donderdag 9 mei 2024

NAVO wijst interventie in Oekraïne officieel af

mei 9, 2024

    TheDigitalArtist / Pixabay

Na enkele recente dreigementen van ‘westerse’ landen om met hun eigen troepen in te grijpen in de oorlog in Oekraïne heeft Rusland gereageerd door een dodelijke dreiging te onthullen:

Rusland kondigde ook een spontane oefening aan van de inzet van tactische kernwapens:

Rusland heeft gedreigd Britse militaire faciliteiten aan te vallen en zei dat het oefeningen zal houden waarin het gebruik van kernwapens op het slagveld wordt gesimuleerd als reactie op Britse wapens die door Oekraïne worden gebruikt om zijn grondgebied aan te vallen.

Het is de eerste keer dat Rusland publiekelijk oefeningen met tactische kernwapens aankondigt, hoewel de strategische kernmachten regelmatig oefeningen houden.
De oefeningen worden gehouden door de zuidelijke groep van Russische strijdkrachten die ook betrokken is bij de speciale militaire operatie in Oekraïne.

Dit zou voorlopig de luide stemmen moeten doen zwijgen die ervan dromen Rusland in Oekraïne te verslaan.

Het lijkt er nu op dat de behandeling zijn doel heeft bereikt.

De Italiaanse krant Corriere Della Serra meldt (in het Italiaans):

“No boots on the ground.” Dit is volgens de Courier een van de belangrijkste zinnen in het oorspronkelijke ontwerp van het document en zal worden goedgekeurd door de NAVO-top, die van 9 tot 11 juli in Washington wordt gehouden. De verwijzing is naar Oekraïne: de Noord-Atlantische alliantie zal geen soldaten de strijd in sturen (“no boots on the ground”). De strategie, gedicteerd door de Verenigde Staten, verandert niet. Tegelijkertijd bereiden de westerse leiders zich echter voor op een verandering van tempo.

Een officieel NAVO-besluit om geen soldaten naar Oekraïne te sturen, is een verzekering aan Rusland. Het is ook een poging om bepaalde presidenten, in dit geval de Franse Emmanuel Macron, ervan te weerhouden die strategie tegen te spreken. Dat is tenminste hoe de Oekraïense krant Strana en Rusland-correspondent Gilbert Doctorow het interpreteren. Strana:

Volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera is de NAVO van plan om tijdens de top in juli een verklaring aan te nemen waarin de weigering om troepen naar Oekraïne te sturen wordt vastgelegd. “Geen laarzen op de grond” – zou dit punt moeten luiden, volgens de krant

Merk op dat het bondgenootschap herhaaldelijk heeft gezegd dat het niet zal vechten in Oekraïne. Als dit officieel wordt vastgelegd, zal deze aanpak de inspanningen van landen als Frankrijk, die het inzetten van troepen niet uitsluiten, enorm problematiseren.

Het is opmerkelijk dat informatie over de voorbereiding van een officiële NAVO-verklaring over de niet-deelname van haar troepen aan de oorlog in Oekraïne letterlijk onmiddellijk verscheen na het feitelijke ultimatum van de Russische Federatie met hints over het gebruik van kernwapens in het geval van de komst van NAVO-troepen.

In theorie zou een dergelijke verklaring de NAVO-landen er niet van weerhouden eenzijdig troepen in te zetten. In dit geval zal het echter een zeer grote vraag zijn of het hele bondgenootschap dit land te hulp zal schieten als de Russische Federatie zijn grondgebied begint aan te vallen.

In een interview met Sputnik International ondersteunt Gilbert Doctorow die interpretatie:

De grondgedachte achter de nieuwe NAVO-strategie “no boots on the ground” in Oekraïne is om oorlogszuchtige “schreeuwers” in het Westen het zwijgen op te leggen, vertelde internationaal relatie-analist Gilbert Doctorow aan Sputnik.

Het besluit van de alliantie was bedoeld om “Monsieur Macron de mond te snoeren, de premier van Litouwen de mond te snoeren en andere schreeuwers die hebben opgeroepen tot het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne om het regime in Kiev te redden van een dreigende militaire nederlaag,” zei Doctorow.

