zondag 13 februari 2022

"Tegen krokus in code geel, zonder CST en mondmaskers" & 'The Young Global Leaders'

De Wever herhaalde dat het CST voor een "vals gevoel van veiligheid" heeft gezorgd en dat het vooral een middel is geweest om mensen aan te zetten om zich te laten vaccineren.


N-VA-voorzitter Bart De Wever verwacht dat we tegen de krokusvakantie kunnen overschakelen naar code geel in de coronabarometer. Dat heeft hij zondag gezegd in het VTM NIEUWS. Volgens De Wever kunnen dan ook het Covid Safe Ticket (CST) en de mondmaskers verdwijnen.  “Daar had men beter eerlijk over geweest, want virologisch was het niet relevant", aldus De Wever.  De Wever herhaalde dat het CST voor een "vals gevoel van veiligheid" heeft gezorgd en dat het vooral een middel is geweest om mensen aan te zetten om zich te laten vaccineren.

Wat de mondmaskers betreft, die kunnen ook verdwijnen in code geel. "Men kan dat vrijwillig dragen, maar van de verplichting kunnen we afstappen", aldus nog De Wever.

TMA  Laatste update: 14:13 Bron: BELGA



NVDR.:  Dus kort samengevat

We zijn 2 jaar lang belogen en bedrogen door de politiek en het medisch-farmaceutisch- kartel.

We zijn 2 jaar lang tegen elkaar opgezet, waarbij de politiekers (VandenBroecke en De Croo en vele anderen) en media figuren gevaccineerden tegen ongevaccineerden hebben opgezet, zonder enig relevant wetenschappelijk bewijs, integendeel de ‘schaapjes’ die zich gehoorzaam hebben laten vaccineren merken nu dat de vaccinaties niet werken, ze kunnen en worden nog altijd ziek van covid, ze zijn zelf superverspreiders van de spike proteïnen en maken ook anderen ziek, hun CST  beschermd niet en ze zijn in vaccinatiestraatje zonder eind terechtgekomen van booster op booster.  Los van het feit dat hun natuurlijke immuniteit met elke prik verder en verder achteruitgaat en dan nog maar te zwijgen van de gevolgen op middel- en lange termijn van deze experimentele vaccins (die in wezen geen vaccin zijn maar een experimentele gen-therapie).


En dan te weten dat er vanaf de aanvang van deze zgn. ‘pandemie’ al goed werkende geneesmiddelen bestonden voor elk stadium van de Covid-19 griep (zie elders in deze blog).  Maar deze zijn de bevolking onthouden en belachelijk gemaakt door het gangbaar medisch kartel, politici en hun vriendjes van de media. Deze laatsten hebben een ongekende schuld in deze p(l)andemie.  De censuur en de verkrachting van onze rechten en vrijheden gedurende de afgelopen 2 jaar zijn ongezien.  En dan is men verbaasd dat de wakkere burgers op de barricaden gaan staan voor de verdediging van onze rechten, vrijheden en gezondheid.

 


Men heeft blindelings voor het grote geld en de verrijking van de farmaceutische bedrijven gekozen (Pfizer, Moderna, Biontech, J&J, AstraZeneca …) voor een experimentele gen-therapie waarvan men de gevolgen voor de volksgezondheid niet kent (er zijn minstens al 10.000 doden geteld), zonder eerst alle alternatieven te onderzoeken.  Dit heeft ons land al 34,3 MILJARD Euro gekost!!! En, vooral, waarbij het zgn. geneesmiddel erger is dan de kwaal!  

Dit alles kadert in een goed gepland draaiboek dat al 20 jaar terug in de tijd gaat en dat sindsdien steeds meer verfiind is.  De enige bedoeling van dit alles is niet uw gezondheid of een uitgeroepen pandemie maar CONTROLE over de wereld en zijn rijkdommen.  Dit heet de Grote Reset (Zie Klaus Schwab en zijn “Young Global Leaders) (*)” en democratie, rechten en vrijheden van de bevolking staan daarbij in de weg. De psychopaten die deel uitmaken van dit clubje zeggen dat ook open en duidelijk.  

