vrijdag 2 juni 2023

VUILE VACCINS: DNA-besmetting en kankerverwekkend middel SV40 gevonden in mRNA-vaccins

 Donderdag 25 mei 2023 door: Laura Harris

Tags : badcancerslechte gezondheidbadmedicinebadscienceBig Pharmabiologisch wapenkanker veroorzaaktkanker criminelenGevaarlijke geneeskundeontdekkingenDNAE. coligezondheidswetenschapmRNApandemiePfizerfarmaceutische fraudepoliovaccinonderzoekSimian virus 40piekeiwitgiftige ingrediënten


Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

8.580WEERGAVEN

 

(Natural news) De Wuhan coronavirus (COVID-19) mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna hebben DNA-contaminatie.

Microbioloog Dr. Kevin McKernan heeft 'onaanvaardbare niveaus' ontdekt van dubbelstrengige DNA-plasmiden die rond Pfizer- en Moderna-vaccins zweven. ‘Pharmaceutical and medical device R&D executive’  Sasha Latypova legde de bevindingen van McKernan uit in een interview met "The Freedom Corner met Peter Sweden".

Latypova zei dat de DNA-besmetting een groot probleem is omdat de repliceerbare DNA-plasmiden menselijke cellen en bacteriën in de darmen kunnen binnendringen Deze invasie kan leiden tot replicatie van antibioticaresistente genen, sepsis, kanker en andere gezondheidsproblemen.

Experts bij de Wereldraad voor gezondheid (WCH) bevestigde ook dat DNA-besmetting in mRNA-vaccins een wereldwijd risico is. Ze zeiden dat de aanwezigheid van repliceerbare DNA-plasmiden in zowel de monovalente als de bivalente vaccins onaanvaardbaar is, en riepen op tot onmiddellijke stopzetting van het COVID-19-vaccinprogramma.

Naast de DNA-besmetting ontdekte McKernan ook de aanwezigheid van het Simian-virus promotors (SV40) in het mRNA-vaccin van Pfizer. De SV40 in het vaccin is slechts een viraal stuk - niet het hele virus. Het brengt echter nog steeds een risico met zich mee om kanker te veroorzaken.

SV40 werd aanvankelijk gevonden in niercellen van resusapen die werden gebruikt om zowel geïnactiveerd poliovaccin (IPV) als oraal poliovaccin (OPV.) te produceren. Toen werd ontdekt dat het een kankerverwekkend dier was, werd in 1961 een wet aangenomen om de aanwezigheid ervan in vaccins te verbieden. (Related: The true story of SV40, the cancer-causing virus hidden in polio vaccines).

COVID-19-vaccins ontwapenen het immuunsysteem van mensen

McKernan waarschuwde dat er een gebrek aan kwaliteitscontrole is in het productieproces van Moderna- en Pfizer-vaccins, en dat het risico's kan opleveren zoals anafylaxie, bloedstolling, antibioticaresistentie, genintegratie en langdurige productie van piekeiwit in het lichaam.

Dr. Mark Trozzi, een Canadese arts en medisch onderzoeker ondersteunde de bevindingen van McKernan over de hoge concentraties bacterieel DNA in Pfizer- en Moderna-vaccins. In zijn interview met de New American, verklaarde hij dat alle sporen van bacteriële plasmiden, inclusief die van de Escherichia coli bacteriën, hadden moeten worden uitgefilterd in de laatste batches mRNA COVID-19-vaccins.

"Telkens wanneer we DNA-besmetting zien, zoals van plasmiden, die in een injecteerbare stof terechtkomt, is het eerste waar mensen aan denken of dat er een E. coli endotoxine aanwezig is, omdat dit anafylaxie voor de geïnjecteerden veroorzaakt, ”zei McKernan.

Ondertussen is er een studie gepubliceerd in de Multidisciplinair Digital Publishing Institute tijdschrift dat liet zien dat  COVID-19-vaccin-pike-eiwitten het vermogen remmen van beschadigd DNA om zichzelf te herstellen.  "Als DNA-schade niet goed kan worden hersteld, zal het bijdragen aan de versterking van de door virale infectie veroorzaakte pathologie", waarschuwden de auteurs van het onderzoek en merkten op dat immunodeficiëntie een mogelijke uitkomst is. 

