maandag 8 mei 2023

Rencontre : Pascal et son potager révolutionnaire !

     

     Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=5J6bFWifLvE

 45.528 weergaven 26 nov 2021 #Meteoalacarte

PLUS D'INFOS https://www.france.tv/france-3/meteo-... Reportages en régions et rubriques en plateau permettent de mieux comprendre l'impact de la météo sur la santé, la nature, l'histoire et la vie de tous les jours.









https://www.lepotagerdesante.com/content/14-galerie-photos-videos

 

https://www.lepotagerdesante.com

 

Via deze 7 pijlers wordt een Global Government vormgegeven, en Nederland speelt hierin een rol


Het WHO-pandemieverdrag blijkt slechts één van zeven pijlers waarmee via de Verenigde Naties een Global Government wordt vormgegeven, ontdekte het Wob-team van onderzoeksjournalist Marc van der Vegt en data-analist Wouter Aukema.

De VN presenteerde in maart in een rapport zeven zogenoemde ‘global shocks’ waarvan de coronapandemie er één was. Nederland blijkt hierin een rol te spelen.

Via een ‘emergency platform’ wil de VN voorbereid zijn op toekomstige ‘global shocks’. Dit platform moet automatisch in werking treden bij (mogelijke) dreigingen die de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) of Agenda 2030 zouden kunnen ondermijnen.

Leiding nemen

De zeven ‘shocks’ zijn grootschalige klimaatgebeurtenissen, toekomstige pandemieën, gebeurtenissen met een grote impact waarbij een biologische agent betrokken is, verstoringen van de mondiale stroom van goederen, mensen of financiën, ontwrichtende activiteiten in cyberspace of verstoringen van de wereldwijde digitale connectiviteit, een grote gebeurtenis in de ruimte die één of meerdere kritieke systemen op aarde ernstig verstoort en onvoorziene risico’s.

Via het ‘emergency platform’ wil men de leiding kunnen nemen bij een volgende crisis. De coronapandemie heeft volgens de VN namelijk aangetoond dat nationale overheden ‘slecht uitgerust waren om effectief om te gaan met een noodsituatie van deze omvang en complexiteit’.

Mogelijk worden bij een nieuwe crisis gereedschappen gebruikt die net als bij corona de grondrechten en fundamentele vrijheden schenden.

Leidende rol

Er wordt toegewerkt naar een ‘global government’ die niet alleen een crisis zoals corona zal gaan managen, maar ook allerlei andere soorten uitdagingen te lijf zal gaan.

Het doel om tot een global government te komen, is gebaseerd op een diplomatiek rapport van de Nederlandse permanente vertegenwoordiging in de VN en die van Fiji. Daarmee ontstaat de indruk dat Nederland een leidende rol heeft in de totstandkoming van de global government, schrijft Van der Vegt. “Waar een klein land groot in kan zijn.”

Kabinet (Nederland) weigert na half jaar wachten WEF-documenten naar Kamer te sturen en dit is de absurde reden


Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD Nederland) heeft het kabinet in november vorig jaar verzocht om alle schriftelijke stukken te ontvangen die het ministerie van Financiën in bezit heeft over het Digital Currency Governance Consortium van het World Economic Forum.

Maandag laat minister van Financiën Kaag de Kamer per brief weten dat het ministerie beschikt over stukken die betrekking hebben op een door het ministerie van Algemene Zaken verzocht advies over de deelname van koningin Maxima aan de stuurgroep van dit consortium.

Vertrouwelijkheid

De ambtsvoorganger van Kaag heeft in 2020 aan premier Rutte gemeld geen bezwaren te zien tegen de deelname van de koningin aan deze stuurgroep. Daarnaast beschikt het ministerie van Financiën over spreekpunten voor één van de bijeenkomsten van het consortium, opgesteld door het VN-secretariaat van Maxima.

“Conform het staande beleid hieromtrent zal het kabinet de betreffende documenten niet met uw Kamer delen. Het beraad tussen een minister en de koningin dient in vertrouwelijkheid te kunnen plaatsvinden,” schrijft Kaag.

