donderdag 21 oktober 2021

Pfizer sponsors everything in the propaganda media

Pfizer sponsors everything in the propaganda media


LINK: https://www.brighteon.com/a370215c-c20a-4a82-a50b-6e16ba5290d 

Comments:

eyeseee  16 hours ago

Did anyone see this today in Dailymail

Pfizer has secret government contracts for COVID vaccines: Advocacy group says company puts profits over public health
and reveals seven of its contracts are worth $5BILLION

https://www.dailymail.co.uk... 

Plandemix  eyeseee  2 hours ago

Yes I just read it, im not surprised. I used to be a pilot for a major airline, when our directors would go off to Airbus to buy new A330sm, they would order the wrong spec, costing the company millions of dollars in losses, but they would still get their commission from Airbus. They never cared about the company, only their own commission.

cindykrista  a day ago

LOL. Stupid, stupid, stupid the indoctrinated will never see the connection 

shir scardini  a day ago

A KILLER------PFIZER-----DEATH JAB-------EVIL BEYOND EVIL!!!!!!!!!!!!

Plandemix  2 hours ago

In my circle of friends and family there are too many vax injuries and deaths. The 3rd dose is the most dangerous, even my relatives who are in healthcare and are pro-vax have warned all of us not to take it. After seeing strokes and deaths from the first 2 doses, my family wont take the 3rd.

offbabelon  13 hours ago

what else can they spend all those stolen trillions on other than buying the rest of the govt?

SARAB  13 hours ago

On the subject of Pfizer: Gravitas: Pfizer's abusive vaccine deals — disq.us

James Selby  18 hours ago

Gee is it any wonder? Be interesting to know what the charge to the public is pr dose is. Now they get to make another fortune with a third dose. Four-five months down the line the infection rate will be higher and there is going to be a fourth one. 

Psyche Logical  a day ago

Pfizer... uber Alles.

 


Het covid-virus is NOOIT geïsoleerd en er is aangetoond dat het ziekte veroorzaakt...

 

Het covid-virus is NOOIT geïsoleerd en er is aangetoond dat het ziekte veroorzaakt... de hele pandemie is gebaseerd op een nep- wetenschappelijke mythe

Woensdag 20 oktober 2021 door: Ethan Huff Tags: badhealth , badmedicine , badscience , COVID , deception , Fake , government , isolated , junk science , make believe , vervaardigd , pandemie , Plandemic , SARS-CoV-2 , Spain , virology , virus 
                 

6.810 BEZOEKEN

 

(Natural News) Veel mensen zijn zich er niet van bewust, maar het Wuhan-coronavirus (Covid-19), ook bekend als SARS-CoV-2, is nog steeds niet goed geïsoleerd , wat betekent dat het technisch niet bestaat.  

In antwoord op een verzoek dat werd gedaan op grond van de Transparantiewet van 2013 heeft het Spaanse ministerie van Volksgezondheid onlangs erkend dat "het geen SARS-CoV-2-cultuur in zijn bezit heeft", noch is er een "register van laboratoria met cultuur en isolatiecapaciteit voor dit te testen.”

Het antwoord legde verder alle verantwoordelijkheid voor diagnoses en behandeling bij de gezondheidswerkers, waarbij werd verduidelijkt dat "tests op zich meestal niet voldoende zijn om de ziekte vast te stellen."

Verbazingwekkend genoeg meldde de Spaanse krant El Diestro op 30 september dat deze zogenaamde "tests", die herhaaldelijk frauduleus zijn gebleken "meestal niet voldoende zijn om de ziekte vast te stellen". Desondanks zijn PCR-tests gebruikt om overheidsopleggingen over lockdowns, maskermandaten en nu de vereisten voor het “vaccin”  te rechtvaardigen.   

In de Verenigde Staten hebben honderden verzoeken van de Freedom of Information Act (FOIA) onthuld dat er nergens ter wereld een enkel record is van SARS-CoV-2 dat is geïsoleerd of gezuiverd.  

“Zou een verstandig persoon een monster van een patiënt (dat verschillende bronnen van genetisch materiaal bevat en waarvan nooit is aangetoond dat het een bepaald virus bevat) mengen met getransfecteerde niercellen van apen, foetaal runderserum en giftige medicijnen, en dan beweren dat het resulterende brouwsel het 'SARS-COV- 2 isolaat' is, en het verder internationaal verspreiden voor verder gebruik in kritisch onderzoek (inclusief vaccin- en testontwikkeling)?” vroeg Christine Massey van The Exposé 

“Want dat is het soort van frauduleuze apenhandel dat door

onderzoeksteams over de hele wereld wordt afgedaan als 'virusisolatie'.”

 

Wanneer wordt aangedrongen op bewijs dat covid-19            (sars-cov-2) echt bestaat, hebben regeringen niets om aan te tonen

Op 15 februari 2021 heeft Kepa Ormazabal, een Spaanse onderzoeker, hierover een FOIA-verzoek ingediend. Hij wilde bewijs zien dat SARS-CoV-2 echt geïsoleerd en gezuiverd was en het bestaan ervan vaststaat ​​zoals de regering beweert.

Het Baskisch-kantoor van de president en het ministerie van Volksgezondheid, samen met alle andere afhankelijke instellingen, negeerden het verzoek van Ormazabal omdat ze niets te zeggen hadden.

