zondag 5 juni 2022

Ba.5 is een "Variant voor Geboosterde mensen"

 


Zuid-Afrika vs. Portugal: dezelfde variant, tegenovergestelde resultaten


 Igor ChudovIgor Chudov

5/06/2022

 

 

Samenvatting: De BA4/5-zustervarianten domineren momenteel in twee landen: Zuid-Afrika en Portugal. Zuid-Afrika is nauwelijks gevaccineerd (slechts 35% had een vaccin, 5% had een booster), terwijl Portugal voor 95% is gevaccineerd en 70% is geboost. De situaties in deze landen konden niet meer verschillend zijn: terwijl Ba.4 en Ba.5 in Zuid-Afrika slechts stipjes op de radar waren, drijven dezelfde varianten een dodelijke golf van Covid aan in het sterk gevaccineerd Portugal, met sterfgevallen onder de Portugezen die de januari-piek naderen en weinig tekenen van afname vertonen.

Zuid-Afrika en Portugal vormen een door deze twee landen gecontroleerd experiment: vaccineer het ene land en niet het andere, en stel beide bloot aan Covid Ba4/5. Het verschil in uitkomst is veelzeggend.

Laten we dit onderzoeken. Zuid-Afrika en Portugal bevinden zich aan de andere kant van het vaccinatiespectrum: South Africa is barely vaccinated, while in Portugal, reportedly, (read that story, it is something).

Laten we onderzoeken. Zuid-Afrika en Portugal bevinden zich aan weerszijden van het vaccinatiespectrum om te vaccineren” (lees dat verhaal, het is wat).  Zuid-Afrika wordt nauwelijks gevaccineerd, terwijl in Portugal naar verluidt “er niemand meer is om te vaccineren” (“there is no one left to vaccinate” lees dat verhaal, het is me wat).

 


In 2021 beloofden Portugese "gezondheidsdeskundigen" en functionarissen de er aan komende "kudde-immuniteit", waarvan Portugal zou genieten zodra de harde en strenge afgedwongen bijna volledige vaccinatie zou zijn voltooid. De meerderheid van de Portugese burgers "geloofde in de wetenschap" en had daarom een hoge dunk van zichzelf.

De meeste Portugese “gezondheidsexperts” en ambtenaren wezen  onwetende, wetenschap-ontkennende demonstranten af, zoals hieronder afgebeeld, die bezwaar maakten tegen gedwongen vaccinatie.


Een jaar later ging het niet helemaal zoals gepland. In plaats van groepsimmuniteit, bevindt Portugal zich midden in een dodelijke golf van “Ba.4/5-varianten” die een nieuwe toename van het aantal sterfgevallen veroorzaken, waarvan het einde nog niet in zicht is.

 


De sterfgevallen in Portugal komen redelijk dicht in de buurt van het niveau van de eerste Omicron-golf en nemen nog steeds toe, dus het is niet te voorspellen hoe hoog ze zullen gaan. In Zuid-Afrika zijn sterfgevallen echter ongeveer 1/6e van hun wintersterfte en het ziet er over het algemeen uit alsof de Ba4/5-golf daar een non-event was.

Let wel, Portugal heeft een degelijk westers medisch systeem en Zuid-Afrika is een armer land.

Zodus,

• Beide landen ervaren een “BA4/5”-golf

• Het was geen big deal voor Zuid-Afrika

• Dezelfde golf is dodelijk voor de overbelaste Portugezen en het aantal doden blijft stijgen

• Covid lijkt "grotendeels voorbij" voor niet-gevaccineerd Zuid-Afrika en "begint pas" voor volledig gevaccineerd en grotendeels geboosterd Portugal.

Hoewel geen twee landen hetzelfde zijn, is dit een zeer alarmerende bevinding. Let wel, bijna iedereen in Portugal had eind vorige winter Covid. Dus, deze huidige golf van infecties en sterfgevallen in Portugal wordt dus veroorzaakt door herinfecties.

