vrijdag 22 september 2023

Nieuw onderzoek toont aan dat gevaccineerde moedermelk vervuild is met mRNA

 september 22, 2023


Een explosief nieuw peer-reviewed onderzoek heeft tot grote bezorgdheid geleid na de conclusie dat de moedermelk van gevaccineerde zogende moeders “sporen mRNA” bevat van Covid-injecties, schrijft Frank Bergman.

Het onderzoek, dat deze week in het wereldvermaarde medische tijdschrift Lancet werd gepubliceerd, ontdekte dat “mRNA van het COVID-19 vaccin dat aan zogende moeders is toegediend, zich systematisch in de moedermelk kan verspreiden.”

De onderzoekers van de New York University Grossman Long Island School of Medicine ontdekten dat moedermelk tot 45 uur na de vaccinatie besmet was met mRNA bij de tien vrouwen die ze analyseerden.

De bevindingen spreken het officiële narratief van overheidsinstanties, politici en hun bondgenoten in de bedrijfsmedia, die het publiek ervan overtuigden dat mRNA veilig was voor moeders die borstvoeding gaven en hun baby’s, rechtstreeks tegen.

Ondanks het feit dat er geen bewijs is om de beweringen te staven, hebben functionarissen volgehouden dat de mRNA-injecties zich niet door het hele lichaam verspreiden.

“Onze bevindingen suggereren dat het mRNA van het COVID-19 vaccin toegediend aan moeders die borstvoeding geven, zich systematisch kan verspreiden naar de moedermelk in de eerste twee dagen na de vaccinatie door de moeder,” merkt de studie op.

“Biodistributie van mRNA COVID-19 vaccins in moedermelk.”

Het peer-reviewed paper van de studie werd gepubliceerd in de editie van oktober 2023 van de Lancet.

Dit is echter niet de eerste studie die deze bevindingen doet.

In 2022 ontdekte een JAMA-studie voor het eerst sporen van mRNA in moedermelk van vrouwen.

Maar ondanks de bevindingen van beide onderzoeken, besloten de auteurs van het in de Lancet gepubliceerde artikel door de vaccinatie van moeders die borstvoeding geven te blijven promoten.

“COVID-19 mRNA-vaccins spelen een essentiële rol in de strijd tegen SARS-CoV-2 infectie,” beweerden de auteurs van de studie.

“Wij geloven dat borstvoeding geven na de vaccinatie veilig is, vooral 48 uur na de vaccinatie.”

Ze legden echter niet uit waarom moeders zo’n risico zouden nemen om gevaccineerd te worden tegen een virus met slechts milde symptomen.

 

“Hoewel wij geloven dat borstvoeding na mRNA-vaccinatie veilig is, moet een dialoog tussen een borstvoedende moeder en haar zorgverlener gaan over de voordelen/risico-overwegingen van borstvoeding in de eerste twee dagen na mRNA-vaccinatie door de moeder,” vervolgen de onderzoekers.

“De betekenis van dit onderzoek reikt verder dan het toepassingsgebied van COVID-19 mRNA-vaccins.”

“De bevindingen bieden waardevolle inzichten in het transport en de aanwezigheid van vaccin-mRNA in moedermelk, wat relevant kan zijn voor het beoordelen van de veiligheid en werkzaamheid van toekomstige op mRNA gebaseerde therapieën die aan zogende vrouwen worden toegediend.”

De resultaten van het onderzoek hebben ondertussen een reactie uitgelokt van prominente dissidente journalisten op social media.

Velen hebben vraagtekens gezet bij de narratieven van de overheid en de media rondom de injecties en hebben de voortdurende pogingen om kritische standpunten die als “verkeerde informatie” worden beschouwd het zwijgen op te leggen, aan de kaak gesteld.

Een aantal gebruikers van social media beweert dat de resultaten van het onderzoek bewijzen dat de overheid heeft gelogen over de veiligheid van de injecties.

“De Amerikaanse regering zei dat het veilig was voor zwangere vrouwen om het COVID-19 vaccin te krijgen omdat het geïnjecteerde mRNA in de arm bleef en niet door het lichaam migreerde,” postte journalist Michael Shellenberger woensdag op Twitter/X.

“Maar nu toont een nieuwe Lancet-studie, die mRNA in moedermelk vond, aan dat de regering gelogen heeft.”