"Volgens de wet hebben ze 30 dagen om te reageren", vertelde Ormazabal's enkele maanden later aan de media. “[Zestig dagen] als de vraag bijzonder complex is. Het is vandaag 2 mei en ik heb niets van ze gehoord.”

Op 30 maart diende Ormazabal opnieuw een FOIA-verzoek in bij de Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Hogere Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek), die wordt beschouwd als het vlaggenschip van het Spaanse onderzoek. Opnieuw kreeg Ormazabal geen antwoord.

"Nogmaals, hebben ze niet gereageerd en daarom weigeren ze door hun stilzwijgen toegang tot de informatie die ze mogelijk hebben met betrekking tot mijn vraag", meldde Ormazabal.

“De CSIC en de Baskische regering zijn openbare instellingen en moeten zich daarom houden aan de wet van transparantie, goed bestuur en toegang tot openbare informatie. Artikel 20.4 van deze wet bepaalt dat, indien er na 30 dagen geen reactie van het openbaar bestuur is, dit stilzwijgen moet worden begrepen in die zin dat het verzoek om toegang tot de gevraagde openbare informatie is geweigerd.”

Tot op de dag van vandaag heeft geen enkele regering of onderzoeksbureau solide bewijs gegeven dat SARS-CoV-2 echt is zoals men het ons allemaal verteld. Er zijn geen voorbeeldculturen beschikbaar of echt iets om aan te tonen dat het China-virus iets anders is dan een valse plandemische oefening die wordt gebruikt om de planeet een nieuwe wereldorde op te dringen.    

Er is een schat aan informatie gepubliceerd door The Exposé over dit onderwerp die de moeite waard is om te bekijken en te overwegen.    

Meer gerelateerde nieuwsberichten over bedrog met het Chinese virus zijn te vinden op Pandemic.news . 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

HumansAreFree.com

NaturalNews.com

TheExpose.nl

 

                 Stockfoto van Pixabay

Spanje: Ministerie van Volksgezondheid gedwongen Te Bevestigen dat ze het SARS-CoV-2-Virus nooit heeft geïsoleerd (Niemand heeft dat!)


 HAF16 Oktober 2021

 


In een reactie op een verzoek op grond van de Transparantiewet (2013), erkende het ministerie van Volksgezondheid in Spanje dat “het geen SARS-CoV-2-cultuur heeft” noch een “register van laboratoria met kweek- en isolatiecapaciteit voor testen. ” Het antwoord legde ook alle verantwoordelijkheid voor diagnoses en behandelingen bij gezondheidswerkers en erkende dat "tests op zich meestal niet voldoende zijn om de ziekte te bepalen."


Op 30 september berichtte El Diestro :

"die 'tests' die zijn gebruikt om beslissingen te rechtvaardigen over opsluitingen, Lockdowns, isolaties, behandelingen van patiënten, vaccinatie en dictatoriale maatregelen die gericht zijn op het beëindigen van de vrijheden van iedereen, 'zijn meestal niet voldoende om de ziekte vast te stellen’, aldus het ministerie van Volksgezondheid.”

In mei 2021 publiceerden we een artikel ' Honderden FOI's (*) onthullen dat gezondheids-/wetenschappelijke instellingen over de hele wereld geen data hebben van COVID-19-isolatie/-zuivering, waar dan ook, ooit '. Op dat moment was de status van verzoeken aan de Spaanse autoriteiten als volgt:

Op 15 februari 2021 heeft Kepa Ormazabal een verzoek om vrijheid van informatie ingediend met betrekking tot isolatie of zuivering van het spookachtige "virus" bij het Baskenland (Spanje) kantoor van de president en het ministerie van Volksgezondheid en alle afhankelijke instellingen. Maanden later schreef Kepa: “Volgens de wet hebben ze 30 dagen om te reageren; 60 als de vraag bijzonder complex is. Het is vandaag 2 mei en ik heb niets van ze gehoord.”

Op 30 maart 2021 diende Kepa Ormazabal opnieuw een FOI-verzoek in om het fantoom "virus" opnieuw te isoleren/zuiveren bij het vlaggenschip van het Spaanse onderzoek, Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Hogere Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek). Maanden later schrijft Kepa: "Nogmaals, ze hebben niet gereageerd en daarom weigeren ze met hun stilzwijgen toegang tot de informatie die ze mogelijk hebben met betrekking tot mijn vraag."

“De CSIC en de Baskische regering zijn openbare instellingen en moeten zich daarom houden aan de wet van transparantie, goed bestuur en toegang tot openbare informatie. Artikel 20.4 van deze wet bepaalt dat, indien er na 30 dagen geen antwoord van het openbaar bestuur is, dit stilzwijgen moet worden begrepen in die zin dat het verzoek om toegang tot de gevraagde openbare informatie is afgewezen.”

Sinds ons vorige artikel, op 22 juli 2021, La Asociación Liberum (Liberum Association); Biólogos por la Verdad (Biologen voor de Waarheid); en een persoon heeft een verzoek ingediend bij het Spaanse ministerie van Volksgezondheid om openbare informatie over het SARS-CoV-2-virus. In het verzoek werd onder meer gevraagd om een ​​monstercultuur van het virus die onafhankelijk getest kon worden.

De autoriteiten ontvingen het verzoek op 10 augustus en volgens de Transparantiewet had het ministerie van Volksgezondheid een maand om te reageren. Zij hebben op 8 september 2021 hun reactie, inclusief bovenstaande verklaringen, gegeven die HIER (Spaans) te vinden is.

