donderdag 16 november 2023

Elon Musk zegt dat beademingsapparatuur de longen van patiënten heeft vernietigd, NIET COVID-19

 15/11/2023 // Zoey Sky // 1,7K Weergaven

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadsciencegrote regeringsamenzweringcovid-19Gevaarlijke geneeskundemisleidingontvolkingElon Muskgenocidegezondheidsvrijheidmoord in het ziekenhuisinfectiesgeïnformeerde toestemmingwaanzinlonggezondheidmedisch gewelduitbraakpandemieLongontstekingpropagandaSARS-CoV-2Onderdruktwaarheidvaccinsventilatoren


In een aflevering van de podcast "Joe Rogan Experience" vertelde gastheer Joe Rogan aan miljardair-ondernemer Elon Musk dat  80 procent van de patiënten met Wuhan coronavirus (COVID-19) die ventilatoren kregen, stierf.

Musk was het daarmee eens en zei dat hij er zelf met dokters in Wuhan over sprak.

Volgens Musk belde hij artsen in Wuhan en vroeg hen naar de grootste fouten die ze maakten tijdens de eerste golf van COVID-19. Ze vertelden hem dat ze ‘veel te veel mensen aan geïntubeerde beademingsapparaten hadden gezet’.

Musk plaatste vervolgens een bericht op X om mensen te vertellen dat de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei ‘een grote fout heeft gemaakt door mensen voor langere tijd aan geïntubeerde beademingsapparaten te plaatsen. En dat dit feitelijk de longen beschadigt, en niet COVID. Het is de behandeling. De remedie is erger dan de ziekte".

Nadat zijn bericht live was gegaan, vertelden mensen hem dat hij niet gekwalificeerd was om over de kwestie te praten omdat hij geen arts was. Musk grapte toen dat hij, hoewel hij geen gezondheidsexpert is, geavanceerde ‘ruimteschepen met levensondersteunende systemen’ ontwikkelt.

Op 7 juni plaatste Dr. Joseph Mercola ook een bericht op X over “De death trap van het COVID-ziekenhuis.”

Mercola zei dat het weken na de uitbraak van de pandemie duidelijk was geworden dat de standaardpraktijk om COVID-19-patiënten aan mechanische beademing te geven meer kwaad dan goed deed: het was een doodvonnis.

Volgens gegevens stierf 76,4 procent van de COVID-19-patiënten tussen 18 en 65 jaar in New York City die aan beademingsapparatuur werden geplaatst. Onder de patiënten ouder dan 65 jaar die beademd werden, bedroeg het sterftecijfer 97,2 procent.

De aanbeveling om COVID-19-patiënten als eerstelijnsreactie aan mechanische beademing te onderwerpen, kwam van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die naar verluidt zijn richtlijnen baseerde op ervaringen en aanbevelingen van artsen in China.

Het beademen van patiënten werd echter niet aanbevolen omdat het de overleving zou verhogen, maar omdat het de gezondheidswerkers hielp beschermen door het virus in de beademingsmachine te isoleren.

Volgens de  data stierven ten minste 10.000 patiënten met COVID-19 in ziekenhuizen in New York nadat ze in het voorjaar van 2020 aan de beademingsapparatuur waren gezet.

Andere grootstedelijke gebieden constateerden ook aanzienlijke pieken in het aantal sterfgevallen onder jongeren die een laag risico liepen om te overlijden aan COVID-19. Gegevens suggereren dat veel van deze sterfgevallen het gevolg kunnen zijn van patiënten aan deze mechanische beademingsapparatuur te plaatsen.

Eerder dit jaar getuigde advocaat Tom Renz voor de Senaat van Pennsylvania dat niemand patiënten informeerde dat ze gevaar zouden kunnen lopen nadat ze aan de beademing waren gelegd. Hij voegde eraan toe dat gezinnen ook niet op de hoogte waren van de risico’s van het gebruik van beademingsapparatuur bij COVID-19-patiënten.

