donderdag 25 juli 2024

Het volk begint genoeg te krijgen van elektrische auto’s

 donderdag, 25 juli 2024 10:18

rsz elektrische auto steeds minder populairVelen voelen zich bedonderd door de overheid die voor deed komen dat mensen beter af zouden zijn met een elektrische auto.
Overal begint men nu te steigeren en een groot aantal Duitse dealers weigert elektrische auto’s in te ruilen.

Er begint her en der toch een kink te komen in de NWO kabel. Een kink in de zorgvuldig geplande operaties om het volk te heropvoeden en wijs te maken dat alles elektrisch de toekomst is.

De afgelopen jaren strooiden overheden dan ook met subsidies zodat mensen gemakkelijker de overstap konden maken naar een elektrische auto.

Vanaf dag één werd echter al duidelijk dat de infrastructuur totaal niet berekend is op de enorme toename van elektrische auto’s. Dit veroorzaakt nu al enorme problemen en zal alleen nog maar veel groter worden.

Daarnaast is het voor de meesten toch een gedoe om iedere keer weer ergens die auto op te laden, zeker als je niet beschikt over een eigen oplaadpunt.

Dit alles nog los van de hoge aanschafprijs van een dergelijk voertuig en het wegvallen van de meeste subsidies en de plannen dat er ook wegenbelasting moet worden betaald.

In Duitsland is het nu zelfs al zo erg dat het merendeel van de autodealers weigert om elektrische auto’s in te ruilen omdat ze deze aan de straatstenen niet kwijt kunnen.

Ruim 68 procent van de Duitse autodealers weigert om gebruikte elektrische auto’s in te ruilen. Meer dan de helft van de dealers noemt gebruikte elektrische voertuigen momenteel ‘nagenoeg onverkoopbaar’.

Om van hun gebruikte elektrische auto’s af te komen moeten Duitse autodealers forse kortingen bieden. Volgens het Duitse opinieblad Focus gaat het om gemiddeld 27 procent van de oorspronkelijk geplande verkoopprijs. Vorige maand zei 80,2 procent van de dealers dat ze verlies maakten bij de verkoop van gebruikte accu-auto’s. Bij 61,1 procent van de dealers ging het zelfs om ‘grote verliezen’.

Ook zie je overal berichten dat autofabrikanten stoppen met de verdere ontwikkeling van elektrische auto’s en weer terug gaan naar verbrandingsmodellen.

De productievolumes van elektrische wagens liggen maar liefst 40 procent lager dan de oorspronkelijke verwachtingen. Zo heeft onder meer autogroep Stellantis (Peugeot, Fiat, Opel, Citroën) de productie van elektrische wagens stilgelegd in de fabriek in de buurt van Turijn.

Autofabrikanten stoppen met investeringen in elektrische modellen en stoppen hun geld zelfs in de ontwikkeling van nieuwe verbrandingsmotoren, simpelweg omdat de consument op dit moment allerminst staat te springen om elektrisch te gaan rijden.

De boodschap van de consument lijkt luid en duidelijk.

Echter, zo gemakkelijk zal het niet gaan, want alles elektrisch vormt een belangrijk onderdeel van onze geplande digitale gevangenis.

Ongetwijfeld zullen er door overheden in de nabije toekomst ‘maatregelen’ worden bedacht om de consument weer op het rechte pad te sturen.

Maar, voorlopig heeft de consument zo te zien genoeg van de elektrische auto.



Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Groot onderzoek onder 9 miljoen bevestigt dat Covid-vaccins VAIDS veroorzaken

25/07/2024


Een explosief nieuw onderzoek, waarin de gegevens van negen miljoen mensen werden geanalyseerd, heeft schokgolven door de wetenschappelijke gemeenschap gestuurd. Het onderzoek toonde aan dat Covid-mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde toename van gevallen van aids-achtig vaccin-acquired immunodeficiency syndrome (VAIDS), meldt Slay News.

Het peer-reviewed onderzoek werd uitgevoerd door een team van wereldberoemde Zuid-Koreaanse onderzoekers, onder leiding van professor Solam Lee van  de afdeling Dermatologie van het Wonju College of Medicine van de Yonsei University.

In het primaire cohortonderzoek werden officiële overheidsgegevens uit de databases van de National Health Insurance Service (NHIS) en de Korea Disease Control and Prevention Agency (KDCA) geanalyseerd.

De overheidsdatabases bevatten de gezondheidszorggegevens van meer dan 99 procent van de gehele Koreaanse bevolking.

De uitgebreide database bevat ook gegevens over de COVID-19-diagnoses en de COVID-vaccinatieprofielen van elk individu.

Voor het onderzoek gebruikten de onderzoekers een dataset met in totaal 9.258.803 personen die minimaal de eerste dosis van een mRNA COVID-19-vaccinatie hadden gekregen.

Door een controlecohort samen te stellen binnen de met mRNA gevaccineerde personen, gingen de onderzoekers 2 jaar terug in de observatieperiode, vanaf de datum van de eerste dosis mRNA-vaccinatie.

In totaal werden 4.445.333 en 4.444.932 patiënten opgenomen in respectievelijk de vaccinatie- en historische controlecohorten. Ze werden allemaal minimaal een jaar geobserveerd.

De resultaten van het peer-reviewed onderzoek zijn gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Nature.

In het artikel van de studie concluderen de auteurs dat bepaalde ‘auto-immuun bindweefselziekten (AI-CTD’s)’ toenemen onder degenen die Covid mRNA-injecties hebben gekregen.

Het onderzoek bevestigt eerdere berichten dat mRNA-injecties verband houden met een toename van auto-immuunziekten.

Dit is echter de grootste studie tot nu toe die bevestigt dat de Covid mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor de piek in ooit zeldzame gevallen van VAIDS.

Het team in Korea maakt gebruik van de nationale medische gegevens van bijna 10 miljoen mensen en maakt gebruik van overheidsinformatie over COVID-19-infectie- en vaccinatieprofielen.

Bovendien zijn de auteurs in staat om het risico op incidentele AI-CTD’s te meten op basis van een aanzienlijke steekproefomvang en een langere observatieperiode.

De follow-upperiode bedraagt ​​471 dagen.

