zaterdag 16 december 2023

Canada begint burgers met ‘long COVID’ te euthanaseren

 December 16, 2023   3173   21  

    Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

Het WEF-gecontroleerde Trudeau-regime heeft ziekenhuizen in Canada goedgekeurd om te beginnen met het euthanaseren van patiënten die lijden aan ‘long COVID’ – een mysterieuze ziekte die volgens velen wordt veroorzaakt door de mRNA-vaccinaties zelf.

Tracey Thompson, 55 uit Toronto, is de eerste burger die gebruik maakt van de radicale nieuwe regeling en heeft gevraagd om door de staat te worden gedood omdat ze zich voortdurend uitgeput voelt en geen baan kan krijgen.

DailyMail meldt:

Mevrouw Thompson wil haar leven beëindigen via het Canadese programma voor begeleid sterven, dat algemeen wordt beschouwd als een van de meest vergaande ter wereld.

“Mijn levenskwaliteit met deze ziekte is bijna onbestaande, het is geen goed leven”, vertelde ze DailyMail.com. Ik doe helemaal niets. Het is pijnlijk saai. Het is enorm isolerend.

In Canada kan iedereen met een ongeneeslijke medische aandoening een aanvraag indienen om te sterven, zelfs als de ziekte zelf niet terminaal is, zoals long Covid.

Thompson liep Covid-19 op in maart 2020 en kreeg, net als miljoenen andere patiënten, keelpijn en verloor haar gevoel voor smaak en reuk.

Maar pas maanden later begon haar helse beproeving pas echt. In plaats van beter te worden zoals bij de meesten na een paar weken, ging haar gezondheid langzaam achteruit.

In mei van dat jaar had ze nog steeds moeite om te denken, te ademen of zich lichamelijk in te spannen en ging ze naar de eerste hulp, waar artsen tests uitvoerden.

“Op dat moment wisten ze niet eens wat long Covid was – niemand wist dat,” zei mevrouw Thompson.

Toen de artsen niets definitiefs konden vinden, stuurden ze haar naar huis. Thompson voelde zich ‘afgewezen’ en voegde eraan toe dat ze het ‘moeilijk vond om serieus genomen te worden’.

In de herfst lag ze weer in het ziekenhuis nadat ze 36 uur lang pijn op de borst had gehad en moeite had gehad om adem te halen. Na maanden van tests en dokters- en ziekenhuisbezoeken kreeg ze in 2021 eindelijk de diagnose long covid.

Aanvankelijk kon ze leven van haar spaargeld, maar haar financiën begonnen te slinken omdat ze geen actief inkomen had en moest betalen voor huisvesting, eten en medische behandelingen.

Nu, zonder werk of energie om veel te doen, vertelde mevrouw Thompson aan DailyMail.com dat elke dag ‘pijnlijk saai’ is.

 

De meeste dagen zien er hetzelfde uit: ze wordt wakker, neemt verschillende medicijnen, drinkt een maaltijdvervangende shake en gaat naar het toilet.

Genoeg energie verzamelen om naar het toilet te gaan is het ‘grootste deel van mijn dag.’

Daarna gaat ze weer in bed liggen en wacht tot het tijd is om te eten. Mevrouw Thompson was ooit een professionele kok die van koken en eten hield, maar nu is ze ‘allergisch voor alles’ en het voedsel dat ze kan eten is beperkt. De meeste dagen kookt ze ongekruide kip en groenten.

Daarna neemt ze nog meer medicijnen, waaronder een pil om te gaan slapen. Dan word ik wakker en doe ik alles weer opnieuw.

Mevrouw Thompson heeft geen familie en zegt dat ze de meeste van haar vrienden is kwijtgeraakt door haar ziekte. Ze moest ook haar hond weggeven omdat ze niet meer goed voor haar kon zorgen.

Ze woont soms virtuele sessies van ong Covid steungroepen bij en scrollt op Twitter om mensen in vergelijkbare situaties te vinden omdat ‘daar mensen zijn.’

Op een goede dag, zei mevrouw Thompson, kan ze soms een tijdje rechtop in haar stoel achter de computer zitten en twee keer per maand loopt ze een blokje om.

Ze vertelde DailyMail.com: ‘Mijn kwaliteit van leven met deze ziekte is bijna niet bestaand. Er is een echte afwezigheid van leven. Het is geen goed leven.’

