dinsdag 21 november 2023

Opnieuw politiek schandaal :-)

      

                     VIDEO LINK:  https://youtu.be/VNDaXuUNRXU

 

123K abonnees

19.317 weergaven  21 november  2023

Conner Rousseau neemt ontslag als voorzitter van Vooruit na zijn racistische en seksitische uitspraken. Maar dat schandaal dreigt nu ondergesneeuwd te worden door een nieuw schandaal, bij een andere partij.  

Nederland tegen vaccinatie zwangere vrouwen: 4.000 verloskundigen stellen vragen

 november 21, 2023   1674   7  

 

In een open brief stelt de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) vragen over het verband tussen moederlijke COVID-vaccinatie en passende zorg.

Het COVID-19 vaccinatieprogramma bevat nu het advies om alle zwangere vrouwen rond de 22e week van de zwangerschap tegen COVID-19 te vaccineren. Dit betekent dat ze het hele jaar door in aanmerking komen, niet alleen tijdens het “griepseizoen,” bericht Uncutnews.

En dit ondanks het feit dat er geen overtuigende wetenschappelijke basis is voor de effectiviteit en veiligheid van vaccinaties voor zwangere vrouwen en hun (ongeboren) kinderen, vooral niet op de lange termijn, merkt de beroepsvereniging van ongeveer 4.000 gediplomeerde verloskundigen of studenten verloskunde op.

“Navraag bij omringende landen, waaronder Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, leert ons dat COVID-vaccinatie van moeders niet over de hele linie wordt uitgevoerd.”

De organisatie wijst er ook op dat “we slechts matig wetenschappelijk bewijs hebben van de individuele en maatschappelijke voordelen van vaccinatie van moeders.” “Ook hier zijn onze buurlanden voorzichtiger,” aldus de organisatie.

“Bovendien is er onvoldoende bekend over de werkzaamheid en veiligheid van drie vaccinaties (kinkhoest (DKT), influenza en COVID-19) tegelijkertijd of snel na elkaar tijdens de zwangerschap. Voor zover wij weten is er geen evaluatie van de effecten van de Nederlandse programma’s gepland. Dit betekent dat een beoordeling van de mogelijke gezondheidsvoordelen nog niet mogelijk is.”

Het artsencollectief, waar bijna 3.000 artsen deel van uitmaken, steunt de KNOV in haar kritiek op de toename van zwangerschapsvaccinaties in het algemeen en coronavaccinaties in het bijzonder.

“Dit nieuws van 4000 verloskundigen is een bom,” zegt fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans. “Dit zou het nieuws van de dag moeten zijn. Ingelaste persconferenties, opening van het journaal, opening van alle kranten en media op de voorpagina.”

Hoe hedendaagse artsen hun patiënten vermoorden

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nederland-tegen-vaccinatie-zwangere-vrouwen-4-000-verloskundigen-stellen-vragen/

 

VS: Zwangerschapsproblemen en moedersterfte exploderen

Er is iets heel erg mis. Moedersterfte is in de Verenigde Staten geëxplodeerd. Zwangerschapsproblemen zijn ook ongekend hoog. Zijn Covid-19 vaccinatiecampagnes hier mede debet aan? Volgens een nieuw rapport van het National Center for Health Statistics bereikte het aantal moedersterfgevallen in 2021 het hoogste niveau in bijna 60 jaar. Vergeleken met 2020 en 2019 steeg … Meer lezen overVS: Zwangerschapsproblemen en moedersterfte exploderen

https://www.frontnieuws.com/vs-zwangerschapsproblemen-en-moedersterfte-exploderen/

 

Een bericht van Reiner Fuëllmich

november 20, 2023   10537   20  

Zoals gemeld in de Expose werd advocaat Dr. Reiner Fuëllmich op vrijdag 13 oktober gearresteerd toen hij een paspoort wilde verlengen. Hij werd vastgehouden in Mexico en teruggebracht naar Duitsland, waar hij opnieuw werd gearresteerd en gevangengezet. Er is weinig publiciteit geweest rond zijn arrestatie en huidige situatie, maar we hebben eerder een update over Dr. Fuëllmich gepubliceerd die op 28 oktober werd gedeeld door zijn vriendin Dr. Elsa Schieder en advocaat Dagmar Schoen. De video en het transcript kunnen hier worden bekeken, schrijft Patricia Harrity.

