maandag 3 juni 2024

Nieuw wetenschappelijk bewijs dat CO2-uitstoot de atmosfeer niet kan opwarmen omdat deze ‘verzadigd’ is, gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift

 25/04/2024



Er is verder wetenschappelijk bewijs naar voren gekomen dat erop wijst dat de atmosfeer van de aarde ‘verzadigd’ is met kooldioxide, wat betekent dat het ‘broeikasgas’ op hogere niveaus de temperatuur niet zal doen stijgen, schrijft Chris Morrison.

Een groep Poolse wetenschappers onder leiding van Dr. Jan Kubicki heeft onlangs drie artikelen gepubliceerd en volgens de wetenschapssite No Tricks Zone vatten ze hun bewijs samen door op te merken dat als gevolg van verzadiging, “uitgestoten CO2 niet direct een stijging van de globale temperatuur veroorzaakt”. De huidige CO2 niveaus in de atmosfeer zijn ongeveer 418 deeltjes per miljoen (ppm), maar de wetenschappers stellen dat voorbij 400 ppm “de CO2 concentratie niet langer een temperatuurstijging kan veroorzaken”.

Zoals vaste lezers van de Daily Skeptic zich zullen bewust zijn, is de verzadiging van CO 2 in de atmosfeer de hypothese die zijn naam niet durft uit te spreken in de reguliere media, de politiek en in een groot deel van de klimaatwetenschap. Het Net Zero-collectivisatieproject is ten dode opgeschreven zonder de voortdurende vrees dat mensen het steeds warmer wordende klimaat beheersen door koolwaterstoffen te verbranden en CO2 in de atmosfeer vrij te geven.

De verzadigingshypothese is complex, maar kan in eenvoudige bewoordingen worden beschreven aan de hand van het voorbeeld van zolderisolatie in een huis. Na een bepaald punt zal een verdubbeling van de bekleding weinig effect hebben, omdat de meeste warmte die via het dak probeert te ontsnappen al is opgevangen. Koolstofdioxide houdt warmte alleen vast binnen smalle banden van het infraroodspectrum, en de niveaus van het gas zijn in het verleden tot twintig keer hoger geweest zonder enig teken van een op hol geslagen opwarming van de aarde. Op het huidige niveau suggereren de Poolse wetenschappers dat er “momenteel sprake is van een meervoudige overschrijding van de verzadigingsmassa voor kooldioxide in de atmosfeer van de aarde”. Het nieuwste werk is te zien op het peer-reviewed online platform van Elsevier, Science Direct.

Veel andere wetenschappers voelen zich aangetrokken tot de verzadigingshypothese omdat deze plausibelere verklaringen biedt voor eerdere klimaatveranderingen. Vorig jaar verklaarden drie wetenschappers onder leiding van hoogleraar Atmosferische Yi Huang van McGill University dat: “De transmissie in het centrum van de CO 2 -band onveranderd blijft door de toename van CO 2, aangezien de absorptie al verzadigd is .” Ondanks meer dan 50 jaar proberen zijn klimaatmodelbouwers en wetenschappers in het antropogene kamp er nog niet in geslaagd een temperatuurstijging te koppelen aan een verdubbeling van de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer. Schattingen van 0,5°C tot ongeveer 6°C, met enkele uitschieters tot wel 10°C, zijn weinig meer dan gissingen, maar toch vormen ze de ‘wetenschappelijke’ basis voor het bevorderen van de mondiale angst voor door de mens veroorzaakte klimaatverandering.

De cijfers zijn te wild en onnauwkeurig om redelijke wetenschappelijke voorspellingen te kunnen doen, maar toch wordt voortdurend de bewering herhaald dat de wetenschap ‘vast’ staat, dat het ‘consensus’-bewijs rond is en dat het allemaal buiten discussie staat. Op hun beurt citeren de Poolse wetenschappers de auteur van Idso 1998 dat “de momenteel gebruikte modellen nog geen geschikte basis bieden voor de ontwikkeling van rationeel beleid met betrekking tot mogelijke klimaatveranderingen”.

No Tricks Zone merkt op dat de Poolse auteurs zich zorgen maken over de recente drang om te vertrouwen op modellen en aannames over het vermogen van CO 2 om veranderingen in de mondiale temperaturen te bewerkstelligen in plaats van op observationeel bewijsmateriaal. “Dit suggereert ondubbelzinnig dat de officieel gepresenteerde impact van de antropogene CO2 – toename op het klimaat op aarde slechts een hypothese is en geen onderbouwd feit.”

