dinsdag 19 september 2023

Oekraïne wil dat Europa permanent van gastoevoer wordt afgesloten

juli 8, 2022   7645   17  

    Foto's via Twitter

De liefhebber van wit poeder, dure luxejachten en bizar pianospel, Volodymyr Zelensky, heeft Canada gevraagd om de turbine van de belangrijke gaspijpleiding uit Rusland, die momenteel in onderhoud is, onder geen beding te leveren. Dit is geen samenzweringstheorie, maar een verslag van het persbureau Reuters, bericht Report24.news.

Reuters is “vergeten” het rapport correct in te delen. De titel bij hen is “Exclusief: Oekraïne dringt er bij Canada op aan geen gasturbine aan Rusland te leveren”. In gewone taal betekent dit dat de Soros-marionet Zelensky de van gas afhankelijke naties van Europa definitief naar de ondergang wil drijven.

Zoals al verscheidene malen is gemeld, is het gastekort niet de schuld van Rusland, of zelfs van Poetin, maar zoals zo vaak het geval is zelf veroorzaakt door de sancties.

Nu schept de liefhebber van wit, Volodymyr Zelensky, er genoegen in van Canada te eisen Europa van de gastoevoer af te snijden. “De sancties verbieden de overdracht van alle apparatuur die met gas te maken heeft,” drukte een ambtenaar van het Oekraïense Ministerie van Energie uit.

“Als, God verhoede het, dit besluit wordt aangenomen, zullen wij ongetwijfeld bij onze Europese collega’s erop aandringen dat hun aanpak moet worden heroverwogen. Want, als landen zich niet houden aan besluiten die zij over sancties hebben afgesproken, hoe kunnen wij dan over solidariteit spreken?”

Met “dit besluit” wordt bedoeld de turbine die momenteel in onderhoud is te leveren, zodat de gastransfers naar Europa kunnen doorgaan. Strikt genomen is de Oekraïense eis een oorlogsverklaring aan de hele EU. Maar daar zijn de mensen óf intellectueel te zwakbegaafd om dat te beseffen – óf zij dienen zo blindelings de belangen van George Soros en andere globalisten, dat de dood door kou van honderdduizenden Europeanen en de verarming van miljoenen wordt aanvaard. Als Rusland Oekraïne geheel of gedeeltelijk bezet, zoals het er naar uitziet, zal Soros 500 miljard dollar verliezen: De interventies van George Soros in Oekraïne: 500 miljard investeringen op het spel.

Volgens Reuters heeft Canada al besloten de turbine terug te sturen. Naar verluidt willen Canada en Duitsland Rusland geen excuus geven om de gastransporten naar Europa te beperken of stop te zetten. Oekraïne daarentegen is volkomen onverschillig voor het welzijn en het voortbestaan van de Europese Unie en haar lidstaten. Het enige wat daar telt is het voortbestaan van zijn eigen corrupte politieke elites. In feite geeft Oekraïne ook niet om het voortbestaan van zijn eigen volk. Als zij op tijd gecapituleerd hadden – met alle mogelijke protest en steun van de westerse statengemeenschap – hadden tienduizenden levens gered kunnen worden. Maar de bescherming van mensenlevens is natuurlijk niet het doel van de lugubere staatspresident Zelensy.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/oekraine-wil-dat-europa-permanent-van-gastoevoer-wordt-afgesloten/

Ongelukkige vrouwen

 februari 26, 2023   6823   143  

Irish Savant over een recent onderzoek onder jonge vrouwen en meisjes dat een groeiend gevoel van vrouwelijke wanhoop en melancholie aan het licht bracht. Is dit symptomatisch voor het feit dat moderne vrouwen, nu ze op elk gebied met mannen moeten concurreren en hun moederlijke impulsen moeten verwerpen, psychologisch onder druk komen te staan omdat hun natuurlijke vrouwelijkheid wordt onderdrukt?

De resultaten van opiniepeilingen en enquêtes moeten met enige terughoudendheid worden behandeld, omdat ze meestal door een agenda worden bepaald. (Welke van de volgende punten geeft uw mening over president Biden het best weer: a) Inspirerend, b) Briljant, c) Eervol). Om voor de hand liggende redenen moeten we extra voorzichtig zijn met onderzoeken die harde cijfers willen toepassen op abstracte waardeoordelen zoals geluk, vooral wanneer dergelijke onderzoeken worden uitgevoerd door Amerika’s beruchte CDC. Niettemin klinken de onderstaande bevindingen als waarheid, schrijft Irish Savant.