Vorige week deelde Elsa Scheider opnieuw een update, dit keer met een zeer korte boodschap van Dr. Fuëllmich. Het is erg kort, maar ik vond het de moeite waard om het hier te delen omdat het bevestigt dat Reiner Fuëllmich na een maand nog steeds in de gevangenis zit!

Op 9 oktober schreef ELSA.

Ik weet dat jullie het willen weten. Dus hier is de update van Bittel.tv. Er was een persoonlijk bericht van Reiner.

Het gaat goed met hem en hij is jullie dankbaar dat jullie er allemaal zijn.

Hij heeft een tv en heeft nu contact met andere gevangenen en kent de verhalen van verschillende van hen.

Het duurt ongeveer 2 weken voordat brieven worden gescreend. Hij krijgt er maar 30 per dag en is dankbaar voor elke brief.

Er waren ook berichten van Roger Bittel (van bittel.tv) dat we nu donaties kunnen doen op een Duitse bankrekening.

Ik (Elsa) zal de details verzamelen en ze naar jullie sturen zodra ik de exacte informatie heb. Voor elke donatie moet je aangeven waar het aan besteed moet worden: juridische kosten, etc. Alles moet naar de aangegeven kosten gaan.

Roger gaf ook details over de arrestatie. Omdat de paspoorten van Reiner en zijn vrouw op de een of andere manier verloren waren gegaan, waren er nieuwe aangevraagd, samen met een verlenging van hun visa. Dit was allemaal zonder problemen verlopen. Ze zouden ze op het vliegveld ophalen, omdat het consulaat gesloten was. Maar in plaats van dat ze de papieren kregen, werden ze in hechtenis genomen omdat ze de papieren niet hadden die ze geacht werden op te halen. Reiner kreeg te horen dat er ook zaken met betrekking tot hem in Duitsland waren.

Reiner’s vrouw werd uiteindelijk vrijgelaten, maar Reiner niet. Hij werd eerst naar de Verenigde Staten gevlogen en vandaar naar Frankfurt, waar het dossier werd geopend en zijn advocaten de aanklachten tegen hem konden inzien.

Roger sloot af met een bedankje aan iedereen voor hun aanwezigheid – meer dan 8000 mensen luisterden alleen al op het Telegram-kanaal. Hij vroeg ons om Reiner in onze gedachten te houden.

Hij hoopte voor zondag meer nieuws te hebben, maar benadrukte dat we in een tijd als deze soms geduld moeten hebben. (is nog niet gebeurd).

Elsa Scheider publiceerde de onderstaande foto’s op 17 november.

“Vlak buiten de gevangenis” schreef ze “Op de spandoeken staat:

Solidariteit voor Reiner Fuellmich! Bedankt voor je werk voor de Corona Commissie.

En ik wil de mensen bedanken die het spandoek hebben gemaakt en gebracht, die solidair zijn met Reiner Fuellmich. En ik wil de vriend bedanken die me deze foto’s heeft gestuurd.

 Afschuwelijke vaccin "bijwerkingen" VOOR & NA Covid-19-prikken, rechtstreeks uit de eigen vaccinschadetabellen van de CDC

 

Ik waardeer dit gevoel van solidariteit zo – wij met hen, wij met elkaar, wij allemaal met Reiner.

Een groot dankjewel voor iedereen die om ons geeft en doet wat je kunt!!!
Geplaatst op 17 november 2023

Achtergrond Voor iedereen die nog nooit van Dr. Reiner Fuellmich heeft gehoord

Dr. Fuellmich, die zowel in Göttingen als in Californië woont en werkt, heeft zijn tijd gewijd aan de Corona Onderzoekscommissie, “met nauwgezetheid en volharding, in het diepe geloof en de hoop dat ik licht zou kunnen werpen op de donkere afgronden van de Corona-feiten”, verklaart hij op zijn website.