De online wetenschapssite rapporteert ook over ander recent wetenschappelijk werk dat de verzadigingshypothese ondersteunt. In Chen et al. In 2023 werd gemeld dat CO 2 het opwarmingseffect ten opzichte van pre-industriële concentraties ernstig had verminderd.

Er werd ook opgemerkt dat de invloeden van waterdamp en wolken elkaar overlappen en dus de absorptie in de CO2- infraroodband domineren. In 2022 stelde de Duitse hoogleraar natuurkunde Dieter Schildknecht het verzadigingsniveau van CO 2 op slechts 300 ppm en concludeerde dat verdere stijgingen het klimaat op aarde niet kunnen beïnvloeden. Op dit lage niveau zou de absorptie een niveau van bijna 100% bereiken, dus verdere door de mens veroorzaakte CO 2 -uitstoot kan niet leiden tot een merkbaar sterkere absorptie van straling.

Emeritus hoogleraar William Happer uit Princeton is een andere vooraanstaande voorstander van de verzadigingshypothese, en hij was onlangs te zien in Martin Durkin’s Climate: The Movie. Bij deze gelegenheid was hij iets populairder in het uitleggen van een groot deel van de huidige wetenschap die Net Zero afdwingt. Hij zei dat hij kon leven met de beschrijvende suggestie ‘hoax’, hoewel hij de voorkeur gaf aan het woord ‘oplichterij’. De moderne wetenschapsgigant en Nobelprijswinnaar voor natuurkunde in 2022, Dr. John Clauser, drukte zich ook uit in termen die iedereen kan begrijpen:

“Ik beweer dat er geen enkel verband bestaat tussen klimaatverandering en CO 2 – het is naar mijn mening allemaal onzin.”


Bron: https://dissident.one/nieuw-wetenschappelijk-bewijs-dat-co2-uitstoot-de-atmosfeer-niet-kan-opwarmen-omdat-deze-verzadigd-is-gepubliceerd-in-een-peer-reviewed-tijdschrift


Internationale wetenschappers hebben gezamenlijk een verklaring ondertekend waarin ze het bestaan ​​van een klimaatcrisis van de hand wijzen en benadrukken dat koolstofdioxide gunstig is voor de aarde, in tegenstelling tot het populaire alarmistische verhaal. “Er is geen klimaatnoodtoestand”, zei de Global Climate Intelligence Group (CLINTEL) in haar World Climate Declaration ( pdf ), die in augustus openbaar … Meer lezen over

Poepland India steekt een stronthoop in de fik groter dan de Kilimanjaro en veroorzaakt meer uitstoot dan de hele wereld in eeuwen kan reduceren (Video)

 23/04/2024

Wat gaat Rob Jetten hier aan doen ?

In Delhi, waar 27 miljoen mensen wonen, staat de Ghazipur-stortplaats, die wordt beschouwd als de grootste in India en mogelijk ter wereld, in brand.

Elke tien minuten gaan alle groene inspanningen van Nederland van de afgelopen dertig jaar in rook op.

Gelukkig heb ik gisteren dat papieren rietje gebruikt, dat we hebben dankzij de niet aflatende inspanningen van Frans Timmermans. Dat zal die Indiërs leren.

Ghazipur: Delhi’s berg van schaamte staat opnieuw in brand.

Indian Express:

Dit jaar werden drie brandincidenten gemeld op de Ghazipur-stortplaats in het oosten van Delhi, waaronder die van 28 maart, die uiteindelijk meer dan 50 uur na het uitbreken werd geblust.

Verschillende video’s van het incident lieten zien dat de brand de berg afval overspoelde, een dichte rookpluim de lucht in stuurde en de toch al vervuilde lucht in nabijgelegen gebieden verergerde.

Op 21 april zei Rai dat de regering van Delhi een systeem zal bestuderen dat in Mumbai is geïnstalleerd om methaan uit het rottende afval op te vangen en dit in de hoofdstad te repliceren om branden op stortplaatsen te voorkomen.

Op de stortplaats in Ghazipur zijn sinds 28 maart drie van dergelijke branden geweest.

Het natte afval dat op een stortplaats wordt gedumpt, produceert methaan wanneer het rot.

