maandag 13 december 2021

De Echte Redenen voor Lockdown

9 mei 2021

 


Vernietig kleine en middelgrote onafhankelijke bedrijven om de macht van de grote bedrijven te versterken, het privébezit te vergroten en uiteindelijk de kloof tussen arm en rijk te verbreden.

 

~ Verschuiving van het detailhandelslandschap naar online om het monopolie van grote online detailhandelaren (zoals Amazon) te vergroten en tegelijkertijd onafhankelijke detailhandelszaken te vernietigen. Het ‘gemak’ van online winkelen vanuit het comfort van thuis betekent dat mensen minder aandacht zullen schenken aan (of bezwaar zullen maken tegen) de sluiting van lokale winkels of diensten, schrijft thetruthseeker.co.uk.

~ Banen vernietigen, waardoor mensen afhankelijk worden van giften van de overheid. Het uitdelen van stimuleringscheques/uitkeringen/subsidies, om de illusie van overheids’steun’ te geven, in een poging om het vertrouwen in de staat te vergroten.

~ Drijf grotere aantallen mensen in armoede, die dan afhankelijk worden van het Universeel Basisinkomen om te overleven. Deel dit in het begin uit zonder voorwaarden (om vertrouwen en zelfgenoegzaamheid te creëren), maar eis dan sociale naleving (bewijs van medische vergiftiging etc.) om toekomstige uitbetalingen te behouden.

~ Heb een excuus om enorme hoeveelheden geld in de economie te pompen (door stimuleringscheques/uitkeringen/subsidies, reddingsoperaties voor bedrijven, etc.), waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor ongekende hyper-inflatie, die onvermijdelijk de wereldwijde reservevaluta (de dollar) waardeloos zal maken. Gebruik dit als een excuus om hele economieën te herstructureren met een Centrale Bank Digitale Valuta, die volledig zal worden gecontroleerd, gereguleerd en bewaakt (een opstapje naar een wereldwijde één globale digitale valuta).

~ Vernietig de gemeenschap – pubs, coffeeshops, cafés, restaurants, sportclubs/wedstrijden, vrijetijds-/recreatiefaciliteiten, bioscopen, winkelcentra en kerken vormen het hart van de gemeenschapscultuur en plaatsen waar mensen samenkomen, genieten en uiteindelijk hun vrijheid uitdrukken.

~ Beperk vormen van vrijetijdsbesteding die niet digitaal zijn, waardoor face-to-face communicatie vermindert, gemeenschap vernietigd wordt en actieve vormen van vermaak beperkt worden.

~ Mensen thuis laten werken om directe sociale interactie te beperken en mensen ‘dankbaar’ te laten voelen bij hun uiteindelijke terugkeer naar kantoorslavernij.

~ Het gevoel van isolement doen toenemen, zodat mensen zich minder verbonden en minder verenigd voelen met hun medemensen.

~ Elimineer massabijeenkomsten/rebellie tegen draconische maatregelen.

~ Beperking van religieuze erediensten en communie, als onderdeel van de agenda om spiritualiteit te vernietigen en de nieuwe religie van het sciëntisme te bevorderen.

~ Houd mensen voor de tv en videospelletjes uit verveling, en creëer zo een meer passieve, luie en afgestompte bevolking. Gebruik deze gelegenheid om door de staat gesponsorde propaganda uit te zenden, om het mainstream narratief te bestendigen en mensen geïndoctrineerd/angstig te houden (en dus gemakkelijker controleerbaar).

~ Laat mensen steeds meer verslaafd raken aan streaming platforms zoals Netflix, Amazon Prime en Disney plus. Gebruik dit als een kans om de massa’s te controleren met subliminale boodschappen en predictive programmering.

~ Klantendiensten in toenemende mate digitaliseren, waarbij persoonlijke/menselijke interacties verschuiven naar onpersoonlijke/robotische webchatdiensten.

~ Beperken van face-to-face communicatie en ons steeds meer verschuiven naar digitale communicatie (Zoom, sociale media etc.)

~ De verslaving aan en afhankelijkheid van digitale platforms vergroten. Gebruik van de mainstream media en de steun van beroemdheden om social media platformen zoals Tiktok te promoten, om mensen afgeleid te houden en huisarrest draaglijker te maken.

~ Bevorderen van een meer sedentaire levensstijl, waar mensen passief, lui en zwak worden en minder in staat zijn om voor zichzelf en hun rechten op te komen.

~ Het beperken van zonlicht, frisse lucht en beweging, waardoor een ziekere bevolking ontstaat die afhankelijk is van het medisch establishment en de zakken van de farmaceutische industrie verder vult.

~ Op de ouderen richten die gezien worden als “vervangbaar” en een aanslag op de middelen/financiën. Ze opgesloten houden, wat leidt tot een slechte gezondheid (en dood) en ze buitensluiten van de maatschappij en hun familieleden (wat leidt tot verdere dood).

~ De macht en aanwezigheid van de politie vergroten, de weg vrijmaken voor een Orwelliaanse politiestaat, die spanning creëert tussen het publiek en de autoriteiten. Gebruik dit als een excuus om meer vrijheden en rechten af te nemen, in naam van ‘veiligheid en beveiliging’.

~ Het installeren van steeds meer bewakingscamera’s in steden, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor een totale Big Brother-monitoring van bevolkingen, onder het mom van ‘veiligheid’. Het doel is om ons in de richting van het Chinese model te bewegen, waar bijna elke actie en beweging wordt gecontroleerd en vastgelegd.

~ Ongemerkt en onbetwist installeren van schadelijke vijfde generatie mobieltelefoons telefoonmasten/lantaarnpalen.

~ Herstructureren van het stedelijk landschap om het meer gesystematiseerd, robotachtig en onpersoonlijk te maken (eenrichtingsystemen, glazen schilden, enz.), waardoor een beweging in de richting van een meer losgekoppelde en synthetische samenleving wordt vergemakkelijkt.

~ Beweren dat lockdowns hebben bijgedragen aan een vermindering in de uitstoot van broeikasgassen, wat een excuus is voor verdere verwijdering van vrijheden, allemaal in de naam van ‘het redden van de planeet’.

~ Normaliseren van de vermindering van passagiersvluchten, ter voorbereiding van de geplande vermindering (en mogelijke afschaffing) van passagiersvluchten (gerechtvaardigd op basis van het bereiken van de 2050-doelstelling van ‘absolute nul’-uitstoot).

~ De menselijke geest zodanig breken dat mensen gewillig in de rij staan om niet geteste en niet goedgekeurde medische procedures te ondergaan, met de ‘belofte’ van een terugkeer naar ‘normaliteit’.

~ Het water testen voor gehoorzaamheid. Kijk hoeveel mensen zich vrijwillig onder huisarrest stellen en daardoor overgeleverd zijn aan de controle van de regering.


Het establishment is het virus

 Dankzij PCR-test bedrog: pandemie voor de machtsuitbreiding van de elites



https://www.frontnieuws.com/de-echte-redenen-voor-lockdown/ 





Lockdown, één jaar later – Het werkt niet, het heeft nooit gewerkt en het was niet de bedoeling dat het zou werken

24 maart  2021

 


Steek de eenzame kaars aan op de treurigste verjaardagstaart ter wereld. Het meest destructieve overheidsbeleid van de eeuw wordt volwassen en het ziet er niet naar uit dat het minder wordt.

 

En zo komen we aan op 24 maart, en de eerste verjaardag van Lockdown. Of, zoals wij het hier noemen, de langste twee weken in de geschiedenis, schrijft auteur Kit Knightly op Off-Guardian.

Eén jaar. 12 kalendermaanden. 365 nog steeds slopende dagen.

Het is lang geleden sinds “2 weken om de curve af te vlakken” een duidelijke leugen werd. Ergens in juli veranderde het in een zieke grap. De curve was afgevlakt, de National Health Service beschermd en het geklap was hartelijk en betekenisvol.

