vrijdag 15 september 2023

The Economist (Rothschild) klaagt: ‘Complotdenkers zijn geobsedeerd door de familie Rothschild’


Complotdenkers zijn geobsedeerd door de familie Rothschild, kopt The Economist, dat eigendom is van de familie Rothschild.

Het invloedrijke magazine beklaagt zich over het feit dat de verwoestende branden op Maui in augustus volgens ‘complotdenkers’ zijn veroorzaakt door laserstralen, afgevuurd door satellieten.

Eerder beweerde congreslid Marjorie Taylor Greene dat bosbranden in Californië veroorzaakt waren door ruimtelasers die gefinancierd waren door onder meer de Rothschilds.

1300 keer

Ze werd beticht van antisemitisme, waarna ze zei dat ze later pas heeft ontdekt dat de Rothschilds Joods zijn.

The Economist klaagt verder dat de Rothschilds meer dan 1300 keer genoemd zijn in de podcast van Alex Jones.

BlackRock in de zak

Ze zeggen er in het artikel niet bij dat The Economist eigendom is van de Rothschilds, reageerde Jones in zijn podcast. “F*ck de Rothschilds en f*ck The Economist.”

“Ze bezitten oneindige rijkdom, hebben BlackRock in de zak en vervolgens schrijven ze in een artikel dat ze geen macht hebben, dat er geen wereldelite is en dat Alex Jones slecht is…”

Zuid-Korea begint miljoenen uit te betalen aan slachtoffers van mRNA-prikken – zonder vragen te stellen

 september 15, 2023   1763   9  

 


De regering in Zuid-Korea heeft ermee ingestemd om miljoenen dollars compensatie uit te betalen aan slachtoffers van het COVID-19 vaccin, zonder vragen te stellen.

Vanaf september kunnen families tot 30 miljoen won (21.175 euro) aan compensatiegeld krijgen als een familielid binnen 90 dagen na ontvangst van de mRNA-prik overlijdt, zelfs als een autopsie de oorzaak niet kan vaststellen. Sinds juli 2022 wordt er 10 miljoen won (7.058 euro) uitgekeerd als de prik binnen 42 dagen de dood veroorzaakte, bericht Thepeoplesvoice.

St. Vincent Times meldt: Los daarvan kunnen families van mensen die binnen drie dagen na de vaccinatie stierven, maar niet in aanmerking kwamen voor hulp van de overheid, nu minstens 10 miljoen won ontvangen, tot 30 miljoen won afhankelijk van de bijwerkingen.

Het Korea Disease Control and Prevention Agency zei dat deze maatregelen met terugwerkende kracht gelden.

“Korea had een hoger inentingspercentage dan de rest van de wereld omdat mensen de staat vertrouwden en zich lieten inenten,” verklaarde People Power Party Rep. Park Dae-chul tijdens een vergadering van de Nationale Assemblee tussen de partij en de regering.

“In dit verband moet de staat de blinde vlek aanpakken bij het helpen van degenen die schade hebben geleden door het vaccinatiebeleid.”

Er gaan steeds meer stemmen op om meer mensen in aanmerking te laten komen voor smartengeld, waarbij de overheid geen aansprakelijkheid erkent, of compensatie nadat de overheid aansprakelijkheid erkent.

De KDCA werd tijdens een hoorzitting van de Nationale Assemblee op 25 augustus bekritiseerd omdat ze in beroep was gegaan tegen een gerechtelijke uitspraak waarin de aansprakelijkheid van de staat voor vaccinatiegerelateerde verwondingen werd erkend.

 

In juli veroordeelde de administratieve rechtbank van Seoul de KDCA om de familie van een 34-jarige man die zes dagen na het vaccin in oktober 2021 overleed, te compenseren.

De rechtbank oordeelde dat de COVID-19 vaccinaties een vergunning voor noodgebruik hadden in plaats van een volledige goedkeuring, waardoor een epidemiologisch verband tussen de vaccinatie en zijn dood niet kan worden uitgesloten.

Jee Young-mee, hoofd van de KDCA, zei dat ze in beroep zouden gaan omdat het vonnis de aanbevelingen van een panel van deskundigen negeerde. De opmerking werd veroordeeld door parlementsleden die aanvoerden dat het vertrouwen van het publiek in de overheid hierdoor geschaad zou kunnen worden.

