zondag 9 oktober 2022

De nieuwe docu over ‘veilige en effectieve’ vaccins die het internet bestormt

 08 OKTOBER 2022

Redactie Blckbx

 De nieuwe docu over ‘veilige en effectieve’ vaccins die het internet bestormt

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1mdyio-safe-and-effective-a-second-opinion.html

55:00

Heb jij hem al gezien? Op diverse platforms is Safe and Effective: A Second Opinion al een miljoen keer bekeken, maar hoe lang blijft hij daar nog staan? Bij blckbx is de film te zien met Nederlandse ondertiteling.

 Nu er weer volop geprikt wordt, is deze docu belangrijker dan ooit. Filmmaker Mark Sharman – eerder werkzaam bij BBC en Sky – laat verschillende slachtoffers van vaccinatieschade aan het woord. Hun leven staat totaal op zijn kop sinds de injectie. Schrijnende beelden van soms onomkeerbare gezondheidsschade demonstreren een kille keerzijde van de coronavaccins, die door zoveel medici en overheden als ‘veilig’ werden omschreven. De film belicht ook de opvallende toename van het aantal myocarditis-gevallen en de ‘onverklaarbare’, maar niet te negeren oversterfte.

 Het commentaar van de vooraanstaande Britse cardioloog dr. Aseem Malhotra loopt als een rode draad door de film. Malhotra heeft de vaccins lange tijd gepromoot als ‘veilig’, liet zich als één van de eerste artsen vaccineren, maar kwam onlangs tot inkeer. Nu vindt hij dat de vaccinaties per direct gestaakt moeten worden, met name vanwege de vele hartproblemen die zij veroorzaken. Naast Malhotra voert de docu verschillende andere artsen en gezondheidsdeskundigen op. Zij leggen uit waarom het volgens hen medisch en ethisch totaal onverantwoord is om nog langer door te prikken.

 Hoe heeft deze ramp zich kunnen voltrekken? Waar is het misgegaan? Om die vraag te beantwoorden, onderzoekt de film de rol van overheden en regulerende instanties. Maar ook de media blijven niet buiten schot, want zonder hun manipulatieve reclametechnieken zouden niet miljoenen mensen zich hebben laten overhalen. Emotioneel onder druk gezet, dezen zij het ‘voor een ander’. Beroofd van hun vrijheid, deden ze het om hun leven terug te krijgen.

 

Bron: https://www.blckbx.tv/corona/de-nieuwe-docu-over-veilige-en-effectieve-vaccins-die-het-internet-bestormt?utm_source=Blckbx&utm_campaign=c00dfc379e-EMAIL_CAMPAIGN_2022_10_07_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-c00dfc379e-561840125    

COVID-boosters verwonden tot 98 jongvolwassenen alleen maar om één COVID-19-ziekenhuisopname te voorkomen

Maandag 12 september 2022 door: Lance D Johnson

Tags : slecht beleidslechte wetenschapslechte gezondheidbadmedicineBloedstolselschemisch geweldKindermishandelingdwangvergoedingenGevaarlijke geneeskundeverlamming van het gezichtgezondheidsvrijheidhartontstekingziekenhuisopnamesimmuunsysteemmedisch geweldmyocarditisrisicobeoordelingwetenschappelijk bedrogaanvallenonwettige mandatenvaccinschadevaccin falenvaccin risicovaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.130WEERGAVEN

 

(Natural news) De federale regering dringt er bij alle Amerikanen ouder dan twaalf jaar op aan om zich op te stellen en een vijfde dosis van het COVID-vaccin te krijgen, en benadrukt nogmaals het belang van "je steentje bijdragen" om "de verspreiding van coronavirus te vertragen."

Echter, een nieuwe studie, getiteld "Covid-19 vaccinboosters voor jongvolwassenen: een risico-batenanalyse en vijf ethische argumenten tegen mandaten aan universiteiten", stelt vast dat COVID-boostershots ze niet voorkomen

(zie BOOSTING vaccins hebben tot bijna 100 keer meer kans om een persoon in de studenten leeftijd ernstig letsel toe te brengen dan te voorkomen dat hij of zij wordt opgenomen in het ziekenhuis met COVID-19).