…en niets van dit alles maakte enig verschil.

Dit was geen opoffering voor het “grotere goed”. Het was geen lastige beslissing met argumenten aan beide kanten. Het was geen risico-baten scenario. De “risico’s” waren in feite zekerheden, en de “voordelen” geheel fictief.

Omdat lockdowns niet werken. Het is echt belangrijk om dat te onthouden.

Zelfs als je gelooft dat “Sars-Cov-2” een unieke afzonderlijke entiteit is (wat verre van bewezen is), of dat het ongelooflijk gevaarlijk is (wat aantoonbaar niet waar is), heeft de lockdown niet gewerkt om deze vermeende dreiging op enigerlei wijze te beperken.

Lockdowns. Werken. Niet.

Ze maken geen verschil, de curven vlakken niet af en het R0-nummer daalt niet en er worden geen levens gered (integendeel, zoals we allemaal hebben gezien).

Kijk maar naar de grafieken.

Deze, die de “Covid-doden” in het VK (lockdown) en Zweden (geen lockdown) vergelijkt:



Of deze, met een vergelijking van “Covid-doden” in Californië (lockdown) en Florida (geen lockdown):



Van Wit-Rusland tot Zweden tot Florida tot Nicaragua tot Tanzania, het bewijs is duidelijk. “Covid’, wat dat in reële termen ook moge betekenen, wordt niet beïnvloed door lockdowns.

De hele bevolking onder huisarrest plaatsen is niet goed voor de volksgezondheid. In feite is het (nogal voorspelbaar) ongelooflijk contraproductief.

De schade die wordt aangericht door bedrijven te sluiten, de toegang tot de gezondheidszorg te beperken, behandelingen en diagnoses uit te stellen, operaties uit te stellen, depressies te doen toenemen, de werkloosheid en massale armoede te doen stijgen, is al tot vervelens toe besproken. De omvang van de gevolgen kan niet genoeg worden benadrukt.

Dr. David Nabarro, speciaal gezant van de Wereldgezondheidsorganisatie voor Covid-19, zei in oktober dit over de lockdowns:

Wij van de Wereldgezondheidsorganisatie zijn geen voorstander van lockdowns als het voornaamste middel om het virus onder controle te krijgen[…] kijk maar naar wat er gebeurd is met de toeristenindustrie… kijk wat er gebeurt met kleine boeren[…] het lijkt erop dat we volgend jaar een verdubbeling van de armoede in de wereld zullen hebben. Het ziet ernaar uit dat we op zijn minst een verdubbeling van de ondervoeding bij kinderen hebben […] Dit is een vreselijke, afschuwelijke globale catastrofe.

Een afschuwelijke globale catastrofe. Een verdubbeling van ondervoeding bij kinderen.

De “pandemie” heeft dat niet gedaan, lockdowns hebben dat gedaan. Ze zouden nooit de gestelde doelen bereiken. En wat meer is, ze waren nooit bedoeld om die doelen te bereiken.

Maar al te vaak wordt er in de media zachtjes gesproken over “verkeerde inschattingen” of “fouten” of “onbekwaamheid”. Vermeende critici beweren dat de regering “in paniek raakte” of “overreageerde”. Dat is onzin. Het makkelijkste, flauwste excuus dat er ooit is geweest.

“Oeps”, zeggen ze, met een nadrukkelijke schouderophaal en een strontvretende grijns “we hebben het zeker verknald!”. Niet vleiend, maar beter dan de waarheid.

Want de waarheid is dat de regering zich niet vergist of bang of dom is… ze zijn kwaadaardig. En oneerlijk. En wreed.

Al het leed van de lockdown was volledig voorspelbaar en opzettelijk opgelegd. Om redenen die niets te maken hebben met het helpen van mensen en alles met het controleren ervan.

Het is de afgelopen tweeënvijftig weken meer dan duidelijk geweest dat de agenda van de lockdown niet volksgezondheid was, maar het leggen van de basis voor het “nieuwe normaal” en de “Great Reset“.

Een reeks programma’s die zijn ontworpen om de burgerlijke vrijheden overal ter wereld volledig te ondermijnen, waarbij tientallen jaren (zo niet eeuwen) van sociale vooruitgang worden teruggedraaid. Een re-feodalisering van de samenleving, waarbij de 99% vrolijk hun boerenkiel aantrekt “om de kwetsbaren te beschermen”, terwijl de elite preekt over de waarde van regels waarvan zij vrolijk toegeeft dat ze niet op hen van toepassing zijn.

En iedereen zijn leven is geruïneerd en een jaar van kostbare tijd verspild. Voor niets. Je bent twee weken opgesloten geweest die 365 dagen duurden. Voor niets.

…of liever, voor alles. Want dat is wat ze van ons proberen af te pakken. Alles. En de enige manier om ze te stoppen is ze het niet toe te laten. Om simpelweg toestemming te weigeren.

Laten we niet toestaan dat lockdown een tweede verjaardag krijgt.

 

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid

 
   17 november 2021

Biofysicus Andreas Kalcker heeft een 100% effectieve remedie ontwikkeld voor COVID-19 en al zijn variaties. Hij doet al meer dan 13 jaar onderzoek naar een stof genaamd chloordioxide. NASA bestempelde deze stof in 1987 als ‘Het Universele Tegengif’ . Zijn behandeling werd voor het eerst gebruikt voor COVID-19 door het leger, de politie en politici in Bolivia, die allen in vier dagen herstelden. Vervolgens werd een wet aangenomen waardoor het een nationale behandeling werd. Als gevolg daarvan daalde het aantal van 100 sterfgevallen per dag tot bijna nul. Een klinische proef bevestigde vervolgens de doeltreffendheid van deze behandeling tegen COVID-19, bericht Tapnewswire.com.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Nu gebruiken meer dan 5.000 artsen in 25 landen chloordioxide (of kortweg CDS) om levens te redden.

Andreas Kalcker kreeg echter te maken met iets verbazingwekkends: op het moment dat bekend werd dat zijn behandeling mensen genas van Covid, werd hij massaal gecensureerd. Al zijn social media pagina’s werden weggehaald, zijn wetenschappelijke account op ResearchGate.net werd verwijderd, zijn boek werd verwijderd van Amazon, en hij werd over het hele internet belasterd. Het is duidelijk dat dit geneesmiddel voor Covid koste wat kost verborgen moet blijven.

Leer meer over chloordioxide – het Universele Tegengif (The Universal ANtidote) – en ontdek WAAROM Andreas Kalcker gecensureerd is, in de volgende video.


LINK: https://www.frontnieuws.com/biofysicus-andreas-kalcker-chloordioxide-is-een-100-effectieve-remedie-tegen-coviditeit/

KLINISCHE STUDIE BEVESTIGT CDS

De klinische studie heeft aangetoond dat chloordioxide effectief is bij patiënten die met orale ClO2 worden behandeld, en dat het gebruik ervan bij de COVID-19 pandemie een grote hoop wordt en zich positioneert als een grote hoop voor de beheersing van de pandemie, gebaseerd op de wetenschappelijke fundamenten die in eerder onderzoek zijn blootgelegd. We kijken naar een oplossing die een einde kan maken aan de pandemie, die nu wetenschappelijk bewezen is: CDS redt levens!

DOWNLOAD KLINISCHE PROEF

CHLOORDIOXIDE: HET UNIVERSELE TEGENGIF – De wetenschap en het verhaal van chloordioxide

NASA riep het in 1987 uit tot een universeel tegengif. Sinds die tijd zijn duizenden mensen van verschillende ziektes hersteld met behulp van deze stof, en nu zeggen veel artsen en wetenschappers dat het krachtig effectief is voor vele toepassingen. De documentaire hieronder verkent de geschiedenis, veiligheid en werkzaamheid van het universele tegengif en geeft interviews met artsen en mensen die het hebben gebruikt.