Korea heeft 11 bijwerkingen van het COVID-vaccin erkend, waaronder anafylaxie, myocarditis en pericarditis, en personen die overleden zijn of ernstige verwondingen opliepen, kwamen in aanmerking voor 480 miljard won aan compensatie en begrafeniskosten. Minder ernstige verwondingen konden 55% van de vergoeding krijgen.

Korea noemt 15 verschillende post-prik symptomen, waaronder onregelmatige baarmoederbloeding, transverse myelitis en Bell’s Palsy. Er was geen vergoeding beschikbaar voor mensen die aan een van de 15 leden. In plaats daarvan ontvingen ze tot 100 miljoen won aan overlijdenscompensatie.

In juli 2022 begon Korea overlijdenscompensatie te geven aan iedereen die om onbekende redenen na het vaccin was overleden, na de verkiezingsbelofte van president Yoon Suk Yeol.

De regering heeft vanaf augustus ongeveer 30% van de 96.000 beschuldigingen van bijwerkingen van vaccinaties geaccepteerd. Onder hen waren de nabestaanden van 83 mensen die stierven na de door de overheid voorgeschreven vaccinatie. Achttien van de 83 kwamen in aanmerking voor een compensatie, terwijl 65 condoleances ontvingen.

 

Het verplichte vaccinatieprogramma begon in februari 2021, waarbij 45 miljoen Koreanen werden ingeënt.

Korea heeft de compensatie voor bijwerkingen van de vaccinatie in 2023 opgevoerd tot 62,5 miljard won.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zuid-korea-begint-miljoenen-uit-te-betalen-aan-slachtoffers-van-mrna-prikken-zonder-vragen-te-stellen/

Voormalig Maleisische premier waarschuwde de wereld voor DEPOPULATIEPLAN door globalisten in 2015 toespraak

 september 15, 2023   2474   30 

 

In 2015 waarschuwde de voormalige premier van Maleisië, Mahathir Mohamad, voor het plan van de globalisten om een één-wereldregering te vestigen, en dat hun plannen nog steeds in beweging zijn nu de ontvolkingsagenda steeds verder vordert.

 

In zijn toespraak op een internationale conferentie in Putrajaya, Maleisië, getiteld “De Nieuwe Wereldorde – Een Recept van Oorlog of Vrede”, waarschuwde Mahathir voor de plannen van de elites om de wereldbevolking te reduceren tot ongeveer één miljard mensen, zodat het gemakkelijker wordt om een één-wereldregering te vestigen, bericht Kevin Hughes.

“Het onderwerp is de Nieuwe Wereldorde. Het gaat over het instellen van een één-wereldregering. We zouden alle staten, alle naties, alle grenzen moeten afschaffen, maar in plaats daarvan slechts een één-wereldregering moeten hebben. En die één-wereldregering moet worden gevormd door bepaalde mensen, elites,” zei Mahathir. “Mensen die heel rijk, heel intelligent en in veel opzichten heel machtig zijn. Zij zijn degenen die de wereld zullen regeren.”

“Er werd niet veel gesproken over democratie of keuze van leiders. In plaats daarvan zou er een regering komen door deze elites die hun regels aan iedereen in deze wereld zouden opleggen. En degenen die zich niet aan hen willen onderwerpen, zullen gestraft worden. We zien dus dat er nu al een nieuwe wereldregering is, met machtige strijdkrachten en de bereidheid om de regeringen van alle landen te ondermijnen.”

Globalisten dringen overal ter wereld aan op regimeverandering

De twee-termijnen Maleisische premier voegde eraan toe dat de globalistische elites er politiek op aandringen dat elk land een regimewisseling ondergaat, behalve de landen die zich al aan hen onderwerpen.

 

“Er moet een regimewisseling plaatsvinden, zodat alle regeringen in deze wereld zich onderwerpen aan deze wereldmacht, deze wereldregering. En als u weigert om uw regering te veranderen, zult u overgehaald worden door propaganda, door acties, inclusief invasie en bezetting, en zal het hoofd van die regering vervangen worden door een die zich onderwerpt aan de machtigste natie,” legde Mahathir uit. “Met andere woorden, degene die het concept van een nieuwe wereldorde zal accepteren.”

Hij zei verder dat tegen recalcitrante naties die zich niet aan de regels houden, sancties zullen worden ingesteld. De voormalige premier verklaarde ook dat men al heeft gezien dat landen zoals Iran en Rusland sancties krijgen opgelegd voor hun handel met andere landen.