Renz voegde eraan toe dat hij gegevens had van het Centra voor Medicare & Medicaid Services (CMS) die onthulde hoe in verschillende ziekenhuizen in Texas minstens 90 procent van de patiënten aan beademingsapparatuur werden gelegd en  stierven.

De advocaat bekritiseerde ook de deskundigen die patiënten niet met ivermectine lieten proberen, maar bereid waren hen aan de beademing te hangen, ondanks het sterftecijfer van 90 procent. Hij voegde eraan toe dat het onmogelijk was dat gezondheidsexperts het gevaar niet opmerkten van het beademen van patiënten, vooral als negen van de tien patiënten stierven.

Renz zei dat meer artsen hadden moeten vragen of er een betere manier was, en dat ze patiënten ivermectine of hydroxychloroquine hadden moeten laten proberen als ze een kans van negen op tien hadden om te sterven.

Nu de feiten zo zijn uiteengezet, is het moeilijk te ontkennen dat ziekenhuizen veel patiënten met coronavirus hebben gedood en dat hoe meer ze doodden, hoe meer geld ze verdienden.

(Related: PLANDEMISCH: Onderzoek onthult dat door ventilatoren verworven longontsteking miljoenen heeft gedood - niet COVID-19 zoals regeringen over de hele wereld beweerden).

COVID-19-patiënten zijn ‘gevangenen’

Stella Paul, een medisch schrijver die onderzoek heeft gedaan naar ‘dodelijke’ ziekenhuisprotocollen tijdens de pandemie en de financiële prikkels daarachter, vertelde ook hoeveel COVID-19-patiënten ‘gevangenen werden’.

Michael Hamilton, een advocaat die nabestaanden vertegenwoordigde, vertelde Paul een verhaal over een vriend van hem die verpleegster was.

De verpleegster werkte al 26 jaar in het ziekenhuis waar zij destijds in het ziekenhuis lag. Ze vertelde het personeel dat ze niet aan de beademing wilde, maar haar arts schreeuwde tegen haar dat ze ‘medisch advies weigerde’.

De arts drong er ook op aan dat de verpleegster "dood zou gaan” en de verzekeringsmaatschappij uw ziekenhuisrekeningen niet zou betalen.'Uiteindelijk gaf ze haar toestemming om haar familie te beschermen.

Hamilton zei dat dit een veel voorkomende tactiek was, waarbij artsen patiënten vertelden dat als ze het medisch advies niet zouden gehoorzamen, de verzekering niet zou uitbetalen en dat hun families failliet zouden gaan.

Hij voegde eraan toe dat dit geen toestemming was en dat patiënten het ziekenhuis niet mogen verlaten .  Als je in het ziekenhuis lag, werd je in wezen een gevangene.

Senator Ron Johnson (R-WI) zei ook dat wanneer patiënten het ziekenhuis binnenkwamen, “ze al hun rechten verloren” en gevangenen werden.

Veel gezinnen probeerden wanhopig hun dierbaren uit het ziekenhuis te krijgen. Sommigen van hen zouden 911 bellen om een medische moord te melden, maar zelfs als de politie kwam opdagen, deden ze niets.

Ziekenhuizen ontzegden patiënten het recht om te zeggen: "Ik wil hier weg en naar huis gaan. Ik wil hier weg en naar een ander ziekenhuis gaan waar ze mij behandelen zoals ik behandeld wil worden."

Ga naar Pandemic.news voor meer vergelijkbare verhalen.

Watch the video below to learn hoe COVID-19-vaccins het risico op infectie lijken te vergroten.

    Video Link: https://www.brighteon.com/8a42c805-f409-4183-93cd-bd29c6b814d8

This video is from the GalacticStorm-kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

De meeste "covide" sterfgevallen waren eigenlijk VENTILATOR-infectiedoden, zo blijkt uit onderzoek.

FEITSCONTROLE: Covid was mild en doodde nauwelijks iemand - door ventilatoren verworven longontsteking daarentegen doodde miljoenen.

COVID-claims ontmaskeren: Wetenschappelijke review-uitdagingen beweren dat maskers de COVID-overdrachten hebben verminderd.