Waarom vinden herinfecties plaats? Omdat geboosterde mensen geen goede immuniteit kunnen krijgen na infectie. Zo worden ze gedwongen om eindeloze Covid-herinfecties te doorstaan, die hun immuunsysteem verder beschadigen en meer ziekte uitlokken.

 

Het spijt me heel erg voor de mensen in Portugal. Ik hoop dat iemand iets kan bedenken om ze weer gezond te maken. Om dat voor elkaar te krijgen, moet Portugal de boeven ontslaan en vervolgen die het land in de huidige situatie hebben gebracht en naar echte oplossingen zoeken, waarbij de boeven aan hun macht en invloed worden afgenomen.

Hoe zit het met andere landen?

Ba.5 had een vroege start in Portugal, dus het had tijd om uit te spelen. In andere landen groeit Ba.5 (en Ba.4, die ik kort zal overslaan)  alarmerend snel in sterk gevaccineerde staten van de VS, evenals in Denemarken, het VK en Australië.


Ba.5 groeit in de VS en verdubbelt elke week. Dit artikel is het waard om te checken.


Terwijl BA.2.12.1 een voordeel behaalde door meer overdraagbaar te zijn dan BA.2 ervoor, zouden de twee nieuwere varianten ten minste gedeeltelijk hun intrede doen vanwege hun vermogen om opnieuw te infecteren.

"We rapporteren nu bevindingen van een systematische antigene analyse van deze stijgende Omicron-subvarianten", zegt een recent gepubliceerd artikel op de BioRxiv preprint-server. “BA.2.12.1 is slechts bescheiden (1,8-voudig) meer resistent tegen sera van gevaccineerde en geboosterde individuen dan BA.2. Aan de andere kant is BA.4/5 aanzienlijk (4,2-voudig) resistenter en dus is het waarschijnlijker dat het leidt tot doorbraakinfecties door vaccins.”

Wat het artikel natuurlijk niet zegt, is dat Covid-19 evolueert in de vaak gereïnfecteerde en geboosterde mensen om niet alleen aan de immuniteit te ontsnappen, maar ook om te profiteren van de niet-langer-effectieve antilichamen en het gedeprogrammeerde immuunsystemen, terwijl het zijn slachtoffers geen lang blijvende bescherming biedt na herinfectie.

CDC-variant tracker brengt Ba4 en Ba5 samen en laat zien dat ze elke week verdubbelen in incidentie :


Omicron wordt ernstiger

Mogelijk zien we binnenkort nog een "Covid-golf" in de VS en verschillende andere landen. Als Zuid-Afrika een leidraad is, is het onwaarschijnlijk dat het de niet-gevaccineerde mensen evenzeer treft omdat het dat niet deed in Zuid-Afrika. Echter, zwaar gevaccineerde en geboosterde steden en landen kunnen een nieuwe uitputtende golf van Covid ervaren.

Helaas, is waarschijnlijk 2Ba.5 is ernstiger dan Ba.2. Het is meer fusogeen en kan dus iets dodelijker zijn voor de mensen om het te krijgen.

Samenvatting voor mijn lezers: .

Raak niet in paniek, word gezond bruin en blijf in vorm. Als je niet gevaccineerd bent en al Covid hebt gehad, komt het waarschijnlijk goed, net als bij de Zuid-Afrikanen. Er zullen de komende maanden en jaren heel veel varianten komen, dus geen reden om jezelf hierover te overbelasten.

Veel geluk voor iedereen.

