maandag 29 januari 2024

30 Citaten over bevolkingsbeperking die laten zien dat de elite echt gelooft dat mensen een plaag op aarde zijn

december 12, 2023   36 

Er is een duidelijke consensus onder de mondiale elite dat overbevolking de hoofdoorzaak is van de belangrijkste problemen waar de wereld mee te maken heeft en dat er wanhopig iets aan gedaan moet worden. Ze geloven echt dat de mens een plaag op aarde is en dat we de planeet letterlijk zullen vernietigen als ze aan ons wordt overgelaten. Voor de elite is alles, van de opwarming van de aarde tot onze groeiende economische problemen, direct terug te voeren op het gebrek aan bevolkingscontrole, schrijft Posted byMadge Waggy.

 Ze waarschuwen dat als er niets wordt gedaan aan de exploderende bevolking, we een toekomst tegemoet gaan vol armoede, oorlog en lijden op een smerige, desolate planeet. Ze klagen dat het “te veel kost” om terminaal zieke bejaarden in leven te houden en ze promoten gretig abortus voor baby’s die “niet gewenst” zijn omdat ze “een te grote last” voor de samenleving zouden zijn. Alles wat de menselijke bevolking op welke manier dan ook vermindert, is een goede zaak voor degenen die in deze filosofie geloven.

Deze verwrongen filosofie wordt gepromoot in onze films, in onze televisieshows, in onze muziek, in talloze boeken, op veel van de meest prominente websites ter wereld en het wordt onderwezen op bijna alle belangrijke hogescholen en universiteiten op deze planeet. De mensen die deze filosofie promoten hebben hele diepe zakken en ze zijn er echt van overtuigd dat ze helpen om “de wereld te redden” door te proberen de menselijke bevolking te verkleinen. Velen van hen zijn er zelfs volledig van overtuigd dat we ons in een strijd op leven of dood bevinden voor het lot van de planeet en dat als de mensheid er niet snel vrijwillig voor kiest om de bevolking onder controle te houden, er een oplossing zal moeten worden “opgedrongen”.

Ja, ik weet dat dit allemaal klinkt als iets uit een science fiction verhaal. Maar er zijn een heleboel mensen die absoluut geobsedeerd zijn door dit soort dingen, en velen van hen zitten op zeer vooraanstaande posities over de hele wereld.

Hier volgen 30 citaten over bevolkingsbeperking die aantonen dat de elite echt gelooft dat mensen een plaag zijn op aarde en dat een grote schoonmaak noodzakelijk is…

1. Britse televisiepresentator Sir David Attenborough: “Wij zijn een plaag op aarde. In de komende 50 jaar of slaat het terug. Het is niet alleen de klimaatverandering, maar ook de ruimte, de plaatsen om voedsel te verbouwen voor deze enorme horde. Of we beperken onze bevolkingsgroei of de natuur zal het voor ons doen, en de natuur doet het op dit moment voor ons.”

2. Paul Ehrlich, voormalig wetenschappelijk adviseur van president George W. Bush en schrijver van “The Population Bomb”: “In onze ogen is de fundamentele remedie, het verkleinen van de schaal van de menselijke onderneming (inclusief de omvang van de bevolking) om de totale consumptie ervan binnen de draagkracht van de aarde te houden duidelijk, maar te veel verwaarloosd of ontkend.”

3. Paul Ehrlich opnieuw, dit keer over de grootte van gezinnen: “Niemand heeft volgens mij het recht om 12 kinderen te krijgen of zelfs maar drie, tenzij de tweede zwangerschap een tweeling is”.

 

4. Dave Foreman, de medeoprichter van Earth First: “Wij mensen zijn een ziekte geworden, de Humanpox.”

5. CNN-oprichter Ted Turner: “Een totale wereldbevolking van 250-300 miljoen mensen, een daling van 95% ten opzichte van het huidige niveau, zou ideaal zijn.”

6. De Japanse vice-premier Taro Aso over medische patiënten met ernstige ziekten: “Je kunt niet goed slapen als je denkt dat het allemaal betaald wordt door de overheid. Dit wordt niet opgelost tenzij je ze laat opschieten en sterven.”

7. David Rockefeller: “De negatieve impact van bevolkingsgroei op al onze planetaire ecosystemen wordt ontstellend duidelijk.”

