zondag 4 juni 2023

Nieuwe film over het Grote Ontwaken: ‘Mensen kunnen niet meer terug in de Matrix’


 Toen de wereld begin 2020 wegzakte in de modder van een almaar ziekelijkere tirannie, begon filmmaker Mikki Willis zich af te vragen hoe ze iedereen meekregen.

Hij begon zich te verdiepen in historische gebeurtenissen waarbij mensen handelden in strijd met hun eigenbelang.

Het enige mechanisme dat kan verklaren wat er gebeurde in de samenleving, is iets wat ook wel massavorming wordt genoemd, zegt psycholoog Mattias Desmet in The Great Awakening, een nieuwe film van Willis.

Tot slaaf gemaakt

“Wij maken de toekomst,” zei Klaus Schwab. “We hebben een Grote Reset nodig.” Zijn adviseur Yuval Harari zei dat we beschikken over de technologie om mensen op grote schaal te hacken.

Schwab zei ook: “Wie zich die technologieën meester maakt, zal meester over de wereld zijn.”

Wanneer zij zeggen dat je gelukkig zult zijn, bedoelen ze dat je tot slaaf gemaakt zult worden, stelt David Martin in de film.

De massa wordt wakker geschud

Ze gebruiken angst en isolatie om massapsychose te veroorzaken, voegt wijlen Vladimir Zelenko toe.

Tegelijkertijd beginnen mensen over de hele wereld te ontwaken. De massa wordt wakker geschud. “Open je ogen,” zegt Zelenko.

“Dit is het Grote Ontwaken,” aldus Willis.

“Mensen kunnen niet meer terug in de Matrix. Velen proberen het, maar het kan niet.”

De film gaat op 3 juni in première.

Dr. Naomi Wolf onthult de ontvolkingsagenda van Pfizer, zoals blijkt uit hun eigen documenten

juni 3, 2023   4269   11  

Deze mensen [machthebbers] willen niet dat we zelfvoorzienend zijn,” concludeerde Dr. Naomi Wolf voor een live publiek op een recent VAC familie-evenement. “Ze willen dat we afhankelijk en bang zijn.”

Op welke zelfvoorzienende eigenschap richten ze zich het meest? Ons vermogen om ons voort te planten, verklaarde Dr. Wolf.

“Eén ding dat mensen al duizenden jaren kunnen doen, is seks hebben en baby’s krijgen zonder enige tussenkomst of hulp van iemand anders. Het is een geweldige manier waarop het menselijk ras zelfredzaam is – dat het een catastrofe kan overleven. Welnu, de Tech Bros. en waarschijnlijk China willen ons dat afnemen. Dit staat duidelijk in de Pfizer-documenten.”

“Er is een gedeelte van de Pfizer-documenten waarin Pfizer de ongewenste voorvallen uitsplitst en concludeert dat 72% daarvan door vrouwen wordt opgelopen,” ging ze verder. “En daarvan – en dit zijn de woorden van Pfizer – is 16% quote-unquote “reproductieve stoornissen” vergeleken met 0,49% voor mannen. Ze zijn dus erg gericht op voortplanting, op de vrouwelijke voortplanting.”

“Ik geloof dat ze vooral de vrouwelijke voortplanting probeerden te verstoren,” stelde Dr. Wolf vast. “En de vraag is, hoe weet ik dat? En het antwoord is uit de structuur van waar ze naar keken. Nogmaals, ik ben literatuurcriticus, maar dit is een mysterieroman waarin de vraag is: hoe voorkomen we dat vrouwen gezonde baby’s krijgen? Dat is het verhaal van de Pfizer-documenten.”

“Dus in de Pfizer-documenten staat een grafiek,” vertelde Dr. Wolf.

“En als vrouw is dit een van de pijnlijkste dingen om te zien. En ik ben Joods. En mijn grootmoeder verloor negen broers en zussen aan de Holocaust. Dus ik zeg dit niet zomaar, maar deze grafiek is van het Mengele-type. Het is Mengele wetenschap.”