Bij warm weer vat methaan spontaan vlam en verspreidt de brand zich terwijl het zich voedt met brandbaar materiaal zoals textiel en plastic.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Is het nu wel of niet een overwinning van het volk?

 maandag, 03 juni 2024 09:51

who pandemie vedrag overwinning volkOndanks het feit dat er geen WHO akkoord is bereikt over een pandemieverdrag is er toch wel wat gebeurd.

Er is getekend voor een aantal wijzigingen van de Internationale gezondheidsregels (IHR).

Je hebt mensen die zeggen dat het volk een geweldige overwinning heeft geboekt omdat er geen pandemieverdrag is getekend bij de WHO.

Aan de andere kant heb je mensen die zeggen dat het volk een nederlaag heeft geleden omdat er op de valreep toch een akkoord uit de bus is gekomen voor een aantal wijzigingen van de Inernationale Gezondheidsregels (IHR).

Feit is dat wat er ook verder gebeurt er wel degelijk een overwinning door het volk is geboekt, simpelweg omdat er niet is getekend voor het gevreesde pandemieverdrag.

Nu mag de WHO verklaren dat er binnen 12 maanden toch een pandemieverdrag zal zijn, op dit moment is het er niet en er kan heel veel gebeuren in een jaar.

Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten waar dan wel voor is getekend en dat is keurig samengevat door de Belgische advocate Carine Knapen.

Zij heeft dat gedaan omdat er op sociale media en websites veel verhalen de ronde doen die simpelweg niet kloppen.

Dit is de samenvatting:

Op de driedaagse 77ste Algemene Vergadering van de WHO, gisteren, 01.06.2024, rond 21u10, is de wijziging van de Internationale gezondheidsregels (IHR) op de valreep goedgekeurd door de vertegenwoordigers van de aanwezige lidstaten. Er is ook beslist om binnen het jaar (12 m ) werk te maken van het Pandemieverdrag.

Wat is er precies gewijzigd en wat betekent dit concreet?

1. Er zijn heel wat voorziene wijzigingen uit voorgaande versies geschrapt. Wat nog overblijft is afgezwakt.

Er is nu sprake van ‘implementation’ in plaats van ‘compliance’, met een ruime termijn van 5 jaar. Kortom, staten dienen de nieuwe IHR binnen de 5 jaar te implementeren in hun nationale wetgeving maar ze moeten het niet blindelings toepassen. Sommige naties zullen het op korte termijn doen, sommige pas op de vervaldag en andere niet.

2. Artikel 3 inzake het respect voor mensen rechten is niet geschrapt zoals oorspronkelijk voorzien maar BEHOUDEN. Dit is een goede zaak.

De voorziene schrapping van art.3 was de reden dat de meeste landen zich met klem verzet hadden tegen de voorgestelde wijzigingen en ook mijn grootste bezwaar.

3. De lidstaten verliezen hun soevereiniteit niet. De WHO blijft een adviesorgaan dat informatie ontvangt van elke natie en in samenwerking beslissingen neemt inzake bijvoorbeeld een pandemische noodsituatie die zij als vanouds kan afkondigen. Er verandert dus weinig tov vroeger.

4. De "One Health " is van de baan en daarmee ook de dreiging van één wereldregering die alle lidstaten dicteert wat zij moeten doen.

5. De voorwaarden voor een pandemie zijn daarentegen weer gewijzigd.

Voor 2009 kon er slechts sprake zijn van een pandemie als bij de uitbraak van een nieuwe infectieziekte minstens 10% van de wereldbevolking ziek was of dreigde te worden en 3% van de wereldbevolking hieraan stierf.

In 2009 werden de percentages verwijderd en de voorwaarden voor een pandemie omgezet in 5 alarmfases. Als er zich in 2 of méér landen ( van de 194 ) een uitbraak voordeed kon een pandemie afgekondigd worden.

Nu kan in samenspraak met alle lidstaten een pandemie afgekondigd worden als voldaan is aan de volgende CUMULATIEVE voorwaarden :

- Er is of er bestaat een hoog risico op een pandemische noodtoestand met geografische spreiding in een veelheid van landen

- Er is of er bestaat een hoog risico dat de capaciteit van het gezondheidssysteem van de betrokken landen overtroffen wordt

- Er is of er bestaat een hoog risico dat de uitbraak ernstige, substantiële sociale en economische verstoringen veroorzaakt, met inbegrip van internationaal verkeer en handel

- De situatie vereist een snelle, dringende, verbeterde internationale aanpak met volle regeringen en volle maatschappelijke benaderingen.