Bronnen zijn onder meer:

Expose-News.com

VigilantNews.com

Twitter.com

TheEpochTimes.com

Brighteon.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-11-15-musk-ventilators-not-covid-destroyed-patients-lungs.html

Technieken die de zon moeten dimmen: ‘De waanzin kent geen grenzen meer’


Nieuwsuur besteedt in een item aandacht aan het dimmen van de zon. Naast technieken die de zon moeten dimmen, zijn er ook ideeën om de aarde lokaal te verkoelen, bijvoorbeeld met vernevelende windmolens, aldus Nieuwsuur.

Een internationale commissie adviseert in een rapport dat er meer onderzoek nodig is naar technische mogelijkheden die de zon dimmen, oftewel solar geoengineering.

Zonnestralingsbeheer of solar radiation management is een verzamelnaam voor technieken die de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde moeten terugdraaien, schrijft Nieuwsuur.

Optie openhouden

“In de verre toekomst kan zonnestralingsbeheer een onderdeel van de oplossing zijn. We moeten die optie openhouden,” zei commissievoorzitter Pascal Lamy tegen Nieuwsuur.

“Deze mensen kennen geen nederigheid en geen bescheidenheid. Zodra mensen zich gaan bemoeien met complexe systemen die ze niet ten volle begrijpen, gaat het over het algemeen gillend fout,” reageert neuroloog Jan Bonte.

Letterlijk levensgevaarlijk

Jurist Sietske Bergsma merkt op: “Zoals er in het sprookje van De Naakte Keizer kleermakers te vinden waren die ‘het kostuum’ wilden naaien, die de duurste en beste stoffen ‘gebruikten’ en de keizer met complimentjes overlaadden, zo zijn er ook opportunistische ondernemers en wetenschappers te vinden die de zon gaan ‘dimmen’ en met nevel de aar… laat maar.”

“De waanzin kent geen grenzen meer,” aldus oud-advocaat Aldert Nijhuis.

Historicus Gerard von Gevers zegt: “Deze fanaten zullen het risico nemen om het leven op aarde te vernietigen, voor ze toegeven dat ze er mijlenver naast zitten. Zoals de leden van iedere irrationele cult, zijn ook deze cult-aanhangers letterlijk levensgevaarlijk.”

Migratiedeskundige (Nl.) rekent voor: zoveel kost een asielzoeker de schatkist – ‘dit zijn verpletterende cijfers’


De Kamercommissie voor Immigratie en Asiel/JBZ-Raad hield dinsdag een deskundigenbijeenkomst over de Spreidingswet. Tijdens de bijeenkomst gingen 13 deskundigen in op de praktische gevolgen van de wet.

Het wetsvoorstel geeft gemeenten de wettelijke taak om asielopvangvoorzieningen te bieden. Daarom wordt het ook wel de dwangwet genoemd.

Tijdens de bijeenkomst onthulde statisticus en migratiedeskundige Jan van de Beek hoeveel één asielzoeker de schatkist kost.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat zijn enorme bedragen

Hij verzamelde een ongelooflijke hoeveelheid microdata van alle Nederlanders. “En dan kom je in 2023 uit op 800.000 euro per asielmigrant,” zei hij in de Senaat. “In werkelijkheid zijn die kosten nog groter.”

Gemiddeld kwamen er over de afgelopen 40 jaar zo’n 20.000 asielmigranten per jaar naar Nederland. Dan kom je uit op 24 miljard euro per jaar, becijferde Van de Beek. “Dat zijn enorme bedragen.”

Rem

“Als er één vorm van immigratie is die echt de bijl aan de wortel van de verzorgingsstaat legt, dan is het asiel. De afgelopen 10 jaar zat van de niet-schoolgaande asielzoekers de helft tot twee derde in de bijstand. Dat zijn verpletterende cijfers. Die kosten zijn echt enorm.”

