dinsdag 16 juli 2024

Grote verontwaardiging nadat EU, winnaar van Nobelprijs voor de Vrede, Hongarije boycot om vredesreizen


De Europese Commissie heeft een ernstig en ongekend signaal afgegeven aan Hongarije dat het land te ver is gegaan met de reizen van premier Orban naar onder meer Rusland en China.

De Commissie heeft aangekondigd de vergaderingen te boycotten die Hongarije als EU-voorzitter in Boedapest organiseert. De Commissie brengt ook geen officieel bezoek meer aan Boedapest.

Orban ging op vredesmissie om tot een internationale oplossing te komen voor de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Apparatchik-dictatuur

Premier Schoof heeft gezegd dat hij per gelegenheid wil bekijken of Nederland EU-vergaderingen gaat boycotten die Hongarije organiseert. Of Nederland de vergaderingen gaat overslaan, beoordeelt Nederland ‘samen met andere EU-lidstaten’ en ‘van geval tot geval’, zei de premier.

Het besluit om Hongarije te boycotten oogst felle kritiek. “Inglourious Basterds. Waar halen jullie de arrogantie vandaan om Hongarije te straffen voor de vredesreizen van Orban? Jullie spelen met vuur,” reageert financieel expert Ab Flipse.

Columnist en commentator Lucas Hartong voegt toe: “De apparatchik-dictatuur van een zelfbenoemde EU-nomenclatura is de facto gearriveerd.”

Vrede niet gewenst

“Verder verklaart het EU-politbureau hiermee dat vrede niet gewenst is. Dat voor een politiek orgaan dat zich erop laat voorstaan de democratische westerse waarden en vrede te waarborgen. Me hoela!” aldus Hartong.

Ironisch genoeg kreeg de EU in 2012 de Nobelprijs voor de Vrede. “Ruim 10 jaar later wordt de enige Europese premier die actief probeert vrede te bewerkstelligen tussen Oekraïne en Rusland door de Europese Commissie onder leiding van Ursula von der Leyen geboycot,” merkt singer-songwriter Nicky Monreau op.

Oud-Europarlementariër Dorien Rookmaker schrijft: “Powerplay in plaats van democratie kenmerkt de EU. De hele wereld is er klaar mee.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

De agenda van globalist George Soros ontmaskerd: dit is waarom Europa volgepakt wordt met migranten


George Soros zit achter de migratiecrisis in Europa. 
Soros is net zoals Brzezinski was. Als hij je vertelt wat er volgens hem moet gebeuren of gaat gebeuren, vertelt hij je wat er gepland staat. Dat zei spreker en auteur David Icke.

Soros heeft rellen, politiestaat en burgeroorlog in Amerika voorspeld. “Precies hoe het zich heeft ontvouwd na zijn voorspelling,” aldus Icke.

Hij was in Hongarije, waar posters hangen die zijn opgehangen door de overheid om mensen te waarschuwen voor Soros en de dingen die hij doet. “Dat is waarom hij een multimiljardair mocht worden. Hij heeft een deal gesloten waarbij hij een groot deel van dat geld moet gebruiken om de agenda voort te stuwen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verdeel en heers

Het draait allemaal om verdeel en heers, benadrukte Icke. De ene cultuur tegen de andere cultuur, migranten tegen de autochtone bevolking. En hoe meer terreuraanslagen ze kunnen ensceneren, hoe bozer de autochtone bevolking wordt.

Generaals waarschuwden voor een dreigende burgeroorlog in Frankrijk. Mensen gingen na een aantal geweldsincidenten massaal de straat op om te protesteren tegen het Duitse migratiebeleid.

Het is allemaal georkestreerd

“Ze doen hetzelfde in Amerika,” zei Icke. “Ze zetten Trump-aanhangers op tegen tegenstanders van Trump. Slaven die tegen slaven vechten voor de slaveneigenaren. Dat is wat ze doen. De elite wil een rassenoorlog. En daar zit [Soros] ook achter. Burgeroorlog, dat is wat ze willen.”

“Het is allemaal georkestreerd. Als mensen niet beseffen dat ze pionnen zijn in een spel dat ze niet begrijpen, blijven ze pionnen in een spel en komen ze terecht in een Hongerspelen-samenleving,” waarschuwde Icke.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Rampzalige situatie’, veel gevaccineerde schapen dood in Limburg en Noord-Brabant: ‘Waar kennen we dit van?’


Schaapherders hebben duizenden euro’s geïnvesteerd in het vaccineren van hun dieren tegen blauwtong. Ze dachten dat hun dieren dan niet meer ernstig ziek zouden worden. Dat blijkt niet het geval. Veearts Judith van Andel zei tegen L1 Nieuws dat het vaccin niet werkt. Ze noemt de toestand ‘rampzalig’. “Heel veel dieren worden ziek.”

Door het vaccin zouden dieren alleen milde verschijnselen mogen hebben, maar je ziet echt doodzieke schapen en schapen die overlijden, citeert de NOS haar. Volgens haar gaat het al om honderden schapen, die allemaal zijn gevaccineerd.

