maandag 20 maart 2023

Kolonel McGregor: VS kunnen zich geen oorlog met Rusland veroorloven

Zoals McGregor opmerkte, beginnen de Verenigde Staten inmiddels te begrijpen dat het Oekraïense leger zware verliezen lijdt.

maart 20, 2023  2057   0  

 

Douglas McGregor, voormalig kolonel in het Amerikaanse leger en nu een bekend militair expert, sprak over het verloop van het Russisch-Oekraïense conflict. Hij deed harde uitspraken in een gesprek met de bekende Amerikaanse tv-presentator Tucker Carlson.

Zoals McGregor opmerkte, beginnen de Verenigde Staten inmiddels te begrijpen dat het Oekraïense leger zware verliezen lijdt, bericht TopWar.

De Oekraïners worden verpletterd. Zelfs de Washington Times en de New York Times beginnen eindelijk de waarheid te schrijven. Ze hebben verschrikkelijke verliezen geleden. We zagen hoe de Russen drie afzonderlijke door de Oekraïners samengestelde legers vernietigden. En nu vragen veel mensen zich af wat daar echt aan de hand is, aldus de deskundige.

Daarnaast merkte McGregor op dat Rusland aanvankelijk niet geïnteresseerd was in een gewapend conflict met Oekraïne. Maar de acties van het Westen dwongen Moskou daartoe.

“De waarheid is dat deze oorlog niet door Rusland is begonnen, dat Rusland ons heeft gesmeekt Oekraïne niet bij de NAVO te betrekken. Wij hebben Rusland genegeerd, en zij heeft duidelijk gemaakt dat zij haar nationale belangen zal beschermen,” zei de ex-kolonel van het Amerikaanse leger.

Tucker Carlson vroeg zijn gesprekspartner om commentaar op een mogelijke gelijktijdige confrontatie van de VS met Rusland en China.

“We kunnen het ons niet veroorloven. We kunnen ons zelfs geen oorlog met Rusland veroorloven, we zijn op weg naar een faillissement. Het laatste wat de Amerikanen nodig hebben is oorlog. We hebben al gezien dat de Russen klaar zijn om te vechten, ze hebben al een gedeeltelijke mobilisatie uitgevoerd, en we kunnen niet eens een normale rekrutering in het leger uitvoeren. Wie houden we voor de gek? Onze munitie is al op voordat we aan een echt gevecht zijn begonnen,” aldus Douglas McGregor.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/kolonel-mcgregor-vs-kunnen-zich-geen-oorlog-met-rusland-veroorloven/

10 Aanwijzingen dat de oorlog in Oekraïne deel uitmaakt van het Grote Reset plan

april 17, 2022   10165   10 

 

Op het bekende internetplatform “ZeroHedge” verscheen een analyse waarom de oorlog in Oekraïne bijdraagt tot het plan van de Grote Reset. Het gaat om de ontwrichting van wereldwijde toeleveringsketens en leidt tot totale bewaking en de transparante burger met digitale ID, alsook tot massale herverdeling van kapitaal, bericht Report24.news.

Er zijn veel tekenen dat de oorlog in Oekraïne de agenda van de globalisten dient.

1. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne veroorzaakt nu al ongekende verstoringen van de toeleveringsketens in de wereld, waardoor de brandstoftekorten verergeren en de inflatie chronisch toeneemt.

Een combinatie van benedengemiddelde economische groei en oplopende inflatie valt te verwachten. Dit leidt tot een toenemende immobilisatie van een belangrijk deel van de beroepsbevolking. Dit alles kan een voorbode zijn van het door het WEF gewenste “Universeel Basisinkomen” of “Onvoorwaardelijk Basisinkomen”. Dit zal de mensen afhankelijk maken van de regeringen. Klaus Schwab formuleerde zijn doelstellingen voor 2030 als “mensen zullen niets bezitten en gelukkig zijn”.

2. De economische gevolgen van de oorlog zullen wereldwijd leiden tot een drastische inkrimping van het personeel.

Een terugkerend thema in Klaus Schwab’s Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution is dat baanbrekende technologische en wetenschappelijke innovaties niet langer tot de fysieke wereld om ons heen beperkt zullen blijven, maar een verlengstuk van onszelf zullen worden.

Het benadrukt het overwicht van opkomende technologieën in een beroepsbevolking van de volgende generatie en onderstreept de urgentie van het bevorderen van plannen om diverse aspecten van de wereldwijde beroepsbevolking te digitaliseren door middel van schaalbare, op technologie gebaseerde oplossingen.

Degenen die de Grote Reset leiden, proberen het geopolitieke risico te beheersen door nieuwe markten te creëren rond digitale innovatie, e-strategieën, telewerken, kunstmatige intelligentie, robotica, nanotechnologie, het “internet der dingen” en het “internet der lichamen”.

