dinsdag 3 september 2024

Amerikaanse marine KREUPEL door COVID-prikken – 17 ondersteuningsschepen uit de roulatie vanwege “post-COVID personeelsproblemen”

22

   U.S. Navy photo by Airman Ricardo J. Reyes / Wikimedia / (Public Domain)

Er zijn niet genoeg warme lichamen beschikbaar om de ondersteunings- en aanvullingsschepen van de Amerikaanse marine te bemannen, zegt U.S. Naval Institute News. En een van de redenen is het Wuhan coronavirus “vaccin”-mandaat dat veel militairen doodde of wegjoeg tijdens de “pandemie.”

Het plan is om 17 ondersteunings- en aanvullingsschepen van de marine op een zijspoor te zetten door ze in “uitgebreid onderhoud” te zetten en hun bemanningen over te plaatsen naar andere schepen. Hierdoor komen er tussen de 600 en 700 mariniers vrij die ingezet kunnen worden in de strijd om de oorlogen van het militair-industrieel complex te voeren, schrijft Ethan Huff.

Een aanhoudend gebrek aan gekwalificeerde mariniers om de schepen te bedienen heeft de marine in een lastig parket gebracht nu de VS troepen naar het Midden-Oosten stuurt om Israël te ondersteunen terwijl de omringende Arabische landen zich klaarmaken voor oorlog.

In de “force generation reset” van het Military Sealift Command zijn twee Lewis and Clark aanvullingsschepen, een vloot-oiler, een dozijn Spearhead-klasse Expeditionary Fast Transports (EPF) en twee expeditionaire marinebases geïdentificeerd die “uitgebreid onderhoud” zullen ondergaan om meer matrozen vrij te maken.

Amerikaanse marine noemt plan “the great reset”

Het plan, dat nog niet formeel is goedgekeurd door de marine, moet nog worden goedgekeurd door de Chief of Naval Operations Adm. Lisa Franchetti. Onheilspellend genoeg noemen ze het plan “the great reset.”

Franchetti behaalde haar bachelorgraad in journalistiek aan de Northwestern University en een mastergraad in organisatiemanagement aan de University of Phoenix.

Gepensioneerd MSC commandant Rear Adm. Michael Wettlaufer is degene die verantwoordelijk is voor het opleggen van de strenge “gangway up” COVID preventiemaatregelen die volgens USNI News sterk hebben bijgedragen aan de retentieproblemen van de marine.

“Tijdens COVID kwam niemand van het schip af, mariniers werden slecht behandeld en dus begonnen ze ontslag te nemen”, vertelde een gepensioneerde MSC marinier aan de media.

Sindsdien nemen “meer mariniers ontslag dan MSC nieuwe kan aannemen … Mensen zeggen ‘Ik moest ontslag nemen omdat het een vreselijke balans is tussen werk en privé. Ik kan niet naar zee en ook nog een gezin hebben, dus ik moet weg.”

Een andere voormalige MSC zeeman zei dat hoewel hij genoot van het varen met MSC, hij zich realiseerde dat het een slechte gok was om door te gaan nadat hij had gezien hoe zijn oudere collega’s te maken kregen met scheidingen en vervreemding van hun kinderen.

“Ik kan niet veel slechts zeggen over MSC, maar toen ik wegging, ging ik weg vanwege mijn familie,” zei hij.

Sal Mercogliano, een voormalig marineman van MSC en universitair hoofddocent geschiedenis aan de Campbell University, merkte op dat de aanhoudende retentieproblemen van de marine “in feite het resultaat zijn van jarenlange verwaarlozing en wanbeheer van hun strijdkrachten.”

“Ze branden zich gewoon door mensen heen,” zei hij.

Simpel gezegd is er bij MSC al zo lang sprake van wanbeheer dat toen de extreme COVID-maatregelen werden ingevoerd, de druppel eindelijk de emmer deed overlopen. Voor elke post op een MSC schip zijn er ongeveer 1,27 zeelieden om de posities in te vullen, wat gewoon niet vol te houden is.