Deze definitie is niet perfect maar beter dan de vorige.

6. De aangenomen amendementen maken wel de verdere opbouw mogelijk van de pharma industrie en andere belangengroepen.

De WHO zal relevante gezondheidsproducten ( waaronder vaccins ) aanbevelen.

De meeste lidstaten zullen deze aanbevelingen blindelings volgen zoals we reeds gezien hebben met Covid.

Ook hier dus niets nieuws onder de zon. De vaste praktijk is gewoon opgenomen in de IHR.

Tedros noemt de goedkeuring van de nieuwe IHR regels een " overwinning". Dat is het niet. Hij heeft niet bekomen wat hij ( en de belangengroepen die de WHO financieren) wilde.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Als de bevolking dit had geweten

 maandag, 03 juni 2024 10:47

fauci verzon covid maatregelenDe wereldbevolking maakte een traumatische ervaring mee als gevolg van de ‘corona maatregelen’.

En dan te bedenken dat Dr. Fauci zegt dat hij geen flauw idee heeft waar ‘de anderhalve meter’ regel vandaan komt.

Tijdens de nep coronapandemie werd de bevolking doodsbang gemaakt door de mainstream media.

Iedere dag opnieuw kwamen er angstaanjagende verhalen en werden er allerlei maatregelen afgekondigd die zouden moeten helpen om het coronavirus te beteugelen.

Niemand had ook maar de minste twijfel of een dergelijk virus wel bestond en hadden ze dat wel gedaan, dan zou het misschien heel anders zijn gelopen.

Feit is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat er zoiets als een sars-vov-2 virus bestaat of welk virus dan ook.

Ook kan je een ander niet besmetten, ook al zou je nog zou graag willen. Wel zijn er dingen die mensen ziek kunnen maken, maar die hebben niets met een virus te maken.

Voor verdere achtergrond aangaande deze materie verwijzen naar dit artikel,  maar ook deze en tenslotte dit artikel.

Een complete samenvatting waarin duidelijk wordt gemaakt dat virussen niet bestaan, is hier te vinden.

En omdat niemand vragen stelde en de MSM de bevolking steeds banger wisten te maken, kregen mensen zoals de beruchte Amerikaanse Dr. Anthony alle ruimte om dan zelf maar van alles te verzinnen.
Wat duidelijk werd tijdens het verhoor van Dr. Fauci was dat hij geen flauw benul had waar die anderhalve meter regel eigenlijk vandaan kwam. Deze verscheen volgens hem ‘zo maar’.

Een zelfde soort verklaring geeft hij ook voor het advies dat kinderen maskers zouden moeten dragen. Hij heeft daar naar eigen zeggen misschien onderzoek naar gedaan, maar heeft daar geen actieve herinnering meer aan.

Dit, terwijl beiden maatregelen ontzettend negatieve gevolgen hebben veroorzaakt voor de maatschappij.

Er zijn wel diverse wetenschappelijke onderzoeken geweest volgens de Daily Mail die hebben aangetoond dat beide maatregelen hele negatieve gevolgen hebben gehad voor de ontwikkeling van kinderen.

Ook voor de volwassen bevolking hebben die maatregelen gezorgd voor angst, spanning en isolatie

‘Weet je, ik kan het me niet herinneren. Het was er opeens,’ zei hij volgens de transcripties van de commissie toen hij werd ondervraagd over hoe de regel tot stand kwam.

Hij voegde eraan toe dat hij 'niet op de hoogte was van onderzoeken' die de anderhalve meter regel ondersteunden en gaf toe dat zulke onderzoeken 'erg moeilijk' zouden zijn om te doen.

Fauci herinnerde zich niet alleen geen bewijs ter ondersteuning van afstand houden, maar vertelde de raadsman van de commissie ook dat hij zich niet kon herinneren iets gelezen te hebben ter ondersteuning van de stelling dat het dragen van een masker bij kinderen COVID zou voorkomen. “Herinnert u zich dat u onderzoeken of gegevens heeft bekeken die het dragen van maskers bij kinderen ondersteunen?” werd hem gevraagd.

Ik kan het me niet herinneren', zei Dr. Anthony Fauci tegen de commissie toen hij werd ondervraagd over waar de regel van een sociale afstand van anderhalve meter vandaan kwam.