We mogen dit NIET laten gebeuren!

(*) Enkele (niet limitatieve) namen van Young Global Leaders zijn o.a. Bill Gates, Angela Merkel, Emanuel Macron, Jacinda Ardern, Sebastian Kurz, Marc Zuckenberg, Marc Rutte, Siegrid Kaag, Sandeep P Parekh, Justin Trudeau, Alexander De Croo, Sanna Marin, Ida Auken MP, voormalig Minister van Milieu, Denemarken (auteur van het beruchte artikel " Welkom tot 2030: I Own Nothing, Have No Privacy en het leven zijn nog nooit zo goed geweest hierna weergegeven.). En nog vele anderen.


Zo krijgt u een idee van hun utopische en gevaarlijke denkwijze, die erop neerkomt dat alles van u wordt afgenomen, u volledig (digitaal) getraced wordt in al uw bewegingen en volledig digitaal onder controle komt van de ‘leiders’, enzovoort.  U komt terecht in een neo-communistische staat waar u geen privacy meer heeft, geen rechten en geen menselijk bestaan meer (denk aan China!).

Oh ja en waar gaan al uw bezittingen, geldmiddelen en menswaardig samenleven naar toe? 

Naar Klaus Schwab en zijn Young Global Leaders natuurlijk, die alle beslissingen nemen voor U.  Welkom in de wereld van the Sheeple, waar grote boze wolf baas is!

Denk nu niet dat dit een fabeltje is.  Het WEF en the global leaders zijn al heel goed geïnfiltreerd in de EU, en staan al aan het hoofd van vele landen en multinationale bedrijven.  (Denk bvb. aan Macron (FR), De Croo (België) Arden (Nieuw Zeeland), Trudeau (Canada), vroeger Merkel (Duitsland). Zij zijn  de vazallen van, laat ik het maar de 1%-groep noemen, de 1% rijksten die ¾ en meer van alle rijkdommen in handen hebben (gestolen) en nog steeds bezig zijn om via privatiseringen alle overheidseigendommen en gelden (denk bvb. aan pensioenen) in hun bedrijven te steken.

Waarschuwing: mocht u bij het lezen van onderstaand artikel de neiging tot overgeven krijgen. Stop dan en ga buiten een frisse neus halen.




  Welkom bij 2030: ik bezit niets, heb geen privacy en het leven is nog nooit zo goed geweest


Wereld Economisch Forum   -   Door Ida Auken

Welkom in het jaar 2030. Welkom in mijn stad - of moet ik zeggen, 'onze stad'. Ik bezit niets. Ik heb geen auto. Ik heb geen huis. Ik heb geen apparaten of kleding.

Het lijkt misschien vreemd voor u, maar het is volkomen logisch voor ons in deze stad. Alles wat je als een product beschouwde, is nu een dienst geworden. We hebben toegang tot vervoer, accommodatie, voedsel en alle dingen die we in ons dagelijks leven nodig hebben. Een voor een werden al deze dingen gratis, dus het was voor ons niet logisch om veel te bezitten.

De eerste communicatie werd gedigitaliseerd en voor iedereen gratis. Toen schone energie gratis werd, begonnen de dingen snel te gaan. Transport daalde drastisch in prijs. Het had voor ons geen zin meer om een ​​auto te bezitten, omdat we voor langere ritten binnen enkele minuten een auto zonder bestuurder of een vliegende auto konden nemen. We begonnen onszelf op een veel meer georganiseerde en gecoördineerde manier te vervoeren toen het openbaar vervoer gemakkelijker, sneller en handiger werd dan de auto. Nu kan ik bijna niet geloven dat we congestie en files accepteerden, om nog maar te zwijgen van de luchtvervuiling door verbrandingsmotoren. Wat dachten we?

In onze stad betalen we geen huur, omdat iemand anders onze vrije ruimte gebruikt wanneer we die niet nodig hebben. Mijn woonkamer wordt gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten als ik er niet ben.