 

Shellenberger plaatste de openingssegmenten van een artikel (momenteel achter een betaalmuur) van Alex Gutentag over de Lancet-studie in zijn PUBLIC Substack, onder de kop: “Covid Vaccin mRNA In Moedermelk Toont Dat CDC Loog Over Veiligheid.” 

De subkop luidt: “Amerikaanse overheid ontbeerde wetenschappelijk bewijs voor het aanbevelen van mRNA-vaccins aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven; Facebook censureerde degenen die accurate informatie deelden.”

 

In haar stuk schrijft Gutentag: “Volgens de Centers for Disease Control is het veilig voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om zich tegen Covid-19 te laten vaccineren. Volgens het CDC is vaccinatie tijdens de zwangerschap zelfs gunstig voor de baby, en ‘rapporten hebben aangetoond dat mensen die borstvoeding geven en mRNA COVID-19-vaccins hebben gekregen, antilichamen in hun moedermelk hebben, wat hun baby’s zou kunnen helpen beschermen’.”

“Het CDC was niet de enige,” vervolgt ze. “Het American College of Obstetrics and Gynecology drong er herhaaldelijk bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven op aan om zich te laten vaccineren. Er was geen reden om zich zorgen te maken, zeiden deskundigen, omdat het geïnjecteerde mRNA in de arm blijft en niet door het lichaam wordt verspreid.”

Gutentag citeert de Academy of Breastfeeding Medicine die moeders “verzekert” in een verklaring van december 2020: “Het is onwaarschijnlijk dat het vaccinlipide in de bloedbaan terechtkomt en het borstweefsel bereikt … Als dat toch gebeurt, is het nog onwaarschijnlijker dat het intacte nanodeeltje of het mRNA in de melk terechtkomen.”

“Maar nu onthult een cruciaal nieuw onderzoek, gisteren gepubliceerd in de Lancet, dat dit altijd een leugen is geweest,” schrijft ze.

Het National Human Genome Research Institute definieert mRNA als volgt: “Boodschapper-RNA (afgekort mRNA) is een type enkelstrengs RNA dat betrokken is bij de eiwitsynthese. mRNA wordt gemaakt van een DNA-sjabloon tijdens het transcriptieproces. De rol van mRNA is het overbrengen van eiwitinformatie van het DNA in de celkern naar het cytoplasma (waterige binnenste van de cel), waar de eiwitaanmaakmachines de mRNA-sequentie lezen en elk driebasencodon vertalen naar het corresponderende aminozuur in een groeiende eiwitketen.”

In een nog steeds actieve informatieve CDC-pagina getiteld “COVID-19 Vaccins tijdens de zwangerschap of borstvoeding”, stelt het federale agentschap het volgende:

·         “Vaccinatie tegen COVID-19 wordt aanbevolen voor alle mensen van 6 maanden en ouder. Dit geldt ook voor mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven, nu proberen zwanger te worden of die in de toekomst zwanger zouden kunnen worden.”

·         “De beschikbare gegevens over de veiligheid van COVID-19 vaccinatie tijdens het geven van borstvoeding wijzen op geen ernstige reacties na de eerste of tweede dosis, noch bij de persoon die borstvoeding geeft, noch bij het kind dat borstvoeding krijgt …

·         “Er is geen bewijs dat COVID-19 vaccins schadelijk zijn voor mensen die gevaccineerd zijn en borstvoeding geven of voor hun baby’s.”

 

Er staat: “COVID-19 vaccins kunnen bij niemand COVID-19 veroorzaken, ook niet bij zwangere mensen en hun baby’s. Geen van de COVID-19-vaccins bevat levend virus. Vaccins zijn effectief in het voorkomen van COVID-19 bij mensen die borstvoeding geven. Recente rapporten hebben aangetoond dat mensen die borstvoeding geven en mRNA COVID-19-vaccins hebben gekregen, antilichamen in hun moedermelk hebben, wat hun baby’s zou kunnen helpen beschermen. Er zijn meer gegevens nodig om te bepalen welk niveau van bescherming deze antilichamen aan de baby zouden kunnen bieden.”

Op de CDC-pagina staat dat de “COVID-19-vaccinaanbevelingen van het agentschap per 12 september zijn bijgewerkt. De inhoud op deze pagina is niet langer actueel en zal worden aangepast aan de nieuwe aanbevelingen.”



