donderdag 28 oktober 2021

 De Correspondent plaatst deepfake-filmpje 

van Rutte over klimaat

 28/10/2021  -  businessam.be

Beste Mark Rutte, zo klink je als je #klimaatleiderschap toont 

 


© Aangeboden door Business AM

 De Nederlandse website De Correspondent heeft donderdag een deepfake-filmpje van demissionair premier Mark Rutte geplaatst. In de nep-toespraak, die niet van echt te onderscheiden is, luidt Rutte de noodklok over de klimaatveranderingen en kondigt hij aan verregaand beleid door te voeren.

De ‘nep-Rutte’ zegt in de film van 5 minuten dat de klimaatveranderingen zorgen baren omdat de zeespiegel in 2150 met 5 meter zal zijn gestegen. Hij erkent dat zijn kabinetten de problemen te weinig aandacht hebben gegeven. De Correspondent zegt in de toelichting met het filmpje duidelijk te willen maken hoe doortastend klimaatleiderschap er uit zou kunnen zien.

Het journalistieke platform heeft het filmpje geplaatst met een uitgebreide toelichting over het hoe en waarom, en zegt zich bewust te zijn van de risico’s van het verspreiden van een deepfake-filmpje in tijden van ‘fake news’.

De Correspondent laat er dus geen twijfel over bestaan dat het geen echte opname is van Rutte. Voor een deepfake worden bestaande beelden en stemgeluid gebruikt om een nieuwe opname te maken, die dus niet echt is.

LINK: https://youtu.be/a95O4JsMBHQ



Belgische zagerijen maken zich zorgen over tekort aan hout

 28/10/2021


                           © Aangeboden door Belga

 De Belgische houtzagerijen hebben te kampen met tekorten aan rondhout, waardoor bepaalde zagerijen niet aan volle capaciteit kunnen draaien en ze steeds meer hout moeten aankopen in het buitenland. Dat blijkt uit een enquête van de Belgische Houtconfederatie en Hout Info Bois.

Het aantal zagerijen is in de afgelopen dertig jaar sterk gedaald. Terwijl er in 1989 nog meer dan 300 zagerijen actief waren, zijn dat er vandaag nog slechts 95, een daling met bijna 70 procent.

De sectororganisaties zien daarvoor verschillende redenen, waaronder de toegenomen concurrentie voor grondstoffen, de zware investeringen voor het moderniseren van het materiaal, de moeilijkheid om een overnemer te vinden wanneer een zaakvoerder met pensioen gaat, en het gebrek aan gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers. In Wallonië, waar het grootste deel van zagerijen gevestigd zijn, is de daling wel aan het stagneren. 

De sector maakt zich vooral zorgen over de bevoorradingszekerheid van rondhout. Algemeen secretaris van de Belgische Houtconfederatie François De Meersman geeft aan dat daarvoor verschillende redenen zijn. "Bij het naaldhout is het probleem de beschikbaarheid in het bos, aangezien de eigenaars en de beheerders van het bos meer loofhout planten", zegt hij. "Bij het loofhout is er de concurrentie met de export naar China."

Het gebrek aan hout in België resulteert erin dat de loofhoutzagerijen vandaag maar op 64,7 procent van hun maximale capaciteit draaien, terwijl de vraag naar loofhout er is en zelfs stijgt. Bij de naaldhoutzagerijen stelt dat probleem zich vandaag nog niet, maar mogelijk wel in de toekomst. Er wordt ook steeds meer hout ingevoerd uit het buitenland, vooral Frankrijk en Duitsland. "Het loofhout in België is te duur omdat het zo dicht bij de havens ligt. In andere landen is er minder concurrentie van de export", legt De Meersman uit. Meer import zorgt voor vertragingen en een vermindering van de activiteit, wat dan weer een probleem vormt voor de klanten.

De Belgische Houtconfederatie vraagt de overheden in ons land dan ook om hulp. Eerst en vooral vraagt ze dat het beleid inzake bosbeleid rekening houdt met de realiteit van de zagerijen: 92,6 procent van het rondhout dat gezaagd wordt is naaldhout, 3,9 procent bestaat uit populier en 2,8 procent uit eik. Er moeten dus meer naaldbomen aangeplant worden. Daarnaast vraagt de federatie dat er loofhout gereserveerd wordt voor de Belgische zagerijen, zodat zij niet zoveel hout moeten importeren.

Tot slot blijkt uit de enquête dat houtzagerijen steeds minder personeel vinden. "Maar dat is ook een probleem dat zich voordoet in andere sectoren", aldus De Meersman.

 

 House Intelligence Committee (V.S.) roept op tot ARRESTATIE en VERVOLGING van Dr. Anthony Fauci

27-10-2021 / Door Lance D Johnson


Het hoogste lid van de House Intelligence Committee, de Amerikaanse vertegenwoordiger Devin Nunes (R-CA), roept op tot de vervolging van Dr. Anthony Fauci . Devin Nunes voegt zich bij een groeiende lijst van congresleden en -vrouwen die oproepen tot de arrestatie van Tony Fauci. De National Institutes of Health (NIH) heeft eindelijk toegegeven controversieel onderzoek naar het gain-of-function-virus in Wuhan, China, te financieren. Dit onderzoek was vroeger verboden in de Verenigde Staten, maar werd later in het buitenland (Wuhan, China)  door Dr. Fauci via Dr. Peter Daszak van EcoHealth Alliance en uiteengezet door Dr. Ralph Baric.