Om selectiebias te minimaliseren, introduceerde het team een ​​historisch controlecohort.

Bovendien hielden de auteurs rekening met diverse verstorende factoren, zoals geslacht, leeftijd, type mRNA-vaccin, kruisvaccinatie en COVID-19-diagnosestatus, om de mogelijke gevolgen hiervan te bepalen. Daarnaast ontwierpen ze een analyse waarbij boostervaccinatie werd beschouwd als een tijdsvariërende covariaat om rekening te houden met de variabiliteit ervan tijdens de observatie.

Belangrijk is dat de auteurs erkennen dat Covid-vaccinaties al in verband zijn gebracht met verschillende ernstige gezondheidsproblemen. Ze stellen:

“Het mRNA COVID-19-vaccin zou ook in verband worden gebracht met bijwerkingen, met name hartcomplicaties zoals myo- en pericarditis.”

Voor de doeleinden van deze studie besteden de Koreaanse onderzoekers bijzondere aandacht aan een eventueel verband tussen het mRNA COVID-19-vaccin en auto-immuun bindweefselziekten (AI-CTD’s).

Ze wijzen op een paar voorbeelden van mogelijke verbanden – auto-immuun hepatitis en nefropathieën, met mRNA-vaccins.

De bekende Amerikaanse cardioloog Dr. Peter McCullough, MD, MPH, is een van de vooraanstaande experts die op het onderzoek heeft gereageerd.

Na het bestuderen van de studie zei McCullough in een bericht op X:

“COVID-19 mRNA-injecties worden geassocieerd met een verhoogd risico op het ontwikkelen van bepaalde auto-immuunziekten, waaronder systemische lupus, erythematodes, alopecia areata, psoriasis en reumatoïde artritis.”

Het onderzoek omvatte ongeveer 20% van de totale Zuid-Koreaanse bevolking.

Dit is echter niet de eerste grote studie die Covid-mRNA-injecties in verband brengt met auto-immuunziekten.

Zoals Slay News eerder meldde, publiceerden enkele van ‘s werelds meest vooraanstaande wetenschappers van de wereldberoemde Universiteit van Cambridge in Engeland in maart vorig jaar de resultaten van een schokkend onderzoek, waarin de impact van de injecties op het menselijke immuunsysteem werd aangetoond.

Uit het onderzoek bleek dat 25 procent van alle mensen die zijn gevaccineerd met Covid mRNA-injecties nu VAIDS hebben.

Volgens de studie kreeg één op de vier mensen die een Covid mRNA-injectie kreeg, te maken met een ‘onbedoelde immuunreactie’.

Bron: https://dissident.one/groot-onderzoek-onder-9-miljoen-bevestigt-dat-covid-vaccins-vaids-veroorzaken


Het COVID-vaccin van Pfizer veroorzaakt VAIDS bij kinderen, zo blijkt uit onderzoek

Velen van ons deelden anekdotes van dierbaren die waren ingeënt met COVID-19-vaccins – en daarna aan allerlei niet-gerelateerde ziekten leden. Ik ken een jong individu dat, na de verplichte COVID-vaccinatie, allerlei bacteriële ziekten had die hij nooit eerder had gehad, schrijft Igor Chudov. Ten slotte hebben we de wetenschappelijke bevestiging dat vaccinatie tegen COVID-19 een duidelijke afname … Meer lezen overHet COVID-vaccin van Pfizer veroorzaakt VAIDS bij kinderen, zo blijkt uit onderzoek

https://dissident.one/het-covid-vaccin-van-pfizer-veroorzaakt-vaids-bij-kinderen-zo-blijkt-uit-onderzoek

‘Terwijl we massaal worden afgeleid, wordt alles in gereedheid gebracht om een nieuw monetair systeem op te dringen’


We zijn getuige van de geboorte van een nieuw monetair systeem ter vervanging van het systeem van Bretton Woods. Dit systeem zal gebouwd zijn op de blockchain zodat mensen kunnen worden gemonitord en gecensureerd.

Dat zegt althans onderzoeksjournaliste Whitney Webb, die zich daarbij baseert op uitspraken van een aantal WEF-marionetten, onder wie Emmanuel Macron, maar ook Mark Carney, oud-gouverneur van de Britse centrale bank en Canadese centrale bank.

Zwendel

Het systeem van Bretton Woods werd opgetuigd na de Tweede Wereldoorlog en volgens Webb zal er waarschijnlijk een soortgelijke ingrijpende gebeurtenis nodig zijn om het nieuwe systeem te kunnen implementeren en mensen ervan te overtuigen om er gebruik van te maken. En alle oorlogen worden gestart door bankiers, voegt Webb eraan toe.

Ze waarschuwt dat globalisten zoals Larry Fink van BlackRock aan alles in de natuur een prijskaartje willen hangen, ook wel ‘natural assets’ genoemd. Ook de Rockefeller Foundation is hier nauw bij betrokken. Ze beweren dat dit ‘de enige manier is om de planeet te redden’. In werkelijkheid is het de enige manier om hun zwendel te kunnen voortzetten, aldus Webb.

Massaal afgeleid

“Terwijl we massaal worden afgeleid door de Trump/Kamala/Poetin/Zelensky/Netanyahu-show wordt alles in gereedheid gebracht om een nieuw monetair systeem op te dringen,” merkt ex-psycholoog Steve Van Herreweghe op. “En net als na de Tweede Wereldoorlog zijn daar grote crisissen voor nodig.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Hongaarse premier Orban werpt licht op plan van George Soros om EU te overspoelen met asielzoekers


De Hongaarse premier Viktor Orban citeerde op een bijeenkomst in Brussel – die in eerste instantie verboden was, maar later alsnog mocht doorgaan – uit een artikel dat miljardair George Soros in 2015 schreef voor Project Syndicate.

Daarin onthult hij zijn grote plan voor Europa. Soros schrijft letterlijk dat de EU jaarlijks minstens een miljoen asielzoekers moet binnenlaten.

Het tweede punt: adequate financiering is van cruciaal belang. De EU moet volgens Soros 15.000 euro per asielzoeker uittrekken voor huisvesting, zorg en onderwijs, zodat het aantrekkelijker wordt voor asielzoekers om naar de EU te komen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Georganiseerde bende

Soros schrijft bovendien dat er veilige routes moeten worden opgezet voor asielzoekers om ze vanuit Griekenland en Italië naar hun land van bestemming te brengen.

