maandag 13 mei 2024

De Davos-klasse is wanhopig

 mei 13, 2024  15

Een van Davos’ favoriete stromannen, Yuval Noah Harari, nam eerder deze week deel aan de BIS Innovation Summit om wat lachwekkende anti-bitcoin propaganda te verspreiden, schrijft Tyler Durden.

Tijdens zijn chat zei Harari dat hij “als historicus” niet van bitcoin houdt omdat het een “valuta gebaseerd op wantrouwen” is. Dit is precies wat hij zei:

Als ik als historicus naar bitcoin kijk, hou ik er niet van omdat dit een geld is dat is gebouwd op wantrouwen. Het centrale idee van bitcoin is eigenlijk elektronisch goud, dat we de banken en regeringen niet vertrouwen dus we willen ze niet de mogelijkheid geven om zoveel geld te creëren als ze willen. Dus creëren we deze bitcoin. Het is een valuta van wantrouwen.

Ik denk wel dat elektronisch geld de toekomst heeft, maar wat we de afgelopen eeuwen hebben gezien, is dat het eigenlijk een goed idee is om banken en overheden de mogelijkheid te geven om steeds meer geld te creëren om meer vertrouwen in de samenleving op te bouwen. Dus ik weet niet zeker hoe geld er over 20 of 30 jaar uit zou zien, maar ik hoop dat het een valuta van meer vertrouwen zou zijn en geen valuta van wantrouwen. -Yuval Noah Harari, beroemd Malthusiaans Nihilist en middelmatig auteur

Wauw. Dit is wat we in de psy-op wereld graag “gaslighting” noemen. Het is een tactiek die gebruikt wordt om iemand te laten geloven dat iets dat helemaal niet waar is en waarschijnlijk nooit gebeurd is, wel waar is. Als het gaat om Harari’s specifieke opmerkingen over de geschiedenis van de mensheid, probeert hij mensen te laten geloven dat het geven van de mogelijkheid aan regeringen en centrale banken om “meer en meer geld te creëren om vertrouwen in de samenleving op te bouwen” daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Niets is minder waar en je hoeft alleen maar je hoofd van je mobieltje te halen, om je heen te kijken naar de staat van de wereld en vier jaar geschiedenis terug te halen om dit objectief gezien krankzinnige standpunt te weerleggen.

 

Herinneren jullie je nog toen een meerderheid van de regeringen van de wereld de handen ineen sloeg om de wereldeconomie stil te leggen, terwijl ze de wereldeconomie overspoelden met BILJOENEN dollars aan liquiditeit? Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat dit waarschijnlijk het meest extreme voorbeeld was van centrale planning op politiek en monetair gebied dat de wereld ooit heeft gezien. Als we Harari’s logica volgen dat dit niveau van coördinatie en centrale controle over het monetaire systeem, zou men op dit moment naar de wereld moeten kunnen kijken en met vertrouwen kunnen zeggen dat het collectieve vertrouwen van de mensen in regeringen en bankinstellingen op een historisch hoogtepunt is.

Dit is duidelijk niet het geval. In feite is precies het tegenovergestelde waar. Het vertrouwen in politieke en financiële instellingen is nog nooit zo laag geweest. De gewone man lijdt onder het gewicht van de prijsinflatie en begint te twijfelen aan de geldigheid van de uitgavenprogramma’s van de overheid. Vooral hier in de VS. Het geopolitieke landschap verschuift naar een multipolaire wereld omdat grote regeringen elkaar onmogelijk kunnen vertrouwen. Dit toenemende wantrouwen wordt gevoed door het feit dat sommige regeringen hun “vertrouwde” controle over het internationale monetaire systeem hebben gebruikt om de tegoeden van een soevereine natie te bevriezen. En dan hebben we het nog niet eens over de redding van de banken tijdens de Grote Financiële Crisis, de oorlogen in het Midden-Oosten of het monddood maken van de klokkenluiders die mensen ervan bewust probeerden te maken dat hun regeringen niet te vertrouwen zijn. Harari is ofwel volledig losgekoppeld van de realiteit of hij is volledig onoprecht. Ik heb het gevoel dat het waarschijnlijk het laatste is.