 “No boots on the ground” in Oekraïne is een sleutelzin in een ontwerpdocument dat volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera in juli door de NAVO-top in Washington moet worden goedgekeurd.

Ik ben het voorzichtig eens met die interpretatie. Maar ik heb nog geen enkele vermelding van deze beslissing gevonden in andere ‘westerse’ media. Het is dus nog te onofficieel om het als een vaststaand feit te beschouwen.

Daarnaast, zo schrijft Corriere Della Serra, zal de NAVO de inzameling en levering van wapens voor Oekraïne overnemen. Dit was tot nu toe de taak van de VS via de regelmatige bijeenkomsten van een contactgroep van Amerikaanse gevolmachtigden en bondgenoten in Ramstein.

De regering Biden gooit dus haar mislukte Oekraïne-project, dat bedoeld was om ‘Rusland te verzwakken‘ maar het tegenovergestelde heeft bereikt, in de handen van de Europeanen. (Dit had ik al enigszins voorspeld tijdens de eerste maand van de oorlog).

Via Moonofalabama.org.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/navo-wijst-interventie-in-oekraine-officieel-af/

BRICS-landen bereiden zich nu openlijk voor op een wereldwijde ineenstorting van de dollar

mei 9, 2024   9

    stphenbayer / Pixabay

De BRICS-groep van landen bereidt zich openlijk voor op een potentiële wereldwijde ineenstorting van de dollar en praat over de invoering van een alternatieve valuta die als vervanging kan dienen, schrijft Cassie B.

Dit blijkt uit verklaringen van de Russische uitvoerend directeur voor het Internationaal Monetair Fonds, Alexey Mozhin. Hij zei dat de neergang van het huidige financiële systeem steeds duidelijker wordt en wees erop hoe BRICS in zo’n geval zou kunnen ingrijpen en een levensvatbaar alternatief zou kunnen bieden.

Volgens Mozhin zouden de BRICS-landen een valuta kunnen ontwikkelen die gebaseerd is op die van hun leden, waaronder de Indiase roepie, de Chinese yuan, de Braziliaanse real, de Zuid-Afrikaanse rand en de Russische roebel.

Hij vertelde de media: “Een dergelijk voorstel wordt besproken. In het geval van de ineenstorting van de dollar en het internationale monetaire systeem, zal het nodig zijn om de genoemde boekhoudkundige BRICS-eenheid om te zetten in een echte valuta, ondersteund door ruilgoederen.”

Er is brede steun onder de BRICS-landen en andere landen om af te stappen van de dollar ten gunste van nationale valuta. Het blok kijkt naar verluidt ook naar digitale valuta als middel om meer mechanismen voor handel te bieden.

Het idee is om de kwetsbaarheid voor schommelingen in de dollarkoers te verminderen en de impact van financiële sancties uit het Westen te beperken. Dit was goed te zien toen het westerse financiële systeem Rusland blokkeerde na het uitbreken van het Oekraïne-conflict in 2022. Sommige waarnemers denken dat de ontwikkeling van een gemeenschappelijke munt een zware strijd zal worden gezien de vele geografische, politieke en economische verschillen tussen de BRICS-lidstaten.

Leiders als de Braziliaanse president Luiz Inacio Lula da Silva zeiden echter dat landen die de dollar niet gebruiken niet gedwongen moeten worden om met elkaar te handelen met de munt. Tijdens een top vorig jaar legde hij uit dat een BRICS-valuta “onze betalingsmogelijkheden vergroot en onze kwetsbaarheid vermindert.”

BRICS kan een einde maken aan de dominantie van de dollar, zelfs zonder een gedeelde handelsvaluta

Zelfs zonder een gedeelde handelsvaluta zou het blok nog steeds een “economische sloopbal” naar de dominantie van de dollar kunnen zwaaien, volgens voormalig econoom van het Witte Huis Joe Sullivan. Hij zei dat hoewel de BRICS-landen hebben ontkend dat er een concurrerende munt op komst is, het blok van andere opkomende landen die zijn uitgenodigd om zich bij hen te voegen, zoals Iran, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Ethiopië, Argentinië en Egypte, een grote bedreiging voor de dollar kan vormen naarmate hun invloed toeneemt.

