zaterdag 5 februari 2022

Hoe microbloedstolsels te VERMINDEREN en het spike-eiwit te blokkeren door de KWALITEIT van uw bloed te beschermen?

 Hoe microbloedstolsels te VERMINDEREN en het spike-eiwit te blokkeren door de KWALITEIT van uw bloed te beschermen?




Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weergeven

 

18KKEER BEKEKEN


 

(Natural NewsArtsen en onderzoekers bevestigen nu dat bijna alle negatieve bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van covid-vaccins het gevolg zijn van bloedstolsels . Veel van die stolsels zijn erg klein en kunnen niet gemakkelijk worden opgespoord met standaard medische beeldvormingsapparatuur. Deze stolsels, "microbloedstolsels" genoemd, kunnen de bloedtoevoer naar kleine delen van de hersenen, organen en weefsels door het hele lichaam afsnijden.

De resulterende afsterving van lokale cellen kan in het lichaam worden uitgedrukt als een tintelend gevoel, gevoelloosheid, verlies van zintuiglijke scherpte, orgaanfalen, verlies van cognitieve functies en zelfs opmerkelijke persoonlijkheidsveranderingen als mensen een hogere hersenfunctie verliezen.

"Microbloedstolsels lijken de waarschijnlijke oorzaak te zijn van miljoenen gezondheidseffecten en sterfgevallen door COVID-infectie en door COVID-vaccins, en zelfs miljoenen langdurige COVID-slachtoffers die lijden aan verschillende gezondheidsproblemen zonder duidelijke medische oplossing", meldt LifeSiteNews . Dat verhaal citeert Dr. Peter McCollough:

…de Spike Protein zelf veroorzaakte stolling of bloedstolling. En een uniek type coagulatie. Het zorgde ervoor dat de rode bloedcellen aan elkaar plakten. Tegelijkertijd plakken de bloedplaatjes aan elkaar. Dit is dus een heel ander type bloedstolling dat we zouden zien bij grote bloedstolsels in de slagaders en aders. Bijvoorbeeld bloedstolsels die betrokken zijn bij een beroerte en een hartaanval. Bloedstolsels betrokken bij grote bloedvaten in de benen. Dit was een ander soort stolling en in feite deden de Italianen moedig enkele autopsies en vonden microbloedstolsels in de longen. En zo begrepen we uiteindelijk dat de reden waarom de longen falen niet is omdat het virus er is. Het is omdat er microbloedstolsels zijn. Wanneer mensen niet kunnen ademen, is het probleem microbloedstolling in de longen.

Ook geciteerd in het artikel is Dr. Charles Hoffe:

Dr. Charles Hoffe, ging naar de beurs met zijn bevindingen over COVID-gevaccineerde patiënten. Met behulp van de d-dimeertest van bloed ontdekte hij dat 62% van honderden van zijn gevaccineerde patiënten hoge aantallen had, wat wijst op de aanwezigheid van microbloedstolsels... Hij zei dat het gebruik van mRNA-vaccins "de meeste mensen zou doden door hartfalen".

En een ander citaat citeert een gepubliceerde studie van de Loma Linda University:

Loma Linda University Health-onderzoekers ontdekten dat ernstig zieke COVID-19-patiënten waarschijnlijk overlijden als gevolg van microstolsels in de longen die zich verspreiden om dodelijke schade aan organen door het hele lichaam te veroorzaken. Deze bevinding verschilde van de huidige opvatting dat het COVID-19-virus naar de organen van het lichaam reist en de bloedvatbekleding in die organen beschadigt.

Volgens dit onderzoek vecht het lichaam, zodra het stollingsproces begint, niet langer tegen het virus, maar vooral tegen het stollingsproces.

Om uzelf te beschermen tegen het spike-eiwit-nanodeeltje (geproduceerd door vaccins) moet u dagelijkse keuzes maken in uw levensstijl om de kwaliteit van uw bloed te verbeteren

In de Situation Update-podcast van vandaag onderzoek ik hoe de sleutel tot het voorkomen van schade aan het bloed door spike-eiwitten ligt in het beschermen van de kwaliteit van uw bloed. En dat wordt grotendeels bepaald door wat je eet.

Gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige oliën - gebruikt om plantaardig bakvet, koffiecreamer en duizenden andere gewone kruidenierswaren te maken - zijn bijzonder giftig voor het bloed en bevorderen ontstekingen en stolling.

