vrijdag 18 augustus 2023

Klokkenluiders: coronabeperkingen komen in september terug. Wat kunnen we verwachten?


Klokkenluiders van de Amerikaanse veiligheidsdienst TSA en Border Patrol hebben tegen website Infowars gezegd dat de regering-Biden van plan is om later dit jaar weer coronamaatregelen in te voeren. Zo wordt de weg geëffend voor coronalockdowns en andere beperkingen.

De eerste bron, een hooggeplaatste TSA-functionaris die bekend is bij Infowars, zei na afloop van een vergadering met managers dat medewerkers van de TSA en ander vliegveldpersoneel vanaf halverwege september weer mondkapjes moeten dragen.

De functionaris zei ook dat ze volgende week nieuwe richtlijnen ontvangen ten aanzien van het beleid. Halverwege oktober moeten ook piloten, vluchtpersoneel en passagiers een mondmasker dragen, zei de klokkenluider.

Niet de vraag of, maar wanneer

Nadat deze TSA manager zich had gemeld, nam Infowars contact op met een bron bij Border Patrol, ook een manager. Deze bron bevestigde dat deze richtlijnen ook zijn gecommuniceerd met Border Patrol.

“Het is niet de vraag of, maar wanneer het aantal ‘coronagevallen’ weer gaat stijgen.” Beide klokkenluiders kregen te horen dat de maatregelen zullen samenvallen met hysterie rond de nieuwe ‘coronavariant’ waar de media over berichten.

De stuipen op het lijf jagen

Eerder bleek uit uitgelekte WhatsApp-berichten dat de Britse oud-minister van Volksgezondheid Matt Hancock mensen ‘de stuipen op het lijf wilde jagen’ met een nieuwe coronavariant om ervoor te zorgen dat ze zich aan de lockdownmaatregelen zouden houden.

Hancock, de Britse Hugo de Jonge, vroeg aan zijn media-adviseur Damon Poole: “Wanneer zetten we de nieuwe variant in?”

Een week nadat hij de berichten verstuurd had, verscheen de minister op tv om mensen bang te maken voor de nieuwe variant.

Kunt u bezwijken aan een overdosis Ivermectine? Het antwoord van Dr. Pierre Kory zal u choqueren

 augustus 18, 2023  2902   18  

 

    Foto ter illustratie

Van alle schadelijke desinformatie die de afgelopen jaren is verspreid, was een van de meest verontrustende valse vertellingen gericht op het met een Nobelprijs bekroonde, menselijke geneesmiddel Ivermectine,” aldus filmmaker Mikki Willis in zijn baanbrekende documentaire getiteld, Ivermectin: The Truth, bericht 2ndsmartestguyintheworld.

Ivermectine is “een van de veiligste en meest effectieve medicijnen van dit moment. Een medicijn dat volgens de vele topwetenschappers die ik heb geïnterviewd … de pandemie had kunnen beëindigen voordat deze begonnen was.”

Maar Ivermectine is een “paardenwormmiddel”, aldus de media. “Je kunt er van in coma raken.” “Je kunt er dood aan gaan,” waarschuwden de mainstream media.

Maar is dit echt waar?

De populaire podcaster Greg Hunter, AKA USA Watchdog, vroeg Dr. Pierre Kory, één van ’s werelds grootste experts op het gebied van Ivermectine, ronduit: “Kan ik aan een overdosis Ivermectine bezwijken als ik twee of drie keer de [standaard] dosis neem? Kan ik zelfmoord plegen?”

Het antwoord van Dr. Kory deed Greg Hunter versteld staan

“Laat me wetenschappelijk antwoorden. Er is een wereldberoemde toxicoloog genaamd Jacques Descotes, en hij is Frans. En twee jaar geleden kreeg hij de opdracht om een scoping review te doen van alle gegevens over de veiligheid van Ivermectine in zijn bestaan. En zijn conclusie na dit uitgebreide onderzoek is dat hij niet gelooft dat er ook maar één geval is geweest van iemand die is overleden aan een overdosis Ivermectine.”

