zondag 30 april 2023

Het komende einde van de Amerikaanse hegemonie: Elektrische tanks voor het klimaat!

 april 30, 2023  2307  24 

 

   Amerikaanse minister van Energie Jennifer Granholm, 23.01.2023 © White House

Nee, het is geen grap: de minister van Energie van de regering Biden heeft serieus voorgesteld om alle Amerikaanse militaire voertuigen tegen 2030 om te schakelen naar elektrische aandrijving. Wat een geweldig plan zou kunnen zijn voor de wereldvrede, schrijft Dagmar Henn.

Je zou bijna geloven dat de oorlogstegenstanders in de VS er eindelijk in geslaagd zijn een dwarsligger – of liever gezegd een saboteur – in een beslissende positie te plaatsen. De minister van Energie van de regering Biden vertelde het Senate Armed Services Committee dat zij wil dat alle Amerikaanse legervoertuigen tegen 2030 elektrisch zijn.

“En ik denk dat het verminderen van onze afhankelijkheid van de volatiliteit van wereldwijd verhandelde fossiele brandstoffen, waarbij we weten dat wereldwijde gebeurtenissen zoals de oorlog in Oekraïne de prijzen voor mensen thuis kunnen opdrijven – dat draagt niet bij aan onze energiezekerheid.

    Video Link: https://twitter.com/i/status/1651244202536103936

Ik denk dat energiezekerheid wordt bereikt wanneer we binnenlandse, schone energie hebben die overvloedig aanwezig is, zoals u ziet in Iowa. Ik denk dat we wereldwijd voorop kunnen lopen, op de manier waarop we energieonafhankelijk zijn geworden…”

Zeker, ze heeft het op veel punten mis. Het lithium voor de batterijen moet worden geïmporteerd, en het komt ook niet uit de Verenigde Staten. Om elektrische voertuigen te kunnen gebruiken, is een zekere energievoorziening nodig, wat in Iowa zelfs met windenergie alleen niet mogelijk is. En de batterijen die nodig zijn om voertuigen als een Abrams-tank te verplaatsen, zijn gigantisch. Om het vermogen van 100 kilowatt te bereiken dat een Tesla nodig heeft, zou een batterij van 500 kilogram nodig zijn. Voor de tank, die al erg zwaar is, zou dat een extra vijf ton zijn, waarvoor bovendien geen plaats meer zou zijn in de bestaande modellen, dat zou een batterijwagen op sleeptouw betekenen.

 

De gevolgen zijn echter spannend. Immers, gigantische stroomkabels achter troepen aanslepen werkt niet; maar veel delen van de wereld zijn net genoeg geëlektrificeerd om een koelkast en een paar lampen te laten werken, maar niet om een voertuig op te laden…

Voordat de VS een land in het Zuiden kunnen binnenvallen, moeten zij eerst jarenlang werken aan de ontwikkeling van de elektriciteitsvoorziening. Hoogspanningslijnen naar de uithoeken van Burundi en de Boliviaanse Andes. Een tank die onderweg zonder stroom komt te zitten, is immers volstrekt nutteloos.

Aangezien nog niemand weet hoe een veilige energievoorziening met hernieuwbare energiebronnen kan worden gerealiseerd, maar alleen een dergelijke voorziening aanvaardbaar is, zou dit ervoor zorgen dat de Verenigde Staten de komende twee of drie decennia geen bedreiging meer vormen.

Voor de consistentie zijn er echter nog een paar mogelijkheden: explosieven zouden vrij moeten zijn van polycyclische aromatische koolwaterstoffen, er is dringend een geluidslimiet nodig voor wapens, en gevechtsvliegtuigen zouden ook elektrisch moeten worden aangedreven.

Dan zou voor de voltooiing alleen nog maar het kernarsenaal moeten worden ontmanteld. Elke kernkop wordt immers na verloop van tijd kernafval, en de “niet-binaire” commissaris voor kernafval is niet meer beschikbaar, omdat hij te veel koffers van buitenlandse vrouwen heeft gestolen.

Echt, een omschakeling van het Amerikaanse leger naar elektrische voertuigen kan alleen maar van harte worden toegejuicht. Helaas valt te vrezen dat dit glorieuze plan niet zal worden uitgevoerd en dat het probleem van de Amerikaanse hegemonie anders zal moeten worden opgelost.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-komende-einde-van-de-amerikaanse-hegemonie-elektrische-tanks-voor-het-klimaat/

Agenda 2030, blauwdruk voor één wereld onder globalisme

 april 30, 2023   2242   15  

Stel dat u zich verbaast over al die gekke dingen die gaande zijn, zoals genderideologie, uitbanning van fossiele brandstoffen, overheidsbewapening, losgeslagen bedrijven en politici die zich niets aantrekken van wat het volk wil. In dat geval kunt u het alleen begrijpen in de context van Agenda 2030, schrijft M. Dowling.