Van Andel vaccineerde in mei ongeveer 1400 schapen van Peelkudde Schaapsdrift. Maandag telde eigenaar Tineke Camps al het elfde dode schaap in één week.

Extreem

Schapen met ziekteverschijnselen die te zwak zijn om met de kudde mee te trekken, gaan naar de stal. Als de kudde verplaatst moet worden, vallen er bij de eerste meters al dieren om. “Tot nu toe heeft geen enkel schaap deze stal levend verlaten, terwijl ze toch allemaal gevaccineerd zijn,” zei Camps.

“Het aantal besmettingen is extreem, ondanks de vaccinatie,” zei veearts Rianne van Helden. “Er zijn al meerdere dode schapen gemeld. De veehouders hebben het gevoel dat ze voor niks hebben gevaccineerd.”

Te veel onzekerheden over de veiligheid

In februari berichtte de NOS nog dat er voorlopig geen vaccin tegen blauwtong komt in Nederland. Toenmalig minister van Landbouw Adema zei dat er te veel onzekerheden waren over de veiligheid en de effectiviteit van het vaccin. Hij baseerde zich daarbij op diverse onderzoeken.

“En ik maar denken dat alle vaccins altijd héél effectief zijn, héél goed getest zijn en héél veilig zijn,” zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch. “Misschien nog een booster nodig? Of een herhaalprik?”

Emeritus hoogleraar Wouter Keller reageert: “Schapen dood ondanks vaccin. Tja, waar kennen we dit van?”

Of zoals Hugo de Jonge zou zeggen: dode schapen ná vaccinatie, niet per se dóór vaccinatie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

78.416 nieuwe kankerpatiënten in 2023

 

      Rechts: prof en kankeronderzoeker Filip Lardon (UAntwerpen). © Getty Images / rv

78.416 nieuwe kankerpatiënten in 2023: dit zijn de meest voorkomende kankers en hun overlevingskansen

Vorig jaar werd bij 78.416 Belgen kanker vastgesteld. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Stichting Kankerregister. Dat is een record, maar daar waar een kankerdiagnose tien jaar geleden nog vaak het einde betekende, is dat nu lang niet meer het geval. Dankzij immuuntherapie zijn sommige kankers zelfs bijna volledig te genezen. Hoe groot zijn de overlevingskansen per kanker? En slaat immuuntherapie bij alle types aan? Kankeronderzoeker Filip Lardon legt uit.

Esther De Leebeeck  Laatste update: 08:20

https://www.hln.be/medisch/78-416-nieuwe-kankerpatienten-in-2023-dit-zijn-de-meest-voorkomende-kankers-en-hun-overlevingskansen~a72a2231/?cb=282f138e-8219-4f52-95c7-dc338a12e63e&auth_rd=1

 

Opm. Redactie van deze Blog:

De redaktie deed de zoveelste poging om op soortgelijke HLN artikels een reactie plaatsen, deze keer over het ontstaan van Turbo kankers door het nemen/krijgen  van de Covid-19 mRNA vaccinnaties (eigenlijk een gen-therapie, want dit zijn GEEN vaccins) waarbij via het Spike-proteïne het DNA aangepast wordt door er een gen in te bouwen dat het lichaam van de gevaccineerde continu Spike-proteïnes laat aanmaken die onze natuurlijke immuniteit buiten spel zet!  Met onvoldoende immuniteit tegen de verschillende kankers als resultaat.  Vandaar de razendsnelle toename van o.m. auto-immuun ziekten en turbo-kankers …

Dus, zoals gezegd de zoveelste poging van onzentwege om één en ander in de juiste context te plaatsen.   Kankeronderzoeker Filip Lardon, weet goed wat de oorzaak is van de record toename van het aantal kankers omdat hij via zijn immuun-therapie juist hetzelfde doet als onze natuurlijke immuniteit voor men de mensen deze Covid-19 vaccinaties gaf!

Big pharma is weer eens de geldelijke winnaar.  Want uiteindelijk draait alles daarrond.

Welke reacties publiceerde de redactie van HLN dan wel? Deze brave schaapjes vonden als reden voor deze record toename aan kankers volgende oorzaken:

Uitlaatgassen van miljarden auto’s,

zware brandstoffen bij vliegtuigen en schepen.

onze voeding zit vol slechte stoffen, 

ongezonde leef-omgeving, 

roken en alcohol,

medicatie,

erfelijke aanleg,

het gebruik van chemicaliën in de landbouw (het gebruik van round up bvb.)

Slechte leef- en eetgewoonten …..

Op zich zijn dit ook zeer plausibele oorzaken, echter niet voldoende om de grote aantallen turbo-kankers uit te leggen.  

Maar zolang dat 'Het laatste Nieuws' en de collega’s van de Main Stream Media (Kranten, Televisie, Radio, Internet …) het verbod krijgen van “de grote baas” van dit kartel om de waarheid te vertellen, krijg je dit soort van goedbedoelde reacties maar komt de waarheid (nog) niet naar buiten.    