Als je die verzorgingsstaat in stand wilt houden, zul je daar echt de rem op moeten zetten, benadrukte Van de Beek.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Raytheon-klokkenluider doet bizarre onthullingen over gerichte energiewapens op Antarctica


Eric Hecker werkte voor de Amerikaanse wapenfabrikant Raytheon. Hij was deze week te gast bij de populaire Patrick Bet-David podcast om de wereld te waarschuwen voor de geheimen van het militair-industrieel complex.

Raytheon stuurde Hecker op een dag naar Antarctica, waar hij sprak met de aanwezige wetenschappers. Het werd hem al snel duidelijk dat op de Zuidpool onderzoek wordt gedaan naar gerichte energiewapens.

Er bestaan technologieën op deze planeet die het verstand van de gemiddelde burger ver te boven gaan, zei Hecker. “Dat is waarom ik me uitspreek.”

Heel eenvoudig

In de podcast claimde hij dat een apparaat op Antarctica, de ‘IceCube Neutrino Detector’, bij de eerste testrun twee aardbevingen veroorzaakte in Christchurch in Nieuw-Zeeland.

Volgens de klokkenluider is het ‘heel eenvoudig’ om een aardbeving te veroorzaken met deze technologie.

Eind 2021 gaf het ministerie van Justitie en Veiligheid een document vrij over gerichte energiewapens.

Crowd control

In het document valt te lezen dat deze zogeheten Directed Energy Wapens (DEW) merendeels gericht zijn op het verstoren of vernietigen van elektronische systemen. “Dit zijn wapens die in een bepaalde vorm energie naar een doelwit stralen zonder gebruik te maken van een projectiel.”

Een laser is een voorbeeld van een DEW. Lasers kunnen variëren van een (onschadelijke) laserpointer tot een dodelijke hoogenergie laser. Een voorbeeld van een ‘onschuldige’ laser is de laser dazzler. Deze is bedoeld om mensen te desoriënteren door ze met laserpulsen in de ogen te schijnen. Het ministerie van Defensie heeft een groene laser dazzler ingevoerd voor commercieel gebruik bij road blocks.

Andere vormen van DEWs zijn de High Power Microwave (HPM) wapens. Zo’n wapen creëert een onzichtbare elektromagnetische puls. Er bestaat ook een HPM die met een frequentie werkt die mensen kunnen voelen: het Active Denial System, in het bijzonder bedoeld voor crowd control.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Gevaccineerde kinderen verspreiden ("Shed") COVID tot 3x langer dan niet-gevaccineerde kinderen, blijkt uit studiegegevens

 14/11/2023 // Ethan Huff // 7,3K Weergaven

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadscienceBig Pharmabiologisch wapengezondheid van kinderenCOVIDGevaarlijke geneeskundenepwetenschapinfectiesjunk sciencepandemiefarmaceutische fraudeonderzoekopgetuigdwetenschappelijke clownswetenschappelijk bedrogwetenschappelijke fraudepiekeiwitOnderdruktniet gevaccineerdgevaccineerdvaccinschadevaccin letselvaccinoorlogenvaccins


Nieuw onderzoek gepubliceerd in JAMA Pediatrics op 23 oktober laat zien dat gevaccineerde kinderen die positief testen op het Wuhan coronavirus (COVID-19), het "virus" tot driemaal langer uitstoten (“shed”) dan niet-gevaccineerde kinderen.

De daadwerkelijke conclusie van het paper – je kan het  het hier zelf lezen - ging over de besmettelijkheid van COVID tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen. Het blijkt dat de vaccinatiestatus, althans volgens deze specifieke studie, geen rol speelt bij besmettelijkheid.

De gemiddelde tijd voor uitstoting bleek voor beide groepen drie dagen te zijn, wat de auteurs van het onderzoek ertoe bracht te suggereren dat het schoolbeleid vereist dat leerlingen die positief testen op COVID vijf dagen thuis blijven, “en dat scholen geen rekening hoeven te houden met de vaccinatie- of boosterstatus in terug-naar-schoolbeleid’ rapporteerd Children's Health Defense (CHD).

