maandag 4 september 2023

Sterfgevallen stijgen met 14%. Geboorten met 28% gedaald. Invaliditeit stijgt met 37%. Wakker worden, politici!

september 4, 2023   2266   3  

Dofficiële cijfers voor geboorten en sterfgevallen in Nieuw-Zeeland tussen 1 juli 2022 en 30 juni 2023 zijn vrijgegeven. De korte samenvatting bij de bekendmaking van de gruwelijke cijfers vergelijkt deze met de voorgaande 12 maanden en meldt een stijging van het aantal sterfgevallen en een daling van het aantal levendgeborenen. De cijfers van 2022/23 hadden beter vergeleken kunnen worden met de totalen van juli 2018 tot juni 2019, de eerste beschikbare periode vóór de pandemie. We rapporteren deze vergelijking hieronder, schrijft Guy Hatchard.

Er waren 38.442 sterfgevallen onder alle leeftijden voor juli 2022-juni 2023 vergeleken met 33.753 sterfgevallen in de periode 2018/19. Dit is een stijging van 4.689 sterfgevallen (een stijging van 14 procent) en komt overeen met 90 extra sterfgevallen per week.

Het aantal sterfgevallen onder 15- tot 64-jarigen steeg met 6 procent. Uit cijfers van de Household Labour Force Survey blijkt dat het percentage arbeidsongeschikten in deze leeftijdsgroep dat het onmogelijk maakt om aan het werk te gaan, in dezelfde periode met 37,5 procent is gestegen en nu 14,3 procent van de beroepsbevolking bedraagt. Dat is enorm.

Het is alarmerend dat het aantal levendgeborenen is gedaald van 26.500 in 2018/19 naar 19.185 in 2022/23, een daling van 7.400 of 28 procent. Dit is een ongekende daling.

Covid-sterfgevallen bedroegen in deze periode gemiddeld ongeveer twee tot drie per week en kunnen als oorzakelijke factor voor de toename van het aantal sterfgevallen buiten beschouwing worden gelaten. Ook de vergrijzing van de bevolking is geen afdoende verklaring voor de cijfers.

We zijn al enige tijd op de hoogte van dit soort gegevens, maar er is een oorverdovende stilte geweest van onze politici, die momenteel in de race zijn voor herverkiezing. We gaan deze verkiezingen in onder ongebruikelijke en dwingende beperkingen die hun weerga niet kennen in onze geschiedenis als natie.

Door de gebeurtenissen van de afgelopen drie jaar heeft de regering meer controle gekregen over onze medische en voedselkeuzes. De geboorte- en sterftecijfers moeten gezien worden als een oordeel over beleid dat door alle partijen gesteund werd.

Als gevolg van het regeringsbeleid hebben we veel van onze rechten als burgers verloren. Geen van de partijen die op dit moment in het parlement gekozen zijn, heeft plannen om deze buitensporige overheidsmaatregelen terug te draaien. Dus wat is er misgegaan en wat voor gevolgen heeft dit voor ons als we dezelfde groep politieke partijen opnieuw aan de macht brengen?

Het pandemiebeleid heeft een precedent geschapen waardoor de overheid naleving van haar medische regels kan afdwingen. Ze hebben bijna iedereen gedwongen om injecties te nemen met een hoog percentage bijwerkingen. Beperkingen op sociale bewegingen en communicatie zijn genormaliseerd. Overeenkomsten met aanbieders van sociale media en de reguliere pers hebben de beschikbaarheid van onafhankelijke informatie gecensureerd en de wetenschappelijke dialoog belemmerd. De toegang tot officiële gegevens over de volksgezondheid is beperkt.

De regering heeft de Therapeutic Products Bill aangenomen, die de vervanging van duizenden natuurlijke ingrediënten door ongeteste synthetische alternatieven heeft gelegitimeerd, zonder vereisten voor duidelijke etikettering. De wet maakt het ook mogelijk om de dosering te beperken en veel traditionele kruidenproducten en supplementen te verbieden naar goeddunken van een bureaucraat.