 

“Waarom is het Mengele wetenschap?” vroeg ze. “Omdat ze 20 verschillende vreselijke dingen opsommen die kunnen gebeuren met de menstruatie van vrouwen.”


Machinevertaling Yandex (klik voor groot)

 

Hier vindt u een lijst met meer ongewenste bijwerkingen bij de voortplanting.

Dit is een fractie van de 20 verschillende manieren waarop Pfizer toegeeft dat de mRNA injectie de reproductieve gezondheid van vrouwen kan ontregelen of beïnvloeden:

– Zware menstruatiebloedingen – 27.685 gevallen

– Menstruatiestoornis (pijn, hevig bloeden of geen menstruatie) – 22.145 gevallen

– Onregelmatige menstruatie (onregelmatige cyclusduur) – 15.083 gevallen

– Vertraagde menstruatie – 13.989 gevallen

– Dysmennorroe (pijn tijdens de menstruatie) – 13.904 gevallen

– Intermenstrueel bloedverlies (bloedingen tussen de menstruaties door) – 12.424 gevallen

– Amenorroe (geen menstruatie) – 11.363 gevallen

– Polymenorroe (meerdere menstruaties) – 9.546 gevallen

– Vaginale bloeding (overmatig bloeden van het vrouwelijke voortplantingssysteem) – 4.699 gevallen.

– Oligomenorroe (onregelmatige menstruatie) – 3.437 gevallen

Ik kijk naar geruïneerde levens, treurde Dr. Wolf

“En zij [Pfizer] noteren ze gewoon rustig, één voor één.”

Er is ook een groep in Frankrijk met de naam Où est mon cycle, wat zich vertaalt naar “Waar is mijn cyclus?”


Dr. Wolf beschreef “supervreemde dingen” in de Pfizer-documenten, zoals “tienjarige meisjes die menstrueerden toen ze voor het eerst geïnjecteerd werden” en “vrouwen in de 80 en 90 die al lang postmenopauzaal waren en weer bloedden nadat ze geïnjecteerd waren”.

Het was niet genoeg voor Pfizer om toe te kijken hoe vrouwen geruïneerd werden, aldusi Dr. Wolf

“Nogmaals, ik blijf zeggen dat dit een ziekteverwekker voor de luchtwegen is. Waarom zijn ze zo gefocust op seks? Op een gegeven moment koppelen ze gevaccineerde mannelijke ratten aan ongevaccineerde vrouwelijke ratten. Dan doden ze hen en ontleden en bekijken ze de cellen van hun geslachtsorganen. Oké? Ze zijn dus heel erg gefocust op seksualiteit bij zoogdieren.”

 


Ophoping van het geïnjecteerde materiaal in de eierstokken versus de testikels.

En je hoeft geen raketgeleerde te zijn om erachter te komen dat de mRNA-injecties van Pfizer vruchtbaarheidsproblemen zouden veroorzaken, benadrukte Dr. Wolf

“Je hebt wiskunde van groep 8 nodig om te raden dat als vrouwen in 2021 vreselijke menstruatieproblemen hebben, er in 2023 vruchtbaarheidsproblemen zullen zijn, toch?”


Machinevertaling Yandex (klik voor groot)

 

“Dus nu is het 2023,” betreurde Dr. Wolf, nu die vruchtbaarheidsproblemen werkelijkheid zijn geworden. “Igor Chudov vergeleek databases in landen over de hele wereld. Er zijn een miljoen vermiste baby’s in Europa. Ze zijn nooit geboren. Er zijn twee keer zoveel miskramen en spontane abortussen in Schotland en een daling van 13% tot 20% in levendgeborenen over de hele wereld. Er zijn twee of drie keer zoveel spontane abortussen en miskramen in Tel Aviv als voorheen. En zo verder over de hele wereld. En nu weten we waarom. Nu kennen we het mechanisme.”