Tegen september 2022 had Fuellmich een netwerk opgebouwd van internationale experts en advocaten, artsen en wetenschappers en had hij meer dan 400 interviews afgenomen die de “maatregelen en spelers” blootlegden die volgens hem slechts het topje van een ijsberg waren “de kiel is veel dieper en breder dan ik eerder had vermoed”, schrijft hij.

“Toen de onderzoekscommissie Corona eenzijdig werd beëindigd, besloot ik er niet meer publiekelijk op in te gaan, maar het conflict – zoals het hoort – in de rechtszaal op te lossen. Een publiek geschil is in de eerste plaats schadelijk voor de zaak zelf – in het reine komen met wat er rond de pandemie is gebeurd”. Bron

“Daarom was het belangrijk voor mij om dit werk voort te zetten. Ik ben blij dat ik een nieuw team kan opbouwen, deels met oude metgezellen en partners, maar ook met veel nieuwe, frisse en zeer gemotiveerde mensen. Een nieuw format met nieuwe interviews zal toevoegen aan wat we tot nu toe hebben geleerd. We staan nog aan het begin en luisteren naar internationale experts en wetenschappers leidt ook voor ons tot verrassingen en onverwachte verbanden.” Bron

Dat mocht echter niet zo zijn, Howell Woltz een vriend van Elsa Schieder zei “Ik ben gewoon verbaasd dat hij zo lang vrij is gebleven. De Globalisten die ons probeerden te vermoorden hebben echt een hekel aan Reiner Füellmich.”

Ik dacht dat lezers het onderstaande stuk, geschreven door Howell Woltz, misschien interessant zouden vinden

DE FARMA/GLOBALISTEN CABAL ARRESTEERDE REINER OMDAT HIJ HEN ONTMASKERDE IN DUITSE RECHTBANKEN:door Howell Woltz

“De ongelukkige Olaf Sholz en zijn regering in Duitsland zijn net zo populair als apenpokken in een homobadhuis, dus moeten ze de feiten die nu aan het licht zijn gekomen dat het vaccin dat ze hun volk hebben opgedrongen veel meer dodelijke slachtoffers heeft gemaakt dan het Wuhan-virus, de mond snoeren.

De gegevens hebben op schokkende wijze onthuld dat de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk was voor 95% van de COVID-19 sterfgevallen in de 12 maanden tussen 1 juni 2022 en 31 mei 2023. https://newsaddicts.com/94-covid-deaths-fully-vaxxed-study-shows/

Ze moeten de waarheid over deze 17 miljoen sterfgevallen onderdrukken – en iedereen die ze vertelt – en daarom beraamden ze een plan om Reiner Füellmich te vernietigen. Reiner en zijn vrouw verloren hun paspoorten en visa toen ze op reis waren in Mexico, dus vroegen ze vervangende paspoorten aan bij de Duitse ambassade in Tijuana. Toen ze echter naar de ambassade kwamen om de documenten op te halen, mocht Reiner’s vrouw vrijuit gaan – maar hij werd gearresteerd op grond van aanhoudingsbevelen van twee van Pfizer’s grootste begunstigden van deze misdaden tegen de mensheid – Duitsland en de E.U.!”. Howell Woltz

 Stephanie Evans: 35-jarige vrouw "had nooit gedacht dat ik het zou zijn" nu na-Pfizer pericarditis haar hele bestaan lamlegt

 

E.U.! REINER IS DE VADER VAN NEURENBERG 2.0 – HET VIRTUELE PROCES TEGEN DE VAXX-CRIMINELEN

Er is geen grotere stem geweest in het blootleggen van de waarheid over het vergif dat Europa is opgedrongen door de EU en Duitsland dan deze held, Reiner Füellmich, dus vanuit een goddeloos machiavellistisch Globalistisch oogpunt snap ik het.

Toeval? Net nadat Reiner’s evenement de vaxx-criminelen van de EU-regeringen en de farmaceutische industrie aan de hele wereld onthulde, dienden diezelfde financiële begunstigden strafklachten tegen hem in!
Net zoals Lorenzo de Medici besloot dat hij de priester Savonarola moest uitschakelen om de reputatie van zijn familie in Florence te verdedigen, hadden Olaf Sholz en Ursula von der Leyen het gemunt op Dr. Füellmich.

