dinsdag 12 maart 2024

Brits parlementslid eist dat Bill Gates de doodstraf krijgt voor ‘misdaden tegen de mensheid’ tijdens de pandemie

 maart 12, 2024   49

   Pixabay

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen heeft geëist dat Bill Gates en de elite van de “Covid-cabal” de doodstraf krijgen voor vermeende “misdaden tegen de mensheid” tijdens de Covid-pandemie.

 Bridgen deed de oproep tijdens een zitting van het parlement in Westminster deze week en verklaarde dat hij altijd tegen de doodstraf is geweest, maar “gebeurtenissen hebben mij ertoe gebracht mijn standpunt te heroverwegen,” bericht Thepeoplesvoice.

“Kunnen we een debat voeren over misdaden tegen de mensheid en de gepaste straf voor degenen die deze wreedheden in stand houden, samenspannen en toedekken,” vervolgt Bridgen. “Wreedheden en misdaden die zo ernstig zijn, dat de ultieme straf nodig kan zijn.” Kijk:


00:00
01:32


“Regeringsleiders over de hele wereld en anderen onder hen hebben zich beziggehouden met wat neerkomt op verraad tegen het publiek,” verklaarde Bridgen in reactie op de schijnheilige repliek van zijn collega Penny Mordaunt (die toevallig al lange tijd lid is van het WEF).

Bridgen heeft ook contact opgenomen met de commissaris van de Metropolitan Police, Mark Rowley, om een drie uur durende bijeenkomst te organiseren waar deskundigen en klokkenluiders het bewijs zullen leveren dat er criminele activiteiten zijn uitgevoerd door de hoogste leden van de regering en het ambtenarenapparaat in het Verenigd Koninkrijk.

Vorige week onthulde Bridgen dat een hoge minister in de Britse regering hem details had verteld over het plan om turbokanker te gebruiken om de wereld te ontvolken.

Bridgen legde uit dat het incident plaatsvond in de theesalon van het Westminster Houses of Parliament, waar de niet bij naam genoemde hoge minister hem vertelde dat hij “snel dood zou gaan aan kanker” omdat hij misleid was om het vaccin te nemen tijdens de pandemie.

“U kunt zeggen wat u wilt,” zei de minister tegen Bridgen. “Het maakt niet uit. U bent gevaccineerd. Binnenkort bent u dood aan kanker.


Bridgen is sinds 2010 parlementslid voor North West Leicestershire. Hij is een prominente stem geworden in de strijd tegen globalistisch autoritarisme in het Verenigd Koninkrijk en protesteert tegen Covid vaccinmandaten, lockdowns en maskermandaten.

Bridgen’s tijdige waarschuwing over de explosief stijgende sterfte aan kanker als gevolg van mRNA-vaccins komt op het moment dat Pfizer-werknemers beginnen te vertellen over de zwendel.

Volgens een insider van Pfizer die waarschuwt dat iedereen die gevaccineerd is met mRNA een wandelende, pratende tijdbom is die op ontploffen staat. Kijk:


Video Link on Rumble:  https://rumble.com/v4ddarr-pfizer-to-rake-in-trillions-from-turbo-cancer-deaths-insider-claims.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/brits-parlementslid-eist-dat-bill-gates-de-doodstraf-krijgt-voor-misdaden-tegen-de-mensheid-tijdens-de-pandemie/

 

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

Dit is een slecht moment dat de waarheid over een vaccin dat mensen kwaad doet naar buiten komt, gezien het feit dat de meeste regeringen van de wereld proberen om hun bevolking te dwingen te vaccineren of op zijn minst intimideren om een twijfelachtige gemanipuleerde DNA cocktail in hen te laten spuiten. Desondanks heeft iemand … Meer lezen overWHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

https://www.frontnieuws.com/who-geeft-eindelijk-toe-dat-bill-gates-vaccine-polio-in-afrika-verspreidt/

Het risico op kanker stijgt met 52% onder volledig gevaccineerde personen van 15-59 jaar, vindt patholoog