 

https://odysee.com/Antidote:979c6e3f702756f842b6d07719ec20bc88d8843f?src=embed 


  REFERENTIEGIDS

Het eerste deel van deze interactieve naslaggids is ontworpen om u snel toegang te geven tot alle de informatie die in de filmdocumentaire, The Universal Antidote, wordt gepresenteerd. Het bevat het script van de documentaire en verwijzingen in de loop van het script. Dit stelt een onderzoeker in staat om snel alle referenties op te zoeken naarmate de documentaire voortschrijdt. Het tweede deel van deze interactieve referentiegids biedt de lezer links en citaten naar al het onderzoek dat werd ontdekt tijdens een twee jaar durend onderzoek naar CDS.

REFERENTIEGIDS DOWNLOADEN

TELEGRAM KANAAL

De producent van The Universal Antidote heeft een Telegram kanaal met veel video’s en informatie over chloordioxide. Het is een geweldige bron als je meer wilt weten over dit wondermiddel.

BEZOEK TELEGRAM KANAAL

MEER KUREN VOOR COVID

Als u wilt weten over andere veilige, effectieve en betaalbare behandelingen die beschikbaar zijn voor COVID-19 en al zijn varianten, klik dan op de link hieronder.

COVID CURES

MEER:

CHLOORDIOXIDE GEBRUIKSPROTOCOLLEN

KANT-EN-KLARE CHLOORDIOXIDE 0,3% ONLINE BESTELLEN (DUITSLAND)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

 

Wat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervan




Wat is chloordioxide precies? Waar is chloordioxide nuttig voor? Is chloordioxide 0,3% nuttig voor de gezondheid of als waterzuiveringsmiddel? Helpt chloordioxide bij virusziekten? schrijft Icbdyou.com.

 

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Als u chloordioxide intikt op Google, zult u op de eerste pagina’s vooral negatieve berichten, waarschuwingen en schrikberichten zien en lezen. Waarom is dat? Wat is chloordioxide precies ? Lees dit en nog veel meer hier over Chloordioxide 0,3%.

In tijden van Corona en Covid-19 horen en lezen we steeds weer over hydroxychloroquine en chloordioxide. Zelfs de Amerikaanse president Trump zei over het oude antimalariamiddel hydroxychloroquine, dat tegen Corona werd gebruikt: “Het wordt steeds duidelijker hoe goed het werkt. Veel eerstelijnswerkers nemen het. Veel dokters nemen het. En ik nam ook hydroxychloroquine. En ik neem het nog steeds. Waarom? Omdat het goed is en omdat het goed werkt. Ik begon het een paar weken geleden te nemen. Het wordt al vier decennia gebruikt voor malaria en lupus. Het moet worden toegestaan – voor alle mensen.”

Natuurlijk kreeg Trump opnieuw enorme tegenwind van de reguliere media. Dit was opnieuw helemaal fout. De overweldigende farmaceutische industrie met haar enorme lobby heeft een sterke greep op de media.

Wij willen proberen wat licht en waarheid te brengen in het hele onderwerp van hydroxychloroquine of chloordioxide.

Wat is chloordioxide?

Chloordioxide is geen chloor. Hoewel het er wel naar ruikt. Maar er is een verschil tussen chloordioxide en chloor.

Hoewel chloordioxide wordt gedesinfecteerd door oxidatie, ontstaan er geen schadelijke ontledingsproducten. Het breekt gewoon af in zuurstof, water en keukenzout en dit is volkomen onschadelijk voor het lichaam.

Chloor daarentegen doodt ziekteverwekkers door zogenaamde chlorering. Dit proces kan op zijn beurt schadelijke stoffen produceren die voor de mens kankerverwekkend kunnen zijn.

Is chloordioxide 0,3% gevaarlijk?

Chloordioxide is niet gevaarlijk bij correct gebruik. Maar er kunnen ongewenste bijwerkingen optreden. Er is weinig onderzoek gedaan naar de effecten van CDL (chloordioxide) op het menselijk lichaam, hoewel de heilzame werking bij een zorgvuldige en juiste inname reeds bekend is. Toch kunnen risico’s en bijwerkingen of ongewenste reacties niet worden uitgesloten, wat betekent dat CDL alleen op eigen risico mag worden gebruikt.

Waarom wordt chloordioxide gevaarlijk of verboden genoemd?

Het antwoord is eenvoudig en snel. In de eerste plaats staat het de farmaceutische reuzen in de weg als een doeltreffend middel tegen een groot aantal ziekten. Alles wat goed is voor de gezondheid zonder medicijnen van de farmaceutische industrie wordt voorgesteld als schadelijk of gevaarlijk. Het is hetzelfde met CBD. De waarheid over cannabidiol of als het over chloordioxide gaat , wordt opzettelijk verdraaid of op oneerlijke wijze verspreid. Alles wat tot omzetverlies kan leiden, wordt door de mainstream media gedemoniseerd.

Hoe werkt chloordioxide?

Het eigenlijke werkzame bestanddeel van CDL is chloordioxidegas. Dit is gebonden in water. Deze werkzame stof is in de eerste plaats geen geneesmiddel dat het lichaam kan genezen. Het lichaam wordt niet opnieuw opgebouwd en/of geregenereerd zoals met voedingsstoffen.

Als CDL onafhankelijk wordt toegediend en op de juiste manier wordt gebruikt, werkt het slechts op een vergelijkbare manier als een tweede immuunsysteem. Het ondersteunt uw eigen immuunsysteem in de strijd tegen virussen, bacteriën, parasieten, sporen, algen en schimmels. Zelfs bij het lozen van zware metalen. Deze stoffen worden verwijderd door oxidatie. Er zijn geen schadelijke afvalstoffen in het lichaam. Aangezien de oorzaak van veel ziekten exacte oorzaken zijn, kan chloordioxide meestal een zeer goede hulp en verbetering zijn.

Net zoals CDL met succes ons drinkwater kan desinfecteren, kan het ook in het menselijk lichaam werken. Ons lichaam bestaat voor ruim 70% uit water. Water is en blijft water, of het nu in de pijpleiding zit of in ons lichaam en op dat punt werkt CDL voor ons zeer doeltreffend.

Als virussen e.d. in het lichaam worden gedood, kunnen de symptomen van een ziekte, zoals pijn, daardoor snel verdwijnen. Een volgende is in dit verband van belang waardevolle toevoer van voedingsstoffen en vitale stoffen. Ook hier kan CBD-olie van hoge kwaliteit nuttig zijn. In de toekomst zal uw eigen natuurlijke immuunsysteem uw lichaam weer kunnen beschermen.

Zijn er studies over chloordioxide?

Ja, hoewel de mainstream media dit herhaaldelijk ontkent. Er is een klinische studie over het oraal gebruik van chloordioxide. Hier is de studie:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0166093405000649?via%3Dihub

Zie ook biofysicus Andreas Kalcker hier in een interview (Duitstalig).

De volgende tekst is afkomstig van de volgende pagina: https://mms-seminar.com/klinische-studie-chlordioxid-mms-gegen-covid-19-gestartet/

“Terwijl de mainstream media chloordioxide opzettelijk en feitelijk verkeerd heeft gelabeld als “chloorbleekmiddel” en waarschuwt voor levensbedreigende gevaren, kon een aanvraag voor een studie bij mensen alle noodzakelijke documenten en voorlopige studies overleggen en werd deze goedgekeurd. Biofysicus Andreas Kalcker doet al meer dan 13 jaar onderzoek naar deze fascinerende werkzame stof en presenteert in dit interview betrouwbare feiten en zeer recente ervaringen met COVID-19. De werkzame stof chloordioxide is al meer dan 100 jaar bekend en wordt al meer dan 100 jaar onderzocht. Het is duidelijk dat tot op heden niemand door orale inname van chloordioxide-oplossingen is overleden of blijvende schade heeft opgelopen.