We hebben Google translate gebruikt om het volledige antwoord van het ministerie van Volksgezondheid van het Spaans naar het Engels te vertalen en HIER bijgevoegd .

Het belangrijkste deel van de reactie van het ministerie van Volksgezondheid staat op pagina drie van het bovenstaande PDF-document en wordt hieronder geciteerd (met behulp van Google translate):

“Het ministerie van Volksgezondheid heeft geen SARS-CoV-2-cultuur om te testen, en het heeft geen register van laboratoria met kweek- en isolatiecapaciteit om te testen.

Met betrekking tot de diagnostische tests van SARS-COV-2, en in het algemeen, met kwesties in verband met de SARS-Cov-2-pandemie, werkt het ministerie van Volksgezondheid met de bovengenoemde documenten, die worden bijgewerkt volgens de epidemiologische behoefte, om een ​​beslissing mogelijk te maken. -maken met betrekking tot de beheersing van de pandemie, en de verspreiding van informatie aan derden die deze in hun specifieke omgeving kunnen gebruiken. In die zin blijven de meest conceptuele en definitiekwesties meer in academische en onderwijsomgevingen, waarbij het ministerie van Volksgezondheid een meer secundaire rol speelt en niet in zijn macht handelt over deze kwesties.

Ten slotte is de evaluatie van patiënten met betrekking tot hun gezondheidstoestand, of het nu COVID-19 is of een andere ziekte of pathologie, de verantwoordelijkheid van de referentiegezondheidswerkers. De tests op zichzelf zijn meestal niet voldoende om de ziekte vast te stellen, en vereisen een deskundige evaluatie van de persoon die is getest. Hoe dan ook, de casusdefinitie is te vinden via de volgende link.”

Tot op de dag van vandaag , heeft nog niemand op aarde  ooit die SARS-CoV-2 virus gezien. Wat is het grote geheim?


(Video in het Spaans)

https://humansarefree-com.translate.goog/2021/10/spain-ministry-of-health-forced-to-confirm-it-has-never-isolated-the-sars-cov-2-virus-nobody-has.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui 

(*) Freedom of Information Act (FOIA) requests

Bron: TheExpose.uk / Referentie: VideoPress.com

 

 ------ 

 

 Bombshell HHS-Documenten: CDC Heeft Nog Nooit Een 'Covid-19-Virus' Geïsoleerd


 HAF9 Augustus 2021

  

 In dit artikel:

  • Geen geïsoleerde gecertificeerde referentiematerialen voor het "covid-19" -virus .
  • PCR-tests die "positieve" resultaten voor covid vinden, zijn slechts het resultaat van een versterkte instrumentachtergrond.
  • FDA geeft toe dat PCR-tests zijn ontwikkeld zonder geïsoleerde covid-19-virus monster. Dus simuleerden ze het virus.
  • Viroloog Dr. Judy Mikovitz bevestigt veelvoorkomende coronavirussen en apenvirussen die op frauduleuze wijze als ‘covid’ worden bestempeld.
  • Dr. Jane Ruby legt het ontbreken van enig viraal isolaat uit en waarom de pandemie gebaseerd is op gecoördineerde wetenschapsfraude.
  • CDC FOIA-documenten onthullen het bewijs dat de CDC covid-19 nooit heeft geïsoleerd .
  • Het biowapen met spike-eiwit is echt, en covid-"vaccins" zijn dodelijke ‘schots’ om ontvolking te bereiken.
  • CDC-directeur Walensky geeft toe dat het covid-vaccin covid-infecties niet stopt .
  • Sen. Rand Paul roept Amerikanen op om zich te verzetten tegen covid-tirannie.


Toen covid-sceptici vorig jaar zeiden: "Er bestaat niet zoiets als een covid-virus", was ik het daar sterk mee oneens. Als gepubliceerde voedingswetenschapper, laboratoriumeigenaar en uitvinder van twee gepubliceerde patenten op basis van massaspectrometrie-analyse, was ik me ervan bewust dat SARS-CoV-2 genomisch was gesequenced. Zeker, ik dacht ten onrechte, het was geïsoleerd, gezuiverd en vastbesloten de oorzaak te zijn van covid-19-ziekte.

Een jaar later blijkt dat de sceptici gelijk hadden. En de waarschuwingen van mensen als Dr. Thomas Cowan, Sally Fallon, Dr. Andrew Kaufman , Jon Rappoport , David Icke en anderen waren terecht. (Sindsdien heb ik mijn excuses aangeboden aan hen allemaal in een openbare podcast .)

Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan en Sally Fallon Morell: het is NOG STEEDS niet bewezen dat SARS-CoV-2 bestaat .

Hoe kwam ik tot het besef dat het medische en wetenschappelijke establishment dit allemaal heeft verzonnen? En wat is de verklaring voor de zeer reële ziekte die mensen ervaren?

Ik zal dat verhaal hier delen, maar

in het kort, verkoudheidsvirussen en apenvirusfragmenten die in griepprikken worden gevonden, worden verkeerd gelabeld als "covid", en er is een ‘weaponised’ spike-eiwit biowapen dat wordt verspreid via vaccininjecties . Dat is allemaal echt. Maar er bestaat niet zoiets als een echt, fysiek, geïsoleerd covid-19-virus dat is geoogst van zieke mensen en waarvan is aangetoond dat het andere mensen infecteert en ziek maakt. 