In december 2022 diende ze een aanvraag in bij Canada’s Medical Assistance in Dying, een programma dat mensen toestaat hun leven te beëindigen als ze een ongeneeslijke ziekte hebben.

Mevrouw Thompson vertelde CTV News Toronto in juli 2022 dat haar beslissing vooral ‘een financiële overweging’ was vanwege haar gespannen omstandigheden.

Hoewel ze een aanvraag heeft ingediend voor het programma, vertelde ze deze website dat ze wettelijk gezien geen verdere details kon bespreken over de status van haar MAiD-aanvraag.

Toen het in juni 2016 werd aangenomen, kwamen alleen mensen met een terminale ziekte waarvan de natuurlijke dood redelijkerwijs te verwachten was – bekend als Track One patiënten – in aanmerking om een MAiD-aanvraag in te dienen.

Maar in maart 2021 werd de wetgeving bijgewerkt om Spoor Twee patiënten te creëren. Deze worden gedefinieerd als mensen die lijden aan een ‘ondraaglijke’ en ‘onomkeerbare’ ziekte of handicap die niet in de buurt van een natuurlijke dood mogen zijn.

 

Vorig jaar bleek uit gegevens dat 13.241 mensen MAiD kozen om te sterven, een stijging van 31 procent ten opzichte van 2021. Dit was goed voor één op de 20 totale sterfgevallen in het land.

Het controversiële beleid, waarvan sommigen zich zorgen maken dat mensen zichzelf uit wanhoop zullen doden, werd in december 2022 verder bijgewerkt, zodat mensen die MAiD willen gebruiken om hun leven te beëindigen uitsluitend als gevolg van een psychische aandoening, in maart 2024 in aanmerking zullen komen.

Om in aanmerking te komen voor MAiD, moeten mensen aan alle criteria voldoen: in aanmerking komen voor gezondheidsdiensten die door de overheid worden gefinancierd; minstens 18 jaar oud zijn en mentaal competent worden geacht; een onherstelbare medische aandoening hebben – een aandoening die onomkeerbaar is, in een vergevorderd stadium verkeert en ondraaglijk fysiek of mentaal lijden veroorzaakt – een vrijwillig verzoek indienen om te sterven; en geïnformeerde toestemming geven om medische hulp te ontvangen om je leven te beëindigen.

Er zijn twee methoden die MAiD gebruikt om iemands leven te beëindigen. Bij de eerste dient een arts of nurse practitioner een medicijn toe dat de dood veroorzaakt. Bij de tweede methode schrijft een arts of nurse practitioner een medicijn voor dat de patiënt zelf inneemt.

Medicijnen die gebruikt worden bij MAiD sterfgevallen zijn vaak medicijnen die zorgverleners al voor andere doeleinden gebruiken, maar in veel lagere doseringen, zoals pijnbestrijding, verdoving en misselijkheid.

Sinds haar eerste Covid-diagnose heeft mevrouw Thompson de diagnose myalgische encefalomyelitis, of chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CFS), posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom (PoTS) en mastcelactiveringssyndroom (MCAS) gekregen.

ME/cvs is een gecompliceerde aandoening waar veel artsen sceptisch over blijven, gezien de dubbelzinnige definitie, de moeilijkheid om een diagnose te stellen, de onbekende oorzaak en de gelijkenis met andere aandoeningen of bijwerkingen van andere aandoeningen. Sommigen hebben zelfs gesuggereerd dat de ziekte niet bestaat.

Patiënten met het chronisch vermoeidheidssyndroom worden gediagnosticeerd nadat ze zes maanden lang lijden aan ernstige uitputting die niet verbetert door rust. Lijders zeggen dat ze zo moe zijn dat ze dagenlang aan huis gebonden zijn na het uitvoeren van zelfs de eenvoudigste taken.

Er bestaat geen genezing voor de aandoening.

Ze is ook gediagnosticeerd met POTS, een aandoening waarbij de hartslag zeer snel stijgt na het opstaan uit een zittende of liggende positie. Bij POTS kan het lichaam het bloed niet op een gezond tempo laten stromen en de bloeddruk niet stabiel houden.

 

De aandoening kan licht in het hoofd, duizeligheid, hersenmist, vermoeidheid en pijn op de borst veroorzaken. De precieze oorzaak van POTS is niet bekend, maar mensen die recent een virale ziekte hebben gehad, lopen een hoger risico om het syndroom te ontwikkelen.