Volgens de bevindingen van het onderzoek veroorzaken COVID-boosters tot 98 ernstige vaccinverwondingen bij jong volwassenen, alleen om EEN ENKEL COVID-19 ziekenhuisopname te voorkomen. Het team van onderzoekers noemt de COVID-19-vaccinmandaten nu "onethisch" omdat de prikken bijna 100 keer meer kans hebben om een jongere een ernstig vaccinletsel te bezorgen dan een COVID-19-ziekenhuisopname te voorkomen.

Er zijn veel manieren om COVID-19-ziekenhuisopnames te voorkomen waarvoor geen extra 98 ernstige letsels nodig zijn. Er zijn veel manieren om patiënten te behandelen en natuurlijke immuniteit te bereiken die niet zo'n extreem risico voor het leven en het levensonderhoud van jongeren vereist. De conclusies van de studie zijn extra schokkend, aangezien de studieauteur, Dr. Kevin Bardosh, geld ontving van het pro-vaccinatie Florida Department of Health en de vaccin-aanbiddende Wellcome Trust.

Jongvolwassenen worden vaker ernstig geschaad door een dwingend, beledigend covid-19-vaccinprogramma

Om één COVID-19-ziekenhuisopname bij volwassenen van 18-29 jaar te voorkomen, moeten er ten minste 22.000-30.000 worden geboosterd met het mRNA-vaccin. Volgens gegevens over bijwerkingen komen ongeveer 18 tot 98 ernstige bijwerkingen voor bij een populatie van die omvang. Deze ernstige bijwerkingen zijn niet de typische gevallen van pijn in de arm, koorts, koude rillingen en vermoeidheid die vaak gepaard gaan met dit slecht ontworpen vaccin. Deze ernstige bijwerkingen zijn onder meer medische problemen zoals myocarditis, bloedstolsels, verlamming van het gezicht, toevallen en andere medische problemen die het dagelijkse leven van een persoon op lange termijn verstoren. Tussen 1,7 en 3 jongvolwassenen zullen gedwongen worden om met myocarditis te leven om één 'ernstig' geval van covid-19 te voorkomen.

De regering vertelt de meerderheid van de bevolking om duizenden nieuwe medische problemen aan te pakken om een handvol ziekten te voorkomen. Er zijn talloze manieren om het aangeboren immuunsysteem te verbeteren om covid-19 ziekenhuisopname te voorkomen. Deze nutraceuticals , antivirale middelen, adaptogenen en behandelingen vereisen niet dat de bevolking nieuwe medische problemen op zich neemt die het dagelijks leven verstoren en lijden en dood veroorzaken.

Naarmate de bevolking natuurlijke immuniteit verwerft en zich aanpast aan de door vaccin veroorzaakte afstoting en mutaties, wordt het risicoprofiel voor het nemen van nieuwe COVID-boosters nog krankzinniger. Toch blijft de federale regering jongeren instrueren om het te nemen. Waarom worden jongeren gedwongen en onder dwang gezet om iets te nemen dat bijna 100 ziekenhuisopnames meer veroorzaakt dan de ziekte zelf? Waarom dringen universiteitscampussen en openbare scholen kinderen ertoe aan misbruikers te gehoorzamen en zichzelf te isoleren, om met ziekte verder te leven, zichzelf elke dag urenlang te kokhalzen en injecties te nemen die waarschijnlijker henzullen verwonden en doden - allemaal uit angst voor iets waarvan men het gemakkelijkst kan herstellen?

De onderzoekers waarschuwen dat er :

