vrijdag 1 september 2023

Bijna een miljoen jaar geleden kroop de mens door het oog van de naald

 ANTROPOLOGIE

    De replica van een schedel van de homo heidelbergensis. — © Uwe Anspach/ getty

 

Ooit waren onze verre voorouders met niet veel meer dan duizend. Genetici hebben in modern DNA bewijs gevonden voor een bevolkingscrash die de mensheid maar ternauwernood heeft overleefd.

Senne Starckx   1/09/2023 om 05:00

Het had niet veel gescheeld of de menselijke evolutie was al in de knop gebroken toen er van de moderne mens, de homo sapiens, nog lang geen sprake was. Dat suggereert een nieuw genetisch onderzoek naar de demografie van onze verre voorouders. Volgens het onderzoek, waarvan de neerslag deze week in Science is verschenen, is de mensheid bijna een miljoen jaar geleden op het nippertje aan uitsterving ontsnapt.

De bevolkingscrisis die de mens ei zo na de kop kostte, was bovendien niet van korte duur. Ze duurde meer dan 100.000 jaar. Van 930.000 tot 813.000 jaar geleden lag het mensental zowat bij het bestaansminimum. In die periode zou de effectieve mensenpopulatie (het vruchtbare volwassen deel ervan) slechts 1.300 leden groot zijn geweest. Dat terwijl er vóór de bevolkingscrisis bijna honderd keer zoveel mensen waren. Pas aan het einde van de crisisperiode groeide de mensheid weer stevig aan.

De demografische instorting had impact op het DNA van de mensen die haar hebben overleefd. Ze leidde behalve tot een demografische ook tot een genetische flessenhals, en die is nog zichtbaar in het DNA van moderne mensen. Een internationaal team genetici onder leiding van Chinese vorsers trof de flessenhals aan in het erfelijk materiaal van een drieduizendtal mensen. De genetici gebruikten een eigen ontwikkelde techniek waarmee ze op basis van de genetische variatie binnen een moderne bevolkingsgroep de grootte van verre voorouderlijke groepen kunnen inschatten.

Verspreiding vanuit Afrika

De genetische flessenhals kwam wel alleen duidelijk tevoorschijn in het DNA van de moderne Afrikanen in het onderzoek – de vorsers gebruikten resultaten van bestaande volledige DNA-analyses bij tien moderne Afrikaanse bevolkingsgroepen, en veertig niet-Afrikaanse. In het erfelijk materiaal van de niet-Afrikaanse groepen vonden de onderzoekers enkel een verdoken signaal. Ze verklaarden dat door de verspreiding van de homo sapiens vanuit Afrika naar Europa en Azië vanaf omstreeks 65.000 jaar geleden. Daardoor zouden er in Afrika veel meer afstammingslijnen helemaal teruglopen tot de bewuste periode van bijna een miljoen jaar geleden. Illustratief daarvoor is het DNA van mensen van het Yoruba-volk in het huidige Nigeria: de genetische flessenhals dook al op nadat de vorsers nog maar de genetische codes van drie individuen hadden samen gelegd.

Toen de mensheid door het diepe demografische dal ging en flirtte met extinctie, moest de eerste homo sapiens nog geboren worden. Het was de tijd van de gemeenschappelijke voorouder die we delen met de neanderthaler, maar ook met de denisovamens, een Aziatische pendant van de neanderthaler. Waar die voorouder, die werd gekenmerkt door relatief grote hersenen, voornamelijk uithing en vooral waar hij zich heeft kunnen handhaven, is nog voer voor debat. Afrika ligt voor de hand, getuige verschillende vondsten van fossielen uit die tijd in het huidige Ethiopië, Kenia en Tanzania. Maar ook Europa en Azië zijn mogelijkheden, met fossiele vindplaatsen in Groot-Brittannië, Italië en Spanje, en respectievelijk in China. Of die gemeenschappelijke voorouder ook een naam heeft? U mag hem homo heidelbergensis of homo antecessor noemen.

