zaterdag 1 juli 2023

Chemtrails zijn geen theorie, ze zijn een samenzweringsfeit

 mei 25, 2023  9045   42 

 

In 2014 beschreef een klokkenluider hoe ze ontdekte dat de Amerikaanse luchtmacht betrokken was bij chemtrailoperaties. “Geo-engineering komt voor, het komt voor, en het is niet nieuw. En uw belastinggeld financiert dit … Ik weet 100% zeker dat de Amerikaanse luchtmacht erbij betrokken is,” zei ze.

Snel vooruit naar 2022 en Bill Gates geeft openlijk toe SCoPEx’s chemtrail experimenten te financieren om “een wereldwijd afkoelingseffect te creëren”. Gates is een rekwisiet in een wereldwijde desinformatiecampagne, aldus GeoEngineering Watch. De experimenten zelf zijn niets meer dan een georkestreerde afleiding van de lopende wereldwijde klimaattechnische operaties die al ongeveer 74 jaar worden uitgevoerd – meer dan een decennium langer dan Bill Gates heeft geleefd, schrijft Rhoda Wilson.

Lees het volgende en, als u dat nog niet deed, zult u zich realiseren dat chemtrails een samenzwering zijn die desinformatiecampagnes al tientallen jaren proberen te verdoezelen.

Kristen Meghan, voormalig US Air Force (“USAF”) industrieel hygiënist en milieuspecialist, gaf een presentatie over wat zij had ontdekt over chemtrails op het eerste jaarlijkse Save Long Island Forum dat werd gehouden op 17-19 januari 2014 in Hauppauge, NY.

Meghan sprak uit het hart van haar persoonlijke ervaring met haar carrière tijdens haar diensttijd op de luchtmachtbasis Warner Robbins en toen ze ontdekte dat er enorme ladingen giftige chemicaliën (aluminium, barium, strontium), oxiden en sulfaten in de lucht werden gebruikt en dat organische levensvormen werden blootgesteld aan deze kankerverwekkende stoffen.

Toen ze voor de luchtmacht werkte, “in een poging om de [chemtrail] ‘samenzweringstheorie’, zoals ik dacht, te ontkrachten – ik heb het niet ontkracht, het heeft letterlijk mijn leven veranderd,” zei Meghan.

Een van haar taken was het goedkeuren van materiaal voor gebruik door de USAF. Op een dag doorliep ze het computersysteem dat de USAF gebruikt om het gebruik van gevaarlijke materialen goed te keuren en vond ze buitengewoon grote hoeveelheden aluminium, barium en strontium in de vorm van oxiden en sulfaten. Ze vroeg: Waarvoor worden deze gebruikt? Ze kreeg geen antwoord en weigerde ze goed te keuren.

Haar werd gevraagd waarom ze de chemicaliën niet goedkeurde voor gebruik en ze werd onder druk gezet. Maar ze hield voet bij stuk en stelde in plaats daarvan verdere vragen. “Op dat moment … begon de demonisering [van mij],” zei ze. Ze werd overgeplaatst naar de luchtmachtbasis Warner Robbins en daar vond ze dezelfde grote hoeveelheden van dezelfde chemicaliën. Ze begon een onderzoek. Ze voerde tests uit op lucht- en bodemmonsters en vond hoge niveaus van deze chemicaliën in de monsters.

 

Toen ze opnieuw vragen begon te stellen, werd ze bedreigd met een psychologische evaluatie. “Toen ik dat hoorde, wist ik het. Het bevestigde alles wat ik ooit had gedacht,” zei Meghan.

“Mensen zeggen: ‘Als dit waar is, dat we de mensen bespuiten, waar zijn dan piloten [die zich uitspreken]?’

“Ik weet niet of je oplet, maar kijk naar [Edward] Snowden. Kijk naar [Chelsea] Manning. Mensen komen niet naar voren omdat deze zogenaamde klokkenluiderswet bescherming die je hebt, niet wordt gehandhaafd, ze worden niet ondersteund en ze bestaan echt niet.

“Geo-engineering komt voor, het komt voor, en het is niet nieuw. En uw belastinggeld financiert dit … Ik weet voor 100% zeker dat de Amerikaanse luchtmacht hierbij betrokken was.”