Ik wil niet zeggen dat dit een complot is, het is een agenda, en de deelnemers denken allemaal hetzelfde. Ze hebben verschillende motieven, maar ze zitten op dezelfde lijn en het is voor niemand goed, behalve voor de elite.

Agenda 2030 is trending op Twitter. Mensen beginnen te beseffen dat het echt is.

Agenda 2030 is een uitvloeisel van Agenda 2021, maar is veel meer geïntegreerd. De Agenda duwt de doelstellingen van talrijke mondiale instellingen, waaronder het World Economic Forum, de Wereldbank, de VN, de EU, de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en vele anderen. 

Ze staat ook bekend als de VN-agenda, Nieuwe Wereldorde, De Grote Reset, De Liberale Wereldorde, De 4e Industriële Revolutie, De Groene New Deal, De Nieuwe Financiële Wereldorde, en Stakeholderkapitalisme – ESG.

De slogan van het WEF is Build Back Better, wat ook de slogan is van Joe Biden en zijn medewerkers.

De voorzitter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, heeft ongelooflijke propaganda en macht verworven via leiders die hij heeft opgeleid. Hij zegt dat zij in de hoogste regionen van vele regeringen zijn geplaatst.


Video Link: https://rumble.com/v2l4vfk-klaus-schwab-has-global-leaders-placed-in-high-levels-of-government.html 

Globalisme is wat het klinkt. Het is een streven naar één wereldorde. Het is collectivisme. Als je het aan mensen probeert uit te leggen, trappen ze in de propaganda en beweren ze dat het een rechts complot is. Het klinkt alsof dat zo zou moeten zijn. Wat kan het anders zijn? Toch?

Energie onder controle van de weinigen

Denk eens na over wat er gebeurt. Onze regering is van plan om benzineauto’s en niet-elektrische treinen af te schaffen en een volledig elektrisch militair leger op te richten. Ze hebben het alleen over elektrificatie als een zogenaamd middel om het klimaat te beheersen. Elektrisch is geen schone energie zonder uitstoot. Het is afhankelijk van fossiele brandstoffen. Kernenergie is eigenlijk schone energie, die ze niet willen overwegen. Elektrificatie geeft de controle over reizen allemaal in handen van de mensen die de schakelaar bedienen. Dat is de overheid. Als ze uw auto willen uitschakelen, kunnen ze uw elektriciteit uitschakelen. Als u uw koolstofverbruik overschrijdt, kunnen ze uw verwarming uitzetten.

Mensen zouden doodsbang moeten zijn voor de incestueuze relatie tussen overheid en bedrijven. Ze zouden doodsbang moeten zijn als politici onze rechten vernietigen.

Geld onder controle van de elite

CBDC’s staan in de beginfase, maar zullen snel in werking treden. De Feds en de grote banken proberen ze nu uit. De Centrale Bank Digitale Valuta’s stellen mensen open voor overheidscontrole. Het is alleen geld in hun grootboek. Geen dollarbiljetten meer onder uw matras. Ze zullen weten of u wapens koopt, en ze kunnen u afsluiten. Als ze denken dat u te veel rundvlees of ijs eet, kunnen ze u uw koolstofrechten afnemen. Er wordt op dit moment over gesproken.

De globalisten doden de koeien en sluiten de boerderijen vanwege een valse stikstofcrisis.

Herverdeling van rijkdom, vernietiging van soevereiniteit

Alles draait om herverdeling van rijkdom, met het helpen van minderheden als lokmiddel. Dat is wat gelijkheid is – iedereen heeft hetzelfde rendement, ongeacht hoeveel inspanning of inzet, of talent een individu heeft. Het gaat niet om het individu. Het is collectivisme.

Ze willen dat u insecten eet en het lekker vindt. Het is geen samenzwering.

Om het te laten werken, moeten ze soevereiniteit, onze geschiedenis, tradities en geloofssystemen vernietigen. Het neerhalen van standbeelden maakt daar deel van uit. Het huidige Pandemieverdrag geeft de soevereiniteit van 194 landen weg. Ze zullen u vertellen dat dit niet zo is, maar het is wel zo. Als één man bij de WHO kan zeggen dat er sprake is van een pandemie en dat u uw vaccinpaspoort moet gebruiken, anders krijgt u een boete en wordt u gemeden, is dat zo.

Laten we niet vergeten wat open grenzen doen met soevereiniteit en rijkdom.