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nieuw-onderzoek-toont-aan-dat-gevaccineerde-moedermelk-vervuild-is-met-mrna/

De westerse civilisatie is in haar laatste jaren

Onverschilligheid heeft een prijs, en de prijs komt nu thuis bij de westerse civilisatie.

september 19, 2022

Misschien hebben andere civilisaties zichzelf vernietigd, maar het is zeker dat de westerse wereld zichzelf heeft vernietigd. Andere civilisaties hebben misschien een bedreiging onderschat, of een militaire blunder gemaakt, of zoals Cartage een machtiger vijand tegen zich in het harnas jaagde. Maar de westerse wereld is de eerste in de geschiedenis die, ondanks haar dominante economische en militaire macht, zichzelf heeft ontmanteld, schrijft Paul Craig Roberts.

Overal waar men in de westerse wereld kijkt, hebben regeringen, intellectuele en professionele elites en media vanaf de jaren zestig de westerse beschaving onophoudelijk gedemoniseerd. (En ja, er zijn oudere wortels. De Frankfurter Schule “mars door de instellingen” migreerde in de jaren 1930 naar de Columbia Universiteit). Blanke liberalen dachten dat dit de manier was om de samenleving te hervormen, maar het waren waanideeën. Het is de manier om de maatschappij te deconstrueren, en dat is wat ze hebben bereikt.

Onderwijs, media, Hollywood en blanke liberale politici zijn wapens die worden ingezet tegen de blanke samenleving. Zij hebben voor alle generaties na de mijne een beeld geschetst van de westerse beschaving als een racistische onderdrukker van alle andere volkeren – gekleurde mensen, mensen die niet heteroseksueel zijn, mensen die niet zeker zijn van hun geslacht, en vrouwen. Feministen, activisten voor de rechten van minderheden, lesbische en homoseksuele activisten, transgenderrechtenactivisten, samen met de neoconservatieven die pleiten voor Amerikaanse oorlogen in het belang van Israël, zijn al 60 jaar de dominante krachten in de westerse wereld. De demonisering van de westerse beschaving als kolonialistisch, imperialistisch en racistisch is geïnstitutionaliseerd in universiteiten, openbare scholen, films, literatuur, kunst en in het 1619 Project van de New York Times. Standbeelden en gedenktekens zijn vernietigd, museumcollecties verwijderd en boeken verboden.

Naarmate de universitaire klassen in de blanke landen diverser worden, komt de cultuur, geschiedenis en literatuur van de landen onder vuur te liggen als zijnde niet representatief. Shakespeare is bijvoorbeeld niet langer een vereiste voor studenten Engels. Zeven jaar geleden meldde de American Council of Trustees and Alumni dat slechts 4 van de 52 beste Amerikaanse universiteiten kennis van Shakespeare vereisen voor een Engelse afstudeerrichting. In plaats van Shakespeare’s centrale plaats in de ontwikkeling van de Engelse literatuur, geven universiteiten cursussen over vampiers, cyborgs en populaire films en tv-shows. Het opgeven van Engelse literatuur, zelfs door universitaire Engelse afdelingen, is gemeengoed geworden. Zo liet de universiteit van Stirling in het Verenigd Koninkrijk Jane Austin vallen om het curriculum te “dekoloniseren”.

Telkens wanneer een stuk van de culturele traditie in de vergeetput wordt geworpen, verzwakt en vervaagt de cultuur een beetje meer. Op deze manier wordt ons ontnomen wie we zijn. Simpel gezegd: jaar na jaar wordt de westerse beschaving uitgewist.

 

Verhalen worden gecontroleerd, en censuur is extreem. De indoctrinatie van jongeren met kritische rassentheorie en gendertheorie wordt meer benadrukt dan lezen, schrijven en rekenen. 

Dat zwarten het minder goed doen in wiskunde dan blanken wordt gezien als bewijs dat wiskunde een instrument is van blanke onderdrukking. 

Blanke studenten, blanke leden van het leger en blanke werknemers van bedrijven en federale, staats- en lokale overheden worden onderworpen aan “gevoeligheidstrainingen” die een schuldgevoel bijbrengen en blanken leren eerbiedig te zijn tegenover gekleurde mensen. 

Blanke Amerikanen zijn tweederangsburgers geworden die worden tegengehouden door rassenquota. 