Wat hier gebeurt, is dus geen toeval, maar een plan, benadrukte Orban. “We nemen het op tegen een georganiseerde bende, genaamd het Imperium van George Soros.”

Orban zei ook dat Soros zijn poppetjes op alle belangrijke posities heeft gezet.

Dit plan is gericht tegen ons

“De toekomst van Europa als geheel is in gevaar,” waarschuwde de Hongaarse regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs.

Hij vroeg zich af hoe het kan dat Soros achter gesloten deuren mocht spreken met de bazen van Europa.

Dit plan is gericht tegen ons. Het gaat over het veranderen van Europa, zei Orban nog in Brussel.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ja, ik ben een samenzweringsrealist: Alle regeringen zijn samenzweringen

april 19, 2022   6


Voor het eerst in haar geschiedenis dreigt de westerse beschaving intern vernietigd te worden door een corrupte, misdadige heersende cabal, die gecentreerd is rond de belangen van de Rockefellers, die ook elementen van de Morgan, Brown, Rothschild, Du Pont, Harriman, Kuhn-Loeb, en andere groeperingen omvat. Deze junta nam de controle over het politieke, financiële en culturele leven van Amerika in de eerste twee decennia van de twintigste eeuw.” ~ Carroll Quigley, Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time

De door de CIA gecreëerde en intensief in het publieke domein gezette term “samenzweringstheoreticus”, een term die uitgevonden is om elke twijfel aan de politiek beraamde moord op JFK door toedoen van de CIA, de FBI, Johnson en anderen te marginaliseren, wordt vandaag de dag nog steeds intensief gebruikt. Het wordt nog steeds gebruikt om elk gesteund argument, elke feitelijkheid, of zelfs maar elke discussie over onenigheid met het door de staat gesponsorde narratief tegen te houden. Iedereen die deze onwetende, idiote en nutteloze uitdrukking uitspreekt als een manier van “argumenteren”, moet onmiddellijk genegeerd worden, omdat hij niet de intelligentie heeft om met een kritisch denkend mens te spreken. Bovendien verdienen zij die deze term gebruiken geen respect of weerwoord, want zij hebben elke mogelijkheid om te luisteren of na te denken al laten varen, schrijft Gary D. Barnett.

Wij leven in een land waar alles wat van de staat komt, gebaseerd is op leugens en bedrog, bedoeld om ofwel de samenzwering van de regering te ondersteunen of te verdoezelen. Bedenk dat de definitie van het woord “samenzwering,” een geheime overeenkomst is tussen twee of meer personen om een of andere schadelijke of onwettige daad te verrichten. Uit het oorspronkelijke Latijn betekent het letterlijk, “samen ademen;” of afspreken, verenigen, of een complot smeden. Alle regeringen, vooral de Amerikaanse, zijn volledig samenzweerderig. De kans dat er ook maar enige waarheid komt van de staat, van staatsbureaucratieën, van staatsdienaren in de handhaving of het leger, of van welke mainstream media dan ook die door staatsentiteiten gecontroleerd worden, is bijna nul. Als men ook maar even naar de feiten kijkt, kan alles wat aan de massa verteld wordt, meteen gezien worden als schadelijke propaganda, en dus als samenzwering.

Gezien de Verenigde Staten; hun geschiedenis, hun verborgen agenda’s, hun samenzweringen, hun doofpotaffaires, hun misbruiken tegen de vrijheid en hun eigen burgers, hun wreedheid, en hun oorlogen tegen de mensheid, moet elke uitlating van de staat eerst genegeerd en grondig ontleed worden, voordat er ook maar enige aanvaarding komt. Zodra de leugens en samenzweringen ontmaskerd zijn, en de waarheid gevonden en omhelsd is, zou men in de toekomst automatisch voorzichtig moeten zijn, maar dat is nooit het geval geweest.

Terwijl het machtsmisbruik in de V.S. reeds de kop had opgestoken, begon het Amerikaanse tijdperk van bedrog, leugens en samenzwering met de zogenaamde “Founding Fathers” en hun pogingen om in de geesten van de massa’s de noodzaak te stollen van een machtige centrale regering om hun vrijheid te beschermen. In het licht daarvan stelden zij in het geheim, in het donker van de nacht, achter gesloten en vergrendelde deuren, een politiek document op; dit alles om de Artikelen van de Confederatie volledig te schrappen ten gunste van een volledig gecentraliseerde, onbeperkte regering, over het volk onder de valse voorwendselen van vrijheid, en door middel van de snode Grondwet. Dat was het begin van het einde van dit land, naar de mening van deze schrijver.

 

Voor het doel hier wordt het begin van dit land verondersteld 1776 te zijn, toen de artikelen van de Confederatie werden opgesteld. Dat is een geschiedenis van 246 jaar, en in die tijd hebben de V.S. ongeveer 230 van die jaren agressief oorlog gevoerd. Men zou kunnen stellen dat er nooit een tijd is geweest waarin deze regering niet bezig was met plannen en complotten, of actief was en is in agressie-oorlogen. Vandaag voeren de regering van dit land en haar handhavers oorlog tegen zijn eigen hele burgerbevolking, en tegen velen in de hele wereld.

Om te staven dat de samenzwering van de regering doorgaat en voor altijd is, is een gecomprimeerde tijdlijn van misbruiken nodig. Bedenk dat slechts enkele gebeurtenissen die levensveranderend zijn geweest genoteerd zullen worden, want de lijst van samenzweringen die door de heersende klasse van dit land gepleegd zijn, is niet alleen immens, maar onophoudelijk.

Er waren natuurlijk de oorlogen, het moorden en afslachten van de Indianenstammen, en het stelen van hun land. Er is het feit dat het grootste deel van de huidige V.S. gestolen werd van de inheemse eigenaars, waaronder de Louisiana Purchase met een samengespannen deal met Frankrijk, de annexatie van alle landmassa die Mexico bezat, het hele westen, Hawaï, Alaska, en alle gebieden buiten het vasteland. De meeste van deze inbezitnemingen waren het gevolg van samenspanning en pure diefstal, maar de grootste en gruwelijkste samenzweringen begonnen met het binnentreden in wat ten onrechte de “Burgeroorlog” genoemd wordt, een oorlog tegen de Amerikanen, en daarna de levensveranderende gruweldaden van WO I, en deze gruweldaden zijn tot op de dag van vandaag doorgegaan en zullen waarschijnlijk nog lang daarna doorgaan.