Hoewel reeds lang verwacht werd dat het toegenomen gebruik van technologie zoals kunstmatige intelligentie en robotica in de particuliere sector tot een massaal banenverlies zou leiden, zullen pandemische lockdowns en de dreigende ontwrichting van de oorlog dit proces versnellen en zullen vele bedrijven geen andere keuze hebben dan personeel te ontslaan en te vervangen door creatieve technologische oplossingen, alleen maar om het voortbestaan van hun bedrijf veilig te stellen.

3. De oorlog heeft de afhankelijkheid van Europa van de Russische energiesector aanzienlijk verminderd en het centrale belang van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN en van “netto nul”-emissies versterkt, die de kern van de Grote Reset vormen.

Beleidsmakers, die in de pas lopen van de Grote Reset, hebben munt geslagen uit de strenge sancties tegen Rusland door de overschakeling op “groene” energie te versnellen en het belang van decarbonisatie als onderdeel van de “strijd tegen klimaatverandering” opnieuw te bevestigen.

De SDG’s van de VN zijn weliswaar van cruciaal belang voor het herstel na de pandemie, maar belangrijker is dat zij van fundamenteel belang zijn voor de revisie van het aandeelhouderskapitalisme, dat nu door de elites van Davos wordt aangeprezen als “stakeholder-kapitalisme”.

 

In economische termen verwijst dit naar een systeem waarin de regeringen niet langer de uiteindelijke scheidsrechters van het overheidsbeleid zijn, aangezien niet-gekozen particuliere bedrijven in feite trustees van de samenleving worden, en de directe verantwoordelijkheid op zich nemen om de sociale, economische en milieu-uitdagingen van de wereld aan te pakken door middel van macro-economische samenwerking.

Onder misleidende slogans als “Build Back Better” kunnen de betrokken grote bedrijven zich de macht toe-eigenen en een “koolstofkrediet-economie” oprichten.

4. Voedseltekorten ten gevolge van oorlog zullen de synthetische-biologie-industrie aanjagen, aangezien digitale technologieën in combinatie met materiaalkunde en biologie de landbouwsector radicaal zullen veranderen en het gebruik van plantaardige en in het lab gekweekte alternatieven op wereldschaal zullen stimuleren.

Rusland en Oekraïne zijn beide graanschuren van de wereld. Kritieke tekorten aan granen, meststoffen, plantaardige oliën en essentiële voedingsmiddelen zullen het belang van de biotechnologie voor voedselzekerheid en duurzaamheid versterken en imitatie-vleesbedrijven voortbrengen. Bill Gates is betrokken bij de financiering van dergelijke bedrijven.

Het is dan ook redelijk te veronderstellen dat meer overheidsregulering de industriële voedselproductie en -teelt drastisch zal veranderen, wat uiteindelijk ten goede zal komen aan investeerders in de agro-industrie en de biotechnologie, aangezien voedselsystemen een nieuwe vorm krijgen door nieuwe technologieën om “duurzame” eiwitten en genetisch gemodificeerde gewassen te verbouwen.

5. De uitsluiting van Rusland uit SWIFT (The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) is een voorbode van een economische reboot die precies het soort tegenreactie zal veroorzaken dat nodig is om grote delen van de wereldbevolking op te sluiten in een technocratisch controlenetwerk.

Zoals verscheidene economen hebben opgemerkt, zal het gebruik van SWIFT, CHIPS (The Clearing House Interbank Payments System) en de Amerikaanse dollar tegen Rusland als sanctiewapen de geopolitieke rivalen zoals China er alleen maar toe aanzetten het proces van de-dollarisering te versnellen.

De voornaamste begunstigde van de economische sancties tegen Rusland lijkt China te zijn, dat de Euraziatische markt een nieuwe vorm kan geven door de lidstaten van de Shanghai Cooperation Organization (SCO) en de BRICS aan te moedigen het SWIFT-ecosysteem te omzeilen en grensoverschrijdende internationale betalingen in de digitale yuan te verrekenen.

Terwijl de vraag naar cryptocurrencies massaal zal toenemen, zal dit veel regeringen er waarschijnlijk toe aanzetten om de sector steeds meer via openbare blockchains te reguleren en een multilateraal verbod op gedecentraliseerde cryptocurrencies af te dwingen.

De verschuiving naar crypto zou de generale repetitie kunnen zijn om uiteindelijk de plannen voor programmeerbaar geld onder toezicht van een federale regelgever te versnellen, wat leidt tot een grotere toename van de macht in de handen van een machtige wereldwijde technocratie, die de onderwerping van de bevolking door financiële instellingen bezegelt.

6. Deze oorlog markeert een belangrijk keerpunt in het globalistische streven naar een nieuwe internationale, op regels gebaseerde orde die verankerd is in Eurazië.

De overheersing van Eurazië heeft altijd in het middelpunt van de internationale machtsaspiraties gestaan. Terwijl Amerika wanhopig probeert zijn status van supermacht te behouden, dreigen de economische opkomst van China en de regionale ambities van Rusland de strategische assen van Eurazië (West-Europa en Azië-Stille Oceaan) omver te werpen.

