vrijdag 9 december 2022

Voormalig medewerkster van Pfizer: Iedereen wist dat het COVID-19 vaccin een crimineel biowapen was

december 4, 2022    24550   32



Karen Kingston is een biotechnologisch analiste en voormalig medewerkster van Pfizer die onderzoek heeft gedaan naar en geschreven over vele aspecten van de zogenaamde COVID-19 vaccins. Kingston heeft documenten blootgelegd die bewijzen dat iedereen afwist of had moeten afweten van de dodelijke effecten van deze criminele injecties, schrijft Greg Hunter.

Kingston zegt dat documenten bij de medicijnmakers, FDA en CDC de dodelijke en slopende “bijwerkingen” van de injecties vermeldden. Kinston toont aan dat vaccinproducenten een lijst gaven aan de FDA van “bijwerkingen” of “mogelijke bijwerkingen” van de injecties. Kinston zegt:

“Veel voorkomende bijwerkingen zijn spierpijn, hoofdpijn, koorts en pijn. Maar met deze injecties zijn veel voorkomende bijwerkingen Guillain-Barre, … ontsteking van je hersenen en je ruggenmerg, meningitis, beroerte, narcolepsie, anafylaxie, hartaanval, myocarditis, pericarditis, auto-immuunziekte, overlijden, zwangerschaps- en geboorte-uitkomsten, foetale verwondingen, foetale mutaties, spontane abortus… en door het vaccin versterkte ziekte, en ziekte door vaccinatie… Dus, ze wisten dat dit geen milde bijwerkingen waren…. Dit is niet wat ik zeg. Dit zijn letterlijk hun documenten. Deze informatie is slechts het topje van de ijsberg, die laat zien hoe ziek en pervers deze COVID-19 injecties zijn.”

Kingston vraagt:

“Hoe lang gaan artsen nog de veiligheid van deze injecties verdedigen? Waarom worden de mensen niet wakker? Hun vertrouwde leiders en hun huisartsen vertellen hen dat deze mRNA-injecties veilig en effectief zijn… In juridische termen is dit de definitie van extrinsieke fraude… Dit zijn gentechnologieën, en de FDA heeft niet het recht om deze injecties een vaccin te noemen. Het zijn zelfs geen gentherapieën omdat ze ziekten, handicaps en dood veroorzaken… Het zijn biowapens.”

Kingston zegt verder:

De globalisten hebben verloren - De mensheid trekt haar toestemming terug van de tirannen en laat het systeem crashen en branden

 

“Dit is fraude. De bewering dat deze injecties veilig en effectief zijn, is allemaal gebaseerd op fraude. Het is een flagrante verkeerde voorstelling van zaken aan het Amerikaanse volk. Dit is aan het Amerikaanse volk verteld en herhaald via de reguliere media en überhaupt via alle gezondheidsorganisaties. We zitten echt in de problemen, want degenen die de waarheid kennen, waaronder ikzelf, worden neergesabeld. Dit is mishandeling en moord met voorbedachten rade op volwassenen en kinderen. Ze wisten wat er ging gebeuren, en ze hebben het hoe dan ook goedgekeurd. Vergeet niet dat uw hele medisch-industriële complex, waaronder uw plaatselijke huisarts, verpleegkundigen en kinderartsen, eraan meewerkten. Waarom? Als ze geen grote financiële prikkels kregen en onder druk werden gezet om mee te doen, zouden ze deze injecties nooit in de armen van mensen hebben gestopt… Ze werden door hun collega’s onder druk gezet en iedereen deed het. Dus, hoe erg kan het zijn? We kunnen niet gepakt worden als we allemaal instemmen met de leugen. Nogmaals, dit heet extrinsieke fraude. Extrinsieke fraude wordt gepleegd tegen een grote populatie of bevolkingsgroep wanneer er veel mensen bij betrokken zijn. Dit is precies wat er is gebeurd met deze mRNA-injecties, die biowapens zijn… Het is een groep mensen die allemaal samen in een club zitten, die ermee instemde om mee te gaan in de leugen. Ze kregen financiële prikkels, waardoor ze extra macht kregen… Ze volgden de bevelen van de tirannie in de overtuiging dat ze ermee weg zouden komen. Ze gingen in tegen onze door God gegeven rechten, en ze denken dat ze er zonder problemen mee wegkomen omdat ze het allemaal met elkaar eens zijn. Ze laten andere mensen lijden voor hun gewin, en ze hoeven hun baan niet te verliezen, en ze hoeven deze financiële prikkels genaamd COVID-19 niet te missen. Dat is wat er is gebeurd.”