'Als je een SV40-promotor voor een oncogeen krijgt, dan krijg je een hoge expressie van een gen dat kanker kan veroorzaken, het zal een zeer zeldzame gebeurtenis zijn, maar je hebt niet veel van deze cellen nodig om met zoiets te worden geteisterd en het te laten escaleren. SV40 doet dit eigenlijk, omdat het het volledige virale genoom was en niet alleen de promotor, maar dit heeft eerdere vaccinprogramma's geteisterd. Het poliovaccin is er een waar ze zich zorgen over maakten, dat dit mogelijk heeft bijgedragen aan kanker van dat vaccin. Er is dus een geschiedenis van bezorgdheid over dit SV40, 'zei McKernan.

Visit BadMedicine.news voor meer verhalen over de "vuile" COVID-19-vaccins.

Watch this video that explains hoe vaccins DNA-herstelmechanismen in uw cellen onderdrukken.

Link: https://www.brighteon.com/cb351cd3-6c94-4f2b-a05d-bbda757d4472

This video is from the Health Ranger Report kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Pfizer Hid Evidence That HRT Causes Cancer.

STUDY: Covid “vaccines” inhibit DNA repair, cause cancer.

HISTORY REPEATS: Pfizer paid out $1.2B after its drug caused thousands of BREAST CANCER cases.

Gruesome, post-covid-injection skin diseases now rampant among the fully jabbed.

Pfizer suspends distribution of anti-smoking drug after cancer-causing agents found in the pills.

Sources include: 

TheExpose.com

PeterSweden.substack.com

TheNewAmerican.com

MDPI.com

Brighteon.com

BRON : https://www.naturalnews.com/2023-05-25-dna-contamination-sv40-found-in-mrna-vaccines.html

Geen samenzweringstheorie meer: Grafeenoxide in Pfizer-vaccins

maart 22, 2023   6021   11 

Volgens officiële documenten van de vaccinfabrikant wordt grafeenoxide gebruikt bij de productie van het Corona-vaccin van Pfizer. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom het bedrijf de documenten 75 jaar lang onder de pet wilde houden.

Lange tijd werd dit door de media en “factcheckers” afgedaan als een samenzweringstheorie. Ook artsen als Ryan Cole en Peter McCullough beweerden dat er geen grafeenoxide in de vaccins zat.

Ga direct naar de video:

Link: https://www.bitchute.com/video/6ToEd1B926Ng/





Pfizer-klokkenluidster Karen Kingston was onlangs te gast bij Stew Peters om commentaar te geven op de ontdekking. “Er zit grafeenoxide in en ze wordt gemaakt in China,” zei ze.

U kunt het document waarnaar ze verwijst hier downloaden door te zoeken naar 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf.

Link on Rumble: https://rumble.com/v2c505u-confirmed-graphene-oxide-found-in-shots-pfizer-sued-for-3-trillion-over-saf.html

Via Uncutnews.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/geen-samenzweringstheorie-meer-grafeenoxide-in-pfizer-vaccins/

Viktor Orban heeft gelijk: Het tegenoffensief wordt een bloedbad voor Oekraïne

 juni 2, 2023  1156   3  

 

Hoe de gebeurtenissen na het komende NAVO-gesteunde tegenoffensief van Kiev ook verlopen, het lijdt geen twijfel dat het een bloedbad voor Oekraïne wordt, precies zoals Orban voorspelde. Dit maakt het tot een tragedie van epische proporties omdat het niet zo hoeft te zijn, maar er is vrijwel zeker geen kans dat de VS alles zal afblazen, op grond van hun binnenlandse politieke berekeningen. Tegen de tijd dat dit conflict eindigt, zullen er nog tienduizenden Oekraïners dood zijn, zo niet honderdduizenden, schrijft Andrew Korybko.

De Hongaarse premier Viktor Orban waarschuwde dat het komende NAVO-gesteunde tegenoffensief van Kiev een bloedbad voor Oekraïne zal worden, wat voorspelbaar een nieuwe ronde westerse tirades tegen hem uitlokten, maar niettemin een accurate inschatting is. Volgens hem veroordeelt de demografische wanverhouding tussen deze twee voormalige Sovjetrepublieken de veel kleinere tot een nederlaag, vooral omdat van de aanvallende partij doorgaans drie keer zoveel slachtoffers worden verwacht als van de verdedigende.