 

Hoewel het ambitieuze Belt and Road Initiative (BRI) van China het potentieel heeft om het wereldeiland (Azië, Afrika en Europa) te verenigen en een verschuiving in het mondiale machtscentrum teweeg te brengen, zal de recente invasie in Oekraïne verstrekkende gevolgen hebben voor de VS.

De Oekraïense president Zelensky beweerde dat Oekraïne als de poort van de BRI naar Europa zou kunnen fungeren. Wij kunnen dus niet voorbijgaan aan het enorme belang dat China heeft bij de recente spanningen rond Oekraïne, en evenmin aan de onderliggende ambitie van de NAVO om de opkomst van China in de regio in te dammen door de verkoop van Oekraïense activa aan China te beperken en alles te doen wat in haar macht ligt om de moderne zijderoute te dwarsbomen.

Terwijl de sancties Rusland ertoe aanzetten de bilaterale banden met China aan te halen en zich volledig in de BRI te integreren, zou een pan-Euraziatisch handelsblok de nieuwe richting kunnen zijn.

7. Gezien de groeiende speculaties over de gevolgen op lange termijn van de oorlog voor de bilaterale handelsstromen tussen China en Europa, zal het Russisch-Oekraïense conflict Israël – een vooraanstaand voorstander van de Grote Reset – helpen nog meer internationale beduiding te krijgen.

Israël is een zeer aantrekkelijke BRI-markt voor China, en de CCP is zich terdege bewust van het belang van Israël als strategische voorpost die de Indische Oceaan met de Middellandse Zee verbindt via de Golf van Suez.

Bovendien erkent de Chinese regering al vele jaren Israëls vooraanstaande positie als wereldwijd technologiecentrum en gebruikt zij Israëls innovatiecapaciteit om haar eigen strategische uitdagingen te helpen aanpakken.

Daarom zal bij de bemiddeling van Naftali Bennet tussen Moskou en Kiev waarschijnlijk rekening worden gehouden met de cruciale rol van het Belt and Road Initiative (BRI) in de uitbreiding van de regionale en wereldwijde strategische aanwezigheid van China en Israël.

De status van Israël als een van de belangrijkste technologiehubs van de toekomst en als toegangspoort tussen Europa en het Midden-Oosten is onlosmakelijk verbonden met het netwerk van fysieke infrastructuur zoals wegen, spoorwegen, havens en energiepijpleidingen dat China in het afgelopen decennium heeft aangelegd.

Versterking van zijn evoluerende relatie met China te midden van de Russisch-Oekraïense crisis zou ertoe kunnen bijdragen dat Israël een regionale hegemoon bij uitstek wordt, met een groot deel van de gecentraliseerde economische en technologische macht die in Jeruzalem samenvloeit.

Nu Israël pogingen onderneemt om zijn exportmarkten en investeringen te diversifiëren, weg van de Verenigde Staten, rijst een belangrijke vraag. Staat Israël aan het begin van het loskoppelen van zijn veiligheidsbelangen van de VS en te steunen op de Chinees-Russische as?

8. Het wordt nu algemeen erkend dat digitale ID’s een centraal onderdeel zijn van de Great Reset-agenda van het Wereld Economisch Forum en dat zij in alle sectoren, toeleveringsketens en markten moeten worden gestroomlijnd om de SDG’s 2030 van de VN vooruit te helpen en geïndividualiseerde en geïntegreerde diensten te verlenen die een voorwaarde zijn voor de slimme steden van de toekomst.

 

Velen hebben ingezien hoe een dergelijk platform kan worden gebruikt om een wereldwijd systeem van technocratische bevolkingscontrole en naleving in te luiden, door de mensheid op te nemen in een nieuwe waardeketen voor bedrijven, waar burgers worden ontgonnen en toegewezen als gegevensgrondstoffen voor investeerders en markten voor obligaties van menselijk kapitaal.

Vaccinatiepaspoorten werden oorspronkelijk door publiek-private partnerschappen aangeprezen als een ingang voor digitale ID’s. Nu die logica haar beloop heeft gehad, kunnen de huidige geopolitieke spanningen deze ontwikkeling helpen aanjagen en verankeren.

De Bank of England heeft reeds programmeerbaar geld beloofd, dat alleen kan worden uitgegeven aan eerste levensbehoeften of goederen die een werkgever of regering nuttig acht.

Zodra de uitgever controle heeft over hoe het door de ontvanger wordt besteed, wordt het bijna onmogelijk om naar behoren te functioneren zonder een digitale ID, die nodig is om voedselpakketten en een basislevensonderhoud te ontvangen. Bijvoorbeeld met een UBI (Universeel Basisinkomen) of BGI.

9. Europa ligt rechtstreeks in de vuurlinie zodra er een hybride oorlog tussen de NAVO en de Chinees-Russische as op gang komt.