                      Video Link: https://youtu.be/4oF2pxefB9I

Als bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u hem HIER op Rumble of HIER op Odysee bekijken. Volg deze LINK om de presentaties van andere sprekers op het jaarlijkse Save Long Island Forum 2014 te bekijken. Zie meer van Kristen Meghan op haar website HIER.

Het is belangrijk te beseffen dat klimaat en weer niet hetzelfde zijn. Het weer is lokaal, terwijl het klimaat wereldwijd is. Geo-engineering heeft tot doel het klimaat wereldwijd te veranderen, terwijl weermodificatie tot doel heeft het weer lokaal te veranderen.

Geo-engineering omvat de beheersing van zonnestraling door de injectie van aërosolen in de stratosfeer, en het afvangen en opslaan van koolstof. De belangrijkste vorm van weermodificatie is cloud seeding, maar andere benaderingen om het weer te beïnvloeden omvatten het gebruik van ultrakorte lasers, satellietsystemen, elektrische ladingen en geluidsgolven.

Om de zon tegen te houden, zijn Stratospheric Aerosol Geoengineering (“SAG”) en Solar Radiation Management (“SRM”) programma’s voor geo-engineering gericht op het verzadigen van de stratosfeer met reflecterende aërosolen door het gebruik van aangepaste straalvliegtuigen. Dit zijn voorbeelden van wat vaak chemische sporen of “chemtrails” worden genoemd.

 

Voor degenen die denken dat chemtrails fictie zijn, is er een overvloed aan “officiële” bronnen op het internet te vinden die het tegendeel beweren. In een artikel van Forbes uit 2022 stond bijvoorbeeld dat Bill Gates een voorstander was van zon-geo-engineering op ne-energie en een experiment van de Harvard Universiteit, SCoPEx genaamd, had gesteund om het effect te onderzoeken van het sproeien van deeltjes in de stratosfeer om “een wereldwijd koeleffect te creëren”. In reactie hierop hebben velen opgeroepen om te stoppen met zon-geo-engineering en zijn zij een petitie begonnen die tot nu toe meer dan 2.400 handtekeningen heeft opgeleverd.

Volgens GeoEngineering Watch is Gates niets meer dan een rekwisiet in de uitgebreide desinformatiecampagne van de machtsstructuur over de klimaattechniek. Hoewel Gates misschien bijdraagt aan SCoPEx, is het experiment zelf niets meer dan een georkestreerde afleiding van de lopende wereldwijde klimaatengineeringoperaties die al ongeveer 74 jaar worden uitgevoerd – meer dan een decennium langer dan Bill Gates zelfs heeft geleefd.

In oktober 2014, aldus GeoEngineering Watch, werden SAG- en SRM-programma’s aangehaald in ongeveer 150 patenten en documenten; openlijk besproken in hoorzittingen van het Amerikaanse Congres over weermodificatie; en geschetst door talrijke wetenschappelijke instanties, waaronder The Royal Society, de Verenigde Naties en de Royal Meteorological Society.

Hieronder geven we nog twee voorbeelden van “officiële” bronnen die aantonen dat chemtrails een feit zijn en geen fictie. Wij hebben geen gemakkelijke manier om te bepalen of deze specifieke voorbeelden al dan niet zijn opgenomen in de bronnen waarnaar GeoEngineering Watch verwijst.

In de video hierboven heeft Meghan het over David Keith, een Harvard-professor en hoofd van SCoPEx. Keith publiceerde in 2013 het boek ‘A Case for Climate Engineering’. Daarin betoogde hij dat klimaatengineering moet worden overwogen om “het tempo van de opwarming van de aarde te vertragen door reflecterende deeltjes in de bovenste atmosfeer te injecteren.”

 

Hoewel, zoals GeoEngineering Watch vaststelt, Keith een hoofdrolspeler is in de “Carnegie Science” geoengineering deception effort, heeft Keith “meer gedaan voor de waarheidsbeweging van [geo-engineering] dan wat dan ook,” aldus Meghan.