8. Milieuactivist Roger Martin: “Op een eindige planeet is de optimale bevolking die de beste levenskwaliteit voor iedereen biedt, duidelijk veel kleiner dan het maximum, dat naakte overleving mogelijk maakt. Hoe meer we zijn, hoe minder voor ieder; minder mensen betekent een beter leven.”

9. HBO-persoonlijkheid Bill Maher: “Ik ben pro-keuze, ik ben voor hulp bij zelfdoding, ik ben voor gewone zelfdoding, ik ben voor alles wat de snelweg in beweging krijgt – daar ben ik voor. Het is te druk, de planeet is te druk en we moeten de dood bevorderen.”

10. MIT professor Penny Chisholm: “De echte truc is, om te proberen ergens lager dan die 9 miljard te nivelleren, om de geboortecijfers in de ontwikkelingslanden zo snel mogelijk te laten dalen. En dat zal het niveau bepalen waarop de mensheid op aarde zal nivelleren.”

11. Julia Whitty, een columniste voor Mother Jones: “De enige bekende oplossing voor ecologische overschrijding is om onze bevolkingsgroei sneller te vertragen dan nu het geval is en uiteindelijk om te keren – tegelijkertijd vertragen en keren we uiteindelijk het tempo waarin we de hulpbronnen van de planeet verbruiken. Succes in deze dubbele inspanning zal onze meest dringende wereldwijde problemen oplossen: klimaatverandering, voedselschaarste, watervoorziening, immigratie, gezondheidszorg, verlies van biodiversiteit, zelfs oorlog. Op één front hebben we al ongekende vooruitgang geboekt door de vruchtbaarheid wereldwijd terug te brengen van gemiddeld 4,92 kinderen per vrouw in 1950 tot 2,56 vandaag – een prestatie van vallen en opstaan en soms brutaal dwingende fouten, maar ook het resultaat van één vrouw per keer die haar individuele keuzes maakt. De snelheid van deze revolutie in het krijgen van kinderen, tegen de biologische programmering in, is misschien wel onze grootste collectieve prestatie tot nu toe.”

12. Professor Philip Cafaro van de Colorado State University in een artikel getiteld “Klimaatethiek en bevolkingsbeleid”: “Het stoppen van de bevolkingsgroei is bijna zeker een noodzakelijke (maar niet voldoende) voorwaarde om een catastrofale wereldwijde klimaatverandering te voorkomen. Sterker nog, een aanzienlijke vermindering van het huidige aantal mensen kan noodzakelijk zijn om dit te doen.”

13. Eric R. Pianka, hoogleraar biologie aan de Universiteit van Texas in Austin: “Ik heb geen kwade bedoelingen met mensen. Maar ik ben ervan overtuigd dat de wereld, inclusief de hele mensheid, duidelijk veel beter af zou zijn zonder zoveel van ons.”

14. Detroit News Columnist Nolan Finley: “Aangezien de nationale aandacht uitgaat naar geboortebeperking, is dit mijn idee: als we armoede willen bestrijden, gewelddadige criminaliteit willen terugdringen en ons beschamende percentage vroegtijdige schoolverlaters willen verlagen, zouden we voorbehoedsmiddelen moeten inruilen voor fluoride in het drinkwater van Michigan.

 

We hebben een babyprobleem in Michigan. Te veel baby’s worden geboren bij onvolwassen ouders die niet de vaardigheden hebben om ze op te voeden, te veel baby’s worden ter wereld gebracht door arme vrouwen die het zich niet kunnen veroorloven en te veel baby’s worden verwekt door zielige nietsnutten die hun zaad verspreiden als paardenbloemen en dan weglopen voor de gevolgen.”

15. John Guillebaud, professor gezinsplanning aan het University College in Londen: “Het effect op de planeet van één kind minder is een orde van grootte groter dan al die andere dingen die we zouden kunnen doen, zoals het licht uitdoen. Een extra kind is het equivalent van een heleboel vluchten over de planeet.”

16. Democratisch strateeg Steven Rattner: “WE hebben death panels nodig. Nou ja, misschien niet precies doodpanels, maar tenzij we beginnen met het voorzichtiger toewijzen van middelen in de gezondheidszorg – rantsoenering, zoals het eigenlijk heet – zullen de exploderende kosten van Medicare het federale budget overspoelen.”

