woensdag 19 juli 2023

De stompzinnige waanzin van de “klimaatverandering”/C02-hoax: Dood de koeien om de aarde te redden!

 juli 19, 2023   1940   21  

 

   © The Road / 2929 Entertainment, LLC.

Deskundigen zijn het erover eens: Niet alleen valt de hemel naar beneden, maar we zullen allemaal sterven door de opwarming van de aarde. SUV’s zijn een grote boosdoener en dragen volgens klimaatexpert Chicken Little bij aan de stijging van de zeespiegel. Collega Algore, die tijdens een sneeuwstorm sprak, was het met Little eens.” – De Dagelijkse Alarmist

Ik moet mijn commentaar hier inleiden met verstandige logica, om de absurde idioten tegen te houden die de waanzin consumeren van de mainstream media, de politieke klasse, de niet-wetenschappelijke ‘wetenschappers’, de nep-milieugekkies, de kwaadaardige VN, het onwettige IPCC, en de geënsceneerde marketing van de immer zielige tirades van de ooit tiener-bimbo-onwetende Greta Thunberg, over de normale activiteit van de mens die de ‘planeet’ vernietigt. Het is gewoon niet waar! schrijft Gary D. Barnett.

Ja, het klimaat op aarde verandert op regelmatige basis. Ja, extreme weersomstandigheden lijken vaker voor te komen dan in het nabije verleden. Ja, opwarming en afkoeling vinden in de loop van de tijd plaats, al miljoenen (of miljarden) jaren. Ja, bepaalde mensen (overheid, kwaadwillende “wetenschappers”, NGO’s en het leger, naast vele andere snode individuen en organisaties) kunnen het weer manipuleren om ons te schaden, maar nee; rijden in een SUV kan ons niet allemaal doden. Ik presenteer dit als een doelbewuste belediging voor de kwaadaardige leugenaars, propagandisten, ontvolkingsmonsters, eugenisten en technocraten die over de aarde willen heersen ten koste van alle gewone mensen en de natuur.

De meest recente absurditeit, op geen enkele manier nieuw of uniek, is het plan van de Ierse regering om 200.000 gezonde koeien te ruimen (doden), met het argument dat “ze bijdragen aan de ‘klimaatverandering’ door de uitstoot van ‘koolstof’.” Iedereen die deze onzin serieus neemt, of accepteert en/of negeert, zet de poorten open naar vrijwillige menselijke uitroeiing. Als je niet in staat bent om te begrijpen dat zowel koeien als mensen eten, leven en C02 uitstoten, en als je niet ziet dat er wereldwijd acht keer meer mensen dan koeien zijn, waarom zou iemand dan niet begrijpen dat het doden van mensen, volgens deze gestoorde milieugekken, nog effectiever zou zijn in hun pogingen om “de planeet te redden” dan het doden van koeien? Waarom niet elk dier doden, inclusief grote aantallen mensen, als ‘de planeet redden’ van scheten het hoofddoel is?

 

Mensen stoten niet alleen meer C02 uit dan koeien, maar ze verbruiken ook enorme hoeveelheden energie, ze rijden in auto’s, ze vliegen in vliegtuigen, ze bouwen fabrieken die vervuilen, ze delven, ze creëren ongelooflijke bergen plastic en afval, ze houden oorlogen in stand die de aarde op een ongehoord hoog niveau verwoesten, en ze blijven koeien met extreme marges voorbijstreven in bevolkingsgroei. Koeien ademen alleen maar en laten alleen maar scheten, dus waarom deze onschuldige dieren doden; waarom niet gewoon ter zake komen en grote delen van de mensen doden, (het echte plan) om het binnenkort bedreigde Bos taurus – bovine – (koe) te redden? Begint u de absurditeit van deze onzin over ‘klimaatverandering’ in te zien? De onzin die door het meeste van dit ‘klimaatverandering’ duwende gespuis wordt opgeslokt en geloofd, breidt de grenzen van absurditeit uit tot astronomische niveaus.