De overheid heeft de toevoeging van fluoride aan openbare watervoorzieningen toegestaan. Ze heeft de toevoeging van chemische supplementen aan basisvoedsel verplicht gesteld, waaronder een synthetische vorm van foliumzuur aan meel dat moeilijk te metaboliseren is en sommige metabolische routes remt die van vitaal belang zijn voor de gezondheid.

Het herkiezen van zittende parlementsleden van welke partij dan ook is een recept voor meer van hetzelfde. Onze huidige politici weigeren een aantal harde feiten onder ogen te zien. We zitten midden in een medische noodsituatie van ongekende proporties. Onze ziekenhuizen zijn overweldigd, onze politici zwijgen.

Ongelooflijk genoeg blijven deze politici en medische tsaren het toenemende bewijs negeren dat in wetenschappelijke tijdschriften wordt gepubliceerd en dat wijst op de nadelige effecten van mRNA-vaccins. Desondanks financiert de overheid nog steeds advertenties die de bevolking aanmoedigen om nog meer boostervaccins te krijgen. Ze werken niet en brengen de gezondheid in gevaar.

Er zijn geen plannen om te onderzoeken wat er mis is gegaan. Het is tijd om afscheid te nemen van parlementsleden uit het hele politieke spectrum die onze natie op spectaculaire wijze in de steek hebben gelaten in het uur van haar nood. Als zij herkozen worden, zal ons vermogen om onze eigen gezondheidskeuzes te beheren voorgoed verdwenen zijn.

Het oordeel over hun competentie staat zwart op wit in hun eigen statistieken – het aantal sterfgevallen is met 14 procent gestegen en het aantal geboorten met 28 procent gedaald. Er is geen genie voor nodig om te weten waar dit heen gaat. Er zijn fouten gemaakt en die kunnen niet langer verborgen of ontkend worden. Er moeten moeilijke vragen gesteld en beantwoord worden.

Onze media zijn lui en werken mee aan een doofpotoperatie. Ze hebben van de steun van de regering genoten.

Niets van dit alles past bij het karakter van onze natie of haar geschiedenis. Het is tijd om wakker te worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/sterfgevallen-stijgen-met-14-geboorten-met-28-gedaald-invaliditeit-stijgt-met-37-wakker-worden-politici/

Kolonel vertelt hoeveel Oekraïense kinderen er zijn verdwenen en het is erger dan je denkt


President Joe Biden heeft een eenmalige vergoeding van 700 dollar per persoon beschikbaar gemaakt voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt bij de branden op het eiland Maui.

Dat is een druppel op de gloeiende plaat.

Ondertussen blijven er honderden miljoenen, miljarden stromen naar het zwarte gat dat Oekraïne heet. De gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor sprak in de show van Tucker Carlson op X van ‘fraude en bedrog’. Hij noemde het zelfs ‘crimineel’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is het probleem

“Wanneer komt hier een einde aan?” Macgregor verwees ook naar de treinramp in Ohio. Uit de wagons kwamen allerlei chemicaliën vrij. Er wonen duizenden mensen in het gebied, maar het kraanwater is nog altijd niet veilig om te drinken, zei hij.

“Dit is het probleem. Het is America Last op elk niveau.”

Macgregor schrijft op X dat er sinds het begin van de oorlog al 60.000 kinderen uit Oekraïne zijn verdwenen. Vrouwen worden ontvoerd en tot prostitutie gedwongen, voegt hij toe.

Catastrofe

“Deze oorlog is een catastrofe. Kiev en Washington baden in bloed. Sluit vrede, mafketels!”

Eerder getuigde klokkenluider Tara Lee Rodas, die werkte voor het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken, dat 85.000 migrantenkinderen die de zuidelijke grens overstaken vermist zijn.

Uit een recente publicatie blijkt dat er sinds 2018 elke dag zo’n 17 migrantenkinderen verdwijnen in Europa.

Er is iets heel vreemds gaande op Maui: ‘Wat verbergt de overheid?’


Het eiland Maui werd begin vorige maand getroffen door de dodelijkste branden in de Verenigde Staten in meer dan 100 jaar. Daarbij werd de historische badplaats Lahaina verwoest.