Daarnaast is ze gediagnosticeerd met MCAS, een aandoening waarbij iemand herhaaldelijk symptomen van anafylaxie, een ernstige allergische reactie, ervaart. De symptomen zijn netelroos, lage bloeddruk, zwelling en ademhalingsmoeilijkheden.

Ernstige anafylaxie kan dodelijk zijn.

Hoewel de symptomen lijken op een allergische reactie, wordt MCAS niet veroorzaakt door allergieën, hoewel behandeling voor allergieën – zoals antihistaminica en epinefrine nuttig kunnen zijn bij de behandeling van de aandoening wanneer de symptomen optreden.

Er bestaat ook geen genezing voor deze aandoening.

Long covid treft naar schatting tussen de negen en 20 miljoen Amerikanen, maar het is notoir moeilijk te diagnosticeren omdat de meeste klinische diagnostische tests normaal lijken en er in de begindagen van de pandemie nog niet veel over bekend was.

Hoewel miljoenen mensen melden dat ze aan de aandoening lijden, is long Covid moeilijk te diagnosticeren omdat de meeste diagnostische tests – zoals een urineonderzoek of röntgenfoto’s – normaal lijken.

Patiënten worden vaak afgewezen door artsen die denken dat het allemaal in hun hoofd zit of dat ze een andere aandoening hebben.

De aandoening bestaat uit een constellatie van symptomen die aanhouden nadat iemand is hersteld van de eerste Covid-infectie, waaronder aanhoudende vermoeidheid en hersenmist.

Uit een onderzoek dat in september werd gepubliceerd, bleek echter dat bloedtesten van mensen die melden lang aan Covid te lijden, duidelijke biologische verschillen vertonen met mensen die de aandoening niet hebben.

Het onderzoek suggereerde dat bloedtesten nuttig zouden kunnen zijn bij het identificeren van mogelijke behandelingen voor de symptomen, wat hoop geeft aan mensen die melden met de aandoening te leven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/canada-begint-burgers-met-long-covid-te-euthanaseren/

Geniet van deze kersttijd – het is misschien de laatste die we in ‘normale’ tijden kunnen vieren: WEF waarschuwt dat 2024 waarschijnlijk ‘catastrofale’ veranderingen zal brengen

De Derde Wereldoorlog, cyberaanvallen en economische ineenstortingen kunnen het leven voor altijd veranderen; alle drie de scenario's sudderen en staan klaar om te exploderen.

december 11, 2023   9507   28  

Chanukah is onderweg en Kerstmis is nog maar een paar weken weg. Er gaat weer een jaar voorbij.

Nu we 31 december naderen, hoor je mensen op social media kwetteren dat ze blij zijn dat zo’n slecht jaar in de achteruitkijkspiegel verdwijnt en dat ze uitkijken naar betere tijden in 2024, schrijft Leo Hohmann.

Deze mensen zijn niet wakker. Laat je niet meeslepen in hun fantasieland.

Het is waarschijnlijker dat we op 2023 zullen terugkijken als misschien wel het laatste jaar waarin we genoten van een enigszins normaal leven hier in het Westen, nog steeds aan de top van de wereldorde en genietend van alle voordelen van die status. Met ons geld kunnen we nog steeds eten kopen voor onze kersttafel en energie om onze huizen te verwarmen, ook al is het duurder dan in voorgaande jaren.

Nu de grootmachten van de wereld nog steeds met elkaar in de clinch liggen over hoe we verder gaan naar een nieuw tijdperk dat wordt gekenmerkt door kunstmatige intelligentie en digitale valuta, kunnen we erop rekenen dat we volgend jaar dichter bij de Derde Wereldoorlog komen, als we er al niet volledig in verwikkeld raken. En een oorlog en economische omwenteling meemaken is nooit gemakkelijk.

De Luciferiaanse globalistische elites hebben hun best gedaan om hints te geven over wat ze van plan zijn om ons als volgende te treffen in hun lijst van opgeroepen crises. Ze hebben het veel over cyberaanvallen.