Uit het onderzoek blijkt dat bijna 3 op de 5 tienermeisjes (57%) zegt zich “voortdurend verdrietig of hopeloos” te voelen. Dat is het hoogste percentage ooit. En 30% zegt serieus te hebben overwogen om door zelfmoord te sterven – een percentage dat de afgelopen 10 jaar met bijna 60% is gestegen. Hoe kan dit als de westerse wereld is overhandigd aan vrouwen? Op vrouwen gerichte bijstand, grotesk oneerlijk positieve-discriminatie actiebeleid waardoor mannen, vooral blanke mannen, bij elke stap in het leven worden benadeeld, juridische vooroordelen, ongeloof bij zelfs de meest onwaarschijnlijke seksuele intimidatieclaims, scheidingsverkrachting, bestraffende kinderalimentatie (zelfs wanneer zij niet de biologische vaders zijn!)… het is een vrouwenwereld. Of toch niet? Niet volgens deze cijfers van het CDC. Het geluksniveau van vrouwen (en ook van mannen, maar wie maalt daarom?) daalt al bijna dertig jaar, een realiteit die zelfs The Guardian toegeeft. De oplossing van The Guardian is, zoals je zou verwachten, meer van hetzelfde om alles beter te maken. Meer sekspartners, meer geld, meer abortussen, meer immigratie uit de derde wereld… en vrouwen zullen gelukkig zijn.

Sommige oorzaken van vrouwelijke melancholie lijken duidelijk genoeg, de pathologieën van socia media zijn zelfs voor sociologen duidelijk. “Online doorgebrachte tijd beïnvloedt elk aspect van de ontwikkeling van adolescenten – fysiek, emotioneel, cognitief, seksueel en relationeel. Screenagers hebben niet genoeg interactie met de echte wereld om een solide, functioneel zelf op te bouwen.” Met een voor haar ‘beroep’ verbluffend inzicht geeft deze sociologe toe dat smartphones verslavend zijn in de klinische betekenis van het woord, dat social media een bron van angst zijn, dat fear of missing out (FOMO) een consumerende zorg is, en dat de druk van leeftijdsgenoten om je leven online te zetten aanzienlijk is. Vaak (meestal?) hebben deze online voorstellingen weinig te maken met de werkelijke persoon: Gefotoshopte beelden en meesterlijke eufemismen (volslank = walvis, slank = anorexia, party girl = hoer) kunnen online werken, maar wat gebeurt er als je iemand in het echt ontmoet via een dating app? Positieve discriminatie voor vrouwen is ook een vergiftigde kelk waarbij meisjes in feite worden aangemoedigd om tweederangs mannen te zijn in plaats van eersterangs vrouwen. Onbewust herkent elke vrouw die in een op PD gebaseerde rol is gepropt, de onderliggende onwaarheden.

Maar de werkelijke oorzaken van de toenemende wanhoop bij vrouwen zijn dieper. Want de moderne vrouw is in oorlog met de natuur zelf, in oorlog met de Logos, wat Nietzsche “de omkering van alle waarden” noemde (die Umwertung aller Werte). Of laten we het Satanische Omkering noemen. In de loop van duizenden jaren zijn oerkrachten in de achterhersenen van onze vrouwen diep geworteld geraakt. Vijfduizend jaar evolutie kan niet in een paar decennia ongedaan worden gemaakt, ondanks wat de beschavingsvernietigers verkondigen. Het nettoresultaat is een strijd tussen de bewuste en onbewuste geest, een strijd met rampzalige gevolgen. De evolutionaire programmering “dirigeert” vrouwen om thuismakers en kinderdraagsters te zijn als partners van een sterke man die hun gezin verdedigt en verzorgt. Zelfs als een onbehouwen jongeman met holbewoner-kennis van man-vrouw relaties merkte ik dat vrouwen met handenwrijvende kippenkont echtgenoten nooit gelukkig waren. En hoe meer hij zich verlaagde, hoe bitterder en feeksachtiger de vrouwen werden. De rampzalige daling van het testosterongehalte bij mannen in de afgelopen decennia heeft dit probleem in een crisis veranderd.

 

Naarmate de financiële status van vrouwen stijgt tot op of boven het niveau van de beschikbare mannen in hun sociale omgeving, zullen zij grote moeite hebben om een aanvaardbare partner op lange termijn te vinden. Zoals Oscar Wilde opmerkte, zijn vrouwen altijd tevreden met het beste. Helaas voor hen heeft de ‘alle vrouwen zijn geweldig’-troop en de fantasie dat mannen zich aangetrokken voelen tot brutale onafhankelijke intelligente vrouwen geleid tot volstrekt onrealistische ideeën over hun paringswaarde. Dit leidt ertoe dat enorme aantallen vrouwen achter een relatief klein aantal hoogwaardige mannen aanzitten. Ik herinner me dat Chateau Heartiste erop wees dat wanneer mannen die voorbestemd zijn om te trouwen en een gezin te onderhouden veel minder waard zijn op de markt dan vroeger, ze worden vervangen door playboys die profiteren van het seksuele klimaat. Vrouwen die in hun behoefte aan zekerheid worden voorzien door de grote overheid en positieve carrières beginnen ook hun verlangen naar pump ‘n’ dump alfamannetjes te bevoordelen. Zo hebben vrouwen ongewild het leven moeilijker gemaakt voor allemaal, behalve voor de meest aantrekkelijke onder hen. En die aantrekkelijkheid heeft maar een korte bloei. Daarna dringt het verschrikkelijke besef door dat hun vermogen om het meest elementaire en krachtige instinct, dat van de voortplanting te vervullen, verloren is gegaan. Ondanks de kwaadaardige viering van de ‘kinderloze’ status, laat de natuur zich niet ontzeggen, dus in hun wanhoop slagen ze er misschien in om er, als ze de veertig ingaan, via IVF een enkel, waarschijnlijk autistisch kind uit te persen, dat zelf wordt uitbesteed aan een kinderdagverblijf dat wordt gerund door derdewereldmensen die het op zijn kop zetten en erom lachen.

