woensdag 28 juni 2023

HEALTH SECRETS: Chlorine Dioxide destroys atrazine herbicide in water (and snake venom, too)

 

    Video Link: https://www.brighteon.com/d8c991fd-994e-4d0c-b41f-27981e4a23d6

Brighteon Broadcast News, June 27, 2023

HEALTH SECRETS: Chlorine Dioxide destroys atrazine herbicide in water (and snake venom, too)

      42708 Subscribers

 

0:00 Intro

1:21 Robert F Kennedy Jr. Does Push-Ups

14:23 Backup Plan

25:47 Chlorine Dioxide

45:30 Interview with The Texas Boys

 

- Testing tractor PTO-powered generators to convert diesel to electricity

- RFK, Jr. shows huge muscles - he's RIPPED at 69!

Brighteon.com content creators can now receive crypto thanks to new tipping system

 Chlorine dioxide FROM 25:47

- New research reveals how chlorine dioxide destroys atrazine herbicide in water

- There are HUNDREDS of uses for chlorine dioxide - add it to your preparedness kits

- How to stock up on raw ingredients to make chlorine dioxide for off grid emergencies

- Interview with The Texas Boys who successfully homesteaded in Texas and now live off the land

 

For more updates,  visit: http://www.brighteon.com/channel/hrreport                                                                            

NaturalNews videos would not be possible without you, as always we remain passionately dedicated to our mission of educating people all over the world on the subject of natural healing remedies and personal liberty (food freedom, medical freedom, the freedom of speech, etc.). Together, we’re helping create a better world, with more honest food labeling, reduced chemical contamination, the avoidance of toxic heavy metals and vastly increased scientific transparency.

 

Other Articles on Chlorine dioxide:

Chlorine dioxide approved as COVID-19 treatment in Bolivia – BrighteonTV

https://www.naturalnews.com/2021-09-14-chlorine-dioxide-approved-covid19-treatment-in-bolivia.html

September 14, 2021 - chlorine dioxide, comusav, conspiracy, coronavirus, covid-19, deception, goodhealth, goodmedicine, Miracle Mineral Solutions, MMS, pandemic, propaganda

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

Bob Sisson and his guests on CLO2TV talk about chlorine dioxide being used as a treatment for COVID-19 in different countries such as Bolivia and Honduras.

Bolivians are now ingesting chlorine dioxide, known ...

Chlorine dioxide to treat COVID? YES, says Dr. Manuel Aparicio

https://www.naturalnews.com/2021-07-28-chlorine-dioxide-to-treat-covid.html

July 28, 2021 -

Chlorine dioxide to treat COVID? YES, says Dr. Manuel Aparicio

Wednesday, July 28, 2021 by: News Editors

Tags: chlorine dioxide, COVID, health

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

Despite claims by governments around the world that the substance is toxic and not to be used, Dr. Manuel Aparicio tells The New American magazine’s Alex Newman that he has seen incredible results treating ...

CLO2TV: Couple shares with Bob The Plumber and Marien Barrientos how chlorine dioxide cured their numerous illnesses – Brighteon.TV

https://www.naturalnews.com/2022-09-09-clo2tv-chlorine-dioxide-cured-couple-numerous-illnesses.html

September 09, 2022 -

CLO2TV: Couple shares with Bob The Plumber and Marien Barrientos how chlorine dioxide cured their numerous illnesses – Brighteon.TV

Friday, September 09, 2022 by: Belle Carter

Tags: alternative medicine, alternative treatments, bob the plumber, Brighteon.tv, CDS, chlorine dioxide, ClO2, CLO2TV, Cures, electromagnetic fields, goodhealth, goodmedicine, Lysol, Marien Barrientos, MMS, remedies, uranium levels

 

Vijftienminutensteden: gisteren een complottheorie, vandaag gewoon openlijk in de krant


Voor Ă©Ă©n op de negen Nederlanders is de ‘vijftienminutengemeente’ ver weg, schrijft het AD, dat erop wijst dat ‘zelfs het World Economic Forum’ bereikbaarheid binnen een kwartier tot speerpunt heeft verheven.

Op de website van het WEF valt te lezen dat de vijftienminutenstad tijdens de coronalockdowns ineens veel meer werd dan een aardigheidje. “Het werd een zaak van leven en dood.”

Een hoogleraar van de Universiteit Utrecht zegt tegen de krant dat het een utopie is om van elke gemeente een vijftienminutengemeente te maken.

Complot

Dat het WEF het idee heeft opgepikt, is voor sommigen hĂ©t signaal dat er aan een nieuwe lockdown wordt gewerkt: een complot om ons allemaal binnen een kwartier van ons huis ‘op te sluiten’, aldus de krant.

