zaterdag 13 januari 2024

‘Afschuwelijke’ kinderattributen gevonden in NYC Joodse tunnels – Media Blackout

  Januari 13, 2024

Foto credit: Screenshot X

We waarschuwen al jaren voor geheime tunnelsystemen waarbij prominente leden van de mondiale elite betrokken zijn. Nu duiken er bewijzen op die een verband leggen tussen het illegale tunnelsysteem onder Crown Heights in Brooklyn en Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en de Clinton Foundation, schrijft Baxter Dmitry.

Verontrustende videobeelden uit New York City gingen eerder deze week viral, waarop te zien is hoe een klein bevlekt matrasje uit de tunnel wordt getrokken dat werd ontdekt onder een synagoge in Crown Heights, waar foto’s laten zien dat er onder andere kindermatrassen en kinderstoelen in het ondergrondse hol lagen.

Er braken rellen uit en een dozijn mannen werd gearresteerd bij de synagoge in New York City die dienst doet als hoofdkwartier van de orthodox-joodse Chabad-Lubavitch beweging, toen mannen probeerden de NYPD en een team van bouwvakkers tegen te houden bij het afsluiten van het illegale tunnelsysteem dat onder het gebouw was gegraven.

Hoewel de media verslag deden van elementen van het verhaal, lieten ze gemakshalve de delen weg die belangrijke leden van de mondiale elite in verband brengen met het rituele kindermisbruik dat plaatsvindt.

De mainstream media is vastbesloten om je ervan te overtuigen dat het tunnelsysteem puur onschuldig is en factcheckers dwingen social media sites om virale threads te verwijderen waarin de geheime tunnels aan miljoenen mensen worden onthuld.

Er is maar één probleem voor deze charlatans. De mensen worden wakker en eisen de waarheid.

Hoe is dit voor de waarheid? Het Chabad-Lubavitch hoofdkwartier waar het tunnelsysteem compleet met bebloede kleine matrassen, boeken bedekt met bloed en kinderstoeltjes, heeft nauwe banden met Jeffrey Epstein en zijn kinderlokker, Ghislaine Maxwell.

Dat klopt, de synagoge met een geheim tunnelsysteem eronder voorziet Jeffrey Epstein’s kinderseks fixer ook van speciale privileges terwijl ze in de gevangenis zit, door ervoor te zorgen dat ze het allerbeste koosjere eten krijgt, wat duurder is, en verschillende andere voordelen.

Volgens de mainstream media is dit gewoon een wild toeval.

De media willen ook niet dat je weet dat het hoofdkwartier van Chabad-Lubavitch al tientallen jaren in verband wordt gebracht met seksueel misbruik van kinderen.

Hirschel Pekkar, een senior lid die de wereldberoemde menora van de Chabad ontwierp, gaf in 1991 toe dat hij, in zijn woorden, “dingen deed die niet gedaan zouden moeten worden” met een 5-jarig meisje.

Dit is waarschijnlijk een goed moment om te vermelden dat de Chabad-Lubavitch synagoge ook verbonden is met de Clinton Foundation, waarbij de twee organisaties een geschiedenis delen van samenwerken aan zogenaamde “projecten” die in de loop der jaren op hun beider websites zijn aangekondigd.

Natuurlijk, het feit dat het hoofdkwartier van Chabad-Lubavitch verbonden is met de Clinton Foundation, die zelf weer verbonden is met veroordeelde kinderhandelaars waaronder Laura Silsby, die schuldig werd bevonden aan kinderhandel vanuit Haïti… Nou, de mainstream media willen dat je weet dat deze feiten ook niets meer zijn dan een reeks wilde toevalligheden.

Bedenk dat zowel Epstein als Maxwell officieel hebben beweerd dat ze de Clinton Foundation hebben helpen oprichten. Zie je hoe de puntjes met elkaar beginnen te verbinden?

In 2024 beginnen we de waarheid te zien. Maar om te begrijpen wat er voor onze ogen gebeurt, is het belangrijk om de geheime rituelen achter het gordijn te begrijpen.

We hebben jouw hulp nodig bij het ontmantelen van een 9000 jaar oude pedofiele cultus.

