vrijdag 22 maart 2024

Dit gebeurt er als je een bedreiging bent voor het systeem

 vrijdag, 22 maart 2024 11:15   Hits: 3321

   Reiner Fuellmich, bedreiging voor systeem Het is altijd een bijzonder toeval wanneer iemand die je met recht een bedreiging voor het systeem kunt noemen plotseling achter de tralies verdwijnt.

De MSM juichen in dat geval, want zo blijkt maar weer dat degene die een bedreiging vormt een oplichter is, of toch niet?



Veel mensen zijn de afgelopen jaren geschrokken over de berichten aangaande de bekende Duitse advocaat Reiner Fuellmich.

Door de MSM werd hij al snel de wappie advocaat genoemd.

In september 2022 verschenen de volgende soort berichten:

De Duitse wappie-advocaat Reiner Fuellmich die geld inzamelde om een ‘Neurenberg 2’-tribunaal te starten vanwege de coronamaatregelen, is er vandoor met dat geld. Oud-partners en donateurs klagen de advocaat aan om hun geld terug te krijgen, maar daar geeft hij geen gehoor aan.

En dan in oktober 2023

Advocaat Reiner Fuellmich blijkt gevlucht naar Mexico maar is uitgezet en gearresteerd na terugkomst in Duitsland, op verdenking van het achterover drukken van vele tonnen donatiegeld van coronasceptici. Fuellmich was organisator van een toneeltribunaal.

Uiteraard was Fuellmich een doorn in het oog van de gevestigde orde en men had er dan ook heel veel voor over om deze man de mond te snoeren.

Fuellmich heeft meermaals verklaard dat COVID-19 niet erger is dan een seizoensgriep en dat het effectief behandeld kan worden met vitaminen en ivermectine.

Hij verklaarde ook dat COVID-19 niet nauwkeurig bevestigd kon worden met PCR-tests en nodigde zelfs Amerikaanse bedrijven uit om deel te nemen aan een class action lawsuit met dat doel.

Kortom, hij heeft lang verklaard dat de goedgekeurde "vaccins" ineffectief en ongetest zijn, waarvan we nu allemaal weten dat dit een feit is.

Maar, Fuellmich vertelde ook nog iets anders.

Hij vertelt ook dat er een duistere agenda is om de bevolking op te ruimen en de rest tot slaaf te maken.

"Dit moet bereikt worden door zoveel mogelijk wereldwijde chaos te creëren, in de vorm van pandemieën, oorlogen - inclusief burgeroorlogen - en natuurrampen, zodat de wereldbevolking ervan overtuigd raakt dat de nationale regeringen overweldigd zijn en alleen een wereldregering kan helpen."

"Contant geld wordt afgeschaft en vervangen door een digitale valuta. Dit zal worden toegewezen aan, of afgenomen van, elke persoon in de wereld, die dan ook overal en altijd gevonden kan worden door verschillende volgsystemen. Dit moet gebeuren door één centrale wereldbank."

"De uiteindelijke doelen zijn: Vernietiging van regionale economieën... verschuiving van de rijkdom van de wereldbevolking van beneden naar boven... bevolkingsvermindering... en de installatie van een wereldregering, onder leiding van de VN."
Zijn eigen advocaat, Dagmar Shoen, zegt dat Fuellmich te veel een bedreiging is voor de gevestigde orde en daarom zelf het doelwit is. Ze heeft zijn benarde situatie vergeleken met die van Julian Assange omdat de arrestatie politiek gemotiveerd is en niet juridisch.

De aanklachten tegen Fuellmich zijn meer dan 30 pagina's lang, wat aantoont dat dit plan tegen hem zeer zorgvuldig gepland en uitgevoerd is.

Het geld dat Fuellmich zou hebben buitgemaakt, zou niet op zijn eigen bankrekening staan, maar op de rekening van een van zijn voormalige commissiegenoten die de aanklacht tegen hem indiende.

Fuellmich ging niet rechtstreeks van Mexico naar Frankfurt, Duitsland. Er was een tussenstop in de Verenigde Staten, in New Mexico.

Pas de dag na zijn aankomst in Duitsland werd het arrestatiebevel aan hem bekendgemaakt.