Canola-olie (canola olie = koolzaadolie/Colza/ Raapzaadolie) is een andere twijfelachtige olie die ten koste van alles moet worden vermeden. Vervang het door authentieke olijfolie of avocado-olie, maar begrijp dat de overgrote meerderheid van de oliën die in supermarkten worden verkocht, namaak zijn, dus je moet echt je huiswerk doen over de bron van je voedingsoliën.

Het consumeren van gefrituurd voedsel draagt ​​ook bij aan "slibbloed" - bloedstolling van de rode bloedcellen. De acrylamiden in gefrituurde koolhydraten veroorzaken ernstige schade aan de vasculaire celvoering.

Het consumeren van gehomogeniseerde, gepasteuriseerde melk is ook schadelijk voor de gezondheid van de bloedvaten. Het homogenisatieproces verandert de melkvetten kunstmatig zodat ze in suspensie blijven. Dit zorgt er ook voor dat ze bij sommige mensen ontstekingen, stagnatie en zelfs constipatie bevorderen. Als u graag melk van koeien drinkt, koop dan rauwe, verse melk die niet is gehomogeniseerd.


Vind elke dag meer podcasts boordevol informatie, samen met speciale rapporten en noodupdates, op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Volg mij ook op:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Schrijf u in voor de gratis e-mailnieuwsbrief van NaturalNews.com om op de hoogte te blijven van nieuwe, aankomende audioboeken die u gratis kunt downloaden.

----------------

 

Middellen tegen het spike proteïne met name  “shikimic acid“ en CDS

mRNA-vaccins transformeren de eigen cellen van het menselijk lichaam in spike-eiwitfabrieken,    waarbij dodelijke spike-eiwitdeeltjes in de bloedbaan terechtkomen. Een groeiend aantal  onderzoekers ontdekt ook dat deze spike-eiwitten lijken te "afscheiden" of over te dragen van de gevaccineerde naar de niet-gevaccineerde, wat bijwerkingen veroorzaakt bij mensen die zelf nooit    zijn gevaccineerd, maar die tijd hebben doorgebracht in de buurt van andere mensen die dat wel waren.

Front line doctors and medical experts have come forward recently and revealed that transmission between the Covid vaxxed and unvaxxed is causing Adverse Reactions in people who did not take the Covid injection. 

Transmission is happening at a rapid rate without skin to skin contact. The expert’s consensus is that the Covid shots are not vaccines but experimental bioweapons. 

The spike protein can damage organs directly by promoting 

- cardiovascular complications, 

- damaging blood vessels in the lungs

- and breaking through the blood brain barrier (BBB), important for protecting the brain.  The spike protein can incorporate into human DNA through a process called transfection.

 De cellen van de vaxxed produceren nu een synthetisch spike-eiwit van de ziekteverwekker waarmee ze zijn geïnjecteerd. 

 Ook werd door de experts bepaald dat de vaxxed in quarantaine moeten omdat de overdracht via de lucht plaatsvindt.

1)    Er is een potentieel tegengif voor de huidige besmetting met spike-eiwitten dat Suramin / Shikimic acid wordt genoemd. Het wordt gevonden in veel bossen over de hele wereld, in dennennaalden


Suramin / Shikimic acid heeft remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. 

 Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli.

By injecting the synthetically made SARS-CoV-2 spike protein into the entire population through these genetic-modification injections, the risk of longterm side effects and risk of developing an autoimmune illness will remain for an unknown period of time. 

However, with B-cell priming and irreversible genetic manipulation, the risk for developing chronic illness or sudden death could last forever.

Pine needle tea is one of the most potent anti-oxidants there is and it’s known to treat cancer, inflammation, stress and depression, pain and respiratory infections. Pine needle tea also kills parasites.

* Shikimic Acid/Suramin  is o.a. te vinden in dennenaalden (pine needles)  en je kan er thee van trekken) 

Er bestaat ook een plataardig aftreksel (op alcohol) van biologische grove den - Natuurlijke afweer Pinus Sylvestris tinctuur 50 ml als druppels in te nemen.  Dit bevat ook Shikimic zuur.


2)    Shikimic acid can also be rapidly separated (ca. 5 min) from Chinese star anise (ster anijs) with hot water extraction (zie hieronder)


Shikimic Acid (Shikiminezuur) is het tussenproduct van deze biologische route door shikimatedehydrogenase, dat de omkeerbare transformatie door reductie van 3-dehydroshikimate tot shikimate vergemakkelijkt.