Wat we hier nu wel echt zien, zo lijkt het nu, zijn drie verschillende dingen:

1). Een cocktail van verkoudheidsvirussen met het label “covid” die circuleren en bij sommige mensen ziekte veroorzaken, hoogstwaarschijnlijk vanwege het gebrek aan blootstelling van het immuunsysteem aan wildtype virussen tijdens alle wereldwijde lockdowns.

2). Een bewapend spike-eiwit-toxisch nanodeeltje dat in mensen wordt geïnjecteerd als een "stolselschot" … en het waarschijnlijk zal afstoten, wat schadelijke bijwerkingen veroorzaakt bij andere, niet-gevaccineerde mensen.

3). Een volledig frauduleus PCR "casedemisch" schema dat is ontworpen om bijna iedereen als "positief" te markeren, bijna volledig gebaseerd op het aantal cycli dat de PCR-samplevoorbereidingsinstrumenten moeten uitvoeren, waardoor het instrumentgeluid wordt versterkt tot het punt van een "positieve" hit. Bijna alles kan als 'positief' worden aangemerkt, inclusief fragmenten van genetisch materiaal van de griepprikken van voorgaande jaren.

Deze drie dingen - gecombineerd met de massahysterieprogrammering van de media - hebben een niveau van wereldwijde angst en psychologisch terrorisme bereikt dat de wereld nog nooit eerder heeft gezien. Maar het is allemaal gebaseerd op leugens, zo blijkt. En zo weten we het.

Geen Gecertificeerd Referentiemateriaal Voor Geïsoleerd SARS-CoV-2 “Covid-19”-Virus

Als eigenaar van een laboratorium, gepubliceerde wetenschapper en analist van massaspecificaties, ben ik zeer bekend met het proces van het gebruik van gecertificeerde referentiematerialen (CRM's) om analysemethoden en instrumentkalibratiesequenties te valideren. (Ik heb veel te veel avonden doorgebracht met het maken van seriële verdunningen van standaarden met behulp van een Gilson-pipet, geloof me ...)

Dit is hoe het proces normaal gesproken werkt in een legitiem wetenschappelijk laboratorium:

Stap 1) Verkrijg de CRM van het ding dat u wilt testen (“analyt”). Dit betekent het verkrijgen van een gezuiverde, geïsoleerde standaard met een bekende concentratie, meestal in een drager zoals water, of als een droog poeder. Als ik bijvoorbeeld test op kwik in voedsel, heb ik een gecertificeerde kwikstandaard met een bekende concentratie kwik, opgelost in water, salpeterzuur en zoutzuur.

Stap 2) Voer de CRM uit als een monster, in verschillende concentraties, om een ​​"curve" op te bouwen die het instrument effectief leert hoe de analyt eruitziet en hoe de instrumentdetector reageert op verschillende concentraties van de analyt. Het eindresultaat is een "quant curve" die in stap 3 zal worden gebruikt.

OPMERKING: Instrumenten zullen op verschillende manieren overeenkomen met datgene waarnaar u op zoek bent, waarbij alle andere dingen die niet overeenkomen worden weggefilterd. Bij massaspecifiek werk worden moleculen geïdentificeerd aan de hand van hun molecuulmassa, ionenfragmentatiepatronen en elutietijd op chromatografiekolommen. Om een ​​stof te laten matchen, moet deze aan al deze parameters voldoen. Bij PCR-tests is een "match" een genomische sequentie gemaakt van basenparen, gedefinieerd in een digitale bibliotheek die al dan niet ooit is uitgevoerd tegen een echte, fysieke standaard in de echte wereld.

Stap 3) Voer onbekende monsters door het instrument (van bloedserum, urine, speeksel, water, voedselmonsterextracten, enz.) en kijk of het onbekende monster iets bevat wat u zocht (de analyt). Omdat je een kwantitatieve curve hebt gebouwd, kun je vervolgens ook de concentratie van de analyt in het oorspronkelijke monster bepalen. Dit wordt typisch beschreven als massa over volume, zoals ng/ml (nanogram per milliliter). Een nanogram is een miljardste van een gram. Wanneer we voedingsmiddelen testen op glyfosaat, kunnen we slechts 1 nanogram per milliliter detecteren, wat iets zegt over de extreme gevoeligheid van hoogwaardige instrumenten.

Dit is het proces om iets te testen en te bepalen hoeveel van iets in iets anders wordt gevonden. Als u bijvoorbeeld zou bepalen of iemand ziek was met "covid", zou u de concentratie van covid-19-virussen in hun bloed moeten bepalen (dwz de "viral load"). Dit is wetenschap / biologie 101.

Dus wat is het probleem dan?

Je zou versteld staan ​​als je beseft hoe diep de wetenschapsfraude werkelijk gaat

Houd rekening met deze kritische punten:

Punt 1: Er lijken geen geïsoleerde, gezuiverde gecertificeerde referentiematerialen beschikbaar te zijn voor SARS-CoV-2 "covid" . Ik heb bedrijven gezien die beweren "isolaten" te verkopen die covid-virussen bevatten, maar in hun eigen beschrijving leggen ze uit dat hun injectieflacons genetisch materiaal bevatten van "gastcellen" (menselijke cellen) en runderserumcellen, wat betekent dat het een cocktail stoofpot van wie-weet-wat. Toch wordt het een 'isolaat' genoemd.