Er bestaat een risico op cyberaanvallen op banken en kritieke infrastructuur. Evenzo is een aanval met tactische kernwapens mogelijk. Zulke grote catastrofale gebeurtenissen kunnen ertoe leiden dat de burgers worden overgehaald om een alternatief wereldwijd veiligheidsprotocol aan te nemen dat werkt op basis van een digitale ID. Men kan zich voorstellen hoe de toegang tot het internet of tot openbare diensten na een landelijke cyberaanval de burgers ertoe kan dwingen een digitale ID te gebruiken om altijd te bevestigen dat hun online-activiteiten en -transacties van een legitieme en niet-kwaadwillige bron afkomstig zijn.

10. De economische gevolgen van deze oorlog zullen zo catastrofaal zijn dat de regeringen en de openbare sector een aanzienlijke particuliere kapitaalinjectie nodig zullen hebben om het financieringstekort te dichten.

Daardoor zal de traditionele scheiding der machten tussen centrale banken en regeringen in feite overbodig worden, aangezien de eerstgenoemden in staat zullen zijn de budgettaire ontwikkeling van de natiestaten onevenredig te beïnvloeden, wier soevereiniteit zal worden uitgehold door de grootschalige overname van regeringen door centrale banken.

Het model van de natiestaat wordt dus geleidelijk op zijn kop gezet door een wereldwijde technocratie die bestaat uit een niet-gekozen consortium van industriële leiders, oligarchen van centrale banken en particuliere financiële instellingen, waarvan de meeste “welwillende” niet-statelijke bedrijfsactoren zijn die het wereldbestuur willen herstructureren en zich willen inlijven in het wereldwijde besluitvormingsproces.

Voor deze “spelers” zijn begrippen als soevereiniteit en internationaal recht betekenisloos.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/10-aanwijzingen-dat-de-oorlog-in-oekraine-deel-uitmaakt-van-het-grote-reset-plan/ 

De grootste COVID-vraag: wat gebeurt er over 10 jaar?

Analyse door  Dr. Joseph Mercola  Fact Checked

20 maart 2023

        HET VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

Tot nu toe zijn kinderen grotendeels onaangedaan door COVID-19, omdat hun interferonroute heel goed werkt. Interferon is een immuunmolecuul dat cellen beschermt tegen binnendringende ziekteverwekkers

De COVID-prik remt de type-1 interferon-route, dus het massaal injecteren van jonge kinderen kan de natuurlijke groepsimmuniteit tegen COVID-19 die zou ontstaan als alle kinderen ongeprikkeld zouden blijven, zelfs uitwissen

Agressieve vormen van kanker zijn geëxplodeerd onder volwassenen die de injecties hebben gekregen, hoewel het pas iets meer dan twee jaar geleden is dat ze zijn uitgerold

Analyse van de gegevens van het Amerikaanse Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR) suggereert dat de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention sterfgevallen door kanker opnieuw aanwijzen als COVID-sterfgevallen om het kankersignaal te elimineren, en doen dit sinds april 2021

We hebben ook een enorme toename gezien van oversterfte door abnormale stollingsproblemen en hartproblemen sinds de uitrol van COVID-vaccinaties. Als bijwerkingen zoals kanker, hartaandoeningen en beroertes volwassenen in de werkende leeftijd al in ongekende aantallen doden, wat zal dan over 10 jaar de extra sterfte zijn als kinderen en tieners elk jaar mRNA-boosters blijven krijgen?

Wat zal de toekomst brengen voor mensen die tijdens de eerste levensjaren aan COVID-19 worden blootgesteld? Die vraag werd onlangs gesteld door Katherine J. Wu, een stafschrijver bij The Atlantic.(1)

“Een pasgeborene zijn in het jaar 2023 – en vrijwel zeker elk jaar dat volgt – betekent opduiken in een wereld waar het coronavirus alomtegenwoordig is … Dit virus zal ongetwijfeld een van de allereerste ernstige ziekteverwekkers zijn die de baby's van vandaag - en alle toekomstige baby's - ontmoeten elkaar', schrijft ze.

"Uiteindelijk is de verwachting dat de ziekte een stabiel dieptepunt zal bereiken, waarna het echt 'weer een gewone verkoudheid' kan zijn", zegt Rustom Antia, een modelbouwer van infectieziekten bij Emory.

De volledige uitkomst van dit levende experiment zal echter decennia lang niet duidelijk zijn – lang nadat de miljarden mensen die voor het eerst op volwassen leeftijd met het coronavirus in aanraking kwamen, allang verdwenen zijn.

De ervaringen die de jongste kinderen van vandaag met het virus hebben, beginnen nog maar net vorm te geven aan wat het zal betekenen om een leven lang COVID te hebben, wanneer we er allemaal mee samenleven vanaf de geboorte tot de dood als een vanzelfsprekendheid."

