zaterdag 22 juni 2024

13 landen ondertekenen overeenkomst om mondiale hongersnood te bewerkstelligen door de voedselvoorziening te vernietigen

 22/06/2024


De Verenigde Staten hebben samen met twaalf andere landen een overeenkomst van het World Economic Forum (WEF) ondertekend, die tot doel heeft mondiale hongersnood te bewerkstelligen door de landbouwindustrie te vernietigen, schrijft Hunter Fielding.

Volgens de overeenkomst, opgesteld door het WEF en de Verenigde Naties (VN), veroorzaakt de voedselproductie de “opwarming van de aarde” en moet deze worden geëlimineerd.

Om ‘de planeet te redden’ van ‘klimaatverandering’, benadrukken globalisten, moeten boerderijen over de hele wereld worden gesloten.

In de WEF-overeenkomst zijn doelstellingen vastgelegd voor de hoeveelheid landbouwgrond die elk land moet elimineren om hieraan te voldoen.

Onder het mom van het terugdringen van de ‘methaanuitstoot’ hebben dertien landen de belofte ondertekend om mondiale hongersnood te veroorzaken door de landbouwproductie terug te dringen en boerderijen te sluiten.

Eerder dit jaar aangekondigd door de Global Methaan Hub van het WEF – een kliek van crisisingenieurs die publieke paniek uitbuiten om de wereldvoedselvoorziening te vernietigen – zijn deze dertien landen:

  • Argentinië
  • Australië
  • Brazilië
  • Burkina Faso
  • Chili
  • Tsjechische Republiek
  • Ecuador
  • Duitsland
  • Panama
  • Peru
  • Spanje
  • De Verenigde Staten
  • Uruguay.

Stel je voor dat er geen vleesproductie zou zijn uit Australië, Brazilië en de VS.

Dit is het doel van de globalisten.

En ze geven toe dat het allemaal deel uitmaakt van de klimaatfraude, die trouwens grondig is ontmaskerd als een hoax.

Zoals Luis Planas, de Spaanse minister van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening, zegt:

“Ik ben blij om de gedeelde inzet van de internationale gemeenschap te zien om de methaanemissies door de landbouw te verminderen als een middel om de doelstellingen te bereiken waarvoor we hebben getekend in het Klimaatakkoord van Parijs.”

“Voedselsystemen zijn verantwoordelijk voor 60% van de methaanuitstoot”, waarschuwt Marcelo Mena, CEO van de Global Methaan Hub.

Ze zegt dat landbouw de planeet vernietigt.

Vandaar hun eis om boerderijen te sluiten.

Zonder boerderijen heb je geen voedsel.

En zonder eten krijg je precies waar Kamala Harris dit weekend om vroeg: ‘Verminderde bevolking.’

De ontvolkingsagenda is niet eens meer een geheim.

Ze scheppen erover op .

En hier is hun logica: VOEDSEL = OPWARMING VAN DE WERELD.

Dus vallen ze voedsel aan en sluiten het af.

John Kerry (VS) zei in een verklaring:

“Het beperken van methaan is de snelste manier om de opwarming op korte termijn terug te dringen.

“Voedsel en landbouw kunnen bijdragen aan een toekomst met een laag methaangehalte door de productiviteit en veerkracht van boeren te verbeteren.

“We verwelkomen landbouwministers die deelnemen aan de implementatie van de Global Methaan Pledge.”

Koeien en kippen worden vervangen door krekels en insectenlarven

Geniet van de knapperige nepvleespasteitjes en Cricket McNuggets.

Binnenkort zul je insecten eten omdat vlees enorm onbetaalbaar zal zijn – en alleen beschikbaar zal zijn voor rijke elites – omdat de regeringen boerderijen en ranches sluiten.

Zoals journalist Leo Hohmann uitlegt:

.

“We kunnen op basis van deze taal aannemen dat onder de praktijken die worden overwogen, het vervangen van een groot deel van de rund- en melkvee-, varkens- en kippenbestanden waarvan de bevolking afhankelijk is voor hun eiwitten, wordt vervangen door insectenlarven, meelwormen, krekels, enz.