Voorbeeld: BEI Resources, dat iets aanbiedt dat ze een "isolaat" van covid-19 noemen, dat je via deze link kunt vinden . Zoals de beschrijving aangeeft voor deze covid-19 “isolaat:”

… [Dit] product is niet geschikt als antigeenpreparaat voor hele cellen, omdat het eiwitgehalte grotendeels wordt bijgedragen door de gastheercel en het foetale runderserum dat wordt gebruikt tijdens de virusvermeerdering.

Met andere woorden, het grootste deel van het genetische materiaal in het "isolaat" is eigenlijk afkomstig van menselijke cellen . Het is dus helemaal geen isolement. Het covid-virus is niet geïsoleerd. In feite bevat dit "isolaat" viraal genetisch materiaal, menselijk genetisch materiaal en genetisch materiaal van runderen, plus alle andere virussen die aanwezig waren in het bloed van de mensen en de koeien. Dit kunnen miljoenen verschillende nanodeeltjes zijn die elk hun eigen sequenties van genetisch materiaal bevatten.

Punt #2: Als u geen geïsoleerd, gecertificeerd referentiemateriaal heeft, kunt u geen legitieme analysetest ontwikkelen. En dit is precies wat de FDA toegeeft in haar eigen documenten , waarin staat dat aangezien covid-19-virussen niet beschikbaar waren voor de ontwikkeling van de PCR-test, ze deze ‘simuleerden’ door menselijke cellen en genenbank-coronavirusfragmenten te gebruiken. Uit het eigen document van de FDA:

Aangezien er geen gekwantificeerde virusisolaten van de 2019-nCoV beschikbaar waren voor CDC-gebruik op het moment dat de test werd ontwikkeld en deze studie werd uitgevoerd, werden testen die waren ontworpen voor de detectie van het 2019-nCoV-RNA getest met gekarakteriseerde voorraden van in vitro getranscribeerd RNA van volledige lengte … toegevoegd aan een verdunningsmiddel bestaande uit een suspensie van menselijke A549-cellen en viraal transportmedium (VTM) om een ​​klinisch monster na te bootsen.

Met andere woorden, ze vervalsten het covid-virus door genenbankcellen te gebruiken die opzettelijk en ten onrechte als ‘covid’ werden bestempeld. Zo is de PCR-test ontwikkeld. De FDA geeft het allemaal toe. De PCR-test is een fraude.

Punt 3: Als u geen CRM-isolaat heeft, kunt u instrumenten niet kalibreren tegen een bekend monster . En dit betekent dat de PCR-tests niet worden gekalibreerd tegen iets echts en fysieks. In plaats daarvan vertrouwen ze op gedownloade digitale bibliotheken die worden geleverd door niemand van de CDC, dezelfde Big Pharma-frontgroep die voorop loopt in deze covid-zwendel.

Punt #4: PCR-instrumenten zijn niet in staat tot kwantitatieve analyse. De "positieve" hits zijn niets anders dan versterkt achtergrondgeluid. Geen enkel PCR-instrument kan u vertellen hoeveel van een bepaald genetisch materiaal in een origineel monster is gevonden. Het kan alleen de aanwezigheid van materiaal detecteren op een ja / nee-basis. In de laboratoriumwetenschap wordt dit een "kwalitatieve" analyse genoemd, geen kwantitatieve analyse.

Bij kwalitatieve analyse is de belangrijkste factor de "Limit of Detection" (LOD) van het instrument. Hoe weinig van de sample zal nog een 'hit' voor het instrument creëren? In alle instrumenten, wil de LOD wetenschappelijk geldig zijn, moet het iets zijn dat boven achtergrondgeluid uitstijgt , of het is wetenschappelijk zinloos. Alle instrumenten produceren achtergrondgeluid, wat "pieken" of "treffers" zijn die de statische detector vertegenwoordigen, zou je kunnen zeggen. Deze bestaan ​​op achtergrondniveau, zelfs als u niets in het instrument uitvoert.

Om u te laten zien hoe dit eruit ziet, kunt u de volgende afbeelding bekijken. Het toont enkele massaspecificatie-resultaten over een spectrum van massa's. De horizontale as is hier m/z (massa over lading), wat voor algemene discussie is vereenvoudigd tot alleen "massa". Het is de massa van de moleculen of deeltjes die worden gedetecteerd.

Let op de rode en oranje lijnen aan de onderkant van elke grafiek. Dat is grotendeels "achtergrondgeluid" over de hele massa. Let dan op de zeer hoge oranje piek die boven de achtergrond uitsteekt. Dit is de massa van het molecuul waarnaar ze op zoek zijn. Het kan een pesticide zijn, of een verontreiniging, of een voedingsstof, enz.


Belangrijk is dat als ik de versterking van de detector zou verhogen, de "achtergrondruis" aan de onderkant van het scherm verticaal zou uitzetten om het scherm te vullen. Het hele scherm zou een "hit" zijn op elke massa, omdat de versterking helemaal naar boven wordt gedraaid. Dat is het equivalent van wat PCR-instrumenten doen wanneer ze 30+ cycli uitvoeren. Ze versterken het geluid en doen dan alsof ze een "hit" hebben gekregen op covid.

Maar omdat ze het zo vaak hebben versterkt, hebben ze elk vermogen uitgewist om met zekerheid te zeggen wat ze hebben, of zelfs hoeveel ze hebben. Omdat de LOD (Limit of Detection) wetenschappelijk ongeldig is als hij geen piek uit de achtergrondruis kan halen .