Niet te geloven

“Hetzelfde geldt voor de uitwisseling tussen bewindspersonen over een kabinetsstandpunt. Ten slotte betreft het interne documenten van een internationale organisatie,” voegt de minister toe.

Van Houwelingen reageert op Twitter verbolgen. “Niet te geloven. Na een half jaar (!) wachten (terwijl Kamervragen in uiterlijk zes weken beantwoord moeten worden) weigert het kabinet om ook maar één document over het WEF ‘digital currency governance consortium’ naar de Kamer te sturen onder andere omdat de koningin erbij betrokken is,” schrijft hij.

Recent geval van ernstig microgolfsyndroom onthult problemen met 5G

De recente ziekte van een vrouw benadrukt het probleem dat alleen rekening wordt gehouden met de thermische effecten van radiofrequente straling.

mei 1, 2023   8831   48  

Nadat een 5G-basisstation was geïnstalleerd binnen 60 meter van haar appartement op de tweede verdieping, ontwikkelde een Zweedse vrouw van middelbare leeftijd, die verder gezond was, invaliderende symptomen die overeenkomen met het radiofrequente (RF)/microgolfsyndroom, meldden onderzoekers van de Environment and Cancer Research Foundation (ECRF) in Zweden deze maand. Dit was het derde dergelijke geval dat de onderzoekers hebben gedocumenteerd, schrijft David Charbonneau.

Volgens hun casusstudie, gepubliceerd in Annals of Clinical and Medical Case Reports, wordt de vijfde generatie (5G) draadloze technologie wereldwijd uitgerold “ondanks dat er geen eerder onderzoek is gedaan naar mogelijke negatieve effecten op de menselijke gezondheid en het milieu”.

Als gevolg daarvan is de blootstelling aan pulsgemoduleerde microgolfstraling “wereldwijd dramatisch toegenomen”. Microgolfstraling zijn frequenties in het bereik van 300 MHz tot 300 GHz binnen het radiofrequentiespectrum (RF). In stedelijke omgevingen liggen de frequenties die voor 5G worden gebruikt momenteel in de 3,5 GHz-band.

Studies naar mogelijke gezondheidseffecten van blootstelling aan 5G-frequenties waren tot voor kort allemaal onbestaande. In een studie die in oktober 2022 werd gepubliceerd, werden dieren blootgesteld aan de 5G-frequentie van 3,5 GHz gedurende 2 uur per dag, 5 dagen per week gedurende een maand. De blootstelling veroorzaakte oxidatieve stress en een toename van gedegenereerde neuronen in de hippocampus regio van de hersenen, naast verminderde irisine niveaus, een hormoon dat positief gecorreleerd is met gewichtsverlies en een gezonde cognitieve functie.

In de casus ontwikkelde de vrouw na de installatie al snel een groot aantal verzwakkende symptomen. Deze symptomen omvatten hoofdpijn, duizeligheid en evenwichtsproblemen, cognitieve stoornissen – waaronder geheugen, verwarring en verlies van concentratie – evenals extreme vermoeidheid, angst, hoesten, neusbloedingen, en stoornissen van de urinewegen en de huid, waaronder spontane blauwe plekken en huiduitslag.

De 5G-antenne werd geïnstalleerd op het dak van een aangrenzend gebouw van drie verdiepingen en werd geprojecteerd naar haar appartement op de tweede verdieping. Er stond eerder een 4G-basisstationantenne op dezelfde plek, maar pas nadat deze was vervangen door de 5G-antenne kreeg de vrouw snel ernstige symptomen van het microgolfsyndroom. De 4G-antenne werd kort na de invoering van 5G verwijderd.

 

De vrouw meldde dat toen ze naar een ander appartement verhuisde, niet in de buurt van een 5G-basisstation, al haar symptomen snel verdwenen, maar binnen 24 uur na terugkeer in haar eigen appartement weer terugkwamen.