 10 maart 2024 // Ethan Huff // 9,4K Weergaven

Tags: badcancerbadhealthbadmedicinebadsciencecancercancer riskCensored Sciencechemical violenceCOVIDcovid-19dangerous mediciineIvana Pavicmedical violenceOperation Warp SpeedSuppressedturbo cancerUnexplainedvaccinationvaccineVaccine deathsVaccine injuriesvaccine warsvaccines


Een Kroatische patholoog met de naam Ivana Pavic sprak met onderzoeker Steve Kirsch onlangs over een verontrustend fenomeen dat ze waarneemt bij mensen die "gevaccineerd" zijn voor het Wuhan coronavirus (COVID-19).

Volgens Pavic ontving 65 procent van alle gevallen van carcinoom bij mensen van 15 tot en met 59 jaar een of meer injecties voor het Covid-19 virus, dit met in totaal een vaccinatiegraad van 55 procent in dezelfde leeftijdsgroep.

Berekenend betekent dit dat het krijgen van prik voor COVID het risico op deze specifieke vorm van kanker met 52 procent verhoogt, iets dat niet werd onthuld toen de vaccins door Operation Warp Speed werden gepushed.

Kirsch interviewde Pavic hierover en je kunt dat interview hieronder bekijken:

Video Link: https://rumble.com/v4hfvww-pathologist-ivana-pavic-croatia-reveals-vax-increased-your-cancer-risk-by-5.html

(Related: Have you heard of the all-new fully vaccinated disease called VEXAS syndrome, short for vacuoles, E1 enzyme, X-linked, autoinflammatory, somatic syndrome?)

Veroorzaakt het COVID vaccin shedding zodat niet-gevaccineerde mensen ook turbokanker krijgen?

Kirsch legt graag uit hoe hij zijn berekeningen maakt. En in dit geval presenteerde hij een eenvoudig beeld met 100 mensen, van wie er 55 zijn gevaccineerd en 45 niet.

Als het kankerrisico in beide groepen bijvoorbeeld 10 procent is, zou je 5,5 en 4,5 hebben met 55 procent gevaccineerd.

"Om een verhouding van 65% te bereiken, zou dit betekenen dat meer gevaxxte mensen kanker kregen: 8.342 mensen", legt Kirsch verder uit. "Dus je neemt dan 8.342 / 5.5 = 1.517. Dus een stijging van 52% ten opzichte van het basisrisico."

Op basis hiervan is het een goed idee waarom Pavic geen foto's heeft gemaakt en ze voor niemand aanbeveelt, ongeacht hun vermeende risico.

"Ze is niet de enige', zegt Kirsch.

"Bijna iedereen in Kroatië kiest ook niet meer voor de vaccin prikken, ook al beveelt 99% van de artsen ze aan als veilig en effectief. Misschien kan ik een van hen met mij voor de camera laten komen om hun aanbeveling uit te leggen."

Kirsch staat bekend om het uitpakken en uitleggen van dit soort vernietigende onthullingen over COVID-prikken – onthullingen die de door de grote bedrijven (Corparate controlled) gecontroleerde media het publiek nooit zullen vertellen.

Kirsch heeft ook een grote aanhang van echte artsen die hun bevindingen ook aan hem rapporteren. Een van hen, een zorgverlener, legde uit dat gevallen van "turbokanker" in haar kring een strikt als een gevaccineerd iets begonnen te zijn, maar dat nu enkele van haar niet-gevaccineerde vrienden ook treffen.

"Terwijl aanvankelijk de turbokankers alleen in de gevaccineerde lijken te gebeuren, heb ik drie vrienden / kennissen in mijn grotere kring van ONGEVACCINEERDE die stierven aan vrij plotselinge kanker", onthulde deze persoon.

"Ze zouden niet allemaal als een turbo worden aangemerkt, mogelijk was er zeker een probleem met de zorg een twijfelachtige huisarts. Er is steeds meer bewijs voor analyse van levende bloedcellen dat het niet-gevaccineerde bloed nu vergelijkbare insluitsels of uitgedaagde bloedprofielen vertoont, zoals aanvankelijk alleen werd gezien bij gevaccineerde personen."