17. Matthew Yglesias, een zakelijke en economische correspondent voor Slate, in een artikel getiteld “The Case for Death Panels, in One Chart”: “Maar niet alleen zijn deze uitgaven voor gezondheidszorg aan ouderen het belangrijkste probleem in het federale budget, onze onevenredige toewijzing van gezondheidszorgdollars aan oude mensen is zeker de oorzaak van het opmerkelijke gebrek aan schijnbare kosteneffectiviteit van het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem. Wanneer de patiënt al over de 80 is, is het een feit dat geen enkele behandeling wonderen zal verrichten op het gebied van levensverwachting of levenskwaliteit.

18. Margaret Sanger, oprichtster van Planned Parenthood: “Al onze problemen zijn het resultaat van overmatig fokken onder de arbeidersklasse”.

19. Ruth Bader Ginsburg, rechter bij het Amerikaanse Hooggerechtshof: “Eerlijk gezegd had ik gedacht dat op het moment dat Roe werd besloten, er bezorgdheid was over bevolkingsgroei en in het bijzonder groei in bevolkingsgroepen waarvan we er niet te veel willen hebben.”

20. Margaret Sanger, oprichtster van Planned Parenthood: “Het meest barmhartige dat een grote familie doet met een van haar zuigelingen is het doden ervan.”

21. Salon-columniste Mary Elizabeth Williams in een artikel getiteld “So What If Abortion Ends Life?”: “Al het leven is niet gelijk. Dat is een moeilijk punt voor liberalen zoals ik om over te praten, omdat we anders overkomen als doodswens-liefhebbende, dood-je-grootmoeder-en-je-bijna-baby stormtroopers. Toch kan een foetus een menselijk leven zijn zonder dezelfde rechten te hebben als de vrouw in wiens lichaam hij zit.”

22. Alberto Giubilini van de Monash Universiteit in Melbourne, Australië en Francesca Minerva van de Universiteit van Melbourne in een artikel gepubliceerd in het Journal of Medical Ethics: “Wanneer zich na de geboorte omstandigheden voordoen die abortus zouden hebben gerechtvaardigd, zou wat wij abortus na de geboorte noemen, toegestaan moeten zijn. … [Wij] stellen voor om deze praktijk ‘abortus na de geboorte’ te noemen, in plaats van ‘kindermoord’, om te benadrukken dat de morele status van het individu dat gedood wordt vergelijkbaar is met die van een foetus … in plaats van met die van een kind. Daarom beweren wij dat het doden van een pasgeborene ethisch toelaatbaar zou kunnen zijn in alle omstandigheden waarin abortus dat zou zijn. Dergelijke omstandigheden omvatten gevallen waarin de pasgeborene het potentieel heeft om een (ten minste) aanvaardbaar leven te hebben, maar het welzijn van het gezin in gevaar is.”

23. Nina Fedoroff, een belangrijke adviseur van Hillary Clinton: “We moeten het groeitempo van de wereldbevolking blijven verlagen; de planeet kan niet veel meer mensen onderhouden.”

24. De belangrijkste wetenschapsadviseur van Barack Obama, John P. Holdren: “Een programma om vrouwen te steriliseren na hun tweede of derde kind, ondanks de relatief grotere moeilijkheidsgraad van de operatie dan vasectomie, is misschien gemakkelijker te implementeren dan te proberen mannen te steriliseren.

De ontwikkeling van een sterilisatiecapsule voor de lange termijn die onder de huid geïmplanteerd kan worden en verwijderd kan worden wanneer een zwangerschap gewenst is, opent extra mogelijkheden voor gedwongen vruchtbaarheidscontrole. De capsule zou geïmplanteerd kunnen worden in de puberteit en zou, met officiële toestemming, verwijderd kunnen worden voor een beperkt aantal geboortes.”

25. David Brower, de eerste uitvoerend directeur van de Sierra Club: “Het baren van kinderen [zou] een strafbare misdaad tegen de samenleving moeten zijn, tenzij de ouders een vergunning van de overheid hebben … Alle potentiële ouders [zouden] verplicht moeten worden om anticonceptieve chemicaliën te gebruiken, de overheid die tegengif uitgeeft aan burgers die gekozen zijn voor het baren van kinderen.”