 

Deze manier van denken zou niet verrassend moeten zijn als het van Harari komt, en het feit dat hij dit zei op een digitale top georganiseerd door de Bank for International Settlements zou nog minder verrassend moeten zijn. De BIS is de hoogste borg bank die graag de wereld wil hoeden in een digitaal panopticum dat draait op een CBDC dat granulair gecontroleerd kan worden door “vertrouwde banken en overheden”. Bitcoin is, letterlijk, de grootste bedreiging voor hun bestaan omdat het individuen in staat stelt om uit een systeem te stappen dat afhankelijk is van het vertrouwen in centrale planners.

Proberen in te spelen op de emoties van mensen door de discussie over “elektronisch geld” myopisch te benaderen en proberen het besluitvormingsproces terug te brengen tot een reflexmatige reactie gebaseerd op de connotatie van de tegenstelling “wantrouwen versus vertrouwen” is echt een argumentatie van de laagste gemene deler. Je zou echt moeten geloven dat de meeste mensen niet alleen dom zijn, maar extreem dom.

“Wantrouwen in de overheid slecht. Vertrouwen in de overheid goed. Daarom is overheidscontrole van geld goed.” Caveman shit.

Gelukkig voor ons trapt niemand in de onzin van Harari en Satoshi Nakamoto ontwierp bitcoin op een manier die ons in staat stelt om los te komen van de waanzin van het vertrouwen op overheden en centrale banken. Zoals hij in februari 2009 aangaf, is de geschiedenis van valuta bezaaid met schendingen van vertrouwen door overheden en centrale banken. Deze entiteiten vertrouwen met de macht om valuta uit te geven is catastrofaal gebleken voor hele samenlevingen. Vertrouwen moet volledig uit het proces worden gehaald door gebruik te maken van een systeem dat niet kan worden gecontroleerd door een individu, groep, bedrijf of overheid en dat is wat bitcoin de wereld brengt. Individuen zouden niemand anders dan zichzelf moeten vertrouwen om te weten wat er met hun geld gebeurt. “Vertrouw niet, verifieer” is het ethos dat bitcoin belichaamt en waarmee het individuen in staat stelt om te handelen. Het is iets moois en het jaagt de Harari’s van deze wereld de stuipen op het lijf.

De klasse van Davos is wanhopig en bang, zoals blijkt uit de onzinnige bewering van Harari eerder deze week. Dit zou je moeten aanmoedigen. Doe mee. Ze weten dat ze de verhalende strijd aan het verliezen zijn.

Wij gaan winnen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-davos-klasse-is-wanhopig/

 

Wij worden allen geregeerd door psychopathische debielen

In alle communistische en totalitaire samenlevingen is het gebruikelijk dat de onderdrukten doen wat zij denken dat hun leven gemakkelijker zal maken – zelfs als zij zich schamen en schamen voor zichzelf, schrijft Dr. Coleman. Als u de overtuigingen van de mensen vernietigt, worden zij zwak, bang, vatbaar, kwetsbaar en bereid om te doen wat … Meer lezen overWij worden allen geregeerd door psychopathische debielen

 

Heel NL zou nu op zijn achterste benen moeten staan

maandag, 13 mei 2024 18:09

who pandemie verdragKabinet negeert Kamer en stemt in met pandemieverdrag WHO.

Het demissionaire kabinet gaat tekenen voor het slavernijverdrag van de WHO.


Terwijl iedereen nog druk bezig is met de Songfestivalperikelen voert het demissionaire kabinet de zoveelste rattenstreek uit.

Een ruime Kamermeerderheid wil niet dat Nederland op dit moment tekent voor het pandemieverdrag van de WHO.

Daar heeft de demissionaire regering maling aan en gaat toch namens Nederland dit verdrag ondertekenen.
Al heel lang waarschuwen wij dat mei dit jaar een cruciale maand wordt voor onze toekomst.

Zo voorspelden wij in januari dit jaar het volgende en helaas is deze voorspelling nu uitgekomen.

In mei 2024 moet er dan door de 194 landen worden gestemd of ze definitief wel of niet akkoord gaan met dit nieuwe verdrag.

Onder de voorwaarden van dat verdrag geven landen in geval van een pandemie of andere door de WHO uit te roepen medische noodtoestand hun soevereiniteit op.

De WHO heeft dan carte blanche om lockdowns in te stellen, vaccinaties te verplichten enzovoort.