Het wordt nog veel erger. Dit ongelooflijk schadelijke en idiote plan van het zeer imbeciele Ierse ministerie van Landbouw en het Ierse Agentschap voor Milieubescherming zal 5.000 euro ($5.622) betalen voor elke gedode koe. Vergeet niet dat 200.000 koeien 0,02% uitmaken van het totale aantal koeien op aarde. Is er iemand dom genoeg om dit als een legitieme strijd tegen het frauduleuze idee van “klimaatverandering” te beschouwen? Tegen die prijs zou het 1,125 miljard dollar kosten om de boeren te betalen voor het doden van hun dieren. (Tegen deze prijs zou het doden van alle koeien op aarde 5,525 biljoen dollar kosten) Maar hoe zit het dan met de kosten om deze dieren op te ruimen, de enorme hoeveelheid energie en vervuiling die daarbij gebruikt wordt, het verlies aan voedsel en zuivelproducten, de vermindering van de aanvoer en de extreme prijsstijgingen die zeker zullen komen? Hoe zullen deze verliezen worden goedgemaakt, en hoeveel meer energie zal er nodig zijn om deze leegte op te vullen?

Ik realiseer me dat de meesten dit misschien als een onbelangrijk onderwerp zullen beschouwen, maar dat zou een grote vergissing van uw kant zijn. De machthebbers zijn niet van plan om te stoppen met het doden van dieren; ze zijn van plan om elk aspect van uw leven volledig te controleren, inclusief welk voedsel u eet, waar u naartoe mag gaan, hoeveel energie u mag gebruiken, hoeveel warmte u in de winter mag gebruiken om warm te blijven, hoe u uw toegewezen munteenheden uitgeeft, (CBDC’s) hoeveel medische zorg u mag krijgen, waar u mag wonen en zelfs of u zich al dan niet mag voortplanten.

 

Waarom komen we niet tot de kern van dit probleem en ontdoen we ons van de leugens en propaganda die deze nu onwetende, zielige en onverschillige bevolking consumeren. Het weer wordt gecontroleerd, het schaadt de mensheid en de natuur enorm, en het veroorzaakt een ongelooflijke hoeveelheid schade, niet alleen aan deze aarde, maar aan elk levend wezen erop. Dit is niet het resultaat van normaal menselijk gedrag, en is dat ook nooit geweest, maar is te wijten aan massamanipulatie van het weer door de heersende klasse van geclaimde ‘elites’, die ervoor gekozen hebben om valse klimaatverhalen te gebruiken om massale angst te zaaien om iedereen onder controle te houden. Dit is de ultieme valse ‘noodsituatie’ die wordt gebruikt om de mensheid over te nemen.

Er zijn waarschijnlijk veel factoren die klimaatextremen veroorzaken, waaronder, maar niet beperkt tot, weergeoengineering door de staat, grafeenregen, gerichte energie, aanvallen van klimaatmodificatie, verhitting van de ionosfeer met behulp van HAARP-technologie, cloud seeding, het besproeien van onze lucht met metalen en vergif door middel van stratosferische aerosolinjectie (chemtrails) en ongetwijfeld het kunstmatig creëren en versterken van de destructieve aard van orkanen en aardbevingen. Er zijn zeker ook andere verwoestende manipulaties van het weer aan de gang die op dit moment nog onbekend zijn, omdat het volledige technologische potentieel van het leger verborgen is en ver vooruit ligt op wat de meesten geloven. Bovendien worden er voortdurend giftige chemicaliën en biowapens verspreid en wordt het land en water op aarde voortdurend vergiftigd met dodelijke stoffen zoals glyfosaat. Het weer is nu een belangrijk wapen tegen de mensheid en wordt gebruikt om alle landbouw en voedselproductie, of het geplande gebrek daaraan, te monopoliseren.

Het zijn niet alleen koeien die het doelwit zullen worden van deze kwaadaardige “klimaatveranderings”-monsters, maar de hele mensheid. Dus om te geloven dat het doden van koeien iemand of deze aarde zal redden, is niet alleen compleet belachelijk, maar ook een teken dat dit slechts het begin is van een veel bredere aanval op de hele proletarische kudde. Ze zullen misschien proberen met het vee te beginnen, maar als die gruweldaad mag plaatsvinden, zijn u en uw gezin waarschijnlijk de volgende. 