Oorlogscomplotten:

De “Burgeroorlog”, WOI, WOII, Korea, Varkensbaai op Cuba, Vietnam, Golfoorlog, Proxy oorlog tegen Iran, Bosnië, Kosovo, Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, de hele nep “oorlog tegen terreur,” en nu de door de V.S. geënsceneerde en gesteunde oorlog in Oekraïne, zijn maar een paar van de gruweldaden die door deze regering begaan zijn.

Dit is maar een handvol van alle samenzweerderige oorlogen en staatsgrepen waar de V.S. rechtstreeks verantwoordelijk voor zijn geweest, want de lijst is bijna eindeloos in de afgelopen 246 jaar. Het is nuttig om te begrijpen dat alle zogenaamde redeneringen om in één van deze en andere oorlogen en “conflicten,” te verkeren, in scène gezette valse vlaggen waren, of gewoon regelrechte leugens. In de moderne tijd hebben de V.S. en zijn grote bedrijven, samengespannen, gefinancierd, bewapend, en agressieve oorlog te allen tijde volledig gesteund. De bruikbare impuls om de Burgeroorlog te beginnen was een vals vlag-complot bij Fort Sumter, in scène gezet door de boosaardige Lincoln. De aanval op de Lusitania was geen aanval tegen onschuldige burgers, zoals gemeld, maar een oorlogscomplot dat al eerder aan het volk van dit land was aangekondigd, maar genegeerd werd, en was een van de gebeurtenissen die in scène gezet werden om steun te krijgen voor toetreding tot WO I. De Pearl Harbor “aanval” was volledig in scène gezet en ruim van tevoren bekend, zodat de kwaadaardige FDR steun kon krijgen om WO II in te gaan tegen Duitsland. In feite hebben de V.S. en de Amerikaanse bedrijven en banken de opkomst van Hitler gefinancierd en gesteund, helemaal van vóór 1930 tot en met WO II. Hetzelfde geldt voor de opkomst van de bolsjewieken in de Sovjet-Unie, de totale steun aan het boosaardige monster Stalin, en de opbouw van de Russische oorlogsmachine, inclusief het helpen opbouwen van het Russische kernwapenarsenaal, tot en met de hele Koude Oorlog. Ook de binnenlandse en militaire opbouw van China werd doelbewust tot stand gebracht met volledige betrokkenheid van de V.S. gedurende vijf decennia, zoals al deze naties en hun wrede heersers door de V.S. gesteund werden, en voor het grootste deel ook nu nog gesteund worden.

 

Nogmaals, de “oorlog tegen het terrorisme”, op zijn best een stompzinnige omschrijving, is volledig in scène gezet om meer en meer macht te krijgen over de binnenlandse bevolking, en tegelijk lang geplande geopolitieke agenda’s vooruit te helpen, ten nadele van het grootste deel van de wereldbevolking. 9/11 was een inside job, een moorddadige hoax (valse vlag) met het doel geld, macht en controle over dit hele land te krijgen, en tegelijk een agressieve oorlog in het hele Midden-Oosten en daarbuiten mogelijk te maken. Dit was op zijn zachtst gezegd een groot complot.

En nu wordt de wereld overgenomen door de zogenaamde “elite”, en voert bijna elke natie oorlog tegen haar eigen bevolking. Daarbij zijn de “covid” en Rusland/Oekraïne valse vlag samenzweringshoekstenen in dit bedrog, zoals dat door deze en andere regeringen, de WHO, de CDC, en het World Economic Forum (WEF) bepaald wordt; allemaal openlijk en zonder dekmantel. Dit is een zeer lang gepland complot, dat al minstens twintig jaar wordt uitgevoerd, maar tientallen jaren eerder is begonnen. Niets van dit alles wordt aan het oog onttrokken, en is gemakkelijk als samenzwering te definiëren. Zelfs de “oorlog” tussen Rusland en Oekraïne is al minstens twee decennia een doorlopende situatie, gefinancierd, gesteund en bewapend door de V.S.; allemaal samenzwerend.

Wij zitten nu midden in WOIII, en ook dit is een samenzwering die bedoeld is om de samenleving af te maken, zodat de 2030-agenda, zoals die door de VN is uitgestippeld en door het WEF ver van tevoren is aanvaard, fysiek kan worden aangenomen. Deze samenzwering is al aan de gang, maar is gepland om deel uit te maken van de definitieve overname van de samenlevingen wereldwijd. De regeringen van elk land voeren oorlog tegen hun onderdanen in een poging om een “één wereldregering” te vormen met onbeperkte macht die gecontroleerd wordt door de zeer weinige technocratische hoofden van dit voorgestelde nieuwe wereldwijde regeringssysteem dat flagrant “The Great Reset” genoemd wordt.

 

Ja, er is niet veel “samenzweringstheorie”, alleen samenzweringsfeiten en werkelijkheid. Bijna elke samenzwering die door de volgzame massa’s genegeerd is, en tientallen jaren als “samenzweringstheorie” beschouwd is, is uitgekomen. De meesten echter proberen nog steeds elk geloofwaardig debat te marginaliseren of uit te schakelen door te beweren dat weinig overheidsoptreden samenzwerend is, terwijl precies het tegendeel niet alleen het geval is, maar keer op keer bewezen heeft echt samenzwerend te zijn.