Het is dus niet alleen een aanval op de mensheid; het is een aanval op onze toekomst,  besloot Dr. Wolf

“Het is niet alleen een aanval op ons. Het is niet alleen een massamoord, de taal waar Ofcom bezwaar tegen maakte, maar het is een existentiële aanval. En denk er chronologisch over na. Ik ben erg bezorgd dat een bron in Groot-Brittannië zei dat ze deze informatie 20 jaar lang wilden blokkeren. Want ik heb zoiets van, wat verwachten ze dat er over 20 jaar gebeurd is?”

“Ik denk dat dit het topje van de ijsberg is,” vervolgde ze. “We [DailyClout/War Room Volunteers] hebben een rapport over turbokanker, we hebben een rapport over beroertes, we hebben een rapport over leverschade, nierschade.”

 

“Ik wil u niet depressief maken, maar overal om u heen zijn mensen die lijden aan ziekten,” treurde Dr. Wolf. “Geen van hun artsen vertelt hen dat deze ziekten als bijwerkingen in de Pfizer-documenten staan en dat we nu de mechanismen ervan begrijpen.”

“En als u wilt weten wat er met uw dierbaren gebeurt, lees dan alstublieft de rapporten op Dailyclout.io,” drong Dr. Wolf aan.

Ze zijn gratis. Of bestel het boek, alstublieft. Daar staat het allemaal [het bewijs] in. Maar overal om u heen, overal om mij heen, zijn mensen die lijden en sterven aan bijwerkingen die in deze documenten staan en waar ze vanaf wisten.”

De volledige toespraak van Dr. Wolf kunt u bekijken in de video hieronder:

What’s in the Pfizer Documents w/ Dr. Naomi Wolf

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2ra8xs-whats-in-the-pfizer-documents-w-dr.-naomi-wolf.html

Via Dailyclout.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer “Vertrouwelijk Rapport”

Wetende, zoals ik nu doe, dat Pfizer en de FDA wisten dat er baby’s stierven en dat de melk van moeders verkleurde door alleen maar naar hun eigen interne dossiers te kijken; wetende, zoals ik doe, dat zij niemand waarschuwden, laat staan dat zij stopten met wat zij aan het doen waren. Zo – ik … Meer lezen overBeste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer “Vertrouwelijk Rapport”


Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/beste-vrienden-sorry-dat-ik-een-genocide-aankondig-dr-naomi-wolf-over-het-pfizer-vertrouwelijk-rapport/


Nederlandse “boerfamilies huilen elke dag aan de keukentafel”, zelfmoorden vanwege globalistische klimaatveranderingstirannie, waarschuwt Nederlands parlementslid Robert Roos

mei 19, 2023   5565   43  


Europarlementariër Robert Roos sprak met Remix News over immigratie, de invloed van de media en waarom hij de politiek verkoos boven comfortabelere opties. (Bron: Mandiner)

De Nederlandse Europarlementariër Robert Roos, van de politieke partij JA21, sprak in een exclusief interview met Remix News over de benarde situatie van Nederlandse boeren, massa-immigratie en overbevolking, en waarom de Nederlandse media “de lange arm van de regering” is geworden.

Momenteel wil de Nederlandse regering 3.000 boerderijen in Nederland opkopen, en als ze niet akkoord gaan, wordt hun land in beslag genomen. De regering biedt hen 120 procent van de waarde van hun land. A) Denkt u dat dit een eerlijk aanbod is, en B) Denkt u dat ze het zullen aanvechten?