Koolstofdioxide (C02) is absoluut essentieel voor het bestaan van de mens. Zonder koolstofdioxide zou alles op aarde sterven. Door het proces van fotosynthese gebruiken bladeren aan bomen en planten de geweldige energie van de zon om deze C02 om te zetten om de planten te voeden, waardoor levensonderhoudende zuurstof wordt geproduceerd zodat alles kan leven en ademen. Er wordt gezegd dat één grote boom met behulp van uitgestoten C02 genoeg zuurstof kan produceren om meerdere mensen een hele dag van de nodige zuurstof te voorzien. Planten slaan ook kooldioxide op om de lucht te zuiveren en negatieve effecten op het milieu te verminderen. Dit proces is noodzakelijk voor het overleven van het leven, want zonder dit proces zou er geen zuurstof meer beschikbaar zijn. Als kooldioxide zou worden geëlimineerd (netto-nul is de domme term die wordt gebruikt), zou alles sterven. Houd dit in gedachten de volgende keer dat u een of andere tierende “klimaatverandering” idioot hoort pleiten voor het doden van al onze dieren (inclusief mensen) om “de planeet te redden”.

Het enige wat nodig is om deze planeet en alles erop te redden, is de eliminatie van alle heersers en regeringen! Denk daar eens over na de volgende keer dat u uw eigen vernietiging in stand houdt door te stemmen om een meester, welke meester dan ook, te “kiezen” om over u te heersen en u te controleren. Het is beter om politici te slachten en de koeien te redden.

“Bijna de hele geschiedenis is een ononderbroken spoor van de ene samenzwering na de andere. Samenzweringen zijn de norm, niet de uitzondering.” – G. Edward Griffin


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-stompzinnige-waanzin-van-de-klimaatverandering-c02-hoax-dood-de-koeien-om-de-aarde-te-redden/


Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen

De COVID-pandemie is een list om een ​​nieuw systeem van wereldwijd gecentraliseerd bestuur door ongekozen leiders in te luiden, de zogenaamde Great Reset. De oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, is naar voren gekomen als de voorman van de Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie, die een onmiskenbare … Meer lezen overDit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen

https://www.frontnieuws.com/dit-is-geen-samenzweringstheorie-dit-zal-ook-u-treffen/

 

Volgende ‘crisis’ ligt klaar: ‘Als we nu niet radicaal ons gedrag aanpassen, belanden we in definitieve lockdown’


De leugenpers zet weermannen en -vrouwen in met apocalyptische kleurenplaatjes om uw gedrag en observatievermogen te beïnvloeden, betoogt data-analist Cees van den Bos. De weerkaarten kleuren roze, paars en zwart.

Van den Bos wijst erop dat dit ook een polariserende werking heeft. Hij trekt een parallel met de gedragsunits tijdens corona.

Volgende ‘crisis’ ligt allang klaar

Marianne Akkermans-Linssen, FVD-fractievoorzitter in de gemeente Land van Cuijk, merkt op dat de volgende ‘crisis’ met bijbehorende radicale gedragsmaatregelen allang klaarligt.

Zo schrijft lector Reint Jan Renes: “De lessen die we nu leren uit de coronacrisis over het in gang zetten van een radicale gedragsverandering zijn extra relevant omdat het recent verschenen IPCC-rapport duidelijk maakt dat er nog een crisis gaande is waar iedereen weet van heeft, maar waar we amper naar handelen. Om de opwarming van de aarde te stoppen, moeten we massaal in actie komen.”

Definitieve lockdown

We moeten volgens Renes, die betrokken was bij het opzetten van de RIVM Corona Gedragsunit, ‘klimaatvriendelijke keuzes’ maken, zoals minder vlees eten, vaker de fiets pakken en huizen isoleren.

We komen voor het klimaat nog amper in actie, maar langer wachten leidt tot onherstelbare schade, stelt Renes. “Deze crisis kent geen tweede golf en heeft geen plan B. Als we nu niet radicaal ons gedrag aanpassen, belanden we binnen afzienbare tijd in een definitieve lockdown.”