Langere ijstijden

Dat de gezamenlijke voorouder van ons en van de neanderthaler op zo veel plekken voorkwam, die bovendien erg ver van elkaar liggen, lijkt vreemd in het licht van de zojuist beschreven bevolkingscrisis. Maar dat is nu eenmaal het gevolg van hoe populatiegenetici werken: ze volgen onze afstammingslijnen terug in de tijd. Groepen mensen die in de loop van de evolutie zijn uitgestorven, kunnen daarbij over het hoofd worden gezien. Dat betekent dat de mensheid in het nipt vermeden scenario waarin onze voorouders uitstierven, zich alsnog zou hebben kunnen ontwikkelen. Andere mensengroepen hadden dan misschien wel kunnen overleven – kijk maar naar wat er met de neanderthalers is gebeurd.

In ieder geval toont het nieuwe onderzoek aan dat de ontwikkeling van de moderne mens zeker niet van een leien dakje is gelopen. ‘Het stelt scherp op hoe kwetsbaar vroege mensengroepen wel waren’, schrijft de eminente Britse paleoantropoloog Chris Stringer in een commentaarstuk in Science. ‘Het doet beseffen dat onze evolutionaire lijn ooit bijna was doodgelopen.’ De studie stelt ook het beeld van de totstandkoming van onze moderne genen bij. ‘De relatief lage genetische diversiteit bij de moderne mens wordt gewoonlijk gezien als een erfenis van prehistorische voorouderpopulaties die altijd klein zijn gebleven’, zegt Toomas Kivisild, evolutionair geneticus aan de KU Leuven. ‘Maar ze kan dus ook het gevolg zijn van een sterke bevolkingsafname lang geleden.’

Wat was de oorzaak van de bevolkingscrash? De onderzoekers wijzen naar een klimaatverandering die zich omstreeks 900.000 jaar geleden heeft voltrokken. De cyclus van afwisselend ijstijden en warme perioden veranderde toen: de ijstijden gingen veel langer duren en ze werden ook heviger. Het klimaat werd op vele plekken kouder en droger. Toch kropen onze voorouders omstreeks 813.000 weer uit het dal. Opnieuw in het DNA van moderne Afrikanen zagen de vorsers dat het mensental toen is vertwintigvoudigd. Mogelijk kwam dat door een innovatie die wellicht ook uit die tijd stamt: het maken van vuur.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20230831_96394699

Westerse leiders vechten allemaal voor hun overleving aan de macht

Waar leidt dit toe? Naar oorlog!

september 1, 2023

Ik volg de Evening with Vladimir Solovyov-uitzendingen als een professionele plicht, niet voor mijn plezier. De presentator is heel vaak lomp en de panelleden zijn wisselend van kwaliteit, met te veel blindgangers. Toch word ik om de paar dagen aangenaam verrast door de analytische talenten van een of ander panellid, dat ons een fris en vaak overtuigend inzicht geeft in de drijvende krachten achter wereldwijde gebeurtenissen, schrijft Gilbert Doctorow.

Eén zo’n geval was gisteravond, toen een panellid van MGIMO, de instelling voor hoger onderwijs die al tientallen jaren het corps diplomatique van Rusland opleidt, ons zijn mening gaf over het gevaar van een nieuwe wereldoorlog, dat wil zeggen een nucleaire holocaust, waarmee we momenteel geconfronteerd worden. Het komt allemaal doordat de politieke leiders in de Verenigde Staten en Europa een zeer lage binnenlandse waardering hebben, het komende jaar of zo voor verkiezingen staan en wanhopig aan de macht willen blijven. Voor sommigen kan machtsverlies betekenen dat ze voor de rechter worden gesleept voor verschillende misdaden die ze tijdens hun ambt hebben begaan. Oorlog is de oplossing die ze aangrijpen in de hoop de aandacht af te leiden van hun persoonlijke tekortkomingen en economische rampspoed, en ook om de vrije meningsuiting van oppositie tegen de machthebbers te beknotten.