Met de toetreding van Saoedi-Arabië, Ethiopië en Egypte – drie landen rond het Suezkanaal, een vitale doorgang voor goederen die naar internationale markten stromen – zouden de BRICS-landen invloed hebben op 12% van alle wereldhandel. Iran, de VAE en Saoedi-Arabië behoren tot de grootste exporteurs van fossiele brandstoffen ter wereld en Rusland, China en Brazilië zijn de grootste exporteurs van edelmetalen.

Hij verklaarde: “De BRICS+ naties hoeven niet te wachten tot een gedeelde handelsvaluta voldoet aan de technische voorwaarden die typisch zijn voor een mondiale reservevaluta voordat ze hun nieuw uitgebreide economische sloopkogel naar de dollar slingeren.”

De Chinese yuan verdringt nu al andere munteenheden in de handel omdat zijn handelspartners hem steeds meer gebruiken, en hierdoor zou de dollar zijn bolwerk kunnen verliezen.

“De BRICS+ staten hoeven niet eens per se een gedeelde handelsvaluta te hebben om het domein van de dollar af te breken. Als BRICS+ zou eisen dat elk lid in zijn eigen nationale valuta betaalt om handel te drijven met een van hen, zou de rol van de dollar in de wereldeconomie afnemen,” voegde Sullivan eraan toe.

Nu de BRICS-lidstaten opener zijn over het afstappen van de dollar en handelen in nationale valuta of het ontwikkelen van hun eigen valuta, is het tijd om ons voor te bereiden op de realiteit dat volledige dedollarisatie wel eens eerder zou kunnen plaatsvinden dan ooit werd gedacht.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/brics-landen-bereiden-zich-nu-openlijk-voor-op-een-wereldwijde-ineenstorting-van-de-dollar/

Er zijn mensen die niet rustig meer slapen

donderdag, 09 mei 2024 11:32

vanranst gladde vaccinverkoperWanneer de tribunalen uiteindelijk plaatsvinden, dan zullen daar indringende vragen worden gesteld.

Vragen die nu worden weg gemoffeld omdat er simpelweg geen officieel antwoord op gegeven kan worden.



Gelukkig is het levensgevaarlijke AstraZeneca ‘vaccin’ van de markt gehaald en dit zal ongetwijfeld veel levens redden.

Maar, voor ook heel veel komt deze maatregel te laat en hebben zij te maken met ernstige vaccinatieschade of ze leven inmiddels niet meer.

Gewetenloze verkopers deden er alles aan om dit middel te slijten aan het grote publiek.
Naast alle zichtbare vaccinatieschade hebben we natuurlijk ook te maken met de onzichtbare schade van de ‘coronavaccins’.

De Belgische advocate Carine Knapen schrijft het volgende:

Ik woon in een gemeente met 8490 inwoners. De vaccinatiegraad is zeer hoog. 95% van de bevolking heeft minstens de eerste 2 injecties van Pfizer, Moderna of Astrazeneca genomen. Velen hebben ook de navolgende inentingen ontvangen.

Eind vorige week vertelde één van de huisartsen me met een diepe zucht dat er sinds 2021 in onze gemeente veel vruchtbaarheidsproblemen zijn en heel wat koppels er niet (meer) in slagen om een kind te verwekken.

Op mijn vraag of het probleem zich bij mannen dan wel bij vrouwen voordoet, repliceerde hij : beide.

Hoewel ik - gelet op de vaccinatiegraad - wist dat ik open deuren zou open stampen, heb ik toch de vraag gesteld. Zijn ze ... ? Ja, ze zijn. Allemaal. Neen, geen enkele niet gevaccineerde.

Dit nieuws is bij mij blijven wringen. Ik kon het niet los laten.

Ik heb al wel vaker gelezen dat er in veel landen een schrikwekkende stijging is van het aantal miskramen, doodgeboortes, overlijdens van neonatalen en ovruchtbaarheid maar als het probleem letterlijk in je eigen achtertuin zit, is het toch nog wel wat anders.