Ons land gaat tekenen, daarover bestaat geen enkele twijfel. Er zullen zoals gewoonlijk geruststellende geluiden worden gemaakt, maar Nederland zal tekenen.

Het nieuws van vandaag:

Tegen de uitdrukkelijke wens van een Kamermeerderheid in zal het demissionaire kabinet instemmen met het grote internationale pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties. Dit verdrag is in de Kamer omstreden, omdat precieze gevolgen van instemming onduidelijk zijn.

In theorie kan de Tweede Kamer dit nog in een later stadium corrigeren als het verdrag formeel moet worden geratificeerd.

In de praktijk zijn die fracties tegen die tijd al zover bewerkt dat niemand zal durven dwarsliggen of misschien is tegen die tijd de nieuwe pandemie al losgebarsten en is iedereen weer net zo bang als met de nep coronapandemie.

De enige oplossing is misschien nog dat Nederland nu massaal opstaat en dit gedrag van een demissionaire overheid niet tolereert.

Centrumrechts wil EU-brede dienstplicht uitvoeren en Brussel uitrusten met eigen nucleaire afschrikkingscapaciteiten

 mei 13, 2024   11

   Dati Bendo / European Commission, 2024 / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

De grootste oppositiepartij en populairste partij van Duitsland, de centrumrechtse CDU/CSU-alliantie, heeft tijdens haar partijcongres de dienstplicht weer op de agenda gezet en belooft deze opnieuw in te voeren zodra ze de macht in Berlijn weer in handen krijgt. De aankondiging komt slechts enkele dagen nadat Manfred Weber, voorzitter van de door de CDU gedomineerde Europese Volkspartij (EVP) het idee opperde om een EU-brede dienstplicht in te voeren en Brussel uit te rusten met eigen nucleaire afschrikkingscapaciteiten, bericht Tamás Orbán.

Tot 2011 had Duitsland een selectieve dienst, waarbij 18-jarigen konden kiezen tussen een jaar in het leger of in de sociale sector.

Gezien het personeelstekort in de Bundeswehr en de geopolitieke omstandigheden die door de oorlog in Oekraïne zijn ontstaan, wil de CDU het systeem officieel opnieuw invoeren als tussenstap voordat ergens in de toekomst wordt overgestapt op een algemene dienstplicht, meldt Deutsche Welle.

De regerende sociaaldemocraten (SPD) hebben tot nu toe vermeden om een bepaalde kant te kiezen uit angst om nog meer stemmen te verliezen tijdens de EU-verkiezingen in juni. Toch heeft minister van Defensie Boris Pistorius meerdere keren laten doorschemeren dat er misschien geen andere opties zijn, waarbij hij beloofde pas in de zomer (d.w.z. na de verkiezingen) met een officieel advies te komen.

Naar verluidt overweegt Pistorius een systeem dat gebaseerd is op het Zweedse model, dat een stuk zachter is dan wat de CDU in gedachten heeft. De Zweedse ontwerpwet, die in 2017 opnieuw werd ingevoerd als reactie op de oorlog in Oost-Oekraïne, stelt alleen een medische keuring verplicht voor 18-jarigen van beide geslachten, maar houdt de eigenlijke dienstplicht vrijwillig, wat elk jaar 5-10% van de pool oplevert.

 

Vergelijkbare gedeeltelijke dienstplichtmodellen zijn van kracht in Denemarken, Noorwegen en de Baltische staten, terwijl Oostenrijk, Zwitserland, Finland en Griekenland een actieve algemene dienstplicht hebben, hoewel ze allemaal een vorm van alternatieve (sociale) dienstplicht aanbieden – vergelijkbaar met de voorkeursaanpak van de CDU.

Duitsland is niet het enige land dat overweegt om de dienstplicht weer in te voeren in Europa, en het hele debat moet misschien ook centraal worden aangepakt, op EU-niveau, zoals velen in Brussel, inclusief het hoofd van de EVP, geloven.

Toen hij het EU-verkiezingsprogramma van de EVP besprak in een interview met BR24, pleitte Manfred Weber opnieuw voor verdere centralisatie van het Europese defensiebeleid. Weber zei dat hij een groot voorstander was van de algemene dienstplicht voor Europa, maar dat de keuze voor alternatieven in de sociale sector ook aan jongeren moet worden aangeboden.

