zondag 2 juni 2024

‘Plandemie 2.0’: CDC (i/d V.S.) zegt dat symptomen van vogelgriep ‘geen symptomen hebben’ is

mei 30, 2024   22  

   Richard Nyberg @USAIDVietnam / Wikimedia / (Public Domain)

In een aankondiging die teruggrijpt naar de donkere dagen van de Covid-hoax, heeft het Centers For Disease Control and Prevention (CDC) beweerd dat één van de symptomen van H5N1 vogelgriep bij mensen “geen symptomen hebben” is.

Bent u er klaar voor dat de autoriteiten draconische lockdowns, maskers en verplichte vaccins uitrollen om u te “beschermen” tegen mensen die zogenaamd vogelgriep hebben, ook al zijn ze niet ziek? schrijft Thepeoplesvoice.

“Ziekte bij mensen als gevolg van besmetting met het vogelgriepvirus varieert in ernst van geen symptomen of milde ziekte tot ernstige ziekte met de dood tot gevolg,” aldus de bijgewerkte CDC-pagina “Influenza (Griep).”

Iedereen die de manoeuvres van de elite in de gaten houdt, zou vergeven kunnen worden als hij zou denken dat we onze eigen Groundhog Day beleven.

Per slot van rekening heeft de elite de wereld stilgelegd om ons te “beschermen” tegen Covid, een virus dat zij beschreven als een verschrikkelijk “ernstig acuut ademhalingssyndroom” met symptomen die “geen symptomen” omvatten.

Ongelooflijk genoeg is, in wat de mainstream media als “toeval” bestempelen, een door Bill Gates gefinancierd vogelgriepvaccin voor de H5N1-stam zojuist begonnen met proefnemingen.

Het lijkt erop dat Gates wil profiteren van de crisis door een verklaring te publiceren over een wereldwijde overeenkomst om het vaccin te verspreiden onder ontwikkelingslanden.

De “filantroop” die vaccins promoot als zijn “beste koopjes” die een rendement van twintig tegen één opleveren, lijkt de toekomst opnieuw met een onnatuurlijke nauwkeurigheid te hebben voorspeld.

Het is echt Groundhog Day.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/plandemie-2-0-cdc-zegt-dat-symptomen-van-vogelgriep-geen-symptomen-hebben-omvatten/


Vogelgriep, censuur en 100 dagen vaccins: 7 voorspellingen voor de volgende pandemie

Eerder deze maand publiceerde het Witte Huis zijn nieuwe “Pandemic Preparedness” doelstellingen. Ze zijn verre van de enigen die zich hiermee bezighouden. In maart vroeg Sky News zich af: “‘Volgende pandemie ligt om de hoek’, waarschuwt expert – maar zou lockdown ooit nog gebeuren?” schrijft Kit Knightly. Op 3 april vroeg de Financial Times zich … Meer lezen overVogelgriep, censuur en 100 dagen vaccins: 7 voorspellingen voor de volgende pandemie

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/vogelgriep-censuur-en-100-dagen-vaccins-7-voorspellingen-voor-de-volgende-pandemie/


MSM kunnen er niet meer omheen: artsen zien alarmerend aantal hartaanvallen bij jonge mensen


Artsen zien steeds meer plotse hartaanvallen bij jongvolwassenen die verder gezond zijn. Ze vertonen vaak geen klassieke cardiovasculaire risicofactoren, zei arts Deepak Bhatt, directeur van het Mount Sinai Fuster Heart Hospital.

De klassieke risicofactoren zijn hoge bloeddruk, hoge bloedsuiker of diabetes, overgewicht of obesitas en roken, aldus Bhatt.

Bekijk het item van Today:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén ding gemeen

Ook uit onderzoek blijkt dat er steeds meer jonge, ogenschijnlijk gezonde patiënten zijn die een hartaanval krijgen. Artsen tasten nog in het duister over de mogelijke oorzaak en de risicofactoren.

Bhatt volgt samen met een aantal andere artsen patiënten om te achterhalen of er risicofactoren zijn die ze hebben gemist.

Veel patiënten hebben één ding gemeen: ontstekingen die een hartaanval, maar ook beroerte kunnen uitlokken.

Onderzoek niet gepubliceerd

Arts Frank Peeters heeft een tip: “Misschien eens vragen of ze gevaccineerd zijn?”

In 2021 bleek uit onderzoek dat de kans op een hartaanval na een mRNA-coronavaccin toeneemt. De onderzoekers besloten hun resultaten niet naar buiten te brengen omdat ze bang waren om onderzoeksgeld van de farmaceutische industrie mis te lopen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling aangenomen: dit betekent het


Op de World Health Assembly (WHA), de algemene vergadering van de WHO, zijn de wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) erdoorheen gejast. Ook is afgesproken om binnen nu en een jaar een internationaal pandemieverdrag op te stellen. De WHO spreekt zelf van een ‘historische ontwikkeling’.

Het volk heeft helaas een enorme nederlaag geleden en de strijd gaat door, aldus James Roguski, die de ontwikkelingen op de voet volgt.

Bij de start van de WHA werden op de valreep de vergaderstukken over de IHR-wijzigingsvoorstellen beschikbaar gesteld.

Afgezwakt

De IHR-wijzigingen zijn zaterdagavond – de laatste dag van de WHA – iets na 21.00 uur aangenomen. Ten opzichte van voorgaande versies lijken ze afgezwakt. Er is nu sprake van ‘implementation’ in plaats van ‘compliance’.

Arts Meryl Nass noemt op X een flinke lijst met punten die zijn verwijderd. Zo wordt in de IHR niet langer gesproken over One Health. Nederland doorbrak, zoals aangekondigd, de consensus niet.

Pandemische noodsituatie

De aangenomen amendementen maken de opbouw mogelijk van het ‘Farmaceutisch-Ziekenhuis-Noodtoestand-Industrieel-Complex’, waarschuwt Roguski. Het doel is om ‘pandemische noodsituaties’ uit te lokken die vervolgens worden verergerd door ‘relevante gezondheidsproducten’ (lees: vaccins), voegt hij toe.

In de toekomst kan de WHO een ‘pandemische noodsituatie’ afkondigen wegens nieuwe virussen.


Lees hier de resolutie.

Lees hier de gewijzigde IHR.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...