Dat geldt ook voor Joe Biden. Tucker Carlson en Donald Trump hebben dat de afgelopen dagen in het openbaar ook gezegd. Maar het geldt net zo goed voor de Europese presidenten en premiers. Ze worden allemaal geteisterd door economische tegenwind, door welig tierende inflatie, deïndustrialisatie en dalende levensstandaarden die ze hebben ontketend met hun ondoordachte sancties tegen Rusland. Ze zijn allemaal erg impopulair. We weten bijvoorbeeld dat de Duitse kanselier Scholz nu een van de minst gewaardeerde politici in zijn land is. Macron komt nu op gelijke hoogte met voormalig president Hollande, die in de peilingen op een zeer laag cijfer uitkwam voordat hij zijn hoop op herverkiezing opgaf. En wat is het resultaat? Scholz is een oorlogshavik geworden en heeft er herhaaldelijk mee ingestemd om steeds dodelijker materieel aan Kiev te leveren. Macron heeft zich niet alleen in Oekraïne als een havik geprofileerd, maar is nu ook een karikaturale kolonialist als het gaat om deelname aan militaire operaties tegen Niger om de door Frankrijk gesteunde compradorregering opnieuw te

In Polen, waar verkiezingen voor de deur staan, vecht de regering van premier Mateusz Morawiecki voor haar leven tegen een oplevende Burgerplatformpartij. Zij heeft een wet ingevoerd die erop gericht is de voormalige premier en CP-leider Donald Tusk op een zijspoor te zetten vanwege beschuldigingen dat hij zwak zou zijn tegen de Russen. Het verliezen van de macht zou ertoe kunnen leiden dat de voorzitter van de Wet en Rechtvaardigheid partij, Jaroslaw Kaczynski, voor de rechter wordt gebracht, zoals nu geëist wordt door Lech Walesa. Het resultaat? Polen heeft zijn strijdkrachten aan de grens met Wit-Rusland opgebouwd en bereidt het publiek voor op een op handen zijnde oorlog.

En dan is er nog het meest recente voorbeeld dat de gegeven analyse ondersteunt: wat er gaande is in Estland. Laten we niet vergeten dat er de afgelopen week een politieke storm is losgebarsten in Estland toen bekend werd dat de echtgenoot van de fel anti-Russische premier, Kaja Kallas, miljoenen euro’s winst heeft gemaakt met zijn logistieke bedrijf dat een Ests bedrijf helpt dat in Rusland produceert. Toen ze geconfronteerd werd met deze schandalige schending van de verbreking van de relaties met Rusland die ze sinds het begin van de oorlog in Oekraïne van haar medeburgers heeft geëist, deed Kallas er gewoon het zwijgen toe. We merken echter op dat de drone-aanval die een dag geleden Russische militaire vliegtuigen op het vliegveld van Pskov in de noordwestelijke regio van Rusland vernietigde, naar verluidt vanaf Ests grondgebied werd uitgevoerd.

Tot nu toe heeft Moskou niet gereageerd op wat een casus belli met een NAVO-lidstaat zou kunnen en moeten zijn. Maar hoe lang zal Poetin nog geduld tonen?

Dit zijn zeer gevaarlijke tijden en de zwakte van het Westerse leiderschap wijst op meer, niet minder oorlog.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/westerse-leiders-vechten-allemaal-voor-hun-overleving-aan-de-macht/

Alarmerende nieuwe cijfers over oversterfte: het is nog erger geworden


Er voltrekt zich op dit moment een stille crisis en niemand wil erover praten. Data-analist Ed Dowd presenteerde in de Dr. Drew Show zorgwekkende cijfers over sterfte onder kinderen in Groot-Brittannië. Die schiet omhoog.

In 2020 en 2021 was er nog sprake van ondersterfte bij kinderen. Daar kwam in 2022 plotseling verandering in. Dat jaar bedroeg de oversterfte bij Britse kinderen maar liefst 16 procent. Dit jaar is het nog erger. De oversterfte komt in 2023 naar verwachting uit op 22 procent.

Lineair verband

Volgens Dowd heeft dit te maken met de uitrol van het coronavaccin in deze leeftijdsgroep. 12- tot 15-jarigen konden in Groot-Brittannië vanaf september 2021 een prik halen, 5- tot 11-jarigen vanaf april 2022.

Dowd ontdekte dat de correlatiecoëfficiënt tussen de uitrol van de vaccins en de oversterfte onder kinderen in Groot-Brittannië 0,94 is, wat inhoudt dat er een lineair verband is tussen de beide variabelen.

Waarom doen ze geen onderzoek?