  • Geen formele risico-batenanalyse voor de leeftijdsgroep (18-29) of voor kinderen is. Jongvolwassenen worden gedwongen iets te doen dat krankzinnig is vanuit het oogpunt van risicobeoordeling.
  • Vaccin mandaten kunnen leiden tot een netto verwachte schade voor individuele jongeren, waarbij de mogelijkheid en onvermijdelijkheid van een eenvoudige ziekte worden ingeruild voor het opzettelijke risico om een ernstig, onnodig medisch probleem aan te pakken.
  • De verwachte schade van vaccinatie-mandaten wordt niet gecompenseerd door de vermeende voordelen, vooral niet wanneer de vaccins de transmissie niet stoppen.
  • Mandaten zijn in strijd met het wederkerigheidsbeginsel omdat zeldzame ernstige vaccingerelateerde schade niet betrouwbaar zal worden gecompenseerd vanwege producenten hun aansprakelijkheids voorbehouden in de huidige vaccinschadeschema's.
  • Mandaten creëren bredere sociale schade, discriminatie, segregatie, etc. Elk argument ter ondersteuning van vaccinfractaten ten behoeve van de openbare veiligheid bleek "zwak" te zijn en ontbrak wetenschappelijke en ethische steun.

Bronnen zijn onder meer:

DailySceptic.org

Papers.SSRN.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-09-12-covid-boosters-cause-influx-serious-injuries.html 

Britse regering geeft toe: COVID-19 vaccins SCHADEN PERMANENT het natuurlijk immuunsysteem

 mei 18, 2022  

12384   10

De Britse regering geeft toe dat het experimentele mRNA-“vaccin” COVID-19 het natuurlijke immuunsysteem heeft beschadigd van degenen die een dubbele dosis hebben gekregen.

De regering heeft bekend dat dubbel-gevaccineerde (of meer) mensen, nooit – en te nimmer – in staat zullen zijn een volledige natuurlijke immuniteit te verwerven tegen COVID-varianten – of eventueel tegen welk ander virus dan ook, schrijft Hal Turner.

Scherpe waarnemers van dit COVID-debacle zeggen nu “De echte pandemie gaat nu beginnen”, omdat al die mensen wier immuunsysteem blijvend beschadigd is, wellicht niet in staat zullen zijn om – elke – toekomstige virusinfectie af te weren!

In zijn Week 42 “COVID-19 Vaccine Surveillance Report,” (Directe Link HIER) geeft het Britse Ministerie van Volksgezondheid op blz. 23 toe dat:

“N antilichaamspiegels lager blijken te zijn bij mensen die geïnfecteerd raken na twee doses van [het vaccin].”

Het zegt verder dat deze daling van antilichamen in wezen – let op – permanent is.

Wat betekent dit? Wel, wij weten dat het lekke vaccin besmetting of overdracht van het China-virus niet voorkomt (elders blijkt uit het verslag inderdaad dat gevaccineerde volwassenen nu veel meer kans hebben om geïnfecteerd te raken dan ongevaccineerde).

De Britten hebben nu ontdekt dat het interfereert met het vermogen van het lichaam om na infectie antilichamen te maken, niet alleen tegen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus.

Met name blijken gevaccineerde personen geen antilichamen te vormen tegen het nucleocapsid eiwit – de envelop van het virus (dat een cruciaal onderdeel is van de reactie bij ongevaccineerde personen).

Op de lange termijn zijn de gevaccineerden veel vatbaarder voor eventuele mutaties in het COVID spike-eiwit, zelfs als zij al een keer of vaker geïnfecteerd en genezen zijn geweest.

De ongevaccineerden daarentegen krijgen een blijvende – zo niet permanente – immuniteit tegen alle stammen van het vermeende virus, nadat zij er op natuurlijke wijze ook maar één keer mee geïnfecteerd zijn.

Een win-win voor degenen die hun hoofd koel hielden, en zich niet inkochten in de COVID-hype.

Een no-win voor degenen die met de massa meegingen, of moedwillig stompzinnig, intellectueel lui, of arrogant waren.

BRON: https://www.frontnieuws.com/britse-regering-geeft-toe-covid-19-vaccins-schaden-permanent-het-natuurlijk-immuunsysteem/




Studie: Pfizer COVID-19 vaccin vernietigt T-cellen, verzwakt het immuunsysteem

augustus 23, 2021

5161


Uit een studie van het Francis Crick Institute in het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin T-cellen vernietigt en het immuunsysteem verzwakt. Maar farmaceutische bedrijven proberen te suggereren dat de enige manier om dit te voorkomen is dat mensen derde doses of boosterdoses van hun vaccins krijgen, bericht Vaccines.news.

