woensdag 21 juni 2023

28 miljard om 0,000036 graad temperatuurstijging te voorkomen (kijk naar de reactie van minister Jetten - Nl)

 

PVV-Kamerlid Alexander Kops vroeg klimaatminister Rob Jetten (D66) tot hoeveel minder opwarming van de aarde het pakket met 122 klimaatmaatregelen in de praktijk zal leiden. Het gaat om 22 megaton CO2-reductie. “Heeft de minister daar een berekening van?”

Dit klimaatpakket levert een extra reductie van 80 megaton CO2 op richting 2030. Dat is 0,000036 graad Celsius, antwoordde de minister.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waar zijn we nou in hemelsnaam mee bezig?

“En dat dan voor 28 miljard?” vroeg Kops, die erop wees dat China iedere dag meer dan 27 megaton uitstoot. “Dat zou dan betekenen dat wat de minister met dit pakket wil besparen, door China in minder dan één dag teniet wordt gedaan, en dat dus voor 28 miljard.”

“Dan moet de minister toch zeggen: waar zijn we nou in hemelsnaam mee bezig?” aldus Kops.

Waanzin heeft een gezicht

“Om te janken,” reageert financieel expert Ab Flipse. Ex-verpleegkundige Marga Bult zegt: “Knettergek! Op wereldniveau lacht China ons keihard uit, wat een politieke gekte.”

Jurist Sietske Bergsma merkt op: “En die getallen betekenen ook niks. Jetten is een Efteling-poppetje.” Journalist Eric van de Beek voegt toe: “Waanzin heeft een gezicht. Zie in de video de lach van Rob Jetten.”

Vaarwel, het was fijn jullie gekend te hebben


Tweede Kamerlid en ondervoorzitter Martin Bosma (PVV) kondigde vandaag zijn ‘afscheid’ aan van de Tweede Kamer, en van de planeet.

“Ik heb de samenwerking de afgelopen 15 jaar als bijzonder prettig ervaren en ik wens iedereen verder het allerbeste. We hebben onze meningsverschillen gehad, maar goed, dat gebeurt nu eenmaal. Ik zal u allemaal missen,” zei Bosma.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dus laten we vooral dit totaal gestoorde meisje serieus nemen

“Ik doel natuurlijk op de tweet van Greta Thunberg van 21 juni 2018 dat de wereld over vijf jaar zal vergaan en dat is vandaag,” vervolgde het Kamerlid. “Volgens de AIVD sta je al met één been in het extremisme als je twijfelt aan de klimaattheorieën, dus laten we vooral dit totaal gestoorde meisje serieus nemen.”

“Ik weet even niet of de aarde vergaat voor of na het diner vandaag, maar dat zien we wel,” aldus Bosma, terwijl Thierry Baudet, die naast hem zat, zijn lach niet kon inhouden.

Echte kwakzalvers

Oud-Statenlid Eelco van Hoecke vraagt: “Vandaag vergaat de wereld volgens Greta Thunberg en een ‘kuch’ top-‘klimaatwetenschapper’. Hoe gaat u uw laatste dag hier op aarde doorbrengen?”

“Vandaag is de dag dat de hele mensheid zal uitsterven door klimaatverandering. Dat was de voorspelling op 21 juni 2018 door een top-klimaatwetenschapper. Tijdens de laatste vijf jaar hebben we namelijk meer fossiele brandstoffen gebruikt. Tja, die klimaatalarm-wetenschappers zijn echte kwakzalvers,” stelt wetenschapper Ferdinand Meeus.

WEF roept op tot 75% minder autobezit in privébezit

 juni 18, 2023   6305   48  

 

Het World Economic Forum (WEF) roept regeringen wereldwijd op om in te stemmen met nieuwe doelstellingen voor een groene agenda die het aantal auto’s in privébezit aanzienlijk zal verminderen.

Het WEF wil het privébezit van auto’s, inclusief elektrische voertuigen, tegen 2050 met maar liefst 75 procent terugdringen, bericht Slaynews.

De globalistische organisatie van Klaus Schwab stelt dat het grootste deel van de wereldbevolking tegen 2050 “stedelijk” zal zijn en dat het publiek de behoefte aan een privé-auto of het gebruik van commerciële vliegreizen niet meer zal kunnen rechtvaardigen.

De nieuwste eis van het WEF werd onthuld in een nieuw rapport van de Wall Street Journal.

De WSJ vond het doel verborgen in een briefing paper van het WEF dat vorige maand werd gepubliceerd onder de naam “The Urban Mobility Scorecard Tool: Benchmarking van de overgang naar duurzame stedelijke mobiliteit”.

Het document wijst erop dat in 2050 meer dan tweederde van de wereldbevolking stedelijk zal zijn en suggereert dat mensen hun lokale omgeving niet meer hoeven te verlaten.