Dowd liet zien dat er tot eind 2021 steeds minder kinderen stierven in Groot-Brittannië. Nadat de vaccins waren uitgerold, begonnen de sterftecijfers aanzienlijk te stijgen.

De vraag is nu waarom de autoriteiten niet oproepen tot een onderzoek. Ze beweerden al die tijd dat de coronamaatregelen werden genomen met het oog op de gezondheid. Waarom doen ze geen onderzoek naar de plotse sterfgevallen onder kinderen?

De gebeurtenissen stapelen zich op, maar het blijft oorverdovend stil: waarom horen we hier niets over?


Gepensioneerd politieagent Peter Cirk verbaast zich over de ijzige stilte overal om ons heen, terwijl er zo ontzettend veel gebeurt. De ijzige stilte is overal. Terwijl gebeurtenissen zich opstapelen, blijft het oorverdovend stil.

We krijgen via de MSM wel voorgeschoteld wat er in Oekraïne gebeurt, althans dat wat men ons wil doen geloven, maar verder is het ijzig stil, schrijft Cirk, die 42 jaar bij de politie zat, in een blog.

Verdwenen kinderen, uithuisgeplaatste kinderen overleden: stilte. Belastingverhogingen, accijnsverhogingen: stilte. 47 Kamerleden/ministers/staatssecretarissen opgestapt: stilte. 79 aanhoudingen naar aanleiding van de bosbranden in Griekenland: stilte. Een ‘ramp’ op Hawaï, zeker 2000 doden, waar zijn de kinderen van dit eiland, of hun boze ouders of grootouders? Stilte, somt Cirk op.

Hermetisch afgesloten

Op het eiland Maui werd de historische badplaats Lahaina grotendeels verwoest. “Je zou toch verwachten dat […] de vliegtuigen vol zitten met journalisten, die met eigen ogen willen zien, ooggetuigen willen spreken. Verslag doen, de waarheid zoeken. Wat is hier nu gebeurd? Waarom is dit eiland hermetisch afgesloten?” schrijft Cirk. Om Lahaina zijn zwarte hekken geplaatst.

Hij verwacht dat de ijzige stilte alleen maar zwaarder zal worden, door de controle van dictatoriale overheden. “De waarheid is echter niet te stoppen en wij zullen die op een ouderwetse manier moeten gaan overbrengen. We zullen als ouders en grootouders de stilte moeten doorbreken.”

Masterplan

Over Griekenland zegt de gepensioneerde politieagent: “Als je 79 brandstichters arresteert, heb je niet te maken met pyromanen, maar met een masterplan. We zullen elkaar actiever moeten opzoeken en van gedachten wisselen, terwijl wij elkaar kunnen zien, voelen en aanraken.”

Dan is dat vuur nooit te doven, benadrukt Cirk, aangesloten bij Police for Freedom. “IJzige stilte, overal, en wij kunnen die doorbreken.”

5G is een wapensysteem ontworpen om mensen te VERMOORDEN, zegt wapenexpert Mark Steele

 januari 4, 2023   14351   31  

 

Wapendeskundige Mark Steele heeft het publiek gewaarschuwd dat 5G een wapensysteem is dat is ontworpen om mensen te doden, vermomd als een goedaardige geavanceerde technologie voor verbeterde communicatie en snellere downloads, schrijft Kevin Hughes.

In een deskundigenrapport zei Steele dat 5G een gruwelijke misdaad is als men het motief achter de invoering ervan begrijpt.

Steele trad eerder op als getuige en legde verklaringen af in verschillende rechtszaken, waarin hij het gebrek aan geloofwaardig bewijs blootlegde dat het 5G lichtgevende diode (LED) netwerk en de geplande neurale verbinding met het 5G netwerk veilig zijn. Hij bracht ook de nano-metamateriaaltechnologieën aan het licht die de vaccinaties tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) besmetten.

Zijn inspanningen wierpen hun vruchten af toen een rechter in Newcastle Crown Court verklaarde dat “het 5G-risico moet worden besproken.”

“Het bewijs dat ik aan de rechtbank voorlegde, versloeg de poging van de lokale autoriteiten en actoren in het Britse establishment om mij het zwijgen op te leggen over het gepubliceerde wetenschappelijke bewijs over de risico’s voor het publiek en het milieu van het 5G-stadsnetwerk en het uiteindelijke doel ervan,” zei Steele.