En als ze het over de komende cyberaanvallen hebben, gebruiken ze graag woorden als “catastrofaal” en “apocalyps”. (Zie artikel van 25 januari 2023 door Popular Mechanics met de titel A Catastrophic Mutating Event Will Strike the World in 2 Years, Report Says)

Jeremy Jurgens, de directeur van het World Economic Forum, verklaarde op de jaarlijkse top van het WEF in januari 2023 dat een grote cyberaanval waarschijnlijk voor 2025 zou plaatsvinden. Nou, 2023 is voorbij en we hebben nog geen verwoestende cyberaanval gezien. Als Jurgens inderdaad toegang heeft tot voorkennis van globalisten en wist waar hij het over had toen hij die opmerking maakte aan het begin van 2023, dan zou 2024 het jaar zijn waarin deze afschuwelijke gebeurtenis zou plaatsvinden, want dan zou het voor 2025 moeten gebeuren.

Klaus Schwab zelf, de topman van het WEF, waarschuwde in 2020 voor een komende grote cyberaanval die de Covid pandemie zal doen lijken op “een kleine verstoring.”

                Video Link: https://youtu.be/0DKRvS-C04o

We weten dat er iets catastrofaals moet gebeuren om de globalisten in staat te stellen hun plannen voor een “Grote Reset” van de wereldorde volledig uit te voeren.

Het duivelse plan om de mensheid te herontwerpen

 

Het zou een EMP of een kernoorlog kunnen zijn. Maar een reeks grote cyberaanvallen die de bank- en communicatie-infrastructuur platleggen, lijkt een waarschijnlijker scenario omdat het de globalisten in staat zou stellen om online waarheidsverkondigers de mond te snoeren en de chaos en verwarring te gebruiken om hun vijanden te grijpen. Als hun missie is volbracht, zetten ze de infrastructuur gewoon weer aan en gaan ze verder op weg naar een totale dictatuur, zonder de vervelende waarheidsverkondigers zoals ikzelf en vele anderen.

Een EMP-aanval daarentegen zou 10 jaar of meer duren om van te herstellen en zou de globalistische controlestaat tientallen jaren terugzetten.

We waarschuwen al maanden voor de dood van de petrodollar en hoewel de beweging in die richting heel langzaam gaat, betekent dat niet dat het niet gebeurt.

Er zijn een aantal ontwikkelingen geweest die misschien de normies van de wereld in slaap houden en zich niet bewust zijn van waar we economisch naartoe gaan.

Neem bijvoorbeeld de Amerikaanse aandelenmarkt, die de afgelopen maanden een opwaartse trend heeft voortgezet.

De goudprijs schoot vorige week een paar dagen omhoog en daalde daarna weer.

Maar laat je niet misleiden. De Amerikaanse dollar is ten dode opgeschreven.

En eind november vond een groot nieuwsfeit plaats dat door de bedrijfsmedia vrijwel werd genegeerd en zelfs door de conservatieve media nauwelijks werd opgemerkt.

Wall Street leek het niet eens te merken.

Een belangrijke wereldwijde olieproducent, de Verenigde Arabische Emiraten, stopte abrupt met de verkoop van zijn olie in Amerikaanse dollars en bundelt zijn krachten met de BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) om verder te gaan in een gededollariseerde wereld. BRICS heeft onlangs zijn lidmaatschap uitgebreid met de VAE, samen met Saoedi-Arabië, Egypte, Ethiopië en Iran.  (Red.: Argentinië met zijn nieuwe WEF president koos onlangs natuurlijk terug voor de dollar!).

Dit betekent dat de VS niet langer zullen kunnen profiteren van een situatie waarin ze hun militaire budgetten voortdurend verhogen en enorme schulden maken die worden gefinancierd door China, Saoedi-Arabië en andere soevereine staten. In feite zijn China en Saoedi-Arabië, twee van de grootste financiers van de Amerikaanse schuld, al begonnen met het lossen van Amerikaanse schatkistcertificaten als hete aardappelen. De twee BRICS-leden hebben de afgelopen maanden voor honderden miljarden dollars aan Amerikaanse schatkistcertificaten van de hand gedaan. Dit is het begin van het einde van de wereldwijde dominantie van de dollar en, tenzij de VS de Derde Wereldoorlog wint en de vredesvoorwaarden kan dicteren, zal dit het einde betekenen van de geopolitieke dominantie van de VS.