De Britse arts Dr. Claire Craig zegt dat de bloedklonters bij AstraZeneca slechts het topje van de ijsberg is.

Sinds men in het VK is begonnen met ‘vaccineren’ tegen corona is het aantal mensen dat wegens ziekte niet langer kan werken met maar liefst 40 procent toegenomen.
Met iedere week die voorbijgaat wordt het duidelijker welke immense schade is aangericht door de ‘coronavaccins’.

Het kan nog even duren, maar op een gegeven moment komt er zoveel naar buiten dat de schuldigen geluk hebben als ze voor een tribunaal worden berecht en niet door een woedende volksmenigte.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

"The only thing NECESSARY ...


Genocidale ‘gezondheidsambtenaren’ onthullen nu al de nieuwe ‘vaccins’ voor de ‘Next Big Thing’

mei 5, 2024   25

     Photo by нυвιѕ тανєяη on Unsplash

Het nieuwe verhaal op NBC News meldt dat twee nieuwe ‘vogelgriepvaccins’ binnen enkele weken klaar zouden kunnen zijn volgens ‘gezondheidsfunctionarissen’ van de Amerikaanse overheid, met als ondertitel dat het H5N1-virus ten minste 36 kuddes in negen staten heeft besmet, waardoor het risico van mogelijke verspreiding onder mensen toeneemt, schrijft Stefan Stanford.

Ze waarschuwen dat deze “nieuwe griep” al is begonnen met “het zich gemakkelijk verspreiden naar mensen” en ze verklaren ook dat ze deze nieuwe vaccindoses op grote schaal door het land zullen verspreiden, maar nergens in hun verhaal vermelden ze dat dit zal gebeuren in een nieuw verkiezingsjaar in wat hun volgende monstruositeit lijkt te zijn om op welke manier dan ook aan de macht te blijven.

Ze beweren dat de vaccins een goede kruisbescherming zullen bieden tegen uitbraakvirussen bij vee en dat ze hebben geïnvesteerd in een bibliotheek van antigenen om zo snel mogelijk in te zetten als er een zeer overdraagbare griepstam begint te circuleren, maar ze waarschuwen in hun verhaal ook dat wereldwijde gezondheidsfunctionarissen zich zorgen blijven maken vanwege het hoge sterftecijfer, dat rond de 50% schommelt.

Opnieuw die ‘angstfactor’ opdrijven om zoveel mogelijk mensen in de rij te krijgen en hun nieuwste vergif te nemen, wie ruikt er nog meer een door de overheid en grote farmaceutische bedrijven gecreëerde mega-hoax als COVID om de massa’s in het gareel te krijgen en te laten doen wat ze zeggen, waarschijnlijk inclusief meer lockdowns en de uitrol van ‘medische krijgswet’ in de komende dagen, weken en maanden, waarschijnlijk hun hoogtepunt bereikend kort voor de verkiezingen in november?

Zoals ik al op 5 april op ANP had gemeld in dit verhaal met de titel “Terwijl steeds meer jonge mensen sterven aan turbokanker, rollen de globalisten hun volgende psy-op uit, een perfecte kandidaat voor ‘ziekte X’ – artsen waarschuwen dat H5N1 100x erger kan zijn dan COVID,” elke dag brengt ons meer ontstellend bewijs dat COVID een ‘DOD-operatie’ [United States Department of Defens] was om Amerikanen uit te roeien, denk maar eens aan


Het verhaal van NBC News meldt ook dat meer dan 100 mensen al in de gaten worden gehouden op tekenen van besmetting met H5N1, waarvan de meesten volgens hen “werken met boerderijdieren.” Ze melden dat “de voorbereidingen in volle gang zijn” en dat “mocht de VS de vaccins nodig hebben, de federale overheid binnen een paar weken ‘honderdduizenden doses’ zou kunnen versturen,” waarbij binnen drie tot vier maanden meer dan 100 miljoen doses zouden kunnen worden verstuurd.