“De VN, het World Economic Forum en andere NGO’s promoten al jaren vleesloze diëten en de consumptie van insecteneiwitten, en miljardairs hebben geïnvesteerd in de bouw van enorme insectenfabrieken in de staat Illinois, Canada en Nederland, waar Meelwormen, krekels en andere insecten zullen worden verwerkt als additieven voor de voedselvoorziening, vaak zonder duidelijke labels die mensen precies vertellen wat ze eten.”

Hohmann verwijst ook naar de voorspelling van Deagel, die een vermindering van de Amerikaanse bevolking met bijna 70 procent in 2025 voorspelt:

‘Er is geen efficiëntere manier om te ontvolken dan door oorlog, hongersnood en plagen.

‘Is het niet interessant dat alle drie deze beproefde moordmethoden momenteel in het spel zijn?

https://dissident.one/13-landen-ondertekenen-overeenkomst-om-mondiale-hongersnood-te-bewerkstelligen-door-de-voedselvoorziening-te-vernietigen


John Kerry: ‘Het is tijd voor Amerikaanse boeren om uit te sterven’

Biden’s speciale presidentiële gezant voor klimaat, voormalig senator John Kerry, heeft verklaard dat het tijd is om in de voetsporen van Nederland te treden en Amerikaanse boeren te laten uitsterven om de planeet te redden. “Veel mensen hebben geen idee dat de landbouw verantwoordelijk is voor ongeveer 33 procent van alle uitstoot van de wereld”, … Meer lezen overJohn Kerry: ‘Het is tijd voor Amerikaanse boeren om uit te sterven’

Dissident.one

https://dissident.one/john-kerry-het-is-tijd-voor-amerikaanse-boeren-om-uit-te-sterven


Pfizer-baas: ‘Covid was een repetitie’ en ‘onze beste dagen komen nog’


Pfizer-baas Albert Bourla deed eerder bij The Economic Club of Chicago enkele opmerkelijke uitspraken die destijds grotendeels onopgemerkt voorbij gingen, maar die nu de tongen losmaken.

“Ik denk echt dat de beste dagen van Pfizer nog moeten komen, omdat Covid voor mij een soort repetitie was,” zei Bourla.

“Hoe je een organisatie kunt mobiliseren en het onmogelijke mogelijk kunt maken [in de strijd tegen] een belangrijke ziekte,” voegde hij toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Buitengewoon verontrustend

Bourla liet weten dat zijn bedrijf zich de komende jaren zal bezighouden met kanker ‘en vele andere dingen’.

“Zoals we steeds hebben gezegd: Covid was een oefenronde voor een nog groter tiranniek project,” zegt arts en advocaat Simone Gold. “Dit is buitengewoon verontrustend.”

‘Kanker is ons nieuwe Covid’

Onlangs zei Bourla op Fox Business te verwachten dat hij flink gaat scoren met kankermedicijnen. Hij nam zelfs het woord ‘kaskraker’ in de mond.

“Oncologie is ons nieuwe Covid,” zei hij. Eind vorig jaar nam Pfizer voor 43 miljard dollar het biotechbedrijf Seagen over, dat gespecialiseerd is in medicijnen die tumorcellen doden.

Er verschijnen ook steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die de mRNA-vaccins van Pfizer tegen corona linken aan kanker.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

GEDAGVAARD: Bill Gates stelt dat de Nederlandse rechter niet bevoegd zou zijn om over hem te oordelen


Miljardair Bill Gates heeft een belangrijke incidentele procedure aanhangig gemaakt voor de rechtbank in Leeuwarden. Daar loopt al enige tijd een rechtszaak tegen hem, Mark Rutte, Albert Bourla en een aantal andere prominenten, die is aangespannen door slachtoffers van vaccinatieschade.

De incidentele procedure is op 21 februari door Gates gestart. Het gevolg daarvan is dat de zaak wordt opgeschort tot in de procedure is beslist. Gates heeft de rechtbank verzocht zich jegens hem niet bevoegd te verklaren. Oftewel: Bill Gates stelt dat de Nederlandse rechter niet bevoegd zou zijn om over hem te oordelen.