Bovenstaande laat zien dat de complete wereld erin is getrapt en heel goed om te weten als ze met een volgende nep pandemie weer met allerlei maatregelen op de proppen komen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel 
Orjana.nl

De juiste vrouw op de juiste plaats

maandag, 03 juni 2024 12:26

juiste vrouw op juiste plaatsWaren het voorheen mannen die een land een oorlog in wisten te sleuren, zo zijn het tegenwoordig vaak vrouwen.

Wat dat betreft heeft ook ons land een aantal vrouwen op de juiste plaats.



De bevolking wil geen oorlog. De bevolking wil niet dat haar kinderen worden geofferd in een loopgravenoorlog.

Zoals we onlangs schreven worden oorlogen dan ook niet bekokstoofd door burgers, maar door de bekende duistere krachten in de achtergrond.

Om een dergelijke oorlog van de grond te krijgen is het wel zaak dat de juiste man op de juiste plek wordt gezet, hoewel dat tegenwoordig vaker de juiste vrouw op de juiste plek is.

Poetin heeft ons laten weten dat wij als Nederland boven aan de lijst staan voor wat betreft Russische vergeldingsacties voor aanvallen op Russische grondgebied.

Dat hebben we dan voor een aanzienlijk deel te danken aan de twee onderstaande 'experts'. Maar, dan wel 'experts' die handelen in naam van hun opdrachtgever.

Het commentaar onder onderstaand bericht luidt dan ook als volgt:

“Vergeet de politici, ze zijn irrelevant. De politici zijn er er om je het idee te geven dat je keuzevrijheid hebt.

Die heb je niet. Je hebt geen keuze.

Je hebt eigenaars. Zij bezitten jou.”
Dat beide dames lesbisch zijn zal misschien berusten op louter toeval, of misschien ook niet.

Iemand die al heel vroeg doorhad hoe krankzinnig ons systeem is, was John Lennon.

Hij zei onder andere het volgende:

“Ik denk dat onze samenleving wordt geleid door krankzinnige mensen voor krankzinnige doelen... Ik denk dat we geleid worden door maniakken voor maniakale doelen... Ik denk dat ze allemaal gek zijn. Maar ik loop het risico als krankzinnig te worden weggezet omdat ik dat zeg. Dat is het krankzinnige eraan.”
Wat ook totaal krankzinnig is, is dat wanneer er een nieuwe regering komt, de poppetjes zullen worden vervangen, maar je kunt er vergif op innemen dat ze dezelfde meesters dienen.

En iedere keer laten ze het volk ‘kiezen’. En iedere keer worden er weer trouwe dienaren van de sekte benoemd.

De reden is dat ze al eeuwenlang precies hetzelfde recept gebruiken: Infiltreren en overnemen.

Alle belangrijke organisaties die ooit door mensen zijn opgericht worden geïnfiltreerd en overgenomen.

En voor dat doel selecteren ze volgens de richtlijnen van Adam Weishaupt de juiste kandidaten, leiden hen op en zorgen ervoor dat ze later op sleutelposities terecht komen.

Kijk hier nog maar eens naar de lange lijst van opgeleide infiltranten.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Opmerkelijk onderzoek: myocarditis treedt ALLEEN op na Covid-vaccinatie


Myocarditis en pericarditis treden alleen op na vaccinatie en niet na corona-infectie. Dat blijkt uit een onderzoek onder leiding van wetenschappers van de Oxford-universiteit. Ze vergeleken de gezondheid van gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen.

Alle gevallen van myocarditis en pericarditis deden zich tijdens de onderzoeksperiode voor bij gevaccineerde individuen, aldus de auteurs. Ze moeten nog even benadrukken dat het hier gaat om ‘zeldzame’ bijwerkingen.

Gevaccineerde kinderen van 5 tot 11 jaar en 12 tot 15 jaar werden vergeleken met ongevaccineerde leeftijdsgenoten. Daarnaast werden kinderen die één dosis hadden gekregen vergeleken met kinderen die twee doses hadden genomen. De kinderen werden 20 weken lang gevolgd.

Meer dan de helft

Gevaccineerde jongeren hadden een hogere kans op hartontsteking. Ook interessant: in de onderzoeksgroep (één miljoen) stierf geen enkel kind aan corona (gevaccineerd of niet).