Meestal moet uw LOD bij methodevalidatie minstens drie keer hoger zijn dan achtergrondruis , wat betekent dat een "piek" drie keer hoger moet zijn dan de achtergrond. Alles minder dan dat wordt beschouwd als nep achtergrondgeluid. En als je kwantitatief werk doet, heb je meestal een signaal nodig dat minstens 10 keer hoger is dan de achtergrond.

Toch nemen PCR-instrumenten achtergrondgeluiden en versterken deze totdat ze een "positieve" hit krijgen. Dit "positieve" wordt dan absurd een "covid-geval" genoemd, ook al betekent het letterlijk niets vanuit een legitiem wetenschappelijk oogpunt.

Het hele proces dat tegenwoordig via PCR wordt gebruikt, is complete rommelwetenschap die zelfs de meest elementaire wetenschappelijke laboratoriumaudit niet zou doorstaan. Daarom zijn de meeste van deze PCR-outfits trouwens niet ISO-geaccrediteerd. Ze konden geen enkele audit doorstaan. (Mijn laboratorium is ISO-geaccrediteerd met een jaarlijkse audit, inclusief blinde kwantificeringsnauwkeurigheidstests via massaspecificatie-instrumenten om ervoor te zorgen dat we onze nauwkeurigheidsdoelen halen.)

Lees ook: Nog steeds GEEN wetenschappelijk bewijs dat het Woo-Woo-virus echt is .

Dr. Judy Mikovitz Bevestigt Het Allemaal In Een Recent Interview

Dr. Judy Mikovitz, auteur van Ending Plague , bevestigde dit alles in een recent interview met mij. Ze bevestigde niet alleen dat er geen geïsoleerd covid-19-virus is dat is geoogst en gezuiverd van een zieke persoon en waarvan is aangetoond dat het een ziekte veroorzaakt bij een andere persoon; ze bevestigde ook dat Dr. Fauci specifiek een bewapend laboratoriummonster koos dat was geïnfecteerd met een cocktail van coronavirussen om te gebruiken als basis voor gain-of-function-onderzoek via het Wuhan Institute of Virology.

Met andere woorden, Dr. Fauci wist dat hij een Frankensteiniaanse virale stoofpot aan het bouwen was die de frauduleuze CDC en de medeplichtige wetenschappelijke gemeenschap eenvoudigweg "covid" zouden noemen. 

Verergerd door massamediahysterie, konden ze het grootste deel van de bevolking ertoe brengen zich te onderwerpen aan vaccins die waren ontworpen om de bevolking te inoculeren met biowapens met spike-eiwitten , ook ontwikkeld onder de begeleiding en financieringsrichtlijnen van Fauci.

Het echte verhaal hier is dus dat Fauci en de CDC gewone coronavirussen gebruikten om de covid-pandemie te vervalsen om mensen te injecteren met een echt biowapen: het augmented spike-eiwit .

Belangrijk is dat Dr. Mikovitz bevestigt dat dit allemaal is ontstaan ​​onder het Amerikaanse leger, wat betekent dat zowel de Amerikaanse als Chinese militaire instellingen betrokken waren bij de ontwikkeling en inzet van dit wereldwijde ontvolkingsbiowapen (het spike-eiwit):

Dr. Jane Ruby Biedt Een Uitstekende Uitleg Van De Covid-Hoax In Een Recente Uitzending Van Stew Peters

In nog een andere vernietigende video bevestigt Dr. Jane Ruby, een bijdrage aan de uitzending van Stew Peters ( StewPeters.TV ), dit hele verhaal verder en onthult dat het covid-19-virus nooit is geïsoleerd, gezuiverd en aangetoond dat het covid-ziekte veroorzaakt. De  plandemie is vervalst:

CDC FOIA-Documenten Onthullen Geen Bestaand "Covid-19" Geïsoleerd Virus

Ten slotte zijn er nieuwe FOIA-documenten opgedoken, waaruit blijkt dat de CDC nog nooit een covid-19-virus heeft geïsoleerd. Een Canadese genaamd Christine Massey heeft naar verluidt meerdere FOIA-verzoeken ingediend bij de CDC en verzocht om het volgende via de Freedom of Information Act:

Alle studies en/of rapporten in het bezit, beheer of controle van de CDC en/of de Agency for Toxic Substances and Disease Registry (ATSDR) die de zuivering beschrijven van een “COVID-19″-virus (inclusief B.1.1.7”, “B.1.351”, “P.1” en elke andere “variant”) (via maceratie, filtratie en gebruik van een ultracentrifuge; door sommige mensen ook wel aangeduid als “isolatie”), rechtstreeks uit een monster genomen uit een zieke mens, waarbij het patiëntmonster niet eerst werd gecombineerd met een andere bron van genetisch materiaal (dwz niercellen van apen, ook wel Vero-cellen genoemd; foetaal runderserum).

In een antwoordbrief van 7 juni 2021 antwoordde de CDC:

Een zoekopdracht in onze gegevens heeft geen documenten opgeleverd die betrekking hebben op uw verzoek. Het National Center for Immunization and Respiratory Disease stelt met name vast dat CDC geen enkel COVID-19-virus zuivert of isoleert op de manier die de aanvrager beschrijft.

Het FOIA-verzoek wordt geïdentificeerd als #21-01075-FOIA .