COVID Jab voorkomt natuurlijke kudde-immuniteit

Katherine J. Wu prijst de COVID-prik als onderdeel van de reden waarom we hoopvol kunnen zijn voor toekomstige generaties die met dit nieuwe virus moeten leven, maar is dat echt realistisch? Op dit moment wijst alles erop dat de COVID-prik een ramp is, en niemand weet eigenlijk wat het langetermijneffect zal zijn op kinderen die het krijgen.

Katherine J. Wu benadrukt het feit dat het immuunsysteem van kinderen het voordeel heeft "hordes interferon te verzamelen - een immuunmolecuul dat cellen beschermt tegen virussen." Aangenomen wordt dat dit de belangrijkste reden is waarom COVID-19 lang niet zo dodelijk is bij jonge kinderen als bij oudere volwassenen.

Het probleem dat Katherine J. Wu volledig over het hoofd ziet, is dat de COVID-prik de type-1 interferonroute remt,2 dus het massaal injecteren van jonge kinderen kan de natuurlijke groepsimmuniteit tegen COVID-19 die zou ontstaan als alle kinderen ongeprikkeld zouden blijven, in feite uitwissen. De injecties zullen ons, zoals Katherine J. Wu suggereert, NIET helpen om groepsimmuniteit te bereiken.

Kankercijfers bij jonge mensen zullen waarschijnlijk stijgen

Het massaal injecteren van kinderen met een medicijn dat hun immuunsysteem schaadt, kan ook (vrij voorspelbaar) resulteren in exploderende kankercijfers. Agressieve vormen van kanker zijn al geëxplodeerd onder volwassenen die de injecties hebben gekregen,(3) hoewel het nog maar iets meer dan twee jaar geleden is dat ze zijn uitgerold.

Gegevens uit de Defense Medical Epidemiology Database (DMED) (4) – historisch gezien een van de best onderhouden en meest gebruikte medische databases ter wereld – toonden bijvoorbeeld aan dat, vergeleken met de voorgaande vijfjaarsgemiddelden, kanker onder de afdeling van Defensie (DOD) personeel in 2021 omhooggeschoten.

Over het algemeen verdrievoudigde het aantal kankers onder militairen en hun familieleden na de uitrol van de COVID-prikken. Borstkanker steeg met 487%. Exploderende kankercijfers worden ook elders gezien. De explosie van gevallen is zelfs zo erg dat kanker nu een van de drie belangrijkste oorzaken van vroegtijdig overlijden is onder jonge volwassenen in de werkende leeftijd – een trend die op zijn beurt de levensverwachting in de VS met drie jaar heeft doen dalen.

PDF Link: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/March/PDF/covid-question-what-will-happen-in-10-years-pdf.pdf

Terugvallen van kanker en metastasepercentages exploderen

Op 26 november 2022 publiceerde The Daily Skeptic een brief (5,6) aan de redacteur van The BMJ, geschreven door Dr. Angus Dalgleish, hoogleraar oncologie aan de St. George's University of London, waarin hij waarschuwde dat COVID-boosters agressieve uitgezaaide kankers kunnen veroorzaken:

 

“COVID heeft geen vaccinatieprogramma meer nodig, aangezien de gemiddelde leeftijd waarop COVID in het VK sterft 82 is en door alle andere oorzaken 81 jaar en dalend”, schreef Dalgleish. "Het verband met bloedstolsels, myocarditis, hartaanvallen en beroertes wordt nu algemeen aanvaard, evenals het verband met myelitis en neuropathie...

Er is nu echter nog een reden om alle vaccinatieprogramma's stop te zetten. Als praktiserend oncoloog zie ik dat mensen met een stabiele ziekte snel vooruitgang boeken nadat ze gedwongen zijn een booster te krijgen, meestal om te kunnen reizen. Zelfs binnen mijn eigen persoonlijke contacten zie ik B-cel-gebaseerde ziekte na de boosters.

Ze beschrijven dat ze een paar dagen tot weken na de booster duidelijk onwel waren – een ontwikkelt leukemie, twee collega's Non-Hodgkin-lymfoom en een oude vriend die het gevoel heeft dat hij Long COVID heeft gehad sinds hij zijn booster kreeg en die, nadat hij ernstig bot had gekregen pijn, is gediagnosticeerd met meerdere uitzaaiingen van een zeldzame B-celaandoening.

Ik ben ervaren genoeg om te weten dat dit geen toevallige anekdotes zijn... De rapporten van aangeboren immuunsuppressie na mrna gedurende enkele weken zouden passen, aangezien al deze patiënten tot nu toe melanoom of op B-cellen gebaseerde kankers hebben, die zeer vatbaar zijn voor immuuncontrole - en dat is vóór de rapporten van suppressorgenonderdrukking door mrna in laboratoriumexperimenten. Dit moet onmiddellijk worden uitgezonden en besproken."