Verder herhaalde Weber ook zijn pleidooi voor het bouwen van een EU-breed nucleair schild, zoals het uitrusten van Brussel met een eigen nucleair arsenaal. “We hebben een Europees kernwapen nodig,” zei Weber stellig.

In het verleden heeft de Franse Emmanual Macron herhaaldelijk een deel van zijn nucleaire arsenaal aangeboden om te dienen als een centrale afschrikking ter bescherming van het hele blok, maar de socialistische regering van kanselier Olaf Scholz is terughoudend geweest om dit te accepteren, deels omdat dit Parijs onvermijdelijk de de facto militaire leider van Europa zou maken. Weber zei echter dat hij “teleurgesteld” was dat Berlijn weigerde het voorstel in overweging te nemen en voegde eraan toe dat het dringend opnieuw bekeken moet worden, samen met alle andere voorstellen voor meer gecentraliseerde “Europese defensiestructuren” – een duidelijke voorloper van een toekomstig EU-leger.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/centrumrechts-wil-eu-brede-dienstplicht-uitvoeren-en-brussel-uitrusten-met-eigen-nucleaire-afschrikkingscapaciteiten/

De schokkende waarheid over huidkanker, wat ze je niet vertellen over de zon (deel 2)


Is alles wat ons wordt verteld een dikke vette leugen? Daar lijkt het wel op. Terwijl ze continu waarschuwen om uit de zon te blijven om huidkanker te voorkomen, vertellen ze niet dat zonlicht misschien wel de belangrijkste voedingsstof voor het menselijk lichaam is.

Door zonlicht te mijden kan je kans om vroegtijdig te overlijden verdubbelen en heb je meer kans op andere kankersoorten.

Zonlicht is ook belangrijk voor je mentale gezondheid, vermindert de kans op borstkanker, is van essentieel belang voor je cardiovasculaire gezondheid en verlengt je leven.

Bekijk het filmpje:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geld

Vanwaar dan al die bangmakerij? Het antwoord: geld.

Er is een geraffineerde pr-campagne gelanceerd door de industrie, waarbij de zon wordt gedemoniseerd en mensen bang worden gemaakt voor huidkanker.

Het resultaat is een gigantische salesfunnel, waarbij gezonde individuen hun huid laten onderzoeken op potentiële kankers.

Oorlog tegen de zon

De medische industrie verdient grof geld aan de angst voor kanker en de oorlog tegen zonlicht is daar een onderdeel van.

Nu weet je waarom ze willen dat je bang bent voor de zon.

Lees hier meer over deze oorlog tegen de zon.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ziekenhuizen vol door vele onwelwordingen marathon in Leiden: ‘We doen weer net alsof er niets aan de hand is’



De hulpdiensten waren zondag gealarmeerd om ‘het hoge aantal onwelwordingen’ bij de marathon van Leiden. De afstand van 10 kilometer werd zondagmiddag afgelast.

Veel deelnemers die onwel raakten, zijn naar twee ziekenhuizen in de buurt vervoerd. Die raakten daardoor overvol en konden geen mensen meer opnemen. Vervolgens is besloten het evenement af te gelasten omdat de veiligheid niet meer gegarandeerd kon worden.

Een ‘flink aantal’ mensen werd vervoerd naar het LUMC en het Alrijne Ziekenhuis. Voor zover bekend is niemand overleden.

Het lijkt hier goed mis te zijn

De hulpdiensten konden het grote aantal mensen dat onwel werd niet meer aan. “De druk op de ambulances, ziekenhuizen en andere hulpdiensten werd te groot waardoor er geen ander besluit mogelijk was. De veiligheid en gezondheid van mensen gaat voor alles,” zei burgemeester Peter van der Velden.

“Het lijkt hier goed mis te zijn. Overal zijn hulpdiensten aan het werk,” zag een verslaggever van Omroep West.

Volgens een woordvoerder raakten mensen onwel door de ‘hitte’. Die uitspraak doet de wenkbrauwen fronsen. “Mijn man liep jaren marathon en zelf vaak bij die wedstrijden geweest, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt en ook niet toen het 30 graden of zelfs warmer was! Dus?” reageert Maria.

We doen gewoon alsof er niets aan de hand is

Fred voegt toe: “Goh, hoe zou dat nu toch komen? Vijf jaar geleden (in 2019 dus) liep ik een 10 kilometer in nóg warmere omstandigheden en toen waren er maar een paar uitvallers/onwel.” Hij plaatst bij zijn reactie een paar emoji’s van een prik.