 Dr. Robert Malone: Verzet je - De tijd is nu gekomen

 

Veranderingen van deze omvang in de economische wereldorde gebeuren niet zonder een gevecht op het slagveld. Dat is de echte reden waarom we afstevenen op de Derde Wereldoorlog. Het heeft niets te maken met de moeite die Oekraïne of Israël hebben om hun grenzen te beschermen, of zelfs maar met de confrontatie tussen Taiwan en China of de oplopende spanningen tussen de twee Korea’s. Het feit dat al deze brandhaarden tekenen vertonen van een explosie is gewoon een symptoom, geen oorzaak, van de economische omwenteling die de wereld omhult. Nu de wereld verschuift van fiatvaluta’s naar digitale valuta’s is het nog maar de vraag wie of wat de controle zal hebben over dit nieuwe digitale systeem. Het papieren systeem werd gedomineerd door de Verenigde Staten, maar we zien dat talloze landen een coalitie vormen die van mening is dat het nieuwe gedigitaliseerde systeem misschien niet zo zwaar moet wegen in het voordeel van één Westers land en zijn naaste bondgenoten. We zullen er pas achter komen welke hond in deze strijd aan het langste eind trekt nadat de Derde Wereldoorlog is uitgevochten en we een duidelijke winnaar en verliezer hebben, en wie weet hoe lang dat gaat duren.

Het plan om de wereldorde op zijn kop te zetten door de oliedollar overboord te gooien, kan nog steeds averechts uitpakken voor de BRICS. Maar op dit moment lijken de zaken vooruit te gaan, zij het langzaam, in hun voordeel.

Zoals de site QTR Fringe Finance opmerkt, controleren de BRICS-landen nu het grootste deel van ’s werelds kernwapenarsenalen, olie, edelmetalen, diamanten en zeldzame aardmineralen. Het is tijd om wakker te worden, mensen, en kennis te nemen van wat er gebeurt. Deze overgang naar lokale munteenheden die gebruikt worden in wereldwijde transacties zal de fiatmunt die bekend staat als de oliedollar ten val brengen en een nieuwe wereldorde inluiden. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de VS en de NAVO zo agressief reageren om Poetin neer te halen, want om te behouden wat er over is van de liberale, “op regels gebaseerde orde” van na de Tweede Wereldoorlog, geleid door de Verenigde Staten, is het van het grootste belang dat de VS Rusland scheiden van de andere wereldmacht die BRICS steunt, namelijk China.

Zolang China, Rusland en de grote olieproducerende landen bondgenoten zijn, is er geen toekomst voor de Amerikaanse hegemonie in mondiale aangelegenheden. De dagen dat de VS de leiders van landen over de hele wereld onder druk zette en chanteerde, zullen voorbij zijn – het buitenlands beleid van de VS zou gedwongen worden om buitenlandse staatshoofden als gelijken te behandelen, in plaats van als vazallen. Dat zou het einde betekenen van het Amerikaanse militair-industriële complex, wat ook een einde zou maken aan de eindeloze oorlogen die het Amerikaanse leger sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog gedwongen is te voeren. Dus hoewel het met veel economische pijn gepaard zal gaan, is er misschien ook een lichtpuntje?

Wokeïsme: Een religieuze sekte waar andersdenkenden niet worden getolereerd

 

Natuurlijk zullen de globalisten proberen om de ondergang van de Amerikaanse militaire macht uit te buiten voor hun snode plannen. Ze zullen proberen gebruik te maken van de pijn en het lijden als gevolg van de Derde Wereldoorlog, die net zo goed kan worden uitgevochten met cyberaanvallen en/of EMP’s als met tanks en raketten, om hun agenda van transhumanisme en gedigitaliseerde controle over alles en iedereen te bevorderen.

Maar als er eenmaal oorlogen uitbreken en chaos ontstaat, is het ook mogelijk dat de globalisten de controle verliezen. Nu is het tijd om ons voor te bereiden om de storm te doorstaan, zodat we kunnen overleven wat komen gaat en kunnen proberen om aan de andere kant weer op te bouwen.

Dit veronderstelt natuurlijk dat er een andere kant zal zijn. Als we echt in de laatste van de laatste dagen leven, dan hoeven we ons daar geen zorgen over te maken.