 

Het bericht meldt ook dat “gezondheidsfunctionarissen van de CDC verwachten dat mensen twee doses van dat vaccin nodig zullen hebben, wat betekent dat 100 miljoen doses slechts genoeg is voor 50 miljoen mensen.” We hopen dat mensen hun les geleerd hebben met de COVID-vaccin, waarvan deze zogenaamde “gezondheidsfunctionarissen” beloofden dat ze zouden voorkomen dat mensen COVID zouden krijgen, maar dat het in plaats daarvan geleid heeft tot een explosie van “turbokanker” onder jongeren en mensen die eens gezond waren, om nog maar te zwijgen van miljoenen mensen die gewoon plotseling en op mysterieuze wijze dood neervallen.

En nu, zoals de Daily Mail meldt in dit gloednieuwe verhaal waar Steve Quayle naar had gelinkt op zijn website, laat de eerste gruwelijke foto van een Texaanse melkveehouder zien (hierboven) die naar verluidt deze vogelgriep had opgelopen van een koe, hoe hij bloedde in zijn oogballen, wat Steve “Bio-Weaponized Ebola Light” noemde, ingebracht in de H5N1, ontworpen om de zuivelindustrie te vernietigen.

Ook bedoeld om de vee-industrie te vernietigen en Amerikanen bang te maken zodat ze stoppen met het eten van vlees, met name rundvlees (zodat de globalisten alle biefstuk en rosbief kunnen eten die ze willen zonder dat wij, hun slaven, het allemaal opeten in de komende maanden en jaren), zou je het ze kwalijk nemen dat ze zo’n plan uitvoeren?

Zoals Zero Hedge al meldde in dit verhaal met de titel “MSM Trots Out ‘Bird Flu-Pocalypse’ After Texas Dairy Worker Falls Ill,” zijn ze al bezig met het verspreiden van de waarschuwingen van de zogenaamde experts, waarschuwingen die duidelijk bedoeld zijn om de massa’s van de Amerikaanse bevolking klaar te stomen om zich te haasten en de ‘nieuwe vaccins’ te halen. Uit dat verhaal..:

Natuurlijk waarschuwt een kakofonie van “experts” nu dat een vogelgrieppandemie “100 keer erger” kan zijn dan COVID.

“Dit virus heeft vele, vele jaren en waarschijnlijk tientallen jaren bovenaan de lijst van pandemieën gestaan,” zei Dr. Suresh Kuchipudi, vogelgrieponderzoeker uit Pittsburgh, tijdens een recent panel dat werd geciteerd door de Daily Mail.

“En nu komen we gevaarlijk dicht bij het moment dat dit virus mogelijk een pandemie veroorzaakt,” vervolgde hij. “Dus daarom denk ik dat dit een virus is met de grootste pandemische dreiging die zich afspeelt in het volle zicht en wereldwijd aanwezig.”

The Mail haalt ook farmaceutische vaccinconsultant en BioNiagra oprichter John Fulton aan, die tijdens dezelfde bijeenkomst zei: “Dit lijkt 100 keer erger te zijn dan COVID – of het zou het kunnen zijn als het muteert en zijn hoge fataliteitspercentage handhaaft.”

“Als het eenmaal gemuteerd is om mensen te infecteren, kunnen we alleen maar hopen dat het sterftecijfer daalt,” voegde hij eraan toe.

Ondertussen is er die Feigl-Ding, die tijdens de pandemie een e-prominentie verwierf als extreme  angstzaaier:

Dus met deze globalisten die werken aan de vernietiging van de zuivelindustrie en de rundvleesindustrie en al deze waanzin die duidelijk deel uitmaakt van de ontvolkingsagenda van de globalisten, waarbij ze hopen dat de ‘angstfactor’ iedereen zal overhalen om zich te haasten en de “nieuwe vaccins” te halen die ze nu aan het uitrollen zijn en waarvan we zeker kunnen zijn dat ze nog meer bio-wapengif zullen bevatten.