In een artikel7 in Conservative Woman van 19 december 2022 ging Dalgleish verder met het bespreken van het fenomeen van zich snel verspreidende kankers bij patiënten die jarenlang in stabiele remissie waren voordat ze hun COVID-boosters kregen. Hij merkte op dat nadat zijn brief aan The BMJ was gepubliceerd, verschillende oncologen contact met hem opnamen om te zeggen dat ze hetzelfde in hun eigen praktijken zien.

 

"Als ik na al die tijd de terugkeer van deze kankers zie, vraag ik me natuurlijk af of er een gemeenschappelijke oorzaak is?" schreef hij.(8) "Ik had eerder opgemerkt dat terugval in stabiele kanker vaak gepaard gaat met ernstige langdurige stress, zoals faillissement, echtscheiding, enz.

Ik ontdekte echter dat geen van mijn patiënten in deze periode zo'n extra stress had, maar ze hadden allemaal boostervaccins gehad en inderdaad, een paar van hen merkten op dat ze een zeer slechte reactie op de booster hadden, wat ze niet hoefden te doen de eerste twee injecties.

Ik merkte toen op dat sommige van deze patiënten geen normaal terugvalpatroon hadden, maar eerder een explosieve terugval, met uitzaaiingen die tegelijkertijd op verschillende plaatsen voorkwamen … Wetenschappelijk las ik rapporten dat de booster leidde tot een grote overmaat aan antilichamen ten koste van de T-celrespons en dat deze T-celonderdrukking wel drie weken zou kunnen aanhouden, zo niet langer.

Voor mij zou dit causaal kunnen zijn, aangezien het immuunsysteem wordt gevraagd om een buitensporige reactie te geven via het humorale inflammatoire deel van de immuunrespons tegen een virus (de alfa-delta-variant) dat niet meer in de gemeenschap bestaat.

Deze inspanning leidt tot uitputting van het immuunsysteem, en daarom melden deze patiënten een tot 50% grotere toename van Omicron, of andere variaties, dan de niet-gevaccineerden."

De Zweedse patholoog, onderzoeker en senior arts aan de Universiteit van Lund, Dr. Ute Krueger, heeft ook een explosie waargenomen van snel voortschrijdende kankers in de nasleep van de COVID-injecties, met de grootste toename onder 30- tot 50-jarigen.9, 10 Volgens Krueger zijn de tumoren ook veel groter, komen meerdere tumoren in meerdere organen vaker voor en nemen zowel de terugkeer van kanker als de uitzaaiingen toe.

Kankersterfgevallen worden opzettelijk verborgen

Zoals beschreven in "How Cancer Deaths From the COVID Jabs Are Being Hidden", suggereert analyse van de gegevens van het Amerikaanse Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR) verontrustend dat de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention sterfgevallen door kanker uitfilteren en herbestemmen als COVID-sterfgevallen. het kankersignaal elimineren, en doet dit sinds april 2021.

Het signaal wordt verborgen door de onderliggende doodsoorzaak te verwisselen met de belangrijkste doodsoorzaak. Maar liefst 20% van de wekelijkse zogenaamde COVID-sterfgevallen zijn eigenlijk sterfgevallen door kanker.

Een gewetenloos experiment op de mensheid

Absoluut niemand weet wat de langetermijngevolgen zijn van het geven van deze injecties aan zuigelingen en jonge kinderen. Het is een experiment voor de volksgezondheid zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Tot nu toe hebben we de kankercijfers onder kinderen niet zien stijgen, maar de opname onder jonge kinderen is ook laag.

 

 

Als bijwerkingen zoals kanker, hartaandoeningen en beroertes volwassenen in de werkende leeftijd al in ongekende aantallen doden, wat zal dan over 10 jaar de extra sterfte zijn als kinderen en tieners elk jaar mRNA-boosters blijven krijgen?

 

 

Omdat hun immuunsysteem ook robuuster is, kunnen kinderen een tijdje beschermd zijn tegen kanker, zelfs als ze de prik krijgen. De vraag is hoe lang? Het Amerikaanse vaccinatieschema voor kinderen omvat nu de eerste serie plus een jaarlijkse COVID-booster. Hoeveel boosters zijn er nodig voordat het immuunsysteem van een kind breekt en kanker begint te woekeren?

Oversterfte schiet omhoog

We hebben ook een enorme toename gezien van oversterfte door abnormale stollingsproblemen en hartproblemen sinds de uitrol van COVID-vaccinaties. Als bijwerkingen zoals kanker, hartaandoeningen en beroertes volwassenen in de werkende leeftijd al in ongekende aantallen doden, wat zal dan over 10 jaar de extra sterfte zijn als kinderen en tieners elk jaar mRNA-boosters blijven krijgen?

Ik huiver om er zelfs maar aan te denken. Om het nog erger te maken, maken medicijnfabrikanten overuren om ook andere op mRNA gebaseerde "vaccins" af te leveren, waaronder een tegen respiratoir syncytieel virus (RSV). De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft het al versneld. Dit ondanks het feit dat eerdere pogingen om een RSV-vaccin te maken mislukten omdat ze antilichaamafhankelijke versterking (ADE) veroorzaakten.