Blanke Amerikanen worden niet beschermd door verbodsbepalingen tegen haatmisdrijven en moeten genoegen nemen met rooftochten van aanhangers die hun bedrijven plunderen en in brand steken, voortdurende beledigingen en oproepen tot hun dood. 

Door Democraten gecontroleerde steden zoals San Francisco hebben een wet aangenomen die zwarten toestaat om tot 950 dollar per keer uit winkels te stelen zonder een aanklacht wegens misdrijf. Met andere woorden, zwarte misdaad wordt gelegaliseerd en een privilege. Bijgevolg hebben Walgreen en andere winkeliers een groot aantal winkels gesloten en de openingstijden van andere verminderd. Aangemoedigd door de aanvaarding van misdaad door de stad, is de criminaliteit geëxplodeerd: 45% van de stadsbevolking is nu slachtoffer van diefstal.

Bevestiging van het Westen is moeilijk te verkrijgen en maakt geen deel meer uit van het onderwijsproces. Een overeenkomstig verlies van blank vertrouwen en een schuldgevoel hebben ertoe geleid dat veel blanke Amerikanen tot nadeel van hun eigen kinderen lagere onderwijsnormen en toelatings- en arbeidsquota accepteren. De op verdienste gebaseerde samenleving is verdwenen. 

De meerderheid van de mensen die in deze decennia volwassen zijn geworden, is beïnvloed door zorgen om de “onderdrukten”. De voormalige onderdrukten – de arbeidersklasse – zijn veranderd in onderdrukkers die bekend staan als “Trump Deplorables”. De nieuwe onderdrukten zijn de slachtoffers van de blanke arbeidersklasse die op Trump stemt. Vandaag wordt iedereen die voor de arbeidersklasse spreekt, waarschijnlijk door de FBI onderzocht als “blanke supremacist” of “binnenlandse terrorist”. De hersenspoeling is effectief geweest. Uit de laatste Rasmussen Poll blijkt dat evenveel Amerikanen het eens als oneens zijn met de bewering van Biden dat “Donald Trump en de MAGA Republikeinen een extremisme vertegenwoordigen dat de fundamenten van onze republiek bedreigt”.

In het kleine deel van het grondgebied van de aarde waar blanken, een kleine minderheid van de wereldbevolking, bestaan, zouden blanken een onderdrukkende meerderheid vormen en worden ze in hun eigen land aan de kant geschoven. In lang vervlogen tijden, toen een land een homogene natie was, was de natie gebaseerd op zijn ras. Duitsland bestond uit Duitsers. Frankrijk bestond uit Fransen. Groot-Brittannië was Brits. Zweden was Zweeds. Tegenwoordig zijn er geen westerse naties meer. De westerse landen zijn slechts geografische locaties.

 

Nationalisme is het fundament van de eenheid. Om te voorkomen dat immigratie de VS zou veranderen in een toren van Babel, ondergingen immigranten een proces van assimilatie, waardoor een natie werd gevormd uit verschillende etniciteiten. Maar assimilatie werd opgegeven omdat het in strijd was met diversiteit en multiculturalisme. Nationalisme werd geherdefinieerd als fascisme en blanke suprematie. Maar zonder nationalisme is er geen volk, en verdween de eenheid. Het Westen heeft al vele jaren open grenzen en wordt overspoeld door diverse miljoenen immigranten-invasiërs die de status van “geprefereerde minderheden” hebben verworven.

Blanke gezinnen verdwijnen uit advertenties van bedrijven, nog een indicatie van de gemarginaliseerde status van blanken in hun eigen land. 

Blanke mannen verdwijnen uit kabinetsfuncties. Scandinavische regeringen zijn hoofdzakelijk vrouwelijk. Liz Truss heeft in Groot-Brittannië een diverse regering samengesteld waarin vrouwen en kleurlingen in de meerderheid zijn. Het kabinet van Biden bestaat nauwelijks uit blanke niet-Joodse mannen. Zijn minister van Buitenlandse Zaken is Joods. Zijn minister van Justitie is Joods, zijn minister van Financiën is een Joodse vrouw, zijn minister van Defensie is een zwarte man. Zijn vicepresident is een zwarte vrouw. Van de overige 18 kabinetsleden zijn er 15 vrouwelijk, zwart, Spaans of homoseksueel. Slechts 3 kabinetsleden zijn blanke heteroseksuele mannen. De stafchef is joods. https://www.whitehouse.gov/administration/cabinet/

Vroeger hoorden we veel over de ondervertegenwoordiging van vrouwen en zwarten. Nu zijn het blanke mannen die ondervertegenwoordigd zijn. 