In de Verenigde Staten zijn Adrenochrome boerderijen actief die kinderen verhandelen zonder geboortebewijs of internationale documenten en die voor enorme sommen geld worden verkocht aan VIP-elites.

Deze kinderen hebben geen officiële documenten maar wel een “houdbaarheidsdatum” van 2 tot 4 jaar, door hoe vaak ze worden verkracht en misbruikt, waarna ze “ongestraft” worden gedood of ritueel vermoord, afhankelijk van de voorkeur van hun eigenaars.

In 2016 kwam het nieuws naar buiten dat er een gruwelijke snuff-film over Hillary Clinton circuleerde op het dark web. Wetsdienaren hebben bevestigd dat de tape zo misselijkmakend is dat ze het niet kunnen verdragen om er langer dan een paar seconden naar te kijken.

Maar geloof me niet op mijn woord. Dit is allemaal volgens Robert David Steele, veteraan van het Amerikaanse korps mariniers en voormalig operationeel officier van de CIA, die een van de best geplaatste klokkenluiders in de geschiedenis werd toen hij het deksel van het hele wereldwijde pedofiliecontrolesysteem opblies voor een geschokte gerechtelijke commissie.

Er is lang beweerd dat Hollywoodsterren en beroemdheden uit de entertainmentindustrie lid moeten worden van de Illuminati om de top van de industrie te bereiken, maar weinig mensen buiten de binnenste kring van de Illuminati begrijpen echt wat dit betekent.

Dat begint langzaam te veranderen nu beroemdheden die aan het Illuminati-systeem zijn onderworpen openbreken en inside informatie lekken die de ware innerlijke werking van Hollywood en de entertainmentindustrie blootlegt.

Hollywood-acteur Ricky Schroder is de nieuwste beroemdheid die doorbreekt en pedofilie en occulte rituelen in de entertainmentindustrie aan de kaak stelt. Hij onthult ziekmakende details over de verontrustende occulte rituelen waar hij als kindster in de industrie getuige van was.

Ricky Schroder is niet de enige ster die ons onlangs een blik achter het gordijn gunde.

Er is niets veranderd sinds Angelina Jolie en Ricky Schroder jong waren en probeerden door te breken in de entertainmentindustrie. Tijdens een interview met Glamour magazine liet Megan Fox zich ontvallen dat ze deelneemt aan gruwelijke Illuminati bloedrituelen met Illuminati marionet Machine Gun Kelly.

Rapportage over deze Satanische praktijken met symbolen, rituelen en offers wordt belachelijk gemaakt door de mainstream media.

Als je de Washington Post leest, naar CNN kijkt of naar factcheckers luistert, zijn de occulte praktijken van pedofielen uit de elite geen probleem, zijn geheime tunnelsystemen puur onschuldige verschijnselen en zijn degenen die het over kinderhandel hebben aluminiumfolie hoedjes dragende gekken die ‘nepnieuws’ verspreiden.

Maar het bewijs is onmiskenbaar en wordt steeds groter.

In een interview met de Sunday Times, liet Hollywood acteur Elijah Wood een bom vallen, waarin hij opmerkte hoe kinderacteurs regelmatig “werden uitgebuit” door figuren uit de industrie.

“Er is duidelijk iets groots aan de hand in Hollywood,” zei Wood. “Het is allemaal georganiseerd.”

Waar Wood het over heeft is het welig tierende seksuele misbruik van acteurs uit de kindertijd, dat al eerder aan het licht is gebracht door zowel Corey Feldman als Corey Haim.

Dit verhaal is zo gecontroleerd dat nadat Wood deze opmerkingen had gemaakt, de mainstream media hem de volgende dag aanvielen en hem dwongen om ze te bagatelliseren.

Spoel een jaar vooruit en een andere Hollywood insider had een soortgelijk verhaal – met een Satanische draai.

Maak kennis met Jon Robberson. Robberson is al 16 jaar actief in Hollywood voor speelfilms, televisie en commerciële producties en heeft achter de schermen gewerkt bij alle grote studio’s en netwerken, onder andere aan projecten voor notabelen als Spielberg, Bruckheimer, Silver en Abrams, om er maar een paar te noemen.