De hond van de vrouw vertoonde ook tekenen van slechte gezondheid na de 5G-installatie. Naar verluidt kreeg de hond diarree kort nadat de 5G was geïnstalleerd. Dit verdween tijdens de terugtrekking naar het andere appartement zonder 5G, maar keerde terug toen zij terugkeerde naar haar eigen appartement.

Ook was de hond terughoudend om het appartement te betreden nadat hij was uitgelaten.

De onderzoekers wijzen erop dat “5G hoge repetitieve pulsen microgolfstraling uitzendt” met stralingspieken die exponentieel groter zijn dan die van vorige generaties, waaronder 4G.

De onderzoekers maten gedurende een minuut microgolven per vierkante meter binnen een meter van het raam van de woonkamer van de vrouw, en vonden aanzienlijke pieken.

Ook in de badkamer werd hoge straling gevonden, het hoogst in de badkuip die zich het dichtst bij het raam bevond. Aanzienlijk lagere RF-straling werd gemeten in de slaapkamer, die zich niet direct in de zendlijn van het basisstation bevond.

Ondanks dat de door de onderzoekers gebruikte commerciële meter (Safe and Sound, Pro II) het maximum haalde, was het blootstellingsniveau niet-thermisch en ruim onder de richtlijnen die worden aanbevolen door de International Commission on Non-Ionizing Radiation (ICNIRP).

Een geschiedenis van blootstellingsstoornissen

RF-ziekte of ziekte als gevolg van blootstelling aan microgolven werd voor het eerst gemeld in de jaren 1960 en 1970 in Oost-Europese landen. Mensen leden meestal aan symptomen met betrekking tot de verstoring van het zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem en het endocriene systeem.

Internationale onderzoeken van blootgestelde werknemers, waaronder Amerikaans militair personeel, toonden aan dat blootstelling aan microgolven op niet-thermische niveaus symptomen veroorzaakte zoals vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, slaapstoornissen, angst en problemen met aandacht en geheugen.

Een overzicht van meerdere menselijke en dierlijke studies concludeerde ook dat “een verrassend grote verscheidenheid aan neurologische en fysiologische reacties te verwachten zijn” als gevolg van blootstelling aan niet-thermische niveaus van RF/microgolfstraling.

Deze aandoening wordt ook wel het radiofrequentieziektesyndroom of het microgolfsyndroom genoemd. De niet-thermische effecten – effecten die geen verband houden met warmteontwikkeling – hangen voornamelijk af van de modulatie en/of pulsatie van het signaal en van de piek- en gemiddelde intensiteit.

Het probleem met de huidige RF-veiligheidsnormen

Volgens James Lin, emeritus hoogleraar aan de afdeling elektrotechniek en computertechniek van de Universiteit van Illinois Chicago, zijn er aanzienlijke problemen met de manier waarop de gezondheidseffecten van RF-straling worden gewogen.

In een artikel gepubliceerd in Environmental Research van april 2023, beschrijft Lin hoe veiligheidslimieten voor blootstelling aan RF-straling die door de meeste landen over de hele wereld worden toegepast, nog steeds gebaseerd zijn op acute warmte- of warmte-effecten die binnen korte tijd na blootstelling optreden, waardoor andere effecten van langdurige blootstelling niet worden beoordeeld.

De richtsnoeren voor referentiewaarden op basis van verhitting worden vastgesteld door de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP), een zelfbenoemde particuliere organisatie die in Duitsland is gevestigd. De ICNIRP heeft zich met steun van de industrie opgeworpen als de belangrijkste internationale autoriteit bij de evaluatie van wetenschappelijk bewijs van negatieve gezondheidseffecten van RF-straling.

“Hun richtsnoeren zijn gebaseerd op evaluaties die allemaal wetenschappelijk bewijs over niet-thermische effecten hebben verworpen, ondanks toenemend bewijs van een reeks schadelijke effecten die ver onder de ICNIRP-niveaus liggen. Die onwetenschappelijke evaluatie is in het belang van de industrie en vergemakkelijkt zo de invoering van 5G en de draadloze samenleving,” schreven de onderzoekers van ECRF.