Terug naar Chateau Heartiste voor een (net) mogelijke oplossing. “We kunnen dit zinkende schip keren en naar een veilige haven loodsen, maar dan moeten we terugkeren naar de verkeerde kant van de geschiedenis, waar we jongens prijzen om hun onderscheidend vermogen en hen aanmoedigen om te knutselen, en hen niet beschamen omdat ze stoïcisme verkiezen boven sociale rechtvaardigheid. Aan de andere kant betekent dit dat we moeten stoppen met de onmenselijke agenda om meisjes te prijzen omdat ze zich jongensachtig gedragen en meisjes te laten denken dat hun natuurlijke vrouwelijke talenten tekenen van zwakte zijn. Minder “aanleunen”, meer “met rust laten” om het leven na te streven waartoe hun op geslacht gebaseerde aanleg hen organisch aanzet.”

Maar vergeet niet dat de oplossing buiten de menselijke sfeer ligt. Die ligt in de handen van God. Want onze huidige problemen zijn van demonische oorsprong.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ongelukkige-vrouwen/

Flashback: Chemtrails, vaccins en de vele ziekten die ze veroorzaken

juli 6, 2023   5915   35  


In 1946 werden vanuit de lucht DNA-deeltjes van de bacterie via chemtrails op Chinese en Koreaanse bevolkingen gesproeid. Hoewel de bacterie tientallen jaren kan sluimeren, kan deze door vaccins worden geactiveerd. Veel veteranen van de oorlog ontwikkelden later multiple sclerose, schrijft Rhoda Wilson.

Naast multiple sclerose wordt deze bacterie in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder AIDS, kanker, diabetes, Parkinson, Alzheimer en artritis, en is waarschijnlijk ook verantwoordelijk voor het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

In de jaren 1950 werden muggen getest als ziekteverspreiders. In 1957 werd binnen een week na het loslaten van muggen in Florida een grote uitbraak van chronische vermoeidheid gemeld. De afgelopen 50 jaar zijn er veel van dit soort testen uitgevoerd op burgers.

Eind vorige maand werd in de VS voor het eerst in 20 jaar malaria geconstateerd. Vijf nieuwe gevallen van malaria – één in Texas en vier in Florida – baarden ambtenaren zorgen omdat ze lokaal verworven waren, wat betekent dat een mug in de VS de parasiet bij zich droeg.

Meer dan een jaar geleden publiceerden we een artikel over het Britse biotechbedrijf Oxitec dat van plan was om hun project uit te breiden met de vrijlating van 2 miljard genetisch gemodificeerde muggen in Californië en de Florida Keys, en dat het verontrustende plan gefinancierd werd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Dit werd onlangs nog benadrukt door Chief Nerd op Twitter.


Chief Nerd op Twitter, 30 juni 2023

AP News kwam al snel met een “factcheck” waarin stond dat het “Bill Gates-muggenproject niet verantwoordelijk is voor de recente malariagevallen in de VS”. Ondertussen vertelde Estelle Martin, een entomoloog aan de Universiteit van Florida die onderzoek doet naar door muggen overgebrachte ziekten, aan Vox dat klimaatverandering “zeker een rol speelt bij door vectoren overgebrachte ziekten” in de hele VS. En de New York Post merkte op dat “er nu een vaccin beschikbaar is“.

De genetisch gemanipuleerde muggen van Gates worden “vliegende vaccinators” genoemd. U kunt meer te weten komen over “vliegende vaccinators” in de video hieronder vanaf tijdstip 2:00:06. Links naar artikelen die in de podcast worden genoemd, vindt u HIER in de aantekeningen bij de uitzending.

Video Link: https://rumble.com/v1m230e-nord-stream-sabotage-david-hamblin-arrested-in-utah-child-abuse-case-and-fl.html

The Last American Vagabond: Nord Stream Sabotage, David Hamblin gearresteerd in Utah zaak van kindermisbruik en Vliegende vaccinators een realiteit, 29 september 2022 (2 uur 15 min)

Het onderstaande artikel is 20 jaar geleden geschreven. Terwijl u het leest, moet u het bovenstaande en de betrokkenheid van het Amerikaanse Ministerie van Defensie en Gates bij de wereldwijde covaccinatiecampagne in gedachten houden. En vraag u dan af of het een wonder is waarom mensen zich grote zorgen maken over niet alleen het uitzetten van genetisch gemanipuleerde muggen, maar ook over chemtrails.