Aangezien hij schatte dat Oekraïne ongeveer 5-7 keer minder inwoners heeft dan Rusland, waarschijnlijk inclusief de miljoenen die uit de voormalige Sovjetrepubliek zijn gevlucht, zou het komende tegenoffensief rampzalig kunnen zijn voor het voortbestaan van Oekraïne als natie als het te veel verliezen lijdt. Daarom zei Orban: “We moeten er alles aan doen om vóór de start van een tegenoffensief de partijen ervan te overtuigen dat een staakt-het-vuren en vredesbesprekingen noodzakelijk zijn.”

Helaas, aangezien “Biden’s Re-Election Hinges On The Success Of Kiev’s Counteroffensive” (“De herverkiezing van Biden hangt af van het succes van het tegenoffensief van Kiev”), is de teerling om puur politieke redenen al geworpen en is er vrijwel zeker geen kans dat het kanon van Tsjechov daarom niet afgevuurd zal worden. Sterker nog, het kan zelfs in vier richtingen tegelijk worden afgevuurd, precies zoals de Union State verwacht, zoals blijkt uit de waarschuwingen die de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko en FSB-baas Aleksandr Bortnikov deelden tijdens de vergadering van GOS-veiligheidschefs van donderdag in Minsk.

 

De eerste wees op de coupplannen van het Westen tegen hem, terwijl de tweede de NAVO ervan beschuldigde achter de recente sabotagedaden in hun twee landen te zitten. Bortnikov voegde er ook aan toe dat het blok probeert Moldavië mee te krijgen in de NAVO-Russische proxyoorlog door Gagauzië en Transnistrië binnen te vallen. Deze drie fronten – Wit-Rusland, Moldavië en Rusland – zouden dus überhaupt allemaal tegelijk in actie kunnen komen, net als het primaire front langs de demarcatielijn in de voormalige Oekraïense gebieden die Kiev als de zijne beschouwt.

De VS hebben er wanhopig behoefte aan dat hun proxy terrein wint op een van deze vier fronten, wat dan als een “overwinning” kan worden verkocht aan de kiezers in de aanloop naar de verkiezingen van volgend najaar. Daarom hebben de leiders van de VS de politieke beslissing genomen om het tegenoffensief te lanceren, ondanks het bloedbad dat Orban voorspelde. Alle partijen zijn het erover eens dat vredesbesprekingen onvermijdelijk een einde zullen maken aan het conflict, maar de VS zullen Oekraïne niet toestaan aan dit proces deel te nemen totdat het een “overwinning” behaalt die voldoet aan de verwachtingen van de kiezers na de 75 miljard dollar die ze Kiev hebben gegeven.

Alles minder dan dat kan de herverkiezing van Biden en de vooruitzichten van zijn collega-Democraten, die ook aan de volgende verkiezingen zullen deelnemen, in gevaar brengen. Dat gezegd hebbende, is de kans dat Kiev ook maar enig terrein zal winnen op een van deze potentiële fronten extreem klein door de “logistieke race”/”uitputtingsslag” van de NAVO met Rusland die secretaris-generaal Jens Stoltenberg half februari verklaarde. De dynamiek is in het voordeel van Rusland, zoals blijkt uit de overwinning in de Slag om Artjomovsk (Bakhmut), wat een slecht voorteken is voor Kiev.

 

Bovendien erkende zelfs de Britse minister van Defensie Ben Wallace in zijn laatste interview met de Washington Post hoe moeilijk het is voor het blok om het tempo, de omvang en de reikwijdte van de gewapende steun aan Oekraïne vol te houden. Hoewel hij beloofde dat de steun in enigerlei vorm zal worden voortgezet, vertelde hij zijn gesprekspartner volgens de citaten dat “we de realiteit hebben gezien, en die is dat we allemaal uitgeput raken”. Dit suggereert dat buitenlandse militaire hulp aan Oekraïne vroeg of laat zal worden ingeperkt, omdat er gewoon niet veel meer is om weg te geven.