In zijn recente artikel over Environmental Research concludeerde Lin, een voormalig lid van de ICNIRP, dat “deze vermeende richtlijnen en normen voor de bescherming van de gezondheid aanzienlijke afwijkingen vertonen. Sommige veiligheidslimieten zijn irrelevant, discutabel en zonder wetenschappelijke rechtvaardiging vanuit het oogpunt van veiligheid en bescherming van de volksgezondheid.”

In 2019 deden 258 EMV-wetenschappers uit 58 landen een beroep op de Verenigde Naties om een moratorium in te stellen op de uitrol van 5G totdat de gezondheidseffecten naar behoren konden worden beoordeeld.

In de oproep zeiden de wetenschappers:

“Draadloze communicatietechnologieën worden in hoog tempo een integraal onderdeel van elke economische sector. Maar er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat mensen, planten, dieren en microben schade ondervinden van blootstelling aan deze technologieën.

Wij zijn van mening dat de schadelijke gevolgen voor de gezondheid van chronische en onvrijwillige blootstelling van mensen aan niet-ioniserende elektromagnetische velden worden genegeerd door nationale en internationale gezondheidsorganisaties, ondanks onze herhaalde verzoeken en verzoeken van vele andere bezorgde wetenschappers, artsen en pleitbezorgers.

Dit is een duidelijke schending van de mensenrechten, zoals gedefinieerd door de Verenigde Naties.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/recent-geval-van-ernstig-microgolfsyndroom-onthult-problemen-met-5g/

 

Getuigenissen uit de hele wereld over slimme meters

Berichten uit de eerste hand uit het Verenigd Koninkrijk, Californië, Florida, Australië, Canada, Duitsland en elders over de rampzalige gevolgen van slimme meters voor de gezondheid van mensen, hun huisdieren en de plaatselijke fauna, en over de negatieve invloed ervan op het leven van hele gemeenschappen. Vijf weken geleden vroeg ik mensen een e-mail te … Meer lezen overGetuigenissen uit de hele wereld over slimme meters

https://www.frontnieuws.com/getuigenissen-uit-de-hele-wereld-over-slimme-meters/

 

COVID-19 prik spike-eiwitten worden “afgeleverd” aan ALLE lichaamsorganen, wat resulteert in hyperversnelde veroudering

februari 8, 2023   8511   23 

Het fenomeen van “plotselinge sterfgevallen” die overal ter wereld worden waargenomen na het uitbrengen van covid-“vaccins” kan worden teruggevoerd op één gemeenschappelijke oorzaak: de leeftijdsversnellende effecten van spike-eiwitten, bericht NaturalNews.

We weten nu dat spike-eiwitten zich in elk orgaan van het lichaam nestelen, en eenmaal daar veranderen ze iemand van jong naar oud of van oud naar heel oud. Daarom vallen overal jonge mensen, ook atleten in vorm, plotseling dood neer door hartproblemen.

Walter M. Chesnut van WMC Research noemt dit verschijnsel Spike Protein Endothelial Disease, of SPED, dat hij beschrijft als het eerste stadium van een ziekte die hij Spike Protein Progeria Syndrome (SPPS) noemt.

SPPS, legt Chesnut uit, is een endotheliale reactie op de invasie van spike-eiwitten in alle belangrijke organen van het lichaam.

“Beschouw dit als de schok van een onderdompeling in ijskoud water of blootstelling aan vuur,” schrijft hij. “Er is ONMIDDELLIJKE schade: ontsteking, stolling en alles wat gepaard gaat met een aanval op het endotheel.”

“Als het spike-eiwit echter eenmaal het endotheel van alle belangrijke organen is binnengedrongen, gaat het verder met het induceren van een verkeerde vertaling van het mRNA in elk orgaan.”