We horen veel over “white privilege”, maar waar is dat? Hoe verklaren we de marginalisering van blanken in blanke landen? Wilmot Robertson legde het uit in 1972 in zijn boek The Dispossessed Majority. Jean Raspail legde het uit in 1973 in zijn boek The Camp of the Saints. De langzame uitwissing van de westerse beschaving is een fenomeen van meerdere decennia. In de 21e eeuw heeft het opengrenzenbeleid van de blanke landen het proces versneld. In Zweden ging de ondergeschiktheid van blanken aan immigranten-invasiërs zo ver dat enkele dagen geleden een politieke opstand ontstond tegen de lang regerende linkse sociaal-democratische partij van Zweden, die net uit de macht was gestemd.

In Zweden worden gematigde politieke partijen rechts en extremistisch genoemd, maar ondanks deze demonisering heeft wat de New York Times noemt “het rechtse blok” de krankzinnige anti-blanke linkse regering van de sociaal-democratische partij, die weigerde de misdaadgolf van immigranten-invasiërs te erkennen, afgezet.

Overspoeld door immigranten-invasiërs, dankzij het opengrenzenbeleid van de sociaaldemocratische partij, steeg Zweden snel van het laagste percentage dodelijke schietpartijen in Europa naar het hoogste. Verkrachting tiert welig. Een vierde van de Zweedse vrouwen zegt bang te zijn om hun huis te verlaten. Uit gerechtelijke veroordelingen blijkt dat bij verkrachtingen waarbij het slachtoffer de aanvaller niet kende, in 85% van de gevallen in het buitenland geboren daders verantwoordelijk waren. Lang niet alle verkrachtingen worden echter aangegeven, omdat de verkrachte Zweedse vrouwen vrezen te worden aangeklaagd wegens haatmisdrijven omdat ze getuigd hebben tegen een bevoorrechte immigrant-invasiër. De implicatie is dat de Zweedse vrouwen racistisch zijn omdat ze een immigrant-invasiër beschuldigen. Onder de sociaal-democraten, een verzameling krankzinnigen die even erg zijn als de Amerikaanse Woke Democraten, werd verkrachting een recht van de immigrant-invasiër.

 

Onder de anti-blanke sociaal-democraten mocht de politie de misdaadgolf niet toeschrijven aan immigranten. Uiteindelijk had een hoge politieman, Peter Springare, er een paar jaar geleden genoeg van. Ik citeer uit de Britse Daily Mail van 18 september 2022:

“In een online publicatie schreef hij over zijn werkweek: ‘Dit is wat ik tussen maandag en vrijdag heb afgehandeld; verkrachting, beroving, zware mishandeling, aanranding en verkrachting, afpersing, chantage, mishandeling, geweld tegen de politie, bedreiging tegen politie, drugscriminaliteit, misdrijf, poging tot moord, weer verkrachting, weer afpersing… Landen die deze week de misdaden vertegenwoordigen zijn: Irak, Irak, Turkije, Syrië, Afghanistan, Somalië, Somalië, opnieuw Syrië, Somalië…'”

De anti-blanke sociaal-democraten probeerden Springare te vervolgen voor het plegen van een haatmisdrijf door de waarheid te vertellen, maar wijdverbreide publieke protesten tegen het monddood maken van iemand die hen eindelijk de waarheid vertelde, weerhielden de sociaal-democraten ervan de hoge politieambtenaar te vernietigen.

De immigranten-invasiërs hebben het gebrek aan vertrouwen aangevoeld dat jarenlange anti-blanke propaganda bij het Zweedse volk heeft veroorzaakt. Immigrant-invasiër Based Mahmoud verklaarde onlangs dat “Zweden over tien of vijftien jaar van ons is, of ze het nu leuk vinden of niet.” De demografische gegevens ondersteunen zijn bewering.