Hoe dan ook, ik waarschuw tegen aanmatigendheid. Het is mogelijk dat dit de derde en laatste “grote oorlog” zal zijn, en dan zal het einde komen. Maar het is ook mogelijk dat we nog honderden jaren verwijderd zijn van het moment waarop de Koning der koningen de hemel doorklieft en verschijnt met donderslagen en engelengeroep om de goddelozen te oordelen, Zijn trouwe volgelingen te verzamelen en Zijn koninkrijk te vestigen “op aarde zoals in de hemel”.

We kunnen bidden dat het dit laatste scenario is dat ons te wachten staat tijdens ons leven hier op aarde, terwijl we ons voorbereiden op de andere mogelijkheid dat misschien, heel misschien, sommigen van ons er een beetje naast zaten in onze eschatologie. Zoals de Bijbel in meer dan één hoofdstuk en vers zegt: wie kan de gedachten van God weten?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/geniet-van-deze-kersttijd-het-is-misschien-de-laatste-die-we-in-normale-tijden-kunnen-vieren-wef-waarschuwt-dat-2024-waarschijnlijk-catastrofale-veranderingen-zal-brengen/


Poetin: "Rusland dat een NAVO-land aanvalt? Onzin!"

17/12/23   5u


      Poetin: "Rusland dat een NAVO-land aanvalt? Onzin!"© Unsplash

Op de Russische staatstelevisie heeft Russisch president Vladimir Poetin verklaard dat Rusland niet van plan is om een NAVO-land aan te vallen. Hij reageert daarmee op een uitspraak van Amerikaans president Joe Biden.

Biden verklaarde eerder dat als Rusland de oorlog tegen Oekraïne zou winnen, Poetin het daar niet bij zou laten en ook een NAVO-land zou aanvallen. Met die uitspraak wou Biden de Republikeinen overtuigen om Oekraïne te blijven steunen. 

"Het is complete onzin en ik denk dat president Biden dat ook wel weet," aldus Poetin op de staatstelevisie. "Rusland heeft geen reden en geen belang, noch geopolitiek, noch economisch, noch politiek, noch militair, om de strijd aan te gaan met NAVO-landen."

(PP/Source: Guardian/Illustration picture: Unsplash)

Bron: Poetin: "Rusland dat een NAVO-land aanvalt? Onzin!" (msn.com)


Canada rapporteert een stijging van 300% in ‘ongespecificeerde doodsoorzaken’, wat oproept tot onderzoek

 Een nieuw Canadees overheidsrapport onthult een stijging van 300% in "ongespecificeerde doodsoorzaken" van 2019-2022. Onbekende oorzaken klimmen naar de vijfde belangrijkste doodsoorzaak in Canada. Volgens sommige gezondheidsexperts zou de sterke stijging aanleiding moeten zijn voor een onderzoek naar de vraag of de sterfgevallen verband houden met de COVID-19 vaccins.

december 16, 2023   1079   7  

    Adrian Clark via Flickr

Terwijl de levensverwachting in Canada keldert, zegt een nieuw overheidsrapport dat “ongespecificeerde oorzaken” de vijfde belangrijkste doodsoorzaak in het land zijn geworden na kanker, hartaandoeningen, COVID-19 en ongevallen, schrijft Mike Capuzzo.

Volgens het rapport van Statistics Canada zijn “ongespecificeerde oorzaken” in 2022 beroertes, aneurysma’s, chronische bronchitis, emfyseem, astma, diabetes, griep en longontsteking, chronische leveraandoeningen en cirrose, Alzheimer en zelfmoord gepasseerd als doodsoorzaken.

Statistics Canada, ook bekend als StatCan, publiceerde het rapport op 27 november in The Daily, het online nieuwsbulletin van het bureau.

Het rapport leidde tot een stroom van bijna identieke koppen – geleverd door de nationale nieuwsdienst van Canada – in de belangrijkste kranten van Canada, zoals deze in de Toronto Sun: “Levensverwachting Canadezen voor derde achtereenvolgende jaar in 2022 gedaald, zegt StatCan,” gevolgd door de subkop: “Meer mensen stierven aan COVID-19 in 2022 dan in enig ander jaar sinds het begin van de pandemie, zegt het rapport.”

Andre Picard, columnist gezondheid bij The Globe and Mail in Toronto, Canada’s grootste krant, noemde de daling van de levensverwachting – van 82,3 jaar in 2019 naar 81,3 jaar in 2022 – “een groot probleem”.

