vrijdag 16 juni 2023

Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Toen Caron Ryalls haar 13-jarige dochter Emily liet vaccineren tegen baarmoederhalskanker, dacht ze dat het de beste manier was om de gezondheid van Emily te beschermen. De afgelopen vier jaar zijn echter een hel geweest voor het gezin. Twee weken na het de eerste HPV-injectie begon Emily duizelig en misselijk te worden.

De symptomen werden na de tweede en derde inenting steeds erger. Emily werd een aantal keren opgenomen met borst- en buikpijn en ademhalingsproblemen. “Eén keer kon ik de ene kant van mijn lichaam niet meer bewegen,” aldus de inmiddels 17-jarige Emily. “Ik wist niet wat er gebeurde.”

Emily is één van de vele duizenden tienermeisjes die sinds een routinevaccinatie aan een slopende ziekte lijden. Vóór de inentingen was Emily uit West Yorkshire kerngezond. Ze deed aan hockey, atletiek en was goed in dansen. Ze haalde goede cijfers en had een mooie toekomst voor zich.

Emily’s aandoening werd gemeld bij de Britse toezichthouder op het gebruik van medicijnen MHRA, waar in de afgelopen 10 jaar liefst 22.000 bijwerkingen van 13 verschillende routinevaccinaties tegen griep, BMR, tetanus, difterie en polio zijn gemeld.

Tienduizenden

In totaal traden bij 8228 meisjes bijwerkingen op na het HPV-vaccin, waarvan 2587 waren aangemerkt als ‘serieus’. De waakhond zei dat het in werkelijkheid gaat om veel meer bijwerkingen omdat veel gevallen niet worden gemeld.

De MHRA schat 10 procent van alle meldingen binnen te krijgen, waardoor het aantal meisjes met bijwerkingen als gevolg van het HPV-vaccin gemakkelijk kan oplopen naar enkele tienduizenden. Desalniettemin is het instituut van mening dat de risico’s van het vaccin niet opwegen tegen de voordelen.

Bij ieder doktersbezoek werd het gezin Ryalls raar aangekeken. Elke keer dat het HPV-vaccin ter sprake kwam, nam de huisarts een vijandige houding aan. “We zijn ’s morgens allemaal moe Emily,” kreeg ze te horen toen ze klaagde dat ze vaak compleet uitgeput is.

De Britse gezondheidsdienst NHS zei dat het vaccinatieprogramma ‘zeer effectief’ is gebleken. Andere landen nemen juist maatregelen vanwege het toenemende aantal meisjes dat last heeft van bijwerkingen.

Denemarken en Japan

Op de Deense tv was eerder dit jaar een documentaire te zien over het grote aantal meisjes dat blijvende schade heeft overgehouden aan het vaccin. Sommige van die meisjes zitten in een rolstoel. Afgelopen jaar besloot de Japanse overheid het HPV-vaccin niet langer aan te raden vanwege de mogelijke bijwerkingen.

In een artikel in het tijdschrift Clinical Rheumatology schreef dr. Manuel Martinez-Lavin, die al 30 jaar mensen met chronische pijn behandelt, dat artsen moeten weten dat er een mogelijk verband is tussen HPV-vaccinatie en aandoeningen als posturale orthostatische tachycardie syndroom (POTS) en fibromyalgie.

Het gezin Ryalls heeft samen met 80 andere Britse families besloten actie te ondernemen. Ze hebben een groep opgericht om meisjes die na het HPV-vaccin bijwerkingen hebben gekregen samen te brengen: de Association for HPV Vaccine Injured Daughters (AHVID).

[Independent]

Dit interview is wellicht het beste wat je ooit zult lezen over global warming. Alle leugens op een rij


In 2017 overleed professor Istvan Marko van de Université catholique de Louvain in België op 61-jarige leeftijd. Hij was één van de meest prominente klimaatsceptici. Daarom heb je waarschijnlijk nog nooit van hem gehoord.

Voor zijn dood gaf dr. Marko een uitgebreid interview aan de Franse journalist Gregoir Canlorbe.


CO2 is geen gif

Je hoort vaak dat de stijgende CO2-concentratie schadelijk is voor de planeet en de opwarming verergert.

Marko merkte op dat we bij iedere ademhaling een astronomische hoeveelheid CO2 uitademen (ruim 40.000 ppm). Mensen die om ons heen staan vallen niet bij bosjes neer.