 

 

-------

Nota v/d Redactie:  Misschien moeten onze ministers van Volksgezondheid (Federaal en Regionaal) hier de nodige lessen uit trekken.  België heeft spijtig genoeg ongeveer hetzelfde doorgemaakt als Portugal.  En minister Vanden Broecke spreekt nu weeral over een 4de en 5de vaccinatieronde. Wie wordt daar nu beter van buiten de vaccin producenten en hun aanhang?  In het licht van de wetenschappelijke feiten en gepubliceerde onderzoeken EN de waarschuwingen vanuit de wetenschap, en ik geef hierbij een voorbeeld van bvb. immunoloog, vaccinoloog en viroloog Geert Vanden Boscche, (maar ook anderen) die waarschuwen dat het gevaarlijk is om tijdens een pandemie een globale vaccinatieronde op te zetten (nu al met boosters) omdat dit het ‘virus’ in het nauw drijft en laat muteren in nieuwe en mogelijks (en meer dan waarschijnlijk) dodelijkere varianten voor de gevaccineerden, wiens natuurlijk immuunsysteem door deze vaccinaties en de boosters buiten werking wordt gezet.  Zie voor Video links elders in deze blog.

We brengen het gemak van drone-levering naar 4 miljoen Amerikaanse huishoudens in samenwerking met DroneUp (VS)

Door David Guggina, Senior Vice President of Innovation and Automation, Walmart U.S .

24 mei 2022   2 min. Lezen    Innovatie

 


Video's   Afbeeldingen (3) 8 MB   Bekijk Press Center

We blijven onze bezorgactiviteiten uitbreiden om klanten te helpen de items te krijgen die ze nodig hebben wanneer ze ze nodig hebben, en het was een spannende reis. Van Express-levering, waar klanten binnen twee uur artikelen aan hun deur kunnen laten bezorgen, naar InHome, waar ze die bestellingen rechtstreeks in hun koelkasten kunnen plaatsen, we zijn er trots op klanten meerdere opties te bieden waarmee ze tijd en geld.

Een oplossing waar we het afgelopen jaar aan hebben gewerkt, is levering via drone. Vandaag kondigen we aan dat we tegen het einde van het jaar ons DroneUp-levernetwerk uitbreiden naar 34 sites, wat het potentieel biedt om 4 miljoen Amerikaanse huishoudens te bereiken in zes staten - Arizona, Arkansas, Florida, Texas, Utah en Virginia. Dit biedt ons de mogelijkheid om in een jaar tijd meer dan 1 miljoen pakketten per drone te leveren.

Tussen 8:00 uur. en 20:00 uur.klanten kunnen bestellen bij tienduizenden in aanmerking komende artikelen, zoals Tylenol, luiers en hotdogbroodjes, voor levering door de lucht in slechts 30 minuten. Voor een bezorgkosten van $ 3,99 kunnen klanten items bestellen van in totaal 10 pond, dus simpel gezegd, als het veilig past, vliegt het.


Video Link:  https://corporate.walmart.com/newsroom/2022/05/24/were-bringing-the-convenience-of-drone-delivery-to-4-million-u-s-households-in-partnership-with-droneup


 

Na honderden leveringen binnen een paar maanden te hebben voltooid in onze bestaande DroneUp-hubs, hebben we uit de eerste hand gezien hoe drones klanten een praktische oplossing kunnen bieden om bepaalde items snel te krijgen. Wat nog belangrijker is, we hebben een positieve reactie gezien van onze klanten die de service hebben gebruikt. Hoewel we aanvankelijk dachten dat klanten de service zouden gebruiken voor noodartikelen, merken we dat ze deze gebruiken voor het gemak, zoals een snelle oplossing voor een maaltijd op weekdagen. Voorbeeld: het best verkochte item op een van onze huidige hubs is Hamburger Helper.

Deelnemende winkels zullen een DroneUp-leveringshub huisvesten, inclusief een team van gecertificeerde piloten, die opereren binnen FAA-richtlijnen, die vluchtoperaties veilig beheren voor leveringen. Zodra een klant een bestelling plaatst, wordt het artikel uit de winkel gehaald, verpakt, in de drone geladen en rechtstreeks naar zijn tuin afgeleverd met een kabel die het pakket voorzichtig verlaagt.

./.