Die overwinning in de juridische arena zorgde voor een publiciteitsstorm die de werkelijke risico’s van de invoering van 5G over de hele wereld en het totale gebrek aan zorgvuldigheid van de regelgevers onder de aandacht hielp brengen.

Steele betreurde dat de wereld blindelings de plannen volgt van de technocratische elite en het militair-industrieel-farmaceutische complex om grote aantallen mensen over de hele wereld te termineren.

“De compartimentering van de ontwikkeling van wapensystemen heeft een cruciale rol gespeeld bij het niet waarschuwen van degenen binnen de regelgevende instanties en de telecommunicatie-industrie voor het werkelijke doel en de bedoelingen van degenen die de inzet van 5G en biologische chemische wapens, vermomd als COVID-19 vaccins voor een gepland controle- en besturingsnetwerk, aansturen en financieren,” zei hij.

 

Steele legt verbanden uit tussen 5G en COVID-19 vaccins

Elders in het rapport ging Steele dieper in op de verbanden tussen 5G en COVID-19 vaccins.

“De gegevens over de bijwerkingen van het COVID-19-vaccin lezen als de vernietiging van de mensheid terwijl miljoenen Noord-Amerikaanse burgers sterven en gewond raken in het medische experiment dat in strijd is met de Code van Neurenberg en het Statuut van Rome van het Internationaal Strafhof,” zei Steele.

“Het feit dat de vectorgegevens van de COVID-19 vaccins zijn gemaakt in laboratoria voor biologische chemische wapens, bewijst dat ze zich slechts vermommen als vaccins, waarbij de opkomende gegevens van sterilisatie, slechte gezondheid en dood in het hele Westen hun ware doel onthullen,” aldus Steele.

Volgens Steele heeft het 5G-netwerk de mogelijkheid om gericht te werk te gaan en de gevaccineerden aan te vallen dankzij de nano-metamateriaalantenne uit het COVID-19-vaccin.

Lethal Autonomous Weapons Systems (LAWS) hebben de 5G-netwerken nodig om hun geopositie te behouden en hun omgeving naar het doelwit te navigeren,” legde hij uit.

“Deze wapens kunnen niet vertrouwen op satellietcommunicatie vanwege het potentieel voor slechte weersomstandigheden en signaallatentie om hun signalen te verstoren, dus ze moeten gelokaliseerde 5G-netwerken hebben voor de komende omgeving van het slagveld in de stad, voor het vermogen tot moord en voor de overheersing van het slagveld in geplande toekomstige oorlogen.”

Bekijk de video hieronder om te weten waarom wapenexpert Mark Steele 5G een wapensysteem noemde dat is ontworpen om mensen te doden.

Video Link: https://www.brighteon.com/e493a120-ca8a-4b9a-92bf-a970de6a1639


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/5g-is-een-wapensysteem-ontworpen-om-mensen-te-vermoorden-zegt-wapenexpert-mark-steele/

Slimme meters komen dichterbij voor de kill

 augustus 31, 2023   9011   52  

 

Ik word lastiggevallen. Helaas lijkt het erop dat ik er niets aan kan doen. Ik val in geen enkel hokje waardoor ik in aanmerking zou komen voor wettelijke bescherming.

Ik word niet lastiggevallen door een partner of familielid, door een buur, een huisbaas, een schuldeiser, een online stalker of wie dan ook, schrijft Gillian Dymond.

Ik word niet vervolgd vanwege mijn ras, mijn seksualiteit, mijn godsdienst of zelfs mijn leeftijd.

U kunt niet zeggen dat de pesterijen ingegeven zijn door haat of discriminatie. In feite ben ik slechts één van de miljoenen die op dezelfde onpartijdige manier worden aangevallen.

Desondanks word ik herhaaldelijk lastiggevallen, en ik voel me hierdoor van streek, beledigd en erg geïrriteerd.

Wie valt mij lastig? Mijn energieleverancier. Zij willen echt heel graag dat ik een slimme meter krijg, en ze accepteren geen nee als antwoord.