“Als je 100 mensen op een schip moet hebben,” zei een voormalig MSC matroos. “Er zijn op elk moment maar 27 mensen meer aan wal om die bemanningsleden te rouleren.”

Met een dergelijke verhouding kan een matroos maar één maand per keer thuis zijn, terwijl hij vier maanden achter elkaar op zee moet blijven.

“Die rekensom werkt gewoon niet,” voegde hij eraan toe.

“Niemand is in staat om een gezond evenwicht te vinden tussen werk en privéleven en om van het schip af te komen en voldoende tijd te hebben om naar huis te gaan, tijd thuis met hun gezin door te brengen, verlof op te nemen en te zorgen voor medische verzorging [in dat tijdsbestek]. Er is zoveel training vereist van elke inkwartiering op de MSC om bekwaam te blijven met de vereisten en training van de marine en koopvaardij geloofsbrieven.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
Bron: https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-marine-kreupel-door-covid-prikken-17-ondersteuningsschepen-uit-de-roulatie-vanwege-post-covid-personeelsproblemen/

Bombshell onderzoek legt direct verband tussen plotselinge sterfgevallen en Covid-vaccinaties

     03/09/2024


Een alarmerend nieuw onderzoek heeft zojuist schokgolven door de wetenschappelijke gemeenschap gestuurd door een direct verband te onthullen tussen Covid mRNA-injecties en de wereldwijde toename van plotselinge sterfgevallen, schrijft Frank Bergman.

Een groep gerenommeerde onderzoekers publiceerde hun bevindingen van het schokkende onderzoek, dat een direct verband aantoont tussen de injecties en het stijgende aantal plotselinge sterfgevallen over de hele wereld.

Het onderzoek werd uitgevoerd door dr. Christof Kuhbandner, hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Regensburg  in Beieren, Duitsland, en wiskundige prof. Matthias Reitzner aan de Universiteit Osnabrück, een openbare onderzoeksuniversiteit in de stad Osnabrück in Nedersaksen.

In hun onderzoek ontdekten de topwetenschappers een direct verband tussen de stijgende oversterfte in Duitsland en Covid mRNA-injecties.

De gewaardeerde auteurs van het onderzoek luiden nu de noodklok over de verwoestende bijwerkingen van de prikken en roepen regeringen op om een ​​grondig onderzoek in te stellen naar de explosieve bevindingen.

Het pre-printartikel voor de studie heeft als titel “Differentiële toename van oversterfte in de Duitse deelstaten tijdens de COVID-19-pandemie.”

De Duitse academische onderzoekers wilden in eerste instantie de invloed van COVID-19 op de sterfte in de zestien Duitse deelstaten analyseren.

Tijdens de analyse ontdekten ze echter dat de Covid-‘vaccins’ zelf de oorzaak zijn van de toename van plotselinge sterfgevallen, en niet het virus.

Als onderdeel van het onderzoek schatten de twee de last van de COVID-19-pandemie afzonderlijk voor elke deelstaat door de staatspecifieke oversterfte te berekenen voor de drie pandemiejaren:

  • 04/2020-03/2021
  • 04/2021-03/2022
  • 04/2022-03/2023

Vervolgens onderzochten ze een aantal belangrijke staatsspecifieke grootheden om te bepalen in hoeverre deze samenhangen met de oversterfte.

Tot de onderzochte grootheden behoren aspecten die verband houden met de pandemie (sterkte van de maatregelen, COVID-19-infecties en vaccinatiegraad) en aspecten die niets met de pandemie te maken hebben, zoals gemiddelde leeftijd, bruto binnenlands product, armoedecijfers en het percentage mensen dat zorg nodig heeft.

Bij het schatten van de oversterfte vergeleken Kuhbandner en Reitzner per staat het waargenomen aantal totale sterfgevallen met het statistisch verwachte aantal totale sterfgevallen.

Het duo maakt gebruik van Duitse sterftecijfers en trends in levensduur, staatsspecifieke bevolkingstabellen en staatsfactoren om het verwachte aantal sterfgevallen te schatten.