26. Thomas Ferguson, voormalig ambtenaar bij het Amerikaanse State Department Office of Population Affairs: “Er is één thema achter al ons werk – we moeten het bevolkingsniveau terugdringen. Of regeringen doen het op onze manier, met mooie, schone methoden, of ze krijgen het soort rotzooi dat we hebben in El Salvador, of in Iran of in Beiroet. Bevolking is een politiek probleem. Als de bevolking eenmaal niet meer onder controle is, is er een autoritaire regering nodig, zelfs fascisme, om het terug te dringen…”.

27. Michail Gorbatsjov: “We moeten duidelijker spreken over seksualiteit, anticonceptie, abortus, over waarden die de bevolking onder controle houden, want de ecologische crisis, kortom, is de bevolkingscrisis. Verminder de bevolking met 90% en er blijven niet genoeg mensen over om veel ecologische schade aan te richten.”

28. Jacques Costeau: “Om de wereldbevolking te stabiliseren moeten we 350.000 mensen per dag elimineren. Het is vreselijk om dat te zeggen, maar het is net zo erg om het niet te zeggen.”

29. De Finse milieuactivist Pentti Linkola: “Als ik op een knop kon drukken, zou ik mezelf zonder aarzelen opofferen als dat zou betekenen dat miljoenen mensen zouden sterven.”

30. Prins Phillip, echtgenoot van koningin Elizabeth II en medeoprichter van het Wereld Natuur Fonds: “In het geval dat ik zou reïncarneren, zou ik willen terugkeren als een dodelijk virus, om iets bij te dragen aan het oplossen van overbevolking.”

Er zou nog zoveel meer over dit alles gezegd kunnen worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/30-citaten-over-bevolkingsbeperking-die-laten-zien-dat-de-elite-echt-gelooft-dat-mensen-een-plaag-op-aarde-zijn/

GROOTS: Zweden gaat TEGEN cashloze agenda

De rechtse Zweedse regering wil het gebruik van fysiek contant geld in de toekomst versterken.

januari 22, 2024   43

    Image by wirestock on Freepik

Wat is er aan de hand, gebeurt dit echt?

Zweden doet opeens het ene goede na het andere. Onlangs hebben ze de doelstellingen van Agenda 2030 uit de overheidsrichtlijnen geschrapt en ze hebben ook de klimaatbelastingen op brandstof geschrapt, schrijft Peter Sweden.

Nu wil de nieuwe rechtse regering het gebruik van fysiek contant geld versterken, iets wat tegen de cashloze agenda ingaat.

De regering benoemt een onderzoeker om met ideeën te komen ter ondersteuning van het recht van mensen om met fysiek geld te betalen. Dit kan zijn omdat sommige mensen gewoon geen cashloze maatschappij willen, maar ook om ervoor te zorgen dat er in nood- en crisissituaties betaald kan worden.

“Eigenlijk gaat het erom dat je niet wordt uitgesloten van de mogelijkheid om te betalen”, zei Niklas Wykman, minister voor Financiële Markten.

Met andere woorden, de Zweedse overheid wil winkels dwingen om contant geld te accepteren. Dit gaat in tegen de hele cashloze agenda die we de laatste tijd zien.

Deze nieuwe zet van Zweden is heel goed nieuws.

Want in een cashloze maatschappij zou het voor de overheid heel makkelijk worden om te controleren wat je wel en niet kunt kopen. In combinatie met een digitale ID en een digitale portemonnee, kijken we naar een dystopische toekomst waarin dissidenten kunnen worden uitgesloten van deelname aan de samenleving.

Verrassend genoeg is Zweden plotseling begonnen met een heleboel dingen goed te doen.

Steun jij deze stap van Zweden?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/groots-zweden-gaat-tegen-cashloze-agenda/ 

EXPLOSIEF: Amerikaans congreslid Marjorie Taylor Greene roept op tot stopzetting van het chemtrailprogramma

 januari 28, 2024   24  


    NASA / Wikimedia (Public Domain)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zal veel moeite hebben om haar zogenaamde Pandemieverdrag voor Ziekte X aangenomen en geaccepteerd te krijgen in de Verenigde Staten, vooral als afgevaardigde Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) en haar bondgenoten in het Congres er iets over te zeggen hebben, schrijft Ethan Huff.