Sommige advocaten hebben verklaard dat de acties van de Duitse ambtenaren neerkomen op een illegale ontvoering.

Reiner's werk voor de Corona commissie was pro bono. Hij heeft nooit een rekening gestuurd voor zijn juridische werk.

Al met al zijn er meer dan genoeg redenen om Fuellmich te gebruiken als afschrikwekkend voorbeeld voor anderen die ook overwegen om de echte daders achter de nep coronapandemie aan te pakken.

Hier een boodschap van Fuelmich vanuit de gevangenis in begin februari

Frankrijk ‘bereidt zich voor op oorlog’ en bedreigt Europese veiligheidsarchitectuur

Macrons mislukte poging om een "Europese leider" te worden kan het continent naar een totale oorlog leiden

maart 22, 2024   12

Number 10 / Flickr / (CC BY 2.0 DEED)

Frankrijk blijft stappen zetten in de richting van militarisering en escalerende spanningen met Rusland. Te midden van discussies over het al dan niet sturen van Franse troepen naar Oekraïens grondgebied, hebben ambtenaren in Parijs controversiële uitspraken gedaan over een vermeende “voorbereiding op oorlog,” waardoor veel analisten geloven dat de betrekkingen tussen Frankrijk en Rusland dicht bij een point-of-no-return zijn – wat uiteraard catastrofale gevolgen zou kunnen hebben voor het Europese continent en de hele wereld, schrijft Lucas Leiroz.

In een recente verklaring verklaarde Pierre Schill, commandant van het Franse leger, dat zijn troepen gevechtsklaar zijn en op elk moment een oorlog kunnen aangaan – als dat nodig is. Hij is van mening dat het Frankrijk van vandaag ernstig wordt bedreigd. In die zin moet het land bereid zijn ten strijde te trekken tegen staten die een gevaar vormen voor Parijs.

Tegelijkertijd wordt de officiële toespraak van de regering steeds agressiever tegenover de Russische Federatie. De Franse president Emmanuel Macron heeft plannen ontvouwd om het interventionisme van zijn land in het Oekraïense conflict te vergroten – en blijft weigeren om de hypothese van een directe interventie door Franse troepen op het slagveld uit te sluiten. In de praktijk schuift Frankrijk gewoon een plan naar voren dat zeker zou leiden tot een directe oorlog tegen Rusland, wat gezien het NAVO-lidmaatschap van Frankrijk natuurlijk een risicovolle wereldwijde situatie betekent.

Meer dan dat: de Russische inlichtingendienst ontdekte onlangs dat ongeveer tweeduizend Franse soldaten gemobiliseerd zijn om op elk moment naar Oekraïne te worden gestuurd. Ze worden vermoedelijk ingezet in kritieke regio’s zoals Odessa en de noordgrens, waar het Westen vreest dat de Russen hun posities zullen consolideren. Hoewel de Franse regering de informatie in het Russische rapport ontkent, blijft ze openlijk bereid om, “indien nodig,” troepen naar Oekraïne te sturen, waardoor de spanningen hoog blijven.

Interessant genoeg verklaarde het hoofd van de Oekraïense diplomatie, Dmitry Kuleba, dat Rusland de Franse plannen verkeerd heeft begrepen. Volgens hem is het niet de werkelijke bedoeling van Macron om zich rechtstreeks in het conflict te mengen, maar alleen om “indien nodig” Franse instructeurs naar Oekraïens grondgebied te sturen om de troepen van Kiev ter plaatse te trainen. In een scenario van militaire escalatie en met logistieke problemen voor Oekraïne, geloven sommigen dat dit de beste manier zou zijn om de huidige samenwerkingsprojecten en training van Kievs troepen door het Westen voort te zetten.

We mogen echter niet vergeten dat Macron op geen enkel moment suggereerde dat hij van plan was om alleen instructeurs te sturen. In zijn verklaringen zei de president feitelijk dat hij de mogelijkheid van directe interventie in de oorlog niet uitsloot, waarmee hij duidelijk maakte dat Parijs in de toekomst troepen zou kunnen sturen om aan het Oekraïense front te vechten. Zelfs als Macron dit verkeerd heeft gezegd en hij alleen militaire trainers wil sturen, verandert dit niets aan het feit dat Parijs in de praktijk ten strijde trekt tegen Rusland.