De resultaten leveren voor elke federale staat afzonderlijke schattingen op voor het verwachte aantal sterfgevallen door alle oorzaken als er geen pandemie was geweest.

De Duitse wetenschappers ontdekten een variatie aan oversterfte in de deelstaat tijdens de COVID-19-pandemiejaren.

In alle Duitse deelstaten was de oversterfte in het eerste pandemiejaar gering.

In het tweede pandemiejaar steeg het aantal echter en in het derde jaar schoot het zelfs nog verder omhoog.

Dit ondanks de invoering van vrijwel universele vaccinatie in de Duitse samenleving.

De toename van het aantal sterfgevallen varieerde aanzienlijk tussen de deelstaten.

Wat betreft de covariaties met de onderzochte toestandsspecifieke grootheden, vestigen de auteurs onze aandacht op twee correlatiepatronen.

“In de eerste twee jaar van de pandemie, maar niet in het derde jaar, was er een sterke correlatie tussen oversterfte en het aantal gerapporteerde COVID-sterfgevallen, wat suggereert dat de verschillen in oversterfte die eerder in de pandemie werden waargenomen, te wijten zijn aan verschillen in de mate van blootstelling aan COVID-19”, schrijven ze in het artikel van de studie.

Kuhbandner en Reitzner stellen dat “dit de toename van de oversterfte in het tweede en derde pandemiejaar niet kan verklaren, omdat het aantal COVID-19-doden in bijna alle deelstaten is afgenomen in plaats van toegenomen.”

De auteurs waarschuwen door te benadrukken dat “de toename van de oversterfte een steeds sterkere positieve correlatie met de vaccinatiegraad van een deelstaat oplevert, die in het derde pandemische jaar een waarde van r = 0,85 bereikt, wat aangeeft dat de oversterfte sterker toenam naarmate de vaccinatiegraad in een deelstaat hoger was.

“Een analyse van doodgeboortes liet precies hetzelfde patroon zien.

“Er werd geen ander systematisch correlatiepatroon waargenomen.”

Met behulp van wat de auteurs omschrijven als een “state-of-the-art methode van actuariële wetenschap om de oversterfte in de deelstaten van Duitsland in de drie pandemische jaren (04/2020 tot 03/2023) te schatten”, ontdekten ze dat de geschatte oversterfte aanzienlijke variaties vertoonde tussen de deelstaten.

Na een verkennende analyse van verschillende belangrijke staatsspecifieke grootheden, onthullen de Duitse auteurs dat slechts twee grootheden een robuuste correlatie met de waargenomen oversterfte laten zien: COVID-19-sterfgevallen en de COVID-19-vaccinatiegraad.

Belangrijk is dat de oversterfte in het eerste en tweede pandemiejaar sterk correleerde met het gerapporteerde aantal doden en infecties; en in het tweede en derde pandemiejaar werd “een steeds sterkere relatie tussen oversterfte en de vaccinatiegraad waargenomen.”

Deze observatie, “in tegenstelling tot wat je zou verwachten bij een effectieve vaccinatie”, wijst op positieve in plaats van negatieve correlaties.

Of simpel gezegd: “hoe meer vaccinaties er in een federale staat worden toegediend, hoe groter de toename van de oversterfte.”

De auteurs stellen dat de specifieke correlatiebevinding synchroon loopt met eerdere correlatiebevindingen in het temporele domein.

Uit het onderzoek blijkt dat de oversterfte het hoogst is in de maanden met een hoog aantal vaccinaties.

De wetenschappers concluderen dat de sterk stijgende oversterfte in zowel de regio’s als in de tijdsintervallen waarin veel vaccinaties plaatsvonden, direct correlatief bewijs levert dat de vaccinaties een negatief in plaats van een positief effect hadden.

Helaas ondersteunen de huidige bevindingen andere genoemde zorgen over Covid mRNA-injecties.

De bevindingen van het onderzoek bevestigen het vermoeden dat de negatieve bijwerkingen van de injecties veel groter zijn dan de positieve effecten, aldus de Duitse auteurs.