Fauci's arrestatie en vervolging nadert

Fauci heeft herhaaldelijk zijn betrokkenheid bij gain-of-function virologisch onderzoek ontkend, waarbij hij meerdere keren tegen het Congres heeft gelogen tijdens de beëdigde getuigenis. Toen Fauci voor de Amerikaanse Senaat verscheen, leverde senator Rand Paul gedetailleerd bewijs over Fauci's gevaarlijke gamma van gain-of-function virologisch onderzoek. Dr. Paul ondervroeg Dr. Fauci over het controversiële onderzoek en hield hem ter verantwoording. Fauci ontkende herhaaldelijk de beschuldigingen, terwijl hij probeerde zijn leidende rol in het onderzoek naar biowapens te verdoezelen. Fauci pleegde meineed, terwijl hij de essentie van het onderzoek dat hij schreef ontkende.

Om deze reden "moet hij hier [in de Senaat] worden vervolgd", vertelde vertegenwoordiger Devin Nunes aan Fox News . “Als hij op de hoogte was gesteld, deed onze commissie een jaar lang onderzoek. We hebben erover gesproken in je show in mei, we hebben een officieel rapport uitgebracht. Dus hij was duidelijk op de hoogte toen.” Rep. Nunes zei dat Fauci tweemaal werd ondervraagd door senator Rand Paul. "Hij [Fauci] zei dat het [gain-of-function research] niet heeft plaatsgevonden, en dat is gewoon niet waar," verklaarde Nunes.

'En ik denk niet dat uit zijn e-mails, als je teruggaat naar de tijd, blijkt dat hij hier ook niets van zou weten. Dus hij is al lang op de hoogte, hij weet dit, en nu is de vraag, zal het ministerie van Justitie er iets aan doen', zei hij.

"Kijk, we hoorden Dr. Fauci simpelweg zeggen: 'Ik weet niet hoe vaak ik het kan zeggen'", zei Richard Grenell, de waarnemend directeur van de nationale inlichtingendienst. “Ik denk dat we hem hierover moeten aanpakken en we moeten tellen hoe vaak hij het heeft gezegd, want dit is niet slechts een of twee of drie keer. Hij heeft dit ondubbelzinnig ontkend. Dit is een reëel probleem. Hij verdubbelde niet alleen, verdrievoudigde, maar hij beloofde ondubbelzinnig dat dit niet eens in de buurt kwam, het was geen spinsel."

"En ik denk dat zijn totale bedrog is wat er in Washington DC plaatsvindt," zei Grenell. "Kijk, degenen onder ons aan de buitenkant van Washington, kijken naar deze clownshow en we zeggen hoe is dit mogelijk? Hoe gaat DOJ niet meteen achter hen aan?” Grenell vervolgde: "Dit is echt beangstigend voor de Verenigde Staten om geen DOJ en een procureur-generaal te hebben om hier onmiddellijk op in te springen en de man te vervolgen."

Fauci's misdaden tegen de menselijkheid zijn duidelijk zichtbaar

Senator Rand Paul roept al maanden op tot het aftreden van Fauci. Hij wordt nu vergezeld door de Tennessee Senator Bill Hagerty en de Californische vertegenwoordiger Doug LaMalfa, die nu de onwettige acties van Fauci kenbaar maken. LaMalfa zei: "We hebben onweerlegbaar bewijs dat hij [Fauci] opzettelijk heeft gelogen tegen het Congres." “Dr. Fauci moet aftreden en moet worden vervolgd voor meineed”, zei hij.

Als een reeds lang zittende directeur van de NIH, hield Fauci toezicht op meerdere gain-of-function-onderzoeken en keurde hij zelfs onderzoek goed waarbij de hoofdhuid van baby's aan knaagdieren werd vastgemaakt om immuunresponsen te bestuderen. Fauci is schuldig aan onmenselijke experimenten met mensen en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van biowapens en schimmige virussen die zijn ontworpen om het menselijke immuunsysteem te exploiteren. Onder toezicht van de Chinese Communistische Partij kan dit onderzoek voor nog meer snode doeleinden worden gebruikt.

Een van de gestelde doelen van dit onderzoek is het ontwikkelen van nieuwe vaccintechnologie die eigenschappen van het biowapen in menselijke cellen overschrijft, en interfereert met hoe de cellen hun eigen genetische instructies lezen. Deze krachtige genetische experimenten worden momenteel uitgevoerd op populaties die in lockdowns zitten en wiens vrijheden beperkt worden, burgerlijke vrijheden worden bedreigd en vrijheden gestolen. Fauci heeft een voortrekkersrol gespeeld bij dit wereldwijde terreurexperiment en heeft decreten van medische tirannie uitgevaardigd die door regeringen worden gedelegeerd voor de volledige onderwerping van de geest en het lichaam van mensen.

Bronnen zijn onder meer:

ConservativeBrief.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

tagged Under: biologische wapens , biowar , biowapen onderzoek , misdaden tegen de menselijkheid , bedrog , Dr Fauci , Dr. Daszak , evil , experimentation , gain-of-function , menselijke experimenten , leugens , Medische tirannie , meineed , vervolging , Twisted , vaccin experimenten

 https://www.pandemic.news/2021-10-27-house-intelligence-committee-calls-for-arrest-prosecution-fauci.html 

--------------  


'Dr. Fauci Misled Americans During Questioning From Rand Paul': Chip Roy Targets Slams NIAID Dir.


408.179 weergaven
27 okt. 2021





LINK: https://youtu.be/JsTLtlZvPSg


In remarks on the House floor, Rep. Chip Roy (R-TX) accused NIAID Director Dr. Anthony Fauci of misleading Americans during his testimony during questioning from Sen. Rand Paul (R-KY).



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...