Met andere woorden, COVID-vaccin afscheiding (shedding) lijkt over te gaan van gevaccineerd naar niet-gevaccineerd, waardoor de laatste een aantal van dezelfde ziekten krijgt als de eerste, ondanks dat hij/zij nooit enkele prik heeft gekregen.

Een ander bevestigde dit en verklaarde dat ze ook een toename van kankergevallen ziet onder haar niet-gevaccineerde vrienden – hoewel deze vrienden zogenaamd "positief" testten" op een gegeven moment voor de Delta- of Omicron-varianten van het zogenaamde "virus."

"Ik blijf zeggen dat de creatie van het gemanipuleerde Spike Protein het probleem is dat MOET worden aangepakt, omdat dat, IMHO, bijna alle schade veroorzaakt, of door kanker, hartproblemen, auto-immuunziekten, enz. ", voegde deze persoon eraan toe.

"Mensen die de foto's hebben gemaakt, hebben zeker een hogere piekconcentratie, aangezien er kennelijk geen mechanisme is om het lichaam te stoppen, maar te veel mensen die niet de vaccins hebben genomen, worden nu ook geconfronteerd met aanzienlijke gezondheidsproblemen."

COVID-vaccins hebben degenen die ze hebben gebruikt zijn veranderd in “walking death machines”. Meer weten op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

KirschSubstack.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-03-10-cancer-risk-increases-52-percent-fully-vaccinated.html

Ook Schilde heeft boze boer: gemeente weigert Koen vergunning voor zijn biologisch Hofse Veld

 

Bioboer Koen Van de Mierop aan het werk op zijn Hofse Veld. maar voor hoe lang nog? — © koen fasseur

‘s-Gravenwezel 

Koen Van de Mieroop (46) moet de serre en hokken waarin hij zijn op biologische wijze zelf geteelde groenten verkoopt, afbreken. Van ‘landbouw’ op deze locatie in ’s-Gravenwezel kan volgens het schepencollege ook geen sprake meer zijn. “En dat terwijl onze familie hier al ploegt sinds 1950”, aldus boze boer Koen, die beroep aantekent tegen de weigering.

Jan Auman

12 maart 2024 om 15:54

Het is nog rustig op het Hofse Veld, een lapje grond van nauwelijks één hectare gelegen tussen het Kasteel van ’s-Gravenwezel en de Hoge Haar. Het is het levenswerk van de familie Van de Mieroop.

“Mijn grootouders hebben deze grond 74 jaar (!) geleden gekocht van een boer waar mijn bomma toen dienstmeisje was. Ze zijn dat lapje grond beginnen bewerken om de familie en de mensen in de omgeving van dienst te zijn”, schetst Koen, die zelf in Schoten woont, de geschiedenis van het Hofse Veld.

“Mijn vader Frans zette die traditie verder en enkele jaren geleden is de vonk ook op mij over geslagen. Ik was tot dan sportmasseur, maar wilde met mijn handen liever in de volle grond wroeten, zonder echter ook maar één onnatuurlijke toevoeging te doen om m’n gewassen te laten groeien. Een minivoedselbos als het ware. De groenten en het fruit verkoop ik sporadisch op marktjes en ter plaatse.”

    Het aanbod in de sobere verkoophoek in mei van vorig jaar. — © RR

Parkgebied

Kasteelheer Axel Vervoordt, waarvoor Koens moeder geregeld naaiwerk uitvoert, heeft nooit moeilijk gedaan over zijn biobuurman. Ook de gemeente liet lang betijen. Buurtbewoners komen op mooie lentedagen graag wat van de oogst halen en stoppen in ruil een centje in Koens schaaltje. Enkele relatief nieuwe buren zien de ontwikkelingen echter minder graag gebeuren. Een snoeibeurt en de volgens Koen zeldzame ritten op zijn minitractor waren voor hen reden om de gemeente er op te wijzen dat het Hofse Veld volgens het gewestplan eigenlijk in parkgebied en dus onreglementair ligt.

