vrijdag 5 mei 2023

Auteur van “De Grenzen aan de Groei” promoot de genocide op 86% van de wereldbevolking

mei 5, 2023   2242   29

Dennis Meadows, een van de belangrijkste auteurs van The Limits to Growth van de Club van Rome, is erelid van de Club van Rome en lid van het World Economic Forum. Als u dacht dat zijn ideologie was verzacht en minder anti-menselijk was geworden sinds de publicatie van zijn boek, hebt u het mis, schrijft Rhoda Wilson.

Hier is een video uit 2017 waarin Meadows mijmert over zijn hoop dat de komende onvermijdelijke genocide op 86% van de wereldbevolking vreedzaam kan worden uitgevoerd onder een “welwillende” dictatuur. Hij zei:

“We zouden [ ] acht of negen miljard kunnen hebben, waarschijnlijk, als we een zeer sterke dictatuur hebben die verstandig is … en [de mensen hebben] een lage levensstandaard … Maar we willen vrijheid hebben en we willen een hoge levensstandaard hebben, dus we gaan een miljard mensen hebben. En we zitten nu op zeven, dus we moeten terug naar beneden. Ik hoop dat dit langzaam kan gaan, relatief langzaam en dat het kan gebeuren op een manier die relatief gelijk is, weet je, zodat mensen de ervaring delen.”

Zoals aan het eind van dit artikel zal blijken, is het geen toeval dat Meadows’ woorden een echo zijn van de woorden in de Global Biodiversity Assessment uit 1995, die voor het eerst werd gepresenteerd op de klimaatveranderingsconferentie COP1 van de Verenigde Naties:

                   Video Link: https://youtu.be/Dbo6uvJBtZg

Een “agrarische wereld” waarin de meeste mensen boeren zijn, zou 5 tot 7 miljard mensen moeten kunnen onderhouden … Een redelijke schatting voor een geïndustrialiseerde wereldmaatschappij bij de huidige Noord-Amerikaanse materiële levensstandaard zou daarentegen één miljard zijn. – Global Biodiversity Assessment, UNEP, 1995, blz. 773

Wat de voorstanders van deze ideologie niet lijken te vermelden, is dat de wereldbevolking volgens de Worldometer momenteel meer dan 8 miljard mensen telt, wat niet strookt met hun angstzaaiende voorspellingen. Er is een goede reden waarom zij scenario’s uit de echte wereld vermijden, want hun modellen zijn een kunstgreep, zij manipuleren de gegevens.

Hoewel velen nu bekend zijn met de manipulatie van voorspellende modellen door Neil Ferguson tijdens de Covid-19 crisis, heeft een netwerk van machtige Malthusians het grootste deel van de vorige eeuw dezelfde tactieken gebruikt om hun agenda te verkopen en op te leggen.

Malthusianisten zijn de discipelen van Thomas Malthus (1766 – 1834). Malthus promootte de wiskundige stelling dat bevolkingsniveaus altijd zullen neigen naar geometrische groei, terwijl landbouwgrondstoffen zullen neigen naar rekenkundige groei, wat resulteert in relatief voorspelbare “crisispunten”. Malthus geloofde dat sociale ingenieurs die het Britse Rijk vertegenwoordigden deze “crisispunten” moesten gebruiken om de “menselijke kudde” wetenschappelijk te beheren. Malthus geloofde dat de natuur de heersende klasse bepaalde instrumenten gaf om deze belangrijke taak te volbrengen – namelijk oorlog, hongersnood en ziekte.

De Club van Rome, opgericht in 1968, richtte snel afdelingen op in de Westerse wereld met leden die het er allemaal over eens waren dat de beste bestuursvorm van de samenleving een wetenschappelijke dictatuur was.

Het is een globalistische niet-gouvernementele organisatie (“NGO”) die bijeenkomsten belegt tussen staatshoofden, leden van koninklijke families, bedrijfsleiders, internationale financiers, academische geleerden, laboratoriumwetenschappers en bestuurders van instellingen voor mondiaal bestuur, zoals de Verenigde Naties (“VN”), de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds (“IMF”) en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (“OESO”). Gemodelleerd naar de “Ronde Tafel” structuur van de Bilderberg Groep, het Royal Institute for International Affairs (“RIIA”), en de Council on Foreign Relations (“CFR”), faciliteert de Club van Rome bijeenkomsten waar afgevaardigden de wereldeconomie plannen door middel van publiek-privaat beheer van ’s werelds natuurlijke en menselijke hulpbronnen in overeenstemming met de Malthusiaanse ecologie van duurzame ontwikkeling.