“We zien allerlei vormen van ondermijning plaatsvinden die onze morele waarden zodanig ondermijnen dat we hulpeloos worden, niet in staat om iets te doen, en de vrede die we hierdoor zullen krijgen is de vrede van het kerkhof, omdat het ook de bedoeling is om het aantal mensen op deze wereld te verminderen,” zei Mahathir, die aanhaalde dat toen de Nieuwe Wereldorde werd afgekondigd, de wereldbevolking slechts drie miljard mensen telde.

“De bedoeling was om het aantal terug te brengen tot één miljard. Nu is de wereldbevolking zeven miljard. Er zullen vele miljarden mensen gedood of uitgehongerd moeten worden of er zal voorkomen moeten worden dat ze kinderen krijgen om de wereldbevolking te verminderen. Dit is wat de meesten te wachten staat, voor degenen die zullen lijden en sterven, zal er de vrede van het graf zijn.”

Bekijk de video hieronder om Mahathir’s volledige toespraak te horen, waarin hij waarschuwt voor de globalistische plannen om een nieuwe wereldorde te vestigen.


Video Link: https://www.frontnieuws.com/voormalig-maleisische-premier-waarschuwde-de-wereld-voor-depopulatieplan-door-globalisten-in-2015-toespraak/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/voormalig-maleisische-premier-waarschuwde-de-wereld-voor-depopulatieplan-door-globalisten-in-2015-toespraak/

Dr. Michael Yeadon: Een bericht aan een betrouwbare vriend, die moeite heeft om te accepteren dat wat er gebeurt opzettelijk is

 " Ik ben bang dat we ons niet kunnen verbergen voor de realiteit dat dit een wereldwijde staatsgreep en opzettelijke massamoord is."

september 15, 2023   2768   20  

 


Michael Yeadon was wetenschappelijk onderzoeker en vicepresident bij de medicijngigant Pfizer Inc. Hier legt hij uit waarom de Covid-vaccinatiecampagne een “wereldwijde coup d’état en opzettelijke massamoord” is.

Een bericht geschreven aan een vertrouwde campagnevoerende vriend, die moeite heeft om te accepteren dat wat er gebeurt opzettelijk is

Het is inderdaad een grote stap om van gerechtvaardigde kritiek op vermeende incompetente politici en industriëlen over te stappen naar het zodanig in elkaar passen van de stukjes dat ze alleen maar kunnen wijzen op opzettelijkheid. Eens kijken wat u ervan vindt, schrijft Dr. Michael Yeadon.

Beste X,

Ik vind het onmogelijk om te proberen alle informatie zo samen te voegen dat het geheel zelfs goedaardig of op zijn minst niet geheel kwaadaardig kan zijn.

Dat komt omdat, zoals je mij ongetwijfeld hebt horen zeggen, ik geloof dat het kwaadaardig is!

Ook ik had er al vroeg moeite mee, met het argument “dit moeten ze toch geweten hebben!?”. Enz. Toen ik eenmaal de mogelijkheid toestond dat alle slechte dingen opzettelijk waren, vond ik dat de rest allemaal op zijn plaats viel. Dat alleen bewijst natuurlijk niet dat het opzettelijk was.

Enkele vroege aanwijzingen voor opzettelijkheid zijn de gecoördineerde reacties van tientallen regeringen op de vermeende pandemie: lockdowns, maskering, massale tests van de bron, de verkeerde toepassing van PCR-gebaseerde technieken op bulktests van klinische monsters, selectieve sluitingen van bedrijven en scholen, grensbeperkingen, enz.

Geen enkel land had iets van dit alles als kernonderdeel van zijn eigen voorbereidingsplan voor een pandemie.

Zelfs de wetenschappelijke evaluatie van de NPI’s door de WHO concludeerde dat geen enkele ervan werkte en dat de enige veranderingen die iets waard waren, bestonden uit het vragen aan mensen met symptomen om thuis te blijven tot ze hersteld waren en het verhogen van de frequentie van het handen wassen (omdat de overdrachtsroute in eerste instantie niet zeker zou zijn).

Ik heb destijds betoogd dat de enige manier waarop alle landen al deze nutteloze, maar schadelijke en dure NPI’s hadden kunnen aannemen, was als er sprake was van supranationale coördinatie. Of dat nu van de WHO, WEF etc. was, weet ik niet. Ik weet het niet. Maar illegitiem is het in ieder geval wel.