Er worden nu zelfs zorgwerkers ONTSLAGEN omdat ze weigeren vaccindoden te helpen verdoezelen


De Australische senator Gerard Rennick heeft de afgelopen tijd veel mensen gesproken die zijn beschadigd door het coronavaccin. Hun melding werd niet als zodanig geregistreerd, zei hij in gesprek met John Campbell.

Hij werd daarnaast benaderd door een medewerker van Queensland Health die zei dat ze ontslagen is nadat een arts haar had opgedragen om het medisch dossier aan te passen van een 38-jarige zwangere vrouw die een dag na het vaccin was overleden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gewoon walgelijk

De arts vroeg haar om weg te laten dat de vrouw was gevaccineerd tegen corona, aldus Rennick. Dat weigerde ze te doen.

Dit is gewoon walgelijk, zei de senator tegen Campbell.

Dat is nog erger

Veel mensen die vaccinatieschade hebben opgelopen, zijn om de tuin geleid en kunnen niet rekenen op medische of financiële steun. “Dat is nog erger.” Deze mensen kunnen vaak niet werken en weten niet hoe ze hun hypotheek moeten betalen.

De senator werd ook benaderd door honderden mensen die zijn ontslagen omdat ze geen tweede prik wilden nemen. “Ik dacht dat we in een vrije, pluralistische maatschappij leefden.”

De ergste freudiaanse verspreking uit de geschiedenis? ‘De baby’s die we eten’


Wijlen futuroloog Barbara Marx Hubbard versprak zich tijdens een lezing op het International Forum on Consciousness in 2015. Beelden van de speech circuleren momenteel op social media.

“Wij zijn de eerste soort op deze aarde die zich bewust is van evolutie,” zei de door Rockefeller gefinancierde New Age-goeroe. “Die zich ervan bewust is dat hij de evolutie beïnvloedt door alles wat we doen: de baby’s die we eten, het voedsel dat we eten, de oorlogen die we voeren.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Peetmoeder van het transhumanisme

Versprak ze zich of beging ze een freudiaanse verspreking? Hubbard wordt ook wel de peetmoeder van het transhumanisme genoemd.

Ze pleitte voor het verminderen van de bevolking en zag zich als een soort god.

Kwantumsprong

Als schrijver, spreker en medeoprichter en president van de Foundation for Conscious Evolution, stelde Marx Hubbard dat de mensheid meer dan voorheen op de drempel staat van een kwantumsprong.

“Als we in staat zijn nieuwe wetenschappelijke, sociale en geestelijke vermogens te integreren, kunnen we onszelf transformeren en de huidige mondiale crises overwinnen in een prachtige toekomst die recht doet aan onze enorme nieuwe mogelijkheden,” beweerde ze.

13 WEF-Infiltrated Nations Agree To Engineer Global FAMINE To ‘Save the Planet’

Fact checked

July 18, 2023 Sean Adl-Tabatabai NewsUS 14 Comments

 

Thirteen WEF-infiltrated countries have announced plans to engineer a global famine in order to “save the planet”.

Under the guise of reducing “methane emissions,” thirteen nations have signed a pledge to engineer a global famine by abolishing agricultural production and shutting down all farms. 

Announced earlier this year by the Global Methane Hub, those thirteen nations are:

Argentina,

Australia,

Brazil,

Burkina Faso,

Chile,

Czech Republic,

Ecuador,

Germany,

Panama,

Peru,

Spain,

the United States,

and Uruguay.


Video Link: https://rumble.com/v2sjgts-wef-orders-us-govt-to-forcibly-seize-farms-by-2025-and-burn-millions-of-cat.html

The goal of the globalist elites is to eliminate meat and reduce the Earth’s population so that they can better control the remaining humans. They will use the fake ‘climate change crisis’ as their excuse to enact these depopulation policies.

As Luis Planas, Spain’s Minister of Agriculture, Fisheries and Food recently said, “I am glad to see the shared commitment by the international community to mitigate methane emissions from agriculture as a means to achieve the goals we signed for in the Paris Agreement on climate.”

“Food systems are responsible for 60% of methane emissions,” warns Marcelo Mena, CEO of the Global Methane Hub. She is saying that farming is destroying the planet. Hence, their demand to shut down farms. Without farms, you have no food. And without food, you get exactly what Kamala Harris called for over the weekend: “Reduced population.”