T-cellen zijn immuuncellen die zich kunnen richten op specifieke lichaamsvreemde deeltjes. Zij worden het meest bestudeerd in verband met hun vermogen om kanker en besmettelijke ziekten te bestrijden, maar zij zijn ook essentieel voor andere aspecten van de immuunrespons van het lichaam.

Er zijn twee soorten T-cellen: Killer T-cellen en Helper-T-cellen. Killer T-cellen vallen rechtstreeks cellen aan die geïnfecteerd zijn door vreemde deeltjes. Helper T-cellen helpen andere cellen om Killer T-cellen te ontwikkelen en stimuleren andere cellen om neutraliserende antilichamen aan te maken.

Deze studie van het Francis Crick Institute richt zich op de neutraliserende antilichamen die door T-cellen worden aangemaakt. Men heeft geanalyseerd of het Pfizer-vaccin de T-cellen helpt om voldoende antilichamen aan te maken om de COVID 19-varianten te bestrijden.

Pfizer-vaccin maakt nauwelijks antilichamen aan om COVID-19 te bestrijden

Het Francis Crick Institute, in samenwerking met het Britse National Institute for Health Research, heeft een studie vrijgegeven waaruit blijkt dat het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin minder neutraliserende antilichamen produceerde tegen de varianten van COVID-19.

De wetenschappers analyseerden de antilichamen uit het bloed van 250 gezonde volwassenen die één of twee doses van het Pfizer-BioNTech-vaccin hadden gekregen tot drie maanden na hun eerste dosis.

De onderzoekers gebruikten een test die speciaal was ontwikkeld door het Francis Crick Institute om het vermogen van de neutraliserende antilichamen te achterhalen om het binnendringen van de COVID-19-varianten te voorkomen.

https://www.frontnieuws.com/slechts-een-kleine-prikje-en-de-fantastische-pianospeler-42-was-dood/ 

 

Hieruit bleek dat slechts 50 procent van de mensen die een enkele dosis van het Pfizer-vaccin hadden gekregen, een kwantificeerbare neutraliserende antilichaamrespons hadden tegen de Alfavariant van COVID-19. Dit aantal daalde nog verder tot slechts 32 procent en 25 procent voor respectievelijk de Delta- en Betavariant.

De situatie wordt nog erger voor oudere personen die een zwakker immuunsysteem hebben. De onderzoekers ontdekten dat oudere ontvangers van het vaccin nog minder antilichamen aanmaakten. In combinatie met het eigenschap van het vaccin om T-cellen te vernietigen en het immuunsysteem nog verder te verzwakken, kan vaccinatie voor veel mensen een ramp betekenen.

Er werd geen correlatie waargenomen voor geslacht of lichaamsmassa-index. De auteurs van de studie willen verdere studies uitvoeren om de mogelijkheden van andere vaccins na te gaan, te beginnen met het Oxford-AstraZeneca-vaccin.

“Dus, de belangrijkste boodschap van onze bevinding is dat we hebben gevonden dat ontvangers van het Pfizer-vaccin, degenen die twee doses hebben gehad, ongeveer vijf- tot zesmaal lagere hoeveelheden neutraliserende antilichamen hebben,” zei David Bauer, hoofd van het Bauer Lab in het Francis Crick Institute.

“Dit zijn de soort gouden standaard, eigen beveiligingsantilichamen van je immuunsysteem die ervoor zorgen dat het virus niet in je cellen komt. We hebben dus geconstateerd dat dat minder is voor mensen met twee doses. We hebben ook ontdekt dat mensen die slechts één dosis van de Pfizer-prik hebben gekregen, minder kans hebben op hoge niveaus van deze antilichamen in hun bloed.”

In plaats van aan te bevelen dat mensen wegblijven van de COVID-19 vaccins om hun natuurlijke immuunsysteem te beschermen, zei Bauer in plaats daarvan dat mensen boosterdoses van de vaccins moeten krijgen. Hij zei ook dat oudere mensen voorrang moeten krijgen bij de distributie van boosterdoses.