Het artikel wacht momenteel op peer review voordat het wordt gepubliceerd, zodat het meer bewijskracht krijgt.

Bron: https://dissident.one/bombshell-onderzoek-legt-direct-verband-tussen-plotselinge-sterfgevallen-en-covid-vaccinaties 

Nieuwe studie trekt de fossiele oorsprong van olie en gas in twijfel

03/09/2024

De huidige hypothese is dat ruwe olie en aardgas het product zijn van organisch fossiel materiaal. Maar een nieuw gepubliceerde studie trekt dit in twijfel. In laboratoriumexperimenten ontdekten wetenschappers dat deze koolwaterstoffen zich onder hoge druk in de aardmantel kunnen vormen, meldt Report24.

Een onlangs gepubliceerde studie met de titel ‘Genesis van diepe abiogene koolwaterstofsystemen’ betwist de wijdverbreide veronderstelling dat olie en aardgas uitsluitend uit fossiele bronnen komen. Wetenschappers onder leiding van Vladimir G. Kutcherov van het Zweedse KTH Royal Institute of Technology presenteren bewijs voor een alternatieve theorie over de vorming van koolwaterstoffen diep in het binnenste van de aarde. Dit wordt ook bepleit door andere wetenschappers ( zie hier ).

In laboratoriumexperimenten konden de onderzoekers aantonen dat koolwaterstoffen kunnen ontstaan ​​onder hoge druk en extreme temperaturen, zoals die voorkomen in de aardkorst en de bovenmantel. Bij drukken tussen 3 en 22 gigapascal en temperaturen tot 3000 graden Celsius werden aanvankelijk gasvormige koolwaterstoffen met maximaal 6 koolstofatomen gevormd. Er ontstonden ook langere koolstofketens, die typisch zijn voor aardolie.

Deze resultaten ondersteunen de zogenaamde abiogene theorie van de productie van koolwaterstoffen. Er wordt gesteld dat het merendeel van de olie- en gasvoorraden niet uit organisch materiaal is voortgekomen, maar is gevormd door geologische processen diep in de aarde.

Een sleutelelement van deze theorie zijn de zogenaamde diepe vloeistoffen: complexe vloeistofmengsels die volgens de onderzoekers fungeren als een natuurlijk katalytisch systeem. Ze bevatten onder meer methaan, waterstof, koolstofdioxide en elementaire zwavel. Dit laatste speelt een belangrijke rol bij de polymerisatie van koolwaterstoffen tot langere ketens.

Metalen zoals vanadium zijn ook bij de processen betrokken en maken de vorming van dikkere aardolie met langere koolstofketens mogelijk. Volgens de wetenschappers verklaart de variabiliteit in de samenstelling van de diepe vloeistoffen de verschillende eigenschappen van olie- en gasvoorraden.

De studie biedt een mogelijke verklaring voor verschijnselen die moeilijk te rijmen zijn met de klassieke fossielebrandstoftheorie. Deze omvatten de methaanmeren op Saturnusmaan Titan, evenals berichten over olievelden die zich lijken aan te vullen nadat ze als uitgeput worden beschouwd.

De onderzoekers benadrukken dat hun bevindingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor ons begrip van de mondiale koolwaterstofvoorraden. Als de theorie wordt bevestigd, kunnen de olie- en gasvoorraden aanzienlijk groter zijn dan eerder werd gedacht.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/nieuwe-studie-trekt-de-fossiele-oorsprong-van-olie-en-gas-in-twijfel

 

Turkije vraagt ​​om lidmaatschap van BRICS, eerste NAVO-lid dat zich aanmeldt

 03/09/2024

Sott:

In een belangrijke stap die haar internationale allianties zou kunnen hervormen, heeft Turkije officieel een aanvraag ingediend om toe te treden tot de BRICS-groep — een economische coalitie bestaande uit Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. De aanvraag signaleert Ankara’s intentie om haar buitenlands beleid en economische partnerschappen te diversifiëren te midden van veranderende wereldwijde dynamiek.