En wat betreft de bezorgdheid over de zuivelindustrie, kijk ook eens naar dit verhaal van 1 mei op de Gateway Pundit waarin wordt gemeld dat volgens het CDC meer dan een dozijn katten zijn gestorven nadat ze ‘rauwe melk’ hadden gedronken van koeien die besmet zouden zijn met vogelgriep. Het lijkt er sterk op dat ze al deze ‘medische propaganda’ tegelijk opvoeren, omdat ze melden dat deze katten ook op een boerderij in Texas woonden. En we zijn nog 6 maanden verwijderd van de verkiezingen in november! Stel je eens voor wat we de komende zes maanden te zien krijgen! Uit dat Gateway Pundit verhaal..:

The Hill meldt: “Wetenschappers meldden dat midden maart ongeveer 24 katten rauwe melk kregen op een boerderij in Texas voordat bekend was dat de koeien ziek waren. Een dag nadat de koeien zichtbare ziektesymptomen vertoonden, werden ook de katten ziek en één tot twee dagen later werd meer dan de helft van de katten ziek en stierf.”

“Begin maart 2024 werden soortgelijke klinische gevallen gemeld bij melkvee in het zuidwesten van Kansas en het noordoosten van New Mexico; sterfgevallen van wilde vogels en huiskatten werden ook waargenomen binnen getroffen locaties in de panhandle van Texas,” schreef de CDC in het nieuwe rapport.

“In >1 melkveebedrijven in Texas stierven huiskatten die rauwe biest en melk kregen van zieke koeien die in het ziekenhuis stonden. Antemortem klinische symptomen bij de getroffen katten waren een depressieve mentale toestand, stijve lichaamsbewegingen, ataxie, blindheid, rondcirkelen en overvloedige oculonasale afscheiding. Neurologisch onderzoek van de aangetaste katten onthulde de afwezigheid van dreigingsreflexen en pupil-lichtresponsen met een zwakke knipperrespons.”

De wetenschappers schreven: “Deze casus verschilt van de meeste eerdere meldingen van IAV-infectie bij runderen, die aangaven dat runderen onopvallend geïnfecteerd waren of resistent tegen infectie.”

“We beschrijven een H5N1-stam van IAV bij melkvee die resulteerde in een duidelijke systemische ziekte, verminderde melkproductie en overvloedige virusuitscheiding in de melk. De omvang van deze bevinding wordt verder benadrukt door het hoge sterftecijfer (≈50%) van katten op boerderijen die gevoed werden met rauwe biest en melk van aangetaste koeien”.

“De FDA waarschuwt tegen het consumeren van rauwe melk door mensen.”

Dus nu alles bij elkaar komt voor nog een massale psy-op tegen het Amerikaanse volk, die niet alleen past in de depopulatieagenda van de globalisten, maar ook in de verkiezingen van november, om nog maar te zwijgen van de doelen van de globalisten om ons allemaal te laten stoppen met het eten van vlees, bidden we dat iedereen de komende dagen zijn ogen en oren openhoudt en kritisch blijft nadenken, vooral wanneer ze ons deze nieuwe vaccins opdringen, waarvan we zeker kunnen zijn dat ze dat binnenkort zullen doen.

Video Link: https://www.brighteon.com/336399f5-aa93-4551-9921-33ba7311b20a



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/genocidale-gezondheidsambtenaren-onthullen-nu-al-de-nieuwe-vaccins-voor-de-next-big-thing/

 

Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensen

Ryan Cole, een patholoog uit Idaho, gaf vorige maand een verontrustende toespraak op de White Coat Summit in Texas. Hij legde onder meer uit hoe COVID-19 “vaccins” tot kanker en andere ziekten kunnen leiden. “We zien in het lab dat de vaccins je immuunrespons verstoren. We hebben zeer belangrijke cellen die andere virussen in toom … Meer lezen overPatholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensen

https://www.frontnieuws.com/patholoog-laat-zien-wat-de-covid-19-injectie-doet-met-de-hersenen-en-andere-organen-van-gevaccineerde-mensen/

 

Data-analist laat meest recente gegevens uit Europese bijwerkingendatabase zien en alles explodeert


Data-analist Wouter Aukema en vertegenwoordiger van vaccinatieslachtoffers Anne Merel Kloosterman waren opnieuw te gast bij Jim Ferguson en dit keer hadden ze een patholoog meegenomen om de data te duiden.