Een ander voorbeeld van geo-engineering dat in officiële bronnen wordt toegegeven, is dat vijf jaar voordat Meghan haar presentatie gaf, chemtrails openlijk werden besproken tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse House Science and Technology Committee.

In november 2009 uitte vertegenwoordiger Adrian Smith een breed scala aan zorgen over het concept van geo-engineering – de opzettelijke grootschalige wijziging van het klimaat op aarde. Rep. Smith uitte zijn bezorgdheid over de gevolgen van deze theorieën voor de veehouderij.

In het panel van “deskundigen” zat Dr. Ken Caldeira, een andere hoofdrolspeler in het “Carnegie Science” geo-engineering bedrog.

Caldeira zei: “We weten niet hoe goed deze methoden zullen werken, deze zonnestralingsmethoden zullen werken, bij het beïnvloeden van regionale klimaten.”

                 Video Link: https://youtu.be/hWSZpDPQMLw

Rep. Adrian Smith: Smith zet vraagtekens bij het veranderen van het klimaat op aarde door “geo-engineering “, 10 november 2009 (6 min.)

Verder lezen uit The Exposé:

·         What Governments Know, The Adam and Eve Story and Climate Change – We Need to Talk About the Causes of Climate Change, 16 September 2021

·         UK Government Does Not Deny Chemtrails Exist, 15 May 2022

·         Spanish Government Ordered Military to Spray Lethal Chemtrails on Its Citizens as Part of Secret UN Program, 7 July 2022

·         Changing Climate, Geoengineering and Weather Modification, 16 November 2022

·         Mexico bans solar geoengineering due to potential dangers to communities and the environment, 17 February 2023

·         UK researchers experiment with a solar geoengineering system called SATAN, 3 March 2023

·         California: Legal challenge to stop Geoengineering launched, 26 April 2023


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/chemtrails-zijn-geen-theorie-ze-zijn-een-samenzweringsfeit/

‘Covidianen’ hoeven niet te solliciteren – Startup voor donatie van veilig bloed en miljonairs op zoek naar Pureblood piloten tonen aan dat de rollen omgedraaid zijn tegen de vaccinmandaatkudde

januari 20, 2023   12704   102  


Covidian, via Urban Dictionary: Iemand die COVID-19 preventie of matiging heeft verheven tot het punt van een religieuze overtuiging, alsof ze een zeloot zijn geworden en anderen beoordelen en beschamen om hun “mindere” maatregelen. Een COVIDIAN doet alles met COVID-19 preventie in gedachten, vooral voor anderen.

Vroeger werden landen vooral verdeeld door de politiek, waar in cultuuroorlogen de ene ideologische partij het ene standpunt steunde en de andere het tegenovergestelde. Politiek gezien is het zover gekomen dat de verschillende politieke partijen het over weinig of niets meer eens kunnen worden, schrijft Susan Duclos.

Hoewel dat niet is veranderd en de politiek nog meer verdeeld en venijnig is geworden, is er iets anders dat verdeeldheid veroorzaakt, en voor het grootste deel ook gescheiden is door ideologie afhankelijk van de politiek.

Vaccins.

Toen de Covid-lockdowns begonnen te eindigen, werd de strijd van maskers dragen en sociale distantie net zo tegenstrijdig als de politiek is, en opnieuw kwam je standpunt over het algemeen overeen met je politiek. Liberalen waren voorstander van maskers en vaccinverplichtingen, terwijl conservatieven voorstander waren van keuzevrijheid met betrekking tot maskers en vaccinaties.

Dit verdeelde families, waarbij gevaccineerde familieleden de ongevaccineerden, de zogeheten “Purebloods”, gingen behandelen alsof het melaatsen waren. Zij ontzegden de Purebloods de toegang tot familiebijeenkomsten, terwijl de media en liberalen voorstelden dat ongevaccineerden niet naar sportscholen, eetgelegenheden, films of uitgaansgelegenheden mochten gaan.

SPOEL vooruit naar 2023 en de rollen zijn omgedraaid.