In 1972 publiceerde de Club van Rome in The Limits to Growth de resultaten van computergestuurde voorspellingen, berekend door een team statistici van het Massachusetts Institute of Technology (“MIT”). Het was het hoogtepunt van een twee jaar durend onderzoek door het MIT-team onder leiding van Jay Forrester en Dennis Meadows. The Limits to Growth is waarschijnlijk het meest invloedrijke boek over “duurzaamheid”. Het werd de bijbel en de blauwdruk van de nieuwe anti-humanistische beweging die aan de wieg stond van de huidige Green New Deal-agenda.

 

The Limits to Growth van de Club van Rome is niet alleen principieel Malthusiaans, maar een overzicht van de bibliografie onthult dat het ook wordt ondersteund door uitgebreide citaten van een reeks Malthusiaans-eugenetisten en aangesloten instellingen die zich hebben toegelegd op bevolkingsbeperking.

Een artikel uit 2012 ter gelegenheid van de 40e verjaardag van het boek stelde: “Het is de moeite waard om Limits [to Growth] vandaag opnieuw te bekijken omdat het, meer dan enig ander boek, het concept van antropocentrische [door de mens veroorzaakte] klimaatverandering bij een massapubliek introduceerde.” Het is ook om andere redenen de moeite waard om Limits to Growth opnieuw te bekijken.

Eén reden is dat Limits to Growth de eerste in zijn soort was die de mondiale temperatuur combineerde met economische variabelen zoals bevolkingsgroei, verlies van hulpbronnen en de te weinig gedefinieerde categorie “vervuiling”. Door lineaire vergelijkingen te gebruiken om trends in de toekomst te extrapoleren, hadden Meadows en zijn co-auteurs, onder wie zijn vrouw, de weg vrijgemaakt voor twee grote misvattingen:

·         Het weefsel van fysieke ruimte-tijd dat het te ontdekken universum vormgeeft, is intrinsiek niet-lineair en dus niet uit te drukken door enige vorm van lineaire vergelijkingen, ongeacht de rekenkracht die ermee gemoeid is. Menselijke creatieve mentaliteit is het meest expliciet niet-lineair, omdat zij verbonden is met niet-formuleerbare bestaansvormen zoals inspiratie, liefde voor de waarheid, waardigheid en schoonheid, die door geen enkel binair systeem kunnen worden benaderd. De programmeurs van de Club van Rome negeerden deze feiten en gingen ervan uit dat het universum net zo binair was als hun software.

·         De gegevensverzamelingen zelf konden gemakkelijk worden verdraaid en geherformuleerd volgens de controllers van de computerprogrammeurs die het regeringsbeleid wilden vormgeven. We hebben al gezien hoe deze techniek werd gebruikt om misleidende resultaten van toekomstscenario’s te genereren onder leiding van Neil Ferguson van het Imperial College, en dezelfde techniek is ook toegepast in ecologische modellen.

 

Een andere reden om The Limits to Growth opnieuw te bekijken is de invloed die het had en nog steeds heeft op supranationale organisaties. Decennialang was New Age-goeroe Barbara Marx Hubbard – die opriep tot het ruimen van een vierde van de menselijke bevolking om een Nieuwe Wereldorde in te luiden – voorstander van transhumanisme en Malthusiaanse duurzame ontwikkeling, de kern van The Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie. Hubbards Malthusiaanse overbevolkingstheorieën waren deels geïnspireerd door The Limits to Growth. In Hubbard’s Book of Co-Creation staan in feite meerdere passages die waarschuwen voor Malthusiaanse The Limits to Growth die zouden kunnen leiden tot ecologische rampen. Zij ontmoette ook persoonlijk de medeoprichter van de Club van Rome, Aurelio Peccei, die het Economisch Wereldforum ertoe aanzette de Malthusiaanse uitgangspunten van The Limits to Growth over te nemen tijdens de derde jaarlijkse bijeenkomst van het Economisch Wereldforum in 1973.

Tot slot, maar niet minder belangrijk, hebben we het lid van de Club van Rome en auteur van The Limits to Growth, die zijn voorspellende modellen heeft gemanipuleerd, in de hoop dat een dictatuur langzaam en “vreedzaam” 86% van de wereldbevolking zal rooien.

Niemand zou The Limits to Growth of de agenda die het promoot moeten vieren, omdat het uw ondergang promoot.