Chloordioxide wordt gebruikt als biocide voor de zeer doeltreffende bestrijding van bacteriën, virussen, schimmels, sporen, algen, mijten, parasieten, en andere ziekteverwekkende bacteriën, zoals de gevaarlijke legionella. Het doodt alle bacteriën met een efficiëntie tot 99,9999% (Robert Koch Instituut – Actieve klasse AD) en wordt wereldwijd met succes gebruikt voor de ontsmetting van drinkwater. Tot op heden is geen enkele kiem ontsnapt aan de oxiderende werking van chloordioxide, zelfs niet door mutatie.

De bron van chloordioxide is natriumchloriet, dat in de EU al jaren is goedgekeurd als weesgeneesmiddel voor ALS bij mensen en er zijn ook goedgekeurde toepassingen voor chloordioxide in de diergeneeskunde. In klinische dierstudies met ratten en konijnen werden geen toxiciteit of nadelige effecten op de voortplanting gevonden, zelfs niet bij maximale doses. Integendeel, hoe hoger de chloordioxide-inname, hoe meer nakomelingen er werden geproduceerd en deze waren zwaarder en dus gezonder dan de nakomelingen in de controlegroep.

Evenals het thans besproken antimalariamiddel chloroquine/hydrochloroquine, heeft ook chloordioxide een uitstekend effect op malaria. Alleen chloordioxide heeft veel minder bijwerkingen en werkt uitstekend volgens Jim Humble in slechts 4 uur tot 100% bij alle patiënten! Deze eigenschappen kunnen cruciale voordelen blijken te zijn bij zeer verzwakte COVID-19-patiënten.

Andreas Kalcker had onlangs een grote lezingentournee volbracht, voornamelijk voor artsen in Zuid-Amerika, en heeft daardoor uitstekende contacten met specialisten over de hele wereld. Hij zegt dat in sommige COVID-19 hotspots over de hele wereld, mensen sterven als vliegen. Hij noemt niet alleen New York, maar ook steden in Ecuador en Spanje. Of er hier werkelijk sprake is van een virus en waarom het geografisch zo’n verschillende uitwerking heeft, zal pas na de epidemie blijken. Veel van zijn sprekers gebruikten toen wanhopig chloordioxide bij COVID-19 patiënten en zichzelf, en meldden snelle en volledige genezingen.

In tijden van een wereldbedreigende COVID-19 pandemie kan de werkzame stof chloordioxide, ontdekt door Jim Humble, in deze huidige studie wel eens de redder van de mensheid blijken te zijn. In plaats van 7,7 miljard mensen uit voorzorg in te enten met een ongeteste gifcocktail, zou het voldoende zijn de zieken of vermoedelijke gevallen gewoon een orale dosis chloordioxide of een infuus te geven. Uitgebreide massale tests zouden ook niet nodig zijn. Bovendien zouden de rampzalige economische gevolgen van lockdowns kunnen worden vermeden.

Misschien zouden de vele alternatieve genezingssuccessen van MMS/chloordioxide, die al jaren worden gedocumenteerd bij vele andere beschavingsziekten zoals kanker, diabetes en sepsis, eindelijk meer aandacht krijgen.”

Zijn er ervaringen met chloordioxide?

Ja, er zijn talloze ervaringen met chloordioxide. Trouwens, in Zweden is CDL eigenlijk een goedgekeurd medicijn. Onder de naam SOLUMIUM wordt het gebruikt voor: kankerzweren, herpes, huidletsels, open wonden, blaasontsteking, huidinfecties, schimmelinfecties, MRSA, keelpijn, tandvleesinfecties, parodontitis, slechte adem, kiespijn, wortelkanaalbehandeling, kaakchirurgie, infectieziekten van de mond, neusverstopping, tonsillitis, jeuk, likdoorns, vaginale en rectale cysten.

Talloze getuigenissen van mensen die persoonlijk chloordioxide (CDL) hebben gedronken, hebben een genezende en preventieve werking aangetoond voor de volgende ziekten en symptomen:

– obstructie van de slagaders
– artritis
– astma
– blaasaandoening/ontsteking
– bronchitis
– darmziekte
– verkoudheid
– koorts
– griep
– hemorroïden
– infecties
– Longinfectie
– gastro-intestinale infectie
– zweren
– malaria
– atopische dermatitis
– ontsteking van de nieren
– oorpijn
– parasietenplaag
– schimmelziektes
– bursitis
– psoriasis
– tetanus
– wratten
– wonden
– ontsteking van het tandvlees

Zijn er bijwerking van chloordioxide?

Bijwerkingen of zogeheten ontgiftingsverschijnselen kunnen zelden voorkomen. Deze zijn meestal vrij onschuldig.

Aangezien chloordioxide een breed werkingsspectrum heeft en tevens een ontgiftende werking heeft, treden bij zeer hoge doses ontgiftingsverschijnselen op. Deze kunnen diarree, misselijkheid en winderigheid omvatten.

Deze bijwerkingen verdwijnen weer als u het chloordioxide een tijdje vermindert of er korte tijd mee stopt. Meestal volstaat het de dosis CDL te verminderen tot het lichaam zichzelf langzaam heeft ontgift. Daarna kan de dosis weer langzaam worden verhoogd.

Kortom, chloordioxide is een uiterst nuttig middel tegen vele ziekten. Laat de apotheker u  niet misleiden. Wanneer het correct wordt gebruikt, kan het zeer nuttig zijn en uw gezondheid zeer ten goede komen.

Koop hier nu goedkoop kant-en-klare hoge kwaliteit chloordioxide 0,3%. https://www.vitalundfitmit100.de/navi.php?jtl_token=862affc68da99466156c2dafc9107052&suchausdruck=Klordioxid   of  www.dioxilife.com/en

[N.v.d.r.: Frontnieuws weet niet welke wetgeving in uw land bij post douanetransmissie van toepassing is en de bestelling navenant wel of niet geconfisqueerd wordt. Wees zuinig bij eventueel uw eerste order.]   

Disclaimer: Chloordioxide-oplossing (CDL) wordt over de hele wereld gebruikt, onder meer als ontsmettingsmiddel voor drinkwater en voor het ontsmetten van fruit, groenten en vlees. Het is in Duitsland geen erkend geneesmiddel en moet niet worden verward met chloor, dat wel zo klinkt.

Er is weinig onderzoek gedaan naar de effecten van CDL op het menselijk lichaam, hoewel de heilzame werking ervan al lang bekend is bij een zorgvuldige en juiste inname. Toch kunnen bijwerkingen of ongewenste reacties niet worden uitgesloten. CDL mag daarom alleen op eigen risico worden gebruikt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

Ouders dagvaarden Vlaamse regering en Katholiek Onderwijs voor mondmaskerplicht jonge kinderen

 

 
                                                                                       ©  BELGA

Ouders dagvaarden Vlaamse regering en Katholiek Onderwijs voor mondmaskerplicht jonge kinderen

Een ouderpaar heeft zowel de Vlaamse regering als de koepel van het katholiek onderwijs gedagvaard over de mondmaskerplicht voor jonge kinderen op school. Dat meldt de krant De Tijd en het nieuws wordt bevestigd door de advocaat van het koppel, meester Jan De Groote. Volgens het koppel is er geen juridische grond om kinderen te verplichten op school een mondmasker te dragen. De zaak wordt woensdag ingeleid voor de Brusselse kortgedingrechter.