Met andere woorden, de CDC heeft nooit een covid-19-virusperiode geïsoleerd en gezuiverd .

De website van Dr. Robert O. Young onthult aanvullende documenten die aantonen dat de CDC onder andere het HPV-virus, het mazelenvirus, het MERS-virus, het zikavirus of het poliovirus nooit heeft geïsoleerd en gezuiverd.

(We proberen Christine Massey te bereiken om de omvang van haar FOIA-verzoeken te bevestigen en haar uit te nodigen voor een interview.)

Op 21 juli van dit jaar kondigde de CDC aan dat het haar autorisatie van de huidige PCR-test voor covid-19 intrekt , met de mededeling dat de PCR-test na 31 december van dit jaar niet langer als geldige wetenschap zou worden beschouwd. Vervolgens stelt het dat een nieuwe PCR-test "de detectie en differentiatie van SARS-CoV-2- en influenzavirussen zal vergemakkelijken", wat betekent dat de nieuwe test naar verluidt het verschil tussen covid en verkoudheid zal kunnen zien. Dit houdt in dat de huidige test – degene die wordt gebruikt om de wereldwijde covid pandemie hysterie te stimuleren – zo’n differentiatie niet bereikt.

In feite lijkt het erop dat de CDC al tientallen jaren de wetenschap achter wereldwijde ‘pandemie’ verzint , waarbij ze de media gebruikt om massahysterie te verspreiden waar geen pandemie bestond. Een van de beste en meest recente gevallen is het recente Zika-virus, waar de reguliere media schreeuwden dat baby's van nieuwe moeders in Florida geboren zouden worden met gekrompen hoofden (microcefalie) vanwege het Zika-virus. Net als bij de covid-regeling werden miljarden dollars naar farmaceutische bedrijven gesluisd om onderzoek te doen naar een vaccin tegen Zika , wat niet meer dan een fictieve hype bleek te zijn.

CDC-directeur Walensky geeft toe dat het Covid-vaccin de Covid-infectie of overdracht aan de Delta-variant niet voorkomt

Naast het ontrafelen van deze hoax van het covid-19-vaccin, heeft de directeur van de CDC, Dr. Rochelle Walensky, zojuist iets verbazingwekkends toegegeven op CNN: Covid-19-vaccins voorkomen GEEN covid-19-infecties . Ze weerhouden mensen er ook niet van om de "Delta-variant" van wat de CDC het covid-virus noemt, over te dragen.

In feite heeft Walensky zojuist toegegeven dat vaccinatiepaspoorten zinloos zijn en niets bewijzen. Als iemand die “volledig ingeënt” is toch covid kan oplopen en overdragen, dan is een vaccinpaspoort niets meer dan een bewijs van gehoorzaamheid, geen bewijs van inenting .

Hier is Dr. Walensky die dit allemaal zegt op CNN, en nee, dit is geen "deep fake" video. Het is een open toelating:

Het Covid-19-virus is een Hoax, maar het bewapende Spike-eiwit is heel echt en behoorlijk dodelijk

Hoewel het covid-19-virus niets meer lijkt te zijn dan hernoemde verkoudheidsvirussen of gewone apenvirussen, is het spike-eiwit-toxische nanodeeltje – dat nu via vaccins wordt geïnjecteerd – een dodelijk biologisch wapen dat in de VS is geïnitieerd en vervolgens in Wuhan is uitgebreid met Amerikaanse belastingdollars .

Het lijkt nu duidelijk dat het hele doel van de covid-hysterie was om mensen ertoe te brengen spike-eiwitinjecties te accepteren die opzettelijk verkeerd zijn bestempeld als 'vaccins'. Deze spike-eiwitten, waarvan de covid-vax nu de "stolselprik" wordt genoemd, veroorzaken bloedstolsels, neurologische schade, beroertes, hartaanvallen, spontane abortussen en universele vaatschade, zelfs volgens het reguliere Salk Institute . 

Uit hun artikel over het spike-eiwit en de schadelijke effecten ervan op het menselijke cardiovasculaire systeem:

Nu toont een grote nieuwe studie aan dat de virus-spike-eiwitten (die zich heel anders gedragen dan die veilig worden gecodeerd door vaccins) ook een sleutelrol spelen in de ziekte zelf.

…[T]e paper geeft een duidelijke bevestiging en een gedetailleerde uitleg van het mechanisme waardoor het eiwit voor het eerst vasculaire cellen beschadigt. Er is een groeiende consensus dat SARS-CoV-2 het vasculaire systeem beïnvloedt, maar hoe het dat precies deed, werd niet begrepen. Evenzo vermoeden wetenschappers die andere coronavirussen bestuderen al lang dat het spike-eiwit heeft bijgedragen aan het beschadigen van vasculaire endotheelcellen, maar dit is de eerste keer dat het proces is gedocumenteerd.

In de nieuwe studie creëerden de onderzoekers een "pseudovirus" dat werd omringd door de klassieke SARS-CoV-2-kroon van spike-eiwitten, maar dat geen echt virus bevatte. Blootstelling aan dit pseudovirus resulteerde in schade aan de longen en slagaders van een diermodel - wat aantoont dat het spike-eiwit alleen voldoende was om ziekte te veroorzaken. Weefselmonsters vertoonden ontsteking in endotheelcellen die de longslagaderwanden bekleden.