Robberson verliet ook die scène omdat het er volgens hem krioelt van de pedofiele roofdieren.

Er is bewijs gevonden dat de duidelijke lijn ook mondiale elites omvat, waaronder Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en de Clintons, en je kunt er zeker van zijn dat deze namen slechts het topje van de ijsberg zijn.

Op de hoogste niveaus van de politiek, de financiële wereld en de entertainmentindustrie gebruikt een schimmige cabal van pedofielen hun macht om de misselijkmakende misdaden tegen kinderen te verbergen.

Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het entertainment worden met de dag wanhopiger om iedereen die hun agenda ontmaskert de kop in te drukken.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het rapporteren over de misdaden van de mondiale elite en het blootleggen van hun agenda aan zoveel mogelijk mensen. Maar we hebben jullie hulp nodig. Deel deze video wijd en zijd om de boodschap te helpen verspreiden en word lid van de People’s Voice Locals Community om het kanaal te steunen, lid te worden van de People’s Voice Locals Community  en exclusieve en ongecensureerde content te ontvangen.

Kijk:


Video Link: https://rumble.com/v46oqyu-horrific-child-adrenochrome-market-found-in-nyc-jewish-tunnels-media-blacko.html      

Rusland profiteert van oorlogen VS-Jemen en VS-Iran, EU komt als grootste verliezer uit de bus

januari 12, 2024

    Henry Ridgwell (VOA) / Wikimedia (Public Domain)

Terwijl we een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten zien ontvouwen, trekken de Verenigde Staten zich geleidelijk terug uit het “Oekraïense project” en laten het over aan de grootste verliezers van de herverdeling van de wereld – de Europeanen. Oekraïne is wanhopig, schrijf Lyuba Lulko.

VS en VK vallen Iran’s proxyleger aan

Washington en Londen hebben besloten Jemen aan te vallen. In de nacht van 12 januari viel de coalitie 16 doelen van het Houthi-leger aan (commandocentra, munitiedepots en lanceersystemen), nadat ze 100 geleide lucht-grondraketten hadden gelanceerd. Ook de kuststad Hodeidah en de hoofdstad van het land, Sana’a, werden getroffen.

De Amerikaanse president Joe Biden zei dat de operatie een reactie was op ongekende Houthi-aanvallen in de Rode Zee. Hij verzekerde dat hij niet zou aarzelen om extra maatregelen te nemen. Volgens de wet uit de Vietnamoorlog heeft de Amerikaanse president het recht om maximaal 60 dagen deel te nemen aan een conflict zonder toestemming van het Congres. Dit is veel, maar de Angelsaksen zullen niet in staat zijn om de Houthi-rebellen te verpletteren zonder een grondoperatie.

De Jemenitische Houthi’s zijn Iraanse proxy-troepen. Als de Verenigde Staten een proxyleger hebben in de vorm van de Strijdkrachten van Oekraïne, waarom kan Iran er dan niet ook een hebben? Iran heeft het Jemenitische leger van alles voorzien en zal dat blijven doen.

Iran volgt zijn strategie om de VS te vernietigen

Met de hulp van dergelijke legers neemt Iran wraak voor jaren van vernedering en onderdrukking. Teheran heeft zijn machtige militair-industrieel complex opgebouwd, steunt Bashar al-Assad in Syrië, bewapent Hamas, Hezbollah en zijn proxystrijdkrachten in Irak, waar sjiitische groepen nu Amerikaanse militaire bases aanvallen.

 

Hoe vreemd het ook lijkt, het sjiitische Iran steunde vooral het soennitische Palestina, terwijl de medegodsdienstigen van dit laatste land hun luchtruim sloten voor de Amerikaanse luchtmacht. Als klap op de vuurpijl belandde Bahrein in de Westerse coalitie. Dit alles is een reactie op de pogingen van de VS om Iran te vernietigen: 30 jaar sancties, de inbeslagname van olietankers, de inperking van het vreedzame nucleaire programma, aanvallen op Iraanse wetenschappers en militaire leiders.

De strategie van Iran is om de Verenigde Staten en haar bondgenoten mee te slepen in een reeks regionale oorlogen om de Amerikanen uit te putten. De VS en Groot-Brittannië hebben het aas vandaag geslikt. Iran zag een kans toen Amerika voor de moeilijkste uitdagingen in binnen- en buitenland stond.