Als steeds weer dezelfde dingen doen en toch een ander resultaat verwachten de definitie van krankzinnigheid is, dan is de enige geldige conclusie die getrokken kan worden dat het grootste deel van de mensheid krankzinnig is. Als dat het geval is, wat nogal voor de hand lijkt te liggen, wat moet er dan gebeuren met degenen onder ons die weten dat wij in een samenzweerderige wereld leven? Wat moet er gebeuren met hen die niets geloven en alles in twijfel trekken? Wat als wij, die volledig begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, de enigen zijn die bereid zijn weerstand te bieden en nooit toe te geven? Wat als wij allen, die de persoonlijke verantwoordelijkheid voor onszelf en de onzen nemen, de enigen zijn die bereid zijn alles te riskeren om onze vrijheid te redden? Wat als wij er niet in slagen anderen te overtuigen om terug te vechten? Als wij verslagen zijn, wat moet er dan van alle anderen worden? Er is maar één antwoord op die vraag; allen die overblijven zullen slaven zijn, afhankelijk van de zeer kwaadaardige staat die het totale eigendom opeist over hun geesten, lichamen en zielen. Dat mijn medemens, is de hel!

“De reden waarom het zo moeilijk is, is dat wij geconditioneerd zijn om samenzweringstheorieën uit te lachen, en weinigen zullen het risico lopen publiekelijk belachelijk gemaakt te worden door die theorieën te bepleiten. Aan de andere kant is het onderschrijven van de toeval-opvatting absurd. Bijna de hele geschiedenis is een ononderbroken spoor van de ene samenzwering na de andere. Samenzweringen zijn de norm, niet de uitzondering.” ~ G. Edward Griffin, (1995) “The Creature from Jekyll Island: A Second Look at the Federal Reserve.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ja-ik-ben-een-samenzweringsrealist-alle-regeringen-zijn-samenzweringen/ 

De meerderheid zal sterven in SHTF terwijl ze het proberen op te nemen op hun telefoon

“Eerst fascineren ze de dwazen, daarna muilkorven ze de

 intellectuelen.” Bertrand Russell over hoe het fascisme begon.

juli 25, 2024   16

Het gaat elke dag meer en meer om het fascineren van de dwazen en het muilkorven van de intelligente mensen.

 

“Dwazen” zijn gefascineerd door glimmende en irrelevante dingen, sport, gokken, spelletjes, tv-programma’s, irrelevante politieke discussies, het volgen van de “influencers” en dingen die hen in het algemeen het gevoel geven dat hun leven goed is of dat ze invloed hebben op de dingen, of dat ze zelfs iets kunnen beslissen. Hoe ze geacht worden belangrijk te zijn, hoe ze “ertoe doen,” schrijft Selco.

“Dwazen” zijn niet noodzakelijk dwazen, maar gewone mensen met gewone problemen. Als ze in een situatie komen waarin ze elke dag moeten vechten voor eten en ontdekken dat ze blind zijn geweest, voor de gek gehouden door het systeem dat ze “belangrijk” zijn, kan dat ze doen veranderen.

“Intelligente” mensen lijken misschien wat verstandiger dan dwazen, maar ze begrijpen hoe dingen werken, dus houden ze hun mond dicht. Als ze te veel praten, worden ze de mond gesnoerd.

“Oorlog is vrede, vrijheid is slavernij en onwetendheid is kracht.” – George Orwell, “1984

We worden van de ene kant van de geschiedenis, toen mensen niet al te veel rechten en vrijheden hadden, naar een andere kant van de geschiedenis gespeeld, waar mensen zullen worden ontdaan van hun rechten en vrijheden. En dat alles in naam van rechten en vrijheden.

In naam van de vrijheid van meningsuiting worden jullie de mond gesnoerd. Rechten worden je afgenomen in naam van de rechten van anderen. Vrijheid wordt langzaam opgeheven in naam van “de strijd voor vrijheid en democratie.”

 

In deze mooie wereld van vrijheden en rechten moet je dom blijven, van oorlog houden en uitkijken wat je zegt (post), anders sterf je misschien langzaam aan werkloosheid.

Wie is er zieker, het systeem of de mensen?

Om in dezelfde geest van het bovenstaande verder te gaan, het gaat er niet alleen om waar het systeem en de maatschappij je naartoe drijven (of duwen) maar ook hoe moderne systemen werken of hoe fragiel ze zijn.

Een paar weken geleden werd het ziekenhuisnetwerk bij mij in de buurt (en ook een paar andere instellingen) getroffen door cyberaanvallen, volgens sommigen door Russische hackers.

Als gevolg daarvan waren alle gegevens over medische dossiers, operatiegegevens, gegevens van donorbanken… alles was aangetast. Sommige diensten werkten geruime tijd niet, sommige operaties werden uitgesteld en dergelijke.

Officieel waren de problemen binnen een paar dagen opgelost. Onofficieel duurden ze veel langer, en het was behoorlijk chaotisch omdat alle gegevens niet beschikbaar waren.

Een paar dagen geleden gebeurde er iets soortgelijks, maar op een veel, veel grotere schaal. Het is nog onbekend hoe groot het is en hoeveel invloed het zal hebben op het dagelijks leven, en voor hoeveel mensen. Ze zeggen dat een defecte beveiligingsupdate ervoor heeft gezorgd dat duizenden Windows-systemen wereldwijd zijn vastgelopen, waardoor een heleboel dingen gewoon niet werken, met gevolgen voor vliegvelden, banken en tv-zenders…

Je zou kunnen zeggen dat het gebeurt en dat mensen blijven leven, ja en het is niet erg, tenzij je een spoedoperatie nodig hebt en er geen gegevens over je beschikbaar zijn, of je een geplande kankerbehandeling hebt die moet worden uitgesteld… of je zit gewoon zonder eten en zonder geld met een bankpas die niet werkt.


En onthoud dat dit (zoals het er nu uitziet) nog steeds een klein ding is, een kleine mislukking.

Kun je je een complete wereldomvattende mislukking voorstellen?

Het systeem is kwetsbaar. Het systeem werkt op zo’n manier dat je het niet hoeft te bombarderen om het te vernietigen. De slechterik hoeft alleen maar “de stekker eruit te trekken” op de juiste plek om chaos te veroorzaken. Misschien heeft iemand laatst een “kleine” stekker eruit getrokken om dingen te testen met dit “blauwe scherm des doods”? Misschien wilde iemand alles afsluiten, maar is dat niet gelukt?

Vroeg of laat zal de grote stekker eruit getrokken worden, simpelweg omdat iemand het zal doen en er dan slechte dingen zullen gebeuren.

Nu, over mensen…

Jullie hebben allemaal de video gezien van de schietpartij op Donald Trump.