De advocaten van de eisers en gedaagden in het incident (de slachtoffers) hebben op 15 maart onderbouwd verweer gevoerd. Dat was voor Gates de aanleiding om de rechtbank een e-mail te sturen, waarin hij verzoekt een mondelinge behandeling, dan wel een pleidooi te houden.

Slechts 1,5 uur

De advocaten van de slachtoffers zijn akkoord met een mondelinge behandeling waarbij zij namens de slachtoffers uitgebreid zullen kunnen pleiten. De advocaten hebben de rechtbank namens de slachtoffers dan ook om een uitgebreid pleidooi verzocht.

De rechtbank heeft uiteindelijk een mondelinge behandeling bepaald met een zittingsduur van slechts 1,5 uur.

De advocaten van de slachtoffers maken uit dit tussenvonnis op dat de rechtbank uit het oog is verloren dat in de incidentele procedure de primaire stellingname van de slachtoffers – COVID-19 is geen ziekte, maar een project onder de naam ‘COVID-19: The Great Reset’ – centraal dient te staan.

Bewust misleid

Deze feitelijke grondslag van de vordering van de slachtoffers vormt immers ook de juridische reden waarom de rechtbank in Leeuwarden bevoegd is om over Gates te oordelen. De slachtoffers zijn door Gates en alle andere gedaagden op onrechtmatige wijze (bewust) misleid om zodoende COVID-19-injecties te nemen, betogen de advocaten.

Het door de rechtbank gewezen tussenvonnis geeft zich daarvan geen rekenschap, wat blijkt uit het feit dat zij slechts 1,5 uur voor de gehele mondelinge behandeling wenst vrij te maken, zeggen ze.

In persoon te verschijnen

“Deze procedure is van groot maatschappelijk (wereld)belang, waarbij aan de slachtoffers door de rechtelijke macht in het kader van de volledige waarheidsvinding alle mogelijkheid en tijd moet worden gegeven om aan te tonen dat COVID-19 een project is, dat mede wordt geleid door Gates.”

Gates is door de rechtbank aangezegd in persoon te verschijnen voor de mondelinge behandeling in de door hem aanhangig gemaakte procedure, die plaatsvindt op 18 september om 13.15 uur.

Meer informatie vind je hier op de website van de stichting Recht Oprecht.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Schrikbarende resultaten’: Deze nieuwe studie is de laatste nagel aan de doodskist van de COVID-19-vaccins


Vorig jaar verwijderde het medisch-wetenschappelijke tijdschrift The Lancet een explosieve studie over het coronavaccin binnen 24 uur van haar preprint-server.

Artsen Peter McCullough, Harvey Risch, Roger Hodkinson, William Makis, Mark Trozzi en collega’s hebben gespeurd naar alle gepubliceerde autopsierapporten over coronavaccinatie tot 18 mei 2023. Uit 325 gedocumenteerde autopsiegevallen bleek dat 240 (73,9 procent) sterfgevallen waren veroorzaakt door het vaccin.

14,3 dagen

Het onderzoek werd binnen 24 uur honderdduizenden keren gedownload, totdat The Lancet het plotseling van haar preprint-server haalde. Volgens het tijdschrift ‘worden de conclusies niet ondersteund door de onderzoeksmethode’.

McCullough wees erop dat het gaat om een standaard zoekmethode. “En het betreft autopsies. De resultaten spreken voor zich.”

De mensen stierven gemiddeld 14,3 dagen na vaccinatie. De meeste sterfgevallen zijn binnen een week na het laatste vaccin geregistreerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Overwinning

De gecensureerde studie heeft collegiale toetsing doorstaan en is nu gepubliceerd in Forensic Science International. Arts Makis spreekt van een overwinning van de wetenschap op censuur.

Ondernemer Rutger van den Noort las het onderzoek en noemt de resultaten ‘schrikbarend’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...