We weten nu dat ze wisten dat het opleggen van deze beperkingen niemand zou redden, maar dat de negatieve gevolgen verwoestend zouden zijn, zelfs dodelijk voor sommigen, die geen toegang meer zouden hebben tot de medische zorg die ze nodig hadden. Bovendien zou het gebruik van verlof natuurlijk enorm schadelijk zijn voor overheden die al tot het uiterste in de schulden zaten.

Ik merk op dat een Amerikaanse term, furlough (verlof), wijdverspreid is in het publieke debat. In Groot-Brittannië hebben we die term nooit eerder gebruikt. Niemand maakte opmerkingen over de komst ervan, wat de leidende rol van de Amerikanen verraadde.

Dan is er nog het opleggen van radicaal gewijzigde medische protocollen.

Door mijn langdurige blootstelling aan ademhalingszaken, wist ik meteen toen ze in paniek raakten over het feit dat ze 30.000 mechanische beademingstoestellen nodig hadden, dat er echt iets duivels aan de hand was. Het is nooit gepast om een patiënt met een onbelemmerde luchtweg en een intacte borstwand te verdoven, intuberen en beademen.

Mechanische beademing is zeker een prachtig, levensreddend middel, maar het brengt ernstige risico’s met zich mee voor de kwetsbare patiënt, in de vorm van door beademing veroorzaakte longontsteking, longletsel door het gebruik van druk om de longen op te blazen, en nog veel meer.

De juiste behandeling zou bestaan uit een zuurstofmasker, een enkele, lage dosis benzo, een kopje thee en een koekje, en een zorgzame hand op een arm.

Ook in de VS kregen velen in deze kwetsbare toestand remdesivir en geen volledige intraveneuze voeding. In de meeste gevallen was het slechts een kwestie van tijd voordat ze stierven.

In verzorgingstehuizen werden lukraak hoge doses midazolam en morfine gebruikt. Niet alleen hoge doses, maar ook herhaaldelijk toegediend aan hun bejaarde patiënten. De hoogste medische autoriteiten in het land hadden hen opgedragen dit te doen en zo weinigen stelden er vragen bij.

Mijn Ph.D. was toevallig op dit gebied, het effect van opiaten op de ademhalingsfunctie. De ontdekking van meervoudige opiaatreceptoren deed de mogelijkheid ontstaan om receptorselectieve liganden uit te vinden die pijn zouden verlichten met een verminderde ademhalingsdepressie. Helaas worden beide voornamelijk gemedieerd door mu opiaatreceptoren, zowel centraal als in de periferie.

De combinatie van opiaatagonisten en benzodiazepinen is gecontra-indiceerd bij patiënten tenzij er nauwlettend toezicht is (op tekenen van ademhalingsdepressie).

Dat is niet het geval en kan ook niet in een verpleeghuis. Ook zij werden massaal vermoord.

Tot slot werden de huisartsen in de gemeenschap gewaarschuwd om geen antibiotica voor te schrijven in gevallen van covid “omdat antibiotica geen virale ziekten kunnen behandelen”.

Het is algemeen bekend dat wat gewoonlijk een secundaire bacteriële infectie wordt genoemd, in deze situatie de dood tot gevolg heeft. Uit de gegevens blijkt echter dat het voorschrijven van antibiotica voor vermeende bacteriële infecties van de longen met 50% daalde en dat grote aantallen mensen een vermijdbare dood stierven (en ook een nogal gruwelijke dood).

Het is niet mogelijk om naar al dit bewijs te kijken zonder te concluderen dat hier opzet in het spel was. Het is letterlijk duivels wat ze gedaan hebben.

Ik ben nog steeds in de war over hoe het gedaan is met zo weinig tegenstand. Ik weet wel dat er vanaf eind jaren 90 tot eind 2019 een reeks simulaties van wereldwijde pandemieën en bioterrorismescenario’s is uitgevoerd, waardoor de daders hun vaardigheden konden aanscherpen in de reacties en de opgelegde controlemaatregelen.

Ik geloof dat sommige van deze simulaties op het terrein werden uitgevoerd, zodat de noodhulpteams zich konden vormen en konden oefenen wat de meesten van hen passend vonden, gezien de fictieve opzet, hoewel dit speculatief is.