Verder lezen:

·         US Department of Defence and covid injections on The Exposé

·         Bill Gates on The Exposé

Wat u niet wist over vaccins en veehouderij

Het volgende artikel is geschreven door Mark Owen op 12 februari 2005 en opnieuw gepubliceerd door Conspiracy Archive op 8 januari 2015. Mark Owen was destijds een freelance schrijver die in Toronto, Canada woonde.

In 1946 rapporteerde de toekomstige farmaceutische tsaar George Merck aan de Amerikaanse minister van Oorlog dat hij erin geslaagd was om het toxine uit de Brucella bacterie te bewapenen en het te isoleren in een onverwoestbare kristalvorm door alleen de DNA-deeltjes te gebruiken.

De kristallen werden tijdens de Koreaanse oorlog vanuit de lucht via chemtrails op de Chinese en Koreaanse bevolking gesproeid. Veel veteranen van de oorlog ontwikkelden later multiple sclerose (“MS”). Het leger erkende dat de MS gerelateerd was aan Brucella en betaalde de veteranen een schadevergoeding. Hoewel het Brucella mycoplasma tientallen jaren kan sluimeren, kan het door vaccins geactiveerd worden. Vaccins zijn sinds 1911 verplicht in het Amerikaanse leger.

Naast MS wordt deze bacterie in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder AIDS, kanker, diabetes, Parkinson, Alzheimer en artritis. In 2000 verklaarde Dr. Charles Engel van het National Institute of Health dat het brucella mycoplasma waarschijnlijk ook verantwoordelijk was voor het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

Naast de aërosolvector werden muggen uitgebreid getest als ziekteverspreiders. In de jaren 1950 kweekte het Dominion Parasite Laboratory in Belleville, Canada 100 miljoen muggen per maand. Deze werden vervolgens verscheept naar de Queens University in Kingston en andere faciliteiten waar ze besmet werden met de kristalziekteverwekker.

Een grote uitbraak van chronische vermoeidheid werd gemeld in 1957 in Punta Gorda, Florida. De week daarvoor werd een enorme toevloed van muggen gemeld. Het National Institute of Health verklaarde dat 450 personen binnen een maand ziek werden van chronische vermoeidheid. De afgelopen 50 jaar zijn er veel van dit soort testen op burgers uitgevoerd.

Dr. Maurice Hilleman, de huidige hoofdviroloog van Merck, verklaarde onlangs dat de Brucella-pathogeen nu door iedereen in Noord-Amerika en mogelijk de hele wereld wordt gedragen.

In 1993 patenteerde Dr. Shyh-Ching Lo, senior onderzoeker bij het Armed Forces Institute of Pathology, verschillende virulente stammen van mycoplasma. Hij verklaarde in zijn eigen patenten dat deze het chronisch vermoeidheidssyndroom veroorzaken. Het instituut reconstrueert momenteel de Spaanse griep van 1918, voegt deze toe aan hedendaagse griepstammen en verhoogt de dodelijkheid ervan. De Spaanse Griep doodde 675.000 Amerikanen in de periode 1918-1919. Veel van de doden waren gevaccineerde soldaten. Iedereen die na 1918 geboren is, heeft geen immuniteit tegen de Spaanse Griep.

Sinds 9-11 staan alle Amerikaanse luchthavens onder militaire controle. Volgens een betrouwbare bron is er een subrosa dat bekend staat als “Cloverleaf” en dat gebruik maakt van binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die zijn uitgerust met speciale tanks om de burgerbevolking te besproeien met een verscheidenheid aan chemicaliën.

Deze gepensioneerde regeringswetenschapper zegt verder dat gereconstrueerde versies van de griep in vaccins kunnen worden gestopt, samen met een goedaardigere stam van het inoculum om de progressie van de dodelijkere component te vertragen. Chemische stoffen in de chemtrails die de afgelopen tien jaar in het hele land zijn gesignaleerd, kunnen de virale envelop helpen versmelten met longcellen, waardoor het virus gemakkelijk kan binnendringen en infecteren. Mensen zullen de griep aan anderen doorgeven en vervolgens als vliegen neervallen. Dit zal een paniekerige vraag naar meer griepprikken veroorzaken, waardoor de cyclus versnelt. Mensen die niet ingeënt zijn, krijgen de schuld van het verspreiden van de ziekte.

In 2002 kocht het Department of Health and Human Services 286 miljoen doses vaccin van de Britse leverancier Acambis. De Washington Post meldde in september van dat jaar dat de hele bevolking van de Verenigde Staten binnen 5 dagen gevaccineerd kon worden.

Tegelijkertijd stelde het ministerie een wet op die bekend staat als de Model Emergency Health Powers Act. Deze wet kan eisen dat iedereen gevaccineerd wordt. Niet-naleving wordt beschouwd als een misdaad.

Het nieuwste wondermiddel dat door de medische wereld wordt gepromoot, zijn genetische vaccins. Ze worden geprezen als de laatste verdedigingslinie tussen mensen en mycoplasma. Maar Dr. Rebecca Carley verklaart dat de DNA-componenten in deze vaccins in ons eigen DNA kunnen worden opgenomen, wat op zijn beurt het uitsterven van al het (gevaccineerde) leven op aarde kan veroorzaken.