Fotograaf en cameraman Guus Schoonewille vindt het opmerkelijk dat niet bekend is gemaakt hoeveel mensen onwel zijn geworden. “Anders zouden mensen wel eens kunnen gaan vergelijken met andere marathons onder gelijke (weers)omstandigheden. En dan uitkomen op een fractie van dat aantal,” merkt hij op.

“Maar we doen gewoon weer net alsof er niets aan de hand is!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

                                            ----------------------------   

marathon leiden coronavaccinsHet is niet voor niets dat ziekenhuizen gisteren tegenspraken dat er sprake zou zijn van een noodsituatie bij de marathon in Leiden.

Dit nadat tientallen mensen door ambulances waren afgevoerd op een mooie, maar niet extreem warme dag.


Onwelwordingen is een woord dat je tegenwoordig met grote regelmaat tegenkomt.

Mensen worden overal onwel en dat vaak wanneer er sprake is van behoorlijke lichamelijke inspanning.

Tijdens de marathon in Leiden was er sprake van dermate veel onwelwordingen dat men sprak van een noodsituatie omdat de ziekenhuizen overbelast waren.

Er vielen zelfs zoveel mensen uit dat men de marathon moest staken omdat de druk op de ziekenhuizen te groot werd.
Zeker 25 deelnemers van de marathon in Leiden zijn zondagmiddag onwel geworden door de hitte. Het gaat om zoveel mensen dat de ziekenhuizen het niet meer aankonden, meldde de Veiligheidsregio.

Laat dat even inzinken.

Nu zijn er al ongekend veel mensen met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, maar wat zou er zijn gebeurd als ze de marathon wel gewoon door hadden laten gaan.

De ramp zou niet te overzien zijn geweest, want met overvolle ziekenhuizen en geen ambulances meer beschikbaar, hadden we waarschijnlijk bizarre taferelen kunnen aanschouwen, waaronder wellicht sterfgevallen.

En dan zou de bevolking misschien wel ineens zomaar wakker kunnen schrikken. Het stopzetten van de marathon heeft dan ook niets met overbelasting te maken, maar alles met het beperken van de schade. De schade voor de 'vaccins' dan wel te verstaan.

Natuurlijk was het aardig warm gisteren, maar niet extreem.

Bovenstaande scenario’s zag je niet voordat de mRNA ‘vaccins’ ten tonele verschenen.

Er zijn in het verleden talloze marathons gehouden waarbij de temperatuur behoorlijk hoog was en dan was er hooguit sprake van enkele uitvallers, niet van een noodsituatie waarbij de druk op de beschikbare zorg te hoog werd.

Formeel heeft het nooit met de mRNA ‘vaccins’ te maken en daarom heel belangrijk om nog even terug te gaan naar de Canadese arts Dr. Charles Hoffe. Deze man was het beu dat er geen enkel onderzoek werd uitgevoerd en heeft het daarom maar zelf gedaan.

Hierbij maken wij wel de volgende kanttekening:

Feit is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat er zoiets als een sars-vov-2 virus bestaat of welk virus dan ook.

Ook kan je een ander niet besmetten, ook al zou je nog zou graag willen. Wel zijn er dingen die mensen ziek kunnen maken, maar die hebben niets met een virus te maken.

Voor verdere achtergrond aangaande deze materie verwijzen naar dit artikel,  maar ook deze en tenslotte dit artikel.

Volgens Dr. Hoffe bevat één dosis van bijvoorbeeld Pfizer 40 biljoen, oftewel 40.000 miljard (40.000.000.000.000) van die vetbolletjes en daarvan verspreidt zich driekwart door het gehele lichaam.

Aangezien deze pakketjes worden vervoerd via de bloedcirculatie zijn de enige cellen waar ze toegang tot kunnen krijgen, de cellen van de bloedvaten. Waar ze uiteindelijk eindigen is in de allerkleinste bloedvaten (haarvaten) waar de bloedcirculatie sterk afremt. Daar gaan ze de cellen binnen en gaan, volgens de ingebrachte instructies, hard aan het werk om de spike eiwitten aan te maken. Iedere cel die aan het werk gaat maakt meerdere spike eiwitten, dus het totaal van die spike eiwitten zal tientallen zo niet honderden biljoenen zijn.