De BRICS-groep, die enkele van ‘s werelds grootste opkomende economieën vertegenwoordigt, heeft aan invloed gewonnen op het wereldtoneel, pleit voor een multipolaire wereldorde en probeert de dominantie van door het Westen geleide instellingen uit te dagen. De interesse van Turkije om lid te worden van BRICS past in de bredere strategie van het land om een onafhankelijkere rol te spelen in mondiale aangelegenheden, vooral omdat het land complexe relaties onderhoudt met zowel het Westen als andere wereldmachten.

Turkse functionarissen hebben gewezen op de potentiële voordelen van het BRICS-lidmaatschap, waaronder verbeterde economische samenwerking, toegang tot nieuwe markten en mogelijkheden voor samenwerking op belangrijke gebieden als infrastructuur, technologie en energie. De strategische ligging van Turkije, als brug tussen Europa en Azië, en zijn groeiende economie maken het land een waardevolle aanvulling op het BRICS-blok.

Deze stap komt op een moment dat de relaties van Turkije met het Westen, met name de Verenigde Staten en de Europese Unie, onder druk staan ​​vanwege een reeks kwesties, waaronder defensie, mensenrechten en regionale conflicten. Door zich nauwer aan te sluiten bij BRICS, lijkt Turkije te willen aangeven bereid te zijn om alternatieve allianties te verkennen die beter aansluiten bij haar nationale belangen.

Het aanvraagproces zal naar verwachting complex zijn, waarbij Turkije de goedkeuring van alle huidige BRICS-leden nodig heeft. Als Turkije echter wordt geaccepteerd, wordt het het eerste NAVO-lid dat zich bij de groep aansluit, wat een significante verschuiving in de wereldwijde machtsbalans betekent .

Terwijl de wereld Turkije’s bod om zich bij BRICS aan te sluiten in de gaten houdt, kan de uitkomst verstrekkende gevolgen hebben voor zowel het land als de bredere internationale orde.

Het lijkt erop dat Turkije eindelijk bereid is om de woede van de kwakkelende unipolaire machten te riskeren, voor de talloze potentiële voordelen die BRICS belooft.

bron: https://dissident.one/turkije-vraagt-om-lidmaatschap-van-brics-eerste-navo-lid-dat-zich-aanmeldt

En wederom wordt de olifant in de kamer genegeerd

 dinsdag, 03 september 2024 09:50

rsz politici gekocht corruptMet verbazing constateren de MSM dat het vertrouwen van de burger in de politiek nog steeds bijzonder laag is.

Net zoals bij de vaccinatiedoden doen de MSM alsof ze naar oorzaken zoeken, maar ook hier wordt de olifant in de woonkamer over het hoofd gezien.



Overal waar je kijkt in ons land zijn problemen en de bevolking is meer verdeeld dan ooit tevoren.

Men kijkt naar de politiek voor oplossingen en stemt iedere keer weer opnieuw in de hoop dat het dit keer toch echt wat anders gaat.

Iedere keer komt de burger bedrogen uit, want ongeacht wie of wat ze kiezen, de grotere agenda blijft gewoon doorgaan.

De burger blijft kaal geplukt worden in naam van de klimaatzwendel, het land wordt nog steeds overspoeld door vreemde culturen in het kader van het Kalergiplan, eigen inwoners kunnen fluiten naar betaalbare woonruimte en daarnaast wordt de burger steeds meer gedwongen richting digitaal identiteitsbewijs, gevolgd door digitale vaccinatiebewijzen.

Ondanks het feit dat nu bekend is dat Zelensky opdracht gaf om Nordstream 2 op te blazen, blijft onze nieuwe premier Schoof zijn onvoorwaardelijke steun uitspreken voor Oekraïne.

Niet zo vreemd dat in een dergelijk land mensen vertrouwen verliezen in de politiek.

Het vertrouwen in de politiek is nog altijd laag. Bijna de helft van de Nederlanders vindt dat de overheid onvoldoende naar burgers luistert en bijna 60 procent vindt dat de politiek ’onvoldoende opkomt voor mensen zoals zij’, blijkt uit een nieuw onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP).