Minstens twee dozijn microbiologen over de hele wereld zijn de afgelopen jaren op gewelddadige wijze gestorven. Vreemd genoeg werkten sommigen van hen aan DNA-sequentiebepaling. De beroemdste was Dr. David Kelly die in juli 2003 stierf. Kelly werkte voor de Mossad en organiseerde het overlopen van de Russische microbioloog Vladimir Pasechnik, die had gewerkt aan een biologisch doemswapen dat een derde van de wereldbevolking kon vernietigen.

In oktober 2004 verklaarde Dmitry Lvov, hoofd van het Russische Virologie Instituut, dat er tijdens de volgende pandemie wel een miljard mensen wereldwijd zouden kunnen sterven. Het lijkt erop dat de menselijke kudde op spectaculaire wijze geruimd gaat worden. Om wat voor reden dan ook wilden de dode microbiologen niet met het programma meedoen.

Om voor maximale verwarring te zorgen, meldde een editie van de New York Times uit januari 2002 dat de Amerikaanse regering het nodig had gevonden om honderden cookbooks over kiemoorlogvoering te declassificeren. Hoewel de bankgegevens van Lee Harvey Oswald nog voor 50 jaar verzegeld zijn, hebben federale agentschappen routinematig bio-oorlogsdocumenten aan onderzoekers verkocht via het internet en zelfs via de telefoon.

The Times berichtte al in februari 1962 over de gevaren van besmette vaccins. Het blijkt dat de poliovaccins van de jaren 1950 en 1960 viraal besmet waren met ziek nierweefsel van apen, wat mogelijk de oorzaak was van de enorme piek in kankergevallen daarna.

Maar vaccins vereisen geen besmet apenweefsel om als gevaarlijk te worden beschouwd. De Physician’s Desk Reference voor 1998 vermeldt een groot aantal giftige ingrediënten van vaccins, waaronder formaldehyde, aluminium, fenoxyethanol (antivriesmiddel) en menselijke diploïde cellen (van geaborteerd foetaal weefsel).

In mei 1987 meldde de sobere Times of London op de voorpagina dat het pokkenvaccin van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) AIDS had veroorzaakt. 100 miljoen gevaccineerde Afrikanen liepen risico. Gebieden met de meeste inentingen vertoonden de grootste concentraties AIDS-gevallen. Robert Gallo werd in het artikel geciteerd als iemand die de cijfers onderschreef en verklaarde dat “AIDS-onderzoekers […] hun mond zullen houden omdat ze ervoor betaald worden”.

In 1992 verklaarde WHO-directeur David Heymann: “De oorsprong van AIDS is vandaag de dag van geen belang voor de wetenschap.”

The Times meldde afgelopen december ook dat het Golfoorlog Syndroom positief gekoppeld was aan vaccins. Meer dan 100.000 veteranen lijden momenteel aan het syndroom dat in 1991 tijdens Desert Storm werd opgelopen. Tot nu toe zijn er 20.000 veteranen aan overleden.

Afgelopen maart nam Haruna Kaita, een farmaceutisch wetenschapper en decaan van een Nigeriaanse universiteit, monsters van het nieuwste WHO-vaccin mee naar India voor analyse. Er werden ernstige verontreinigingen gevonden, waaronder steriliteitsstoffen.

In 1995 beschuldigde de katholieke liefdadigheidsorganisatie Human Life International de WHO van pogingen om de bevolking in Afrika en elders onder controle te houden. In april 2000 berichtte de krant Observer dat de farmaceutische leviathan GlaxoSmithKline experimenten op kinderen sponsorde in het Incarnation Children’s Center in New York City. Kinderen van slechts vier jaar oud kregen multi-medicijncocktails toegediend. Bij andere experimenten werden zes maanden oude baby’s ingespoten met dubbele doses van een mazelenvaccin. Meer dan 100 wezen en baby’s werden gebruikt in 36 experimenten.

Dit soort experimenten komt steeds vaker voor. Vorig jaar ontving het Environmental Protection Agency $2,1 miljoen van de American Chemistry Council om onderzoek te doen naar kinderen uit verarmde gezinnen in Duval County, Florida. De kinderen zullen gedurende twee jaar worden blootgesteld aan een verscheidenheid aan bekende gifstoffen. Het onderzoek zal bepalen hoe chemicaliën worden opgenomen, ingeslikt en ingeademd door kinderen in de leeftijd van baby’s tot 3-jarigen. Voor deelname aan het onderzoek ontvangen gezinnen $970 en een T-shirt.

Wat kan gedaan worden?