Geen voordeel, enorme kosten

Nu we meer dan twee jaar bezig zijn met de COVID-injectiecampagne, is de kosten-batenanalyse duidelijker dan ooit. Het voordeel is zo klein dat het niet van belang is, terwijl de kosten enorm zijn. Hier volgt een kort samenvattend overzicht, gebaseerd op beschikbaar bewijs:

Voordeel — Bescherming op korte termijn (vier tot zes maanden) tegen ernstige COVID-ziekte en overlijden.

Kosten — Negatieve effectiviteit na een paar maanden (wat betekent dat het risico op infectie, ziekenhuisopname en overlijden door COVID hoger is dan vóór de injectie).  Het voorkomt ook geen infectie of verspreiding van het virus, dus vaccin-geïnduceerde groepsimmuniteit kan nooit worden bereikt.

De injecties vernietigen de immuunfunctie, waardoor mensen vatbaarder worden voor allerlei soorten infecties en chronische ziekten, wat op zijn beurt druk uitoefent op het gezondheidszorgsysteem, de invaliditeitscijfers en oversterfte verhoogt en de levensverwachting verlaagt. Bovendien zijn er aanwijzingen dat de injecties nadelige effecten hebben op de vruchtbaarheid, wat mogelijk kan leiden tot een ineenstorting van de bevolking.

Bewijs dat mRNA-prikken vruchtbaarheidsproblemen veroorzaken

In december 2021, toen de COVID-prikken nog maar een jaar uit waren, waren er al meldingen van pieken in menstruatieveranderingen en doodgeboorten. En hoewel gezondheidsfunctionarissen onvermurwbaar waren en nog steeds zijn dat de COVID-injectie veilig is voor zwangere vrouwen, vertellen de gegevens een heel ander verhaal.

De studie (11)  die het meest werd gebruikt ter ondersteuning van de Amerikaanse aanbeveling voor zwangere vrouwen om zich te laten injecteren, werd gesponsord door de Centers for Disease Control and Prevention en gepubliceerd in The New England Journal of Medicine (NEJM) in april 2021. Volgens deze studie is het aantal miskramen onder ontvangers van een COVID-prik 13,9%.

Er is echter een GROTE fout gemaakt in deze studie, die werd benadrukt in een snelle mededeling (12)  van het Instituut voor Pure en Toegepaste Kennis (IPAK). De auteurs zijn Aleisha Brock, Ph.D. uit Nieuw-Zeeland, en Simon Thornley, Ph.D., een hoofddocent in de sectie epidemiologie en biostatistiek aan de Universiteit van Auckland.

Ze legden uit dat de NEJM-studie "ten onrechte geruststellende statistieken presenteert met betrekking tot het risico op spontane abortus in de vroege zwangerschap, aangezien de meerderheid van de vrouwen in de berekening werd blootgesteld aan het mRNA-product nadat de uitkomstperiode was gedefinieerd (20 weken zwangerschap)." (13)

Toen het risico op een spontane abortus (miskraam) opnieuw werd berekend op basis van het cohort dat vóór 20 weken zwangerschap was geïnjecteerd, was de incidentie van een miskraam zeven tot acht keer hoger dan de oorspronkelijke studie aangaf, met een cumulatieve incidentie van een miskraam variërend van 81,9 % tot 91,2%!

Bovendien meldden 12,6% van de vrouwen die de prik kregen in het derde trimester graad 3-bijwerkingen, die ernstig of medisch significant zijn, maar niet onmiddellijk levensbedreigend.

Nog eens 8% rapporteerde ook koorts van 38 graden C (100,4 graden F), wat kan leiden tot een miskraam of vroeggeboorte.(14)  Een ander probleem met de NEJM-studie is dat de follow-up slechts 28 dagen na de geboorte doorging, wat betekent dat de termijn effecten van prenatale blootstelling aan baby's nog onbekend is.

Een Pfizer-BioNTech-studie bij ratten toonde ook aan dat de injectie de incidentie van pre-implantatieverlies meer dan verdubbelde. Geboorteafwijkingen, met name mond-/kaakmisvormingen, gastroschisis (een geboorteafwijking van de buikwand) en afwijkingen in de rechter aortaboog en halswervels werden ook waargenomen.(15)

De transhumanistische kliek  is van plan de mensheid te veranderen

Het is vrij duidelijk geworden dat de technocratische, transhumanistische kliek die het probeert de wereldwijde controle te grijpen, op agressieve wijze probeert de mensheid genetisch te veranderen. Maar met welk doel? Gezien alle negatieve effecten die we bij volwassenen zien, slechts twee jaar later, wat zal er de komende tien of twintig jaar gebeuren met de baby's en kinderen die zijn geprikt? Vooral als ze elk jaar mRNA-boosters gaan krijgen?