Er werd geschoten en hoeveel mensen zochten dekking (behalve meneer Trump)? Hoeveel mensen zijn er op zijn minst naar beneden geklommen om zichzelf een kleiner doelwit te maken?

Heel weinig.

Er wordt actief geschoten. Niemand weet precies wat er gebeurt, hoeveel schutters er zijn, wat voor wapens er worden gebruikt en wat er nog meer gebruikt gaat worden. De meerderheid van de mensen staat rechtop, kijkt naar wat er gebeurt en neemt scènes op met mobiele telefoons.

Beetje vreemd toch?

Het lijkt erop dat de meerderheid van de mensen in SHTF zal sterven, simpelweg omdat ze SHTF proberen op te nemen met hun telefoon.

Het gaat niet alleen om het systeem. Het gaat ook om gewone mensen.

We worden meestal idioten, met nul overlevingsinstincten, en hoe beter en moderner we leven, hoe langer en pijnlijker de val die we zullen hebben als SHTF.

 

Combineer die mensen nu eens met tijden waarin de grote stekker eruit gaat…

Wat denk je dat er dan zal gebeuren?

Over Selco:

Selco overleefde de Balkanoorlog van de jaren 90 in een belegerde stad, zonder elektriciteit, stromend water of voedseldistributie.

In zijn online werk geeft hij een inkijkje in de realiteit van overleven onder de meest barre omstandigheden. Hij bekijkt wat werkt en wat niet werkt, vertelt je de harde lessen die hij heeft geleerd en deelt hoe hij zich vandaag voorbereidt.

Sinds de oorlog is hij nooit gestopt met leren over overleven en paraatheid. Wat er ook gebeurt, de kans is groot dat jij nooit zulke extreme situaties zult meemaken als Selco. Maar je hebt wel de kans om van hem te leren en hoe hij maandenlang de dood in de ogen keek.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-meerderheid-zal-sterven-in-shtf-terwijl-ze-het-proberen-op-te-nemen-op-hun-telefoon/

Dus wat is uw plan om de ergste wereldwijde voedselcrisis van ons leven door te komen?

Hebt u al voorraden ingeslagen?

Eerder dit jaar publiceerde ik een lijst van 50 basisartikelen die ik zou aanraden bij de hand te hebben. De volgende lijst is zeker niet volledig, maar zij zal u helpen om veel van de eerste levensbehoeften te dekken…

#1 Een generator

#2 Een Berkey waterfilter

#3 Een regenwateropvangsysteem als u geen natuurlijke watervoorziening in de buurt van uw huis hebt

#4 Een medische EHBO-kit

#5 Rijst

#6 Pasta

#7 Soep in blik

#8 Groente in blik

#9 Fruit in blik

#10 Kip in blik

#11 Potten pindakaas

#12 Zout

#13 Suiker

#14 Melkpoeder

#15 zakken meel

#16 Gist

#17 Veel extra koffie (als u die drinkt)

#18 Emmers met lang houdbaar voedsel

#19 Extra vitaminen

#20 Aanstekers of lucifers

#21 Kaarsen

#22. Zaklantaarns of lantaarns

#23 Voldoende hout om te branden

#24 Extra dekens

#25 Extra slaapzakken

#26. Een zonneoven

#27. Een extra ventilator als u in een heet klimaat woont

#28 Hand ontsmettingsmiddel

#29 Toiletpapier

#30 Extra zeep en shampoo

#31 Extra tandpasta

#32. Extra scheermesjes

#33. Flessen bleekmiddel

#34. Een radio op batterijen

#35 Extra batterijen

#36 Zonneladers

#37 Afvalzakken

#38 Dekzeilen

#39. Een zakmes

#40 Een hamer

#41 Een bijl

#42. Een schop

#43 Werkhandschoenen

#44. N95 maskers

#45 Zaden voor gebruik in een tuin

#46 Inmaakpotten

#47 Extra benodigdheden voor uw huisdieren

#48. Een noodvoorraad contant geld

#49 Boeken ... voor elk lid van uw gezin

#50 Een “vluchttas” voor ieder gezinslid

Veel van de artikelen op deze lijst zijn nu veel duurder dan ze eerder dit jaar waren.

En als u wacht, zullen veel van die artikelen nog veel duurder worden.

Als mijn lijst u niet bevalt, bedenk dan uw eigen lijst, en vul het in de commentarensectie aan.

Het belangrijkste is dat u een plan hebt.

De wereldgebeurtenissen beginnen echt uit de hand te lopen, en ik verwacht dat de tweede helft van dit jaar nog chaotischer zal worden dan de eerste helft van dit jaar al geweest is.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/wat-is-uw-plan-om-de-ergste-wereldwijde-voedselcrisis-in-ons-bestaan-door-te-komen/ 
---------------

Hongersnood, vandaag

De oorzaken van hongersnood en massale hongersnood

Hongersnoden kunnen door verschillende factoren worden veroorzaakt. Een van de meest voorkomende oorzaken van hongersnood is de klimaatverandering (zoals eerder vermeld). In dit geval zijn droogte, oogstproblemen en epidemieën vaak de boosdoeners.

Hongersnoden kunnen ook worden veroorzaakt door oorlogen en politieke problemen.

Op verschillende momenten in de geschiedenis hebben regeringen politieke beslissingen genomen die tot hongersnoden hebben geleid. Vaak hebben de machthebbers de middenklasse en de armen letterlijk benadeeld. Velen zijn ervan overtuigd dat de hongersnood in Noord-Korea in de jaren negentig een rechtstreeks gevolg was van het regeringsbeleid dat de bevolking werd opgelegd.

Er zijn velen die geloven dat bijna alle hongersnoden in principe meer door de politiek dan door de natuur worden veroorzaakt (met andere woorden, problemen die leiden tot problemen met de voedselvoorziening kunnen worden beheerst door een proactieve overheid; een overheid die voldoende is voorbereid op rampen en eventuele voedseltekorten).

Hoe dan ook, gezien de natuurlijke veranderingen om ons heen – sommigen spreken van klimaatverandering of opwarming van de aarde, anderen van de hand van God en de bijbelse “eindtijd” van de moderne wereld – wordt de mogelijkheid van grootschalige hongersnood als gevolg van klimaatverandering of grootschalige rampen steeds aannemelijker, zelfs in de Verenigde Staten van Amerika.