Dan komen we bij de “vaccins”.

Gezien mijn carrière in de farmaceutische en biotechnologische industrie, wist ik dat het onmogelijk was om een vaccin te maken in minder dan 5-6 jaar, als men de klinische veiligheid wilde aantonen en de productie wilde verbeteren tot de gebruikelijke hoge kwaliteit die nodig is om een nauwkeurig gedefinieerd eindproduct te maken.

Als dat laatste niet gebeurt, is het zinloos om het eerste te doen, omdat wat anders zou worden geïnjecteerd niet zou zijn wat in de klinische tests is gebruikt.

Met andere woorden, als er behoefte was aan een nieuw vaccin, zou u nooit eens overwegen om zo’n programma uit te voeren, omdat geen enkele pandemie in de geschiedenis ook maar een fractie duurt van de minimale tijd die nodig is om een veilig en effectief nieuw vaccin te maken.

Toch gingen ze ermee door. Ook dit is kwaadwillig, laat staan het buitengewone liegen, censureren en zwartmaken van andersdenkenden.

Aangezien mijn hele carrière gebaseerd is op de principes van “rational drug design” om moleculen te ontwerpen en te testen, kon ik mezelf in de schoenen van de ontwerpers van de vaccins plaatsen.

Er zijn verschillende, overduidelijke veiligheidsproblemen ingebouwd in deze producten. Eén daarvan is de axiomatische inductie van “auto-immuun” reacties, ongeacht welk antigeen gekozen werd.

Het volgende was de keuze van het antigeen, waarbij niemand het spike-eiwit zou kiezen, omdat dit hoogstwaarschijnlijk direct toxisch zou zijn, het onderhevig is aan de snelste mutatie (zodat een vaccin zijn werkzaamheid zou kunnen verliezen) en het ook het minst verschilt van menselijke eiwitten (en dus omstanderaanvallen zou kunnen uitlokken op zelfs enigszins vergelijkbare zelf-eiwitten).

Toch kozen de vier hoofdrolspelers allemaal voor dit antigeen. Wat een toeval! Ik zou mijn collega’s in de andere bedrijven hebben opgeroepen om ervoor te zorgen dat we dat niet deden. Dat komt omdat het zeer onwenselijk zou zijn om gemeenschappelijke risico’s te hebben voor alle programma’s.

Bij de formulering kozen de mRNA-gebaseerde producten allebei voor LNP’s om hun boodschap in te kapselen. Toch wist de industrie dat deze niet alleen door het hele lichaam reizen, inclusief de hersenen, maar dat ze zich ook ophopen in de eierstokken.

Toch gingen de bedrijven en regelgevende instanties, dit wetende, ermee door en verergerden anderen het toxiciteitsrisico door deze injecties bij zwangere vrouwen en kinderen aan te bevelen.

Ik was nog steeds traag met het samenvoegen van al dit bewijs van zorgvuldig uitgedachte schade. Maar uiteindelijk ben ik er gekomen en sindsdien spreek ik in wat velen als extreme termen beschouwen.

Ik ben bang dat we ons niet kunnen verbergen voor de realiteit dat dit een wereldwijde staatsgreep en opzettelijke massamoord is.

Erger nog, we zien de oprukkende bewakingstechnologie en wettelijke bevoegdheden om digitale ID & CBDC in te voeren en contant geld uit te bannen. Het is niet moeilijk om scenario’s te bedenken waarbij het tonen van een digitaal ID verplicht wordt.

Het enige dat nodig is, is dat de WHO valse pandemieën verzint, dat de farmaceutische industrie miljarden doses namaakvaccins op basis van mRNA produceert en dat regeringen erop staan dat digitale ID’s alleen geldig blijven als u deze schadelijke injecties neemt, en er is een bijna perfect ontoelaatbaar ontvolkingsmiddel.

Ze kunnen ook andere dingen doen, maar ik denk dat ze dit gaan proberen. We moeten onze stem blijven verheffen en proberen mensen wakker te schudden.

Er is maar een grote minderheid nodig om NEE te zeggen & deze duivelse plannen mislukken.