Pandemieën

Wat plaatsvond tijdens de pandemie was niet normaal of gezond, en het was destructief en vruchteloos. Het Westen volgde de maoïstische Chinese lockdowns en andere beperkende mandaten. Zij willen een vaccinpaspoort, en de WHO neemt momenteel vaccinpaspoorten, lockdowns en maskering op in de mogelijke mandaten die zij de wereld zal aanbevelen bij de volgende wereldwijde gezondheidsschrik.

Het WEF wil niet dat u iets bezit.

Gendergekte

Critical Race Theory, het 1619 Project, Gender Ideology, chirurgische geslachtsverminkingen en puberteitsblokkers hebben allemaal dezelfde bedoeling. Ze creëren chaos en laten u alles wat u dacht te weten in twijfel trekken. Het baant de weg voor collectivisme, omdat het controle krijgt over de kinderen.

De globalisten willen het geslacht in de toekomst elimineren. Bedenk hoe dat hen helpt de controle te krijgen. U zult het antwoord vinden.

Bedrijven regeren

Veel bedrijven zijn welvarender dan sommige naties. Ze hebben geen ziel. Slechts vijf bedrijven bezitten onze oude Amerikaanse media. Op één na zijn ze allemaal globalistisch, en die lijkt toe te geven.

AI

Met AI is volledige wereldwijde controle mogelijk. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor dat AI wordt gebruikt en dat nepvideo’s niet kunnen worden onderscheiden van wat echt is. Hele toespraken en verhalen en bronnen kunnen handig vervalst worden.

HHet is al eerder gebeurd

HHet is gebeurd in onze geschiedenis. Het is geen fantasie. Dit is net als Oost-Duitsland, Waar mensen een paspoort nodig hadden om hun woonwijk te verlaten. Dit is collectivisme en het vernietigt individuele vrijheid.

Het is iets waar de Sovjets alleen maar van konden dromen:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/agenda-2030-blauwdruk-voor-een-wereld-onder-globalisme/ 

Klokkenluider: overheid is ’tussenpersoon’ in enorme kindersmokkeloperatie


De Amerikaanse overheid is betrokken bij kinderhandel, beweert een klokkenluider. Tara Lee Rodas zei voor de House Judiciary Committee dat de Amerikaanse overheid optreedt als ‘tussenpersoon’ in een geraffineerd netwerk voor kinderhandel.

“Ik dacht dat ik zou helpen om kinderen te plaatsen bij liefhebbende ouders,” zei ze. “Ik ontdekte in plaats daarvan dat kinderen worden verhandeld via een geraffineerd netwerk.”

Duistere realiteit

Rodas bood aan om de regering-Biden te helpen bij het oplossen van de crisis bij de zuidelijke grens. Ze dacht in eerste instantie dat ze zou helpen om kinderen bij een liefhebbend pleeggezin te plaatsen, maar werd al snel geconfronteerd met de duistere realiteit.

De kinderen kwamen niet terecht bij pleeggezinnen, maar vielen in handen van criminelen, smokkelaars en leden van transnationale criminele organisaties. Sommigen van hen zien kinderen als goederen die kunnen worden verhandeld om geld te verdienen.

Verschrikkelijke onthulling

Rodas zag met eigen ogen hoe kwetsbare kinderen werden uitgebuit. Uit haar getuigenis blijkt dat de Amerikaanse overheid medeplichtig is aan een enorme kindersmokkeloperatie.

We boden de kinderen niet de Amerikaanse droom, maar onderwierpen hen aan moderne slavernij, aldus de klokkenluider. “Dat was een verschrikkelijke onthulling.”

“Ik was persoonlijk getuige van de verschrikkingen van kinderhandel en -uitbuiting. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn na wat ik heb gezien.”

Grens van 5 miljoen geregistreerde vaccinatieslachtoffers gepasseerd: ‘Vloerkleed moet steeds groter worden’


Arts Tess Lawrie wijst erop dat de Wereldgezondheidsorganisatie op 21 februari 2021 een slordige 102.000 meldingen over bijwerkingen van het coronavaccin had geregistreerd in haar database VigiAccess.

Deze week werd de grens van vijf miljoen meldingen gepasseerd. “Laat me dat nog eens herhalen, want het is moeilijk te geloven. Volgens de data van de WHO zijn vermoedelijk meer dan 5 miljoen mensen beschadigd door de coronavaccins,” zegt de arts.

De regering waakt over het kleed, niet over ons

Het exacte aantal is 5.026.245 mensen, waaronder tienduizenden sterfgevallen, aldus Lawrie. De grootste groep slachtoffers, bijna de helft, komt uit Europa. Vrouwen lopen vaker vaccinatieschade op dan mannen. En vooral de leeftijdsgroep 18 tot 44 jaar wordt hard geraakt.