“Oh, Lord,” reageerde Greg Hunter. “Hoeveel pillen zijn er wereldwijd gegeven? Ik hoorde 4 miljard, maar het moeten er meer zijn.”

 

“Meer dan 4 miljard,” bevestigde Dr. Kory. “Nu zijn er mensen gestorven waarvan gerapporteerd werd dat de dood veroorzaakt werd door Ivermectine. Maar toen hij [Prof. Jacques Descotes] die gevallen bekeek, vond hij die argumenten niet geloofwaardig.”

Laten we eens dieper in de analyse van Prof. Descotes duiken.


 Maar eerst een korte blik op zijn indrukwekkende referenties. “Pr. Jacques Descotes, MD, PharmD, PhD, Professor Emeritus, Claude Bernard University of Lyon (Frankrijk), is een wereldwijd bekend toxicoloog met een 40-jarige staat van dienst als onafhankelijk consultant voor de farmaceutische industrie en als adviseur voor regelgevende instanties wereldwijd,” schreef BusinessWire.

In maart 2021 voerde hij een beoordeling uit van het veiligheidsprofiel van Ivermectine op basis van meer dan 350 artikelen – plus toegankelijke webbronnen. Dit zijn zijn conclusies:

“Ivermectine is de afgelopen drie decennia oraal toegediend aan honderden miljoenen mensen over de hele wereld. De beoordeling van gerapporteerde bijwerkingen die in de tijd geassocieerd zijn met blootstelling aan Ivermectine, laat zien dat door Ivermectine veroorzaakte bijwerkingen tot nu toe weinig voorkomen en meestal mild tot matig zijn.

“Het is opmerkelijk dat er schijnbaar nog nooit doden zijn gemeld na een accidentele of suïcidale overdosis van Ivermectine. Er is geen grotere toxiciteit van Ivermectine aangetoond bij ouderen, ondanks herhaalde beweringen dat een verouderende bloed-hersenbarrière zou kunnen leiden tot een verhoogde toxiciteit van Ivermectine. De positieve klinische ervaring die is opgedaan met de toediening van Ivermectine heeft ertoe geleid dat veel medische deskundigen de eerdere hardnekkige contra-indicaties voor zwangere vrouwen hebben losgelaten. Uiteindelijk hebben verschillende nationale farmacovigilantienetwerken over de hele wereld informatie en adviezen uitgebracht om de veiligheid van Ivermectine bij menselijke proefpersonen vast te stellen. Tot nu toe zijn er geen kritieke veiligheidsbeperkingen voor het voorschrijven van Ivermectine bij de huidige indicaties.

 

Ik wil er ook op wijzen dat er geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld in tientallen afgeronde of lopende onderzoeken met duizenden deelnemers over de hele wereld om de werkzaamheid van Ivermectine tegen COVID-19 te evalueren.”

Verbazingwekkend. Dus wat is er nodig om een overdosis Ivermectine te krijgen?

“Om een overdosis van Ivermectine te krijgen, moet je honderd of duizend keer de standaarddosis innemen,” verklaarde Dr. Kory.

“En er zijn vergiftigingen geweest waarbij mensen per ongeluk grote hoeveelheden hebben ingenomen. Maar weet u wat er elke keer gebeurt? Als ze deze enorme hoeveelheden Ivermectine innemen, heeft het de neiging om ze neurologisch te beïnvloeden. Ze raken in de war. Ze kunnen gaan strompelen – ongecoördineerd zijn. Ze gaan naar het ziekenhuis en er is geen behandeling nodig. Maar binnen enkele dagen worden de patiënten weer normaal. Er zijn dus geen levensbedreigende verwondingen geweest. Er zijn geen sterfgevallen gemeld met Ivermectin. Dat laat dus zien waarom het een van de veiligste medicijnen in de geschiedenis is, zelfs bij enorme overdoses.”

Het volledige interview van Greg Hunter met Dr. Pierre Kory kunt u bekijken in de video hieronder.