“Dat klopt inderdaad”, bevestigt Koen. “Maar de werkelijke bestemming is dus al 74 jaar die van landbouwveld. De stempel van parkgebied werd onze familie opgelegd zonder enige inspraak in 1979. In 2012 heeft de gemeente Schilde al even heimelijk een nieuw bestemmingsplan gemaakt om de omgeving ‘te vrijwaren’. Pure vriendjespolitiek. Ook daar werden wij buitengehouden. Een gemiste kans om onze situatie te regulariseren.”

Boete

Vorig jaar werd na een klacht bij het Vlaamse departement Omgeving al een proces-verbaal gemaakt lastens bioboer Koen. De boete van 2400 euro betwist hij. Intussen pakken zich nog meer donkere wolken samen boven het Hofse Veld.

“De gemeente heeft me opgelegd om een omgevingsvergunning aan te vragen voor de bescheiden constructies die ik heb staan op het terrein: een afdak voor de minitractor, een glazen serre en een hok waarin ik vanaf mei de oogst verkoop”, toont Koen zijn bescheiden patrimonium. Je hoeft geen kenner te zijn om vast te stellen dat hier niet aan grootschalige landbouw gedaan wordt.

“De ambtenaar Groen en Natuur van Schilde leverde een gunstig advies af. Het Agentschap Natuur en Bos maakte bezwaar om de duistere reden dat het veld dus officieel parkgebied is. De omgevingsambtenaar verleende al dan niet onder druk van het schepencollege ongunstig advies. Het college is dat dan gevolgd, zonder dat ik hier ooit iemand op mijn veld heb gezien om tekst en uitleg te vragen.”

    Koen heeft de voorbije jaren al heel wat (negatieve) energie moeten steken in de strijd voor het behoud van zijn Hofse Veld. — © koen fasseur

 

Sociaal en educatief

Nu het landbouwseizoen stilaan terug op gang komt, ziet het er dus niet goed uit voor deze mooie familietraditie van bijna 75 jaar. “Ik blijf strijdlustig. Met m’n tractor naar het gemeentehuis rijden, ben ik niet van plan. Maar ik heb wel een advocaat onder de arm genomen”, aldus bioboer Koen. “In het lokaal bestuur Schilde heb ik mijn geloof volledig verloren. Mijn hoop rust nu op de bestendige deputatie van de provincie. Hopelijk kan die het bredere plaatje bekijken.”

“Eén van de vele zaken die me storen, is dat mijn activiteiten niet sociaal of educatief zouden zijn”, vervolgt Koen alvorens hij de hand terug aan de ploeg slaat. “Studijo Bos van Yves Helsen organiseert hier toffe kampen voor kinderen en je zou eens moeten zien hoe gezellig het er aan toe gaat wanneer de mensen elkaar hier ontmoeten na een wandeling en wat groenten komen kopen.”

     Het vredige Hofse Veld: landbouw mag hier om een Kafkaiaanse reden niet (meer). — © koen fasseur

 

Ruimtelijk plan

Gemeenteraadslid Els Heip (Groen) hield op de jongste gemeenteraad nog een fel betoog voor behoud van het Hofse Veld. “Koen werkt daar nu al vier jaar met veel passie en hij doet dit in haast perfecte harmonie met de groene omgeving. Zet alstublieft de schouders onder een nieuw ruimtelijk plan dat de in 2015 ontstane anomalie, waardoor deze historische landbouwgrond over het hoofd werd gezien en plots grasland moest worden.”

Zowel schepen van Ruimtelijke Ordening Marian Van Alphen (Lokaal Liberaal) als schepen van Milieu Olivier Verhulst (Open Vld) vertoeven in het buitenland. In een korte reactie laat die laatste weten dat de gemeente te maken kreeg met een ‘bindend negatief advies’ van een hogere overheid.