Om de radicale klimaatdoelstellingen van de Verenigde Naties, het WEF en de Overeenkomst van Parijs te halen, moet volgens het rapport het bezit van privévoertuigen drastisch worden teruggedrongen.

In plaats daarvan moet het publiek overstappen op “openbaar vervoer en gedeelde mobiliteit”, aldus het rapport.

Om aan de doelstellingen van de groene agenda van het WEF te voldoen, zullen regeringen zich moeten verenigen om “het aantal voertuigen terug te brengen van een potentiële 2,1 miljard naar 0,5 miljard”.

Dat doel is een radicale daling met minder dan 30 jaar om het te bereiken.

 

Het WEF stelt echter dat haar plan “de uitstoot van personenauto’s met 80% zou kunnen verminderen in vergelijking met een business-as-usual scenario, waardoor de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer met 3,9 miljard ton per jaar zou afnemen”.

Mensen geven de voorkeur aan auto’s omdat ze daarmee ongeëvenaard mobiel zijn.

De meeste voertuigen op de weg worden tegenwoordig aangedreven door fossiele brandstoffen omdat ze betere prestaties en waarde bieden.

Als het openbaar vervoer dezelfde of betere prestaties zou leveren en concurrerend geprijsd zou zijn zonder zware subsidies van de belastingbetaler, zouden meer mensen ervoor kiezen.

Voor sommigen, zoals die in landelijke gemeenschappen, zijn openbaar vervoer of “gedeelde mobiliteit” echter gewoon geen opties.

De doelstellingen van het WEF vereisen een enorm project in centrale planning tegen onnoemelijke kosten.

Zoals de WSJ opmerkt, richten het WEF en zijn bondgenoten zich nooit op privévliegtuigen en helikopter reizen, of het gebruik van jachten door de rijke elite.

Waarom niet het goede voorbeeld geven door het reizen per privéjet naar bijeenkomsten van het WEF te verbieden?

Privéjets hebben een “koolstofvoetafdruk” die veel groter is dan individuele auto’s.

Als dit ter discussie zou worden gesteld door het WEF, zouden we misschien zelfs een realistischere discussie krijgen over de kosten versus de baten.

Deze dubbele standaard wordt echter vaak gebruikt door globalisten van de groene agenda.

De “klimaatsaar” John Kerry van de Democratische president Joe Biden is bijvoorbeeld een schoolvoorbeeld van elitaire eco-hypocrisie.

Miljardair Kerry, wiens familie eigenaar is van een privéjetbedrijf, gebruikt de luxe koolstof uitstotende vliegtuigen vaak om de wereld rond te reizen en het publiek de les te lezen over het verminderen van hun levenskwaliteit om “de planeet te redden”.

 

Kerry is nu ook een van de belangrijkste voorstanders van de oorlog van het WEF tegen boeren.

Het WEF leidt de strijd om de wereldwijde landbouwindustrie in te krimpen om de “koolstofuitstoot” te verminderen.

Zoals Slay News onlangs meldde, riep Kerry onlangs boeren op om te stoppen met het verbouwen van voedsel om te voldoen aan de radicale “netto-nul” doelen van het WEF voor het verlagen van de “uitstoot”.

Kerry gaf de waarschuwing tijdens een conferentie over de groene agenda in Washington D.C.

Tijdens de AIM for Climate Summit van het Department of Agriculture (USDA), vertelde Kerry het publiek dat “we niet tot netto-nul kunnen komen, we deze klus niet kunnen klaren, tenzij de landbouw een centrale rol speelt als deel van de oplossing”.

Kerry waarschuwde de aanwezigen dat zijn leven en dat van andere wereldleiders “afhangt” van boeren die hun activiteiten stopzetten.

Boeren stoppen met het verbouwen van voedsel zal de “uitstoot” van de landbouw verminderen,” benadrukt Kerry.

“Het verminderen van methaan is de snelste manier om de opwarming van de aarde op korte termijn te verminderen,” beweerde Kerry terwijl hij het op veehouders gemunt had.

Hij vervolgde met op te merken dat hij het niet eens meer klimaatverandering noemt.

“Het is geen verandering; het is een crisis,” verklaarde hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-roept-op-tot-75-minder-autobezit-in-privebezit/

 

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”

Net wanneer u dacht dat de globalistische schoften van het Wereld Economisch Forum (WEF) onder leiding van Klaus Schwabb niet erger konden worden, dan komt er nog meer! Op het toppunt van hypocrisie over “voor de kinderen” klaagt het WEF nu over overbevolking en/of stelt het voor dat ouderen euthanasie overwegen “voor de kinderen”, schrijft … Meer lezen overSchokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”

https://www.frontnieuws.com/schokkende-wef-video-stelt-voor-senioren-te-euthanaseren-voor-de-kinderen/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...