Rusland profiteert van zowel dit conflict als het directe conflict tussen de Verenigde Staten en Iran. Het zal voor Rusland gemakkelijker zijn om zijn doelen in Oekraïne te bereiken. Door de oorlog in het Midden-Oosten zullen de olieprijzen de pan uit rijzen. Logistiek zal ingewikkelder worden, wat ook gunstig is voor Rusland. Het conflict in het Midden-Oosten zal lang duren, het zal het Westen veel kosten, wat ook gunstig is voor Rusland.

Oekraïne verliest Westerse toevoer

Ondertussen komen Oekraïense functionarissen tot het besef dat ze hun westerse “voeders” aan het verliezen zijn. Oekraïne leed aanzienlijk onder de oorlog in Israël, hoewel noch de Verenigde Staten noch Groot-Brittannië er direct aan deelnamen. Vandaag zien we dat zowel het Amerikaanse als Britse leger direct betrokken zijn. Wat gaat er dan met Oekraïne gebeuren?

 

Washington begon de oorlog in het Midden-Oosten vlak voor het forum in Davos, waar Volodymyr Zelensky naartoe gaat met als doel zoveel mogelijk aandacht naar zich toe te trekken.

Het is nu duidelijk dat de Verenigde Staten zich terugtrekken uit het Oekraïense project om het allemaal aan de EU over te laten.

De Europese Unie als grootste verliezer van de Derde Wereldoorlog

Nu zal de EU de strijdkrachten van Oekraïne alleen moeten financieren. Willen en kunnen de Europeanen dat? Ze werken eraan om het veto van Hongarije te overwinnen en zullen blijven lenen.

Er is vandaag geen goed nieuws voor Europa. Europa volgt het voorbeeld van de Verenigde Staten en zal daarvoor een enorme prijs betalen in de Derde Wereldoorlog, meer dan welke andere wereldspeler dan ook.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/rusland-profiteert-van-oorlogen-vs-jemen-en-vs-iran-eu-komt-als-grootste-verliezer-uit-de-bus/ 

De VS is verantwoordelijk voor de dood van Gonzalo Lira in een geheime Oekraïense gevangenis

 januari 13, 2024

    Foto credit: Social media

De gemengd Amerikaans-Chileense staatsburger Gonzalo Lira stierf vorige week aan longontsteking in een geheime Oekraïense gevangenis waar hij werd vastgehouden na zijn arrestatie omdat hij de Oekraïense autoriteiten bekritiseerde, naar verluidt “Russische agressie” rechtvaardigde en vervolgens afgelopen zomer het land probeerde te ontvluchten nadat hij tijdelijk was vrijgelaten. De regering van de VS is hiervoor verantwoordelijk omdat zij gemakkelijk zijn vrijlating had kunnen bewerkstelligen als één van haar vertegenwoordigers de politieke wil had gehad om dit te doen, maar in plaats daarvan lieten ze hem wegkwijnen en uiteindelijk sterven, schrijft Andrew Korybko.

Voor zijn laatste verdwijning in de zomer voorspelde Lira dat hij waarschijnlijk zou sterven als hij betrapt zou worden bij een poging om de Hongaars-Oekraïense grens over te steken, wat uiteindelijk ook gebeurde. Hij beweerde eerder dat staatssecretaris voor politieke zaken Victoria Nuland van “EuroMaidan” hem persoonlijk haatte en dit verklaart waarschijnlijk waarom Amerikaanse ambtenaren niet probeerden om hun gevangen burger in het buitenland vrij te krijgen, ondanks dat ze dat wel voor anderen deden en de middelen hadden als ze dat wilden.

Feit van de zaak is dat het officieel beleid van de VS is om steun te verlenen aan burgers die in het buitenland vastzitten en om zo hard mogelijk te werken aan hun vrijlating, vooral wanneer hun vermeende misdaad iets te maken heeft met het uitoefenen van de vrijheid van meningsuiting. Lira’s zaak zou hier een schoolvoorbeeld van zijn geweest als hij was gearresteerd voor zijn vermeende misdaden in Rusland, China of Iran, maar omdat ze in Oekraïne werden gepleegd, zweeg de regering van de VS.