Planten houden van CO2

Hij vervolgde dat CO2 buitengewoon belangrijk is voor planten. Zonder CO2 zouden er geen planten zijn en zonder planten zou er geen zuurstof zijn en zouden wij niet kunnen bestaan.

Eenieder die de aarde wil redden zou CO2 dus niet moeten demoniseren, aldus dr. Marko.

De afgelopen 30 jaar is de concentratie CO2 in de atmosfeer langzaam toegenomen, maar ondanks de ontbossing is het oppervlak met vegetatie met 20 procent gegroeid.

Vroeger zat er veel meer CO2 in de lucht

In de Jura en het Krijt bedroeg de concentratie CO2 soms 7000, 8000 of 9000 ppm. Daarbij valt de 400 ppm die we nu hebben in het niets, stelde de professor.

In die tijd was er gewoon leven op aarde. Sterker nog: planten konden tot wel 25 meter hoog worden.

Het terugdringen van de CO2-concentratie zal volgens Marko leiden tot grootschalige plantensterfte.

Dieren houden ook van CO2

Ook organismen zijn afhankelijk van CO2. Fytoplankton voedt zich bijvoorbeeld met CO2. En ongeveer 70 procent van alle zuurstof in de atmosfeer is afkomstig van fytoplankton, niet van bomen, legde hij uit.

“In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken zijn niet de bomen, maar de oceanen de longen van de aarde,” klonk het.

De lucht bestaat voor 0,04 procent uit CO2, een gas met een aardopwarmingsvermogen van 1. Waterdamp heeft een veel groter opwarmingsvermogen en vormt twee procent van de atmosfeer.

Klimaatverandering is natuurlijk

In de afgelopen 12.000 jaar hebben warmere en koudere periodes elkaar steeds afgewisseld, aldus dr. Marko.

Van het begin van de 14e eeuw tot het eind van de 19e eeuw was er een Kleine IJstijd. Aan het einde van die periode steeg de temperatuur met 0,8 graad Celsius, niets bijzonders.

Als de temperatuur stijgt trekken sommige gletsjers zich terug. Dit is iets wat gletsjers altijd al hebben gedaan en heeft niet specifiek betrekking op onze tijd, zei de professor.

In de Romeinse tijd waren gletsjers bijvoorbeeld veel kleiner dan nu. Hannibal kon de Alpen met zijn olifanten oversteken omdat hij geen ijs tegenkwam op weg naar Rome. Vandaag de dag gaat je dat niet lukken.

Claims dat 2016 het warmste jaar ooit was zijn onzin

De World Meteorological Organization van de VN verklaarde dat 2016 het warmste jaar ooit was.

Dit is een absurde uitspraak, aangezien het in 2016 0,02 graad Celsius warmer was dan in 2015 en de foutmarge in dit geval 0,1 graad Celsius bedraagt, zei Marko.

CO2 maakt de planeet groener en dat is goed

Planten in broeikassen groeien sneller en zijn groter, zijn beter bestand tegen ziektes en insecten en consumeren minder water.

De stijging van de CO2-concentratie in de atmosfeer zorgt er op dezelfde manier voor dat planten minder water nodig hebben en ze de planeet groener kunnen maken.

Lees hier het hele interview.

[Gregoire Canlorbe]

VLAAMSE regering sluit juridisch bindende overeenkomst met World Economic Forum: ‘Te gek voor woorden’


De Vlaamse regering heeft op 1 januari vorig jaar (!?) een juridisch bindende overeenkomst afgesloten met het World Economic Forum, blijkt uit antwoord van de Vlaamse minister-president Jan Jambon op vragen van Sam van Rooy (Vlaams Belang).

“Ik vraag minister-president Jambon om deze overeenkomst op te zeggen,” reageert Van Rooy. “Het is te gek voor woorden dat de Vlaamse overheid Vlaanderen juridisch bindt aan een wereldwijde organisatie die een uitgesproken globalistische agenda nastreeft die haaks staat op de natiestaten, op de democratie en op de (keuze)vrijheid van de burger.”

De Vlaamse regering betaalt jaarlijks een slordige 200.000 euro voor de overeenkomst. De regering neemt niet alleen deel aan de jaarlijkse Davos-meeting in Zwitserland, maar schuift ook aan bij partnerbriefings van het WEF.

Niet zo onschuldig

Volgens Van Rooy is het ‘partnerschap’ van de Vlaamse regering met het WEF niet zo onschuldig als Jambon beweert. “Over migratie stelt het WEF dat het een kans is om onze verouderende bevolking aan te vullen (lees: vervangen), zonder te spreken over de culturele gevolgen hiervan.”