Video Link: https://rumble.com/v351pau-cv19-vax-humanitarian-crisis-turbocharged-and-no-treatment-dr.-pierre-kory.html

En Ivermectine heeft nog veel meer voordelen en toepassingen:

Ivermectine kan kanker en andere veel voorkomende chronische verouderingsziekten verslaan


Deze Substack schreef onlangs over de krachtige antikankereigenschappen van fenbendazol: Ik heb terloops ook vermeld dat een van de redenen waarom Ivermectine zo kwaadaardig werd verguisd en onderdrukt, was dat als de samenleving het zou gebruiken om PSYOP-19 te genezen, een van de bijwerkingen zou zijn dat het aantal gevallen van kanker “plotseling” zou dalen, en dus gingen BigPharma e.a. alles op alles zetten om … Lees volledig verhaal

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kunt-u-bezwijken-aan-een-overdosis-ivermectine-het-antwoord-van-dr-pierre-kory-zal-u-choqueren/

 

Na het 3 jaar lang te hebben gehekeld en miljoenen zien sterven, geeft de FDA nu toe dat artsen het volste recht hadden om Ivermectine voor te schrijven als legitieme behandeling voor Covid-19

Hoe corrupt is de Amerikaanse Food and Drug Administration, Dr. Anthony Fauci en het hele biomedische veiligheidsapparaat dat de angst voor Covid aanwakkerde en zei dat de enige hoop om het virus te verslaan was om te wachten op een nieuw technologisch geavanceerd “vaccin” – hetzelfde “vaccin” dat onveilig en ineffectief bleek te zijn? We … Meer lezen overNa het 3 jaar lang te hebben gehekeld en miljoenen zien sterven, geeft de FDA nu toe dat artsen het volste recht hadden om Ivermectine voor te schrijven als legitieme behandeling voor Covid-19

https://www.frontnieuws.com/na-het-3-jaar-lang-te-hebben-gehekeld-en-miljoenen-zien-sterven-geeft-de-fda-nu-toe-dat-artsen-het-volste-recht-hadden-om-ivermectine-voor-te-schrijven-als-legitieme-behandeling-voor-covid-19/

 

Recordaantal pasgeborenen sterft – deskundigen zien geen verband met vaccins

mei 16, 2022   6268   21 


De zuigelingensterfte in Schotland is sterk gestegen en is na zes maanden nog niet afgenomen. De Britse autoriteiten stellen nu een onderzoek in naar het gebeuren, dat volgens deskundigen geen verband houdt met het COVID-19 vaccin.

Sarah Stock, een onderzoekster op het gebied van kraamzorg aan de Universiteit van Edinburgh, vertelt aan de Herald Scotland dat zij de cijfers “echt verontrustend” vindt en dat de redenen erachter niet bekend zijn.

“Er zijn geen aanwijzingen dat de sterfgevallen in de neonatale zorg te wijten zijn aan een COVID-19 infectie bij de pasgeborenen. Het sterftecijfer door COVID-19 onder zuigelingen is gelukkig erg laag, dus dit is geen COVID-19 dat zuigelingen aanvalt.”

Dezelfde arts beweert tegen de BBC dat een verband met het COVID-19 vaccinprogramma al kan worden uitgesloten. Dat komt omdat van COVID-19 vaccins al bekend zou zijn dat ze veilig zijn in de zwangerschap.

Aangezien de vaccins veilig zijn tijdens de zwangerschap, moet de verklaring voor de enorme toename van de zuigelingensterfte elders gezocht worden, zegt zij. Zo kan het indirecte effect van de pandemie op de gezondheidszorg, met ziekteverzuim en personeelstekorten, een invloed hebben gehad op de zuigelingensterfte.

Ook uit IJsland komen verontrustende berichten. Sinds de invoering van het COVID-19 vaccin is het aantal doodgeborenen en zuigelingensterfte verdubbeld.


Copyright © 2022 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/recordaantal-pasgeborenen-sterft-deskundigen-zien-geen-verband-met-vaccins/ 

Europarlementariër ziedend over astronomische uitgaven Europese Commissie: ‘Brutaal en schandalig!’