Het was niet omdat hij loog – oh nee, net als Giarolamo Savonarola wordt Dr. Füellmich vernietigd omdat hij de wettelijk vereiste vaccintests en onderzoeken eiste, waar noch Sholz noch von der Leyen ooit de tijd voor hebben genomen!

Met andere woorden, de documenten die vandaag in de Duitse rechtbank liggen bewijzen dat zij – Sholz en von der Leyen – de wet overtraden en niet Reiner Füellmich, die gewoon het bewijs eiste dat nodig was voordat ze het gif konden goedkeuren, kopen of verplichten.

En net als andere waarheidssprekers moet Dr. Füellmich het zwijgen worden opgelegd om de criminele klasse te beschermen – maar dat komt volgende maand allemaal aan het licht – zoals je verderop kunt lezen. Bron

DUS OP DIT PUNT MOET ER EEN MISDAAD WORDEN GECREËERD

Savanarola (en andere vijanden van de Medici) beweerden dat hun bank insolvabel was en het geld van Florence had gebruikt. Het geld was feitelijk uitgeleend aan de Paus (of omkoping?) en terugbetaald-maar feiten doen er op dit moment niet toe in dit soort situaties of verhalen, de beschuldiging alleen is belangrijk.

Zonder enig bewijs te zien – wat de Paus en de Kerk zou hebben vernederd – preekte Savanarola gewoon vanaf de kansel over de wandaden van de Medici totdat de mensen van Florence tegen hen in opstand kwamen en Savanarola aan de macht brachten!

Maar daar houdt de gelijkenis tussen deze twee machtswellustelingen op-(behalve misschien het feit dat Savanarola zes jaar later door de Florentijnen werd opgehangen).Bron


De aanklager die gebruikt wordt door de Europese Unie en de Duitse regering, is Viviane Fischer, een weinig bekende advocate, beroemd geworden door haar samenwerking met Reiner Füellmich’s onthulling van Duitse en E.U. misdaden.

EN DIT IS WAAR ZE ALTIJD EEN DEAL SLUITEN

Ik heb aan meer dan 400 federale strafzaken gewerkt en heb letterlijk het boek geschreven over dergelijke gerechtelijke misdaden, Justice Denied: the United States v. The People, dus ik weet hoe het werkt.

Eerst wordt het doelwit geïdentificeerd, vervolgens wordt er een misdaad verzonnen of gevonden en vervolgens worden er ‘getuigen’ klaargestoomd om te zeggen wat er in de rechtszaal gezegd moet worden.

Lavrentiy Beria, het hoofd van de Sovjet geheime politie, stond erom bekend dat hij tegen Josef Stalin zei als hij een vervelende waarheidsverteller verwijderd wilde hebben: “Laat me de man zien en ik zal de misdaad voor je vinden”, en dan ging hij of zij naar de goelag.

Dat is precies hoe het nog steeds werkt in Amerika en Europa, die helaas veel geleerd hebben van Stalin en zijn Sovjet-Unie.

De ‘misdaad’ die is gebruikt om Reiner Füellmich te arresteren is een beschuldiging dat er 1,35 miljoen euro ontbreekt van een rekening van drie personen die wordt gebruikt om hun zaken tegen de overheid(en) en farmaceutische bedrijven te vervolgen.

Het lijkt er dus op dat de aanklagers een deal hebben gesloten en de lieftallige Viviane tegen haar mentor hebben opgezet door haar op alle mogelijke mediakanalen te laten beweren dat Reiner Füellmich geld heeft gestolen van de zaak die hij persoonlijk heeft opgericht.

Er is alleen één probleem met de zaak (ze waren nooit van plan om de zaak voor de rechter te brengen) en dankzij wat graafwerk is de waarheid boven water gekomen waardoor de zaak geseponeerd moet worden.

Het geld staat nog steeds op de rekening.