Dvt

Bron: Belga

Vandaag om 18:08

“Mijn cliënten zijn voor alle duidelijkheid geen antivaxers of coronaontkenners”, zegt meester De Groote. “Wel vinden zij dat hier heel snel een heel ernstige maatregel is genomen, zonder dat alternatieven grondig zijn onderzocht. Zo zien we dat een ernstig voorstel over de verluchting van de klassen zonder meer is weggewuifd.” Wat de ouders nog meer stoort, is dat er geen duidelijke rechtsgrond is voor de mondmaskerplicht, aldus meester De Groote.

“Volgens de minister van Onderwijs is het Koninklijk Besluit voldoende, maar in dat KB staat net dat de ministers van Onderwijs het nodige moeten doen om de mondmaskerplicht in te voeren, want het federale niveau is daar niet voor bevoegd. Uit een intern communiqué van de katholieke onderwijskoepel blijkt dat zij beseffen dat de mondmaskerplicht op juridisch erg wankele grond steunt, maar hij spoort scholen wel aan die te handhaven, uit angst aansprakelijk te worden gesteld door ouders die voorstander zijn van de mondmaskerplicht.”

De ouders menen ook dat het recht op onderwijs van hun kinderen in het gedrang komt, net als de psychosociale ontwikkeling. “Bovendien is de mondmaskerplicht ongrondwettelijk”, gaat meester De Groote verder. “De grondwet schrijft voor dat bij beslissingen die kinderen aangaan de allereerste overweging het directe belang van het kind is, maar dat belang is hier niet vooropgesteld. De maatregel is genomen om infecties bij kwetsbare volwassenen te voorkomen.”

 

Officiële Britse overheidsgegevens suggereren dat de volledig gevaccineerden aan de rand van de afgrond staan

november 16, 2021


Uit gegevens van het UK Health Security Agency blijkt dat de zaken er slecht voor staan voor diegenen die zijn gezwicht voor de leugens en propaganda over hoe het nemen van een experimentele injectie ’s werelds enige weg terug naar normaliteit is, door dwaas hun mouwen op te stropen en zich te laten vaccineren tegen een vermeende ziekte die slechts een sterftecijfer van 0,2% had vóór de wereldwijde uitrol van experimentele gentherapieën, schrijft Theexpose.uk.

 

Om het maar ronduit te zeggen: de “volledig gevaccineerden” staan aan de vooravond van een ramp.

De sinister genaamde UK Health Security Agency (UKHSA) heeft onlangs de Public Health England (PHE) vervangen, waarbij de Britse ex-gezondheidssecretaris Matt Hancock in augustus 2020 aankondigde dat de regering van plan was om –

“Een nieuw orgaan op te richten dat de operationele reactiecapaciteit van NHS Test and Trace, de inlichtingen- en analysecapaciteit van het Joint Biosecurity Centre en de expertise van Public Health England op het gebied van volksgezondheid en gezondheidsbescherming samenbrengt in een organisatie die zich volledig richt op het beschermen van mensen tegen externe bedreigingen voor de gezondheid van dit land.”

Gelukkig heeft de nieuwe UKHSA het werk van Public Health England voortgezet door het aantal geregistreerde gevallen van Covid-19, het aantal ziekenhuisopnames en het aantal sterfgevallen per vaccinatiestatus op regelmatige basis onder de aandacht te brengen.

Regelmatige lezers van The Exposé zullen weten dat sinds ten minste juni 2021 de meerderheid van de sterfgevallen als gevolg van Covid-19 voor rekening komt van volledig gevaccineerden. We hebben voor het eerst op 26 juni benadrukt dat, terwijl de Britten waren afgeleid door de affaire van Matt Hancock, Public Health England een rapport had vrijgegeven waaruit bleek dat 62% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen mensen waren die waren gevaccineerd.

Maar terwijl het aantal Covid-19-doden sinds juni aanzienlijk is gestegen naast het percentage dat wordt toegeschreven aan de volledig gevaccineerden, zijn andere dingen aanzienlijk gedaald, helaas is dat de doeltreffendheid van de Covid-19-vaccins.

Pfizer beweert dat hun Covid-19 mRNA injectie een vaccineffectiviteit heeft van 95%. Zij konden dit beweren op grond van een eenvoudige berekening (waarvan de volledige details hier kunnen worden geraadpleegd) die is uitgevoerd op het aantal bevestigde infecties onder de gevaccineerde groep en de ongevaccineerde groep tijdens de vroegste fasen van de nog lopende klinische proeven.

We hoeven niet in te gaan op het feit dat deze berekening uiterst misleidend was en slechts de relatieve doeltreffendheid en niet de absolute doeltreffendheid meet. Evenmin hoeven we in te gaan op het feit dat Pfizer ervoor koos om duizenden andere vermoedelijke infecties te negeren tijdens het lopende onderzoek en geen PCR-test uit te voeren om de infectie te bevestigen omdat dit de werkzaamheid onder het vereiste minimum van 50% zou hebben gebracht om wettelijke goedkeuring te krijgen.

Dankzij een schat aan gegevens die door het nieuwe UK Health Security Agency zijn gepubliceerd, kunnen wij nu dezelfde berekening gebruiken die is gebruikt om de doeltreffendheid van 95% van het Pfizer-vaccin te berekenen, om de doeltreffendheid van de Covid-19-vaccins in de echte wereld te berekenen, en de gegevens schetsen helaas een uiterst verontrustend beeld.

Public Health England is onlangs begonnen met het publiceren van het aantal Covid-19-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen per vaccinatiestatus in hun wekelijkse “Vaccine Surveillance”-rapport, nadat zij deze voorheen slechts tweewekelijks hadden gepubliceerd in hun “Variants of Concern – Technical Briefing” reports”.

Het UK Health Security Agency is de wekelijkse cijfers in de “Vaccine Surveillance”-rapporten blijven publiceren, maar heeft besloten de cijfers niet meer te publiceren in de tweewekelijkse “Variants of Concern – Technical Briefing”-rapporten, en heeft het daardoor moeilijker gemaakt om het totale aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen per vaccinatiestatus bij te houden.

De reden hiervoor is dat de verslagen over de “zorgwekkende varianten” een doorlopend totaal bevatten van het aantal gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen naar vaccinatiestatus vanaf 1 februari 2021, terwijl de wekelijkse “Vaccine Surveillance”-verslagen alleen het aantal gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen naar vaccinatiestatus van Covid-19 in de voorgaande vier weken bevatten.

Dit betekent dat het veel moeilijker is geweest om de ware betekenis van de beschikbare gegevens te achterhalen, omdat drie weken aan gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen uit het verslag van de vorige week in het meest recente rapport zouden worden opgenomen, maar nu slechts een totaal over een periode van vier weken wordt verstrekt.

Nu echter verschillende weken van “Vaccine Surveillance”-rapporten zijn gepubliceerd, kunnen we een veel duidelijker beeld krijgen van de doeltreffendheid van de Covid-19-injecties en het aantal Covid-19-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de afgelopen paar maanden zonder gebruik te moeten maken van gegevens die in andere rapporten overlappen.

Daarom hebben wij de reële doeltreffendheid van de Covid-19-injecties berekend over een periode van 12 weken / 3 maanden door de gegevens te analyseren die beschikbaar zijn in de volgende verslagen over “Vaccine Surveillance” – “Covid-19 Vaccine Surveillance

·         ‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 37’ (gepubliceerd door PHE)

·         ‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 41’ (gepubliceerd door UKHSA)

·         ‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 45’ (Gepubliceerd door UKHSA)

Het ‘Vaccine Surveillance Report’ van week 37 omvatte het aantal Covid-19-gevallen per vaccinatiestatus tussen week 33 en week 36 van 2021 (van 16 augustus tot 12 september), en de effectiviteit van het reële vaccin tijdens deze periode bleek als volgt te zijn

     Bron

De real-world effectiviteit van alle beschikbare Covid-19-vaccins samen was tussen 16 augustus en 12 september 2021 zo laag als min-47% in de leeftijdsgroep 60-69 jaar, en zo hoog als +66% in de leeftijdsgroep jonger dan 18 jaar. De enige andere leeftijdsgroepen waar het vaccin op dit moment een positief effect had, waren 18-29, 30-39, en 80+. Maar zoals u duidelijk kunt zien, was in geen van de leeftijdsgroepen de effectiviteit van het vaccin ook maar in de buurt van 95%.