Veel ouders denken dat ze hun kinderen niet op school kunnen inschrijven als ze niet ingeënt zijn. Maar vaccinaties zijn altijd vrijwillig geweest. Dr. Zoltan Rona zegt dat ouders vrijstellingsformulieren moeten eisen van schoolbeheerders. Vrijstellingen kunnen worden gemaakt om spirituele of religieuze redenen. Rona stelt dat ouders misschien moeten aandringen op een vaccinatievrijstelling of -ontkenningsformulier, en dit vervolgens notarieel moeten laten bekrachtigen om het aan de schoolleiding te kunnen voorleggen.

Voordat u een arts raadpleegt, kan het verstandig zijn om het prestigieuze Journal of the American Medical Association vol. 284 July 26, 2000 te lezen. Hierin staat met verbazingwekkende openhartigheid dat Amerikaanse artsen verantwoordelijk zijn voor 250.000 sterfgevallen per jaar. De helft van deze sterfgevallen wordt toegeschreven aan de negatieve effecten van onterecht voorgeschreven medicijnen. Het is interessant dat artsen in de openingsverklaring van de Eed van Hippocrates een verklaring afleggen aan Apollo. In de Griekse taal betekent het woord Apollo vernietiger.

Het kan ook verstandig zijn om het advies van de voormalige directeur van het National Institute of Health, James Shannon, in acht te nemen: “Het enige veilige vaccin is het vaccin dat nooit gebruikt wordt. Dit advies vond zeker weerklank bij president George W. Bush. Op 13 oktober vorig jaar, midden in de Amerikaanse presidentiële debatten, verklaarde Bush nadrukkelijk: “Ik heb geen griepprik gehad en ben dat ook niet van plan.”

Een maand later publiceerde Reuters een gerelateerd en interessant artikel in de Proceedings of the National Academy of Sciences. Harvard-onderzoeker Gerhard Scheuch verklaarde dat neusinhalatie van een eenvoudige zoutspray het griepvirus en tuberculose kan stoppen. Om redenen die misschien het best bekend zijn bij Merck en anderen, werd deze potentieel levensreddende informatie niet breed verspreid in de populaire pers.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/flashback-chemtrails-vaccins-en-de-vele-ziekten-die-ze-veroorzaken/

EU-top: Europeanen MOETEN bereid zijn de prijs te betalen voor hulp aan Oekraïne

 augustus 13, 2022   5495   42  

De “Hoge Vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid” van de EU, Josep Borrell, waarschuwt de burgers in de lidstaten om zich niet door ontevredenheid over de hoge voedsel-, elektriciteits- en brandstofprijzen te laten verleiden om op minder links-liberale en meer conservatieve regeringen te stemmen. Dat zou Poetin alleen maar ten goede komen, zegt hij. In plaats daarvan moeten wij “solidair zijn” en betalen wat de machthebbers in Brussel besloten hebben dat het kost om Oekraïne te steunen door Rusland te isoleren, schrijft het Zweedse nieuwsorgaan Sammnytt.

Josep Borrell is de Spaanse socialist die voorzitter van het Europees Parlement werd en daarna de facto minister van Buitenlandse Zaken van de hele supranationale unie. In zijn geboorteland Spanje suddert de ontevredenheid onder de burgers over het links-liberale, op het klimaat gerichte energiebeleid, dat ertoe geleid heeft dat er nu geen energiereserves zijn om het verlies van Russisch gas te compenseren, wat geleid heeft tot elektriciteitstekorten en torenhoge energieprijzen, die op hun beurt de inflatie en de prijzen van een reeks goederen, niet het minst voedsel, hebben opgedreven.

Spanje heeft sinds 2018 een radicaal socialistische coalitieregering. Net als in Zweden regeert het in een minderheid, en onder de bevolking heerst grote ontevredenheid over, onder andere, zijn linkse economische beleid. Nu waarschuwt de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van het land, Josep Borrell, de Spanjaarden om niet op een regering met een andere politieke oriëntatie te stemmen. Dat zou Poetin in de kaart spelen, zegt hij.

Dringt er bij alle Europeanen op aan zich te verenigen voor het links-liberalisme

Borrell doet dezelfde oproep voor links-liberale eenheid achter het beleid van Brussel aan burgers in andere EU-landen – we moeten ons nu niet laten verleiden door onze ontevredenheid over gelijktijdige elektriciteitstekorten en torenhoge elektriciteitsprijzen om andere soorten beleidsoplossingen te zoeken. Dat zou verraad aan Oekraïne zijn, zo betoogt hij.

“De Europeanen moeten bereid zijn te betalen wat het kost om Oekraïne te steunen en verenigd te blijven,” zegt hij in een lang interview met het grootste dagblad van Spanje, El Pais.

Moet elektrische broekriem aanhalen “uit solidariteit” met Oekraïne


Het interview vindt plaats in een chique restaurant, waar Borrell zich met goede eetlust tegoed doet aan een grote lading sappige ribbetjes, terwijl hij de vragen van de journalist beantwoordt en tussen de happen door de gewone EU-burger aanspoort om de broekriem aan te halen.