Kortom, het is een veilige conclusie dat de sociaal-democraten Zweden hebben vernietigd. Ondanks de enorme misdaadgolf die de sociaal-democraten over Zweden hebben losgelaten, bedroeg de marge van hun nederlaag slechts drie zetels. De woke media en universiteiten zullen niet tevreden zijn tot ze de partij van de immigranten-invasiërs weer aan de macht hebben die diversiteit en multiculturalisme dient. De volgende grote golf vluchtelingen zal bestaan uit blanken die Zweden ontvluchten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-westerse-civilisatie-is-in-haar-laatste-jaren/

OMVOLKING DOSSIER

Terwijl bijna niemand keek, sloten leiders op de VN een 7-jarige overeenkomst om één enkele globale agenda uit te voeren

 september 22, 2023


Hebt u al gehoord over de overeenkomst die wereldleiders eerder deze week bij de Verenigde Naties hebben gesloten tijdens de “2023 SDG Summit”? Op maandag en dinsdag kwamen functionarissen van over de hele wereld samen in New York City om hun landen te verplichten om de 2030 Agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDGs) de komende 7 jaar volledig uit te voeren. Als u niet bekend bent met de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, kunt u ze hier vinden. Ze zijn in wezen een blauwdruk voor hoe de globalisten willen dat de wereld bestuurd wordt. Zowat elk gebied van menselijke activiteit valt onder de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, en het zou de komende 7 jaar extreme maatregelen vergen om ze allemaal binnen de deadline te bereiken, schrijft Michael Snyder.

Maar dat was waar de “2023 Sustainable Development Goals-Summit” allemaal om draaide.

Leiders van over de hele planeet kwamen samen en beloofden alles te doen wat nodig is om die doelen op tijd te halen.

Ze noemen het “een nieuwe fase van versnelde vooruitgang”. Het volgende komt rechtstreeks van de officiële webpagina van de VN over deze top

De 2023 SDG-top vond plaats op 18-19 september 2023 in New York. Het markeerde het begin van een nieuwe fase van versnelde vooruitgang op weg naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen met politieke sturing op hoog niveau voor transformatieve en versnelde acties in de aanloop naar 2030.

De top, bijeengeroepen door de voorzitter van de Algemene Vergadering, markeerde de helft van de deadline voor het bereiken van de 2030-agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Het was het hoogtepunt van de week op hoog niveau van de Algemene Vergadering. De top was een reactie op de impact van meerdere en in elkaar grijpende crises waarmee de wereld wordt geconfronteerd en zal naar verwachting weer een gevoel van hoop, optimisme en enthousiasme voor de 2030-agenda opwekken.

De globalisten zijn echt van plan om de 2030 Agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te implementeren tegen de tijd dat de Algemene Vergadering van de VN in september 2030 bijeenkomt.

 

Dat is over slechts 7 jaar, en de klok tikt dus door.

Tijdens de “2023 SDG-top” hebben wereldleiders “een ingrijpende politieke verklaring aangenomen” waarin ze zich ertoe verplichtten om de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen binnen de komende 7 jaar te verwezenlijken

Bij de aftrap van de tweede helft van de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling hebben wereldleiders op de SDG-top 2023 vandaag een verstrekkende politieke verklaring aangenomen om hun gezamenlijke inzet te bevestigen om overal een einde te maken aan armoede en honger, ongelijkheden binnen en tussen landen te bestrijden en vreedzame samenlevingen op te bouwen die niemand achterlaten.

De goedkeuring van het 10 pagina’s tellende document, door de staatshoofden en regeringsleiders en hoge vertegenwoordigers die bijeen waren op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York, kwam op een kritiek moment nu wereldwijde crises – waaronder gewapende conflicten, negatieve klimaateffecten en de aanhoudende gevolgen van de COVID-19 pandemie – de verwezenlijking van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) tegen 2030 bedreigen.

De “Politieke Verklaring” is 10 pagina’s lang, en u kunt hem hier zelf lezen.

Op de vijfde pagina van het document wordt ons verteld dat er een “dringende noodzaak is om de nodige acties te ondernemen om de achteruitgang te keren en de vooruitgang te versnellen om de 2030 Agenda te bereiken en de SDG’s te implementeren”.

Hoe zal het er dan uitzien als we “de vooruitgang versnellen” in de richting van die doelen?

Nou, zoals Paul Joseph Watson heeft gemeld, wordt er een snelheidslimiet van 30 km/u ingesteld op elke woonweg in Wales…

 

                       Video Link: https://youtu.be/Sq8mf6AYwaM

Hoe zou u zich voelen als elke weg in uw gemeente een snelheidslimiet van 30 km/u had?
Helaas zullen extreme maatregelen zoals deze binnenkort overal ter wereld worden ingevoerd.