In een recente tweet schreef Rep. Greene ondubbelzinnig dat haar stem op het Pandemisch Verdrag voor Ziekte X “een harde NEE” zal zijn.

“En als we toch bezig zijn,” ging Greene verder, “waarom vertellen we al die andere freaks dan niet om te stoppen met het sproeien van dingen in onze lucht, te stoppen met knoeien met ons voedsel en te stoppen met het maken van monsterlijke bio-wapenvirussen die iedereen zullen vermoorden.”

Dat “dingen in onze lucht sproeien” gedeelte verwijst natuurlijk naar chemtrail, ook bekend als geo-engineering, een operatie om klimaatverandering tegen te gaan waarvan de verantwoordelijke globalisten zeggen dat het de planeet zal “afkoelen” en zal voorkomen dat het “opwarmt” of zelfs smelt.

De voorgestelde IHR-amendementen van het Biden-regime zouden de VS tot slaaf maken van de WHO

Als lid van de Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic, verscheen Rep. Greene onlangs op een hoorzitting, getiteld “Hervorming van de WHO: Het waarborgen van wereldwijde gezondheidsveiligheid en verantwoording”. Daar onderzochten zij en andere congresleden de effectiviteit en legitimiteit van de WHO op basis van haar reactie op de COVID-19 “pandemie.”

Tijdens de hoorzitting verwoordde Rep. Greene veel van de grootste zorgen van de Amerikanen over de door het Biden-regime voorgestelde amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR), een wettelijk bindende overeenkomst die alle aangesloten landen verplicht om grondig toezicht te houden op potentiële internationale gezondheidsbedreigingen.

 

“De Internationale Gezondheidsregeling, de IHR, is een verdrag van de WHO dat bedoeld is om een nieuw tijdperk van wereldwijde volksgezondheid in te luiden, waarbij alle lidstaten moeten samenwerken om de wereld veiliger te maken,” verklaarde Rep. Greene.

“Tijdens een vergadering in oktober 2023 kreeg de werkgroep die de amendementen opstelde voor de 77e Wereldgezondheidsvergadering in mei 2024 te horen dat ze hun document niet voor de vergadering hoeven te produceren.”

Rep. Greene waarschuwde verder voor de gevaren van sommige amendementen op de IHR die het Biden-regime voorstelt, waaronder amendementen die de directeur-generaal van de WHO, in dit geval Tedros Adhanom Ghebreyesus, in staat zouden stellen om noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid af te kondigen zonder enige inbreng van het Congres.

Verder zouden de door het Biden-regime voorgestelde amendementen op de IGR de WHO-directeur-generaal toestaan om “te handelen op basis van informatie in het publieke domein zonder verificatie van de lidstaten” en om “een nalevingscommissie op te richten om hun regels af te dwingen.”

“Ik kan u verzekeren dat het Amerikaanse volk niet wil dat de WHO regels oplegt met betrekking tot hun eigen persoonlijke beslissingen over hun gezondheid,” voegde afgevaardigde Greene eraan toe.

Als bepaalde voorgestelde amendementen worden aangenomen, zijn soevereine naties zoals de Verenigde Staten verplicht om zich aan het verdrag te houden, zelfs als dit in strijd is met de grondwet.

“De regering Biden leidde de aanval voor amendementen op de IGR, inclusief een nieuwe nalevingscommissie,” waarschuwde Rep. “De ontwikkeling naar een wereldwijde veiligheidsstaat op het gebied van gezondheid is afhankelijk van surveillance, die gebaseerd is op gegevens.”

 “Herinner je je China? Dat is wat ze met hun burgers deden en nog steeds doen. Het verdrag en de IGR vragen om meer uitwisseling van persoonlijke gezondheidsgegevens in naam van veiligheid en uitbraakpreventie. Dat is een inbreuk op de privacy van het Amerikaanse volk.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/explosief-amerikaans-congreslid-marjorie-taylor-greene-roept-op-tot-stopzetting-van-het-chemtrailprogramma/

Klimaatverandering™ overzicht: Achtertuinen in het vizier

januari 29, 2024   53 

    hardworkinghippy : La Ferme de Sourrou / flickr / (CC BY-SA 2.0 DEED)

John Kerry in Davos: “Geen enkele politicus’ kan zich verzetten tegen Klimaatverandering beleid.”