Borrell heeft een speciaal pleidooi voor zijn Spaanse landgenoten. Zij zouden, “uit solidariteit” met de andere EU-landen die het meest van Russisch gas afhankelijk zijn, de rantsoenering van elektriciteit of zelfs de periodieke totale stopzetting ervan moeten aanvaarden, terwijl de prijzen per kilowattuur voortdurend nieuwe records vestigen.

Politiek gecreëerde elektriciteitscrisis

Een van de meer van gas afhankelijke landen is Duitsland. Ondanks het feit dat zij het dominante industrieland van de EU is, heeft de zusterpartij van de Zweedse Groene Partij daar klimaatalarmistische retoriek en dreigementen dat wat in Fukushima in Japan is gebeurd, ook in Duitsland zou kunnen gebeuren, gebruikt om de burgers bang te maken zodat zij een totale afschaffing van alle kernenergie en een grote stimulans voor windenergie zouden aanvaarden.

Windenergie is echter volstrekt ontoereikend en bovendien te onbetrouwbaar, afhankelijk van het weer, als vervanging voor de uit bedrijf genomen kerncentrales. Het idee was dus om voorlopig over te gaan op grootschalige invoer van gas uit Rusland via de Nordstream-pijpleiding. Maar toen kwam de Russische invasie in Oekraïne en in het kielzog daarvan zowel druk om de Russische economie niet te bevoordelen door gas te kopen, als sancties die de gasleveringen afsneden.

Snijden in de huishoudfinanciën en bedrijven in faillissement duwen

De groen-politiek gecreëerde elektriciteitscrisis heeft in de hele EU schokgolven teweeggebracht, die een inflatie aanjagen die steeds meer huishoudens in de vernieling helpt en steeds meer bedrijven over de rand van het faillissement duwt. Het gebeurt in Duitsland, het gebeurt in Zweden en het breidt zich uit naar landen die niet zo expliciet de klimaatalarmistische energiedoctrine hebben omarmd en die, zoals Spanje, niet afhankelijk zijn van Russisch gas.

Volgens Josep Borrell kan er geen sprake van zijn dat men afziet van het energiebeleid dat de elektriciteitscrisis heeft veroorzaakt. In plaats daarvan is het een kwestie van stilzitten in de boot, zijn ontevredenheid bedwingen en volhouden.

Borrell spoelt de brokken vlees weg met een exclusief tafelwater en vat zijn oproep aan de burgers van de EU samen met een citaat uit de film The Terminator aan de verslaggever van El Pais:

“Hoop op het beste, maar bereid u voor op het ergste.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eu-top-europeanen-moeten-bereid-zijn-de-prijs-te-betalen-voor-hulp-aan-oekraine/   

 

De westerse leiders hebben met hun sancties tegen Rusland aan uw neus getrokken om u in uw gezicht te spugen

Als u denkt dat uw leven gewoon door zal gaan omdat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne aan de andere kant van de aardbol is, moet u nog maar eens goed nadenken. Wij hadden al te maken met de ergste energiecrisis sinds de jaren zeventig voordat de oorlog uitbrak, en Rusland is een van de … Meer lezen overDe westerse leiders hebben met hun sancties tegen Rusland aan uw neus getrokken om u in uw gezicht te spugen

https://www.frontnieuws.com/de-westerse-leiders-hebben-met-hun-sancties-tegen-rusland-aan-uw-neus-getrokken-om-u-in-uw-gezicht-te-spugen/

 

Onwetendheid is een zegen voor de slaven van de prik

 september 19, 2023   1866   9  

 

Ben ik een “samenzweringstheoreticus”? De term wordt als scheldwoord naar mensen geslingerd, maar als ik zo bestempeld word, dan is dat niet omdat ik onhandig en tegendraads ben omwille van het tegendraads zijn. Het is omdat ik, na het bestuderen van alle beschikbare gegevens en onderzoeken, bepaalde conclusies over wat er de afgelopen jaren aan de hand is geweest in mijn gezicht staren. Ik ben, zou je kunnen zeggen, ontwaakt voor de waarheid, schrijft Liz Hodgkinson.

Er is, voor zover ik weet, geen samenzwering betrokken bij wat ik ben gaan geloven. Integendeel zelfs. Ik “zweer” met niemand samen om verkeerde informatie te verspreiden, ik heb gewoon mijn eigen mening gevormd na al het medische en wetenschappelijke bewijsmateriaal, alle statistieken en heel veel boeken gelezen te hebben. En als mijn conclusies niet overeenkomen met de propaganda die door de mainstream media wordt verspreid, dan moet ik gewoon op mijn strepen blijven staan. Hoewel bijvoorbeeld uit heel veel onderzoeken en statistieken blijkt dat het mRNA-‘vaccin’ meer kwaad dan goed doet, wordt het nog steeds aangeprezen als ‘veilig en effectief’ en wordt het uitgerold als een herfstbooster tegen een vermeende nieuwe variant. En ik ben bang dat veel mensen in de rij staan voor de nieuwe prik die hen moet “beschermen” tegen Pirola, of BA.2.86, wat dat ook mag betekenen, aangekondigd als de nieuwste Omicron-stam.

Angst heeft hen opnieuw in zijn greep.