Covid spike-eiwitten werken als een verouderingsmedicijn en versnellen het stervensproces

Dit wordt gevolgd door fase twee van SPPS, oftewel de vroegtijdige veroudering van alle organen in het lichaam als gevolg van geïnduceerde foute omzettingen van de eiwitten die essentieel zijn voor een goede orgaanfunctie.

Muizenmodellen tonen aan dat de dieren die aan deze aanval van spike-eiwitten worden blootgesteld, deze dodelijke vergiften in hun organen opstapelen, wat resulteert in een snelle veroudering op verschillende manieren, d.w.z. “verminderd gewicht, vervorming van de borstkas, gebochelde houding, slechte vachtconditie, en urinesyndroom, samen met lymfopenie, verhoogde niveaus van door reactieve zuurstofverbindingen veroorzaakte schade, versnelde leeftijdsgebonden veranderingen in DNA-methylering, en telomeer slijtage.”

De gemiddelde levensduur van een met spike-eiwitten geïnfecteerd lichaam is veel lager dan die van een schoon lichaam wiens lichaam niet is binnengedrongen door deze injectiegifstoffen. De eerste ontwikkelt chronische gezondheidsaandoeningen die het risico op vroegtijdige sterfte aanzienlijk verhogen.

 

De comorbiditeiten bij veroudering die bij de met spike-eiwit geïnfecteerde muizen werden waargenomen, waaronder broosheid, kyfose, cataract en sky dystrophia, zijn terug te voeren op onjuiste eiwitsynthese en mRNA-geïnduceerde mistranslaties door het ribosoom.

“De tovenaar zit inderdaad achter het gordijn,” schrijft Chesnut. “We zien een 26-jarige sterven. Maar die 26-jarige heeft de organen van een 96-jarige. Geen verrassing in snelle kanker, neurodegeneratie of plotselinge hartdood – voor een 96-jarige.”

“Ik geloof dat het spike-eiwit werkt als een Progeria-medicijn – dat via het endotheel wordt afgegeven aan alle organen.”

Chesnut zegt dat hij “diep bedroefd” en “lamgeslagen” is over deze ontdekkingen. Ze bevestigen wat vele anderen al vermoedden, namelijk dat covid prik spike-eiwitten allerlei lichaamsweefsels binnendringen en de functionaliteit ervan aantasten.

“Dit bevestigt allemaal onze ‘complottheorieën’,” schreef een commentator over de bevindingen. “Ik geef methyleenblauw een kans. We zullen weten of het werkt als ‘ze’ het gebruik ervan gaan beperken … zoals ze deden met hydroxychloroquine en IVM (ivermectine).”

“Andere aanbevelingen die ik heb gezien (en neem) zijn Nattokinase (genoemd door Dr. McCullough en wordt getest door de Japanners), NAC, Bromelaïne en Zwarte Zaadolie (laat een onaangename nasmaak achter),” stelde een ander voor over andere mogelijke remedies tegen spike-eiwitvergiftiging.

“Nadat ik deze begon in te nemen, kreeg ik licht pijnlijke lymfeklieren in mijn keel. Ik denk dat de spike-eiwitten werden afgebroken en door de lymfeklieren werden gefilterd. Het ging na een week weg.”

Klokkenluidster: Pfizer's voornaamste doel is het immuunsysteem van de mens te bewapenen om zichzelf te doden


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-19-prik-spike-eiwitten-worden-afgeleverd-aan-alle-lichaamsorganen-wat-resulteert-in-hyperversnelde-veroudering/

 

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting

De COVID-prik, COVID jab of het COVID nep-vaccin is geen echt vaccin, maar de ernstige en soms dodelijke bijwerkingen zijn wel degelijk echt, schrijft Makia Freeman. N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte … Meer lezen overHoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting


Frontnieuws   https://www.frontnieuws.com/hoe-te-ontgiften-van-de-covid-prik-het-is-tijd-om-oplossingen-te-verspreiden-voor-covid-prik-ontgifting/  
ACCIN DOSSIER

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...