Af en toe kies ik ervoor om voor mezelf te koken. Het is eenvoudig - de benodigde keukenapparatuur wordt binnen enkele minuten bij mij thuisbezorgd. Sinds het vervoer gratis werd, stopten we met al die dingen in ons huis te proppen. Waarom een ​​pastamachine en een pannenkoekenkoker in onze kasten proppen? We kunnen ze gewoon bestellen als we ze nodig hebben.

Dit maakte ook de doorbraak van de circulaire economie makkelijker. Wanneer producten worden omgezet in diensten, heeft niemand belang bij dingen met een korte levensduur. Alles is ontworpen voor duurzaamheid, herstelbaarheid en recyclebaarheid. De materialen stromen sneller in onze economie en kunnen vrij gemakkelijk worden omgezet in nieuwe producten. Milieuproblemen lijken ver weg, omdat we alleen schone energie en schone productiemethoden gebruiken. De lucht is schoon, het water is schoon en niemand zou aan de beschermde natuurgebieden durven komen omdat ze zo waardevol zijn voor ons welzijn. In de steden hebben we veel groen en overal planten en bomen. Ik begrijp nog steeds niet waarom we in het verleden alle vrije plekken in de stad met beton vulden.

Boodschappen doen? Ik kan me niet echt herinneren wat dat is. Voor de meesten van ons is het veranderd in het kiezen van dingen om te gebruiken. Soms vind ik dit leuk, en soms wil ik gewoon dat het algoritme het voor mij doet. Het kent mijn smaak beter dan ik inmiddels.

Toen AI en robots zoveel van ons werk overnamen, hadden we ineens tijd om goed te eten, goed te slapen en tijd door te brengen met andere mensen. Het begrip spits heeft geen zin meer, aangezien het werk dat we doen op elk moment kan worden gedaan. Ik weet niet zo goed of ik het nog werk zou noemen. Het is meer denktijd, scheppingstijd en ontwikkeltijd.

Een tijdlang was alles omgetoverd tot entertainment en wilden mensen zich niet met lastige zaken bemoeien. Pas op het laatste moment ontdekten we hoe we al deze nieuwe technologieën voor betere doeleinden konden gebruiken dan alleen maar tijd doden.

Mijn grootste zorg zijn alle mensen die niet in onze stad wonen. Die zijn we onderweg kwijtgeraakt. Degenen die besloten dat het te veel werd, al deze technologie. Degenen die zich verouderd en nutteloos voelden toen robots en AI grote delen van ons werk overnamen. Degenen die boos werden op het politieke systeem en zich ertegen keerden. Ze leiden een ander soort leven buiten de stad. Sommigen hebben kleine zelfvoorzienende gemeenschappen gevormd. Anderen verbleven gewoon in de lege en verlaten huizen in kleine 19e-eeuwse dorpjes.

Af en toe erger ik me eraan dat ik geen echte privacy heb. Ik kan nergens heen en sta niet ingeschreven. Ik weet dat ergens alles wat ik doe, denk en droom, wordt vastgelegd. Ik hoop alleen dat niemand het tegen mij zal gebruiken.

Al met al is het een goed leven. Veel beter dan het pad dat we bewandelden, waar het zo duidelijk werd dat we niet verder konden met hetzelfde groeimodel. We hadden al deze vreselijke dingen: levensstijlziekten, klimaatverandering, de vluchtelingencrisis, aantasting van het milieu, volledig overvolle steden, watervervuiling, luchtvervuiling, sociale onrust en werkloosheid. We verloren veel te veel mensen voordat we ons realiseerden dat we dingen anders konden doen.

Deze blog is geschreven voorafgaand aan de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum van de Global Future Councils.