Uit: Phytochemicals as Lead Compounds for New Drug Discovery, 2020

Bron: https://www.sciencedirect.com/topics/chemistry/shikimic-acid

Snelle scheiding van shikimic acid uit Chinese steranijs (Illicium  verum Hook.f.) met heetwaterextractie

Shikiminezuur kan snel (ca. 5 min) worden gescheiden van Chinese steranijs met heetwaterextractie bij temperaturen van 120 °C of hoger om een ​​terugwinning van 100% te verkrijgen.

Extractieterugwinning van shikiminezuur bijna 97% kan worden verkregen met water van 70 °C met behulp van iets langere extractietijden (ca. 10 min) dan die bij 120 °C.

Bron: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1383586609002809

Shikiminezuur wordt over het algemeen gebruikt als uitgangsmateriaal voor de industriële synthese van het antivirale oseltamivir (dit geneesmiddel tegen het H5N1-influenzavirus wordt toegediend om alle bekende stammen van het influenzavirus te behandelen en te voorkomen) [2, 5].24 jul. 2011

Is shikiminezuur een antiviraal middel?

Shikiminezuur is een primaire voorloper van de farmaceutische productie als anti-influenza-medicijn oseltamivir. Oseltamivir wordt op de markt gebracht onder de merknaam Tamiflu. Het is een potentieel antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt om influenza A- en influenza B-infecties te genezen en te voorkomen. 24 jan. 2020

Shikiminezuur als intermediair model voor de productie van geneesmiddelen die effectief zijn tegen het Influenza (griep)virus

Bron:  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7153330/

 

----------------------- 

3)    CDS (chlorine dioxide – CL02)

(Natural NewsJapanese researchers have confirmed that chlorine dioxide, also known as CDS (zie elders in deze blog bvb. Blog van 30 nov 2021) and MMS (Miracle Mineral Solution), is a safe and effective remedy for the Wuhan coronavirus (Covid-19).

 


A paper published in the journal Annals of Pharmacology and Pharmaceutics explains how MMS blocks the spike proteins associated with SARS-CoV-2 that are said to bind with human receptors such as Angiotensin-Converting Enzyme 2 (ACE2), allowing disease to form.

“Chlorine Dioxide (ClO2) is a powerful disinfectant that is known to inactivate both viruses and bacteria,” the study’s abstract reveals.

The stated purpose of the study was to see if chlorine dioxide directly inhibits the binding of the Chinese Virus Spike protein (S protein) to ACE2 receptors. The team conducted in vitro experiments with the British and South African “variants” of the Fauci Flu.

“Spike protein coated onto a microtiter plate was treated with chlorine dioxide aqueous solution or chlorine dioxide spray solution,” the study explains.

In the end, what they found is that MMS does, in fact, inactivate the binding of covid variant spike proteins to the human ACE2 receptor protein, “indicating that this strategy may be useful in blocking the transmission of variant SARS-CoV-2 viruses.”

------------------------  

 

Covid-"vaccins" veroorzaken miljoenen microbloedstolsels ... en er is geen medische oplossing

Dinsdag 08 februari 2022 door: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , biologisch wapen , COVID , Dangerous Medicine , ontvolking , genocide , microbloedstolsels , farmaceutische fraude , Plandemic , spike protein , vaccin damage , Vaccin deaths , vaccinschade , vaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weergeven

14KKEER BEKEKEN


(Natural NewsDe miljoenen gezondheidseffecten die worden gerapporteerd in combinatie met Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" hebben één gemeenschappelijke link: microscopisch kleine bloedstolsels veroorzaakt door spike-eiwitten.

Het is nu bekend dat de prikken de bloedvaten door het hele lichaam beschadigen. Ze zijn zelfs veel erger dan covid zelf.

Hoewel de volledige omvang van wat deze spike-eiwitten en microbloedstolsels doen nog niet volledig bekend is, is het duidelijk dat ze niets dan schade aanrichten.

"Bloedstolsels die in de kleinste bloedvaten optreden, worden microvasculaire trombose genoemd en verminderen de bloedstroom", meldde LifeSiteNews . "De klinische symptomen zijn afhankelijk van de organen die het sterkst zijn aangetast."

Het probleem met microbloedstolling is dat het niet zichtbaar is voor het blote oog of zelfs voor normale scans. En toch is de schade die het veroorzaakt groot.