Echter, kijk eens hoe de zaken er een maand later voor staan.

Het verslag van week 41 van het Vaccine Surveillance rapport bevatte het aantal gevallen van Covid-19 per vaccinatiestatus tussen week 37 en week 40 van 2021 (13 september tot 10 oktober), en de real-world effectiviteit van de vaccins in deze periode bleek als volgt te zijn –

Bron

De real-world effectiviteit van alle beschikbare Covid-19-vaccins samen was tussen 13 september en 10 oktober 2021 zo laag als min-109% in de leeftijdsgroep 40-49 jaar, en zo hoog als +89% in de leeftijdsgroep jonger dan 18 jaar. De enige andere leeftijdsgroep waar het vaccin op dit moment een positief effect had, was 18-29 jaar.

WHO bijwerkingen-databank: al meer dan 5.000 sterfgevallen gemeld

 

Wat hier echter verontrustend is, is hoe ver de werkelijke effectiviteit van het vaccin in alle leeftijdsgroepen is gedaald, maar vooral in de leeftijdsgroep 40-49 jaar, die van een werkelijke effectiviteit van min-36% is gedaald naar min-109%.

Het feit dat de werkelijke effectiviteit van de vaccins de grens van min-100% had overschreden, suggereerde dat de vaccins niet alleen faalden, maar dat zij ook het immuunsysteem van de ontvangers volledig aan het decimeren waren.

Dit maakt het meest recente Vaccine Surveillance rapport tot beangstigende lectuur.

Het Vaccine Surveillance Report van week 45 bevatte het aantal gevallen van Covid-19 per vaccinatiestatus tussen week 41 en week 44 van 2021 (11 oktober tot 7 november), en de werkelijke effectiviteit van de vaccins in deze periode bleek als volgt te zijn –

Bron

De real-world effectiviteit van alle beschikbare Covid-19 vaccins samen was zo laag als min-126% in de leeftijdsgroep 40-49 jaar, en zo hoog als +78% in de leeftijdsgroep onder 18 jaar tussen 13 september en 10 oktober 2021. De enige andere leeftijdsgroep waar het vaccin op dit moment een positief effect liet zien was opnieuw 18-29 jaar.

Wat hier verontrustend is, is dat nog twee leeftijdsgroepen de grens van min-100% hebben overschreden, waarbij de leeftijdsgroep van 50-59 jaar tot min-116% is gedaald en de leeftijdsgroep van 60-69 jaar tot min-120%. Maar wat misschien nog verontrustender is, is dat de doeltreffendheid van de Covid-19-injecties in de leeftijdsgroep 40-49 jaar verder is gedaald nadat in de vorige maand al de grens van min-100% was overschreden.

Wat we ook kunnen zien uit het bovenstaande is dat de effectiviteit van de Covid-19 injectie bij personen boven de 80 jaar is gestegen van min-22% naar min-9%. Dit valt samen met de introductie van de boosters voor deze leeftijdsgroep, wat erop wijst dat de vaccins op zeer korte termijn bescherming kunnen bieden tegen het vermeende Covid-19-virus. Het is echter vermeldenswaard dat de effectiviteit in deze leeftijdsgroep nog steeds negatief is en nog steeds lager is dan de effectiviteit van min 3% die tussen week 33 en week 36 van 2021 is waargenomen.



De bovenstaande grafiek toont de reële doeltreffendheid van de Covid-19-injecties in elke groep in de afgelopen 3 maanden en illustreert duidelijk de daling die in alle leeftijdsgroepen wordt waargenomen van week 33-36 tot week 41-44.

Hieruit blijkt dat de grootste daling van de doeltreffendheid van het vaccin werd waargenomen in de leeftijdsgroep 30-39 jaar, op de voet gevolgd door de leeftijdsgroep 40-49 jaar die een enorme klap kreeg in week 37-40 en vervolgens door de leeftijdsgroep 60-69 en 70-79 jaar.

Op basis van het bovenstaande hebben wij de reële doeltreffendheid van de Covid-19-injecties in elke leeftijdsgroep kunnen projecteren tot eind 2021, en de resultaten waren als volgt –


Helaas is het mogelijk dat de Covid-19-injecties tegen de jaarwisseling een negatieve doeltreffendheid zullen hebben in elke leeftijdsgroep, behalve in de leeftijdsgroep onder 18 jaar, die tot +38% kan dalen. Terwijl een negatieve doeltreffendheid onder de drempel van min-100% zal worden waargenomen bij iedereen tussen 40 en 79 jaar. In de leeftijdsgroep 40-49 jaar ligt de negatieve effectiviteit dicht bij min-180%.

Maar de echte vraag is, wat betekent een steeds dalende negatieve doeltreffendheid van de Covid-19 injecties eigenlijk?

Hier is wat het betekent in termen van Covid-19 gevallen –


Bovenstaande grafiek toont het aantal geregistreerde Covid-19 gevallen in Engeland over een periode van drie maanden per vaccinatiestatus van iedereen boven de 18 jaar. Tussen week 33-36 en week 37-40 is het aantal Covid-19-gevallen over het geheel genomen gedaald, van 101.867 tot 60.479 bij de ongevaccineerden; een daling van 41.388, maar van 288.470 tot 287.527 bij de volledig gevaccineerden; een daling van slechts 943.

Maar waar het zowel interessant als verontrustend wordt, is het verschil tussen week 37-40 en week 41-44. Dat komt doordat het aantal gevallen onder de ongevaccineerden toenam van 60.479 geregistreerde gevallen tot slechts 79.516 geregistreerde gevallen, maar het aantal gevallen onder de volledig gevaccineerden steeg met 57% van 287.527 tot een beangstigende 450.186.

Bovenstaande grafiek bewijst niet alleen zonder enige twijfel dat de vaccins duidelijk niet in staat zijn infectie of overdracht van het virus te voorkomen, maar toont ook duidelijk aan dat de gevaccineerden een veel grotere kans hebben om besmet te raken of het virus over te dragen. Dit maakt het voorspelde aantal gevallen tegen de jaarwisseling nog verontrustender.


Bovenstaande grafiek toont het cumulatieve aantal gevallen van Covid-19 per vaccinatiestatus over de afgelopen drie maanden, naast het berekende verwachte aantal gevallen tot eind 2021. Hierbij moet echter worden opgemerkt dat deze berekening is gebaseerd op gevallen die in de zomer zijn geregistreerd, een periode waarin virussen van de luchtwegen historisch gezien op afstand worden gehouden, zodat de werkelijke prognose voor de winter veel slechter zou kunnen uitvallen.

Maar hoe dan ook, het beeld ziet er niet goed uit voor de volledig gevaccineerde bevolking. Verwacht wordt dat het aantal gevallen onder de ongevaccineerden zal stijgen tot een cumulatief totaal van ongeveer 575.000. In de komende twee maanden kunnen er dus nog eens 333.000 gevallen onder de ongevaccineerde bevolking worden waargenomen.

Maar de prognose laat zien dat het aantal gevallen onder volledig gevaccineerden veel sterker zal stijgen, tot ongeveer 3,75 miljoen tegen het eind van het jaar, wat betekent dat er de komende twee maanden nog eens 2,75 miljoen gevallen kunnen worden geregistreerd onder de volledig gevaccineerde bevolking.