Van Rooy roept de Vlaamse regering dan ook op het juridisch bindende ‘partnerschap’ met het WEF meteen op te zeggen.

Ook Nederland

“Overheden horen geen juridisch bindende partnerschappen af te sluiten met particuliere organisaties die een specifieke politieke agenda nastreven. En al zeker niet met het WEF, dat uitgesproken globalistisch, pro immigratie en pro diversiteit is, dat via een CO2-hysterische klimaatagenda aanstuurt op steeds meer overheidscontrole, en dat de soevereiniteit en de democratie van de natiestaten alsook de individuele keuzevrijheid van de burgers ondergraaft.”

Eerder gaf ook de Nederlandse regering toe dat er overeenkomsten zijn gesloten met het WEF die juridisch bindend zijn.

Vlaams Belang hekelt juridisch bindende overeenkomst tussen Vlaamse regering en WEF   DONDERDAG, 15 JUN 2023

Sam van Rooy    Vlaamse regering   Jan Jambon  N-VA  WEF  Davos


De Vlaamse regering heeft op 1 januari 2022 een juridisch bindende overeenkomst -  een zogenaamde ‘Associate Partnership Agreement’ – afgesloten met het World Economic Forum (WEF). Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister-president Jan Jambon op een parlementaire vraag van Sam van Rooy (Vlaams Belang). Opvallend: de Vlaamse regering blijkt – wereldwijd – zelfs de enige regering te zijn die een dergelijke overeenkomst afsloot met het WEF. “Ik vraag minister-president Jambon om deze overeenkomst op te zeggen”, reageert Van Rooy. “Het is te gek voor woorden dat de Vlaamse overheid Vlaanderen juridisch bindt aan een wereldwijde organisatie die een uitgesproken globalistische agenda nastreeft die haaks staat op de natiestaten, op de democratie en op de (keuze)vrijheid van de burger.”

Op sociale media is er reeds heel wat over gezegd en nu wordt het door Vlaams minister-president Jan Jambon ook officieel bevestigd: er bestaat wel degelijk een juridisch bindende overeenkomst tussen de Vlaamse overheid en het WEF, van de Duitse econoom Klaus Schwab. Het gaat om een zogenaamde ‘Associate Partnership Agreement’. De Vlaamse regering betaalt er jaarlijks 180.000 Zwitserse Frank voor, omgerekend 185.665 euro. Jambon wijst op de “zichtbaarheid en netwerkingscapaciteit verbonden aan het lidmaatschap” en het bijhorende recht op deelname aan de jaarlijkse Davos-meeting in Zwitserland.

Uit het antwoord van Jambon blijkt echter dat het engagement van de Vlaamse regering in het WEF niet beperkt blijft tot netwerken in Davos om meer investeringen naar Vlaanderen te halen. Zo neemt de Vlaamse overheid ook deel aan partnerbriefings van het WEF, aldus de minister-president in zijn antwoord. De Vlaamse regering engageert zich bovendien ook in een zogenaamd ‘Centre for Regions, Trade and Geopolitics’ van het WEF, een thematisch platform. Verder maakt Jambon duidelijk dat nog uitgeklaard moet worden aan welke WEF-projecten de Vlaamse regering zal deelnemen. Wel geeft hij toe dat “Vlaanderen de enige deelstaat is die lid is van het WEF” en dat “de organisatie erkent dat dit een uitzonderlijke situatie is”.

“HET WEF IS HELEMAAL GEEN NEUTRAAL EN VRIJBLIJVEND FORUM VOOR OVERLEG EN NETWERKING, ZOALS JAMBON LAAT UITSCHIJNEN. JAMBON MOET DIT ZOGEHETEN ‘PARTNERSCHAP’ DAN OOK METEEN OPZEGGEN.”

Voor Van Rooy is het zogeheten ‘partnerschap’ van de Vlaamse regering met het WEF niet zo onschuldig als Jambon doet uitschijnen. Het parlementslid wijst daarvoor naar teksten die te lezen zijn op de website van het WEF. “Het WEF haalt bijvoorbeeld uit naar de directe democratie in Zwitserland, omdat daardoor referenda worden georganiseerd over fundamentele kwesties, bijvoorbeeld immigratie, die niet in de agenda van het WEF passen. Over migratie stelt het WEF zelf dat het een opportuniteit is om onze verouderende bevolking aan te vullen (lees: vervangen), zonder te spreken over de culturele gevolgen hiervan”, aldus Van Rooy. “De strategie en doelstellingen van het WEF tonen aan dat het veel meer is dan een neutraal forum voor overleg en netwerking. Kijk alleen al maar naar het ‘framework voor wereldwijde actie’ inzake digitale veiligheid en over de grenzen de vrije meningsuiting op internet, dat het WEF aan de overheden probeert op te dringen.” 