Het transhumanisme wordt 'verkocht' als de weg van de toekomst - een toekomst waarin iedereen in perfecte gezondheid verkeert en zo lang kan leven als hij wil. We zien al hoe de COVID-vaccinties worden aangeprezen als een simpele "software-update" voor je immuunsysteem. Het idee is dat uiteindelijk elk gezondheidsprobleem op deze manier wordt opgelost.

Het probleem met deze utopie is echter omvangrijk. Ten eerste, als je bedenkt hoe rampzalig deze eerste mRNA-injectie zijn, lijkt het duidelijk dat het herontwerpen van een al perfect biologisch systeem niet zo eenvoudig is als het lijkt, en ik betwijfel of ze het ooit zullen perfectioneren.

Ten tweede, hoewel ze zeggen dat deze transhumanistische utopie voor iedereen is, is dat absoluut niet zo. Geloof je echt dat ze willen dat 8 miljard mensen in perfecte gezondheid verkeren en honderden jaren leven?

Perfecte gezondheid betekent perfecte voortplantingscapaciteit, dus het aantal nakomelingen zou enorm zijn. Het is duidelijk dat ze dit niet willen, aangezien deze zelfde individuen al klagen dat de wereld overbevolkt is. Een perfecte gezondheid voor iedereen is dus een utopie.

Extreme levensverlenging voor de massa zit ook niet in hun kaarten. Ze willen nu al dat mensen zo dicht mogelijk bij de pensioengerechtigde leeftijd overlijden, om de uitbetalingen te minimaliseren. Denk je echt dat ze bereid zijn miljarden mensen te betalen om 100 jaar met pensioen te gaan?

Zelfs als de pensioengerechtigde leeftijd wordt verlegd naar bijvoorbeeld 150 jaar en de gemiddelde levensduur 175 jaar is, wie gaat al deze mensen dan in dienst nemen? Vergeet niet dat robots en kunstmatige intelligentie al de meeste banen zullen overnemen, waardoor de meeste mensen overbodig worden. Er is simpelweg geen stimulans om de gezondheids- en levensduur van miljarden mensen te verlengen.

Nee, de transhumanistische utopie is bedoeld om te worden gereserveerd voor een select aantal, en dit is iets om in gedachten te houden terwijl ze deze genetische experimenten op de mensheid voortzetten. Ze zijn niet in ons voordeel.

Wat willen ze van ons maken?

Tot slot is hier een fragment uit een Truth Talk-artikel van 22 november 2022, waarin blogger Katrina Wicks nadenkt over de redenen achter de transhumanistische push:16

"Ze maken er geen geheim van, het is geen wilde complottheorie en wordt in feite voor ons en om ons heen geïmplementeerd. Mensen veranderen van wat we zijn, in iets anders. Augmented human lijkt ook aan de horizon te verschijnen als verstoorde, corrupte en gesplitste mensen ook …

'The Island of Dr. Moreau'... door H.G. Wells... benadrukt een obsessie om dieren menselijker te maken door 'medische interventie'... Ik vraag me af of ze het tegenovergestelde proberen te doen... om mensen dierlijker te maken? …

Een bepaalde internationale organisatie lijkt een genomineerde mascotte te hebben die de spreekbuis is van hoe ze willen dat we in wezen biomechanische wezens zijn, die constant worden gecontroleerd, getest, geobserveerd en verbeterd. Raar hè? Toch brengen ze deze plannen vrolijk naar voren en leggen ze uit hoe en wanneer. Gewoon niet echt het waarom behandelen, of in ieder geval de echte redenen ervoor.

Maar u kunt zelf beslissen wat hun doel werkelijk is … wat voor iedereen zichtbaar is, is dat ze controle willen.

Van uw dagelijkse activiteiten, gedachten, angsten, aspiraties … en in het algemeen van uw toekomst. Dus dat is waar je een actieve rol kunt spelen, tenzij je je leven al als verbeurd beschouwt en hun nieuwe regime en landschap al hebt geaccepteerd. Maar als je dat niet doet... en je hebt ervoor gekozen om te leven, dan is het nu de tijd."

 

 Sources and References

·         1 The Atlantic March 13, 2023

·         2 Food Chem Toxicol June 2022; 164: 113008

·         3 Steve Kirsch Substack December 27, 2022

·         4 Renz-law.com

·         5 Daily Sceptic November 26, 2022

·         6 Conservative Woman November 28, 2022

·         7, 8 Conservative Woman December 19, 2022

·         9 Etana Substack August 4, 2022

·         10 Doctors4CovidEthics.org July 26, 2022

·         11 N Engl J Med 2021; 384:2273-2282

·         12, 13 Science, Public Health Policy, and the Law Volume 4:130-143 November 2021

·         14, 15 Science, Public Health Policy, and the Law Volume 4:130-143 November 2021, Further Discussion

·         16 Truth Talk November 22, 2022

Bron: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/03/20/covid-question-what-will-happen-in-10-years.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20230320Z2&cid=DM1362401&bid=1749776870


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...