Maar Walmart-pakketten zijn niet het enige dat de drones zullen leveren. Een kernwaarde bij Walmart is om terug te geven aan de gemeenschappen waarin we actief zijn, en daarom zullen we, terwijl we onze drone-infrastructuur opschalen, de uitbreiding van drone-technologie blijven beïnvloeden en andere bedrijven in staat stellen de voordelen ervan ook te verkennen. Dit betekent dat DroneUp lokale bedrijven en gemeenten luchtdrone-oplossingen zal aanbieden op gebieden als verzekeringen, noodhulp en onroerend goed. Een lokaal bouwbureau kan bijvoorbeeld met DroneUp samenwerken om de voortgang van de werkzaamheden ter plaatse te volgen door middel van luchtdronefotografie.

Niet alleen zullen de extra inkomsten de leveringskosten helpen compenseren, maar het dient ook de hele drone-industrie door meer vluchtgegevens te verzamelen terwijl we samenwerken om drone-operaties op een veilige en gereguleerde manier uit te breiden.

Onze oprichter Mr. Sam zei ooit: 'Ik ben altijd gedreven geweest om het systeem te verslaan, te innoveren en dingen verder te brengen dan waar ze zijn geweest."We doen precies dat met drone-technologie, waardoor het een haalbare oplossing is waarvan we weten dat klanten en gemeenschappen ervan zullen genieten.

https://corporate.walmart.com/newsroom/2022/05/24/were-bringing-the-convenience-of-drone-delivery-to-4-million-u-s-households-in-partnership-with-droneup

 

Walmart kondigt uitbreiding aan van drone-leveringen naar 4 miljoen huishoudens in 6 staten

Zondag 29 mei 2022 door: Cassie B .  (Natural News)


Tags : levering vanuit de luchtautomatiseringleveringDrone DeliverydronesDroneUpgeografische omstandighedenpakkettenDetailhandelroboticarobotstechnologieWalmart


In een blogpost waarin de aanstaande uitbreiding wordt aangekondigd, beschreef hij de aard van de bestellingen die ze hebben ontvangen: "Wat nog belangrijker is, we hebben een positieve reactie gezien van onze klanten die de service hebben gebruikt. Hoewel we aanvankelijk dachten dat klanten de service zouden gebruiken voor noodartikelen, merken we dat ze deze voor het gemak hebben gebruikt, zoals een snelle oplossing voor een maaltijd op weekdagen."

Hoewel het lijkt alsof het een aantrekkelijke oplossing is als iemand te onwel is om uit te gaan en zelfzorggeneesmedicijnen te kopen of onverwacht toiletpapier moet bijvullen, vullen mensen grotendeels andere soorten last-minute behoeften met de service. Volgens Guggina is het meest populaire item dat via een drone in een van hun hubs wordt besteld, de gemaksvoedsel Hamburger Helper. Andere populaire items zijn luiers, hotdogbroodjes en Tylenol.

DroneUp exploiteert momenteel twee hubs voor Walmart in Bentonville en Farmington, Arkansas. De nieuwe hubs zullen tegen het einde van het jaar 32 locaties aan de mix toevoegen in staten als Florida, Texas, Virginia, Utah en Arizona.

Locaties worden gekozen op basis van factoren zoals geografische omstandigheden en weer, evenals de nabijheid van eindklanten. In de toekomst zullen er volop mogelijkheden zijn voor verdere uitbreiding, aangezien Walmart 4.700 winkels heeft met meer dan 100.000 items in een straal van 10 mijl van 90 procent van de Amerikaanse bevolking.

Hoewel Walmart profiteert van het aanzienlijke bereik en een hoge concentratie aan fysieke hubs in het hele land, heeft het systeem dat wel een paar beperkingen. De wet vereist bijvoorbeeld dat ze een hebben. zichtlijn naar hun drones terwijl ze in de lucht zijn, wat betekent dat controletorens op de parkeerterreinen van hun winkels moeten worden geplaatst. Het betekent ook dat leveringen momenteel beperkt zijn tot een straal van 1,5 mijl van de winkel. Desalniettemin heeft DroneUp meer operators aangenomen, omdat Walmart de service wil opschalen.

Bronnen zijn onder meer:

Corporate.Walmart.com

FreightWaves.com

TheVerge.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...