Met de constante stroom van publieke instortingen van atleten, tv-persoonlijkheden, en een ongekende hoeveelheid plotselinge sterfgevallen bij jongeren en sporters, sinds de uitrol van de Covid-vaccins en voortdurende boosters, zijn het nu de purebloods die huiverig zijn om in de aanwezigheid van gevaccineerden te verkeren, aangezien de gevaccineerden nu de meerderheid van de Covid-infecties uitmaken.

 

Toegegeven, conservatieven stellen niet voor om de gevaccineerden maatschappelijk te mijden tot het punt dat zij niet meer uit eten, drinken, naar de film gaan of naar de sportschool kunnen gaan, maar de verdeeldheid is er nog steeds en die zien we terug in het nieuws.

GEZOCHT: PUREBLOODS

In de video hieronder vertelt voormalig Jetstar piloot Alan Dana ons dat Josh Yoder, het hoofd van de U.S. Freedom Flyers, een anti-vaccinmandaat groep van piloten, vragen ontvangt van elites die geïnteresseerd zijn in het inhuren van ongevaccineerde piloten om hun zakenreizen te vliegen.

                          Video Link: https://youtu.be/xgX04c1OtVc

In een apart maar verwant stukje nieuws heeft Steve Kirsch, oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org), wellicht de reden waarom de rijke elite op zoek is naar ongevaccineerde piloten en bemanningen.

Na de invoering van het vaccin heeft de FAA in het geheim de EKG-parameters (Electrocardiogram) voor piloten verruimd, zodat ze geen vliegverbod zouden krijgen. Het lijkt erop dat het vaccin minstens 50 miljoen Amerikanen hartschade heeft bezorgd.

De heer Kirsch begint met het bedanken van dezelfde man die in de video hierboven wordt genoemd, en zegt: “Ik werd over dit verhaal getipt door Josh Yoder van US Freedom Flyers.”

In de versie van oktober 2022 van de FAA Guide for Aviation Medical Examiners heeft de FAA stilletjes de EKG-parameters verruimd tot buiten het normale bereik (van een PR-maximum van .2 tot onbeperkt). En ze hebben het bereik niet een beetje vergroot. Ze hebben het enorm verruimd. Dit gebeurde na de uitrol van het vaccin.

Dit is buitengewoon. Ze deden het in de hoop dat niemand het zou merken. Het werkte een tijdje. Niemand merkte het.

Maar je kunt deze dingen niet lang verbergen.

Dit is een stilzwijgende erkenning van de Amerikaanse regering dat het COVID-vaccin het hart van onze piloten heeft beschadigd. Niet slechts een paar piloten. Veel piloten en veel schade.

De hartschade is natuurlijk niet beperkt tot piloten.

Lees het hele stuk, hij heeft de grafieken, en de gegevens die zijn beweringen ondersteunen.

 


Het zijn niet alleen de rijken die purebloods willen voor hun piloten en bemanning, maar we merken op dat er een multi-nationale inspanning is om ongevaccineerde bloedbanken te creëren voor degenen die transfusies of bloed nodig hebben voor welk doel dan ook en geen gevaccineerd bloed willen.

Het heet Safe Blood Donation en er zijn al websites voor meer dan een dozijn landen. Safe Blood Donation is gevestigd in Zürich en opgericht door Georg Della Pietra.

Volgens hun “learn more” sectie is de groep opgericht voor mensen die niet alleen niet gevaccineerd zijn en dat ook niet van plan zijn, maar die ook niet behandeld willen worden met gevaccineerd bloed.

Een groot aantal mensen heeft er bewust voor gekozen zich überhaupt niet te laten vaccineren tegen Sars-Cov-2 en zal ook de komende op mRNA gebaseerde vaccins weigeren – om welke reden dan ook. Zij hebben ook bedenkingen bij een bloedtransfusie van gevaccineerde mensen. Of het nu gaat om een noodgeval, een geplande operatie of omdat je om andere medische redenen regelmatig transfusies nodig hebt.

Dit is waar de SAFE BLOOD Donation als bemiddelaar om de hoek komt kijken. Wij zorgen ervoor dat onze leden ongevaccineerd bloed, vers of geconserveerd, kunnen krijgen als zij dat nodig hebben. In ruil daarvoor stellen zij zich beschikbaar als bloeddonor. Iedereen kan lid worden, gevaccineerd of niet – maar alleen wie niet gevaccineerd is, kan doneren.