Het is überhaupt niet eerlijk, want ze hebben deze boeren al jaren kapot gemaakt, en de mensen zijn zo wanhopig dat veel gezinnen elke dag huilend aan de keukentafel zitten, en er hebben zelfs al een paar boeren zelfmoord gepleegd. Echt, zo erg is het. Onze regering en ook de banken steunden een plan om grotere boerderijen te creëren, dus de boeren kochten het land van hun buren, en ze creëerden enorme boerderijen omdat dat het beleid was dat door de regering en ook door de banken werd bevorderd. Zij wilden dat de boerderijen hun bedrijven zouden uitbreiden. En nu is het beleid plotseling gericht op kleinere boerderijen. Dit is ook het beleid van de EU. En dan komt daar nog de stikstofregelgeving bij. Deze boeren hebben nu deze enorme bedrijven, wat grote schulden betekent, enorme schulden, omdat ze moesten investeren. En nu komt de regering met het idee dat ze dit stikstofprobleem hebben, en de boerderijen moeten sluiten of kleiner worden.

De banken draaien zich om en zeggen: dan is uw bedrijf – want een boerderij is echt een bedrijf – nog maar 50 procent waard in vergelijking met gisteren. Deze mensen hebben dus enorme schulden. Ze zitten gevangen in een systeem waar ze nooit om gevraagd hebben. Ze volgden de regels, en nu worden ze in een richting geduwd die voor hen echt wanhopig is.

Ze weten niet wat ze moeten doen. Het is zo moeilijk. Deze boerderijen gaan van generatie op generatie. Er zit dus veel geschiedenis vast in deze boerderijen, en als je wanhopig bent en niet meer weet wat je moet doen, en je wordt jaar na jaar geconfronteerd met onzekerheid, dan draait de regering zich om en zegt: “OK, we hebben een uitweg voor je, we kunnen je geld geven.” Ik denk dat veel boerenbedrijven dat zullen doen, wat een ramp is omdat zij na de Verenigde Staten de grootste voedselproducent ter wereld zijn. Nederland is maar een klein landje, maar we produceren zoveel voedsel voor de rest van de wereld. Dat is een probleem, want we hebben nu 8 miljard mensen.

Dus het is niet logisch, het is een ramp, het is niet eerlijk, en ik hoop dat er veel boeren zijn die zich gesteund voelen door de laatste verkiezingen, want onze Boerenburgerbeweging had een verpletterende overwinning tijdens de verkiezingen van maart. En ik hoop dat de boeren zich gesteund voelen en niet opgeven.

Uw partij heeft veel gemeen met de BoerBurgerBeweging (BBB) partij. Maar tegelijkertijd hebben ze waarschijnlijk het kiezersaandeel van uw partij opgevreten.

Dat hebben ze gedaan.

Dus wat zijn uw gedachten over het in het oog houden van de belangen van uw partij terwijl u ook een partijleider bent die net zijn blijdschap uitsprak over de verkiezingsoverwinning van een andere partij?

Het gaat niet om mij. Het gaat niet om mij, het gaat niet om mijn politieke partij, het is gewoon een instrument om dingen te bereiken. Dus ik ben erg blij met deze BBB-beweging. Dit is de BBB, de Nederlandse naam voor de BoerBurgerBeweging. Als zij het werk doen, vind ik het prima. Als ze het systeem verstoren, is dat goed, want we hebben wat ik noem een “partijkartel”. Het maakt niet uit of je op de liberalen of op de groenen stemt. Ze hebben dezelfde agenda, alleen kleine verschillen over kleine onderwerpen, maar onze liberalen zouden klassieke liberalen moeten zijn, en ze zouden kleine bedrijven moeten steunen. Maar nu stemmen ze voor de groene agenda, de socialistische agenda.

 

Nu verstoort deze BBB-partij het systeem, wat heel, heel goed is, en daar ben ik erg blij mee. Dus het is nog beter, want als ze het werk willen doen, als ze het werk kunnen doen, ga ik iets leuks doen. Want ik heb dit nooit voor mezelf gedaan, nooit.

Zou u zich ooit een fusie met de BBB of een andere partij kunnen voorstellen?