Wat is er nodig om een hongersnood te overleven?

Historisch gezien proberen de Verenigde Staten – in tegenstelling tot landen als Noord-Korea – beslissingen te nemen die in het belang zijn van hun bevolking, althans dat is de hoop van het Amerikaanse volk.

U moet er echter niet van uitgaan dat de Verenigde Staten voor u zullen opkomen. Want mocht het u na de orkaan Katrina in New Orleans nog niet helemaal duidelijk zijn, wij zijn niet de baas over de natuur.

Toch zal de politiek een grote rol spelen bij het al dan niet overleven van een hongersnood. Maar omdat we daar in wezen geen invloed op hebben (behalve het verkiezingsproces natuurlijk), laten we het hebben over drie andere dingen die kunnen helpen tijdens een hongersnood. Dat zijn voedsel verbouwen, voedsel opslaan en jagen, vallen zetten en vissen.

Voedsel verbouwen tijdens een hongersnood

Het is moeilijk om hierover te praten omdat het verbouwen van voedsel de oorzaak kan zijn van de hongersnood waarmee u wordt geconfronteerd. Vergeet echter niet dat er nog steeds manieren zijn om voedsel te verbouwen, althans op kleine schaal.

De Groene Revolutie – Oké, de Groene Revolutie verwijst in feite naar de verspreiding van zelfvoorzienende landbouwtechnologieën naar landen die ze nodig hadden: zaken als pesticiden, irrigatieprojecten en stikstofmeststoffen. Deze concepten en materialen werden in 1943 voor het eerst in Mexico geïntroduceerd.

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af wat dit te maken heeft met het overleven van een hongersnood. Nou, doe het gewoon na. Met andere woorden, u hebt enige knowhow nodig, sterke zaden (als u zaden koopt, vraag dan naar zaden die de beste kans hebben om in slechte omstandigheden te groeien), land en pesticiden/meststoffen.

Als u zich zorgen maakt over hongersnood in uw omgeving, bel dan een tuincentrum en vraag welke gewassen, bestrijdingsmiddelen en meststoffen in uw omgeving het beste zijn.

Hoe dan ook, het verbouwen van voedsel tijdens een hongersnood zal vrijwel zeker moeilijk zijn. Immers, als het gemakkelijk was, zou er geen hongersnood bestaan, toch?

Een overlever worden: Jacht, vallen zetten en vissen

In de CBS televisieserie Jericho draait het verhaal om een klein stadje in Kansas dat moet zien te overleven nadat een nucleaire aanval de Verenigde Staten van Amerika decimeert. Als gevolg daarvan begint de stad Jericho, Kansas, te verhongeren door voedselschaarste; tegelijkertijd is er niet veel wild in het gebied om voor voedsel te zorgen.

Met andere woorden, er valt niet veel te jagen. Zelfs als dat zo was, wonen er te veel mensen in sommige gebieden; er zou te veel concurrentie zijn tussen jagers in de eerste dagen en weken van een ramp en hongersnood; de jacht in een gebied zou voor de meeste mensen van korte duur en zonder succes zijn. Degenen die eerst op groot wild (herten, elanden, enz.) zouden gaan jagen, zouden waarschijnlijk de meeste problemen hebben, aangezien een plotselinge toename van de jacht veel van deze dieren uit het gebied zou verdrijven.

Kleine zoogdieren, vogels, slangen en insecten op het menu

Wie bereid is af te zien van groot wild en in plaats daarvan te jagen op kleine dieren zoals konijnen, eenden, kalkoenen, eekhoorns, katten en honden (in het slechtste geval) heeft de beste kans om in zo’n periode een maaltijd mee naar huis te nemen. In de meeste gemeenschappen zijn er een aantal kleine zoogdieren en zelfs reptielen zoals slangen die in tijden van nood een smakelijke maaltijd vormen. Als u bereid bent om buiten het traditionele westerse dieet te kijken, vindt u een scala aan voedingsmiddelen, zelfs insecten en regenwormen, waarmee u zich kunt redden op dagen dat er gewoon niets te eten valt.

Als u leert denken als een overlever, zult u merken dat deze dingen veel gemakkelijker te eten zijn dan u nu misschien denkt.

Als er kleine zoogdieren, vogels, slangen en insecten op het menu staan, betekent dat niet dat er geen groot wild is. Zoals beschreven in een eerder artikel over de jacht op groot wild, moet u naar afgelegen gebieden gaan – hoe meer afgelegen, hoe beter.

Dit komt omdat ervaren jagers eerst naar de beste gebieden gaan (de semi-afgelegen gebieden) omdat zij weten hoe zij moeten jagen en de dynamiek van “jachtdruk” begrijpen en hoe deze snel groot wild uit een gebied verdrijft. Als vuistregel geldt: als u op zo’n moment wilt jagen, zoek dan naar gebieden die diep in de wildernis liggen en buiten de semi-afgelegen gebieden. Nu heeft u de beste kans om groot wild te vinden dat niet is opgeschrikt door een drastische verhoging van de “jachtdruk”.

Ten slotte zijn bij de jacht degenen die ervaring en kennis van het land hebben het beste af. Wie geen ervaring of basiskennis heeft, zal jammerlijk falen.

Voor alle niet-jagers onder u is er één ding dat u nu moet weten.

U hebt een jachtuitrusting en wapens nodig.

Het gereedschap van het vak

Als u denkt dat er de komende maanden en jaren een hongersnood in uw omgeving kan ontstaan, moet u ernstig overwegen een geweer te kopen. Als back-up zou u een kruisboog met een goede richtkijker moeten aanschaffen. Zowel een geweer als een kruisboog zijn immers beproefde instrumenten voor de jacht. Een kruisboog is relatief eenvoudig te schieten, en u kunt ook in de stad jagen zonder de bewoners te storen met schietgeluiden.

Natuurlijk kunt u een wapen nodig hebben om uzelf te verdedigen. Reken bij zelfverdediging eerst op een vuurwapen voordat u een kruisboog gebruikt.