“En misschien is het belangrijkste voor ons allemaal dat we zien dat hoe ouder je bent, hoe lager je niveaus waarschijnlijk zullen zijn. En naarmate de tijd verstrijkt sinds je je tweede vaccinatie hebt gehad, zullen je niveaus ook lager zijn. Dus dat zegt ons dat we waarschijnlijk prioriteit moeten geven aan boosters voor oudere en meer kwetsbare mensen.” zei hij.

 

Immuun voor Logica: Het eerste doel van deze dodelijke vaccinaties is het beschadigen van de hersenen van de gevaccineerden zodat ze blindelings meer dodelijke vaccinaties blijven nemen

november 7, 2021

14813


Ik was vanochtend op stap in wat ik COVID-land noem, de voorheen vrije provincie Manitoba in de voorheen vrije natie genaamd ‘Canada’… En ik blijf me verbazen over de pure onwetendheid en stomheid van wat men vroeger ‘de mensheid’ noemde, terwijl die achterlijke idioten hun gezondheidsvernietigende gezichtsluiers zo strak over hun gezicht blijven dragen, terwijl ze nog steeds geloven dat er een ‘groot kwaad’ en ‘dodelijk’ belachelijk ‘virus’ bestaat dat ons op de een of andere manier allemaal zal doden… Vroeger schudde ik mijn hoofd van walging om deze achterlijken, maar nu kan ik me alleen nog maar inhouden om hun niet allemaal in hun gezicht uit te lachen, schrijft Northerntruthseeker. 

En ja, ik heb de afgelopen weken mijn best gedaan om iedereen die ik tegenkom te vertellen dat de zogenaamde ‘noodtoestand’ in deze provincie begin vorige maand is afgelopen… Ik krijg constant die ‘hert in de koplamp’ blik als ik die idioten dat feit vertel en het feit dat nu die fraude ‘noodtoestand’ is afgelopen, niemand zich meer aan de zogenaamde provinciale ‘richtlijnen’ hoeft te houden… MAAR in plaats daarvan zie ik alleen maar dat deze hersenbeschadigde en ‘vaccinbeschadigde’ achterlijken dat feit gewoon negeren en doorgaan op hun weg naar hun eigen ondergang… Blijkbaar is de schade nu aangericht en zo grondig gedaan aan deze achterlijken dat er nu GEEN hoop meer is om velen van hen terug te brengen tot enig gevoel van realiteit.

Ik ben onder vuur komen te liggen door degenen die deze dodelijke injecties hebben genomen, de stomste mensen te noemen die men zich kan voorstellen. En ja, ik zal deze achterlijken ‘STOM’ blijven noemen, want dat is beter dan ze allemaal een stelletje achterlijke losers te noemen die het verdienen om te sterven… En wat dan nog, als de waarheid vertellen dat deze idioten STOM zijn, op de een of andere manier hard is, en daardoor een paar van mijn toeschouwers verlies?… Ik zal nooit liegen op dit blog en de dingen bij hun naam noemen, daar ben ik altijd al voor geweest…

Oké, ter zake nu, en ik wil de schade behandelen die is toegebracht aan de logica van hen die deze KILL SHOTS hebben genomen, en daarom wil ik het volgende verslag presenteren dat afkomstig is van de “Crack Newz” website op http://www.cracknewz.com, dat is getiteld: “IMMUNE TO LOGIC: The first goal of vaccines is to damage the brains of the vaccinated so they keep blindly taking more shots”… Dit artikel werpt inderdaad een blik op het gebrek aan logica van hen die deze injecties met een zekere dood in hun lichaam hebben genomen, met enkele interessante aspecten en logische redeneringen over waarom mensen inderdaad zo bereid kunnen zijn om in de rij te gaan staan om injecties in hun lichaam te nemen die hen zeker allemaal zullen doden… Hier is dat artikel in zijn geheel, en ik heb mijn eigen gedachten en commentaar om te volgen:


IMMUUN VOOR DE LOGICA: Het eerste doel van vaccins is de hersenen van de gevaccineerden te beschadigen zodat ze blindelings meer injecties blijven nemen

Natuurlijk hebben sommige vaccins in de afgelopen zes decennia levens gered, waaronder het mazelenvaccin en mogelijk het poliovaccin. Maar met vaccinatie komen corrupte ziekteverwekkers, die in laboratoria worden gebrouwen en gekweekt om het menselijke immuunsysteem, het centrale zenuwstelsel en ja, de systemische hersenfunctie af te breken. We hebben gezien hoe dodelijke varkensvirussen (circovirussen genaamd) opzettelijk werden toegevoegd aan rotavirusvaccins voor kinderen. We hebben gezien hoe sterilisatiechemicaliën (hCG) werden gestopt in vaccins die in Kenia, Afrika, werden gepromoot, en poliovaccins die polio letterlijk verspreidden.