Met de beste wensen

Mike


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-michael-yeadon-een-bericht-aan-een-betrouwbare-vriend-die-moeite-heeft-om-te-accepteren-dat-wat-er-gebeurt-opzettelijk-is/

CNN gooit Biden onder de bus, wijdt een heel segment aan zijn pathologische leugens

 september 15, 2023   3358   15  

 


CNN heeft donderdag een heel segment gewijd aan het onthullen van de pathologische leugens van Joe Biden. Dit is het sterkste teken dat links zich voorbereidt om de impopulaire president onder de bus te gooien in de aanloop naar de verkiezingen van 2024.

Tijdens een factcheck in de uitzending van Biden’s schandelijke leugen dat hij de dag na 9/11 op Ground Zero was, liet CNN een waslijst van aantoonbaar onjuiste beweringen de revue passeren, waarvan vele meer dan eens zijn herhaald, bericht Thepeoplesvoice.

“Dit is geen seniliteit,” schreef Charlie Kirk op Twitter. “Vijfendertig jaar geleden plagieerde Biden al buitenlandse toespraken en loog hij over zijn cijfers op de universiteit. Als je liegt over kleine dingen, lieg je over grote dingen. Als Biden al niet kan stoppen met het fabriceren van onnozele persoonlijke verhalen, stel je dan eens voor wat voor flauwekul hij heeft verteld over Burisma, Hunter, Oekraïne, MBNA, China, enz.”

Volgens bijna elke maatstaf is Biden een bewezen fraudeur en een pathologische leugenaar van de hoogste orde.

Alleen al in de afgelopen maanden heeft de president herhaaldelijk gelogen over zijn zakelijke transacties met zijn corrupte zoon. Hij heeft gelogen over inflatie. Hij heeft gelogen over de gasprijzen. Hij heeft gelogen over het creëren van nieuwe banen. Hij heeft gelogen over het nationale tekort. En hij heeft gelogen over de grenzen van ons land.

De lijst kan nog langer worden, maar niets van dit alles zou iemand moeten verbazen. Voor degenen onder ons die vijf minuten de tijd hebben genomen om onderzoek te doen voor de verkiezingen van 2020, wisten we dat dit eraan zat te komen.

Als de beste voorspeller van toekomstig gedrag, gedrag uit het verleden is (en dat is het), dan wisten we dat Biden een extreme pathologische leugenaar was.

Toen toenmalig senator Joe Biden zich in de jaren 80 bijvoorbeeld voor het eerst kandidaat stelde voor het presidentschap, implodeerde zijn campagne na een zwerm leugens die hij in het hele land had herhaald. Eerst werd Biden betrapt op het plagiëren van een beroemde toespraak van Neil Kinnock, leider van de Britse Labour Party. Daarna plagieerde hij nog een toespraak van Robert F. Kennedy, nog een van John F. Kennedy en nog een van voormalig senator Hubert Humphrey.

Toen werd Biden betrapt op liegen over academische onderscheidingen die hij nooit had verdiend, over studiebeurzen die hij nooit had ontvangen en over zijn ranking op de rechtenfaculteit, waarbij hij verklaarde dat hij in de bovenste helft van zijn klas was afgestudeerd, terwijl hij in werkelijkheid als 76e van de 85 was geëindigd.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Washington Times meldt: Burgerrechtenactivist Shaun King zegt dat Biden een leugenaar is over zijn betrokkenheid bij de mars voor burgerrechten in ons land. Na zeer gedetailleerd te zijn ingegaan op elk van de leugens van Biden over zijn betrokkenheid bij de zwarte gemeenschap, geeft King deze samenvatting:

“Joe Biden … over de ruggen van mensen die daadwerkelijk een enorme prijs hebben betaald voor hun rol als activisten en organisatoren in de Burgerrechtenbeweging, creëert een volledig vals narratief over zijn werk en bijdragen.”

Met andere woorden, Biden beweert herhaaldelijk dat hij heeft deelgenomen aan de burgerrechtenbeweging van de jaren ’60, en er is geen woord van waar. Het is nooit gebeurd.

Hij liegt.

Maar er is meer. Veel meer.

In 1972 kwamen Biden’s eerste vrouw, Neilia, en zijn één jaar oude dochter, Naomi, om het leven bij een vreselijk auto-ongeluk. Onmiddellijk na de crisis begon Biden de tragedie in zijn politieke voordeel te verdraaien door te beweren dat Curtis C. Dunn, de bestuurder van de tractor-oplegger die de auto van mevrouw Biden raakte, op dat moment dronken was.