Westerse troepen op Oekraïens grondgebied zijn en blijven legitieme doelwitten voor Russische strijdkrachten. Meer nog, het zijn prioritaire doelwitten, omdat Moskou begrijpt dat deze tegenstanders de ware strategen zijn achter de Oekraïense misdaden. Er zijn al verschillende Westerse troepen omgekomen in Oekraïne – sommigen als huurlingen, anderen als instructeurs of besluitvormers. Tot nu toe is er echter geen officiële aanwezigheid van deze troepen, waardoor de spanningen op de een of andere manier toch nog redelijk onder controle blijven.

Vanaf het moment dat een NAVO-land reguliere soldaten naar Oekraïne gaat sturen, zelfs voor louter instructiedoeleinden, zal de crisis escaleren tot een zeer ernstig, mogelijk onomkeerbaar niveau. De officiële aanwezigheid van Westerse troepen in Oekraïne zou een ‘point of no return’ zijn in de banden tussen de NAVO en Rusland, wat zou leiden tot een open WOIII – waarvan de gevolgen catastrofaal zouden kunnen zijn.

Er bestaat ook het risico dat Frankrijk en de Europeanen in dit proces gewoon in de steek worden gelaten. Tot nu toe hebben de VS, het leidende land in de NAVO, geen interesse getoond in een directe interventie. Voor Washington is het meest winstgevende scenario de betrokkenheid van proxyagenten bij conflicten die Rusland “uitputten”, zonder dat er openlijk Amerikaanse troepen aan te pas komen. In die zin is het zeer waarschijnlijk dat, als Frankrijk een open oorlog met Rusland begint, er geen directe Amerikaanse steun voor Parijs en zijn Europese bondgenoten zal zijn – de collectieve defensieverplichtingen van de NAVO zijn immers niet van toepassing als een bondgenootschap vijandelijkheden tegen een andere staat begint.

Macron handelt inderdaad op een totaal riskante en onverantwoordelijke manier. In zijn egoïstische poging om “leiderschap” te verwerven onder de Europeanen, leidt de Franse president het hele continent in een ongekende veiligheidscrisis.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/frankrijk-bereidt-zich-voor-op-oorlog-en-bedreigt-europese-veiligheidsarchitectuur/

Senaat Tennessee neemt wet aan die chemtrails verbiedt

 maart 22, 2024   20


Wetgevers in de staat Tennessee hebben een wetsvoorstel aangenomen dat het sproeien van chemicaliën in de atmosfeer wil verbieden.

Deze door de overheid gebruikte techniek om het weer te manipuleren staat bekend als “geo-engineering”, schrijft Thepeoplesvoice.

De Senaat van de staat keurde maandag SB2 691/HB 2063 goed. Het wil “het opzettelijk injecteren, vrijlaten of verspreiden, op welke manier dan ook, van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer verbieden met het uitdrukkelijke doel om de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht te beïnvloeden”.


Infowars meldt:

Het wetsvoorstel gaat verder: “Het opzettelijk injecteren, vrijlaten of verspreiden, op welke manier dan ook, van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer met het uitdrukkelijke doel om de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht te beïnvloeden, is verboden.”

  Blootstelling aan radiofrequenties binnen het 5G-bereik veroorzaakt depressie, zo blijkt uit een nieuwe studie

 

Jarenlang hebben velen vermoed dat het sproeien van zwevende deeltjes in de atmosfeer door de overheid – gezien als witte wolkensporen die niet verdwijnen – niet alleen het weer manipuleert, maar ook het ecosysteem van de aarde vernietigt.

Het wetsvoorstel komt op het moment dat topwetenschappers de Verenigde Naties er onlangs van beschuldigden dat ze een samenzwering hebben opgezet om het milieu op aarde te vernietigen.

In hun paper, gepubliceerd in het “Advances In Social Sciences Research Journal” in september 2022, waarschuwden James Marvin Herndon en Mark Whiteside dat de mensheid “weinig tijd heeft om alle geo-engineering activiteiten permanent te beëindigen”, in het bijzonder “geaërosoliseerde koolvliegas, die volgens hen uit straalvliegtuigen wordt gespoten” en “in de troposfeer” waar het “systematisch de ondersteunende systemen van de aarde afbreekt en het leven op deze planeet vergiftigt”.