Uit deze data afkomstig uit Engeland blijkt dat myocarditis en pericarditis alleen voorkomen bij de gevaccineerden. Jongeren liepen meer risico op deze aandoeningen dan kinderen.

Meer dan de helft van de jongeren met pericarditis en myocarditis belandde in het ziekenhuis of op de spoedeisende hulp.

Dit onderzoek concludeert dat niet

“Voor de ‘maar door corona krijg je nog meer myocarditis’ roepers. Dit wetenschappelijk onderzoek concludeert dat niet. Alleen na coronavaccinatie kregen kinderen en jongeren myocarditis en pericarditis,” merkt journalist Eva Munnik op.

Ze is benieuwd wat ‘je hebt veel meer kans myocarditis te krijgen door corona dan door vaccinatie’ Maarten Keulemans hiervan vindt.

[The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

WHO-directeur-generaal bedreigt vaccintegenstanders

 juni 3, 2024   12

   Screenshot video

WHO-directeur-generaal Tedros heeft een glashelder dreigement geuit aan het adres van zogenoemde “vaccintegenstanders.”

Duidelijke woorden van het controversiële hoofd van de controversiële WHO-organisatie. Hij roept op tot een agressiever optreden tegen “vaccintegenstanders,” omdat deze groep “Covid heeft gebruikt als een kans,” aldus Tedros. Ze creëren opzettelijk chaos en veroorzaken een ravage, wat nu om een reactie vraagt, schrijft Thomas Oysmüller.

“Agressiever”

Het hele citaat, dat door de meesten is geïnterpreteerd als een duidelijk dreigement, richtte de directeur-generaal van de WHO aan het publiek tijdens de WHO-vergadering in Genève:

“De vaccintegenstanders vormen een serieuze uitdaging en ik denk dat we een strategie moeten ontwikkelen om echt terug te vechten, want vaccins werken, vaccins werken bij volwassenen, en we hebben de wetenschap en het bewijs aan onze kant. Ik denk dat het tijd is om agressiever op te treden tegen de vaccintegenstanders. Ik denk dat ze Covid gebruiken als een kans, en je weet wat een puinhoop ze ervan maken.”

De Ethiopiër legde niet precies uit wat hij bedoelde met “agressiever tegen de vaccintegenstanders.”

Maar het is onwaarschijnlijk dat hij iemand echt geïntimideerd heeft. Kat Lindley, een tegenstander van de WHO, bekeek het dreigement anders: “Zo klinkt angst,” reageerde ze op de verklaring van de technocraten.

David Bell, verwijzend naar de WHO-hervormingsonderhandelingen, zei: “Als de leiders van gezondheidsorganisaties hun toevlucht nemen tot goedkope etiketten en domme generalisaties om een rationeel debat uit de weg te gaan, zou het dwaas zijn om hen meer verantwoordelijkheid te geven.”

Mollie James, ook een arts, vraagt zich af: “Wat betekent ‘agressiever’? In veel regio’s van de wereld hebben ze werk, reizen, het betreden van supermarkten en deelname aan het leven verhinderd.” Het valt dus nog te bezien wat hij precies bedoelde met “agressiever.” Maar de uitspraak heeft wereldwijd al een golf van verbolgenheid en verontwaardiging teweeggebracht.

 

Hier is de originele bron:

https://www.youtube.com/watch?v=aa6qo1bpwx8&t=1s


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/who-directeur-generaal-bedreigt-vaccintegenstanders/


Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

In een handeling die nog steeds verbijsterend en tergend is voor ouders over de hele wereld, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de richtlijnen van 3 juni 2021, waarin stond dat kinderen niet “gevaccineerd” moesten worden voor Covid-19, herroepen, schrijft dailyexpose.co.uk. Volgens hun oorspronkelijke bulletin, dat nog steeds hier kan worden bekeken, adviseerde de WHO dat: “Kinderen moeten … Meer lezen overOntmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

Geheime Bilderberg bijeenkomst eindigt in Madrid met oorlog, oorlog en nog eens oorlog op de agenda

 juni 3, 2024   9

    Screenshot video

Globalistische elites die de rijken en machtigen in de politiek, het bankwezen, de grote technologiebedrijven, de media, de industrie en de academische wereld vertegenwoordigen, kwamen op 30 mei en 2 juni samen in Madrid (Spanje) om te praten over de start van de Derde Wereldoorlog en over beleid dat bedoeld is om het wereldwijde controlerooster en het éénwereldsysteem te bevorderen, schrijft Leo Hohmann.