Het opzetten van de nodige infrastructuur is zeer tijdrovend en we werken er op volle toeren aan. Wij zijn al vertegenwoordigd in 18 West-Europese landen, in de VS, Canada, Australië, Azië en verschillende Afrikaanse landen.

Wij hebben nu leden in meer dan 80 staten wereldwijd, waarvan 41 alleen al in de VS. Directe contactpersonen voor de afzonderlijke landen vindt u onder over ons.

Linkse mensen zijn not amused, en zien niet hoe volledig zelf-onbewust ze werkelijk zijn. De liberale website VICE bericht over Safe Blood Donation en beweert dat het een “antivax-website voor antivaccin-activisten” is.

 

Ze hebben het mis. Niet iedereen die de Covid-prikken weigert, is anti-vaccin maar eerder een anti-vaccinmandaat en/of iemand die geen proefkonijn wil zijn voor een experimenteel serum dat niet getest is op de effecten op lange termijn. Men kan een vaccin dat pas een paar jaar bestaat, niet testen op effecten die over tien jaar kunnen optreden. Dat is onmogelijk.


HOOFDLIJN

Ongevaccineerde mensen hadden nooit als melaatsen behandeld mogen worden, vooral niet door de “mijn lichaam, mijn keuze” aanhangers. Ze mochten niet deelnemen aan alledaagse activiteiten, bedrijven ontsloegen purebloods omdat ze weigerden te voldoen aan ongrondwettelijke mandaten, en werden door tirannieke staatsleiders behandeld als tweederangs burgers.

Nu zijn het de ongevaccineerden – de purebloods die huiverig zijn om met de “covidianen” om te gaan, omdat degenen die geprikt en geboosterd zijn nu de meerderheid zijn van degenen die Covid krijgen en eraan sterven.

Karma.

Video Link: https://www.frontnieuws.com/covidianen-hoeven-niet-te-solliciteren-startup-voor-donatie-van-veilig-bloed-en-miljonairs-op-zoek-naar-pureblood-piloten-tonen-aan-dat-de-rollen-omgedraaid-zijn-tegen-de-vaccinmandaatkudde/


Video Link: https://www.frontnieuws.com/covidianen-hoeven-niet-te-solliciteren-startup-voor-donatie-van-veilig-bloed-en-miljonairs-op-zoek-naar-pureblood-piloten-tonen-aan-dat-de-rollen-omgedraaid-zijn-tegen-de-vaccinmandaatkudde/  

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/covidianen-hoeven-niet-te-solliciteren-startup-voor-donatie-van-veilig-bloed-en-miljonairs-op-zoek-naar-pureblood-piloten-tonen-aan-dat-de-rollen-omgedraaid-zijn-tegen-de-vaccinmandaatkudde/ 

“Mannen jagers en vrouwen babysitters in de prehistorie? Onzin”

 

Mannen als jagers, en vrouwen aan de haard? "Prehistorisch is daar niets van aan", zegt prof. Veerle Rots. © Getty Images / Michel Houet

“Mannen jagers en vrouwen babysitters in de prehistorie? Onzin”

Mannen zijn jagers en vrouwen zorgen voor de kinderen, want zo was het in de prehistorie al. Toch? Niets van. “Er is geen enkele aanwijzing dat mannen en vrouwen een andere rol hadden, integendeel”, zegt archeologe Veerle Rots (ULiège). “We misbruiken de prehistorie om bepaalde meningen over mannen en vrouwen goed te praten.”

Brecht Herman 01-07-23, 16:00

 

Wereldwijd leven er nog vele groepen jager-verzamelaars. Geen prehistorische volkeren, maar wel mensen die zich nog op een gelijkaardige manier organiseren, door onder meer op jacht te gaan. Van !Kung San in Afrika, over de Missinippi Cree in Amerika, tot de Maniq in Thailand. Uit nieuw Amerikaans onderzoek blijkt nu dat in 50 van die 63 bestudeerde groepen vrouwen jagen. Iets vaker dan mannen jagen ze in groep of vergezeld van honden. Ook het materiaal durft al eens te verschillen: zo zweren Agta-mannen (een Filipijns volk, red.) bij pijl en boog, terwijl hun vrouwen eerder messen gebruiken. Kleine nuances, geen grote verschillen. Er bestaat niet zoiets als een jagende man en een zorgende vrouw.