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

·         Dennis Meadows [Club of Rome] ‘6 billion People Have To Go’, Why Not News, 21 April 2022

·         The Club of Rome and the Rise of the “Predictive Modelling” Mafia, Unlimited Hangout, 21 November 2022

·         Barbara Malthusian Hubbard: From Limits to Growth to UN Agenda 2030, Unlimited Hangout, 3 March 2023

·         The Revenge of the Malthusians and the Science of Limits, Unlimited Hangout, 28 June 2022


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/auteur-van-de-grenzen-aan-de-groei-promoot-de-genocide-op-86-van-de-wereldbevolking/

Covid-19 vaccinatie veroorzaakt oogschade en zelfs blindheid

 mei 5, 2023   2489   7


Ske.CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Een grote, goed uitgevoerde multicentrische studie bevestigt nu de vrees dat de C19-vaccins ook schade aan de ogen veroorzaken. De studie, gepubliceerd in Nature, toont een verdubbeling van het aantal netvlies vaatafsluitingen tot meer dan twee jaar na vaccinatie,schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Serieuze wetenschappers zoals Sucharit Bhakdi, Mike Yeadon en vele anderen hebben al in 2020 gewaarschuwd voor ernstige vaatschade, toen bekend werd hoe de beoogde vaccins zouden werken. De genetisch gemanipuleerde preparaten zijn ontworpen om de spike-eiwitten snel via de bloedbaan door het lichaam te verspreiden, met inbegrip van de hersenen en het beenmerg

Terwijl de spike en zijn dragers door het bloed worden vervoerd, kunnen vele ervan zich in de cellen van de vaatwanden nestelen en zich beginnen te vermeerderen. Dit gebeurt vooral daar waar het bloed langzaam stroomt, d.w.z. in de kleinste bloedvaten, de haarvaten. Het immuunsysteem reageert door aangetaste cellen te vernietigen, waardoor schade ontstaat.

Microtrombi en andere trombotische schade zijn het gevolg. Deze zijn natuurlijk bijzonder gevaarlijk in de hersenen en het hart, of zelfs in de ogen.

De studie, getiteld “Risk assessment of retinal vascular occlusion after COVID-19 vaccination”, werd gepubliceerd op 2 mei 2023.

Het abstract vat de bevindingen als volgt samen:

Personen met COVID-19 vaccinatie hadden een hoger risico op alle vormen van retinale vasculaire occlusie in de twee jaar na vaccinatie, met een algemene hazard ratio van 2,19 (95% betrouwbaarheidsinterval 2,00-2,39). De cumulatieve incidentie van retinale vasculaire occlusie was significant hoger in het gevaccineerde cohort vergeleken met het ongevaccineerde cohort op 2 jaar en 12 weken na vaccinatie.

Het risico van retinale vasculaire occlusie nam significant toe in de eerste 2 weken na vaccinatie en bleef gedurende 12 weken bestaan. Bovendien hadden personen die de eerste en tweede dosis BNT162b2 en mRNA-1273 kregen, 2 jaar na vaccinatie een significant verhoogd risico op retinale vasculaire occlusie, terwijl er geen verschillen werden waargenomen tussen vaccinmerk en dosis. Deze grote multicentrische studie ondersteunt de bevindingen van eerdere gevallen. Retinale vaatafsluitingen zijn mogelijk geen incidentele bevinding na COVID-19 vaccinatie.

De grafiek toont de vergelijking tussen gevaccineerden en ongevaccineerden:

 

 (A) occlusie van netvaten, (B) occlusie van netvliesslagaders, (C) occlusie van netvliesaders, (D) occlusie van centrale netvliesslagaders en (E) occlusie van centrale netvliesaders.

 

Kevin McKernan wijst er in een tweet op dat hier ook een verband bestaat met de DNA-onzuiverheden in de preparaten. Dit is al aangetoond in een in 2017 gepubliceerde studie getiteld “Double-stranded DNA induces a prothrombotic phenotype in vascular endothelium”. Wij rapporteerden hier over het DNA in de spuiten: DNA en bacteriële componenten gedetecteerd als contaminanten in mRNA-vaccins.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccinatie-veroorzaakt-oogschade-en-zelfs-blindheid/

‘Dit is het belangrijkste filmpje over klimaatverandering dat je ooit zult zien, en het duurt slechts 4 minuten’


Ivor Cummins heeft op social media een filmpje geplaatst over ijskernboringen die zijn gedaan op Groenland.

“Luister aandachtig. Dit is het belangrijkste filmpje over klimaatverandering dat je ooit zult zien en het duurt slechts vier minuten,” schrijft hij erbij. “Kijk en oordeel zelf. Gebruik je hersenen.”

In het filmpje laat glacioloog Jørgen Peder Steffensen een ijskern zien uit de Vikingtijd. Die viel in de Middeleeuwse Warme Periode, toen het gemiddeld 1,5 graad warmer was dan nu.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Terugkijken in de tijd

De ijskernen bevatten belangrijke informatie over het klimaat op aarde. Met behulp van de ijskern, die in totaal drie kilometer lang is, kunnen wetenschappers als het ware 120.000 jaar terugkijken in de tijd.