Rolf Norfolk heeft in TCW zijn ervaring met “vechten tegen de Octopus” verteld. In mijn geval begonnen de e-mails enkele jaren geleden. Gillian, ontdek de voordelen van een nieuwe meter! Een kleine herinnering, we kunnen uw meter vervangen.. ” of “Miljoenen huizen profiteren van slimme meters. Die van u zou dat ook kunnen.

Uiteindelijk antwoordde ik dat ik de voor- en nadelen had onderzocht en dat ik aan de kant van de nadelen was gaan staan.

Een tijdje hield de overlast op. Toen begonnen de e-mails weer. Ik kreeg een verontschuldigend briefje, waarin stond dat het bedrijf mijn standpunt begreep, maar dat ze op last van de overheid toch doorgingen met mij lastig te vallen.

Nu lijkt het erop dat ze de slag gaan winnen. Er is een ‘afsprakenkaart slimme meter’ door de brievenbus gekomen. Uw nieuwe slimme meter is klaar en wacht op u,” staat er op. Vertel ons gewoon wanneer we langs kunnen komen om hem te installeren.

Dus dat is dat. Er staat een slimme meter op de loer, met mijn naam erop. Als u nog niet slimmer bent geworden, is er ook een die u in de gaten houdt, en vroeg of laat zal hij toeslaan. In samenspanning met “onafhankelijke” energiebedrijven legt onze “slimme” overheid weer een van de opdringerige bepalingen op die incognito op de loer liggen binnen haar “duurzaamheidsagenda”.

Deze “slimme” meters bieden u en mij helemaal niets, terwijl de kosten voor de installatie ervan en voor de reclamecampagnes die ons ertoe aanzetten om ze te installeren, via onze energierekeningen weer worden doorberekend in de kosten van het levensonderhoud.

Het verkooppraatje is dat “u uw energie in £ en p zult kunnen bijhouden en manieren zult vinden om thuis energie te besparen”, maar de enige zekere manier om energiekosten te verlagen is door minder energie te gebruiken, en er is geen blitse nieuwe technologie nodig om u te laten zien hoe.

Velen van ons gaan al verder dan de standaard kostenbesparende maatregelen zoals het uitschakelen van lichten, het koken van minimale hoeveelheden water en het afzien van de stand-by stand. Velen van ons hebben drastischere manieren gevonden om te bezuinigen wanneer de rudimentaire thermometers van de gemeente in de blauwe zone terechtkomen (“U moet actie ondernemen. Ernstig risico voor de gezondheid”).

In 1989 zag ik in Shanghai hoe mensen zich gedroegen in een stad die volgens de autoriteiten geen verwarming in openbare ruimtes nodig had, ook al daalde de temperatuur in januari tot onder het vriespunt. Bij een balletvoorstelling bijvoorbeeld droeg het publiek dikke lagen kleding en hield het kruiken warm water vast. Ik heb ontdekt dat deze maatregelen, met toevoeging van een dekbed of twee, net zo goed werken tijdens het televisiekijken of werken op de computer in onverwarmde kamers in het noordoosten van Engeland.

Maar het is niet het voordeel voor de klant dat de drijvende kracht achter de harde verkoop is. Slimme meters zijn een belangrijk onderdeel van Net Zero. Zoals mijn ‘afsprakenkaartje’ het in een delicate nabeschouwing zegt: “U helpt mee om ons energiesysteem te upgraden, zodat het ook efficiënter wordt. Nu en voor toekomstige generaties.”

Efficiënter? Hoe zijn deze dingen “efficiënter”? Analoge meters doen hun werk al behoorlijk efficiënt zolang ik me kan herinneren, en wat de bezorgdheid over het milieu betreft: “studies zeggen dat (slimme meters) het energieverbruik met 3 procent of minder verminderen.” Waar ze “efficiënter” in zijn, is het opslurpen van gegevens.

Een slimme meter weet wanneer een apparaat aan of uit staat. Hij wordt gewaarschuwd wanneer u een kopje thee zet, een douche neemt, de was doet, de oven gebruikt. Hij registreert alle elektronische signalen van uw dagelijks gebruik en geeft deze informatie door aan uw energieleverancier. Er wordt ons verteld dat er geen illegaal gebruik zal worden gemaakt van deze gegevens: dat het gewoon een kwestie is van pieken en dalen in het energieverbruik in te schatten. De prijsstelling zal dus de vraag kunnen weerspiegelen, waardoor klanten worden weggeleid van dure periodes van piekverbruik en het gevaar van stroomstoringen afneemt. Het is natuurlijk nog maar de vraag in hoeverre gezinnen met een strak tijdschema kunnen profiteren van de lagere tarieven.