Hoewel Utrecht de enige Nederlandse gemeente is waar de ‘vijftienminutenstad’ wordt genoemd in beleidsdocumenten, is bekend dat D66 ook van Tilburg zo’n vijftienminutenstad wil maken.

“D66 rolt in Tilburg Agenda 2030 van de VN/het WEF uit, een totalitair regime met een sociaal kredietsysteem,” stelt onafhankelijk energieadviseur Simone Juffermans.

Openluchtgevangenis

“Het praatclubje WEF heeft aangegeven dat de VN-top 2023 in september overeenstemming zal bereiken over het versnellen van Agenda 2030,” voegt ze toe.

“Als je dacht dat 15-minutensteden (lees: openluchtgevangenis), digitale ID, persoonlijke CO2-limieten en digitale munt ver in de toekomst lagen, dan heb je het mis.”

Totalitarisme

“Flikker op met je 15-minutengemeente,” briest columnist Marianne Zwagerman. “Iedereen heeft een elektrische fiets tegenwoordig (nee, ik niet).”

FVD Zeeland diende al eens een motie in over 15-minutensteden. “Wij zullen ons tegen het totalitarisme blijven verzetten,” aldus de partij.

‘Als de ECB-president dit soort walgelijke drek kan spuwen, wordt het hoog tijd het hele instituut op te heffen’


Vrijdag zei president van de Europese Centrale Bank Christine Lagarde tijdens een top in Parijs dat ‘klimaatverandering inflatie beĂ¯nvloedt’. Ja, echt.

“En inflatie is het beest dat alle centrale bankiers – of ze een groen jasje dragen of niet – willen temmen en disciplineren,” zei Lagarde.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Klimaatverandering beĂ¯nvloedt onze balans’

Ze voegde toe dat het onze balans beĂ¯nvloedt. “Of het nu gaat om een balans van drie biljoen of zeven biljoen, hij wordt beĂ¯nvloed door klimaatverandering.”

Inflatie wordt dus volgens de ECB-baas niet veroorzaakt door het beleid van de ECB, maar door klimaatverandering.

Opheffen

Veiligheidskundige en auteur Bart Brands haalt op social media fel uit: “Als de president van de ECB dit soort walgelijke drek kan spuwen, wordt het hoog tijd het hele instituut op te heffen.”

Fondsmanager en auteur Ronnie Stoeferle voegt toe: “Nee. Jij beĂ¯nvloedt inflatie, Christine!”

Rente verder omhoog

De ECB gaat de rentetarieven in het eurogebied in juli verder verhogen in de strijd tegen de hoge inflatie, kondigde Lagarde deze week aan. Volgens haar is het ook onwaarschijnlijk dat de ECB op korte termijn kan zeggen dat de rente zijn piek heeft bereikt. Ze lijkt daarmee voor te sorteren op verdere verhogingen.

Lees en huiver: dit staat er in het concept-landbouwakkoord (en ja, voedsel wordt onbetaalbaar)


Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force heeft het concept-landbouwakkoord bestudeerd, waar we onder meer het coalitieakkoord in terugvinden. Dat betekent: krimp, tot 60 procent.

Daarnaast worden fosfaat- en dierrechten afgeroomd met 25 procent, wat ook weer resulteert in krimp. Ook is er nog een afwaardering van landbouwgrond die tot krimp zal leiden, aldus Van Keimpema in een vlog.

Ze benadrukt dat een inkrimping van het aantal boeren en de veestapel met 60 procent nog ‘een voorzichtige schatting’ is. “De hele sector wordt daarmee vernield.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Achterkamertjespolitiek

Van Keimpema leest in het concept-landbouwakkoord ook het herintreden van de achterkamertjespolitiek.

Iedereen die tot het eind aan de hoofdtafel zat, komt aan een landbouwtafel. En deze landbouwtafel gaat naast de parlementaire systemen werken als een soort adviescommissie. BBB moet zich heel goed realiseren dat de Eerste Kamer daarbij gewoon wordt uitgesloten, waarschuwt Van Keimpema.

“Jullie zijn straks niet meer nodig voor een akkoord.”

Experimenteel

Daarnaast raken we maar liefst 50.000 hectare akkerbouwgrond kwijt voor vezel-, vang- en rustgewassen. “Daar eet je niks van. De burgers niet, dus hun prijs van voedsel zal zeker verviervoudigen.”

De gehate voermaatregel staat ook in het concept-landbouwakkoord. “We moeten onze dieren chemicaliĂ«n toedienen […] om methaan of stikstof te reduceren. En deze middelen zijn experimenteel. Willen wij onze koeien en onze varkens dat geven? Ik denk het niet.”