In Nederland hebben we 150 zetels in het nationale parlement. En we hebben 20 politieke partijen, dat is gekkenwerk. Het is heel moeilijk om een coalitie te vormen, en ik denk dat dit komt omdat we nu zoveel afsplitsingen hebben gehad. We hebben geen kiesdrempel, dus voor iedereen die een politieke partij wil oprichten, haal je wat handtekeningen en dan ben je op weg. Maar ik denk dat er een punt moet komen waarop we sommige politieke partijen moeten samenvoegen.

Ik ben daar een groot voorstander van, maar het is ook moeilijk omdat politieke leiders over hun eigen ego heen moeten stappen omdat ze dan geen partijleider meer zijn. En dat is het probleem met de politiek. De meeste politici maken er carrière mee, maar ik denk dat er een moment komt waarop we moeten fuseren.

Er zijn wat geruchten of beweringen op social media, en misschien kunt u wat duidelijkheid verschaffen. Het gerucht gaat dat een deel van het land van deze boeren zou worden geconfisqueerd voor de bouw van flatgebouwen door rijke projectontwikkelaars en dergelijke. Is dit gerucht waar?

We hebben het al gezien, en het is geen gerucht, het is gewoon een feit. Ze hebben het land van een boer gekocht, en er tijdelijke huizen voor immigranten op gebouwd. Dit is een jaar geleden, maar het is niet eens een gerucht. Als u dat twee jaar geleden had gezegd, zouden ze u helaas antwoorden dat u een samenzweringstheoreticus bent, maar nu is het gewoon een feit. En ik denk dat ze natuurlijk het land willen hebben en meer huizen willen bouwen. Daarom hebben ze ook die stikstofkwestie gebruikt, wat echt te gek is.

Onze regels zijn 4.000 keer strenger dan bijvoorbeeld in Duitsland. Wij zijn dus een land van de Europese Unie, maar als het op regels aankomt, doen ze wat ze willen. Maar natuurlijk hebben ze het land nodig. Waarom zouden ze het anders afpakken?

Dus ze gaan het niet gewoon omzetten in bossen, bijvoorbeeld?

Nee, ze gaan het gebruiken voor huisvesting en ontwikkeling. Zoals u misschien heeft gehoord, is Nederland sinds de jaren negentig gegroeid. Toen hadden we 15 miljoen mensen. En nu, in 2023, hebben we 18 miljoen mensen. Dus we zijn binnen 30 jaar gegroeid met, nou ja, 20% of zoiets.

Nederland is toch een van de dichtstbevolkte landen ter wereld?

Wij zijn het dichtstbevolkte land, ja, van Europa. En daarom werkt ook de Europese Unie niet. We hebben de habitatrichtlijn, en die wees 2000 gebieden aan als beschermd, maar dat betekende ook dat er geen stikstof van de boeren in die gebieden terecht mocht komen. Stikstof helpt echter bomen groeien, dus stikstof dient ook een doel.

Maar nu komt de EU-natuurherstelwet eraan. En daarover wordt nog voor de zomer gestemd in het (EU-)parlement; als deze wet wordt aangenomen, gaat ons hele land (Nederland) op slot voor nieuwbouw.

We zullen geen huizen meer kunnen bouwen, zelfs geen windmolens meer, wat vanuit mijn perspectief een goede zaak is. Maar over het geheel genomen zal ons land worden afgesloten.

 

Want wij zijn het dichtstbevolkte land van Europa. Dus daarom zie je dat al dat one-size-fits-all perspectief niet klopt, want wij zijn een heel ander land dan bijvoorbeeld Finland. Finland is vijf keer zo groot als Nederland en heeft vier keer zo weinig inwoners.

Is dit niet een algemene trend in heel Europa dat groene partijen of andere partijen die het milieu bevorderen, de uitstoot willen verminderen en tegelijkertijd tienduizenden of zelfs honderdduizenden immigranten binnenhalen die een eerstewereldlevensstijl willen aannemen? Ze zullen eisen om vlees te eten, eisen om in mooie auto’s te rijden, zelfs Erdoğan moedigde hen daar jaren geleden al toe aan. Hoe is deze tegenstelling te verklaren in een land als Nederland, waar het in theorie lijkt alsof je in zekere mate ruimte tekort komt?