Misschien zijn sommigen van ons bereid om erop te vertrouwen dat onze persoonlijke gegevens niet zullen uitlekken: maar is het waarschijnlijk dat een mogelijkheid die zoveel macht biedt aan bedrijven die nauwelijks te onderscheiden zijn van de sterke arm van de overheid, nooit misbruikt zal worden?

Dan is er nog het feit dat slimme meters, in tegenstelling tot analoge meters, het mogelijk maken om de energietoevoer af te sluiten zonder dat er monteurs bij u binnen hoeven te komen. Energiebedrijven hebben hun spierballen al laten zien door laatbetalers om te schakelen naar een pre-paid schema of door ze zonder waarschuwing af te sluiten. Kunnen we er, in een tijd waarin het Net Zero-beleid erop gericht is om onze meest betrouwbare energiebronnen te elimineren, zeker van zijn dat de afsluitfaciliteit niet op een bepaald moment gebruikt zal worden om willekeurige rantsoenering af te dwingen, misschien zelfs om bepaalde groepen of individuen aan te pakken?

Dan is er nog de kwestie van de kwetsbaarheid van het slimme elektriciteitsnet voor cyberaanvallen. Volgens een artikel in het International Journal of Critical Infrastructure Protection zou dit kunnen leiden tot stroomonderbrekingen die maanden duren.

En hoe zit het met de meest kritieke infrastructuur van allemaal: ons eigen lichaam? We hebben al te maken met een steeds hogere intensiteit van elektromagnetische straling, waarom zouden we ons dan blootstellen aan nog een gevaar dat, zoals Dr. Martin Pall, emeritus hoogleraar moleculaire biowetenschappen aan de Washington State University, hier aangeeft, nog meer gevaren met zich meebrengt? Slimme meters, zegt professor Pall, zijn “sterk gepulseerd”, en “gepulseerde velden – velden die op en neer pulseren – zijn in de meeste gevallen veel biologisch actiever dan niet-gepulseerde velden, of continue golfvelden”. Hij beschrijft de risico’s van ongedifferentieerde blootstelling aan elektromagnetische velden in een gratis te lezen ebook hier.

 

Maar wat doet gezondheid ertoe als Covid zich er niet mee bezighoudt? Het wordt overtroefd door trouw aan het zinloze en gevaarlijke doel van Net Zero.

Het nieuws is niet alleen maar slecht. Het plan was om eind 2019 in elk huis een slimme meter te hebben, maar het vervelende publiek treuzelt. Het nieuwste doel is een uitrol van 80 procent tegen 2025, en Albert Einstein is erbij gehaald om het publiek voor zich te winnen, waarschijnlijk in de veronderstelling dat ze niet beseffen dat hij door een acteur wordt gespeeld. Of de echte Einstein deze twijfelachtige technologie zou hebben gesteund, is een betwistbaar punt.

Ongetwijfeld zal de nudge-eenheid (duw-eenheid) meer aandringen naarmate de deadline van 2025 nadert, waarbij de rekening voor opeenvolgende promotiecampagnes en de kosten van installatie in de energierekeningen terechtkomen die steeds dieper uit de zakken van de consument verdwijnen, en als wortels door een koppige minderheid afgewezen blijven worden, zullen al die ‘onafhankelijke’ bedrijven ongetwijfeld hun toevlucht nemen tot de stok. Op dit moment kunnen klanten de verlokkingen van hun energieleverancier weerstaan en weigeren om een slimme meter te laten installeren. Maar als er niet genoeg van ons zich verzetten tegen deze nieuwste hooghartige aanval op volledig geïnformeerde toestemming, zullen er geen nieuwe analoge meters worden aangeboden wanneer de oude door de energieleveranciers als onnauwkeurig of onveilig worden beschouwd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/slimme-meters-komen-dichterbij-voor-de-kill/

 