Steffensen heeft de gemiddelde temperatuur van de afgelopen 10.000 jaar tot op een duizendste van een graad nauwkeurig kunnen vaststellen. Wat blijkt? Vierduizend jaar geleden was het gemiddeld 2,5 graden warmer dan nu.

Tussen 4000 en 2000 jaar geleden daalde de gemiddelde temperatuur op Groenland 2,5 graden. Daarna steeg de temperatuur enigszins tijdens de Middeleeuwse Warme Periode. Vervolgens daalde de temperatuur weer, om rond 1875 weer te stijgen, zo rond de tijd dat de meteorologische waarnemingen begonnen.

Heel moeilijk

Dezelfde waarnemingen zijn gedaan op andere plekken op het noordelijk halfrond.

Het zal heel moeilijk zijn om te bewijzen dat de temperatuurstijging in de 20e eeuw door mensen is veroorzaakt of het gevolg is van een natuurlijke variatie, benadrukte Steffensen. “We zijn namelijk op het koudste punt in de afgelopen 10.000 jaar begonnen met meten.”

Klimaatfonds Timmermans gekraakt: ‘Wat hier gebeurt is gewoon krankzinnig’


De 1000 miljard euro die de Europese Commissie wil investeren in de overgang naar een klimaatneutrale EU in 2050 is ‘pas het begin’, zei Eurocommissaris Frans Timmermans eerder in het Europees Parlement.

Volgens Brussel is 1000 miljard niet genoeg om te zorgen dat de EU in 2050 netto geen CO2 meer uitstoot. Jaarlijks is daar volgens Timmermans tot 300 miljard euro voor nodig.

Klimaatminister Rob Jetten (D66) presenteerde vorige maand een klimaatpakket ter waarde van 28 miljard euro voor maar liefst 120 klimaatmaatregelen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waar komt dat geld vandaan?

“Al dat geld dat we gaan uitgeven, moet ergens vandaan komen, toch? Dus als jij zoals Frans Timmermans 1000 miljard ter beschikking hebt, waar komt dat geld vandaan?” Die vraag stelde financieel expert Ab Flipse in Brands & Flipse Blikken Terug. “Die tientallen miljarden die Nederland gereserveerd heeft voor het klimaatfonds, waar komt dat geld vandaan?”

“Dat betalen wij. Dat gaan wij betalen, in accijnzen. Dat gaan wij betalen, omdat ons eigen huis straks wordt belast. Wij gaan dat betalen,” benadrukte Flipse. “Niet enkel wij, maar ook onze kinderen en onze kleinkinderen.”

Absurd

Hij wees erop dat de impact absurd is. “En de effecten van de maatregelen die wij gaan doorvoeren in Europa, met Nederland voorop, hebben geen effect.”

“Moet je goed omgaan met de aarde? Ja natuurlijk, daar moeten we zeker goed mee omgaan. Maar wat hier gebeurt is gewoon krankzinnig.”

Oud-vicepresident Pfizer: er ligt een plan om miljoenen, zo niet miljarden mensen te doden


We zijn momenteel getuige van een aanhoudende misdaad. Ik ben ervan overtuigd dat het de grootste misdaad uit de geschiedenis zal zijn. Persoonlijk denk ik dat er miljoenen, zo niet miljarden mensen zullen worden gedood. Dat zei voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon tijdens het vierde symposium met UK Column.

Dit is lang van tevoren gepland, aldus Yeadon, die informatie heeft gekregen waaruit blijkt dat legers en overheidsagentschappen hier minstens 25 jaar naartoe hebben gewerkt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tirannie

“We gaan niet terug naar normaal, dus als je deze tirannie accepteert, zul je je vrijheid en waarschijnlijk je leven verliezen.”

Yeadon zei verder dat de bevoorradingsketens worden verstoord. Datzelfde gebeurt bij de productie van voedsel en kunstmest, waarschuwde hij. “Waar gaat dat toe leiden? Massale hongersnood, oorlog, migratie. Dat is wat er gaat gebeuren als je ervoor kiest om niets te doen.”

Economische verwoesting

We zijn ook getuige van economische verwoesting: de rente stijgt, een enorme schuldenberg, massale faillissementen, recessies, depressies. Hij verwacht dat geld steeds minder waard wordt.

Hoe kunnen we deze misdaad afwenden? “Niet meedoen, onder geen beding instemmen met de digitale identiteit en dapper zijn.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...