“Als je zou eindigen met een andere president die tegen de klimaatcrisis is, dan heb ik nieuws voor je. Geen enkele politicus waar ook ter wereld kan ongedaan maken wat er nu gebeurt… De enige kwestie voor ons allemaal is niet of we wel of niet wereldwijd naar een koolstofarme, koolstofvrije economie kunnen of zullen gaan. Dat zullen we. De enige vraag is of we daar op tijd zullen zijn om de uitdaging van de wetenschappers aan te gaan en de ergste gevolgen van deze crisis te voorkomen. Dat is wat er op het spel staat.” – John Kerry, ‘speciale presidentiële gezant voor het klimaat’.

Let wel, John Kerry’s “klimaatkantoor” slurpt elk jaar 4,3 miljoen dollar aan belastinggeld op (nou ja, technisch gezien wordt het gewoon op de staatsschuld gestapeld, maar in theorie is het belastinggeld) om hem in privéjets rond te pendelen en de Amerikaanse kiezer de vinger te geven, schrijft Ben Bartee.

En Amerika begon een oorlog met koning George over theebelasting. Dompel je onder in de juxtapositie.

Uiteraard is de niet-binnenlandse terroristische interpretatie van Kerry’s woorden dat het zonder meer verwerpen van de beleidsvoorkeuren van een naar behoren gekozen leider in een “democratie” op geen enkele manier in strijd is met de door de elites beleden diepe en blijvende waardering voor Democratie™.

Alleen een blanke supremacist zou daar enige cognitieve dissonantie in zien.

Een ander totalitair Davos-meisje, Naomi Oreskes, deed een soortgelijke belofte om elke dissidentie met betrekking tot de oorlog tegen koolstof, de essentiële bouwsteen van het leven, de kop in te drukken.

Via TIME:

“Het zal van cruciaal belang zijn om voort te bouwen op het kader dat is vastgelegd in de U.S. Inflation Reduction Act om de overgang naar hernieuwbare energie te versnellen. Dit houdt in dat we ons moeten verzetten tegen infrastructuur die energie uit fossiele brandstoffen voor de komende decennia vastlegt en tegen projecten voor het afvangen en opslaan van koolstof die een aanvulling zijn op de productie van fossiele brandstoffen. Het is ook van cruciaal belang dat nieuwe vormen van ontkenning geen kans krijgen. We zien nu al voorbeelden, zoals de valse bewering dat offshore windenergie walvissen doodt en dat beperkingen op gasfornuizen het nieuwste excuus van liberalen is om ons leven te beheersen en onze vrijheid te ontkennen. Wetenschappers zullen moeten samenwerken met klimaatactivisten om de verspreiding van zulke misleidende verhalen tegen te houden.”

Wat de dame bedoelde te zeggen was dat “overheidscensoren” nodig zullen zijn om afwijkende meningen te censureren, maar de eufemismen “wetenschappers” en “klimaatactivisten” klinken veel smakelijker voor de liberalen die ze aanspreekt.

Als het deze mensen verboden zou worden om met eufemismen te spreken, dan zouden ze helemaal niets meer mogen zeggen.

WHO kondigt totale jihad tegen boeren aan

De WHO is nu officieel in oorlog met boerenals in, de mensen die boerderijen bezitten en beheren en ze gebruiken om het voedsel te verbouwen dat de menselijke bevolking op de planeet Aarde in stand houdt, waarvan de onderdrukking letterlijk genocidaal zou zijn.

Hier is de diverse WHO-directeur Tedros over het stopzetten van de voedselproductie voor Klimaatverandering™:

Onze voedselsystemen schaden de gezondheid van mens en planeet. Voedselsystemen dragen bij aan meer dan 30% van de uitstoot van broeikasgassen en zijn verantwoordelijk voor bijna een derde van de wereldwijde ziektelast. Het transformeren van voedselsystemen is daarom essentieel.” – WHO Tedros

Via Verenigde Naties:

“Voedsel staat nu stevig op het menu als een essentieel actiegebied om de wereldwijde klimaatdoelstellingen te bereiken en landen hebben het voortouw genomen – zichzelf uitgedaagd om meer te doen, sneller. De belangrijkste COP28-uitkomsten vertegenwoordigen een collectieve inzet voor geïntegreerde actie voor voedselsystemen en het klimaat, en bieden krachtige pleitbezorgingsinstrumenten om actie te stimuleren die deze toezeggingen op alle niveaus waarmaakt. Hoewel dit een enorme stap voorwaarts is, staan we nog maar aan het begin van de reis. Terwijl acties op het gebied van voedselsystemen monumentale sprongen hebben gemaakt binnen de COP28, blijft de integratie van voedingsoverwegingen hierin een essentieel gebied voor gezamenlijke belangenbehartiging. De uitdrukking die weerklonk tijdens de voedingsdiscussies was “een glas dat halfvol is” – met de basis gelegd voor geïntegreerde actie, maar nog veel meer werk te doen om voedingsoverwegingen te integreren in de NDC’s en NAP’s van landen, en de visie van voedselsystemen voor mensen, planeet en welvaart waar te maken.

De aandacht gaat nu uit naar het omzetten van dit momentum in meetbare resultaten*, waarbij de COP29 in 2024 in Azerbeidzjan en de COP30 in 2025 in Brazilië dienen als kritieke controlepunten voor vooruitgang. In lijn met hun unieke mandaten staan de leden en partners van UN-Nutrition klaar om landen te ondersteunen in deze missie, inclusief het bepleiten van gezonde voeding uit duurzame voedselsystemen als oplossing om meerdere Duurzame Ontwikkelingsdoelen en wereldwijde klimaatdoelen te bereiken. Een spannend platform hiervoor zal de schaalvergroting van het I-CAN-initiatief zijn, dat zal blijven inspireren tot geïntegreerde actie voor klimaat en voeding en het monitoren van verandering in voedsel-, gezondheids-, sociale beschermings- en watersystemen, evenals het starten van casestudies per land voor versnelde vooruitgang in 2024. Stay tuned!”

*Meetbare resultaten” is weer een eufemisme voor “verminderde voedselproductie.

Dit is hoe deze social engineering schema’s zich altijd ontvouwen:

·         De Deskundigen™ publiceren dubieus onderzoek dat het probleem fabriceert en een verhaal creëert om de urgentie ervan te onderstrepen.

·         Verschillende NGO’s en ongekozen multinationale bestuursorganen van de staat (zoals de WHO en de VN), via gecontroleerde media, verspreiden het narratief, verwijzen naar De Wetenschap™ en schrijven oplossingen voor die altijd, gemakshalve, macht en controle centraliseren in steeds kleinere groepen handen.

·         Deze oplossingen voor het gefabriceerde dilemma – zoals we zagen met het geleidelijke verbod op gasfornuizen voor Klimaatverandering™ in bepaalde blauwe rechtsgebieden – worden eerst gezegd dat ze niet bestaan en bespot als “samenzweringstheorie”, dan erkend maar geframed als theoretisch, dan worden ze op de markt gebracht als praktisch maar vrijwillig en dan door de strot van het publiek geduwd door middel van wetgeving zodra de wil om weerstand te bieden is uitgeput bij genoeg van de bevolking om het beheersbaar te maken.

Wetenschappers over Klimaatverandering™: Thuis tuinieren vernietigt de planeet

Via The Telegraph:

“Je eigen voedsel verbouwen in een volkstuin is misschien niet zo goed voor het milieu als verwacht, suggereert een studie.

Uit gegevens blijkt dat de koolstofvoetafdruk van zelfgekweekt voedsel vijf keer groter is dan producten van conventionele landbouwpraktijken, zoals boerderijen op het platteland.

Een onderzoek van de Universiteit van Michigan keek naar hoeveel CO2 er werd geproduceerd bij het verbouwen van voedsel in verschillende soorten stedelijke boerderijen en ontdekte dat gemiddeld een portie voedsel van traditionele boerderijen 0,07 kg CO2 produceert.

De impact op het milieu is bijna vijf keer zo groot met 0,34kg per portie voor individuele tuinen, zoals moestuinen of volkstuinen…

Fruit bleek 8,6 keer milieuvriendelijker te zijn als het op conventionele wijze werd geteeld in vergelijking met groente die in de stad werd verbouwd, terwijl groenten 5,8 keer beter voor het milieu waren als ze aan de professionals werden overgelaten.”

