zondag 17 juli 2022

Ministerie van VWS (Nederland) wekt irritatie met tweet over coronavaccinatie: ‘Dit is echt je reinste flauwekul’

  Robin de Boer15 juli 2022 16:00

“Een coronavaccinatie is niet verplicht. Maar hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe minder het virus zich kan verspreiden,” twittert het ministerie van VWS vrijdag. Vorige week werd bekend dat zorgminister Ernst Kuipers het RIVM en de GGD’en een nieuwe vaccinatiecampagne laat voorbereiden.

Volgens Kuipers is er nu nog geen reden voor een extra vaccinatieronde, maar is die in de loop van het jaar wel ‘waarschijnlijk’.

De tweet van zijn ministerie wekt veel irritatie. “De kwaadaardigheid van onze overheid kent geen grenzen meer,” stelt voormalig Kamerlid Gabrielle Popken. “Opzettelijk liegen tegen het volk om ze tot vaccinatie te dwingen. En dit mag? Dit is niet strafbaar? En al die gevaccineerden die ziek worden of doodgaan aan het vaccin? Wie is daar dan medeverantwoordelijk voor?”

Misleidend

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) laat weten dat hij de tweet heeft gerapporteerd. “Dit is een oproep tot zelfverwonding en dus in strijd met de Twitter-regels,” schrijft hij.

Maarten van den Berg roept Twitter op om de tweet te labelen als misleidend. “De huidige coronavaccins bieden zo goed als geen bescherming tegen verspreiding,” benadrukt Van den Berg. Hij verwijst daarbij naar een artikel in het medische vakblad The BMJ.

“Het Rijk: ‘Vaccins verminderen virusverspreiding’. Uit diverse officiële overheidsdocumenten is al anderhalf jaar af te leiden dat dit niet het geval is,” reageert data-analist Daniël van der Tuin.

Vaccinatiebedrog

“Virusverspreiding voorkomen was eerder een belangrijke succesfactor van de marketingcampagne ‘alleen samen’, met de misleidende belofte ‘je doet het voor een ander’,” voegt Van der Tuin toe.

Neuroloog Jan Bonte spreekt van ‘vaccinatiebedrog’. “Valt dit niet onder desinformatie?” vraagt hij aan ministers Kuipers en Dijkgraaf. “Want dit is écht je reinste flauwekul. De bescherming tegen infectie is namelijk nul!”

“Of heeft het Ministerie van Waarheid besloten dat dit zo is? Want dan zal ik er verder niets meer over zeggen,” aldus Bonte.

‘Ongekende aantallen’ dode baby’s gaan rechtstreeks van ziekenhuis naar crematorium: ‘Er is iets heel erg mis’

 


Begrafenisondernemer John O’Looney uit de Engelse stad Milton Keynes hoort van collega’s dat er op dit moment heel veel baby’s sterven. Hij spreekt van ‘ongekende aantallen’.

Eén van zijn collega’s, Wesley, liet eerder weten dat er zoveel baby’s sterven dat de lichaampjes worden bewaard in koelcellen die bedoeld zijn voor volwassenen. O’Looney vroeg zich af waarom zijn telefoon niet roodgloeiend staat. Bij hem hebben zich in ieder geval nog geen ouders gemeld, zei hij in gesprek met Maria Zeee.

Nog nooit eerder gebeurd

Vorige week ging hij naar het crematorium, waar op het informatiebord de namen stonden van baby’s die waren overleden. Opmerkelijk genoeg stond het Milton Keynes University Hospital in alle gevallen vermeld als de begrafenisondernemer. “Dat is voor zover ik weet nog nooit eerder gebeurd.”

Het wordt stilgehouden

O’Looney sprak een medewerker van het crematorium en die zei dat ze rechtstreeks van het ziekenhuis naar het crematorium gaan. Er komt dus geen begrafenisondernemer meer aan te pas. “Het wordt stilgehouden.”

Iets heel erg mis

Hij zei verder dat de dode baby’s per zes of acht worden binnengebracht. “De rillingen lopen over mijn rug bij die aantallen. Jaren geleden kwamen er één, twee of drie per maand binnen. Normaal gesproken sterven er bijna geen baby’s. Dus als ze per zes of acht worden binnengebracht, is er iets heel erg mis.”



‘Wanneer ik dit in z’n geheel bekijk, hebben we te maken met een ramp van epische proporties’

 


In januari dit jaar meldde verzekeringsmaatschappij One America dat de oversterfte onder werkende Amerikanen met 40 procent was toegenomen in de tweede helft van 2021. Bij een overstroming die eens in de 200 jaar voorkomt, is er een 10 procent toename van uitkeringen in die leeftijdsklasse, zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met De Andere Krant.

Hij wees erop dat de hele verzekeringssector enorme verliezen heeft geleden in de tweede helft van 2021 en het eerste kwartaal van 2022. Sommigen vermoeden wat de oorzaak is, maar velen zijn nog in een staat van ontkenning, omdat ze allemaal zelf de injecties genomen hebben, aldus Dowd.