Terwijl de meeste aandacht dit jaar uitging naar de Wereldgezondheidsvergadering van de WHO in Genève, kwamen de Bilderbergs in het geheim bijeen in Madrid voor hun 70e jaarlijkse conferentie. (Ga naar mijn Substack om te lezen over de schokkende wending die de Wereldgezondheidsvergadering van de WHO op 1 juni nam)

Gespreksonderwerpen op de schimmige Bilderberg conferentie waren onder andere kunstmatige intelligentie, “klimaatverandering”, de “toekomst van oorlogvoering” en “veranderende gezichten van de biologie.”

De volledige lijst van aangekondigde onderwerpen die werden besproken op de jaarlijkse globalistenconferentie was als volgt.

·         Staat van AI

·         AI Veiligheid

·         Veranderende gezichten van de biologie

·         Klimaat

·         Toekomst van oorlogvoering

·         Geopolitiek landschap

·         Economische uitdagingen voor Europa

·         Economische uitdagingen VS

·         Politiek landschap VS

·         Oekraïne en de wereld

·         Midden-Oosten

·         China

·         Rusland

Naast AI, transhumanistische kwesties rond de “veranderende gezichten van de biologie” en economische kwesties, valt op dat de meeste van de resterende onderwerpen verband houden met de groeiende wereldwijde conflicten die lijken af te stevenen op open oorlogvoering tussen nucleair bewapende grootmachten in meerdere gebieden – VS/NAVO tegen de Russen in Oekraïne, oorlog in het Midden-Oosten en oorlog in het Verre Oosten waarbij China-Taiwan en mogelijk het Koreaanse schiereiland betrokken zijn.

De kwestie van “AI-veiligheid” had waarschijnlijk te maken met het plan van de globalisten om anonimiteit van het internet te verwijderen en alle online partijen een digitale ID te laten aannemen, waardoor het makkelijker wordt om online stemmen die het niet eens zijn met de heersende globalistische verhalen te censureren en te bestraffen.

 

De jaarlijkse bijeenkomst van de Bilderberg Groep, opgericht in 1954 met een bijeenkomst in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek onder leiding van Prins Bernhard van Nederland, wordt gezien als een drijvende kracht achter grote globalistische projecten en initiatieven.

In tegenstelling tot soortgelijke instellingen zoals het World Economic Forum, vergaderen de Bilderbergs strikt achter gesloten deuren en hebben de deelnemers een geheimhoudingsplicht volgens de zogenaamde Chatham House Rule. Deze regel verbiedt het onthullen van de identiteit van degenen achter elk idee dat tijdens de vergadering wordt genoemd.

De waas van geheimzinnigheid rond de bijeenkomst van Bilderberg globalisten heeft geleid tot veel theorieën over de invloed die de conferentie kan uitoefenen op het beleid van verschillende naties en bedrijven.

Breitbart meldt dat een studie uit 2023 van Lukas Kantor van de Praagse Charles Universiteit heeft uitgewezen dat ten minste 133 politici een machtspositie hebben gekregen na het bijwonen van een Bilderbergbijeenkomst, waaronder de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, de voormalige Duitse bondskanselier Angela Merkel en de huidige Franse president Emmanuel Macron.

Volgens Kantor werden ten minste 42 deelnemers minister-president, president of topfunctionaris van internationale organisaties zoals de Europese Unie, de NAVO of het Internationaal Monetair Fonds.

Kantor schreef:

“Van 2019 tot 2023 zijn alle belangrijke internationale organisaties-EU, NAVO, IMF en VN-voorgezeten door Bilderbergers (Ursula von der Leyen, Jens Stoltenberg, Kristalina Georgieva en Antonio Guterres). Het lijkt onwaarschijnlijk dat dit gewoon toeval is.”

Het is interessant dat oorlog op de agenda staat voor Bilderberg 2024.

Bijna elke westerse natie doet mee om het conflict tussen Rusland en Oekraïne te laten uitgroeien tot een van de hoofdtheaters van de Derde Wereldoorlog, die meer dan waarschijnlijk op een bepaald moment nucleair zal worden.