Ja, dat is ook zo.

Natuurlijk is het hypocriet, en doen ze alsof. Maar het is ook gewoon zo dat feiten er niet toe doen.

Het gaat niet om argumenten, het gaat om ideologie. En wat betreft de mensen die binnenkomen, het zijn niet allemaal vluchtelingen, maar het zijn ook mensen die op zoek zijn naar een beter leven. En ik neem het deze mensen niet kwalijk. Als ik een van hen was, zou ik waarschijnlijk hetzelfde doen. Ik neem het mijn regering kwalijk dat zij dit laat gebeuren.

Maar natuurlijk, als er deze enorme toestroom van mensen is, zal dat een enorme voetafdruk hebben op wat links een probleem vindt, klimaatverandering, maar ook in de natuur, omdat deze (immigranten) dezelfde manier van leven zullen hebben als de andere mensen in Nederland. En ze zullen doen wat u noemde: ze zullen een auto kopen, een huis, en de dingen doen die wij normaal vinden.

Maar als u over dit punt begint, dan bent u een racist. Ze willen er geen echt debat over, en ze willen geen argumenten horen. Als je zegt dat we meer energie nodig hebben omdat er meer mensen zullen komen – dat duurzame energie misschien niet zal uitpakken zoals ze veronderstellen – dan ben je een klimaatontkenner. Als je zegt dat we de illegale immigratie moeten stoppen, ben je weer een racist. En zo kan elk, laten we zeggen volwassen debat dan onmiddellijk eindigen, en dat willen ze omdat ze geen argumenten meer hebben en daarom nemen ze hun toevlucht tot het uitschelden van je.

Maar zolang onze media niet het echte verhaal geven van wat er gaande is, zullen de meeste mensen in Nederland of waar dan ook geen idee hebben omdat het een zeer sterke boodschap is van deze Groenen die door de media wordt ondersteund.

In termen van de media, Remix News had nog niet zo lang geleden een video waarin je praat over COVID-vaccins. De video ging viraal op Twitter en enkele andere platforms. En Facebook sloeg ons met een factcheck hierop, en natuurlijk, het verminderde het bereik van de video. Is er een echt antwoord op censuur in deze kwestie en andere, althans vanuit Nederlands perspectief?

De factcheck is belachelijk. Laten we daarmee beginnen. De factcheck beweerde: “Pfizer heeft nooit beweerd dat zij het vaccin heeft getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus voordat het vaccin op de markt kwam.”

Maar dat was niet mijn argument. Mijn argument was dat de regeringen ons misleidden en zeiden dat je het voor de hele samenleving moet doen om de verspreiding te beperken. Je moet het doen om je grootmoeder en je grootvader te beschermen, en dat was nergens op gebaseerd. Het was niet gebaseerd op feiten.

Dus u zegt dat de factcheck zeer misleidend was?

Ja, want ze controleerden iets wat ik niet eens heb gezegd. En ik was daar heel duidelijk in, in mijn bericht.

 

Maar desondanks weigerde de heer (Albert) Bourla, de CEO van Pfizer, ook tegen de regering te zeggen: “Sorry, we hebben dit vaccin niet getest op het stoppen van de overdracht.” De regering zei dus dat u het vaccin moet nemen voor de samenleving, anders zou u het virus verspreiden.

En het andere is dat deze zogenaamde factcheckers, sommigen van hen zijn journalisten, waarom stelden zij niet de vraag of het vaccin echt de verspreiding van het virus stopt? Waarom moest ik de vraag na een paar jaar stellen, waarom deden ze dat niet? En nu geven ze mij de schuld, deze zogenaamde factcheckers, maar niet alleen hen, ook de nieuwszenders en de mainstream media. Zij zijn er om de overheid te controleren en kritische vragen te stellen. En we zien die kritiekloze berichtgeving niet alleen over vaccins, maar het gaat over allerlei dingen. Het gaat ook over energie. Het gaat ook over illegale immigratie.