Link: https://frontnieuws.backme.org 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/senaat-tennessee-neemt-wet-aan-die-chemtrails-verbiedt/

Overheid verliest oorlog tegen ivermectine: ‘Een overwinning voor iedere arts en patiënt’


De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA moet berichten op sociale media en internetpagina’s weghalen waarin mensen worden opgeroepen om te stoppen met het nemen van ivermectine tegen COVID-19. Dat blijkt uit een schikking die het agentschap heeft getroffen.

De FDA heeft al een pagina verwijderd waarop stond: ‘Moet ik ivermectine nemen om COVID-19 te behandelen of voorkomen? Nee’.

Binnen enkele dagen verwijdert de FDA ook een andere pagina getiteld ‘Waarom je ivermectine niet moet gebruiken om COVID-19 te behandelen of te voorkomen’.

Populairste tweet ooit

Op die pagina valt ook te lezen dat data niet aantonen dat ivermectine effectief is tegen COVID-19, terwijl uit sommige studies blijkt dat het middel effectief is tegen de ziekte, schrijft de krant The Epoch Times.

De FDA moet ook meerdere berichten van sociale media verwijderen waarin het agentschap zich uitspreekt tegen het gebruik van ivermectine, waaronder een bericht waarin staat: ‘Je bent geen paard. Je bent geen koe. Hou op, schei uit’.

De zaak tegen de medicijnautoriteit van de overheid is aangespannen door een aantal artsen. “De FDA verliest zijn oorlog tegen ivermectine en stemt ermee in om alle berichten op sociale media en consumentenrichtlijnen met betrekking tot ivermectine en COVID te verwijderen, waaronder de populairste tweet van de FDA ooit,” zegt Mary Talley Bowden, één van de artsen, in een verklaring.

Belangrijk precedent

“Deze zaak schept een belangrijk precedent bij het beperken van de te grote invloed van de FDA op de arts-patiëntrelatie,” voegt ze toe.

“Wij zijn zeer verheugd over de uitkomst,” zegt Paul Marik, een andere arts. Hij spreekt van een overwinning voor iedere arts en patiënt in de Verenigde Staten.

We zullen nooit weten hoeveel levens getroffen zijn omdat patiënten geen toegang hadden tot een levensreddende behandeling omdat hun arts ‘de FDA volgde’, vervolgt Marik.

Boekje te buiten

Bowden en twee andere artsen, Marik en Robert Apter, hebben de FDA voor de rechter gesleept omdat zij van mening zijn dat het agentschap zijn boekje te buiten is gegaan.

In Nederland kregen artsen die ivermectine off-label voorschreven aan coronapatiënten hoge boetes opgelegd. Inmiddels zijn enkele van die boetes vernietigd.

“De FDA heeft de strijd tegen ivermectine verloren! Het demoniseren en diskwalificeren van het middel bleek ongegronde propaganda,” reageert medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

‘Een absolute must see’: Het échte verhaal achter de miljardenverslindende klimaatzwendel


De film ‘Climate: The Movie (The Cold Truth)’ is exclusief te zien op de website van Ongehoord Nederland. Deze film, geregisseerd door de bekende Britse filmmaker Martin Durkin, dient als een vervolg op zijn eerdere werk ‘The Great Global Warming Swindle’.

Die film fungeerde als een controversiële tegenhanger van Al Gore’s ‘An Inconvenient Truth’ en deed flink wat stof opwaaien.

‘Climate: The Movie’ vertelt het échte verhaal achter de miljardenverslindende klimaatzwendel.

Bekijk de film:

Link: https://youtu.be/op1xtxEgz_Y 
Het verdwaasde klimaatalarmisme wordt bij de enkels afgezaagd

“Echt een belangrijke film, legt niet alleen uit dat er geen klimaatcrisis is, maar ook waarom de notie van een crisis in stand gehouden wordt,” reageert Marcel Crok, medeoprichter van Stichting Clintel, die de ondertiteling verzorgde.