Sterk signaal

De leeftijdscategorie 25-44 jaar zag grofweg een oversterftepiek van 84 procent in de herfst van 2021. Dat is wat je noemt een smoking gun, want deze groep loopt helemaal geen groot risico ernstig ziek te worden van Covid, en precies in de periode waarin vaccinaties verplicht worden, sterven ze met recordaantallen, zei Dowd.

“Niet alle oversterfte hoeft van de vaccins te komen, maar dit geeft wel een sterk signaal,” benadrukte hij.

Aansprakelijk gesteld

Hij voegde toe dat er in een jaar tijd miljoenen arbeidsongeschikten zijn bijgekomen en dat er onder militairen een enorme toename is van arbeidsongeschiktheid, kankers, hartaanvallen en hersenbloedingen.

“Wanneer ik dit in z’n geheel bekijk, hebben we te maken met een ramp van epische proporties,” aldus Dowd.

“Pfizer, Moderna, werkgevers die vaccinatieverplichting hebben opgelegd, ze gaan aansprakelijk gesteld worden. Dit gaat jarenlang voor rechtszaken zorgen,” kondigde hij aan.

Een heel legioen aan mensen met een verwoest brein: schokkende cijfers uit Scandinavië

 

De meeste mensen die zich laten vaccineren tegen corona krijgen een blindganger, zei de Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough op CHD TV.

Ze krijgen beschadigde lipide nanodeeltjes en verfrommeld mRNA. Er wordt weinig genetische code geïnstalleerd in het lichaam. Ze krijgen misschien wat last van pijn in hun arm, maar verder niet, aldus McCullough.

Verbluffend

Mensen die het echte spul krijgen, lopen kans op myocarditis en anderen aandoeningen. De internist verwees naar ‘een schokkende studie’ die in het tijdschrift JAMA is verschenen. Arts Jacob Dag Berild en zijn collega’s rapporteren 7750 gevallen van intracraniële bloeding of beroerte in drie Scandinavische landen, te weten Noorwegen, Finland en Denemarken. Drie landen, 7700 rampzalige neurologische gebeurtenissen binnen 28 dagen na het vaccin, zei McCullough.

Dit is verbluffend. Dit is een heel legioen aan mensen met een verwoest brein, aldus de arts. “Duizenden van hen zijn nu invalide of dood.”


Bij bijna 50% vrouwen heeft coronavaccin invloed op menstruatie: ‘Dit was toch een complottheorie?’

 

Coronavaccins beïnvloeden bij ongeveer 42 procent van de vrouwen de menstruatiecyclus. Dat blijkt uit een nieuwe studie van de Universiteit van Washington. Aan het onderzoek deden 39.129 volledig gevaccineerde volwassenen mee.

42 procent van de respondenten bloedde na vaccinatie heviger tijdens de menstruatie. Ook kregen vrouwen last van doorbraakbloedingen bij pilgebruik of na de overgang. Het onderzoek is verschenen in het tijdschrift Science Advances.

Opmerkelijk genoeg zeggen de onderzoekers dat de bevindingen ‘niet verrassend’ zijn en ‘zeker geen reden zijn om het coronavaccin niet of later te nemen’. Ze beweren verder dat het vaccin ‘geen negatieve effecten heeft’ op de zwangerschap of vruchtbaarheid.

‘Stress of vermoeidheid’

Amper een maand geleden beweerde het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) nog dat ‘er geen verband is’ tussen de coronavaccins en menstruatieproblemen. Aanleiding waren meldingen van menstruatiestoornissen na dubbele vaccinatie met Moderna en Pfizer.

Bijwerkingencentrum Lareb kreeg tienduizenden meldingen van zulke stoornissen na vaccinatie. Volgens het EMA worden deze stoornissen veroorzaakt door ‘medische aandoeningen, stress of vermoeidheid’.

“Bij 42 procent van de gevaccineerde vrouwen heeft het nemen van het vaccin invloed op hun menstruatie. Dit was toch een complottheorie?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Dramatische daling

Er zijn inmiddels genoeg aanwijzingen dat het coronavaccin ook invloed heeft op de vruchtbaarheid. De Duitse gynaecoloog Rebekka Leist merkte in augustus vorig jaar dat haar patiënten niet zwanger werden, vooral vrouwen die waren ingeënt tegen corona. Ook kregen haar gevaccineerde patiënten vaker een miskraam.

In Duitsland heeft zich een dramatische daling van het aantal geboorten voorgedaan, schreef oud-hoofdarts Gerd Reuther. Hij wees erop dat overheden en de media elk verband met de ‘vaccinaties’ zullen ontkennen.

Ook in Zweden keldert het geboortecijfer. Professor Gunnar Andersson van de Universiteit van Stockholm wees op een link met de coronavaccins. “Het is gerelateerd aan het massavaccinatieprogramma in april en mei vorig jaar,” benadrukte hij. “In andere delen van Europa zien demografen hetzelfde gebeuren.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...