Aukema besloot onlangs van de website van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) alle gemelde gevallen van bijwerkingen te downloaden. Dus niet alleen van de coronavaccins, maar ook van andere medicijnen. Dat waren er 15 miljoen verspreid over 20 jaar voor 6000 middelen.

Na de uitrol van de coronaprikken explodeerde het aantal gemelde bijwerkingen. De meest gemelde bijwerking van het COVID-vaccin was COVID. “Dat is verbazingwekkend,” zei Aukema.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het is alarmerend wat ik zie

Een jaar later gebeurde er iets opvallends. Het aantal bijwerkingen van bepaalde medicijnen explodeerde eind 2022, begin 2023 ook. Denk aan middelen zoals Inflectra (infliximab) tegen ontstekingen en Keytruda (pembrolizumab) tegen kanker.

Dat betekent dat een jaar na de uitrol van de coronavaccins opeens veel meer mensen dan normaal medicijnen kregen voorgeschreven tegen ontstekingen en kanker.

Aukema heeft nu ook de meest recente data gedownload, die betrekking hebben op de rest van 2023 en 2024. “Het is alarmerend wat ik zie. Het ziet er niet goed uit,” zei hij tegen Ferguson.

Dat is schokkend

Alles explodeert. Het aantal gevallen van bijwerkingen dat wordt gemeld per medicijn is in sommige gevallen vervijfvoudigd ten opzichte van de periode voor de uitrol van de vaccins. “Dat is schokkend,” reageerde Ferguson. “Dat is inderdaad schokkend,”  zei Aukema.

Hij lichtte er enkele medicijnen uit en de patholoog, Ivana Pavic uit Kroatië, wist te vertellen dat die voorgeschreven worden bij oog- en huidaandoeningen, en kankers. Daaruit kunnen we concluderen dat er op dit moment heel veel mensen zijn met deze aandoeningen, zei ze.

Goed nieuws

Aukema deed nog een trieste ontdekking. Hij vond in de gegevens van het EMA ook bijna 300 gevallen van bijwerkingen die na COVID-vaccinatie zijn gemeld bij baby’s tot 1 maand oud. “Mijn God,” zei Ferguson. “Dat is echt schokkend.”

Maar er is ook goed nieuws. Professoren van meerdere universiteiten hebben de complete dataset van Aukema gedownload en doen daar nu onderzoek naar.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Jongetje sterft tijdens proef met gentherapie van Pfizer


Het aandeel Pfizer kreeg dinsdag een tik nadat bekend was geworden dat een jongetje is overleden tijdens een proef met een experimentele gentherapie van de farmareus. Het gaat om een behandeling voor Duchenne spierdystrofie, een aandoening waarbij spieren langzaam afbreken.

Pfizer heeft bevestigd dat het jongetje een hartstilstand heeft gekregen, weet Stat News. Het bedrijf geeft de gentherapie voorlopig niet meer aan patiënten die in eerste instantie een placebo hebben gekregen.

2 of 3 jaar oud

Het jongetje deed mee aan ‘Daylight’, een proef waarbij de behandeling werd getest op jongens van 2 of 3 jaar oud. Hij heeft de behandeling begin vorig jaar gekregen.

Pfizer zei te onderzoeken wat er is gebeurd en wat de precieze oorzaak is. Ergens in de komende weken worden de resultaten van de proef verwacht.

Tweede sterfgeval

Het is het tweede sterfgeval in korte tijd tijdens een klinisch onderzoek naar deze behandeling. In december 2021 pauzeerde de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA een onderzoek nadat Pfizer de dood van een jonge mannelijke proefpersoon had gemeld.

In april 2022 kreeg de farmaceut groen licht om het onderzoek te hervatten.

[Zero Hedge]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Eurovisie Songfestival wekt afschuw: ‘Verschrikkelijk, bij het satanische af’


Dinsdag was de halve finale van het Eurovisie Songfestival te zien. Kroatië, Oekraïne en Ierland zijn de eerste finalisten. Ook Servië, Portugal, Slovenië, Litouwen, Finland, Cyprus en Luxemburg kregen tijdens de eerste halve finale genoeg stemmen.