 

Ambtenaren rekenden er blijkbaar op dat het beter was om hem te laten wegkwijnen en uiteindelijk te laten sterven, waarbij hij beweerde gemarteld te zijn volgens de laatste video die hij voor zijn verdwijning op Twitter deelde, dan om zijn vrijlating te bewerkstelligen en terug te keren naar de VS, waar hij dan verder zou kunnen gaan met het aanklagen van Oekraïne. Deze verwachtingen sloegen echter om nadat top influencers van Tucker Carlson tot Elon Musk zijn lot en nu zijn uiteindelijke dood als het aantoonbare resultaat van mishandeling zo veel mogelijk onder de aandacht brengen.

Lira onthulde eerder dat hij leed aan een reeks gezondheidsproblemen, waarvan de regering van de VS op de hoogte was, maar vertegenwoordigers deden niets om ervoor te zorgen dat hij ten minste werd behandeld met het absolute minimum aan menselijk fatsoen in overeenstemming met de internationale wetgeving. Als ze hadden gewild, hadden ze ervoor kunnen zorgen dat zijn gezondheidsproblemen tijdens zijn verblijf in de gevangenis goed werden behandeld om zijn dood te voorkomen, maar het leek niemand iets te kunnen schelen. De uitkomst bevestigt zijn eerdere bewering dat Nuland hem persoonlijk haat en hem waarschijnlijk dood wilde hebben.

Deze karikatuur van gerechtigheid is om vele redenen belangrijk, niet in de laatste plaats omdat het het verklaarde beleid van de Amerikaanse overheid in diskrediet brengt om zogenaamd altijd die burgers te helpen die in het buitenland vastzitten. Er wordt duidelijk met twee maten gemeten op basis van wie ze zijn, waar ze werden vastgehouden en de context van hun vermeende misdaden. Met andere woorden, het hele proces wordt gepolitiseerd en alleen die gevallen waarvan wordt aangenomen dat ze in lijn liggen met de belangen van de Amerikaanse overheid worden gesteund, terwijl alle andere worden genegeerd.

 

Het tweede punt is dat de persoonlijke vijandigheid van leden van de regering van de VS, zoals Nuland, jegens Lira gedeeltelijk verklaart waarom ze er niet voor kozen om zijn vrijlating en terugkeer naar de VS te garanderen, of om hem op zijn minst een goede medische behandeling te geven, zodat de bewering dat Biden een bondgenoot van Kiev is, niet zou worden weerlegd. Trump en zijn aanhangers beweerden eerder dat de president daar zo verstrikt is in een web van corruptie dat alles wat zijn regering doet ten aanzien van Oekraïne in dat licht moet worden gezien.

Biden, of beter gezegd zijn beleidsmakers, hadden kunnen proberen om die beweringen gedeeltelijk in diskrediet te brengen door te zorgen voor Lira’s vrijlating en terugkeer of op zijn minst zijn goede medische behandeling tijdens zijn verblijf in de gevangenis, om dit vervolgens te presenteren als zogenaamd bewijs dat de vermeende belangenverstrengeling tussen hem en Oekraïne niet echt bestaat. Immers, als dat zo was (of zo zou het verhaal gaan), dan zou zijn regering niet opkomen voor de rechten van zijn burger die werd vastgehouden voor het uitoefenen van zijn vrijheid van meningsuiting, ondanks dat dit Zelensky in een slecht daglicht stelt.

Het laatste punt dat ik naar voren wil brengen is dat de schuld van de regering van de VS voor de dood van Lira in een geheime Oekraïense gevangenis bedoeld is om een boodschap te sturen naar alle Amerikaanse dissidenten in het buitenland dat hun functionarissen hen letterlijk dood willen hebben voor de faux crime van het zich uitspreken tegen hun beleid. Het regime in Kiev houdt een groeiende dodenlijst bij die ironisch genoeg “vredestichter” (“myrotvarets” in het Oekraïens) heet en waarop een heleboel Amerikaanse en andere Westerse burgers zoals Lira staan.