Wanneer het bijvoorbeeld in de longen wordt gepompt, kan door spike-eiwit geïnduceerde microbloedstolling leiden tot longembolie. Als ze de hersenen bereiken, kan er verwarring of een beroerte ontstaan.

"Als ze zich in het hart nestelen, kunnen ze een hartaanval veroorzaken of ontstekingen bevorderen" , voegde LifeSiteNews eraan toe. (Gerelateerd: een mogelijke oplossing voor schade aan spike-eiwitten is een molecule in broccoli .)

"Als ze zich nestelen in de kleinere bloedvaten die de handen of voeten van zuurstof voorzien, kunnen ze ervoor zorgen dat die ledematen gevoelloos worden en mogelijk amputatie nodig hebben. Stolsels in andere organen, zoals de lever of de nieren, kunnen ervoor zorgen dat die organen falen."

Covid "vaccin" spike-eiwitten zijn ontworpen om het menselijk lichaam te vernietigen

Omdat spike-eiwitten zich bijna overal in het lichaam kunnen nestelen, kan de resulterende schade vele vormen aannemen. Dit verklaart waarom de "volledig gevaccineerde" allerlei gezondheidsproblemen krijgen, waarvan sommige schijnbaar niets met elkaar te maken hebben.

Op het moment van schrijven zijn er meer dan een miljoen meldingen van door covid jab veroorzaakte bijwerkingen gemeld aan VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System). Er zijn ook honderdduizenden doden gemeld.

Medisch expert Dr. Peter McCullough heeft herhaaldelijk gewaarschuwd voor microstolsels, maar werd genegeerd door de gevestigde orde. Hij verklaarde al vroeg in de plandemie dat het spike-eiwit zelf stolling en bloedstolling veroorzaakt, hoewel weinigen luisterden.

Door spike-eiwit geïnduceerde coagulatie is uniek omdat het ervoor zorgt dat rode bloedcellen aan elkaar blijven plakken, evenals bloedplaatjes. Dit is een heel ander type bloedstolling dat je zou verwachten bij grote bloedstolsels in de slagaders en aders.

De Canadese arts Charles Hoffe ging afgelopen zomer naar de beurs met bewijs dat aantoonde dat 62 procent van zijn honderden gevaccineerde patiënten hoge aantallen vertoonden op de d-dimeertest, wat wijst op de aanwezigheid van microbloedstolsels.

"Een d-dimeertest meet de hoeveelheid afgebroken fibrine in het bloed" , legt LifeSiteNews uit.

Naast het vrijgeven van deze bevinding waarschuwde Hoffe dat mRNA-injecties (messenger-RNA), die het lichaam programmeren om zijn eigen spike-eiwitten te produceren, "de meeste mensen zouden doden door hartfalen", ofwel onmiddellijk of later op de weg.

In de komende jaren, zegt Hoffe, zal bijna iedereen die met een mRNA-naald is gestoken, sterven aan hartfalen. De tijd zal leren of zijn beoordeling uitkomt.

Iedereen die de mRNA-injectie van Pfizer-BioNTech of Moderna heeft genomen, zal uiteindelijk, als ze dat nog niet hebben gedaan, zien dat hun haarvaten verstopt raken. Op een gegeven moment zal dit resulteren in een ernstige cardiovasculaire gebeurtenis die mogelijk tot de dood leidt.

"In gewone taal zei hij dat de mRNA-shots zijn geprogrammeerd om het lichaam van een persoon in een 'fabriek' van spike-eiwitten te veranderen, en dat deze in massa geproduceerde spike-eiwitten na verloop van tijd progressieve bloedstolling veroorzaken."

Het laatste nieuws over verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" is te vinden op Genocide.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

De verplichte vaccinatie is van de baan

 De verplichte vaccinatie is van de baan

Tijdens de hoorzittingen over de vaccinatieplicht leverden 32 wetenschappers een dubbele rode draad. De verplichte coronaprik gaat niet door en ook de invoering van een vaccinatiepas wordt lastig.

Bart Brinckman

Zaterdag 5 februari 2022 om 3.25 uur

 

De echte voorstanders van een vaccinatieplicht, alleen artsen, waren in de hoorzittingen op de vingers van een hand te tellen. getty images

Bron: https://www.standaard.be/cnt/dmf20220204_98202430

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...