Dit is wat dat betekent in termen van ziekenhuisopnames –


Bovenstaande grafiek toont het aantal geregistreerde Covid-19 ziekenhuisopnames in Engeland over een periode van drie maanden per vaccinatiestatus. Tussen week 33-36 en week 37-40 is het aantal Covid-19 ziekenhuisopnamen over het geheel genomen gedaald, van 3.425 naar 1.842 bij de ongevaccineerden; een daling van 1.583, maar van 4.376 naar 3.034 bij de volledig gevaccineerden; een daling van 1.342.

Maar nogmaals, waar het zowel interessant als verontrustend wordt, is het verschil tussen week 37-40 en week 41-44. Dat komt omdat het aantal ziekenhuisopnames onder de ongevaccineerden toenam van 1.842 ziekenhuisopnames tot 3.313 ziekenhuisopnames, maar het aantal ziekenhuisopnames onder de volledig gevaccineerden steeg met 113% van 3.034 tot een verontrustende 6.461.

Studie: mensen die gevaccineerd zijn met mRNA (Pfizer, Moderna) en recombinant DNA (Janssen) lopen groot risico in het komende griepseizoen vanwege overgevoeligheid voor het spike-eiwit van het virus

 

Wat hier ook interessant is, is dat het aantal ziekenhuisopnamen onder de ongevaccineerden in week 41-44 nog steeds lager was dan in week 33-36, terwijl het aantal ziekenhuisopnamen onder de volledig gevaccineerden in week 41-44 veel hoger was dan in week 33-36.

Dit betekent dat het geraamde aantal ziekenhuisopnames aantoont dat de Covid-19-injecties de NHS deze winter geen enkele bescherming hebben geboden.


De bovenstaande grafiek toont het cumulatieve aantal Covid-19 ziekenhuisopnames per vaccinatiestatus over de afgelopen drie maanden naast het berekende verwachte aantal ziekenhuisopnames tot eind 2021. Opnieuw moet echter worden opgemerkt dat dit is berekend op basis van ziekenhuisopnames die in de zomer zijn geregistreerd, een periode waarin virussen van de luchtwegen van oudsher op afstand worden gehouden, zodat de werkelijke prognose voor de druk op de NHS deze winter veel erger zou kunnen zijn.

Het aantal ziekenhuisopnames onder de ongevaccineerde bevolking zal naar verwachting stijgen tot een cumulatief totaal van ongeveer 21.000 aan het eind van het jaar. In de komende twee maanden kunnen er dus nog eens 12.500 ziekenhuisopnamen onder de ongevaccineerde bevolking bijkomen.

Uit de prognose blijkt echter dat de volledig gevaccineerden deze winter een veel grotere belasting voor de NHS zullen vormen, met een verwacht cumulatief totaal van ongeveer 43.000 ziekenhuisopnames tegen het eind van het jaar, wat betekent dat de volledig gevaccineerden de komende twee maanden nog eens 29.200 ziekenhuisopnames kunnen meemaken.

Maar terwijl de gegevens een nauwer verband vertonen tussen de ongevaccineerden en de volledig gevaccineerden wat betreft het verwachte aantal ziekenhuisopnamen, kan hetzelfde niet worden gezegd van het verwachte aantal sterfgevallen door Covid-19.


Bovenstaande grafiek toont het aantal geregistreerde Covid-19-doden in Engeland over een periode van drie maanden per vaccinatiestatus.

Interessant hierbij is dat, terwijl het aantal gevallen en ziekenhuisopnames zowel bij de volledig gevaccineerden als bij de ongevaccineerden tussen week 33-36 en week 37-40 daalde, er in dezelfde periode alleen een daling van het aantal sterfgevallen bij de ongevaccineerden was, terwijl het aantal sterfgevallen bij de volledig gevaccineerden juist toenam.

Tussen week 33-36 en week 37-40 daalde het aantal sterfgevallen door Covid-19 van 726 tot 557 in de niet-gevaccineerde populatie, maar steeg het van 2.094 tot 2.136 in de volledig gevaccineerde populatie.

Maar voor een derde keer, waar het zowel interessant als verontrustend wordt, is het verschil tussen week 37-40 en week 41-44. Dat komt omdat het aantal sterfgevallen onder de ongevaccineerden tussen week 41-44 met slechts 30 toenam tot een totaal van 587, terwijl het aantal sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden tussen week 41-44 toenam van 2.136 tot 2.732.

Hier is wat dat betekent voor het verwachte aantal sterfgevallen door Covid-19 aan het eind van het jaar  –


Bovenstaande grafiek toont het cumulatieve aantal Covid-19 sterfgevallen per vaccinatiestatus over de afgelopen drie maanden naast het berekende verwachte aantal sterfgevallen tot het einde van 2021. Opnieuw moet echter worden opgemerkt dat deze berekening is gebaseerd op sterfgevallen die in de zomer zijn geregistreerd, een periode waarin virussen van de luchtwegen van oudsher op afstand worden gehouden, zodat de werkelijke prognose voor sterfgevallen veel slechter zou kunnen zijn.

Verwacht wordt dat het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19 onder de ongevaccineerde bevolking tegen het eind van het jaar zal zijn opgelopen tot een cumulatief totaal van ongeveer 4.000. In de komende twee maanden zouden er dus nog eens 2.130 sterfgevallen onder de ongevaccineerde bevolking kunnen zijn.

Maar de prognoses laten zien dat de volledig gevaccineerden deze winter veel zwaarder zullen lijden dan de ongevaccineerden, met een verwacht cumulatief totaal van ongeveer 24.000 sterfgevallen aan het eind van het jaar. Dit betekent dat in de komende twee maanden nog eens 17.038 sterfgevallen kunnen worden geregistreerd onder de volledig gevaccineerde bevolking.

Deze prognoses suggereren dat de Covid-19-injecties het risico op overlijden als gevolg van Covid-19 verhogen op basis van het verwachte percentage ziekenhuisopnames-fataliteiten in de komende twee maanden.


Uit de gegevens blijkt dat de volledig gevaccineerden statistisch gezien 241% meer kans hebben om te overlijden na een ziekenhuisopname met Covid-19, de vraag is, waarom?

Welnu, de beschikbare gegevens van het UK Health Security Agency suggereren dat de Covid-19-injecties het immuunsysteem van de gevaccineerden decimeren.

Een effectiviteit van het vaccin van +50% zou betekenen dat de volledig gevaccineerden 50% meer beschermd zijn tegen Covid-19 dan de ongevaccineerden.

Een vaccineffectiviteit van 0% zou betekenen dat de volledig gevaccineerden 0% meer beschermd zijn tegen Covid-19 dan de ongevaccineerden, wat betekent dat de vaccins ondoeltreffend zijn.

Terwijl een vaccineffectiviteit van -50% zou betekenen dat de ongevaccineerden 50% meer beschermd zijn tegen Covid-19 dan de volledig gevaccineerden, wat betekent dat de vaccins het immuunsysteem daadwerkelijk decimeren.


Zoals wij reeds eerder onthulden en hierboven nogmaals aantonen, blijkt uit de meest recente gegevens dat de Covid-19 injecties momenteel een negatieve doeltreffendheid hebben bij iedereen boven de 30 jaar, en een negatieve doeltreffendheid die de grens van min-100% overschrijdt bij iedereen tussen 40 en 69 jaar.

Deze berekening is echter gebaseerd op de exacte berekening die Pfizer heeft gebruikt om aan te tonen dat hun vaccin een vermeende doeltreffendheid van 95% had.

·         U = Aantal gevallen onder de ongevaccineerden

·         V = aantal gevallen bij volledig gevaccineerden

·         U – V / U = Effectiviteit van het vaccin

Om de doeltreffendheid van het immuunsysteem te berekenen, moeten we echter een iets andere berekening uitvoeren waarbij het antwoord op U – V wordt gedeeld door het grootste van het aantal gevallen bij de ongevaccineerden of de volledig gevaccineerden.