 

Elk van hen zou ook kunnen worden vastgehouden of gedood zonder dat de regering van de VS zich daar iets van aantrekt na het precedent dat door zijn dood is geschapen. Sommigen zullen hun mening in het openbaar misschien zelf censureren, terwijl anderen uitdagend zullen blijven, maar ieder van hen zou moeten weten dat de regering van de VS stilzwijgend een vergelijkbaar duister lot voor hen goedkeurt. Het is dit bewustzijn onder hen en het bredere publiek dat op de lange termijn de meeste schade zal toebrengen aan de reputatie van Amerika, die haar functionarissen hadden kunnen voorkomen als ze Lira hadden geholpen toen ze de kans hadden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-vs-is-verantwoordelijk-voor-de-dood-van-gonzalo-lira-in-een-geheime-oekraiense-gevangenis/

Artsen ‘verbijsterd’ over ongekende toename van kanker onder jongeren onder de 50 jaar

 januari 12, 2024

 

    M Joko Apriyo Putro / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

DWall Street Journal meldt dat artsen verbijsterd zijn over de plotselinge toename van kanker onder jongeren.

De Journal schrijft:

“Kanker treft meer jonge mensen in de VS en over de hele wereld en verbijstert artsen. Het aantal diagnoses in de VS steeg in 2019 naar 107,8 gevallen per 100.000 mensen onder de 50, een stijging van 12,8% ten opzichte van 95,6 in 2000, zo blijkt uit federale gegevens. Een studie in BMJ Oncology vorig jaar meldde een scherpe wereldwijde stijging van kanker bij mensen onder de 50, met de hoogste percentages in Noord-Amerika, Australië en West-Europa.”

Het woord “vaccin” komt nergens in het artikel voor. Het gaat gedachteloos verder met te zeggen dat artsen “een race aan het voeren zijn om uit te vinden wat hen ziek maakt en hoe ze jonge mensen met een hoog risico kunnen identificeren. Ze vermoeden dat veranderingen in de manier waarop we leven – minder lichaamsbeweging, meer ultra-verwerkt voedsel, nieuwe giftige stoffen – het risico voor jongere generaties hebben verhoogd,” schrijft Leo Hohmann.

Dit is verbazingwekkend. Een heel artikel over de toename van kanker bij jonge mensen in de afgelopen paar jaar zonder zelfs maar de grote olifant in de kamer te noemen. Jeetje, wat had er allemaal kunnen gebeuren in die tijdspanne: jonge mensen werden bijna gedwongen om zich te laten prikken, op scholen, in het leger, op het werk. Bijna overal waar ze keken, stond iemand te wachten met een naald om in hun arm te steken. Niet één keer. Niet twee keer. Maar drie en vier keer. Sommigen hebben wel zeven of acht injecties met synthetisch mRNA-gif gehad. En deze injecties worden nog steeds gegeven op sommige scholen en universiteiten.

 

“De patiënten worden jonger,” vertelde Dr. Andrea Cercek, die mede-directeur is van een programma voor patiënten met beginnende maagdarmkanker in het Memorial Sloan Kettering Cancer Center in New York, aan de Wall Street Journal, en voegde eraan toe: “Het is waarschijnlijk een verandering in het milieu, of het nu iets is in ons voedsel, onze medicijnen of iets dat we nog niet hebben geïdentificeerd.”

Ik heb er geen woorden voor. De Amerikaanse jeugd is verraden door hebzuchtige en corrupte ouderen tegen wie ze opkeken en die ze vertrouwden.

Dr. Robert Malone presenteerde vorig jaar tijdens een getuigenis in het Congres bewijs waaruit bleek dat de farmaceutische gigant Moderna wist dat haar Covid mRNA injecties kanker veroorzaakten. Dr. Malone, een van de uitvinders van de mRNA-technologie, getuigde tijdens een hoorzitting op Capitol Hill onder leiding van het Republikeinse Congreslid Marjorie Taylor Greene (R-GA) (F. Bergman, Slay News: 18 november 2023).