Maar dat is niet waar. Absoluut niet. Feit is dat mevrouw Biden geen voorrang verleende en dat Dunn zijn leven in gevaar bracht door te proberen te voorkomen dat hij haar zou raken.

Dit werd bevestigd door de Delaware Superior Court rechter Jerome O. Herlihy, die officieel verklaarde dat Dunn van alle blaam gezuiverd was en dat er absoluut geen bewijs was dat de beweringen van meneer Biden tegen hem ondersteunde.

In zijn hele openbare leven heeft Biden laten zien dat hij geneigd is om te liegen.

Hij heeft gelogen tegen zijn professoren. Hij heeft gelogen tegen zijn kiezers. Hij heeft gelogen over zijn academische werk. Hij heeft gelogen over zijn toespraken. Hij heeft gelogen over zijn steun aan burgerrechten. Hij heeft zelfs gelogen over de dood van zijn eigen vrouw en jonge dochter.

En vandaag de dag blijft hij tegen ons liegen over zijn zoon, Rusland, Oekraïne, de Chinese Communistische Partij, COVID-19, de economie, grensbeveiliging en zichzelf.

Hoe kan één man zoveel leugens vertellen? Jezus Christus geeft het beste antwoord: “Je bent van je vader de duivel … want hij is een leugenaar en de vader van de leugen.”

Het gedrag van Biden is niet dat van een goede grootvader met een vervagend geheugen of dat van een lievelingsoom die een goed garen spint. Nee.

Zulk schaamteloos bedrog is niet het gedrag van een fatsoenlijke man, maar eerder dat van een duivel, en God helpe ons dat deze man onze president is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/cnn-gooit-biden-onder-de-bus-wijdt-een-heel-segment-aan-zijn-pathologische-leugens/

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

 september 15, 2023   2458   16 

 

Een van ’s werelds beste epidemiologen heeft gewaarschuwd dat de toename van “turbokanker” veroorzaakt wordt door mRNA-chemicaliën, waardoor binnenkort miljoenen mensen kunnen sterven.

Dr. Harvey Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Yale. Hij is gespecialiseerd in de etiologie, preventie en vroegtijdige diagnose van kanker en in epidemiologische methoden, schrijft Thepeoplesvoice.

De professor kreeg een subsidie van $3,65 miljoen van de National Institutes of Health (NIH) voor een vijfjarig onderzoek naar de etiologie van alvleesklierkankergevallen in Connecticut.

Na de ontdekking van een alarmerende toename van “turbokankers” spreekt Risch zich nu uit om het publiek te waarschuwen voor de ontvolkingsagenda die zich voor onze ogen ontvouwt.

Slaynews.com meldt: Volgens Risch en andere vooraanstaande kankerspecialisten zijn de gevallen van dit nieuwe fenomeen de afgelopen twee jaar snel gestegen.

“Deze kankers die normaal gesproken door het lichaam onder controle worden gehouden, groeien onverwacht heel snel,” legde Risch uit in een recent interview met The Epoch Times.

“We weten dat de Covid-vaccins in verschillende mate schade hebben toegebracht aan het immuunsysteem bij een fractie van de mensen die ze hebben genomen.

“En die schade kan overal vandaan komen, van het vaker krijgen van Covid, het krijgen van andere infectieziekten, en misschien ook kanker op de langere termijn,” waarschuwde hij.

Risch staat echter niet alleen in zijn bezorgdheid.

Veel vooraanstaande artsen, waaronder de gerenommeerde patholoog Ryan Cole, hebben alarm geslagen over “turbokankers”.

“Vanwege de ontregeling van de immuunreacties en de onderdrukking van het immuunsysteem door deze genetische injecties … groeien deze kankers, die normaal gesproken door het lichaam onder controle worden gehouden, onverwacht heel snel,” waarschuwde Dr. Cole eerder tijdens een interview met Children’s Health Defense.

 

Maar het ergste moet misschien nog komen, waarschuwt Risch.

“Het idee dat een nieuw product zoals de [COVID]-vaccins kanker zou kunnen veroorzaken, is niet iets dat van de ene op de andere dag waarneembaar is,” legt hij uit.

“Kanker heeft als ziekte een lange tijd nodig om zich te manifesteren vanaf het moment dat het begint, vanaf de eerste cellen die op hol slaan totdat ze groot genoeg zijn om gediagnosticeerd te worden of om symptomatisch te worden. Dit kan twee of drie jaar duren voor bloedkankers, zoals leukemieën en lymfomen, tot vijf jaar voor longkanker, tot 20 jaar voor blaaskanker, of 30, 35 jaar voor darmkanker, enzovoort.”