Enge nieuwe studie onthult dat PFAS “voor altijd chemicaliën ” door de menselijke huid kunnen doordringen

07/12/2024 // Cassie B. // 5,3K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicinebadpollutionbadscienceCensored ScienceChemistryCosmeticsDangerousdiscoveriesdisease causesEcologyenvironmentforever chemicalshealth sciencePFASPFOApoisonreal investigationsresearchriskskin healthtoxic chemicalstoxic ingredientstoxins

 

Vergeet wat je in het verleden is verteld over je huid die werkt als een barrière om je te beschermen tegen blootstelling aan gifstoffen, aangezien een nieuwe studie aantoont dat de gevaarlijke “forever chemicals ” per- en polyfluoralkylstoffen (PFAS) worden geabsorbeerd door de huid met veel hogere niveaus dan ooit werd aangenomen.

Dit is volgens een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit van Birmingham, die onderzoek heeft gedaan met in het laboratorium gekweekt weefsel dat is ontworpen om de menselijke huid na te bootsen om een duidelijker beeld te krijgen van hoeveel van deze chemicaliën worden opgenomen.

Ze stelden vast dat opname via de huid “een belangrijke bron van blootstelling aan deze schadelijke chemicaliën zou kunnen zijn. ” Nadat ze monsters van 17 PFAS-verbindingen op hun weefselmodel hadden aangebracht, maten ze de geabsorbeerde verhoudingen. Ze ontdekten dat “substantiële ” hoeveelheden door de huid werden opgenomen en onze bloedbaan bereikten, wat indruist tegen eerdere beweringen dat de huid een barrière is om ons tegen deze verbindingen te beschermen.

Als het bijvoorbeeld gaat om een van de meest voorkomende – en meest giftige – -variëteiten, PFOA, ontdekten ze dat de huid 13,5% opnam, met een extra 38% wordt geabsorbeerd met een langere applicatie. Als je bedenkt dat regelgevers in de Verenigde Staten zeggen dat er geen veilige blootstelling is aan de chemische stof in drinkwater en het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek het heeft aangemerkt als “kankerverwekkend voor de mens, ” het is duidelijk dat we dat zouden moeten doen allemaal bezorgd zijn.

PFAS-chemicaliën vallen niet uiteen en komen voor in veel alledaagse producten

De gevolgen hiervan zijn verreikend; PFAS is een enorme klasse van ongeveer 16.000 chemicaliën die aan allerlei producten worden toegevoegd om ze eigenschappen te geven, zoals weerstand tegen hitte, water en vlekken. Ze blijven bestaan in de omgeving en zijn zelfs gevonden in arctisch ijs en stof van het internationale ruimtestation.

Ze worden vaak “voor altijd chemicaliën genoemd ” omdat ze niet van nature kunnen afbreken en zich bij mensen kunnen ophopen. Tests van navelstrengbloed geven aan dat blootstelling aan de chemische stof bij de mens vóór de geboorte begint; het is ook gevonden in moedermelk. Deze chemicaliën zijn in verband gebracht met een reeks ernstige gezondheidsproblemen zoals kanker, schildklierziekte, verminderd aantal zaadcellen, leverziekte en geboorteafwijkingen. Het is ook bekend dat ze hormoonsystemen verstoren en de immuunrespons verminderen die wordt veroorzaakt door vaccins tegen kinderen tegen ziekten zoals difterie.

Hoewel we al wisten dat mensen via hun dieet aan deze chemicaliën werden blootgesteld, is absorptie door de huid de laatste tijd een steeds groter aandachtspunt geworden, vooral als je bedenkt hoeveel producten gemaakt met PFAS in contact komen met je huid. Ze omvatten alles, van make-up en producten voor persoonlijke verzorging tot stoffering, verband en waterdichte kleding.

Zo merkten de onderzoekers op dat huidpermeatie nogal wat tijd in beslag nam met de PFAS die ze bestudeerden. Omdat ze echter worden aangetroffen in producten die mensen dagelijks gebruiken, zoals vochtinbrengende crèmes, reinigingsmiddelen en zonnebrandmiddelen, kan dit frequente contact in de loop van de tijd aanzienlijke blootstelling veroorzaken. Uit een ander onderzoek bleek dat de chemicaliën in een derde van de tandheelkundige flossmerken getest.

Hoewel PFOA nu is vervangen door PFAS die kortere koolstofketens gebruikt, zijn de nieuwe alternatieven niet veel beter. Zo wordt het nieuwere, kortere-keten chemische perfluorpentaanzuur (PFPeA) vier keer zo snel in de huid opgenomen als PFOA wordt geabsorbeerd.

De co-auteur van de studie, Stuart Harrad, zei: “Dit is belangrijk omdat we een verschuiving in de industrie zien naar chemicaliën met kortere ketenlengtes, omdat wordt aangenomen dat deze minder giftig zijn –, maar de afweging kan zijn dat we er meer absorberen, dus we moeten meer weten over de risico's. ”

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ChildrensHealthDefense.org

TheGuardian.com

ChildrensHealthDefense.org

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-07-12-study-pfas-forever-chemicals-seep-through-skin.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...