Journalist Nick Sortor deed wat veel van zijn collega’s nalieten: hij reisde af naar Lahaina om op locatie verslag te doen. Hij heeft na zijn eerste trip meer vragen dan antwoorden.

Hij schrijft op X dat lokale bewoners ‘zwaar genaaid’ worden door de overheid. Lahaina wordt omgebouwd tot een soort fort en op elke straathoek zie je controleposten van het leger en de politie.

Leugens

Vanwege de ‘lockdown’ vervallen de lokale bewoners in armoede. Tienduizenden mensen zijn hun baan kwijt en talloze mensen gaan failliet, dankzij de overheid. Het is vrijwel onmogelijk om federale hulp te krijgen, meldt Sortor.

De overheid heeft nog altijd niet bekendgemaakt hoeveel kinderen er vermist of overleden zijn. Het ‘officiële’ aantal vermiste personen verandert steeds en lijkt te zijn gebaseerd op leugens, schrijft de journalist.

Gearresteerd

Inwoners van Lahaina die proberen hun eigen huis te bezoeken, worden letterlijk gearresteerd.

Sortor gaat dit tot op de bodem uitzoeken en heeft een team bestaande uit lokale bewoners en journalisten samengesteld.

“Wat verbergt de overheid? Waarom blijven ze liegen tegen de bewoners van Maui?”

YOU CAN NO LONGER WITHDRAW CASH FROM WEF-ENSLAVED AUSTRALIA WITHOUT BEING INTERROGATED

 ·         MUST WATCH


Video Link on BitChute : https://www.bitchute.com/video/hfmuDYHkNJh0/

17.000 artsen en wetenschappers eisen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de georkestreerde COVID-pandemie aansprakelijk worden gesteld

 mei 17, 2022   10984   20  

 

17.000 artsen en medische wetenschappers zijn naar buiten getreden met een gezamenlijke verklaring Declaration IV – Restore Scientific Integrity, waarin zij eisen dat alle medische noodmaatregelen die op het terrein van “COVID-19” gebruikt worden, opgeheven worden, de integriteit van de wetenschap wordt hersteld, en de misdaden tegen de mensheid die in het kielzog van COVID-19 zijn begaan, worden aangepakt.

De verklaring:

Wij, de artsen en medische wetenschappers van de wereld, verenigd door onze trouw aan de Eed van Hippocrates, erkennen dat het rampzalige COVID-19 volksgezondheidsbeleid dat aan de artsen en onze patiënten is opgelegd, het hoogtepunt is van een corrupte medische alliantie van farmaceutische, verzekerings- en gezondheidszorginstellingen, samen met de financiële trusts die hen controleren. Zij hebben ons medisch systeem op elk niveau geïnfiltreerd, en worden beschermd en gesteund door een parallelle alliantie van big tech, media, academici en regeringsinstanties die van deze georkestreerde catastrofe geprofiteerd hebben.

Deze corrupte alliantie heeft de integriteit van onze meest prestigieuze medische genootschappen, waartoe wij behoren, aangetast, en wekt een illusie van wetenschappelijke consensus door de waarheid te vervangen door propaganda. Deze alliantie blijft onwetenschappelijke beweringen naar voren brengen door gegevens te censureren, en artsen en wetenschappers te intimideren en te ontslaan omdat zij alleen maar feitelijke klinische resultaten publiceren of hun patiënten behandelen met bewezen, levensreddende medicijnen. Deze catastrofale beslissingen worden genomen ten koste van burgers die gezondheidsrisico’s lopen doordat hun levensreddende geneesmiddelen worden onthouden waarvan het gebruik in een vroeg stadium absoluut noodzakelijk is, of doordat zij gen-therapieën moeten krijgen ingespoten die noch veilig, noch doeltreffend zijn.