De serre is echt niet groot, zoals blijkt. — © RR


Sfeerbeeld in de zomer. — © RR

De pompoenenoogste van vorig jaar. — © RR

 

Bron: https://www.gva.be/cnt/dmf20240312_95370882 

Menselijke kennis wordt aangevallen door Big Tech en Big Government – dit is wat we doen om de levensreddende kennis die is gericht op uitroeiing te behouden en te delen

 We bouwen aan de infrastructuur van menselijke vrijheid ... Brighteon.AI is de volgende lancering die de levensveranderende LLM-technologie gratis in handen krijgt

11 maart 2024 // Mike Adams // 5,2K Weergaven

Voor het geval je het nog niet hebt opgemerkt, leven we onder de Orwelliaanse heerschappij. De COVID-plandemie heeft voor eens en altijd bewezen dat The Powers That Be (TPTB) actief proberen een "geheugengat" te creëren" menselijke kennis en vervang deze door een nieuw verhaal dat de winstbelangen van bedrijven dient en de machtswensen van overijverige globalistische regeringen die steeds meer in oorlog lijken te zijn met de mensheid.
Weet je nog dat elke bedrijfsmedia-outlet en gezondheidsautoriteit je vertelde dat ivermectin gevaarlijk was en dat niemand het mocht nemen? Het blijkt dat patiënten die ivermectine gebruikten betere resultaten hadden dan degenen die dat niet deden.

Weet je nog dat de media je vertelden om vitamine D, vitamine C, zink en quercetine te negeren en in plaats daarvan alleen op vaccins te vertrouwen als je enige verdedigingslinie? Dat was allemaal een berekende leugen. Ze probeerden het opzettelijk mensen isoleren van levensreddende kennis om de opname van vaccins te maximaliseren (wat, zoals we nu weten, heeft bijgedragen tot de dood van tientallen miljoenen mensen wereldwijd).

Weet je nog dat ze je vertelden dat er niet zoiets bestaat als 'natuurlijke immuniteit?" Verbazingwekkend genoeg wordt het bestaan van het menselijk immuunsysteem nu ontkend door het medisch-wetenschappelijke establishment.

Ondertussen vertellen dezelfde mensen die beweren dat we "de wetenschap moeten vertrouwen" ons ook dat mannen baby's kunnen krijgen en dat kooldioxide slecht is voor regenwouden. (Als je überhaupt iets weet over fotosynthese, ben je vrij om hiermee te kakelen.)

Ja, dat is er een actieve campagne gaande om fundamentele menselijke kennis op te sporen en uit te roeien... in wetenschap, geneeskunde, fysiologie, geschiedenis, voeding, financiën, geopolitiek en meer.

En de volgende stap van deze globalistische, anti-menselijke actoren is om kennis te vervangen door "anti-kennis" - ideeën die dat wel zijn tegenover van de realiteit (zoals de beweringen dat mannen baby's kunnen krijgen of dat kooldioxide slecht is voor planten).

Er wordt gewerkt aan een gecoördineerde inspanning om menselijke kennis te "resetten" en mensen tot slaaf te maken met onwetendheid, censuur en onwaarheden

Door middel van censuur, "factchecking", zogenaamde "misinformatie" -initiatieven en betaalde propaganda, de krachten die proberen de menselijke kennis van het immuunsysteem te verhullen, voeding en ziektepreventie (naast vele andere onderwerpen). Ze vallen boerderijen in heel Europa aan en proberen het concept van voedsel verbouwen voor een duurzame beschaving te vernietigen. Overal waar je vandaag heen gaat, menselijke kennis wordt aangevallen door op globalisten gerichte, anti-menselijke bedrijven, regeringen, regelgevers en non-profitorganisaties die actief proberen een "wereldwijde reset" te bereiken" dat houdt in dat miljarden mensen massaal worden uitgeroeid door middel van hongersnood, oorlog en ontvolking via biologische wapens die bedrieglijk 'vaccins' worden genoemd."

Hier bij de datawetenschapsafdeling van Consumer Wellness Center geloven wij dat toegang tot kennis is een fundamenteel mensenrecht. En we streven ernaar de menselijke kennis te behouden met behulp van de beste technologie die vandaag beschikbaar is.