Terwijl EU-burgers de broekriem moeten aanhalen vanwege de hoge energie- en voedselprijzen als gevolg van de inflatie, geeft de Europese Commissie een astronomisch bedrag uit aan fotografen en visagisten. 2.756.286 euro om precies te zijn.

Volgens de Oostenrijkse EU-commissaris voor begroting Johannes Hahn (ÖVP) zijn de hoge uitgaven nodig om ‘burgers te informeren over het werk van de Commissie’ en ’transparantie te waarborgen’.

Brutaal en schandalig, vindt Europarlementariër Christine Anderson. In het belang van EU-burgers is het beter om dit geld te investeren in ’transparantie’, stelt ze.

Schade

De Europese Commissie gaf recentelijk 2,75 miljoen euro aan fotografen en visagisten, terwijl EU-burgers, waaronder de middenklasse, verarmen als gevolg van inflatie, een geruïneerde economie en een mislukte energietransitie, stelt het Europarlementslid.

Anderson benadrukt dat de besluiten die in Brussel genomen worden Europa en haar mensen schade toebrengen, van illegale migratie tot Fit for 55, een pakket maatregelen dat ervoor moet zorgen dat de CO2-uitstoot in de EU in 2030 met 55 procent is teruggebracht.

Recordaantal

Alleen al in Italië zijn dit jaar meer dan 100.000 migranten per boot aangekomen, een recordaantal. Premier Meloni had beloofd om de illegale migratie aan te pakken.

In juli kwamen 176.100 migranten illegaal de EU binnen, het hoogste aantal sinds 2016.

Rusland geeft rapport van 2.000 pagina’s vrij waaruit blijkt dat Deep State & Big Pharma Covid-19 pandemie hebben gefabriceerd

 augustus 18, 2023   941   0  

Rusland heeft Big Pharma en Amerikaanse Deep State-actoren publiekelijk beschuldigd van het fabriceren van de Covid-19 pandemie om de wereld over te nemen, waarbij Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden en George Soros als medesamenzweerders in het complot tegen de mensheid worden genoemd, bericht Thepeoplesvoice.

“Rusland wil gerechtigheid voor het ontstaan en de verspreiding van SARS-CoV-2, terwijl het Westen de oorsprong in de doofpot stopte en wetenschappers en journalisten censureerde,” zei de Russische ambassade in de Verenigde Staten donderdag.

Rusland heeft al zijn bewijsmateriaal aan de VN voorgelegd, wat neerkomt op meer dan 2000 pagina’s aan rapporten die hun beweringen van de afgelopen 18 maanden bewijzen.


Amerikaanse coördinatie van biologische laboratoria en onderzoeksinstituten in Oekraïne, volgens de Russische ambassade

 Amerikaanse coördinatie van biologische laboratoria en onderzoeksinstituten in Oekraïne, volgens de Russische ambassade

Volgens Russische functionarissen vereist de bio-onderzoeksactiviteit van het Amerikaanse Ministerie van Defensie in Oekraïne een passende juridische beoordeling, ook van relevante internationale instanties.

“Bijzonder zorgwekkend is de activiteit van het Pentagon in Oekraïne. De Verenigde Staten hebben tientallen staatsinstellingen en privébedrijven van het land betrokken bij hun projecten,” verklaarde de ambassade.

“Burgers en militairen van de republiek werden donoren van biomateriaal en simpelweg proefpersonen. Het lijdt geen twijfel dat dergelijke acties een passende juridische beoordeling vereisen, ook van relevante internationale structuren,” vervolgde de verklaring.

De internationale gemeenschap blijft ernstige vragen stellen over het ongecontroleerde dual-use onderzoek onder auspiciën van het Amerikaanse Ministerie van Defensie en Rusland heeft herhaaldelijk gewezen op “grove schendingen” door de Verenigde Staten van hun verplichtingen onder de Biological and Toxin Weapons Convention.