“Het is pas de tweede keer in de afgelopen eeuw dat de levensverwachting in Canada zo sterk daalt,” zei Picard. “In feite is de levensverwachting decennialang gestaag gestegen: 71 in 1960, 75 in 1980, 79 in 2000 en 82,3 in 2019.”

Het COVID-19 sterftecijfer in Canada is gedaald van 16.313 in 2020 naar 14.466 in 2021, zo blijkt uit het rapport. Canada is op weg naar ongeveer 7.000 COVID-19 sterfgevallen in 2023, aldus Picard.

COVID-19 sterfgevallen kunnen niet verantwoordelijk zijn voor Canada’s 7,3% stijging van het totale aantal sterfgevallen in 2022 ten opzichte van 2021 – of voor de 17% stijging van het totale aantal sterfgevallen in het land ten opzichte van de historische norm van 2019, of de historische daling van de levensverwachting in Canada en wereldwijd, zei Picard.

Net als veel mainstream journalisten en volksgezondheidsfunctionarissen in de VS die de daling van de levensverwachting in de VS onderzoeken, geeft Picard chronische ziekten, overdoses aan drugs, sterfgevallen door opioïden, roken, ongezonde diëten en “onverschilligheid” de schuld van de daling in Canada. “Er zijn vrijwel geen verzachtende maatregelen zoals maskeren meer, en de vaccinatiegraad is sterk gedaald,” schreef hij.

 

Maar Drs. Pierre Kory en Peter McCullough vertelden The Defender dat zij geloven dat het belangrijkste en meest opzienbarende feit in het rapport de toename van 300% is van 2019 tot 2022 in “ongespecificeerde doodsoorzaken” in Canada.

McCullough, een hoog gepubliceerde cardioloog die een veelgebruikt vroegtijdig behandelingsprotocol voor COVID-19 ontwikkelde, zei dat de dramatische stijging van het aantal sterfgevallen door “ongespecificeerde oorzaken” in Canada een seismische en verontrustende verschuiving in de westerse geneeskunde vertegenwoordigt.

“Vóór de pandemie was de sterfte in Westerse landen goed begrepen,” zei McCullough, met 40% als gevolg van bekende cardiovasculaire, 40% als gevolg van terminale neoplastische ziekte (kanker) en 20% als gevolg van andere bekende oorzaken zoals moord, zelfmoord, overdosis drugs en ongelukken.”

Hij voegde eraan toe:

“Sinds de uitrol van de COVID-19 vaccins zijn we getuige geweest van ongekende sterfgevallen zonder voorafgaande ziekte. Een grote autopsie serie, gepubliceerd door Hulscher et al, ontdekte dat 73,9% van de sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie te wijten waren aan problemen veroorzaakt door de injecties.”

McCullough haalde de honderden onderzoeken aan die verwondingen en sterfgevallen als gevolg van spike-eiwitvaccins onderzochten en de miljoenen sterfgevallen en verwondingen die burgers in de VS en Europa aan hun regeringen meldden na mRNA-vaccinatie.

“Alle sterfgevallen moeten worden gecategoriseerd op basis van de doses en data van de COVID-19 vaccinatie,” zei McCullough. “Tenzij het tegendeel wordt bewezen, moet ‘ongespecificeerde dood’ worden toegeschreven aan een fataal COVID-19 vaccinatiesyndroom”, aldus McCullough.

Kory, de voormalige hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Wisconsin en voorzitter van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, vertelde The Defender dat het bewijs overweldigend is dat de COVID-19 mRNA injecties meer doden en gewonden veroorzaakten in de Westerse wereld dan enig ander medicijn of vaccin in de geschiedenis.

“Het antwoord op de vraag waarom ‘ongespecificeerde oorzaken’ nu de belangrijkste doodsoorzaak zijn, is heel eenvoudig,” zei Kory. “Die oorzaak is de enige medische interventie die de regeringen en media sinds het begin [van de pandemie] hebben bepleit. … De mRNA-platformtechnologie is en was een kolossale mislukking in zowel werkzaamheid als veiligheid.”

 

Kory en journalist Mary Beth Pfeiffer publiceerden dinsdag een opiniestuk in The Hill waarin ze regeringen en volksgezondheidsfunctionarissen oproepen om het probleem te bestuderen en aan te pakken van een wereldwijde historische stijging van het sterftecijfer die tot nu toe niet werd erkend door functionarissen en niet werd gemeld door reguliere journalisten.