Voedsel wordt onbetaalbaar

“Als dit geen reden is om op donderdag naar Den Haag te komen, waarvoor zijn we dan eigenlijk nog aan de gang?” vraagt Van Keimpema.

“Voedsel wordt onbetaalbaar en de landbouw verdwijnt.”

Thierry Baudet krijgt applaus na inbreng, voorzitter grijpt in (zie ook het smalende lachje van Paternotte)


In de Tweede Kamer (Nederland) vond een rondetafelgesprek plaats over de weerbaarheid van de democratie. Daarvoor waren ‘deskundigen’ uitgenodigd.

Er is een tafel gevonden en die is inderdaad rond, dat kan ik bevestigen, zei PVV-Kamerlid Martin Bosma voor de camera van GeenStijl. “Het is wel een ronde tafel, maar vooral een restaurant. En die deskundologen zijn eigenlijk de obers. En Forum [voor Democratie] staat op het menu, en wij ook eigenlijk, de PVV ook.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Worden wij niet geregeerd door een extremistische meerderheid?

Tijdens het gesprek zei FVD-voorman Baudet: “Is het niet zo dat wij op dit moment in feite een meerderheid zien in de Tweede Kamer van extremistische partijen? Het zijn partijen die de soevereiniteit van Nederland willen verminderen, die voorstander zijn van de directe doorwerking van internationale, globalistische rechtsregels die de democratie kunnen overstemmen. Ze negeren de uitslagen van referenda. Ze hebben zelfs het referendum afgeschaft. Ze hebben systematisch de grondrechten van minderheden geschonden in de coronatijd, de lichamelijke integriteit niet gerespecteerd. Ze willen oppositiepartijen mogelijk verbieden. Ze stellen censuur in op sociale media. En een publieke omroep die hen niet welgezind is, willen ze uit het bestel hebben.”

Hij vroeg aan emeritus hoogleraar Paul Cliteur, die FVD op het allerlaatste moment aan tafel had gekregen omdat een andere spreker uitviel: “Worden wij niet geregeerd door een extremistische meerderheid die eigenlijk misschien wel op grond van deze wet zou moeten worden verboden?”

We gaan niet applaudisseren

Vervolgens klonk er applaus vanaf de tribune, waarna de voorzitter ingreep: “We gaan niet applaudisseren.”

Let ook op het smalende lachje van D66-fractievoorzitter Paternotte.

Model en actrice koos voor hulp bij zelfdoding in plaats van te leven met de pijn en invaliditeit van vaccinverwondingen

juni 27, 2023   4977   9  

41-jarige model en Hollywood-actrice Katerina Pavelek beĂ«indigde haar leven op 17 juni 2023 in een kliniek voor hulp bij zelfdoding in Bazel, Zwitserland, als gevolg van verwondingen door COVID-19 vaccin Booster (ME, CVS, ALS), schrijft Dr. William Makis.

“Kat was actrice, dus ze moest ook de vaccinatie-eisen volgen die door de entertainmentindustrie en de vakbonden werden gesteld als ze wilde kunnen werken. Maar toen werd Kat erg ziek. Zo ziek dat ze er vorige week voor koos om een einde aan haar leven te maken in een Zwitserse kliniek die gespecialiseerd is in hulp bij zelfdoding.” (klik hier)


Machinevertaling

 

“Afgelopen weekend hielden Kat’s vrienden – velen van hen in de entertainment – een picknick en een laatste afscheid voor hun actricevriendin op een strand in Malibu.” (klik hier)


In juli 2021 werkte Kat samen met Uma Thurman aan een film. De COVID-19 vaccinatiemandaten waren nog niet van kracht.


Eind 2021 werkte Kat mee aan de film “Babylon” van Brad Pitt en Margot Robbie – was zij verplicht om gevaccineerd te zijn tegen COVID-19 om een rol in de film te hebben?


Kat was een fervent reiziger en reisde in juni/juli 2021 naar HawaĂ¯ en in augustus 2021 naar Griekenland.


“De boostervaccinatie die ik meer dan een jaar geleden kreeg, heeft mijn gezondheid, mijn lichaam en mijn leven volledig verwoest”

Kat heeft waarschijnlijk in december 2021 of begin 2022 haar boostervaccinatie met COVID-19 mRNA gekregen in Los Angeles.

Welke verwondingen door het COVID-19 vaccin heeft ze opgelopen na de boostervaccinatie?

ME/CVS – Myalgische encefalomyelitis / chronisch vermoeidheidssyndroom (klik hier) .

·         Mensen met ME/CVS zijn vaak niet in staat om hun gebruikelijke activiteiten uit te voeren. Soms kan ME CVS hen in bed houden. Mensen met ME/CVS hebben een overweldigende vermoeidheid die niet verbetert door rust.