De globalisten zijn absoluut vastbesloten om hun klimaatdoelstellingen te halen, en de rest van ons zal daar allemaal onder lijden.

Op de tiende pagina van het document dat de wereldleiders bij de VN net hebben aangenomen, wordt verwezen naar “de Top van de Toekomst in 2024“…

We zien uit naar de Top van de Toekomst in 2024 als een belangrijke gelegenheid om onder andere de implementatie van de 2030 Agenda en de SDG’s te versnellen.

Deze uiterst belangrijke bijeenkomst wordt slechts twee maanden voor de volgende presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten gehouden.

Het is de bedoeling dat de VN-lidstaten op die bijeenkomst een zogenaamd “Pact voor de Toekomst” aannemen.

U kunt hier lezen over “de Top van de Toekomst” en het “Pact voor de Toekomst” op de officiële website van de VN.

Op die pagina geeft de VN openlijk toe dat een van de doelen van “de Top van de Toekomst” is om “een sterker internationaal draaiboek op te stellen voor complexe wereldwijde schokken, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de vergaderkracht van de Secretaris-Generaal in de vorm van een noodplatform”.

Ik heb al eerder geschreven over dit “noodplatform” dat wordt voorgesteld.

Het komt erop neer dat als er zich een grote “wereldwijde schok” voordoet, de Verenigde Naties de bevoegdheid krijgen “om ervoor te zorgen dat er een verenigd, wereldwijd antwoord op de crisis komt”.

 

Dus wat voor soort “wereldwijde schok” zou deze noodbevoegdheden activeren?

In een beleidsdocument van de VN dat enige tijd geleden werd gepubliceerd, wordt uitgelegd dat een toekomstige pandemie, een “belangrijke gebeurtenis in de ruimte” of zelfs “onvoorziene risico’s” allemaal in aanmerking komen.

Uiteindelijk kan zo’n beetje elke soort crisis gebruikt worden om de activering van dit nieuwe “Noodplatform” te rechtvaardigen.

En als het eenmaal geactiveerd is, zouden functionarissen bij de VN de macht hebben om de noodbevoegdheden die ze hebben gekregen voor onbepaalde tijd uit te breiden.

Het behoeft geen betoog dat dit een uiterst beangstigend voorstel is.

We willen absoluut niet dat de VN over de hele wereld noodbevoegdheden heeft die voor onbepaalde tijd verlengd kunnen worden.

Helaas staat de regering Biden volledig achter dit plan.

En in september volgend jaar zullen de VS instemmen met het “Pact voor de Toekomst”.

Dit is natuurlijk de reden waarom ze zich haasten om dit voor elkaar te krijgen.

Met Biden in het Witte Huis kunnen de globalisten hun agenda enorm vooruit helpen.

Maar zodra hij vertrekt, zal het een stuk moeilijker worden.

De tijd dringt dus.

Ik zou willen dat meer mensen in Amerika begrepen wat de globalisten proberen te doen, maar helaas praten de mainstream media hier helemaal niet over.

We leven in zulke gevaarlijke tijden, en degenen die onze vrijheden willen uithollen zijn absoluut meedogenloos.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/terwijl-bijna-niemand-keek-sloten-leiders-op-de-vn-een-7-jarige-overeenkomst-om-een-enkele-globale-agenda-uit-te-voeren/

 

Dreigende voedseltekorten zijn geen toeval: Zij maken deel uit van een gepland globalistisch “Reset the Table” initiatief

Precies op tijd ontvouwt zich nu het plan van de globalisten voor een “Grote Reset” in real time. En voor alle duidelijkheid, het is allemaal al jaren geleden uitgestippeld en gepland – wat betekent dat het allemaal met opzet is, schrijft Ethan Huff. Veel mensen hebben het gemist, maar de Rockefeller Foundation heeft ons enkele … Meer lezen overDreigende voedseltekorten zijn geen toeval: Zij maken deel uit van een gepland globalistisch “Reset the Table” initiatief

https://www.frontnieuws.com/dreigende-voedseltekorten-zijn-geen-toeval-zij-maken-deel-uit-van-een-gepland-globalistisch-reset-the-table-initiatief/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...