat bovenstaande taferelen werkelijkheid worden.

Het kan, maar de tijd dringt.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Schwab: je avatar zal doorleven nadat je sterft en je brein zal worden nagemaakt met behulp van AI


Tijdens de Global Shapers Annual Summit van 2022 zei WEF-oprichter Klaus Schwab tegen de aanwezigen dat hun avatar zal doorleven nadat ze sterven en dat hun brein zal worden nagemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie. Beelden van de bijeenkomst gaan momenteel rond op internet.

“Je kunt uitkijken naar een carrière van 50 jaar, misschien langer. Je krijgt een paar injecties, enzovoorts. Vergeet niet dat je avatar blijft doorleven en je brein zal worden nagemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie en algoritmes. We weten het nog niet, maar minstens 50 jaar,” zei Schwab.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gesticht

Het vooruitzicht van levensverlenging door avatars, algoritmes en injecties deed het publiek gillen en lachen.

“On-ge-looflijk dat die man dit gewoon publiek kan zeggen en niet opgepakt wordt en afgevoerd wordt naar een gesticht voor hopeloze gevallen,” reageerde ex-advocaat Carine Knapen.

Gestoord

“Ze zeggen het tegenwoordig allemaal open en bloot. En het publiek lacht. Gestoord, echt compleet gestoord is dit,” voegde ze toe.

De Global Shapers Community is een actiegericht netwerk dat is opgezet door het World Economic Forum. Global Shapers, zogenoemde ‘positive disruptors’, zijn jonger dan de Young Global Leaders.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Video: Brits Parlementslid doet gruwelijke onthullingen over kindersekshandel, overheid doet NIETS


Het Britse parlementslid Andrew Bridgen heeft informatie over spelers in de kindersekshandel gedeeld met de overheid, maar niemand wil actie ondernemen. Dat zei hij in gesprek met Resistance GB.

Journalist Will Coleshill vroeg hem hoe groot dit is en hoeveel mensen erbij betrokken zijn. Dit is heel groot en er zijn ‘honderden en honderden en honderden’ mensen bij betrokken, antwoordde Bridgen.

Ze worden het land binnengebracht via kleine vliegvelden waar geen hekken omheen staan, lichtte het parlementslid toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Er wordt niets mee gedaan

“Ik heb de overheid de namen gegeven van de mensen en het bedrijf dat ze gebruiken om geld wit te wassen, waar de kinderen naartoe zijn gebracht om te worden gefotografeerd,” zei Bridgen.

De kinderen dachten dat ze naar school zouden gaan, maar de foto’s waren bedoeld voor pedofielen.

Er wordt niets mee gedaan, verzuchtte Bridgen. “Het is naar MI5 gegaan, naar de National Crime Agency, niemand onderneemt actie.”

Organen geoogst

“Als je de namen ziet, begrijp je waarom.”

Het parlementslid onthulde verder dat de kinderen ongeveer drie jaar worden gebruikt in de sekshandel, waarna ze ‘versleten zijn’ en hun organen worden geoogst.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...