De cryptisch genoemde “professionals” hier zijn satanische multinationals zoals Monsanto die vastbesloten zijn om:

·         Het patenteren van de natuur tot op DNA-niveau, zodat je hen betaalt om iets te verbouwen om je gezin te voeden.

·         Het failliet laten gaan van alle onafhankelijke landbouwbedrijven.

·         Het vernietigen van de integriteit van de bodem, het vergiftigen van de voedselvoorziening en het aanwakkeren van chronische ziekten ten voordele van de biomedische industrie door middel van monocultuur, pesticiden, insecticiden, enz. zodat er niets anders groeit dan hun gemuteerde maïs.

 

Een echte knaller die de “professionals” hebben gemaakt.

Hier is het aangehaalde onderzoek, zo schaamteloos gebrekkig en bevooroordeeld in zijn methodologie dat het niet eens rekening houdt met de transportkosten in termen van koolstofverbruik van het kweken van, bijvoorbeeld, Franken-soja in China en het vervolgens de halve wereld over te verschepen in een vrachtschip voor boeren in Seattle of Santiago, wiens boerderijen allemaal zijn gesloten voor de Aarde.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/klimaatverandering-overzicht-achtertuinen-in-het-vizier/

WEF "beveelt" regeringen om ALLE Russen te verbieden onroerend goed te bezitten

 januari 29, 2024   14  

    Foundations World Economic Forum / Copyright by World Economic Forum / Pascal Bitz / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Het World Economic Forum heeft regeringen in Europa opgedragen om alle Russen te verbieden om onroerend goed buiten Rusland te kopen of te bezitten.

Het door het WEF gecontroleerde land Finland is het eerste EU-land dat het nieuwe beleid van het WEF heeft geïmplementeerd door Russische burgers volledig te verbieden om onroerend goed in het land te bezitten, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens Young Global Leader en minister van Defensie Antti Hakkanen heeft de Finse regering een interbestuurlijke werkgroep gevormd die de mogelijkheid van een volledig verbod op de aankoop van onroerend goed door Russen moet beoordelen en de uiteindelijke wetgeving moet voorbereiden.

Rt.com meldt:

“Rusland, dat een aanvalsoorlog voert in Europa, heeft laten zien dat het bereid is om te profiteren van de verschillende zachte plekken die het vindt in westerse samenlevingen. Grensbeveiliging, kritieke infrastructuur en vastgoedbezit moeten op voorhand beschermd worden zodat destabilisatie van de samenleving niet via hen kan worden bereikt,” verklaarde de minister.

Hij speculeerde dat Rusland “ook kan proberen om onroerend goed te gebruiken voor een soort beïnvloedingscampagnes.”

“Het is moeilijk om vooraf te controleren en in te schatten welk soort holdings problemen kunnen veroorzaken. Daarom zijn we van plan om te beginnen met een volledig verbod, waarop we uitzonderingen kunnen overwegen,” voegde Hakkanen eraan toe. Hij merkte echter ook op dat de wetgeving nog lang niet af is.

Hakkanen zei eerder dat hij verwachtte dat de veranderingen niet alleen betrekking zouden hebben op de verkoop van onroerend goed, maar ook op verhuur. Verwacht wordt dat de werkgroep de wetgeving tegen 31 maart 2024 zal uitwerken. Moskou heeft nog geen commentaar gegeven op deze ontwikkeling.

De Finse autoriteiten hebben tot nu toe om veiligheidsredenen vier keer de verkoop van onroerend goed aan Russen geblokkeerd. Drie daarvan vonden plaats in oktober 2023, en eerder in januari nog één waarbij een “bedrijf in gedeeltelijk Russische handen” betrokken was. Volgens mediaberichten overweegt Helsinki ook om beslag te leggen op onroerend goed dat al eigendom is van Russen.

Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, noemde deze plannen “opnieuw een bevestiging van de russofobe aard van het beleid van de huidige Finse autoriteiten, die de rechtsstaat aan hun laars lappen.” Ze waarschuwde dat dergelijke acties niet onbeantwoord zullen blijven.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-beveelt-regeringen-om-alle-russen-te-verbieden-onroerend-goed-te-bezitten/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...