Bent u bang voor vuurwapens? Het goede is dat er alternatieven zijn (bijv. kruisbogen, longbows, luchtbuksen en compound bogen). Maar om eerlijk te zijn, niets is beter voor de jacht dan een vuurwapen.

Wat moet u nog meer bij de hand hebben om een tijd van grote hongersnood te overleven? Hier is een lijst:

1. Hengel en netten, of gewoon een sterke lijn en veel haken (ken de waterbronnen waar u waarschijnlijk gaat vissen en zorg dat u de juiste uitrusting bij de hand hebt om uzelf de beste kansen op succes te geven).
2. Vallen en strikdraad
3. Aas voor de kleine zoogdieren die in uw gebied het meest voorkomen en het lekkerst zijn.
4. Krabbenmateriaal (als u in een gebied woont waar krabben zijn)
5. Camouflagekleding (kies kleuren die het best passen bij de wildernisgebieden waar u waarschijnlijk gaat jagen).
6. Jachtmes

En er zijn nog heel wat andere dingen die nuttig kunnen zijn, afhankelijk van uw jachtbestemming en regio. Praat met ervaren jachtgidsen in uw regio of in de regio waar u van plan bent naartoe te verhuizen in geval van een ramp. Bespreek alles van groot wild en kleine zoogdieren tot jachtvogels en zelfs roofdieren.

Praat dan met enkele visgidsen. Bespreek alles van meren en rivieren tot beken (rivierkreeften), en tenslotte de kust als u in de buurt van de oceaan woont.

Voedsel opslaan

Voorbereiding is de sleutel tot alles, van het coachen van een voetbalteam tot het bijeenbrengen van vrienden en familie om een massale hongersnood te overleven. Dus als u zich zorgen maakt – en als u goed rondkijkt, zult u waarschijnlijk merken dat u dat zou moeten doen – begin dan met het kopen van niet-bederfelijke levensmiddelen met een houdbaarheid van enkele jaren. Leg tegelijkertijd een voorraad aan van niet-bederfelijke levensmiddelen die slechts enkele maanden houdbaar zijn. U kunt dat voedsel eerst opeten, en dan overgaan op voedsel zoals gevriesdroogd voedsel als het goede spul op is.

Voedsel verbouwen en jagen wanneer de vraag groot is, zal waarschijnlijk niet altijd succesvol zijn. De meeste mensen zullen onvoorbereid zijn en eenvoudigweg niet in staat zijn om van het verbouwen van voedsel en de jacht een middel te maken waarop zij bij een ramp kunnen vertrouwen.

Het is ook raadzaam om een voorraad voedsel in te slaan zoals witte en bruine rijst, tarwe en bonen. Goed verpakt en bewaard kunnen deze voedingsmiddelen soms tientallen jaren meegaan. Over het goed bewaren van droge levensmiddelen gesproken: Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden:

1. Houd #10 blikken bij de hand (zodat u zelf kunt inblikken).
2. Zorg voor foliezakjes (van gelaagd plastic en aluminium).
3. Koop een aantal flessen van polyethyleentereftalaat (PETE-flessen). Deze worden gebruikt voor het langdurig bewaren van droogvoer.

Ook moet droogvoer worden bewaard bij een temperatuur van 24 graden Celsius of minder (aanbevolen). Als niet aan deze eis kan worden voldaan, moet het voedsel worden verplaatst. Bovendien moet de luchtvochtigheid zo laag mogelijk worden gehouden (een manier om dit te bereiken is containers van de vloer te houden).

Houd ook zaken als bakolie en langdurig opgeslagen voedsel (vaak in PETE-flessen) uit de buurt van licht. En bewaar natuurlijk al het voedsel in zakken of flessen (deze dienen onder andere ter bescherming tegen insecten/knaagdieren).

Om het risico van vocht te verminderen, moet u zuurstofabsorberende pakketjes bij de voedselcontainers voegen.

Er zijn verschillende manieren om deze te gebruiken, dus lees de instructies zorgvuldig. Leer uzelf aan hoe u de zuurstofabsorberende pakketten op de juiste manier gebruikt. Er kunnen ernstige problemen ontstaan als de instructies niet correct worden opgevolgd (dit geldt voor voedselopslag in het algemeen, niet alleen voor zuurstofabsorberende verpakkingen).

Raadpleeg bij twijfel een deskundige op dit gebied.

Last but not least zijn er de bederfelijke levensmiddelen. Vlees moet natuurlijk bevroren worden bewaard. Het zou ook raadzaam zijn om het eerst te consumeren. Hetzelfde geldt voor verse groenten en fruit. Val niet terug op uw voorraad droogvoer voordat u het nodig hebt.

Hongersnood is een breed gebied dat om verschillende redenen kan ontstaan. Hoe de hongersnood moet worden aangepakt, hangt af van de situatie.

Hongersnood door een natuurramp of nucleaire aanval

Als uw gebied wordt getroffen door een verwoestende natuurramp zoals een aardbeving of tsunami – of erger nog, een asteroïde of een enorme vulkaanuitbarsting in de regio – of als verschillende steden worden verwoest door een nucleaire aanval, kan de toegang tot voedsel in het hele land van de ene op de andere dag instorten.

In een dergelijke situatie kunt u snel zonder voedsel komen te zitten (en, afhankelijk van de ernst van de ramp, zonder drinkwater). Denk serieus na over een voorraad voedsel en water waarmee u en uw gezin 90 dagen of langer in leven kunnen blijven.

Mocht de wereld echt chaotisch worden, leg dan een voorraad voedsel en water aan voor zes maanden of langer voor u en uw gezin, en maak plannen voor voedsel- en watervoorraden wanneer deze uitgeput raken.

Met rampen en waarschijnlijke hongersnoden in het verschiet is het verstandig om een voorraad niet-bederfelijk voedsel, grote waterflessen en contant geld aan te leggen – als uw bank voor onbepaalde tijd gesloten is of er voor langere tijd geen elektriciteit is, zullen creditcards en bankpassen nutteloos zijn – en ook zaken om te ruilen zoals munitie, waterfilters en koffie in bulk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/hoe-men-een-hongersnood-overleeft-een-economische-ineenstorting-kan-leiden-tot-een-ineenstorting-van-de-samenleving-en-enorme-voedseltekorten/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...