De medische gemeenschap heeft de patiënten het fundamentele mensenrecht ontzegd om echte geïnformeerde toestemming te geven voor de experimentele COVID-19 injecties. Onze patiënten wordt ook belet de informatie te verkrijgen die nodig is om de risico’s en voordelen van vaccins, en hun alternatieven, te begrijpen, vanwege de wijdverspreide censuur en propaganda die door regeringen, volksgezondheidsfunctionarissen en media wordt verspreid. Patiënten worden nog steeds onderworpen aan gedwongen opsluiting, die hun gezondheid, hun loopbaan en het onderwijs van hun kinderen schaadt, en die de sociale en familiebanden schaadt die cruciaal zijn voor de samenleving. Dit is geen toeval. In het boek “COVID-19: The Great Reset”, heeft de leiding van deze alliantie duidelijk verklaard dat het haar bedoeling is om COVID-19 te gebruiken als een “kans” om onze hele wereldmaatschappij, cultuur, politieke structuren en economie te resetten.

Onze 17.000 artsen en medische wetenschappers van de Global COVID Summit vertegenwoordigen een veel grotere, verlichte wereldwijde medische gemeenschap die weigert zich te laten compromitteren, en die verenigd zijn en bereid zijn de toorn van de corrupte medische alliantie te riskeren om de gezondheid van hun patiënten te verdedigen.

De missie van de Global COVID Summit is een einde te maken aan deze georkestreerde crisis, die op onwettige wijze aan de wereld is opgedrongen, en formeel te verklaren dat de daden van deze corrupte alliantie niets minder dan misdaden tegen de mensheid zijn.

Wij moeten het vertrouwen van het volk in de geneeskunde herstellen, wat begint met een vrije en open dialoog tussen artsen en medische wetenschappers. Wij moeten de medische rechten en de autonomie van de patiënten herstellen. Dit omvat het grondbeginsel van de heilige arts-patiënt relatie. De maatschappelijke behoefte daaraan is al tientallen jaren over tijd, en daarom zijn wij, de artsen van de wereld, genoodzaakt in actie te komen.

 

Na twee jaar wetenschappelijk onderzoek, miljoenen behandelde patiënten, honderden uitgevoerde klinische proeven en uitgewisselde wetenschappelijke gegevens, hebben wij aangetoond en gedocumenteerd dat wij erin geslaagd zijn COVID-19 te begrijpen en te bestrijden. Bij het afwegen van de risico’s tegen de voordelen van belangrijke beleidsbeslissingen, heeft onze Global COVID Summit van 17.000 artsen en medische wetenschappers van over de hele wereld een consensus bereikt over de volgende fundamentele principes:

·    Wij eisen, en de gegevens ondersteunen deze eis, dat de experimentele COVID-19 injecties worden stopgezet.

·    Wij eisen dat artsen niet verhinderd mogen worden om levensreddende medische behandelingen uit te voeren.

·    Wij eisen dat onmiddellijk een einde wordt gemaakt aan de “nationale noodtoestand” die corruptie in de hand werkt en de pandemie verlengt.

·    Wij eisen dat de medische autonomie nooit meer mag worden geschonden en dat de reisbeperkingen en de sociale beperkingen worden opgeheven.

·    Wij merken op dat maskers geen doeltreffende bescherming bieden tegen een door de lucht verspreid virus.

·    Wij eisen dat er financiële middelen beschikbaar worden gesteld om de schade van de vaccins te vergoeden, om de dood en het lijden te verlichten.

·    Wij eisen dat noch onderwijs, noch carrières in het leger of in de geneeskunde afhankelijk zijn van toestemming om geïnjecteerd te worden.

·    Wij eisen dat alle acties tegen de vrijheid van meningsuiting door middel van censuur van medische informatie, die door regeringen of mediabedrijven worden ondernomen, worden beëindigd.

·    Wij stellen vast dat Pfizer, Moderna, Biontech, Janssen, AstraZeneca en hun helpers bij de regelgevende instanties opzettelijk informatie over de veiligheid en de werkzaamheid van hun vaccins / gentherapieën voor de patiënten hebben achtergehouden en daarom onmiddellijk van fraude beschuldigd zouden moeten worden.

·    Wij eisen dat de regeringen en hun medische diensten ter verantwoording worden geroepen.