Op 13 december was het essay trending als het eerste of tweede populairste verhaal op de website van The Hill, die 32,5 miljoen maandelijkse unieke bezoekers heeft.

De commissaris van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), Robert Califf, publiceerde op 30 november een buitengewone reeks berichten op X (voorheen Twitter) waarin hij opriep tot een maatschappijbrede “alle hens aan dek” aanpak om het probleem van de “catastrofale” daling van de levensverwachting in de VS op te lossen.

“JAMA Internal Medicine publiceerde eerder deze maand dat onze totale levensverwachting is gedaald naar 76 jaar, en opmerkelijk genoeg is de levensverwachting van mannen in de VS gedaald naar 73 jaar,” schreef Califf.

Maar Kory zei dat de post van de FDA-commissaris, “die zich richtte op roken, voeding, chronische ziekten en gezondheidszorg, het voor de hand liggende negeerde: mensen sterven in abnormaal hoge aantallen, zelfs nu en lang nadat COVID afnam. Toch zwijgen volksgezondheidsinstanties en medische genootschappen.”

De FDA en de mainstream media negeren het feit dat levensverzekeraars “alarm hebben geslagen over deze onverwachte of, ‘overtollige’ sterfgevallen, die 158.000 meer Amerikanen opeisten in de eerste negen maanden van 2023 dan in dezelfde periode in 2019,” schreef Kory.

“Dat overtreft de gecombineerde verliezen van Amerika uit elke oorlog sinds Vietnam. Het Congres moet dringend samenwerken met verzekeringsexperts om deze verontrustende trend te onderzoeken.”

Amy Kelly, COO van DailyClout en de programmadirecteur van het Pfizer Documents Analysis Project, zei dat voor een autopsie om tot een juiste diagnose te komen van een door een mRNA-vaccin veroorzaakte dood, “histopathologisch onderzoek van weefsels uit het hele lichaam nodig is. In de meeste gevallen, zelfs als er een autopsie wordt uitgevoerd, wordt het histopathologisch onderzoek van weefsels niet uitgevoerd”.

 

Ze haalde een interview aan met Dr. Arne Burkhardt, die het soort onderzoek beschrijft dat lijkschouwers moeten uitvoeren, maar zelden doen.

Dr. Robert Chandler, een orthopedisch chirurg uit Los Angeles die doceerde aan de medische faculteit van de Universiteit van Zuid-Californië, identificeerde “hele nieuwe ziektecategorieën” die hij “CoVax-ziekten” noemde in zijn studie van de 450.000 pagina’s COVID-19 vaccindocumenten van Pfizer, documenten die de FDA via een gerechtelijk bevel moest vrijgeven, aldus Kelly.

“Het is logisch dat de ongespecificeerde doodsoorzaken zo zijn toegenomen,” zei Kelly. “Wanneer een patiënt sterft met meerdere ziektes tegelijkertijd of met een voorheen ongeziene ziektetoestand, wat beide voorkomt bij de ‘CoVax-ziektes’ die Dr. Chandler heeft geïdentificeerd, kan ik me voorstellen dat veel artsen en/of lijkschouwers niet weten hoe ze deze doodsoorzaken moeten categoriseren. Dat zou leiden tot ‘oorzaak onbekend’ categorisering van sterfgevallen.”

Volgens Naomi Wolf, auteur van “Facing the Beast: Courage, Faith and Resistance in a New Dark Age”, zegt Naomi Wolf: “In de pre-industriële wereld stierven mensen op mysterieuze wijze. Maar in de moderne Westerse wereld zijn er geen mysterieuze sterfgevallen. Elke dood heeft een overlijdensakte die volgens de wet een doodsoorzaak moet vaststellen.”

“Een kleine stijging in niet-toegewezen sterfgevallen is een probleem dat onderzocht moet worden,” zei Wolf. “Een grote stijging, zoals u hebt geïdentificeerd, wijst niet op een massaal mysterie voor artsen en lijkschouwers, maar is eerder een bewijs van een probleem met de staatsadministratie – bureaucratisch wangedrag op grote schaal.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/canada-rapporteert-een-stijging-van-300-in-ongespecificeerde-doodsoorzaken-wat-oproept-tot-onderzoek/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...