Ik durf te wedden dat Viviane immuniteit heeft gekregen voor deze misdaad die nog moet plaatsvinden, in ruil voor het lezen van hun script tegen een van de beste mensen in de waarheidsgemeenschap, Dr. Reiner Füellmich. Bron

De vierde Internationale Covid Summit die de misdaden van de vaxxers onthult is op een plaats waar ze geen controle over hebben, 18-19 nov.

TOEVAL DAT DE GLOBALISTISCHE/FARMACEUTISCHE CABAL DIT MOMENT HEEFT GEKOZEN OM DR. FÜELLMICH UIT TE SCHAKELEN?

ICS 4 zal bewijs presenteren dat alle deelnemers aan deze misdaad tegen de menselijkheid in de dokken van Dr. Füellmich’s NUREMBURG 2.0 kan plaatsen

Beter nog, die waarheid zal worden onthuld in Boekarest, Roemenië volgende maand-een plaats die de Globalisten (nog) niet controleren.

ICS 3, die op 3 mei van dit jaar in het Europees Parlement in Brussel werd gehouden, is meer dan 4 miljard keer bekeken om je een idee te geven van hoe bang deze criminelen aan het worden zijn.

Wanneer vier miljard van de ruwweg zeven miljard mensen op de planeet – van wie velen beperkte communicatiemiddelen hebben – weten dat je een bloeddorstige moordenaar bent die de wereld moedwillig vergiftigt, waar ga je je dan verstoppen?

Je enige keuze is om diegenen aan te vallen die de waarheid vertellen-door leugens over hen te vertellen.

Maar dat zal uiteindelijk niet werken. De waarheid is nu bekend en ze zijn gedoemd, vooral na ICS 4 volgende maand (dit weekend) in Roemenië. Dr. Füellmich zal de geschiedenis ingaan als een held in deze strijd – en we zullen uiteindelijk winnen – maar ik smeek iedereen om te bidden voor deze goede man, Reiner Füellmich, terwijl hij zich in het hol van de duivel bevindt.

Howell Woltz Bron

Helaas hebben we alleen het woord van een paar vrienden van Dr. Fuellmich om ons op de hoogte te houden, maar ik weet zeker dat de waarheid op een dag naar buiten zal komen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/een-bericht-van-reiner-fuellmich/

---------------------------------------------------------------------------------------------

Pharma/EU Cabal zet valstrik voor Reiner Füellmich

oktober 18, 2023  13037   47  

De Pharma/Globalisten Cabal heeft Reiner Füellmich gearresteerd omdat hij hen in Duitse rechtbanken ontmaskerd heeft” volgens Howell Woltz die zegt: “Het verbaast me dat hij zo lang vrij is gebleven. De Globalisten die ons probeerden te vermoorden haten Reiner Füellmich echt.”

 

De Duitse advocaat Dr. Reiner Fuellmich, die had gewerkt aan een project dat bekend staat als de “Tweede Neurenberg” om de daders van het Covid complot ter verantwoording te roepen, werd in het weekend door de Duitse autoriteiten opgepakt in Mexico, waar hij en zijn vrouw verbleven. Dr. Fuellmich was naar verluidt zijn paspoort kwijtgeraakt en had een bezoek gepland aan de Duitse ambassade in Tiajuana, Mexico. Toen hij daar aankwam, wachtten de Duitse autoriteiten hem op en zetten hem op een vliegtuig naar München, Duitsland, waar ze hem vervolgens arresteerden.

DE FARMACEUTISCHE/EU CABAL HEEFT EEN VAL GEZET VOOR VOLKSHELD REINER FÜELLMICH

“De eerste juridische aanval op de MRNA-prikken kwam van de Duits/Amerikaanse advocaat Reiner Füellmich – een held voor alle vrije mensen”.

Zoals ik tegen onze gemeenschappelijke vriendin Elsa Schieder van Truth Summit (hierboven) zei toen ze gisteren het nieuws over Reiner’s arrestatie deelde: “Het verbaast me dat hij zo lang vrij is gebleven. De Globalisten die ons probeerden te vermoorden haten Reiner Füellmich echt.”