Oekraïne en Ierland behoren volgens de bookmakers tot de favorieten voor de eindzege. De inzending van Ierland, ‘Doomsday Blue’, wekt bij de mensen vooral afschuw.

Potje gierende horror

Het Parool schreef over de Ierse artiest Bambie Thug: “Deze non-binaire satansrocker serveert een potje gierende horror waarvan zelfs graaf Dracula nachtmerries krijgt.”

“De opgebleven kinderen kunnen beter nu naar bed,” zei RTL-reporter Aran Bade. “De plinten schieten spontaan van je vloer bij Ierland. Bambie Thug is non-binair en houdt van hekserij. Ze heeft een voedselvergiftiging opgelopen toen ze zich tegoed deed aan een bedorven visbuffet.”

Bij het satanische af

Zangeres Marga Bult haakte hierop in: “Verschrikkelijk. Bij het satanische af.”

“Vroeger had je nog leuke nichten bij het Songfestival. Nu is het een freakshow geworden. Een kermisattractie, met vrouwen met drie tieten en baarden, en bipolaire ET’s,” stelt columnist Arthur van Amerongen vast.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

--------------------

bambithug satanisch ritueelIn slechts enkele jaren tijd is er nog maar weinig over van de maatschappij zoals wij die ooit kenden.

Steeds meer wordt duidelijk dat de maatschappij slachtoffer is geworden van een occulte oorlogsvoering.



Vroeger was men trots op het eigen land en deelname aan het Eurovisie Songfestival werd dan ook gezien als iets waarmee je dit eigen land op de kaart kon zetten. Men was dan ook heel trots als het land had gewonnen.

Nu waren sommige landen meer succesvol dan anderen en bij die succesvolle landen hoort zeker Ierland.

Dit land won 30 jaar geleden in 1994 het Eurovisie Songfestival in Dublin zoals te zien op de volgende video.

Een nummer uitgevoerd door mensen die eruit zien zoals je verwacht dat mensen eruit zien en die een mooi lied ten gehore brengen.




Vergelijk dat met de huidige Ierse inzending voor dit jaar.

Er zal geen Ier zijn die met trots naar deze voorstelling kijkt en er is geen Ier die dit associeert met hun eigen land.

Het is een satanisch ritueel, uitgevoerd door ene Bambie Thug

Vroeger werd Ierland vertegenwoordigd door of een man of een vrouw, maar dit jaar wordt alles anders en wordt het satanische ritueel uitgevoerd door iemand die past in het plaatje van de verwoesting van onze maatschappij.

Door de BBC wordt Bambie Thug als volgt omschreven:

Bambie Thug, a self-described queer, 'ouija popstar', who uses the non-binary personal pronouns they and them, with their genre-defying Eurovision entry Doomsday Blue.




Al sinds januari dit jaar proberen mensen via een petitie een eind te maken aan de Ierse inzending.

Het lied "Doomsday Blue" van Bambie Thug, gekozen als Ierlands inzending voor het Eurovisie Songfestival 2024, heeft tot grote bezorgdheid geleid vanwege het gebruik van satanische beelden tijdens de enscenering in de nationale finale van Ierland. Dit druist in tegen de geest van Eurovisie, een wedstrijd die eenheid en diversiteit in heel Europa bevordert.

Maar, dat heeft helaas niet mogen baten en dus kan Europa genieten van een echt satanisch ritueel. Het AD weet deze voorstelling als volgt te omschrijven:

Bambie Thug verzorgde met Doomsday Blue een fenomenale horrorshow, inclusief vervloekingen. Muzikaal mag het rampzalig zijn, de non-binaire artiest zal menig Europees kind een trauma hebben bezorgd.
Al langere tijd zijn wij slachtoffer van een occulte oorlog tegen onze beschaving. Een satanische oorlog, uitgevoerd door een sekte die als doel heeft om de mensheid tot slaaf te maken.

Pas als je gaat vergelijken met het recente verleden besef je pas hoe succesvol die occulte oorlog tegen de mensheid tot nu toe is geweest.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...