We hebben decennia lang meervoudige doses griepvaccins gezien, ook wel “griepprikken” genoemd, die een overmaat aan kwik bevatten, waarvan bekend is dat het hersenbeschadiging kan veroorzaken. Tenslotte is kwik het meest giftige niet-radioactieve element op aarde. Nu hebben we mRNA-technologie geïntroduceerd in vaccins, waarbij je eigen cellen worden misleid om miljarden giftige spike-eiwitten aan te maken die het vaatstelsel overspoelen, waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de hersenen wordt beperkt.

Het eerste doel van vaccins is het beschadigen van de hersenen

De CDC en CCP creëren immuniteit voor de gevaccineerden, maar niet het soort waar je aan denkt. Vaccins creëren een immuniteit tegen logica, en dat is de enige immuniteit die ze echt bieden. Enige immuniteit tegen het Covid-virus is niet bewezen, en het weinige waarvan men vermoedt dat het bestaat, verdwijnt binnen een paar maanden, waardoor de hele vaccinatiecampagne meer dan waardeloos en ronduit schadelijk wordt.

De belangrijkste redenen waarom mensen zich regelmatig laten vaccineren, en hun kinderen laten vaccineren, is omdat de massamedia hen ervan heeft overtuigd dat het de enige veilige manier is om dat te doen, terwijl de inhoud van diezelfde vaccins hen in een medische verbijstering houdt – een afgerukte gemoedstoestand die gemakkelijk te overtuigen is van de verzonnen, verdraaide en vervalste “veilig en effectief” mantra.

Vaccins voorkomen NIET de besmetting en overdracht van het virus, ondanks wat bijna alle gevaccineerde schapen geloven.

Eén ding is zeker, bijna elke Amerikaan die elk vaccin neemt dat de FDA en CDC aanbevelen, gelooft voor 100 procent dat de vaccins volkomen veilig en zeer effectief zijn, zonder ooit ook maar een greintje wetenschap te hebben gezien om dat te bewijzen. Miljoenen vaccinfanaten beweren dat ze zeer “wetenschappelijk gefundeerd” zijn als het op medicijnen aankomt, maar alleen omdat hun artsen hen verkopen dat ze zich volledig aan de regels houden, wil dat nog niet zeggen dat het een wetenschappelijk gefundeerde naleving is.

Kijk maar eens naar de opioide epidemie. Is dat “wetenschap” voor de verbetering van de mensheid? Zijn opioïden “veilig en effectief?” Worden ze voorgeschreven voor het grotere goed? Zijn ze goed voor je hart en hersenen? Het is tijd om vaccins van dichterbij te bekijken, in het bijzonder de Covid-vaccins, en hun ware functie.

Aanvankelijk was de logica om de Covid-vaccins te nemen om te voorkomen dat je Covid zou oplopen, en dus de verspreiding ervan tegen te gaan. Toen heeft de wetenschap dat ‘nepfeit’ aan flarden geschoten. Daarna dacht men dat de vaccins de gevaccineerden zouden beschermen als ze gewoon samen werden gehoed, maar dat verhaal viel in duigen door de wetenschap.

De CDC had een nieuw narratief nodig. Daarna kwam de theorie dat het vaccin voorkomt dat je een ernstig Covid-geval krijgt. Daarom maken vaccins je stom (immuun voor logica), zodat je je niet alle fouten herinnert die de vaccinindustrie ZOJUIST HEEFT GEMAAKT, en je de volgende grote leugen zult geloven.