Kapitein Joseph R. John, van Combat Veterans for Congress, rapporteert:

“Moderna’s patent toont aan dat haar COVID-19 vaccinflacons miljarden DNA-fragmenten bevatten. Deze fragmenten, samen met andere verontreinigingen, worden in verband gebracht met geboorteafwijkingen en kanker. In hun patent “geeft Moderna toe” dat de verontreinigingen in de injecties kanker veroorzaken. Ondertussen ontdekte het onderzoek dat Pfizer’s Covid-19 mRNA injectie ook dezelfde verontreinigingen bevat. (F. Bergman, Slay News: 18 nov. 2023).

“Documentatie van de risico’s in verband met mensen die geïnjecteerd worden met de experimentele gentherapie-inenting werd door Pfizer verstrekt aan regelgevende instanties in de Verenigde Staten, Europa en Canada. Volgens Dr. Malone hebben de regelgevende instanties van de FDA de notatie verwijderd. Het verwijderen van de informatie is een duidelijke poging van de FDA om het voor het publiek verborgen te houden. (F. Bergman, Slay News: 18 nov. 2023).

 

“Echter, zoals Dr. Malone benadrukt in zijn getuigenis, dat de U.S. Food and Drug Administration (FDA) blijkbaar “deze bekentenis negeerde” bij het goedkeuren van de injecties voor publiek gebruik. De FDA zegt dat ze niet op de hoogte waren van enige bezorgdheid, maar Moderna beschrijft in haar eigen patent dezelfde zorgen en risico’s die bestaan over DNA in insertionele mutagenese en genotoxiciteit. (F. Bergman, Slay News: 18 nov. 2023).”

Dr. Malone stelde dat leidinggevenden en wetenschappers bij Moderna en Pfizer op de hoogte moeten zijn geweest van de risico’s.

Ik suggereer niet dat vaccins de enige reden zijn voor deze piek in kanker onder jongeren. De toegenomen consumptie van bewerkte voedingsmiddelen is waarschijnlijk een andere factor die bijdraagt aan de enorme toename van dikkedarmkanker bij mensen onder de 55 jaar. Maar de grootste verandering in de afgelopen tweeënhalf jaar zijn de gloednieuwe mRNA-vaccins.

En kanker is niet de enige levensveranderende ziekte die de jongere generatie als nooit tevoren boven het hoofd hangt.

Duizenden jonge atleten zijn gediagnosticeerd met myocarditis, beroertes en bloedstolsels.

Stars and Stripes meldt dat het leger rouwt om de onverwachte dood van een soldaat-atleet van wereldklasse die haar zinnen had gezet op een Olympische gouden medaille in freestyle worstelen deze zomer.

Estrella “Star” Dorado Marin, 21 jaar oud, overleed 3 januari in Thornton, Colorado, aan de complicaties van een spoedoperatie, zei het leger woensdag in een verklaring.

Ze had last van gevoelloosheid in haar bovenste ledematen door bloedstolsels, vertelde haar familie aan het leger.

Dorado Marin kwam in 2020 in dienst bij het leger als specialist in brandstoftoevoer en sloot zich later aan bij het World Class Athlete Program van de dienst als freestyle worstelaar.

 

Marin en haar jongere zus, Adriana Dorado Marin, werden wereldteams in hun respectievelijke gewichtsklassen, Estrella op 117 pond en Adriana op 121 pond.

Minder dan een jaar van elkaar waren de zussen “twee druppels water,” zei hun tante Patricia Lopez, volgens een verklaring van het leger.

Nu is één van hen gestorven aan bloedstolsels. Ze heeft bijna zeker de Covid injectie gekregen onder Joe Biden’s stolselspuit-mandaat, dat uiteindelijk door de rechtbank werd verworpen, maar pas nadat 95 procent of meer van het Amerikaanse leger een injectie had gekregen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/artsen-verbijsterd-over-ongekende-toename-van-kanker-onder-jongeren-onder-de-50-jaar/

WEF beweert dat “samenzweringstheoretici” die “deskundigen” in twijfel trekken “gevaarlijker zijn dan terroristen”

januari 13, 2024

    Financial Times / McKinsey / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Het World Economic Forum heeft verklaard dat iedereen die een “andere perceptie van de werkelijkheid” propageert en het gezag van “deskundigen” in twijfel trekt, beschouwd moet worden als “gevaarlijker” dan een terrorist in 2024.