Naturalnews.com reports: The depopulation agenda is no longer even a secret. They are bragging about it.

And here’s their logic: FOOD = GLOBAL WARMING. So they are attacking food and shutting it down.

 Cows and chickens to be replaced by crickets and insect larvae

Enjoy the crunchy fake meat patties and Cricket McNuggets. Soon, you’ll be eating bugs because meat will be wildly unaffordable due to the governments shutting down farms and ranches. As journalist Leo Hohmann explains:

We can presume from this language that among the practices being considered are replacing a major portion of the beef and dairy cattle, pork and chicken stocks that populations rely on for protein with insect larvae, meal worms, crickets, etc. The U.N., World Economic Forum and other NGOs have been promoting meatless diets and the consumption of insect protein for years, and billionaires have invested in massive insect factories being built in the state of Illinois, in Canada and in the Netherlands, where meal worms, crickets and other bugs will be processed as additives to be inserted into the food supply, often without clear labels that will inform people of exactly what they are eating.

Hohmann also refers to the Deagel forecast which projects an almost 70 percent reduction of the U.S. population by 2025, saying:

There is no more efficient way to depopulate than through war, famine and plagues. Isn’t it interesting that all three of these time-tested methods of murder are in play right now?

In a related story, Michael Snyder from The Economic Collapse Blog writes:

Global food supplies just keep getting even tighter, and global hunger has risen to extremely alarming levels… According to the United Nations, nearly 30 percent of the global population does not have constant access to food right now, and there are approximately 900 million people that are facing “severe food insecurity”…

Source: https://thepeoplesvoice.tv/13-wef-infiltrated-nations-agree-to-engineer-global-famine-to-save-the-planet/

STUDIE: Kippenbotten zijn het bewijs dat menselijke activiteiten en eetlust de natuurlijke wereld snel kunnen veranderen

 14/07/2023 // Laura Harris // 4,9K Weergaven

Tags : oude geschiedenisAntropoceenartefactendoorbraakkipontdekkingengedomesticeerde kipEcologieomgevingvoedselvoorzieninggoodsciencemenselijke geschiedenismensheidGevogelteechte geschiedenisechte onderzoekenrode junglehoenonderzoek


Een recent onderzoek suggereert dat kippenbotten symboliseren de abrupte transformatie veroorzaakt door menselijke activiteit en eetlust die de planeet in een nieuw geologisch tijdperk bracht dat bekend staat als het antropoceen, of het 'tijdperk van de mens'."

Afkomstig uit de oerwouden van Zuidoost-Azië, werd de rode junglehoen een van de eerste gedomesticeerde kippensoorten nadat mensen het ongeveer 10.000 jaar geleden hadden gedomesticeerd prizing the bird for its meat and eggs. Pas na de Tweede Wereldoorlog veranderden selectieve kweektechnieken het in het ronde, kortlevende wezen dat tegenwoordig in supermarkten wereldwijd wordt gevonden.

'De moderne vleeskip is onherkenbaar in vergelijking met zijn voorouders of wilde tegenhangers', legt Carys Bennett, een geoloog en hoofdauteur van een studie die in het tijdschrift is gepubliceerd, uit Royal Society Open Science in 2017, waarin kippenbotten werden voorgesteld als een "markersoort" van het antropoceen. 'Lichaamsgrootte, de vorm van het skelet, botchemie en genetica zijn allemaal verschillend."

Een merts overtuigend bewijs dat de hypothese van kippenbot ondersteunt, is de universele aanwezigheid van vleeskuikens, een gedomesticeerd kippenras dat over de hele wereld voorkomt speciaal gefokt en geteeld voor zijn vlees. Vrijwel overal waar mensen verblijven, zijn overvloedige overblijfselen van deze gedomesticeerde vogels te vinden. De Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties schat dat er op elk moment wereldwijd ongeveer 33 miljard kippen zijn.

De biomassa van gedomesticeerde kippen is groter dan die van alle wilde vogelsoorten samen. Dagelijks worden minstens 25 miljoen kippen geruimd, bestemd voor verschillende culinaire doeleinden in verschillende culturen wereldwijd.