 

De enige twee landen in het Westen waarvan de leiders fel gekant zijn tegen uitbreiding van de oorlog zijn Hongarije en Slowakije. De premier van Hongarije, Viktor Orban, staat onder druk om af te treden na valse beschuldigingen van corruptie en de premier van Slowakije, Robert Fico, werd vorige maand vier keer beschoten bij een moordaanslag (hij overleefde het wonderbaarlijk genoeg). Elke westerse leider die zich durft te verzetten tegen het beleid van de globalistische elite loopt het risico om op de een of andere manier uit de weg geruimd te worden.

Maar dat heeft premier Viktor Orban van Hongarije niet tegengehouden.

Honderdduizenden mensen namen op zaterdag 1 juni deel aan een vredesmars in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, waarbij het beleid van de EU om de spanningen met Rusland te laten escaleren aan de kaak werd gesteld.

Het evenement werd afgesloten met een toespraak van Orban, die Brussel ervan beschuldigde Europa op de rand van de Derde Wereldoorlog te brengen.

De demonstranten marcheerden van de iconische Kettingbrug naar Margaretha-eiland in de Donau.

Velen droegen vlaggen, scandeerden anti-oorlogsslogans en hielden borden vast met de tekst “Geen oorlog” en “Geef ons vrede, Heer”.

Premier Orban sprak de menigte toe en zei:

“Nog nooit stonden zoveel mensen in de rij voor vrede. Wij zijn het grootste vredeskorps, de grootste vredesmacht in Europa. Europa moet voorkomen dat het zich in een oorlog stort, in zijn eigen vernietiging.”

Orban zei dat zijn land lessen moet trekken uit de verwoestingen die het heeft meegemaakt tijdens de donkerste tijden van de 20e eeuw.

 

Hij vertelde de menigte:

“In de twee wereldoorlogen verloren de Hongaren 1,5 miljoen levens, en met hen – hun toekomstige kinderen en kleinkinderen. Ik zeg dit langzaam, zodat Brussel het begrijpt: we zullen geen oorlog voeren. We gaan niet voor een derde keer naar het Oosten, we gaan niet opnieuw naar het Russische front.”

Orban drong er bij iedereen op aan om de “pro-vrede en pro-soevereiniteit” agenda van de regerende Fidesz partij te steunen bij de verkiezingen voor het Europees Parlement volgende week, en voegde eraan toe: “Willen we Hongaars bloed vergieten voor Oekraïne? Nee, dat willen we niet.”

Er waren dit weekend ook grote protesten in Berlijn. Je zult niet veel horen over deze groeiende anti-oorlogsbeweging op NBC, ABC, CNN of Fox News. Geen enkele Amerikaanse of Europese ouder of grootouder die bij zijn volle verstand is, wil dat zijn jongeren worden uitgezonden om tegen Russen te vechten ter verdediging van de corrupte Westerse proxy-natie Oekraïne. Maar dat is precies waar de Bilderbergs, Trilateralisten, WEF’rs en hun marionettenleiders ons naartoe leiden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/geheime-bilderberg-bijeenkomst-eindigt-in-madrid-met-oorlog-oorlog-en-nog-eens-oorlog-op-de-agenda/

 ----

Pottenkijkers niet gewenst: Bilderberg-journalisten bijna uur vastgehouden door militaire politie


Op de voorlaatste dag van de Bilderbergconferentie maakten de gasten een uitstapje. De bestemming: het hoofdkwartier van de Spaanse bankreus Santander Group City in Boadilla del Monte.

Saillant detail: Ana Botin, de voorzitter van Santander, zit tevens in de stuurgroep van Bilderberg.

Het ‘A-team’ – journalisten Charlie Skelton, Dan Dicks, Josh Friedman en Giorgio Bombassei – wilde graag verslag doen van het uitje, maar kwam niet ver.

Vastgehouden

Ze mochten niet in de buurt komen van de complete ‘stad’ die Santander in Boadilla del Monte gebouwd heeft. Medewerkers kunnen daar gebruikmaken van een golfbaan, zwembad, fitnesscentrum, restaurant, enzovoorts.

Het viertal werd bijna een uur vastgehouden door de militaire politie. Hun tassen werden doorzocht, de auto werd doorzocht en hun camerabeelden werden bekeken. Ze werden weggestuurd en mochten niet terugkomen.

Rutte

Tot zover de persvrijheid in het vrije Westen.

Friedman wist nog te vertellen dat demissionair premier Rutte een ontmoeting heeft gehad met Kaja Kallas, de premier van Estland.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...