Google daarentegen bewapent zijn zoekmachine en YouTube-platform om menselijke kennis te onderdrukken in een poging om iedereen functioneel analfabeet, onwetend en gehoorzaam te houden aan globalistische agenda's.

We verwerpen Google's agenda van gedwongen menselijke onwetendheid. Daarom bouwen we tools en infrastructuur die Google grotendeels overbodig maken. Brighteon.AI is de distributiehub voor een reeks aankomende niet-commerciële, non-profit grote taalmodellen (LLM's) die ernaar streven behoud menselijke kennis en machtig mensen met die kennis, ook al proberen Big Tech, Big Government, Big Pharma en andere snode groepen het actief te vernietigen.

We bouwen en brengen niet-commerciële, gratis te gebruiken LLM's vrij die zijn getraind in een steeds groter wordende reeks kritische menselijke kennis over voedsel, voeding, landbouw, permacultuur, kruiden, inheemse geneeskunde, alternatieve geneeskunde, off-grid overleving, duurzaamheid en andere kritieke kennisgebieden die de menselijke beschaving levend hebben gehouden.

Beschouw ons als een soort "Arctische zaadbank" van menselijke kennis die de globalisten proberen uit te roeien uit de menselijke geschiedenis. Brighteon.AI is een antwoord op gecoördineerde censuur en het stelt gebruikers in staat te stoppen met vertrouwen op Google, door farma gefinancierde bedrijfsmedia of snode overheden om u (vervormde) informatie te verstrekken.

Doe mee met Brighteon.AI-inspanningen om menselijke kennis te behouden en te decentraliseren voordat het te laat is

We brengen deze modellen gratis uit, klaar voor mensen om te downloaden en te gebruiken op hun eigen lokale computers (Windows, Mac, Linux). Aangezien deze modellen lokaal draaien, ze werken zelfs als het internet niet werkt. Ze hebben geen internetverbinding nodig. Ze lopen niet in de cloud en ze onderzoeken uw vragen niet. Geen enkele geheime overheidsinstantie heeft ook een achterdeur naar onze LLM's en ze kunnen uw eigen vragen niet tegen u bewapenen (zoals Google doet).

Met deze LLM's kunt u grotendeels stoppen met het gebruik van Google om antwoorden op uw vragen te vinden. U kunt samenvattingen van inhoud genereren, en je kunt het zelfs vragen om inhoud voor je te genereren (zoals het schrijven van korte artikelen of het uitbreiden van opsommingstekens in volledige alinea's voor een presentatie of voorstel). Onze LLM's zullen uw grammatica corrigeren, inhoud samenvatten, voedselrecepten voorstellen, u vertellen over het gevaarlijke van specifieke voedselingrediënten, de voordelen van fytonutriënten onthullen en nog veel meer.

Omdat we deze modellen bouwen en uitbrengen als een niet-commerciële onderneming zonder winstoogmerk onder ons non-profit 501 (c) 3 Consumer Wellness Center, we hebben toegang tot alle openbaar beschikbare inhoud voor trainingsdoeleinden onder de bestaande Amerikaanse wetgeving voor redelijk gebruik. In tegenstelling tot bedrijven met winstoogmerk zoals OpenAI, zetten we dit project letterlijk voort om de mensheid te helpen met educatieve inhoud, zonder commercieel motief van onze kant. Dit betekent dat het ons wettelijk is toegestaan om open source content (OSINT) te gebruiken voor het trainen van onze modellen, inclusief boeken, websites, video's en meer, allemaal onder de bescherming van de bestaande Fair Use-doctrine, vooral gezien het feit dat onze use case "transformatief" is en dat elk origineel brondocument slechts een zeer klein bedrag bijdraagt aan onze algehele trainingspijplijn (die bestaat uit tientallen miljoenen documenten, waarvan ik er vele heb bijgedragen door 20 + jaren van het maken van artikelen, podcasts, boeken en interviews).