"Kippen zijn een symbool van hoe onze biosfeer is veranderd en nu wordt gedomineerd door menselijke consumptie en gebruik van hulpbronnen", benadrukte Bennett, een officier bij People for the Ethical Treatment of Animals in het Verenigd Koninkrijk. 'Het enorme aantal kenmerkende kippenbotten dat wereldwijd wordt weggegooid, zal een duidelijk signaal achterlaten in het toekomstige geologische record."

Jan Zalasiewicz, een emeritus professor aan de paleobiology van de Universiteit van Leicester, zei: "Het duurt meestal miljoenen jaren stamat evolutie plaatsvindt, maar hier het slechts decennia gedurd om een nieuw product."(Gerelateerd : Kippenboer gebruikt oregano-olie, kaneel in plaats van antibiotica).

Verschillende onderzoeken bewijzen dat kippen aan het begin van "Eras of Humans" een essentiële rol speelden

Een studie uitgevoerd door een team van internationale wetenschappers suggereerde sterk dat de uitvinding van technieken voor het kweken van droge rijst in Zuidoost-Azië het begin was van het proces dat leidde tot de uiteindelijke domesticatie van kippen.

De wilde voorouder van kippen, het rode junglehoen, leefde in Zuidoost-Azië. De praktijk van het verbouwen van droge rijst lokte mogelijk het gevogelte uit zijn meer wilde leefgebieden naar mensen toe.

'Kippen eten is zo gewoon dat mensen denken dat we ze nooit hebben gegeten. Ons bewijs toont aan dat onze eerdere relatie met kippen veel complexer was en dat kippen eeuwenlang werden gevierd en vereerd ', zei Naomi Sykes van de Universiteit van Exeter, een van de hoofdonderzoekers.

Archeologisch bewijs bevestigt dat kippen in de ijzertijd in Europa niet als voedselbron werden gebruikt. Vroege kippen werden alleen en ongebroken begraven, vaak gevonden naast menselijke resten. Mannetjes werden vaak begraven met hanen, terwijl kippen vrouwen onderliggenden.

Een uitgebreide analyse van kipresten van meer dan 600 locaties in 89 landen werd onderzocht door middel van skeletten, begraafplaatsen en historische gegevens om een nauwkeurigere tijdlijn van kip domesticatie vast te stellen. De oudste botten van een definitief gedomesticeerde kip tussen 1.650 en 1.250 voor Christus werden ontdekt in het Neolithicum Ban Non-Wat in centraal Thailand.Verder is Joris Peters van de Ludwig Maximilian Universiteit van München in Duitsland werd gewezen op het belang van zeeroutes bij het verspreiden van kippen naar verschillende delen van de wereld.

Met hun zeer aanpasbare, op granen gebaseerde dieet konden kippen in heel Azië, Oceanië, Afrika en Europa leven en gedijen voordat ze uiteindelijk naar Amerika gingen.

Learn more about the ancient world at Ancients.news.

Bekijk deze aflevering van het "Health Ranger Report" terwijl Mike Adams, de Health Ranger, belangrijk advies geeft voor mensen die voor het eerst kippen fokken.

Video Link: https://www.brighteon.com/56134a0f-6498-48fc-9be6-f6f086ed53f1


This video is from the Health Ranger Report kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Archeologen ontdekken schilderijen met een "voorouder" van de moderne Italiaanse pizza in de oude stad Pompeii.

Amerikaanse autoriteiten groen licht verkoop van in het laboratorium gekweekte kip - "Franken-chicken" komt binnenkort naar uw schappen en restauranttafels.

De Arabische vee-cultus bouwde meer dan 2500 jaar voor Stonehenge oude monumenten, suggereert studie.

Archeologen ontdekken middeleeuwse kak die kan wijzen op hoe een gezond darmmicrobioom eruit ziet.

Beginnersgids voor het fokken van kippen: voorwaarden die u zeker moet weten.

Bronnen zijn onder meer:

Barrons.com

StourbirdgeNews.co.uk

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2023-07-14-chicken-bones-proof-human-activities-shape-world.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...