“Washington negeert de beweringen en rechtvaardigt zichzelf met een bepaalde humanitaire component van zijn programma’s,” merkten de diplomaten op. “We benadrukken dat er geen twijfel bestaat over de zogenaamde goede doelen van de projecten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Er is bewijs van VS-werk met potentiële biologische wapens en deze zijn verre van geïsoleerd, evenals bewijs van pogingen om de eigenschappen van ziekteverwekkers van economisch belangrijke infecties opzettelijk te verbeteren.”

Onder het mom van het monitoren van ziekten, heeft de Deep State van de VS de wereld overspoeld met illegale biolaboratoria die zich bezighouden met onmenselijk onderzoek, benadrukte de ambassade.

In de verklaring werd er ook op gewezen dat deze instellingen dicht bij de grenzen van Rusland zijn gebouwd en het land omsingelen.

“Het doel is duidelijk – om op het juiste moment biologische crisissituaties te creëren, kunstmatige infectiehaarden te vormen. Met andere woorden, om epidemieën te beheren en in dienst te stellen van hun eigen belangen,” verduidelijkten de diplomaten.

De door het Russische Ministerie van Defensie gepubliceerde feiten over de illegale militair-biologische activiteiten van de Verenigde Staten zouden ons opnieuw aan het denken moeten zetten over de ware doelstellingen van de Deep State in Washington D.C., aldus de verklaring.

“Er komen ook steeds meer vragen van gewone Amerikanen die opheldering eisen van de regering over de gesponsorde programma’s,” aldus de ambassade. “Het is de hoogste tijd voor Washington om toe te geven dat als het op de multilaterale ‘platforms’ nog steeds mogelijk is om de steun van gelijkgestemden te krijgen en om degenen die twijfels hebben het zwijgen op te leggen, de vragen van hun eigen bevolking niet kunnen worden ontweken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/rusland-geeft-rapport-van-2-000-paginas-vrij-waaruit-blijkt-dat-deep-state-big-pharma-covid-19-pandemie-hebben-gefabriceerd/

Waarom mag deze politieagente geen onderzoek doen naar plots overleden baby’s?


De Canadese politieagente Helen Grus startte afgelopen jaar een onderzoek naar een mogelijke link tussen negen baby’s die plotseling waren overleden en de vaccinatiestatus van de moeders.

Toen haar meerderen daar lucht van kregen, werd ze zonder pardon geschorst.

De lijkschouwer klaagde bij de politie in Ottawa over het onderzoek dat Grus deed naar de sterfgevallen, aangezien deze zaken niet aan haar waren toegewezen.

Patroon

Saillant detail: de politie in Ottawa stelde de experimentele coronaprik verplicht voor medewerkers.

Grus moest deze week voor het tuchtcollege verschijnen. Bij de hoorzitting waren enkele van haar medestanders aanwezig. Eén van hen noemde de zitting ‘een rookgordijn’. “Politieagenten hebben een eed afgelegd om de wet te handhaven, maar als ze dat doen, wordt hen insubordinatie ten laste gelegd,” zei hij. Volgens hem wil de politie een voorbeeld stellen.

De ijverige rechercheur zag een patroon ontstaan. Ze ontdekte dat negen baby’s plotseling waren overleden en vroeg zich af of er een verband is met het vaccin, merkte de gepensioneerde rechercheur Donald Best op. Hij was persoonlijk bij de hoorzittingen aanwezig.

Gecensureerd

Hij wees erop dat uit stukken is gebleken dat het Public Health Agency of Canada (PHAC) vanaf het begin betrokken is geweest bij deze zaak en de politie in Ottawa heeft beïnvloed. Het PHAC was ook nauw betrokken bij de uitrol van de coronavaccins.

Zodra de politiek zich gaat bemoeien met een politieonderzoek, is de kans op gerechtigheid verkeken, benadrukte Best.

Grus getuigde dat ze werd gecensureerd: ze mocht haar onderzoek naar de plotselinge sterfgevallen niet voortzetten.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...