Het spike-eiwit is ontwikkeld als een biowapen om wijdverspreide symptomen te veroorzaken die vervolgens ten onrechte als "covid" kunnen worden bestempeld en vervolgens kunnen worden aangehaald om nog meer vaccininjecties met meer biowapens met spike-eiwit te pushen. 

Het covid-19-"virus" is slechts een cocktailstoofpot van apenvirussen en verkoudheidsvirussen, 

terwijl het spike-eiwit - dat is wat de vaccins bevatten als het antigeendoelwit - de vaatschade, onvruchtbaarheidsschade, schade aan het immuunsysteem, enz.

Wat is het hele punt van dit alles? Ontvolking natuurlijk.

Het is allemaal een ontvolkingswapen om de massale uitroeiing van de mensheid te bewerkstelligen

Het spike-eiwit is een ontvolkingswapen (Link: depopulationNews.com ) . 

Het "vaccin" is een uitroeiings- / zelfmoordschot in Soylent Green-stijl dat opnieuw is verpakt als "medicijn". 

De "pandemie" was mediahysterie die werd opgezweept om paniek en een wijdverbreide vraag naar het vaccin te creëren, zodat mensen de vernietigingsschoten niet zouden weerstaan.

En dat betekent dat velen die de injectie hebben genomen binnenkort dood zullen zijn, omdat het hele doel van deze nep-plandemie is geweest om de wereld van miljarden mensen te verlossen.

Dat betekent ook dat iedereen die hierin meegaat medeplichtig is aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid . 

Dat omvat de journalisten, de wetenschappers, de artsen, de gouverneurs, de FDA / CDC / WHO-functionarissen, en zelfs lokale apothekers en verpleegsters die deze dodelijke schots toedienen aan mannen, vrouwen, kinderen en zelfs ouderen. 

Door hun misdaden tegen de menselijkheid lijkt de Holocaust van de Tweede Wereldoorlog in vergelijking daarmee kinderspel. De covid vaccin holocaust kan massamoord miljarden mensen veroorzaken vóór de criminelen worden gestopt.

In wezen bent u getuige van een wereldwijde massale uitroeiingscampagne vermomd als een reactie van de volksgezondheid op een pandemie.

Dit is de meest sinistere en duivelse "wetenschapszwendel" die ooit is gepleegd in de geschiedenis van de bekende beschaving. Het is, hoe dan ook, een globalistische poging om het uitsterven van homo sapiens te bereiken , een soort "etnische zuivering op planetaire schaal" om de wereld van mensen te bevrijden en plaats te maken voor welk krankzinnig scenario ze ook hopen te volgen.

Het is tijd voor alle mensen die de mensheid willen behouden om vreedzaam in opstand te komen en weerstand te bieden aan deze genocidale uitroeiingspoging tegen de mensheid.

Dit is de reden waarom de Amerikaanse senator Rand Paul Amerikanen nu oproept om zich te verzetten tegen lockdowns en mandaten te maskeren 

(LINK https://translate.google.com/website?sl=en&tl=nl&nui=1&u=https://thepostmillennial.com/rand-paul-lockdowns-mandates ) , 

door te verklaren: “”We hoeven de mandaten, lockdowns en het schadelijke beleid van de kleine tirannen en onnozele bureaucraten niet te accepteren. We kunnen gewoon nee zeggen, niet nog een keer.” Hij gaat verder:

Ze kunnen ons niet allemaal arresteren. Ze kunnen niet al je kinderen thuishouden van school. Ze kunnen niet elk overheidsgebouw gesloten houden – hoewel ik een lange lijst heb van gebouwen die dat wel zouden moeten. We hoeven de mandaten, lockdowns en het schadelijke beleid van de kleine tirannen en onnozele bureaucraten niet te accepteren. We kunnen gewoon nee zeggen, niet nog een keer.

President Biden – we zullen de mandaten van uw agentschappen of uw gemelde stappen in de richting van een afsluiting niet accepteren”, zei Paul. “Niemand zou de antiwetenschappelijke maskermandaten van de CDC moeten volgen.

…[W]e zullen niet toestaan ​​dat u onze kinderen dit jaar nog meer kwaad doet.

We zijn allemaal voor de gek gehouden, mensen. Dit hele gebeuren heeft niets te maken met de volksgezondheid, het redden van levens of het stoppen van een pandemie. Dit is uitgebreid, gecoördineerd theater om mensen ertoe aan te zetten zelfmoord te plegen via biowapeninjecties, zodat globalisten een paar miljard mensen van de planeet kunnen verwijderen terwijl ze hun tirannie en autoritaire controle over de overlevenden kunnen opvoeren.

Het kan ook een dekmantel zijn voor hun geplande financiële reset, die de fiat-valuta's van de wereld zal doen instorten, alle valuta-activa van "the sheeple" zal vernietigen en het eigendom van alles in handen van de globalistische elite zal consolideren.

Dit is de reden waarom regeringen van de wereld nu hun eigen burgers in gijzeling houden en eisen dat aan vaccinquota wordt voldaan om beperkte “vrijheid” te ontsluiten die natuurlijk volledig zal worden ingetrokken zodra de volgende “variant” is geïdentificeerd.

Ik leg het je allemaal uit in deze krachtige, urgente podcast die afgelopen vrijdag voor het eerst werd gepubliceerd:



De hele covid-zwendel ontrafelt zich snel. Blijf erbij voor meer.

Bron: NaturalNews.com




 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...