Met dat in het achterhoofd zal het voor Oekraïne onmogelijk zijn om enig terrein te behouden dat het tijdelijk zou kunnen winnen in het geval het een grootschalige invasie van de Union State lanceert, omdat dat een uitbreiding van de steun vereist, niet de vermindering die in de nabije toekomst wordt verwacht. Rusland en Wit-Rusland zouden de volledige kracht van hun gecombineerde legers naar dat front gooien om hun tegenstanders te overweldigen als dat gebeurt, wat zou kunnen leiden tot de ineenstorting van Oekraïne en de daaropvolgende capitulatie voor alle eisen van Moskou.

De VS gedraagt zich echter niet als een rationele speler, dus ze zouden nog steeds het ergste scenario kunnen riskeren dat tegen hun eigen belangen ingaat, hoewel ze ook de inzet zouden kunnen verhogen als dat werkelijkheid wordt door de militaire ineenstorting van Oekraïne te gebruiken als voorwendsel om NAVO-troepen naar de frontlinies te sturen om het conflict te bevriezen. Aangezien de troepen van het blok al in dat land zijn gestationeerd en daar waarschijnlijk voor onbepaalde tijd zullen blijven, zou Oekraïne dus onder hun nucleaire paraplu vallen, ondanks het feit dat het geen formeel lid is.

NAVO-hoofd vreest oorlog met Rusland terwijl VS drone-aanvallen op Russisch grondgebied goedkeurt

 

Hoe de gebeurtenissen na het komende NAVO-gesteunde tegenoffensief van Kiev ook verlopen, het lijdt geen twijfel dat het een bloedbad voor Oekraïne wordt, precies zoals Orban voorspelde. Dit maakt het tot een tragedie van epische proporties omdat het niet zo hoeft te zijn, maar er is vrijwel zeker geen kans dat de VS alles zal afblazen, op grond van hun binnenlandse politieke berekeningen. Tegen de tijd dat dit conflict eindigt, zullen er nog tienduizenden Oekraïners dood zijn, zo niet honderdduizenden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/viktor-orban-heeft-gelijk-het-tegenoffensief-wordt-een-bloedbad-voor-oekraine/

Dr. Coleman: Vragen en antwoorden nr. 1

 juni 2, 2023  1018   3  

 

Vraag: Wat is de echte reden achter de oorlog in Oekraïne?

Antwoord:

Er zijn verschillende redenen. Ten eerste willen Amerika en de EU controle krijgen over de olie, de metalen, de zeldzame aardmetalen en de voedselvoorraden die Rusland heeft. Decennialang hebben de meeste oorlogen om olie gedraaid en deze oorlog is niet veel anders. Oekraïne, aan de grens met Rusland, wordt opzettelijk als wapen tegen Rusland gebruikt – waarbij de NAVO voor de oorlog betaalt en Zelensky precies vertelt wat hij moet doen. Ten tweede willen de gestoorde en psychotische zogeheten groene liberalen hun bizarre LBQTZR netto-nul-transgender-levensstijl door de strot van de Russen duwen – die vastbesloten zijn om warm te blijven, warm te eten en vast te houden aan hun christelijke levensstijl. Ten derde vechten de globalisten die de VS en de rest van de NAVO controleren om de suprematie in de Nieuwe Wereldorde – nadat de Grote Reset is voltooid zijn ze vastbesloten om hun geplande Wereldregering te leiden.

Vraag:
Wanneer zullen de rentetarieven dalen? En denkt u nog steeds dat de inflatie hoog zal blijven?

Antwoord:
De rentetarieven zullen dalen wanneer het WEF en de Bilderbergers al het geld hebben en wij niets meer over hebben. Oh, en wanneer de Verenigde Naties tevreden zijn dat hun bedrijfslaars stevig op onze collectieve nek staat. Ja, ik denk dat de inflatie hoog zal blijven. Overal hebben regeringen een enorm hoge inflatie nodig om de omvang van hun schulden te verminderen. Ze kunnen het zich niet veroorloven om de inflatie te laten dalen. En vergeet niet dat zelfs als de inflatie een beetje daalt, de inflatie waar we al onder geleden hebben, zal blijven bestaan. Als de voedselprijzen met 17% zijn gestegen, dan zullen de voedselprijzen 17% hoger blijven. En als de inflatie van de voedselprijzen daalt tot 15%, dan komt die 15% bij de 17% – enzovoort, enzovoort.