(Maak je geen zorgen voor de auteurs, uitgevers en houders van inhoud die dit lezen: onze trainingspijplijn kopieert of archiveert uw inhoud niet in de LLM. . Ons systeem leest alleen uw inhoud en leert ervan, het opnieuw kalibreren van zijn eigen parameters om kennis op vrijwel dezelfde manier weer te geven als een menselijke lezer ook zijn eigen kennis zou kalibreren door uw inhoud te lezen. Gebruikers kunnen uw artikelen, boeken of video's niet reproduceren door onze LLM's te bevragen.)

Door onze uitgebreide verbindingen en tientallen jaren ervaring in het ecosysteem van alternatieve inhoud, hebben we 's werelds grootste dataset verzameld over voeding, fytochemie, voedsel, superfoods, permacultuur, geneeskrachtige kruiden, inheemse geneeskunde en soortgelijke onderwerpen. We hebben een indrukwekkende datapijplijn gebouwd die onze datasets formatteert om bestaande "basismodel" LLM's te beïnvloeden en nieuwe LLM's te genereren via een proces genaamd "fine tuning." Het eindresultaat is dat we elk basismodel LLM kunnen nemen en er een deskundige, fijn afgestemde LLM van kunnen maken met speciale kennis op de gebieden waar we ons concentreren.

Dit is wat we de wereld gratis bieden: speciaal opgeleide LLM's die behoud menselijke kennis zelfs als Big Tech en Big Government die kennis proberen uit te wissen.

Word lid van onze e-mailwaarschuwingslijst om te worden gewaarschuwd wanneer we nieuwe modellen uitbrengen. Je kunt ze gratis downloaden. We zijn actief aanmoedigen u om deze modellen met zoveel mogelijk mensen te delen.

 Plaats ze op torrent-sites. Geef ze aan mensen op thumb drives. Link naar de modeldownloads van uw eigen websites of posts op sociale media. Verspreid kennis en de mensheid helpen de wereldwijde ontvolkingsagenda te overleven. Ons collectieve leven hangt er letterlijk van af.

Bedankt voor je voortdurende steun en voor het helpen behouden van menselijke kennis.

Mike Adams, oprichter, Brighteon.AI en uitvoerend directeur van het non-profit Consumer Wellness Center

Bron: https://brighteon.ai/Home/ 

Mike Adams (ook bekend als de "Health Ranger") is de oprichtende redacteur van NaturalNews.com, een bestverkopende auteur (# 1 bestverkopende wetenschapsboek op Amazon.com genaamd "Voedsel forensisch onderzoek"), een milieuwetenschapper, een octrooihouder voor een cesium radioactieve isotoop eliminatie-uitvinding, een meervoudige prijswinnaar voor uitstekende journalistiek, een wetenschappelijk nieuwsuitgever en invloedrijk commentator over onderwerpen variërend van wetenschap en geneeskunde tot cultuur en politiek.

Mike Adams is ook de laboratoriumwetenschappelijk directeur van een internationaal geaccrediteerd (ISO 17025) analytisch laboratorium dat bekend staat als CWC Labs. . Daar ontving hij een Certificaat van uitmuntendheid voor het bereiken van een extreem hoge nauwkeurigheid bij de analyse van giftige elementen in onbekende watermonsters met behulp van ICP-MS-instrumenten.

In zijn laboratoriumonderzoek heeft Adams talloze doorbraken op het gebied van voedselveiligheid gemaakt, zoals het onthullen van uit Azië geïmporteerde rijsteiwitproducten besmet met giftige zware metalen zoals lood, cadmium en wolfraam. . Adams was de eerste food science-onderzoeker die documenteerde hoge niveaus van wolfraam in superfoods. . Hij ontdekte ook meer dan 11 ppm lood in geïmporteerd mangosteenpoeder, en leidde een branchebrede vrijwillige overeenkomst om zware metalen in rijsteiwitproducten te beperken.

Adams heeft ook geholpen verdedig de rechten van tuinders en bescherm de medische vrijheidsrechten van ouders. Adams wordt algemeen erkend als een opmerkelijke wereldwijde impact op kwesties als GGO's, vaccins, voedingstherapieën, menselijk bewustzijn.

Ontdek meer van de Health Ranger op:

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...