Er is echter een probleem met de analyse. Volgens CHD gebruikten de onderzoekers achter de studie "een ondeugdelijke statistische truc die de aanzienlijke verschillen in virale verspreiding tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen verborgen hield."

“Hoewel alle niet-gevaccineerde kinderen in het onderzoek op dag zes vrij waren van het virus, hadden 10 van de 52 gevaccineerde kinderen (19%) twee keer zoveel tijd nodig om virusvrij te zijn. Drie proefpersonen (ongeveer 6%) waren op dag 10 nog steeds besmettelijk – drie keer langer dan de gerapporteerde mediaan."

(Related: Even if you did not get "vaccinated" for COVID with an actual needle, you may have been indirectly "vaccinated" through shedding.)

Kinderen dragen COVID zelden over op volwassenen, zo blijkt uit een ander onderzoek

Kortom, het lijkt erop dat de onderzoekers die bij dit specifieke onderzoek betrokken waren, eventuele verschillen tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen in termen van hun respectieve risico voor de volksgezondheid wilden verbergen.

Nu er zoveel nieuws is over de verspreiding van vaccins en andere problemen met de prikken, heeft dit artikel blijkbaar als doel het speelveld gelijk te maken door de prikken veiliger te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

Wat feitelijk gebeurde, is dat de onderzoekers mediaan in plaats van de gebruikelijke infectiviteitsduur gebruikten om het belang te bagatelliseren van veel van de kinddeelnemers in de gevaccineerde onderwerpgroep die langer ziek zijn.

“De aanpak was ook verkeerd voor de niet-gevaccineerde groep, omdat deze gegevens strak verspreid zijn rond de driedaagse periode zonder uitschieters”, legt CHD uit.

"Door de mediaanwaarden voor gevaccineerd versus niet-gevaccineerd gelijk te stellen, konden onderzoekers gegevens uit de twee groepen combineren en rapporteren dat 14 deelnemers (18,4%) op dag vijf besmettelijk waren en dat drie (3,9%) op dag 10 nog steeds aan het ‘shedden’ waren."

“Nogmaals, alle proefpersonen die na dag zes nog steeds positief waren, werden gevaccineerd – maar door dit ongemakkelijke feit te verbergen konden de auteurs concluderen, zonder rekening te houden met de meer informatieve gemiddelde waarden, dat ‘er geen verband was tussen de duur van de infectiviteit en de vaccinatie- of boosterstatus.’”

Hou er rekening mee dat een andere studie, gepubliceerd in 2021, ontdekte dat kinderen COVID zelden overdragen aan volwassenen zoals het nu is. Neus- en keelstaafjes van geïnfecteerde kinderen bleken in dat onderzoek slechts de helft de kans te hebben om iemand met COVID te infecteren dan een soortgelijk neus- of keelstaafje dat is verzameld bij geïnfecteerde volwassenen.

"' Shedding virus'... WELK VIRUS?" vroeg een sceptische commentator. "Het hele onderzoek is een sprookje."

‘ Vals’, schreef een ander, die hetzelfde sentiment herhaalde met betrekking tot het nieuwe onderzoek. "Mensen zijn geen ziektevectoren of biologische gevaren."

“Wat ze ook uitstoten, het is geen virus”, voegde een ander eraan toe. "Dit virale ding moet in de wei worden gezet."

‘Misschien hebben ze ergens in een laboratorium een synthetisch gif uitgevonden dat ervoor zorgt dat kinderen zieke gevoelens krijgen. Het kan slangengif zijn of een ander gif dat van nature niet voorkomt, maar het koesteren van dit virusbedrog schept alleen maar angst en stelt mensen in staat hun kinderen blindelings te laten prikken denkende dat ze het goede doen.’

“Er is vrijwel nooit een goede reden om je te laten vaccineren – daar is ons natuurlijke immuunsysteem voor. Meer informatie op Vaccines.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ChildrensHealthDefense.org

JamaNetwork.com

NaturalNews.com

CMAJ.ca

https://www.naturalnews.com/2023-11-14-vaccinated-children-shed-covid-3x-longer-study.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...