Het echte probleem is dat veel, zo niet de meeste, aanhangers van het officiële narratief absoluut geen eigen onderzoek hebben gedaan. Ze nemen gewoon als evangelie aan wat de mainstream media zeggen, zonder er dieper in te duiken of gebruik te maken van de wijsheid van degenen die ijverig hun onderzoek hebben gedaan.

 

Eén voorbeeld springt eruit, maar hij is niet de enige.

Een paar weken geleden kwam een vriend en oud-collega lunchen. Omdat ik hem al een paar jaar niet had gezien, ging ons gesprek uiteindelijk natuurlijk over Covid en de gevolgen daarvan. Deze vriend, afgestudeerd in Oxford, gekwalificeerd advocaat en filmproducent, had nog nooit gehoord van het World Economic Forum, Klaus Schwab, de Young Global Leaders, de Great Reset, TCW, de Daily Sceptic, Neil Oliver, Whitney Webb, Robert Kennedy Jr of iets of iemand anders met betrekking tot wat waarschijnlijk de grootste crisis is die de mensheid ooit heeft getroffen. Hij had ook geen boeken gelezen, podcasts beluisterd of YouTube-video’s bekeken waarin lastige vragen werden gesteld over het vaccin, lockdown, Covid-tests, maskering of iets anders.

Hij had nog nooit gehoord van Anthony Fauci, Dr. Mike Yeadon, Professor Angus Dalgleish, Dr. Joseph Mercola of zelfs voormalig rechter Jonathan Sumption van het Hooggerechtshof, die vanaf het begin de wettigheid van lockdowns in twijfel heeft getrokken. Kortom, mijn vriend had nog nooit gehoord van de tegengeluiden van deskundigen die sinds 2020 allemaal op de netwerken te horen zijn. En toch, ondanks deze onwetendheid, had hij natuurlijk alle prikken gehad – zes tot nu toe – een masker gedragen, de tests ondergaan, de lockdownregels tot op de letter gehoorzaamd, allemaal zonder ook maar enig idee te hebben waarom hij blindelings aan de mandaten gehoorzaamde. Hij geloofde dat het mRNA-vaccin “veilig en effectief” was zonder uit te zoeken hoe het zich gedraagt in het lichaam, hoe het gemaakt wordt of wat een spike-eiwit is. En hij wordt verondersteld intelligent te zijn!

 

Ik zou graag willen zeggen dat hij de meest onwetende persoon is die ik in deze zaken ben tegengekomen, maar dat zou niet waar zijn. Hij is gewoon de meest recente. Niet zo lang geleden dronk ik een drankje in een pub in Oxford met een senior redacteur van een vooraanstaande uitgeverij. Deze persoon heeft het werk van veel beroemde schrijvers geredigeerd, maar toen ik over de Covid-onzin begon – probeer me maar eens tegen te houden! – zei ze dat ze er heel weinig vanaf wist en veranderde snel van onderwerp. Er was geen enkele interesse in het achterhalen van de waarheid en dit kwam van iemand die beschouwd zou kunnen worden als iemand met een onderzoekende geest. Nogmaals, ze is afgestudeerd aan Oxbridge.

Ik ben bang dat sinds Covid-19 begin 2020 werd aangekondigd, de wereld in twee groepen is verdeeld: zij en wij. Tot we beginnen te praten, weten we niet in welk kamp een kennis of familielid kan vallen, en de opluchting als we ontdekken dat ze één van “ons” zijn, is overweldigend. Ik was bijvoorbeeld eerder dit jaar op een herdenkingsevenement en de fotograaf, een man die ik nauwelijks kende, kwam naar me toe en zei: “Ik heb alles op TCW gelezen, inclusief uw artikelen, en ik wil zeggen dat ik het met elk woord eens ben. Deze kerel zei dat zijn moeder ook een van ons was en dat ze onderzoek hadden gedaan. Ik werd ter plekke bijna verliefd op hem!

Maar helaas is het altijd hetzelfde verhaal. ‘Zij’ hebben nooit zelf onderzoek gedaan of gelezen, terwijl ‘wij’ op de hoogte blijven van elke wending in deze verwoestende saga, die dag na dag dapper aan het licht wordt gebracht door sites zoals deze.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/onwetendheid-is-een-zegen-voor-de-slaven-van-de-prik/

 


10 mythes verteld door “COVID-experts” – en nu ontkracht

In de afgelopen weken heeft een reeks analyses, gepubliceerd door zeer gerespecteerde onderzoekers, een waarheid aan het licht gebracht over volksgezondheidsfunctionarissen tijdens de COVID: Ze hadden het meestal mis, schrijft Marty Makary. Voor alle duidelijkheid: volksgezondheidsfunctionarissen hadden het niet mis toen zij aanbevelingen deden op basis van wat zij op dat moment wisten. Dat is … Meer lezen over10 mythes verteld door “COVID-experts” – en nu ontkracht

https://www.frontnieuws.com/10-mythes-verteld-door-covid-experts-en-nu-ontkracht/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...