De onfortuinlijke Olaf Sholz en zijn regering in Duitsland zijn net zo populair als apenpokken in een homobadhuis, dus moeten ze de feiten die nu aan het licht zijn gekomen dat het vaccin dat ze hun volk hebben opgedrongen veel meer dodelijke slachtoffers heeft gemaakt dan het Wuhan-virus, de mond snoeren.

De gegevens hebben op schokkende wijze onthuld dat de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk was voor 95% van de COVID-19 sterfgevallen in de 12 maanden tussen 1 juni 2022 en 31 mei 2023.

Ze moeten de waarheid over deze 17 miljoen sterfgevallen – en iedereen die ze vertelt – onderdrukken, en daarom beraamden ze een plan om Reiner Füellmich te vernietigen.

Reiner en zijn vrouw verloren hun paspoorten en visa tijdens een reis in Mexico, dus vroegen ze bij de Duitse ambassade in Tijuana een nieuw paspoort aan.

 

Toen ze echter bij de ambassade kwamen om de documenten op te halen, mocht Reiner’s vrouw vrijuit gaan, maar hij werd gearresteerd op grond van aanhoudingsbevelen van twee van Pfizer’s grootste begunstigden van deze misdaden tegen de mensheid – Duitsland en de E.U.!

E.U.! REINER IS DE VADER VAN NÜRNBERG 2.0 – HET VIRTUELE PROCES TEGEN DE VACCINCRIMINELEN

Er is geen grotere stem geweest in het onthullen van de waarheid over het vergif dat Europa is opgedrongen door de EU en Duitsland dan deze held, Reiner Füellmich, dus vanuit een boosaardig machiavellistisch standpunt van de globalisten snap ik het.


Toeval? Net nadat Reiner’s evenement de vaccincriminelen van de EU-regeringen en de farmaceutische industrie aan de hele wereld onthulde, dienden diezelfde financiële begunstigden strafklachten tegen hem in!

 

Toeval? Net nadat Reiner de vaccincriminelen van de EU-regeringen en de farmaceutische industrie aan de hele wereld onthulde, dienden diezelfde financiële begunstigden strafklachten tegen hem in!
Net zoals Lorenzo de Medici besloot dat hij de priester Savonarola moest uitschakelen om de reputatie van zijn familie in Florence te verdedigen, hadden Olaf Sholz en Ursula von der Leyen het gemunt op Dr. Füellmich.

Het was niet omdat hij loog – oh nee, net als Giarolamo Savonarola, wordt Dr. Füellmich vernietigd omdat hij de wettelijk vereiste vaccintests en onderzoeken eiste, waar noch Sholz noch von der Leyen ooit de tijd voor hebben genomen!

Met andere woorden, de documenten die vandaag in de Duitse rechtbank liggen bewijzen dat zij – Sholz en von der Leyen – de wet overtraden, en niet Reiner Füellmich, die gewoon het bewijs eiste dat nodig was voordat ze het gif konden goedkeuren, kopen of opdragen.

En net als andere waarheidssprekers moet Dr. Füellmich het zwijgen worden opgelegd om de criminele klasse te beschermen – maar dat komt volgende maand allemaal aan het licht, zoals u verderop kunt lezen.

DUS OP DIT PUNT MOEST ER EEN MISDAAD GECREËERD WORDEN

Savanarola (aan de linkerkant) (en andere vijanden van de Medici) beweerden dat hun bank insolvabel was en het geld van Florence had gebruikt. Het geld was eigenlijk aan de Paus geleend (of een omkoping?) – en terugbetaald – maar feiten doen er op dit moment niet toe in dit soort situaties of verhalen, alleen de beschuldiging is belangrijk.

 

Zonder enig bewijs te zien – wat de Paus en de Kerk zou hebben vernederd – preekte Savanarola gewoon vanaf de kansel over de wandaden van de Medici, totdat het volk van Florence tegen hen in opstand kwam en Savanarola aan de macht bracht!


Maar daar houdt de gelijkenis tussen deze twee machtswellustelingen op-(behalve misschien het feit dat Savanarola zes jaar later door de Florentijnen werd opgehangen).

De aanklaagster, aan de rechterkant, die gebruikt wordt door de Europese Unie en de Duitse regering, is Viviane Fischer, een weinig bekende advocate, die beroemd is geworden door haar samenwerking met Reiner Füellmich’s onthulling van Duitse en E.U. misdaden.