Ida Auken is een Young Global Leader en lid van de Global Future Council on Cities and Urbanization van het World Economic Forum,

Wereld Economisch Forum















Pascal Poot : produire et transmettre des semences naturellement résistantes (VM)

209.301 weergaven

20 dec. 2017

 

               LINK: https://youtu.be/mSKdkHoKmaY

 


                                          https://www.lepotagerdesante.com 





Plus d'infos sur www.onpassealacte.fr

https://www.lepotagerdesante.com (le site de Pascal Poot)

Pfizer waarschuwt investeerders stilletjes voor een vloedgolf van mogelijke fraude-onthullingen die binnenkort zullen komen (op-ed

Vrijdag 11 februari 2022 door: Ethan Huff

Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Klinische proeven , COVID , misdaden tegen de menselijkheid , economische ineenstorting , FDA , fraude , investeerders , Pfizer , Plandemic , vaccinoorlogen , vaccins , Wall Street

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

18KKEER BEKEKEN

 

Natural News ) (Opening) De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft een meltdown nadat ze door de rechtbanken is verteld dat ze nu de eerste maandelijkse batch van 55.000 pagina's met gegevens van Pfizer moet verkrijgen ter ondersteuning van het Wuhan-coronavirus van het bedrijf ( het Covid19-vaccin."

Het bureau had aanvankelijk gevraagd of het weg kon komen door, in plaats van de 55.000 pagina’s, daarvan slechts 500 pagina's per maand te produceren, wat tientallen jaren buffertijd zou hebben gehad om de waarheid te verdoezelen. Juridische uitdagingen versnellen die tijdlijn echter, en Big Pharma is echt niet blij met de situatie.

Zie je, Pfizer heeft het megadeeg binnengeharkt door zijn mRNA (messenger RNA) Fauci Griep-injecties aan landen over de hele wereld te verkopen. Dit jaar verwacht Pfizer een omzet van meer dan $ 54 miljard te genereren - dat wil zeggen, tenzij de kleine zwendel volledig uit elkaar valt, wat steeds meer een mogelijkheid wordt.

In zijn meest recente winstrapport van het vierde kwartaal van vorig jaar waarschuwde Pfizer beleggers dat het er in de toekomst niet goed uitziet. Het blijkt dat wat er ook in de onthullingen staat, niet bepaald gunstig is voor het bedrijf en zijn covid-injecties.

Velen geloven nu dat ze fundamentele fraude en bedrog onthullen als de basis achter de "wetenschap" die door de FDA werd gebruikt om eerst Pfizer's experimentele gentherapie-injectie goed te keuren om eerst gebruik te autoriseren (EUA), en vervolgens goed te keuren.

In het winstrapport over het vierde kwartaal wordt aan investeerders uitgelegd dat er “ongunstige nieuwe preklinische, klinische of veiligheidsgegevens en verdere analyses van bestaande preklinische, klinische of veiligheidsgegevens of verdere informatie over de kwaliteit van preklinische, klinische of veiligheidsgegevens kunnen zijn. , inclusief door audit of inspectie” tijdens dit proces onthuld.

Het rapport vermeldt verder dat "uitdagingen gedreven door verkeerde informatie" de aandelenkoers van het bedrijf in de toekomst zouden kunnen beïnvloeden, wat een signaal is voor beleggers dat de Pfizer-justrein binnenkort ten einde loopt vanwege "bezorgdheid over de integriteit van klinische gegevens".

Nu Pfizer miljarden heeft verdiend door fraude, zegt het bedrijf dat covid op magische wijze "helemaal kan verdwijnen"

Interessant is dat Pfizer in zijn rapport ook verwees naar het feit dat de tijd van de plandemie wel eens ten einde zou kunnen komen – hoe handig ! – als een kritieke massa van de wereldbevolking eindelijk wakker wordt met de waarheid over de plandemische zwendel.

Pfizer gaf in het rapport zelfs toe dat de plandemie nu waarschijnlijk "zal afnemen in ernst of prevalentie, of volledig zal verdwijnen" - nogmaals, hoe handig.