Vraag:
Denkt u echt dat er een kernoorlog zal uitbreken? Op 23 maart maakte u een video getiteld “Nuclear War is Coming!

 

Antwoord:
Ik ben bang dat het risico elke dag groter wordt. China heeft gezegd dat het geen kernoorlog zal beginnen en Rusland heeft de verleiding weerstaan om kernwapens te gebruiken als reactie op bedreigingen en militaire aanvallen. Maar president Biden van de VS heeft gezegd dat de Verenigde Staten kernwapens zullen gebruiken en dat ze dat als eerste zullen doen. Het grootste risico komt van de Verenigde Staten.

Vraag:
Wat is een tactisch kernwapen?

Antwoord:
Het is een kernwapen dat om tactische redenen wordt gebruikt. Maar het is nog steeds een kernwapen. De suggestie dat een “tactisch kernwapen” op de een of andere manier minder aanvallend is dan een ander soort, is een ziekelijke grap.

Vraag:
Wat vindt u van AI?

Antwoord:
De grootste bedreiging is dat het domme mensen nog dommer zal maken dan ze al zijn. Luie leraren gebruiken AI om te voorkomen dat ze het werk moeten doen waarvoor ze betaald worden. Studenten gebruiken AI om hun essays voor hen te schrijven. Mensen die op AI vertrouwen worden stompzinnig en dom.

Vraag:
Waarom verloren sommige artsen hun vergunning omdat ze de waarheid van de covid-pandemie in twijfel trokken en de gevaren van de covid-19 prik bespraken, terwijl andere artsen hun vergunning behielden?

Antwoord:
Ik vermoed dat de meeste artsen die hun vergunning behielden en niet ‘geschorst’ werden, osteopaten of chiropractors waren in plaats van orthodox opgeleide artsen. Ik vermoed dat hun tuchtorganen een andere en verstandigere kijk op de zaken hadden.

Vraag:
Als er een kernoorlog uitbreekt, zal de wereld verduisteren en zullen miljarden mensen sterven – velen door honger. Zou dit niet in het voordeel van de globalisten zijn?

Antwoord:
Inderdaad.

Vraag:
Waarom wil Zelensky niet eens vredesbesprekingen overwegen?

Antwoord:
Als er vrede uitbreekt zullen er waarschijnlijk verkiezingen zijn in Oekraïne en de volgende president zal niet Zelensky zijn. Bovendien worden de touwtjes van Zelensky gemanipuleerd door de VS, die geen vrede willen. De slechte mensen in Amerika willen de controle over de natuurlijke hulpbronnen van Rusland. Oorlogen gingen vroeger altijd over grondgebied. De meeste moderne oorlogen gaan om olie, gas, mineralen enzovoort.

Vraag:
Biden heeft duidelijk niet helemaal in de hand wat er om hem heen gebeurt. Wie trekt er aan zijn touwtjes?

Antwoord:
Ik denk dat Obama en de Clintons de touwtjes in handen hebben.

Vraag:
Denkt u dat de noodvoorraden die online verkocht worden door verschillende preppers en survivalisten de moeite waard zijn om te kopen?

Antwoord:
Alleen als u uw gevriesdroogde kool in het jaar 2043 wilt eten. Het verkopen van producten die geschikt zijn voor consumptie over 20 jaar roept de vraag op: waar leeft u van terwijl u wacht om uw gevriesdroogde kool in 2043 te eten? Kan iemand anders dan een globalistische miljardair het zich veroorloven om voor 20 jaar voedsel te kopen – of ruimte te hebben om voor 20 jaar voedsel op te slaan? En wat gaat u doen met pijl en boog, het driehoekige verband en het speciale zakmes met een zaklamp in het handvat? Ik denk dat we allemaal ons best moeten doen om ingeblikt en verpakt voedsel met lange houdbaarheidsdatum op te slaan, zoveel mogelijk van ons eigen voedsel te leren verbouwen en bescheiden voorraden van andere benodigdheden aan te leggen. En ik raad u aan om een huis met een open haard te zoeken als u er een kunt vinden. Als u een eigen open haard hebt, kunt u een vuur aansteken om warm te blijven en eten te koken.

Vraag:
Zullen ze ooit de dreiging van gedwongen/verplichte vaccinatie weer invoeren?