Ze zijn er om de overheid te steunen. Het is een systeem. Onze nationale televisie bijvoorbeeld, ontvangt 1 miljard euro per jaar. En voor dat geld steunen ze onze regering.

Ze hebben het altijd over pluralisme, maar zelfs in mijn land is er geen pluralisme. Het is er gewoon niet. Het is gewoon de lange arm van onze regering. Ze houden de mensen dom en de regering verschaft hen werk. Zo werkt het systeem. Het klinkt een beetje cynisch, maar in zekere zin is het gewoon zo.

U was een ondernemer. Waarom zou u zich onderwerpen aan het gescheld en de druk van de politiek, uw privéleven opgeven om de politiek in te gaan waar u een nazi, een racist en diverse andere namen worden genoemd?

Omdat ik twee kinderen heb. Ik heb twee zonen. Zij zijn nu volwassen. Toen ik de politiek inging, ik denk dat mijn zoon toen 16 was. Ik zit nu zes jaar in de politiek. En ik wil een land doorgeven dat veilig is, dat welvaart kent en waar de democratie goed functioneert.

Nederland is dus zo’n mooi land, en we gaan achteruit. Het is niet erg democratisch meer. Dus iemand moet deze strijd aangaan, en ik heb besloten dat te doen. En het kan me niet schelen – nou ja, laat ik zeggen dat het me niet kan schelen wat mensen over me denken. Wat zeggen ze over mij? Het kan me niet schelen. Het kan me gewoon niet schelen. Ik durf zelfs over mezelf te zeggen: Ik ben een goed mens. Ik heb mijn vrouw ontmoet toen we 16 waren, we zijn nog steeds samen. Ik heb veel belasting betaald. Ik heb twee kinderen opgevoed. Ze doen het heel goed. Ik heb in mijn leven misschien vier boetes gehad voor drie kilometer te hard rijden en één parkeerbon. Ik geloof dat ik een goed mens ben, dat durf ik van mezelf te zeggen.

En tegelijkertijd is de strijd voor vrijheid niet voor lafaards. Dus iemand moet het doen. En ik heb er geen spijt van. En ik waardeer ook dat veel mensen heel blij zijn met wat ik doe.

En als je een mening hebt, hebben mensen een mening over mij, en ze hebben daar recht op in dit prachtige land. Iedereen mag zijn eigen mening hebben, en ze mogen die ook publiceren.

Maar wij zijn een vrij land omdat mensen zoals ik in onze geschiedenis hebben gevochten voor het recht op vrije meningsuiting.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nederlandse-boerfamilies-huilen-elke-dag-aan-de-keukentafel-zelfmoorden-vanwege-globalistische-klimaatveranderingstirannie-waarschuwt-nederlands-parlementslid-robert-roos/

De amish negeerden alle coronamaatregelen en vaccineerden niet, dit is het resultaat

De Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch sprak met Janelle Good uit Lancaster County in de staat Pennsylvania, het land van de amish.

Hoe gingen de amish om met corona? Gingen ze in lockdown? Volgden ze de coronamaatregelen op? Nee, ze negeerden alle maatregelen, vertelde Good.

Ze leidden gewoon hun leven, voegde ze toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De amish kijken geen tv, en dus zijn ze immuun voor corona

“Geen vaccinaties?” vroeg Kirsch. “Voor zover ik weet niet,” antwoordde Good. “Geen lockdowns. Geen mondkapjes. Hun kinderen gingen gewoon naar school. Trouwerijen gingen gewoon door. Ze gingen gewoon naar de kerk.”

Zijn er ook amish gestorven aan corona? “Niet dat ik weet,” aldus Good.

Op Twitter vult Kirsch aan: “De amish kijken geen tv, en dus zijn ze immuun voor corona.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...