Het lijkt erop dat het doel van Pfizer al die tijd was om de planeet zo lang mogelijk te melken voor obscene winsten op basis van zijn 'vaccin'-zwendel. In de wetenschap dat mensen er uiteindelijk allemaal achter zouden komen, was het plan echter zo opgesteld dat alle belastende gegevens uit klinische onderzoeken werden verborgen tot 2076, wanneer veel van de mensen die momenteel in leven zijn allang verdwenen zijn, waardoor Pfizer en zijn investeerders lopen met de cash scot-free.

Deze sluwe plannen worden nu gelukkig gedwarsboomd, aangezien het tijdschema voor 2076 dichter bij een nu -tijdlijn komt als gevolg van lopende rechtszaken. Dit heeft de hand van Pfizer in feite gedwongen, wat resulteerde in een doodsklok voor zijn aandelenkoers.

"Hoe zou een proces wegens misdaden tegen de menselijkheid van invloed zijn op het bedrijf?" vroeg iemand bij Zero Hedge terwijl hij het ‘writing on the wall’ las.

"Het was niet voor niets", zei iemand anders over het aanhouden van lockdowns en mandaten, waarvan we nu weten dat ze de verspreiding niet hebben gestopt.

“Het was voor ontvolking, winst, controle en ze waren waarschijnlijk in staat om precies de juiste formule te bedenken om het grootste deel van de bevolking ongeveer op hetzelfde moment dood te laten vallen. Brought to you by Pfizer.”

Meer gerelateerd nieuws over de dodelijke covid-injecties van Pfizer is te vinden op Corruption.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

 

 

Pfizer Quietly Adds Language Warning That 'Unfavorable Pre-Clinical, Clinical Or Safety Data' May Impact Business


BY TYLER DURDEN

WEDNESDAY, FEB 09, 2022 - 10:44 AM

Two weeks ago, the FDA begged a Texas judge to delay production on the first monthly batch of 55,000 pages of Covid-19 vaccine data submitted to the agency by Pfizer. Originally, the agency was set to produce just 500 pages-per-month.


Now, Pfizer - which just forecast $54 billion in Covid-related sales in 2022, appears to be anticipating some bad newsas evidenced by several redline changes in their Q4 earnings releases.

As Rubicon Capital's Kelly Brown notes on Twitter, the changes center around disclosures of unfavorable safety data.

For example, in Q4 they added: "or further information regarding the quality of pre-clinical, clinical or safety data, including by audit or inspection."


More from Brown, who notes that Pfizer is now highlighting "concerns about clinical data integrity..."



The company also notes that Covid-19 may "diminish in severity or prevalence, or disappear entirely." 



What's behind the curtain, Pfizer?

Source: https://www.zerohedge.com/covid-19/pfizer-quietly-adds-language-warning-unfavorable-pre-clinical-clinical-or-safety-data-may

Boeken die je moet hebben: Forbidden health & Bye Bye Covid

 Forbidden Health (English version)

Andreas Ludwig Kalcker

 


Book: 437 pages, pb
publication: 2020
product no.: 29116
weight: 500g
ISBN: 9788461742721

Bestellen: https://www.narayana-verlag.com/Andreas-Ludwig-Kalcker/a6176


Incurable Was Yesterday

The publisher writes:

Some of you will wonder how can health be forbidden, because initially it does not make any sense at all. This book is the result of many years of data collecting about allegedly incurable diseases by the bio-physicist Andreas Kalcker, who dares to speak the truth, offering solutions where there were none until now. After recovering from a disease deemed incurable himself, he has been able to find out the lowest common denominator to all diseases and the reason behind such an effective therapeutic response that raises polemic among the conventionalists.

This book contains everything one needs to set out on a new paradigm about their physical and psychic wellness, at the same time that they discover that within the pharmaceutical industry... nothing is what it seems. Andreas Kalcker's new book is written in a simple and comprehensive style that is suitable for both beginners and health professionals, with a valuable collection of data, protocols and recovery testimonials for an A-Z list of diseases.