“Dit zijn dus langetermijngebeurtenissen, en als je plotseling een nieuw product zoals de vaccins introduceert, zou je als eerste de bloedkankers verwachten die ik noemde, maar niet de andere soorten kanker.”

Toch zijn er al stijgingen van bloedgerelateerde aandoeningen te zien in officiële overheidsgegevens.

Gegevensanalist Edward Dowd heeft eerder dit jaar zijn licht laten schijnen op de jaarlijkse Britse PIP clearances (betalingen) per lichaamssysteem.

De analyse van Dowd onderzoekt verschillende statistieken voor 2020, 2021 en 2022.

De zeer gerespecteerde gegevensexpert ontdekte dat de hematologische (bloedgerelateerde) claims met maar liefst 522% stegen ten opzichte van de trend in 2022.

Het zijn echter niet alleen bloedgerelateerde aandoeningen die de pan uit rijzen.

Kanker die zich normaal gesproken pas na tien, twintig of dertig jaar ontwikkelt, steekt snel de kop op bij patiënten.

Risch beweert dat Covid injecties ervoor zorgen dat het immuunsysteem van het lichaam “op hol slaat”.

 

Hij zegt dat kankers in theorie sneller ontstaan door de MRNA-prikken die het immuunsysteem onderdrukken.

Kankers die zich voorheen pas na jaren ontwikkelden, zouden nu op de lange termijn sneller de kop op kunnen steken, aldus Risch.

Maar we zien nu al tekenen dat dit bij jonge mensen gebeurt.

Er zijn steeds meer meldingen van mensen in de bloei van hun leven die plotseling kanker krijgen in een ongekend tempo.

De 26-jarige YouTuber Colby Brock deelde op 9 juli 2023 de diagnose teelbalkanker met zijn abonnees.

Kijk:

     Video Link: https://youtu.be/gn6nAkg9Ltw

Dr. William Makis heeft op zijn Substack-pagina een hele deep dive gedaan naar jonge social media influencers die kanker krijgen.

Volgens Dr. Risch moet er iets anders aan de hand zijn als een 25-jarige darmkanker krijgt zonder een familiegeschiedenis van de ziekte.

“Dat is in principe onmogelijk volgens het bekende paradigma voor hoe darmkanker werkt,” merkt hij op.

Hij voegt eraan toe dat andere vormen van kanker met een lange latentie bij zeer jonge mensen opduiken.

“Dit is gewoon niet de normale manier waarop kanker werkt,” stelde de professor.

“Omdat deze kankersoorten voorkomen bij mensen die te jong zijn om ze te krijgen, zijn ze in feite, vergeleken met de normale manier waarop kanker werkt, aangeduid als turbokankers,” voegde Risch eraan toe.

“Sommige van deze kankers zijn zo agressief dat ze tussen het moment dat ze voor het eerst gezien worden en het moment dat ze na een paar weken terugkomen voor behandeling, dramatisch gegroeid zijn in vergelijking met wat oncologen hadden verwacht.”

Terwijl de vragen toenemen over wat de oorzaak is van het stijgende aantal turbokankerpatiënten, gaf Risch een verklaring.

 

“Er moet een initiërende stimulans zijn,” zei hij.

Risch heeft al eerder verklaard: “De Covid-vaccins hebben in verschillende mate schade toegebracht aan het immuunsysteem bij een fractie van de mensen die ze hebben genomen.

“Naar mijn mening is kanker iets dat het lichaam normaal gesproken bestrijdt omdat de cellen die ontstaan als ze in de war raken – het immuunsysteem meestal herkent en erin slaagt om ze op te slokken of uit te schakelen zodat ze niet verder komen.

“Maar als u het immuunsysteem beschadigt op een manier die het vermogen beperkt om nieuwgroeiende, gestoorde kankercellen te herkennen of uit te schakelen, dan zet dat de deur open voor hun vermenigvuldiging tot het punt waarop het immuunsysteem het niet meer aankan.

“En dat is het mechanisme, denk ik, dat hier het meest waarschijnlijk is.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/toparts-waarschuwt-dat-turbokanker-veroorzaakt-door-mrna-miljoenen-mensen-kan-doden/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...