Onthoud dat gefluorideerd water het IQ verlaagt, kwik in griepprikken de hersenfunctie schaadt, en dat nu stollingsprikken de hersenen van zuurstof beroven. Indirect zorgen deze geplande gifstoffen ervoor dat de slachtoffers immuun worden voor logica, zodat ze ze zullen blijven innemen en injecteren. Nu komen de “verplichte” Covid “booster” injecties, die helemaal geen vaccins zijn, maar slechts gentherapie die voorkomt dat je lichaam ziektes bestrijdt, inclusief kanker.

Northerntruthseeker opmerkingen: Ja, ook ik heb de laatste bijna 2 volle jaren gezegd dat de LIEGENDE HOERENMEDIA verantwoordelijk is voor het tot moes maken van de hersenen van sukkels en hersendode idioten, en ik moet nog steeds ongelijk krijgen in dat aspect…

En ik heb in diverse artikelen op mijn oude blog behandeld hoe de criminele GATES foundation een programma runde dat in 2016 ‘eindigde’ in Oost-Afrika en met name in Kenia, waar ze tienduizenden mensen injecteerden met een ‘vaccin’ dat gebruikt zou worden om een ’tetanus uitbraak’ te bestrijden die niet bestond, maar in werkelijkheid werd gebruikt om te experimenteren op deze arme slachtoffers met STERILISATIE middelen… Deze misdadigers hebben aan veel mensen in Kenia schade toegebracht die nu permanent door hun ‘prikken’ gesteriliseerd zijn en ze hebben de Keniaanse regering miljarden aan herstelbetalingen moeten betalen voor de schade die ze toen hebben aangericht…

En ja, het is inderdaad vooral door de onophoudelijke hersenspoeling van de liegende hoerenmedia dat zovelen zijn misleid in de valse overtuiging dat ‘vaccins’ goed voor je zijn… MAAR mijn eigen jarenlange onderzoek heeft een ander verhaal aangetoond, namelijk dat zogenaamde ‘vaccins’ in feite de aanzet zijn tot veel van de ziekten die ze zogenaamd moeten bestrijden!

Wat ons natuurlijk leidt naar dit zogenaamde ‘vaccin’ dat nu wereldwijd bij miljarden mensen is ingespoten voor een ‘virus’ dat niet bestaat, en dat wordt gebruikt voor een groot ‘experiment’ op de mensheid met resultaten waarvan zelfs deze eikels die deze zwendel leiden geen idee hebben wat de uiteindelijke uitkomst zal zijn… Dit ‘experiment’ zou in feite pas ergens in het jaar 2024 eindigen!

Waar het op neerkomt is dit… ALLEEN diegenen die GEEN hersencellen hebben, kunnen zo stom zijn om blindelings deze dodelijke injecties in hun lichaam te nemen en daarbij afstandsformulieren te tekenen die hen verhinderen ooit gerechtelijke stappen te ondernemen tegen diegenen die permanente schade aan hun lichaam hebben toegebracht. Velen hebben gezegd dat zelfs ‘slimme’ mensen hiertoe zijn overgehaald, maar ik zie het niet… Degenen met een echt kritisch denkvermogen zijn degenen die logisch en slim eerst vragen stellen en ‘NEE BEDANKT’ zeggen tegen het toebrengen van dit soort schade aan hun systeem. Degenen die in plaats daarvan zichzelf en hun lichaam hebben overgegeven aan een dergelijk kwaad zijn IDIOTEN, DEBIELEN, ACHTERLIJKEN, en de stomste mensen op de planeet en na een jaar van mezelf te ergeren in het pleiten en smeken van mensen om niet zo hersendood te zijn, heb ik het eindelijk opgegeven met hen en kan alleen maar concluderen dat de meeste verdienen wat er op hen afkomt in de komende tijd… Er is op deze planeet geen plaats meer voor dergelijke ignorantie, en wij, de zuivere mensen die “ongevaccineerd” zijn, zullen degenen zijn die een geheel nieuwe en slimmere samenleving zullen creëren.

Bron: https://www.frontnieuws.com/immuun-voor-logica-het-eerste-doel-van-deze-dodelijke-vaccinaties-is-het-beschadigen-van-de-hersenen-van-de-gevaccineerden-zodat-ze-blindelings-meer-dodelijke-vaccinaties-blijven-nemen/  

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...