Dr. Isabel Bellostas (Peditrician): "A fearless man in search of the Truth that seeks him."
Dr. Jorge Valentn Esteves (Oncologist): "We are deeply grateful to Andreas for his invaluable support for our son and our patients and we want to encourage him so he doesn't lose heart and continues making the world aware of everything he teaches, which is wonderful."
Dr. Rosa Ema Peuchot: "I witness the joy of these mothers when they see their children recovered and I value the noble task performed by Dr. Kalcker."
Dr. Lucila Vera: "Andreas is a light being who helps patients and doctors with a holistic"

      Andreas Ludwig Kalcker

 

€ 25,00

incl. VAT

 Add to Basket

  • available immediately, ready to ship within one working day
  • free shipping above € 90

------------

Bye Bye Covid

Andreas Ludwig Kalcker

 


Book: 220 pages, pb

publication: 2021
product no.: 28937
weight: 350g
ISBN: 978-3-9525570-2-0

Bestellen: https://www.narayana-verlag.com/Andreas-Ludwig-Kalcker/a6176

Excerpt 1 : https://cdn.narayana-verlag.de/homeopathy/pdf/Bye-Bye-Covid-Andreas-Ludwig-Kalcker.28937.pdf

 

The solution to coronavirus that they don't want you to know about...

A pioneering path out of the plandemic, proven by courageous doctors and friends of the truth, written by Dr. hc Andreas Ludwig Kalcker, author of several scientific books in conjunction with Dr. Manuel Aparicio, Cnl. Dr. Pedro Chávez, Dr. Eduardo Insignares, Dr. Blanca Bolaño, Dr. Martin Ramírez Beltrán, Dr. Giselle Barrantes, Dr. Viviane Brunet, Dr. José María Cabezas, Dr. Pablo Carvajal, Dr. Roberto García, Dr. Sandro Moncada, Prof. Dr. Antonio Añi, Dr. Christian Ortiz, Dr. Ernesto Pazos, Dr. Mauricio Quiñonez, General Dr. Victor Manuel Rico, Engineer Lourdes Torres, Dr. Ricardo Velázquez Larrinaga, Gonzalo Arcos, Sec. Gral. Comusav Tannia Bayas, Verónica Del Castillo Journalist, Karla Revollo Journalist, Eng. Eidy María Schmitter Biologist, Dr. Murad Agha, Dr. Yohanny Andrade, Cnl. Guillermo Tamayo, Cap. Dr. Pamela Trujillo were part of the "Bye Bye Covid" project, about chlorine dioxide in the form of CDS, which is currently used by thousands of doctors in more than 25 countries.

The publisher writes:

The solution to the coronavirus pandemic is now in your hands

Bye Bye Covid is written by doctors and experts, showing how it is possible to safely and effectively treat the coronavirus. Recent scientific studies show it to be more than 99 percent effective, without any serious side effects.

·         Probably the most important medical discovery of the last 100 years
Bye Bye Covid is a book full of impressive pictures and information on the results of chlorine dioxide treatment in the form of CDS, a simple, cost-effective and easy-to-use new treatment to rescue the lives of millions of people.

·         The unbelievable story of a group of doctors
The book tells the story of how a group of doctors and Andreas Ludwig Kalcker succeeded in developing a solution for the coronavirus pandemic. They achieved this with the help of chlorine dioxide, which the mainstream media has never covered in a fair and impartial way.

·         The virus spread rapidly in Latin America and there seemed to be no stopping it. The number of fatalities numbered in the thousands and no one knew how to stop the epidemic. A turnaround came, however, in 2020 as doctors met at a conference of COMUSAV, an international medical group, to analyze the epidemic and make an important discovery: the virus could be stopped with chlorine dioxide, known as CDS. This book is a rare thing: informative, interesting, funny and useful.

·         Read Bye Bye Covid and you will no longer need to worry about corona viruses and vaccines.

 

With all my heart!
Dr. h.c. Andreas Ludwig Kalcker is a biophysicist and humanitarian, as well as very committed in his work to save lives.

     Andreas Ludwig Kalcker


€ 14,95

incl. VAT

  • available immediately, ready to ship within one working day
  • free shipping above € 90

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...