Emeritus hoogleraar Kees de Lange zegt over de film: “Glashelder, dingen worden keihard bij de naam genoemd, het verdwaasde klimaatalarmisme wordt bij de enkels afgezaagd. Een absolute must see, waar je echt even voor moet gaan zitten.”

Grootste oplichterij ooit

“Kijken, mensen. Laat de grootste oplichterij ooit goed tot je doordringen. Er is geen klimaatcrisis. Lach die oplichters uit, maak je boos over wat ze ons ontzeggen. Ga op vliegvakantie, rij in echte auto’s. Trap er niet in!” zegt oud-Tweede Kamerlid Harm Beertema.

“Ik wist al dat het verhaal dat ons door politiek en media verteld wordt over opwarming van de aarde en stikstof niet helemaal klopt. Maar na de film werd me duidelijk dat het helemaal niet klopt,” aldus medisch adviseur Wendy Mittemeijer, die was uitgenodigd voor de première in theater Figi in Zeist.

“De film is ontluisterend en ook nog eens visueel mooi. En af en toe heb ik zelfs moeten lachen om de nuchtere eerlijkheid waarmee gecensureerde topklimaatwetenschappers vertellen hoe het nu werkelijk in elkaar steekt,” schrijft Mittemeijer. “Een aanrader om te kijken!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ook in Duitsland zijn coronadocumenten geopenbaard en dit onthullen ze over de Gates Foundation


Afgelopen week zijn meer dan 2000 pagina’s aan ‘Wob’-documenten over corona geopenbaard in Duitsland.

Daarbij viel onderzoeksjournalist Marc van der Vegt iets op: tijdens een crisisbijeenkomst van het Duitse RIVM in mei 2020 werd naar een ‘paper’ van de Bill & Melinda Gates Foundation omtrent ‘de beste maatregelen/aanpak’ verwezen.

“Ik wist niet dat de Gates Foundation ‘wetenschappelijke papers’ uitbracht en dat deze zelfs in crisisbijeenkomsten werden besproken,” aldus Van der Vegt.

Verspreking

In dezelfde periode liet de Amerikaanse corona-expert Deborah Birx zich tijdens een interview met CNN ontvallen dat niet de overheid, maar Bill Gates de lakens uitdeelt.

Televisiedokter Sanjay Gupta vroeg haar of we beschikken over de capaciteit om goed bron- en contactonderzoek te doen. Hierop antwoordde dr. Birx: “Ik denk dat dit de reden is waarom de criteria die de Gates, die ehhh… de federale overheid aanbeveelt vrij streng zijn. Dit geeft staten de tijd om handen en voeten te geven aan het bron- en contactonderzoek.”

Opmerkelijk genoeg liet CNN deze ‘verspreking’ uit het transcript van het interview.

Overstag

Daarnaast zei redacteur Cheryl Chumley van de Washington Times in diezelfde periode dat Bill Gates al heel lang wilde dat de WHO het coronavirus zou uitroepen tot pandemie.

“De WHO wilde dat in eerste instantie niet doen. Een dag nadat Bill Gates via zijn stichting had aangekondigd dat hij 50 miljoen zou investeren in de zogeheten Covid-19 Therapeutics Accelerator – geld dat grotendeels bij de WHO terecht zou komen – ging de WHO overstag en verklaarde de secretaris-generaal de uitbraak tot pandemie,” zei Chumley in gesprek met Laura Ingraham, die met stomheid geslagen was: “Ongelooflijk.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dr. Klinghardt: “Het geheugenverlies bij gevaccineerden komt langzaam en neemt steeds meer toe”

augustus 24, 2022   12 

   © britni scott op Unsplash

Dr. Klinghardt is een holistische arts die na zijn afstuderen een praktijk in Seattle opende. In een recente video gaat hij in op het opvallende geheugenverlies bij gevaccineerden. Hij bespreekt ook een mogelijke therapie die eerst de symptomen van de ziekte moet bestrijden. De tweede stap bestaat erin het negatieve effect te beïnvloeden door de vreemde genen uit te schakelen die door het vaccin worden toegediend, schrijft Corona-blog.net.

Dr. Dietrich Klinghardt (holistisch arts, gestudeerd in Freiburg) doet in het Corona Comité (110 zitting) verslag vanuit zijn praktijk in Seattle over vaccinatieschade en de behandeling ervan. Hij vermeldt de opvallende opvallende geheugenverlies (kortetermijngeheugen). Hij behandelt het geheugenverlies bij Corona-patiënten bijvoorbeeld met polyfenolen.