De berekening voor een positief resultaat van het immuunsysteem is dus –

U – V / U

Terwijl de berekening voor een negatieve prestatie van het immuunsysteem is –

U – V / V

De volgende tabel toont de maandelijkse afname van het immuunsysteem van de gevaccineerde bevolking ten opzichte van de niet-gevaccineerde –


Hieruit blijkt dat de prestaties van het immuunsysteem van de volledig gevaccineerde 30-39-jarigen de afgelopen drie maanden het sterkst zijn gedaald, met een daling van 40% tussen week 33-36 en week 37-40, en een daling van 13% tussen week 37-40 en week 41-44. Dit komt neer op een gemiddelde daling van 26,5% per maand en betekent dat volledig gevaccineerde 30- tot 39-jarigen over minder dan drie maanden te maken kunnen krijgen met een totale uitval van hun immuunsysteem.

Gerenommeerd viroloog waarschuwt voor onvermijdelijke "ineenstorting van ons gezondheidssysteem" als gevolg van complicaties door COVID-vaccins

 

De volledig gevaccineerde 40-49-jarigen liggen ook niet ver daarachter, met de op een na grootste daling van de prestaties van het immuunsysteem in de afgelopen drie maanden, met een daling van 26% tussen week 33-36 en week 37-40, en een daling van 4% tussen week 37-40 en week 41-44. Dit komt neer op een gemiddelde maandelijkse daling van -15%. Aangezien hun immuunsysteem tussen week 33-36 al aanzienlijk was aangetast, kunnen zij in slechts 3 maanden tijd geconfronteerd worden met een totale uitval van hun immuunsysteem.

De anomalie in deze gegevens is echter de prestatie van het immuunsysteem in de leeftijdsgroep van 70-79 en 80+. Zoals bekend was, voordat de vaccinatiecampagne van start ging, was de gemiddelde leeftijd waarop iemand na een Covid-19-infectie overleed meer dan 85 jaar, terwijl de gemiddelde levensverwachting in het VK 81 jaar is.

Daarom is het vreemd om te zien dat de grootste daling van het immuunsysteem zich voordoet bij de jongere leeftijdsgroepen, maar dit komt omdat de gegevens van het UK Health Security Agency voor week 41-44 een periode is waarin 70-plussers hun booster prik kregen, dus hebben we de volgende tabel samengesteld om de prestaties van het immuunsysteem te laten zien voor de booster prik en na de booster prik bij volledig gevaccineerde personen boven de leeftijd van 70 jaar.

Zoals u kunt zien in het bovenstaande had de leeftijdsgroep van 80+ nog slechts 4 maanden totdat het immuunsysteem mogelijk volledig zou falen, maar na de introductie van de boosterprik is dit toegenomen tot 16,7 maanden.

Aangezien wij echter weten dat de doeltreffendheid van de vaccins na een korte periode aanzienlijk afneemt en er aanwijzingen zijn dat de vaccins niet alleen ondoeltreffend zijn maar ook het immuunsysteem decimeren, zouden wij in de komende twee maanden kunnen zien dat de booster-prik het immuunsysteem van de ontvangers nog verder heeft aangetast en dat de prestaties van het immuunsysteem nog sneller achteruit zouden kunnen gaan.

Wij vragen ons dan ook af of de autoriteiten zich hiervan bewust zijn en of dit de reden is waarom zij zo wanhopig proberen iedereen een booster te geven voordat het immuunsysteem volledig is aangetast.

Deze gegevens suggereren dat de gevaccineerde bevolking nu een eindeloze cyclus van booster prikken nodig zal hebben om hun immuunsysteem op te krikken tot een punt waarop het niet faalt maar inferieur is aan dat van de ongevaccineerde bevolking, en we zien verdere aanwijzingen verborgen in officiële overheidsrapporten dat dit het geval is.

Bijvoorbeeld, in het Week 42 Vaccine Surveillance rapport gepubliceerd door de UKHSA staat het volgende –

Bron – pagina 23

“Recente observaties van UK Health Security Agency (UKHSA) surveillance gegevens dat N antilichaam niveaus lager lijken te zijn bij individuen die infectie oplopen na 2 doses vaccinatie.”

Dit betekent dat de Covid-19-vaccins interfereren met het vermogen van het immuunsysteem om antilichamen te produceren tegen andere onderdelen van het SARS-CoV-2-virus na infectie. In het geval van het N-antilichaam is dit tegen het nucleocapside eiwit, dat het omhulsel van het virus is, en een cruciaal onderdeel van de reactie van het immuunsysteem bij de ongevaccineerde bevolking.

Indien zich in de toekomst mutaties voordoen in het spike-eiwit van het vermeende SARS-CoV-2-virus, zullen de gevaccineerden dus veel kwetsbaarder en mogelijk onbeschermd zijn omdat zij niet in staat zijn het N-antilichaam te produceren, zelfs indien zij reeds besmet zijn en van Covid-19 zijn hersteld.

Terwijl de ongevaccineerden een veel betere immuniteit zouden hebben tegen eventuele mutaties door hun vermogen om na infectie zowel S- als N-antilichamen te produceren.

Conclusie

We hebben duidelijk aangetoond dat de reële doeltreffendheid van de Covid-19 injecties in korte tijd aanzienlijk afneemt, maar helaas voor de gevaccineerde populatie, in plaats van dat het immuunsysteem terugkeert naar dezelfde staat als voor de vaccinatie, beginnen de prestaties van het immuunsysteem snel af te nemen waardoor het inferieur wordt aan dat van de ongevaccineerden.

Dit blijkt uit het enorme aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen van Covid-19 bij de volledig gevaccineerden en het zorgwekkende geraamde aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen van Covid-19 bij de volledig gevaccineerden tot eind 2021 in vergelijking met de geraamde aantallen bij de ongevaccineerde bevolking.

We hebben ook aangetoond dat het percentage ziekenhuisopnames en sterfgevallen onder volledig gevaccineerden veel hoger is en dat het voorspelde percentage ziekenhuisopnames en sterfgevallen onder volledig gevaccineerden de komende winter tot 241% hoger zal zijn dan onder de ongevaccineerden.

Ook dit kan niet worden weg verklaard uit het feit dat de vaccins ondoeltreffend zijn, maar kan alleen worden verklaard uit het feit dat de vaccins de ontvanger zieker maken en wel door het immuunsysteem te decimeren.

De vraag is wat de oorzaak hiervan is. Het feit dat het Britse Health Security Agency heeft toegegeven dat volledig gevaccineerden na infectie veel minder in staat zijn N-antilichamen aan te maken, suggereert dat de gevreesde antilichaam-afhankelijke versterking hier een rol kan spelen.

Dit zou echter niet de gedecimeerde werking van het immuunsysteem verklaren bij volledig gevaccineerden in vergelijking met ongevaccineerden.

Het verworven immunodeficiëntiesyndroom is een aandoening waarvan wordt aangenomen dat ze uitsluitend wordt veroorzaakt door het vermeende HIV-virus, en die leidt tot het verlies van immuuncellen en personen vatbaar maakt voor andere infecties en de ontwikkeling van bepaalde soorten kanker. Met andere woorden, het immuunsysteem wordt volledig gedecimeerd.

Zouden we daarom te maken kunnen krijgen met een nieuwe vorm van het Covid-19 vaccin geïnduceerd verworven immunodeficiëntie syndroom?

Alleen de tijd zal het leren, maar is het niet interessant om te weten dat Pfizer heeft gezegd dat zijn nieuwe Covid-19 pil het risico op ziekenhuisopname of overlijden met 89% vermindert wanneer het wordt gebruikt in combinatie met een HIV-medicijn?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

 

https://www.frontnieuws.com/officiele-britse-overheidsgegevens-suggereren-dat-de-volledig-gevaccineerden-aan-de-rand-van-de-afgrond-staan/

 

 

    Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...