Klaarblijkelijk was er een kleine opleving met de komst van het kabinet Schoof, maar dat is inmiddels ook al weer verwaterd.

In een artikel in de Telegraaf wordt vervolgens gezocht naar mogelijke oorzaken van het verlies van vertrouwen zoals de volgende:

Zo zouden politici meer het land in moeten gaan. Ook partijbijeenkomsten en inspraak zouden bijdragen aan meer vertrouwen. Bovendien zou duidelijker moeten blijken dat politici hebben moeten ’wikken en wegen’ om tot een besluit te komen. Sommige uitkomsten zijn voorspelbaar: mensen voelen zich meer gehoord als ze het eens zijn met de uitkomst, maar onwelgevallig beleid wordt wel beter geaccepteerd als burgers het idee hebben dat er in ieder geval goed is geluisterd.

Je ziet hier een herhaling van wat er gebeurt met de vaccinatiedoden.

Er wordt gekeken naar allerlei oorzaken waardoor al die oversterfte zou kunnen ontstaan, behalve naar de ‘coronavaccins’ als oorzaak.

Er wordt nu gekeken naar allerlei oorzaken van het dalend vertrouwen in de politiek, behalve naar het feit dat de meeste politici zijn gekocht en werken voor buitenlandse opdrachtgevers.

Hoe kunnen in hemelsnaam politici werken voor de belangen van de kiezer als ze als trouwe schoothondjes iedere keer weer opduiken in plaatsen als Davos om zich daar te laten hersenspoelen door Schwab en consorten?

We zien nu meer en meer hoe de politiek volledig wordt gecontroleerd door bepaalde lobbygroepen en landen zoals Amerika en Nederland al lang geen zelfstandige landen meer zijn.

Zolang wordt toegestaan dat politici lid zijn van allerlei clubjes en geheime genootschappen kan je er vergif op innemen dat ze niet voor de belangen van de burger werken.

Ze zijn er zelfs trots op dat ze via clubs als het WEF landen volledig hebben kunnen infiltreren en overnemen.

Hoe kan dan een Nederlandse burger ooit vertrouwen hebben in de politiek?
 
0:19
0:44 / 0:57

Tot zolang Nederlandse politici zich naar hartenlust kunnen laten inpakken via allerlei clubs en organisaties blijft het parlement voorlopig onze grootste vijand.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Honderden artsen in advertentie in De Telegraaf: geen prik meer


Vandaag staat onderstaande advertentie van het Artsen Collectief in De Telegraaf. Bij dit collectief zijn honderden artsen aangesloten.

‘Er wordt weer opgeroepen voor een coronavaccinatie. De zoveelste. Het Artsen Collectief vindt dit onverantwoord. De negatieve veiligheidssignalen stapelen zich op. Veilig en effectief was gebaseerd op drijfzand. In Nederland overheerst stilzwijgen hierover. Terwijl in Duitsland juist een verwoede discussie gaande is,’ klinkt het.

De lezer wordt vervolgens doorverwezen naar de website nogeenprik.nl.

der

Pure marketing

Daar valt te lezen dat uit documenten van het Duitse RIVM is gebleken dat het spreken over de ‘epidemie van de ongevaccineerden’ pure marketing was, zonder wetenschappelijke grondslag.

Ook gaat het Artsen Collectief in op de ‘zeer matige bewijsvoering’ voor de veiligheid van de mRNA-coronavaccins voor zwangeren.

De organisatie wijst er verder op dat de medische literatuur vol staat met artikelen over de ernstige bijwerkingen die de vaccins veroorzaken.

Veiligheidssignalen

Het collectief noemt een aantal veiligheidssignalen, te weten de aanhoudende, zorgelijke oversterfte, de onverklaarde geboortedaling vanaf negen maanden na de start van de coronavaccinaties bij mensen in de vruchtbare leeftijd, myocarditis en pericarditis, menstruatiestoringen, ongebruikelijke reacties van het immuunsysteem, heftige ontstekingsreacties en auto-immuunziekten, DNA-verontreiniging en het aantreffen van mRNA-vaccins in navelstrengbloed.