Van Rooy roept de Vlaamse regering dan ook op het Vlaamse juridisch bindende zogeheten ‘partnerschap’ met het WEF meteen op te zeggen.De Vlaamse regering is nota bene de enige overheid die een officiële partnerschapsovereenkomst afsloot met het WEF. Dat moet tot nadenken stemmen”, aldus Van Rooy, die concludeert:

Overheden horen geen juridisch bindende partnerschappen af te sluiten met particuliere organisaties die een specifieke politieke agenda nastreven. En al zeker niet met het WEF, dat uitgesproken globalistisch, pro immigratie en pro diversiteit is, dat via een CO2-hysterische klimaatagenda aanstuurt op steeds meer overheidscontrole, en dat de soevereiniteit en de democratie van de natiestaten alsook de individuele keuzevrijheid van de burgers ondergraaft. Met netwerken en investeringen aantrekken is vanzelfsprekend helemaal niets mis, maar dat is perfect mogelijk buiten het globalistische WEF.”

https://www.vlaamsbelang.org/nieuws/vlaams-belang-hekelt-juridisch-bindende-overeenkomst-tussen-vlaamse-regering-en-wef


Onthutsende film over orgaanoogst in Oekraïne: ‘Er waren kinderen, ontlede kinderen’

 

Begin deze maand kwam het populaire Russische kanaal ‘Россия – это я!’ (Rusland, dat ben ik!) met een onthutsende film over de ‘misdaden van het Kiev-regime tegen de kinderen in de Donbas’.

Getuigen zeggen dat Oekraïne kinderen en kinderorganen levert aan Europa en Amerika. Er komen mensen aan het woord die hun kinderen wisten te redden van ontvoering.

De kinderen worden ontvoerd door een organisatie die de Witte Engelen heet en die opereert onder auspiciën van de Oekraïense politie, klinkt het.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Laboratoria

Jongens en meisjes uit de Donbas vertellen in de film wat ze allemaal hebben meegemaakt. Het Westen beschuldigde Rusland recentelijk van het kidnappen van Oekraïense kinderen.

In de film komt onder meer Vera Vajiman aan het woord. Ze beweert voor de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) te hebben gewerkt.

Ze zegt dat er na Russische raketaanvallen laboratoria zijn ontdekt waar Oekraïense nationalisten de organen van kinderen oogstten.

Acht

“Ze vermoordden kinderen, plaatsten de organen in een box en gaven die boxen weer door,” vertelt ze. De boxen werden vervolgens als ‘graan’ geëxporteerd.

Vajiman zegt acht van deze labs te hebben gezien. Het gaat om labs die werden ontdekt na een explosie. “Er lagen lichamen. Er waren kinderen. Ontlede kinderen.”

Is dit dan de vrouw die groen licht gaf voor vernietiging van Oekraïense dam?


Wie is er verantwoordelijk voor de doorbraak van de Kachovka-dam in het zuiden van Oekraïne? De gepensioneerde Amerikaanse kolonel Douglas Macgregor heeft te horen gekregen dat niemand minder dan Victoria Nuland, de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken, groen licht heeft gegeven voor de vernietiging van de dam.

Macgregor wees erop dat Nuland al minstens 14 tot 15 jaar betrokken is bij alles wat er gebeurt in Oekraïne.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen terreinwinst

De kolonel verdiepte zich daarnaast in berichten over terreinwinst die de Oekraïners zouden boeken. In veel gevallen gaat het om gebieden die zich niet in de buurt van het slagveld bevinden, zelfs niet in de veiligheidszone.

In sommige gevallen wijzen de Oekraïners naar wat ruïnes in de veiligheidszone, een gebied op enkele tientallen kilometers van de verdedigingslinie die de Russen hebben opgebouwd.

“Er wordt helemaal geen terreinwinst geboekt,” benadrukte Macgregor.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Op instorten

Het Oekraïense tegenoffensief is inmiddels bijna twee weken bezig en zou volgens Kiev twee weken duren.

Volgens de kolonel is er weinig meer over van het Oekraïense leger. “Washington weet dat Oekraïne op instorten staat. Het land is verwoest. Het leger is gigantisch verzwakt.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...