woensdag 20 juli 2022

Build back better ...... It's not accidental that the WEF is at the epicenter of this

 


Britse journalist reist af naar Oekraïne en is geschokt: ‘Hier hoor je in het Westen niets over’




De Britse journalist Johnny Miller reisde af naar Oekraïne en bracht in Donetsk onder meer een bezoek aan een school die onlangs is bestookt door het Oekraïense leger. Dat is hoogstwaarschijnlijk gebeurd met wapens die zijn geleverd door de NAVO, stelt Miller.

“Dit is één van de vele scholen in Donetsk die zijn geraakt door het Oekraïense leger, terwijl ze probeerden de lokale bevolking te terroriseren,” zegt de journalist. “Er zijn veel kinderen om het leven gekomen. In de afgelopen 10 dagen ben ik naar twee begrafenissen van kinderen geweest: de 6-jarige Alina en de 8-jarige Maria. Zij werden samen met andere kinderen gedood in een speeltuin.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Steeds vaker

Het doden van kinderen in een oorlog illustreert voor mij het falen van de mensheid, aldus Miller. “Hier in Donetsk gebeurt dat steeds vaker met wapens die geleverd worden door de NAVO. Er zijn vrijwel geen westerse verslaggevers hier in Donbass.”

Het gevolg is dat de westerse wereld niets te horen krijgt over burgerdoden door Oekraïense aanvallen met wapens die de NAVO levert aan Oekraïne, zegt de journalist.

Dat is precies wat hier gebeurt

“NAVO-wapens zouden niet gebruikt moeten worden om burgers te doden, want dat is precies wat hier in Donetsk gebeurt. Het is van groot belang dat Oekraïne stopt met het bestoken van burgers met NAVO-wapens,” benadrukt hij.

Bekende spoedarts overlijdt plotseling tijdens het hardlopen: ‘Niets te zien hier’

 

De bekende Canadese spoedarts Paul Hannam is zaterdag plotseling overleden. Hij was als hoofd spoedzorg verbonden aan het North York General Hospital.

Vriend en collega-spoedarts Howard Ovens schreef op Twitter dat Hannam in elkaar is gezakt tijdens het hardlopen. “Olympisch zeiler, marathonloper, gezinsman, directeur spoedeisende hulp van het North York General Hospital, een lieve, attente, meelevende en zachte man is plotseling gestorven tijdens het hardlopen,” schreef hij.


Hannam was bekend en geliefd in Toronto en was eerder ruim 10 jaar directeur spoedeisende hulp van het Michael Garron Hospital. Meerdere oud-collega’s en -patiënten laten op social media weten bedroefd en vooral geschokt te zijn.

“Niets te zien hier,” reageert de Canadese advocaat en YouTuber David Freiheit. “Je bent een complotdenker als je vragen stelt.”

Jamila (44) neemt afscheid van de politie: ‘Ik ben het disproportioneel geweld jegens burgers helemaal zat’


Jamila Amestoun (44) laat op Twitter weten dat ze definitief afscheid neemt van de nationale politie. “Met pijn in mijn hart heb ik het gehad, en ben het disproportioneel geweld jegens burgers helemaal zat!” schrijft Jamila.

Ze krijgt veel steun van oud-collega’s. Zo schrijft oud-agent Dennis Spaanstra, voorman van Police for Freedom Nederland: “Treurig dat je deze stap moet zetten, maar oh zo herkenbaar. Sterkte, dame, en mocht je behoefte hebben aan een praatje met ‘ervaringsdeskundigen’, geef dan vooral een gil.”

BlueTruth, een organisatie die bestaat uit mensen die bij de politie werken of hebben gewerkt, voegt toe: “Bij behoefte aan contact met gelijkgestemde politiecollega’s kun je contact met ons opnemen. Idem als je enige juridische ondersteuning kunt gebruiken. Weet dat je er niet alleen voor staat, we zijn met velen!”

Aangehouden en mishandeld door de politie

Jamila, geboren en getogen ‘Marozaanse’, behaalde onlangs haar diploma apothekersassistent. Vorige week was de uitreiking. “Wat mijn mooiste dag moest zijn, is geëindigd in een traumatische hel,” schrijft ze. “Aangehouden en mishandeld door de politie en drie uur in een dagverblijf gezeten.”

“Onvergetelijk, onvergeeflijk en onacceptabel. Alle schade, trauma, pijn, verdriet en leed toegebracht aan mijn persoon zal zwaar wegen op jullie weegschaal. Dit is mijn eerste aanhouding in 44 jaar tijd van mijn leven. Aanleiding: vermoeden/verdachtmaking,” licht ze toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Genegeerd

Jamila verwijst naar een artikel in De Andere Krant over het vernietigende VN-rapport over het politiegeweld in Nederland dat genegeerd werd door het kabinet. Ook de reguliere media hebben de bevindingen van voormalig VN-mensenrechtenrapporteur Nils Melzer compleet genegeerd. “Buitensporig politiegeweld in Nederland jegens haar burgers is vernietigend!” schrijft Jamila erbij.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...