De afgelopen jaren stuurde het Artsen Collectief regelmatig brieven naar overkoepelde artsenorganisaties over de gevaren van de coronavaccins. Hierop kreeg zij geen of inhoudsloze reacties.

Laag in kwaliteit

Er is verder nog een verwijzing naar het rapport van professor Ronald Meester en dr. Marc Jacobs. Zij schrijven: ‘veilig en effectief’ was zogenaamd ‘door de wetenschap bewezen’, maar de studies die dat ‘aantoonden’ waren laag in kwaliteit.

Hun conclusie: ‘Het ‘follow the science’-beleid rondom covid-19 was dus eigenlijk voornamelijk gebaseerd op drijfzand’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Historische christelijke kerken branden in Frankrijk met de grond gelijk met 1 per 2 weken

    LEVRIER Guillaume / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0) / (Uitsnede)

Historische kerken branden in Frankrijk met een schokkend tempo van één per twee weken tot de grond toe af – en toch is deze situatie volgens de regering van Macron en de mainstream media volkomen normaal en is er niets aan de hand.

In het tempo waarin onder de hoede van Emmanuel Macron kerken in Frankrijk tot de grond toe afbranden, zal er tegen het einde van de eeuw geen christelijke kerk meer overeind staan, bericht Baxter Dmitry.

Maandagochtend circuleerden online afschuwelijke beelden van een enorme brand die de historische kerk van de Onbevlekte Ontvangenis van Saint Omer in Calais verwoestte.

Elon Musk plaatste zijn vraagtekens bij het tragische incident op zijn X-platform met de vraag: “Is dit absoluut brandstichting?”

Musk reageerde op een video die werd gedeeld met het onderschrift: “BREAKING: Nog een kerk in Frankrijk staat in brand. Deze is uit 1854 en heeft twee wereldoorlogen overleefd. Waarom blijft dit gebeuren? DEEL – De media laten je dit niet zien.”

Volgens de overheid, de mainstream media en factcheckers moeten incidenten als deze niet als verdacht worden beschouwd en moet iedereen die vragen stelt over waarom er zoveel kerken in Frankrijk tot de grond toe afbranden als extreemrechts worden beschouwd.

Het tempo waarin historische kerken in Frankrijk afbranden en worden aangevallen, is echter verbazingwekkend en de volharding van de regering dat het allemaal ongelukken en toevalligheden zijn, kan niet door de beugel.

IIn juli vochten brandweerlieden om een duizend jaar oude kerk in Noord-Frankrijk te redden die in vlammen opging.

Toen de brand uitbrak binnenin de spectaculaire torenspits, riep dat herinneringen op 

aan het inferno dat vijf jaar geleden de Notre-Dame kathedraal in Parijs verwoestte.

Op 24 juli drong een moslimman de basiliek Notre-Dame de l’Assomption in Nice binnen, spatte water op de brandende kaarsen en reciteerde Arabische gebeden en de Koran voordat hij verklaarde “Allah zal oordelen!”

De politie, die snel werd ingeschakeld, arriveerde en nam de 29-jarige man, die volgens het rapport “leed aan psychiatrische stoornissen,” in hechtenis.

In een ander incident, laat op zondag 14 juli, werd een andere Notre-Dame-du-Travail kerk in Parijs vernield.

Er werd een mes in de keel van een Mariabeeld gestoken en de pilaren van de kerk werden ontheiligd met anti-christelijke graffiti, waaronder “Ongelovigen moeten vijf keer per dag bidden”, “Bastaard Jezus één God Allah”, “De kerk is gewijd door Satan” en “De kerk zal worden verbrand.”

Frankrijk is niet het enige land dat te maken heeft met een golf van kerkbranden.

Christelijke gebedshuizen zijn in Canada het doelwit geworden van brandstichtingen, waarbij meerdere kerken opzettelijk zijn verwoest door branden tijdens de afgelopen kerstseizoenen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/historische-christelijke-kerken-branden-in-frankrijk-met-de-grond-gelijk-met-1-per-2-weken/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...