 


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/17-000-artsen-en-wetenschappers-eisen-dat-degenen-die-verantwoordelijk-zijn-voor-de-georkestreerde-covid-pandemie-aansprakelijk-worden-gesteld/

Hierom gaat ‘immuniseren’ een cruciale rol spelen om 2030-doelen te halen: ‘Ze laten dit niet met rust’


De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt dat immuniseren een cruciale rol speelt bij het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s), ook wel Great Reset-doelen genoemd.

Het gaat daarbij met name om SDG3, ‘goede gezondheid en welzijn’.

In 2015 hebben alle 193 landen die lid zijn van de Verenigde Naties de doelen aangenomen. Met deze doelen willen zij in 2030 een ‘duurzame wereld’ voor iedereen bereiken. De doelen gelden voor alle landen en voor alle mensen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het dresseren van de bevolking

“Ze laten dit verhaal niet met rust,” zei Willem Engel in het weekoverzicht tegen jurist Jeroen Pols.

Waarom gaat immuniseren een hele belangrijke rol spelen om de 2030-doelen te halen? “Dat gaat vooral over het dresseren van de bevolking, het onder controle brengen van de bevolking,” lichtte Pols toe.

Toegang tot jouw medische data

Engel zei over de spuitjes: “Los van dat ze niks doen, dat ze bijwerkingen hebben en dat ze de deur openzetten voor genetische modificatie – het gaat er vooral om dat er toegang gekregen wordt tot jouw lichaam en dat er toegang gekregen wordt tot jouw medische data.”

Dat zijn de kortetermijndoelen waarom dit voor 2030 geïmplementeerd moet worden, aldus Engel.

Zwangere vrouwen opgelet! ‘Artsen die hieraan meewerken zijn misdadig bezig’


Pfizer heeft in juli gegevens bekendgemaakt van een veiligheidsstudie die in februari 2021 is uitgevoerd onder zwangere vrouwen.

De data ogen alarmerend, zeggen wetenschappers die de uitkomsten analyseerden.

Pfizer lanceerde in februari 2021 een zogeheten gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie naar de effectiviteit en veiligheid bij 4000 vrouwen van 18 jaar of ouder die 24 tot 34 weken zwanger waren.

Onbekend

De helft zou het coronavaccin krijgen en de andere helft een placebo. Enkele maanden na de start van de studie stopte Pfizer al met de werving van proefpersonen, bericht De Andere Krant.

De uitkomsten van het onderzoek zijn geanalyseerd door deskundige onderzoekers. De Australische onderzoeksjournalist Maryanne Demasi sprak met een aantal van hen.

Voor de 348 vrouwen in het onderzoek rapporteerde Pfizer 335 levend geboren baby’s. Voor de overige 13 zwangerschappen rapporteerde Pfizer één foetale dood (doodgeboorte) in de vaccingroep, maar de uitkomst van de andere 12 zwangerschappen blijft onbekend.

Onacceptabel

Retsef Levi van de MIT Sloan School of Management in het Amerikaanse Cambridge vindt dat onacceptabel.

“Het niet rapporteren van de uitkomst van 12 zwangerschappen zou een potentieel verontrustend signaal van het vaccin tijdens de zwangerschap kunnen maskeren. Wat is er met de baby’s gebeurd, zijn ze allemaal overleden? Waren hun moeders wel of niet gevaccineerd?” vraagt hij.

Misdadig

Demasi sprak ook met de Duitse arts en epidemioloog Angela Spelsberg, de ex-vrouw van de Duitse zorgminister Karl Lauterbach. “We hebben geen betrouwbaar bewijs over de impact van het vaccin op miskramen, misvormingen, foetale sterfte en gezondheidsrisico’s voor moeders, omdat zwangere vrouwen werden uitgesloten van cruciale onderzoeken,” zei Spelsberg tegen haar.

Arts Maarten Vasbinder reageert: “Artsen die meewerken aan Covid-vaccinatie bij zwangere vrouwen zijn misdadig bezig, aangezien er geen enkel fatsoenlijk onderzoek is gedaan naar de veiligheid daarvan.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...