Het verbaast archeologe Veerle Rots bitter weinig. Zij is professor aan de Universiteit van Luik en leidt daar het onderzoekscentrum TraceoLab. “Het is in vroegere tijden niet anders geweest”, zegt ze. “Schoolboeken staan misschien vol van tekeningen van jagende mannen en babysittende vrouwen, maar er is geen enkele aanwijzing dat de rollen in de prehistorie zo verdeeld waren. Integendeel, zelfs.”

Terwijl we lange tijd geen echt idee hadden over wie zich op de jacht focuste, duiken er de jongste jaren steeds meer bewijzen op dat vrouwen een minstens even actieve rol als mannen hadden. Door verbeterde technieken kan er nu veel correcter worden ingeschat of de lichaamsresten die naast wapentuig worden opgegraven van een man, dan wel een vrouw zijn.


Het beeld dat wellicht niet in uw schoolboeken stond, maar dus wel klopt: dat van een jagende vrouw. © Matthew Verdolivo/UC Davis IET Academic Technology Service                

Wanneer in 2017 in Zweden een heleboel wapens en bijhorende uitrusting van hooggeplaatste vikings wordt opgegraven, gaat men er al gauw van uit dat het eigendom was van mannen. Tot genetisch onderzoek het tegenovergestelde concludeert, en er wat later nog eens vier graven vol wapens gevonden worden - ook van vrouwen, wellicht Scythen. Hetzelfde in Peru in 2020. Een negenduizend jaar oud graf vol jagersspullen zoals stenen projectielen wordt ontdekt. Daarnaast, tot de verbazing van de archeologen, restanten van een vrouw. Er volgt diepgravend onderzoek naar een reeks andere vondsten. Conclusie: de helft van alle jagers in de Amerikaanse prehistorie was een vrouw. Onderzoekers moeten hun gedachtegoed bijstellen, want tot dan wordt er clichématig vanuit gegaan dat wapens bij mannen horen.

“Die veronderstelling is historisch gegroeid, terwijl er eigenlijk nooit een aanwijzing voor geweest is. In de prehistorie was er geen verdeling van de activiteiten op basis van gender”, vertelt professor Veerle Rots. “Leeftijd speelde wel een rol: kinderen hadden een andere taak dan gezonde volwassenen, die ook een andere taak hadden dan ouderen die bijvoorbeeld een minder goed zicht hadden. Maar wie de werktuigen of wapens maakte en ze nadien gebruikte: dat konden zowel mannen als vrouwen zijn. Jagen gebeurde trouwens vooral meestal in groep.”

Professor Rots vindt het als expert ter zake vervelend dat de prehistorie vaak als vergoelijking van het heden wordt ingezet. “De prehistorie wordt niet gebruikt maar misbruikt om de positie van mannen en vrouwen in onze moderne maatschappij te verklaren. Hoe vaak lees je niet dat mannen in relaties nu eenmaal jagers zijn, omdat ze van nature een jachtinstinct hebben? Dat houdt geen steek. De stereotiepe rolverdeling van jagende, werkende mannen en zorgende, thuisblijvende vrouwen is doorheen de geschiedenis gegroeid, misschien eerder vanuit economische motieven. Maar het heeft niets met de prehistorie te maken. Misbruik die periode dan ook niet om sommige moderne opvattingen of gedragingen goed te praten.”

Bij opgravingen in Peru in 2020 wordt een 9.000 jaar oud graf gevonden, met daarin een vrouw én wapens. © AFP

 Bron : https://www.hln.be/wetenschap/mannen-jagers-en-vrouwen-babysitters-in-de-prehistorie-onzin~ad94fcf4/?cb=6e00c769b9abcb9398e81a701afb04a5&cb=1329797606e204977b655b2b628e1dc1&auth_rd=1&auth_rd=1

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...