Het World Economic Forum heeft zijn Global Risk Report voor 2024 gepubliceerd in de aanloop naar de WEF-top in Davos later deze maand en volgens directeur Saadia Zahidi moeten zogenaamde samenzweringstheoretici worden verpletterd zodat de mondiale elite “de eigenaar van de waarheid” kan blijven, schrijft Thepeoplesvoice.

“Misinformatie en desinformatie is het grootste risico. We hebben de meningen van vijftienhonderd deskundigen samengebracht en dat is waar ze zich het meest zorgen over maken,” verklaarde Zahidi, die samenzweringstheorieën gevaarlijker achtte dan terroristen, economische ineenstorting en de mogelijke uitbraak van de Derde Wereldoorlog.

Volgens Zahidi zijn zogenaamde “samenzweringstheorieën” die verspreid worden door “desinformatie” bijzonder gevaarlijk in 2024 omdat mensen in de Verenigde Staten en andere grote economieën op weg zijn naar verkiezingen wanneer mensen beslissen wie de touwtjes in handen zal hebben.

“Afhankelijk van hoe je het telt, gaan grote economieën met een grote bevolking, India en de VS, verkiezingen tegemoet. Wat we hebben gevonden is dat op elk landniveau, naast het wereldwijde risico van misinformatie en desinformatie, dit risico meestal erg hoog staat, in de top vijf van risico’s over de hele wereld, net als risico’s op een economische neergang,” aldus Zahidi.

Het gevaar voor de mondiale elite ligt volgens Zahidi in het feit dat niet-geautoriseerde meningen “andere percepties van de werkelijkheid” kunnen aanmoedigen, waardoor mensen zich gaan afvragen of de mainstream media en de mondiale elite wel de waarheid vertellen.

“Als sommige van die standpunten beginnen uit te monden in heel andere percepties van de werkelijkheid, als het gaat om gezondheid, als het gaat om wat mensen denken over onderwijs, wat mensen denken over specifieke mensen, wie wordt dan de eigenaar van de waarheid?

De autoritaire toon die het WEF aanslaat over wie de waarheid in pacht heeft, komt niet als een verrassing.

In april vorig jaar kondigde het WEF aan dat het honderdduizenden “informatiestrijders” had gerekruteerd om het internet te controleren en social media en forums te controleren op “desinformatie” en samenzweringsinhoud die dan systematisch zal worden afgesloten.

Volgens het WEF van Klaus Schwab is desinformatie op het internet een “infodemie” die “potentieel dodelijk” is en een “remedie” vereist. De definitie van desinformatie is volgens het WEF elke inhoud op het internet waar ze het niet mee eens zijn.

Dit betekent dat de honderdduizenden informatiestrijders van het WEF bezig zullen zijn om afwijkende meningen tegen de globalistische elite de mond te snoeren.

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-beweert-dat-samenzweringstheoretici-die-deskundigen-in-twijfel-trekken-gevaarlijker-zijn-dan-terroristen/


Dr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebben

Ik maak mij steeds meer zorgen dat wat er in Oekraïne gebeurt, gebruikt wordt als een excuus om enthousiasme op te bouwen voor een Derde Wereldoorlog. De samenzweerders zijn hard bezig om het collaborerende publiek (hersenen die door te veel maanden maskerdragen en te veel giftige injecties zijn verweekt) aan te zetten tot het eisen … Meer lezen overDr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebben


Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-waarom-zij-een-derde-wereldoorlog-nodig-hebben/

 

 

Tijd om aan deze waanzin een eind te maken 

december 17, 2021

De realiteit is duidelijk voor iedereen met ogen. Alles wat de regering, de wetenschappers en de media zeggen is een leugen. Er is geen pandemie en die is er ook nooit geweest. Er is, of er was, een matig gevaarlijke ziekte die bijna uitsluitend de zeer ouden en de reeds zeer zieken treft, vergelijkbaar met een matig zware griep. Deze ziekte is behandelbaar met goedkope generieke geneesmiddelen en vormt, mits goed behandeld, geen enkele bedreiging voor de volksgezondheid, schrijft Daniel Miller.

https://www.frontnieuws.com/tijd-om-aan-deze-waanzin-een-eind-te-maken/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...