Getuigenissen uit de hele wereld over slimme meters

Berichten uit de eerste hand uit het Verenigd Koninkrijk, Californië, Florida, Australië, Canada, Duitsland en elders over de rampzalige gevolgen van slimme meters voor de gezondheid van mensen, hun huisdieren en de plaatselijke fauna, en over de negatieve invloed ervan op het leven van hele gemeenschappen. Vijf weken geleden vroeg ik mensen een e-mail te … Meer lezen overGetuigenissen uit de hele wereld over slimme meters

https://www.frontnieuws.com/getuigenissen-uit-de-hele-wereld-over-slimme-meters/

 

 

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwitten

Is 5G ingeschakeld waar u woont? Zo ja, lees dan verder. Leer waarom zo ‘veel’ mensen griepachtige symptomen hebben op dit moment, zowel gevaccineerden als ongevaccineerden; de perfecte misleiding om de ongevaccineerden de schuld te geven van zinloze gevallen, gevallen, gevallen om het covid-19 valse narratief gaande te houden, schrijft Ourgreaterdestiny.org. Verbinding tussen 5G en … Meer lezen over5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwitten

https://www.frontnieuws.com/gevaccineerden-en-ongevaccineerden-zijn-allemaal-doelwitten/

Horrorbeelden: De bloedklonters worden talrijker en groter (Video)

 januari 12, 2023   11563   52  

    red-blood-cell-bloed pixa

Op sociale media circuleert een clip uit de documentaire Died Suddenly waarin een balsemer vreemde, lange bloedklonters verwijdert uit de lichamen van overledenen.

In de clip verwijdert balsemer en begrafenisondernemer Richard Hirschman een zeer lange bloedklonter uit de liesslagader van een overledene. “Normaal gesproken zien we geen stolsels in een slagader”, zegt hij. “Meestal zitten ze in aderen.”

Balsemer Nicky King over de overweldigende hoeveelheid bloedproppen die bij overledenen worden aangetroffen. Deze enorme en overmatige hoeveelheden bloedstolsels hebben een onnatuurlijke trekkracht, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn.

Backup:  https://videopress.com/v/xjUX6CTl

“Ik krijg het er waarschijnlijk niet allemaal uit,” vervolgde Hirschman. “Het is niet normaal. Kijk eens hoe lang het is.”

Balsemer Nicky King zegt in de film dat de stolsels na verloop van tijd erger werden. Ze vond steeds meer stolsels in de lichamen. “En ze werden talrijker en groter.”

King zegt dat ze vloeistof injecteerde in de halsslagader van een overledene, maar dat er iets in de weg zat. Het bleek dat de slagader volledig gevuld was met stolsels.

“Dit is een voorbeeld,” voegt Hirschman eraan toe. Zodra hij de rubberachtige plug verwijderde, gutste alles eruit.

Via Uncutnews.ch.

Bonus:

Het fictieve Kaufman Institute For Coincidences is er om ervoor te zorgen dat niemand erachter komt wat de oorzaak is van uw plotselinge medische probleem.

    Video Link: https://youtu.be/hZZFnNwdgqQ


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/horrorbeelden-de-bloedklonters-worden-talrijker-en-groter-video/

 

https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2022/12/Baby-Alexander-Bly.jpg?resize=533%2C261&ssl=1

Baby sterft aan bloedstolsels nadat ziekenhuis gevaccineerd bloedtransfusie uitvoert tegen wens van ouders in

Een pasgeboren baby die een bloedtransfusie kreeg met gevaccineerd bloed nadat het ziekenhuis het ongevaccineerde bloed dat speciaal was gedoneerd door een lid van de kerk van de familie “kwijtraakte”, is overleden aan “enorme bloedproppen”, bericht Newspunch.com. Baby Alex werd in de staat Washington geboren met een voor 95% te overleven aangeboren hartafwijking en had … Meer lezen overBaby sterft aan bloedstolsels nadat ziekenhuis gevaccineerd bloedtransfusie uitvoert tegen wens van ouders in

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws

https://www.frontnieuws.com/baby-sterft-aan-bloedstolsels-nadat-ziekenhuis-gevaccineerd-bloedtransfusie-uitvoert-tegen-wens-van-ouders-in/

 

 

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...