Maar, er ontstaat nog een heel ander probleem. Wanneer je een coronavirus hebt, dan vormt het spike eiwit onderdeel van de “body” van het virus, een soort envelop of capsule. Alleen het door het lichaam aangemaakte spike eiwit bevindt zich niet in een virus, maar in een menselijke cel en gaat onderdeel vormen van die cel.

Waar normaal gesproken de wanden van de bloedvaten glad en zuiver horen te zijn, worden ze nu als het ware ribbelig door al die uitstekende spikedeeltjes die onderdeel vormen van de cel.

Dit gaat een groot probleem vormen, want al die biljoenen uitsteekseltjes zorgen voor bloedklontering. Geen grote klonters zoals die nu worden waargenomen bij mensen na bijvoorbeeld een Astra Zeneca vaccin, maar hele kleine klontertjes. Zo klein dat ze normaal gesproken niet worden waargenomen, behalve als je een speciale bloedtest doet.

Dr. Hoffe heeft deze bloedtest uitgevoerd bij gevaccineerde patiënten en nu blijkt dat 62 procent last heeft van die bloedklontertjes.

Een ander belangrijk gegeven is dat wanneer bloedvaten van hart, hersenen, longen en ruggengraat zijn beschadigd, ze niet door het lichaam worden vernieuwd zoals dat wel het geval is met andere organen zoals de lever en de nieren.

Dr. Hoffe vertelt dat hij nu bijvoorbeeld een gavaccineerde patiënt heeft die iedere week een aantal kilometers liep naar zijn praktijk voor een injectie tegen reuma, maar dat deze nu nog net enkele honderden meters kan lopen en dan volkomen uitgeput is.

Dit komt door al die bloedklontertjes die ervoor zorgen dat de allerkleinste bloedvaten in hart en longen verstopt raken. Dit zorgt dan weer voor minder zuurstof, dat de bloeddruk stijgt en het hart veel meer werk moet verrichten om het bloed rondgepompt te krijgen.

Wanneer dit gebeurt zo stelt Dr. Hoffe, dan wijst de praktijk uit dat deze mensen binnen drie jaar een hartaanval krijgen.

Het wordt nog erger, want met iedere volgende vaccinatie wordt de schade aan de bloedvaten nog vele malen groter.

En tenslotte, waar men heel gemakkelijk over doet in de praktijk is de myocarditis die vooral optreedt bij tienerjongens. Er wordt laconiek gezegd dat een dergelijke ontsteking aan het hart goed te behandelen is, maar ook hier geldt dat de beschadiging die hierdoor is veroorzaakt permanent is.


Videolink


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Verse cijfers: miljoenen mensen kunnen niet werken door de prik


Data-analist Ed Dowd zei in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com dat het erop lijkt dat men het narratief rond vaccinatieschade aan het herschrijven is.

Hij zei ook dat zijn collega’s hebben ontdekt dat de cumulatieve oversterfte in de Verenigde Staten sinds 2021 meer dan 1,1 miljoen bedraagt en dat 33 miljoen Amerikanen door de COVID-injecties zijn beschadigd, invalide zijn geraakt of zijn gestorven.

Ernstig

Ondertussen wordt vaccinatieschade mondjesmaat erkend, maar nog steeds gebagatelliseerd. De Amerikaanse journalist Chris Cuomo geeft toe dat hij is beschadigd door de prik en dat hij ivermectine gebruikt. Ook ‘corona-expert’ Deborah Birx erkent dat er sprake is van vaccinatieschade, maar beweert dat het gaat om enkele duizenden gevallen.

Er is sinds de uitrol van het vaccin iets aan de hand met de gezondheid van de Verenigde Staten en het is ernstig, benadrukte Dowd.

Alleen maar erger

Sinds de uitrol hebben zich 1,1 miljoen meer sterfgevallen voorgedaan dan verwacht, zijn 4 miljoen Amerikanen invalide geraakt en zijn er 28,6 miljoen mensen bijgekomen die zo nu en dan niet kunnen werken vanwege een chronische ziekte, merkte hij op.

“Er zijn dus zo’n 33 miljoen Amerikanen beschadigd, invalide geraakt of gestorven door dit vaccin,” aldus Dowd, die denkt dat het alleen maar erger gaat worden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...