“Bij de gevaccineerden komt dit geheugenverlies langzaam, wordt het steeds meer, en is het veel moeilijker te behandelen dan het geheugenverlies dat wij al met Corona zelf hebben gezien”, zegt Dr. Dietrich Klinghardt

Wat hij ook opmerkt zijn veranderingen in het oog, zoals staar of maculadegeneratie, persoonlijkheidsveranderingen (psychose), leverproblemen, …

Degenen die vroeger helemaal geen bijwerkingen hadden, komen nu 1-2 jaar later in zijn praktijk.

Video Link: https://rumble.com/v1a01vf-us-arzt-dr.-klingbeil-schildert-mnra-impf-wirkungen-bis-zu-persnlichkeits-v.html

 “Wij zien soortgelijke problemen als gevolg van de ziekte. Bij de gevaccineerden tien keer meer, plus een hele reeks symptomen die wij bij de natuurlijk zieken niet zagen”, zegt Dr. Dietrich Klinghardt.

Therapie voor de eliminatie (?) van de “vaccins

In de eerste plaats moet de ziekte worden stilgelegd die door de “vaccinatie” werd uitgelokt. Dit gebeurt bijvoorbeeld (afhankelijk van de ziekte!) met een ampul artesunaat, famotidine, amantadine of niclosamide.

Het is belangrijk het mechanisme van het vaccin en het lichaam te begrijpen en de vreemde genen uit te schakelen. Volgens Dr. Klinghardt zijn er twee mechanismen, methylering en acetylering. In het geval van de methylering zijn er een paar stoffen die het het lichaam waarschijnlijk gemakkelijker maken om de stap uit te voeren. De bekendste is waarschijnlijk S-adenosylmethionine (SAM of kortweg AdoMet) of gemethyleerd foliumzuur (10 – 20 mg, let op: zeer hoge dosis!!). Dit zouden de twee belangrijkste dragers moeten zijn om de cel binnen te dringen en zo de vreemde bestanddelen uit te schakelen.
Er is ook histonacetylering, waarbij de beperkende factor een gebrek aan vitamine B₅ (pantotheenzuur) is.

Opgelet: Mensen kunnen overgemethyleerd worden!

·         N-acetyl-cysteïne (NAC)

·         Bioflavonoïden

·         Foliumzuur (10 – 20 mg, telkens 6 maanden, later getitreerd tot een “redelijke” dosis van 1 – 2 mg – levenslang innemen)

·         Pantotheenzuur, ook wel vitamine B genoemd₅

·         Ozontherapie

Deze procedure is bij artsen bekend vanwege de herpes simplex (HSV, herpesvirussen) of herpes zoster (gordelroos) uitbraken.

In de woordenlijst, bij de Longartsen op het Net, leest men:

DNA-demethylering en histonacetylering

Een groot deel van ons genetisch materiaal (DNA) is aanwezig in verpakte vorm, die eerst opengelegd moet worden om de betreffende genen te activeren. Om genen uit hun histonverpakking te bevrijden, moeten zij geacetyleerd worden (overdracht van een acetylgroep) – dit maakt de speciale verpakking los waarmee het DNA verpakt is, zodat de genen in kwestie afgelezen kunnen worden. Als de genen daarentegen voorzien zijn van methylgroepen, kunnen ze ook niet gelezen worden – daarom moeten ze gedemethyleerd worden (splitsing van de CH3 groep). DNA-demethylering en histon-acetylering zijn dus chemische verrichtingen waarbij bepaalde chemische groepen (bijv. methylgroepen, acetylgroepen) worden afgesplitst of overgeplaatst om bepaalde genen uit hun verpakking te bevrijden en ze leesbaar te maken.

Wij hebben hulp en contactpunten opgenomen op deze extra pagina (ook van dierenarts Alina Lessenich). Wij hebben het onderwerp “How Bad is my Batch” in dit artikel behandeld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-klinghardt-het-geheugenverlies-bij-gevaccineerden-komt-langzaam-en-neemt-steeds-meer-toe/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...