·         ME/CVS verandert het vermogen van mensen om dagelijkse taken uit te voeren, zoals douchen of een maaltijd bereiden.

·         ME/CVS maakt het vaak moeilijk om een baan te houden, naar school te gaan en deel te nemen aan het gezins- en sociale leven.

·         Minstens Ă©Ă©n op de vier ME/CVS-patiĂ«nten is tijdens hun ziekte langdurig aan bed of huis gebonden.

·         Naast vermoeidheid hebben ME/CVS-patiĂ«nten ook last van een verscheidenheid aan andere symptomen, waaronder malaise na inspanning, cognitieve stoornissen, pijn aan het bewegingsapparaat, slaapstoornissen, keelpijn, lymfadenopathie, orthostatische intolerantie en gastro-intestinale symptomen.

 

ALS van de longen – Amyotrofische laterale sclerose (klik hier)

ALS is een neuromusculaire aandoening die gekenmerkt wordt door zwakte van de ademhalingsspieren en een progressieve achteruitgang van de longfunctie.

Overlijden gebeurt binnen 3 tot 5 jaar na het begin, door ademhalingscomplicaties

ME, CVS, ALS zijn gerapporteerd bij “long COVID”

Verschillende onderzoeken hebben een verband gelegd tussen “long COVID” en ME/CVS, en suggereren dat de onderliggende oorzaak van ME/CVS bij patiĂ«nten met “long COVID” een “afwijkende en langdurige immuunrespons is, waarbij mogelijk mestcellen en microglia betrokken zijn” (klik hier)

Voor ALS zijn er studies die een versnelde ALS ziekteprogressie rapporteren na COVID-19 infectie met “snelle functionele achteruitgang” (klik hier).

Niets in de literatuur over COVID-19 mRNA-vaccins en CVS of ALS.

Kat werd door haar artsen gaslighted (wat betekent dat ze haar niet geloofden).


NSW, AustraliĂ« – Melene Guevremont raakte gewond door 3 Pfizer COVID-19 mRNA-vaccins, heeft nu symptomen van ALS en is rolstoelgebonden.


Calgary, AB – Mark Staudinger had ME/CFS veroorzaakt door reactie op COVID vaccinatie meer dan anderhalf jaar geleden (klik hier).

Mijn mening…

Kunnen COVID-19 vaccins ALS veroorzaken? Er is enig anekdotisch bewijs dat ja, het is mogelijk, maar het is zeldzaam. Het mechanisme is onbekend, maar het zou een afwijkende immuunreactie (auto-immuun?) na COVID-19 vaccinatie kunnen zijn.

Er zijn enkele meldingen van ALS na COVID-19 vaccinatie in VAERS die vrij overtuigend zijn voor causaliteit (1645371)(1893118)(1916790)(1955385)(1976763)

In het geval van Kat kan ze ALS ontwikkeld hebben na de COVID-19 vaccinatie, of ze kan ALS gehad hebben die vervolgens versneld werd door drie COVID-19 vaccins met “snelle functionele achteruitgang”. Ik heb niet genoeg informatie.

 

Kunnen COVID-19 vaccins ME/CVS veroorzaken? Het lijkt erop dat er hier een veel sterker verband is.

Er is een zeer interessant verband tussen EBV virale infectie en ME/CVS. (klik hier)

Nog interessanter is het feit dat COVID-19 vaccins reactivatie van slapende virussen veroorzaken, vooral EBV. (klik hier)

Dus COVID-19 vaccins kunnen ME/CVS direct veroorzaken door een disfunctionele immuunrespons, of indirect door virale heractivatie van EBV, een virus dat bijna iedereen heeft.

Kat heeft misschien veel, zo niet al haar DEATHVAX™ schade ongedaan kunnen maken met Ivermectine en een goed voedingssupplement.


Copyright © 2023 door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/model-en-actrice-koos-voor-hulp-bij-zelfdoding-in-plaats-van-te-leven-met-de-pijn-en-invaliditeit-van-vaccinverwondingen/

 

 

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” 

Achtergrondverhaal: op dinsdag besloot ik me te laten vaccineren omdat ik mijn carrière niet wilde verliezen. Ik hou van mijn werk en ben erg opgewonden over wat er nog voor me ligt. Ik kreeg de eerste dosis van het vaccin van Pfizer, schrijft u/eribbs. Op woensdag ging ik naar de eerste hulp omdat ik, samen … Meer lezen overVaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” 

https://www.frontnieuws.com/vaccinbeschadigden-achtergelaten-om-weg-te-rotten-mijn-woedende-ervaring-met-het-gedwongen-krijgen-van-het-vaccin-myocarditis-en-de-weigering-van-dokters-om-me-te-helpen/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...