Statisticus Herman Steigstra reageert: “Inmiddels is de grens van 5 miljoen geregistreerde slachtoffers van vaccinatie gepasseerd. Veilig en effectief? Het vloerkleed moet steeds groter worden. De regering waakt over het kleed, niet over ons.”

Onverklaarbaar

Ook als de griepgolf en corona worden meegerekend, zijn er vorig jaar in Nederland duizenden mensen méér overleden dan verwacht, blijkt uit een analyse van het CBS. De oversterfte is daarmee nog steeds hoog en bovendien ‘onverklaarbaar’.

Explosieve miniserie schokt kijkers: ‘Britse royals zijn in werkelijkheid Rothschilds’


De Britse ‘royals’ zitten al sinds 1840 onrechtmatig op de troon. Die opmerkelijke uitspraak doet Joseph Gregory Hallett in de miniserie The Hidden King.

Na de Slag bij Waterloo was de Britse koninklijke familie bankroet. Ze besloten om geld te lenen van de familie Rothschild, die in ruil daarvoor het recht op de troon kreeg, van 1819 tot 2019, zei hij in gesprek met David G. Mahoney.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Juridische documenten

De Britse royals zijn dus bastaarden van de Rothschilds, benadrukte Gregory Hallett, die de rechtmatige koning van Groot-Brittannië claimt te zijn. Volgens hem was koningin Elizabeth II een buitenechtelijk kind van Winston Churchill, die op zijn beurt weer een buitenechtelijk kind was van koning Edward VII. Die zou een zoon zijn van Lionel Rothschild.

Gregory Hallett heeft juridische documenten die dit alles zouden bewijzen opgestuurd naar de Britse koninklijke familie en verschillende wereldleiders. “Amerika, Rusland, Israël, Engeland, plus de paus en de aartsbisschop van Canterbury.”

Actie

Volgens hem heeft niemand de authenticiteit van de documenten betwist. Gregory Hallett beweert dat de hele wereld actie begon te ondernemen nadat hij de stukken had opgestuurd. De Britse koninklijke familie heeft bijvoorbeeld haar embleem verwijderd van de poort van Buckingham Palace, zei hij.

Deze bizarre beweringen deden deelnemers van de Denktank Desinformatie (Nl) over corona


Er is de laatste dagen veel te doen geweest rond de Denktank Desinformatie. Deelnemers van deze denktank pleitten voor apartheid, scholden mensen uit voor ‘wappie’, wakkerden polarisatie in de samenleving aan en ontnamen via techbedrijven mensen het vrije woord.

In de denktank zat onder meer hoogleraar Marjolein van Egmond. Zij beweerde dat je immuunsysteem het coronavirus niet aankan. Ook niet als je jong, sterk, gezond en een goed functionerend immuunsysteem hebt.

“De professor zegt het. Professor Marjolein van Egmond bij het Amsterdam UMC, immunoloog en lid van de Denktank Desinformatie. En zij weet wat desinformatie is. Heel goed zelfs. Dus u moet goed naar haar luisteren. Want ook al ben je jong, gezond, sterk en heb je een goed immuunsysteem, jouw immuunsysteem kan dit nieuwe virus niet aan. Echt niet! Geloof haar nou maar! Anders zijn er echt maar een paar kinderen en jongeren die dit virus gaan overleven,” twittert neuroloog Jan Bonte.

That didn’t age well

Hij verwijst naar een studie waaruit blijkt dat de IFR (infection fatality rate) van corona zeer laag is.

Van Egmond beweerde ook dat coronavaccins die waren aangepast om ingezet te worden tegen de omikronvariant een meerwaarde hadden. “In deze nieuwe vaccins zit een component waarmee je een afweer tegen omikron opwekt. We verwachten dat het snelle besmet raken en ziek worden gaat afnemen,” zei Van Egmond.

Bonte: “That didn’t age well either, now did it, Marjolein van Egmond? Met zorg voor u samengesteld, uw liefhebbende overheid: uw immer betrouwbare bron voor propaganda en desinformatie.”

Fluitje van een cent

Van Egmond beweerde verder dat er geen varianten ontstaan als mensen zich gewoon laten vaccineren. Bonte verwijst naar een studie in The Journal of Physical Chemistry Letters over vaccinresistente mutaties.

In de denktank zat ook huisarts Ted van Essen. “Als het oude vaccin niet meer werkt, maak je gewoon een nieuw vaccin. En dat is helemaal niet moeilijk, aldus Ted. Je past ze gewoon even aan. Da’s een fluitje van een cent. Aldus Ted.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...