EN DIT IS WAAR ZE ALTIJD EEN DEAL SLUITEN

Ik heb aan meer dan 400 federale strafzaken gewerkt en heb letterlijk het boek geschreven over dergelijke gerechtelijke misdaden, Justice Denied: the United States v. The People, dus ik weet hoe het werkt.

Eerst wordt het doelwit geïdentificeerd, vervolgens wordt er een misdaad verzonnen of gevonden en vervolgens worden er “getuigen” klaargestoomd om te zeggen wat er in de rechtszaal gezegd moet worden.

Lavrentiy Beria, het hoofd van de geheime politie van de Sovjet-Unie, stond erom bekend dat hij tegen Josef Stalin zei als hij een vervelende waarheidsverteller verwijderd wilde hebben: “Laat me de man zien en ik zal de misdaad voor je vinden,” en dan ging hij of zij naar de goelag.

Dat is precies hoe het nog steeds werkt in Amerika en Europa, die helaas veel geleerd hebben van Stalin en zijn Sovjet-Unie.

De “misdaad” die gebruikt werd om Reiner Füellmich te arresteren is een beschuldiging dat er 1,35 miljoen euro ontbreekt van een rekening van drie personen die gebruikt wordt om hun zaken tegen de overheid(en) en farmaceutische bedrijven te vervolgen.

Het lijkt er dus op dat de aanklagers een deal hebben gesloten en de lieftallige Viviane tegen haar mentor hebben opgezet door haar op elk mogelijk mediakanaal te laten beweren dat Reiner Füellmich geld heeft gestolen van de zaak die hij persoonlijk heeft opgericht.

 

Er is slechts één probleem met de zaak (ze waren nooit van plan om een rechtszaak aan te spannen) en dankzij wat graafwerk is de waarheid boven water gekomen, waardoor de zaak geseponeerd moet worden.

Het geld staat nog steeds op de rekening.

Ik durf te wedden dat Viviane immuniteit heeft gekregen voor deze misdaad die nog moet plaatsvinden, in ruil voor het voorlezen van hun script tegen een van de beste mensen in de waarheidsgemeenschap, Dr. Reiner Füellmich.

De vierde Internationale Covid Summit waar de misdaden van de vaxxers worden onthuld, is op een plaats waar ze geen controle over hebben, 18-19 nov.

TOEVAL DAT DE GLOBALISTISCHE/FARMACEUTISCHE CABAL DIT MOMENT HEEFT GEKOZEN OM DR. FÜELLMICH UIT TE SCHAKELEN?

ICS 4 zal bewijs presenteren dat alle deelnemers aan deze misdaad tegen de mensheid in de kades van Dr. Füellmich’s NUREMBURG 2.0 kan plaatsen.

Beter nog, die waarheid zal volgende maand in Boekarest, Roemenië worden onthuld-een plaats die de Globalisten (nog) niet controleren.

ICS 3, die op 3 mei van dit jaar in het Europees Parlement in Brussel werd gehouden, is meer dan 4 miljard keer bekeken om u een idee te geven van hoe bang deze criminelen aan het worden zijn.

Wanneer vier miljard van de ruwweg zeven miljard mensen op deze planeet – van wie velen beperkte communicatiemiddelen hebben – weten dat u een bloeddorstige moordenaar bent die de wereld moedwillig vergiftigt, waar gaat u zich dan verstoppen?

Uw enige keuze is om degenen die de waarheid vertellen aan te vallen – door leugens over hen te vertellen.

Maar dat zal uiteindelijk niet werken. De waarheid is nu bekend en ze zijn gedoemd, vooral na ICS 4 volgende maand in Roemenië.

Dr. Füellmich zal de geschiedenis ingaan als een held in deze strijd – en wij zullen uiteindelijk winnen – maar ik smeek u allen om voor deze goede man, Reiner Füellmich, te bidden terwijl hij zich in het hol van de duivel bevindt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/pharma-eu-cabal-zet-valstrik-voor-reiner-fuellmich/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...