Antwoord:
Waarschijnlijk niet. Het is makkelijker om de mRNA-gifstoffen in voedsel te stoppen dat in een laboratorium gemaakt is. Dit zijn ze al jaren van plan. (Ik noemde het plan om vaccins in voedsel te stoppen in mijn boek Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying: here’s the proof – waarvan de eerste editie meer dan tien jaar geleden werd gepubliceerd. Het boek is verkrijgbaar op Amazon).

 

Vraag:
Waarom denkt u dat Robert Kennedy geen goede president van de Verenigde Staten zou zijn?

Antwoord:
Toen hij voor het eerst op het toneel verscheen, merkte ik op dat ik dacht dat hij zich voorbereidde op een gooi naar het presidentschap. De ambitie leek erg helder en glanzend. Ik vertrouw hem niet en ik vertrouw niets van wat hij zegt. Ik zou graag zijn echte standpunten over klimaatverandering en massale vaccinatieprogramma’s willen weten. De Kennedy’s hebben altijd rook aangeboden in plaats van inhoud.

Vraag:
Hoe lang zal het duren voordat CBDC’s worden ingevoerd?

Antwoord:
Hooguit achttien maanden. Ze willen tegen of voor 2030 van contant geld af zijn. De tijd dringt. Wanneer de wereldwijde digitale valuta wordt ingevoerd, zullen we allemaal een stuk armer zijn. We zullen beperkt zijn tot €20.000 op de digitale bank. Geld dat niet gebruikt wordt, zal vervallen. En geld zal niet bruikbaar zijn buiten uw 15-minutenstadsgebied.

Vraag:
Hoe gaan ze landelijke gebieden veranderen in 15-minutensteden?

Antwoord:
Dat zullen ze niet eens proberen. Ze dwingen mensen nu al van het platteland naar de steden te verhuizen. Breedband en WiFi zijn niet beter dan tien jaar geleden en de postbezorging op het platteland zal waarschijnlijk worden gestaakt. Plattelandswegen worden nooit gerepareerd en dorpen verliezen hun voorzieningen. Re-wildingprogramma’s (het vrijlaten van wolven, bevers, bizons en everzwijnen op het platteland) zijn ook bedoeld om mensen naar de steden te dwingen en om de landbouw te vernietigen. Elektrische auto’s zijn onpraktisch buiten de steden. En het einde van benzine- en dieselauto’s zal de meeste mensen uit landelijke gebieden verdrijven.

Via Dr. Vernon Coleman.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-vragen-en-antwoorden-nr-1/

Denk je dat het eten van insecten om ‘het klimaat te redden’ een complottheorie is? Think again


Denk jij dat de ‘eiwittransitie’ – het World Economic Forum spreekt over een ‘protein shift’ – waarbij we insecten moeten gaan eten om ‘het klimaat te redden’ een complottheorie is? Think again, zegt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. Of zoals Klaus Schwab zou zeggen: sink again.

Het kabinet zegt in antwoord op Kamervragen van Kamerlid Wybren van Haga: “Voor nu worden insecten inderdaad gezien als dierlijke eiwitten.”

Minister Kuipers van Volksgezondheid schrijft dat de Gezondheidsraad op dit moment werkt aan een advies over de duurzaamheids- en gezondheidsaspecten van de eiwittransitie in het voedingspatroon. “In het najaar van 2023 wordt dit advies verwacht, waarna het betrokken zal worden bij het verder vormgeven van het voedselbeleid, waaronder het beleid op de eiwittransitie.”

You vill eat ze bugs

Van Haga vroeg de minister of hij de door de Europese voedselwaakhond EFSA toegelaten insecten schaart onder de noemer ‘dierlijk eiwit’.

“Voor nu worden insecten inderdaad gezien als dierlijke eiwitten. Er is veel verschil tussen verschillende dierlijke eiwitbronnen, wanneer we kijken naar bijvoorbeeld broeikasgasemissies en landgebruik. Voor insecten zijn deze lager dan voor bijvoorbeeld de productie van rundvlees,” antwoordde Kuipers.

Het is de bedoeling dat in 2030 de helft van onze eiwitconsumptie bestaat uit dierlijke eiwitten. Dat kunnen dus ook insecten zijn.

You vill eat ze bugs.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...