Tot slot zegt Kingston:

Komt de wetenschap eindelijk bij zinnen over COVID-19 vaccinatie?

 

“Kijk, ze branden het huis af met jou en de baby erin. Mijn zorg is dat de mensen te horen hebben gekregen dat niets kan stoppen wat eraan komt… Ze gaan doen wat ze eeuwenlang hebben geprobeerd… We gaan veel mensen uitroeien en de rest tot slaaf maken… Er zijn te veel mensen aan de macht die gekocht en verkocht zijn… Er is een misdaad begaan tegen alle Amerikanen en de hele mensheid. We moeten in de waarheid staan, en waarheid in bewijs en God en geen valse afgoden. Ik denk dat veel mensen weten dat ze voor de gek zijn gehouden, maar ze hebben te horen gekregen dat je net zo goed mee kunt gaan totdat de rit voorbij is.”

Er staat nog veel meer in de 1 uur en 7 minuten durende presentatie.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij één op één praat met biotech analiste Karen Kingston als zij een verbijsterende update geeft over de biowapeninjecties.

Video Link: https://rumble.com/v1yp6xg-everybody-knew-cv-19-vax-was-a-criminal-bioweapon-karen-kingston.html

Om enkele van de gegevens en documenten te bekijken die Kingston laat zien om te bewijzen dat het COVID-19 vaccin een criminele daad is om een biowapen los te laten op een nietsvermoedend publiek, ga naar de kingstonreport@substack.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

Bron: https://www.frontnieuws.com/voormalig-medewerkster-van-pfizer-iedereen-wist-dat-het-covid-19-vaccin-een-crimineel-biowapen-was/


Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaal

13 maart 13    12475    2

    Professor Sucharit Bhakdi, via Österreich ist frei

Professor Sucharit Bhakdi is een van de wetenschappers die sinds het begin kritiek heeft op de Coronapandemie. Na zijn bestseller “Corona, vals alarm?” komt over een paar weken zijn tweede boek “Corona ontmaskerd” uit. We praatten met hem over vaccinatie, feiten en de “goldene Bret” [negatiefprijs, red.]

Interview gevoerd door Edith Brötzner

Professor Bhakdi, hoe lang bent u al actief in de Corona-opheldering?

Sinds half maart 2020. Mijn vrouw en ik wisten al vrij snel dat dit een normaal Coronavirus was. Drosten zei in het begin dat het virus niets bijzonders was en beweerde toen plotseling dat Corona ons allemaal te grazen zou nemen. Op 11 maart 2020 heeft de WHO een pandemie uitgeroepen. Zoals de Mexicaanse griep. Dit was voor ons zeer verdacht. Op 19 maart kwam een studie van een onderzoeksgroep uit Marseille naar buiten waaruit bleek dat het virus niet gevaarlijk was.

Zijn alle vragen over het virus beantwoord?

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die positief testen en mensen die echt ziek zijn. Dat is een misdaad en hoort thuis in een rechtbank. Je kunt een hartaanval-patiënt die positief is niet tellen als een Corona-dode. Er is geen rechtvaardiging voor wat de regering doet. Het feit dat de situatie in Italië en Spanje anders is, en ook dat ziekenhuisinfecties hier van nature hoger zijn, is nooit meegedeeld. In plaats daarvan gingen schokbeelden door de media. Het virus is ook niet nieuw. Ons immuunsysteem zit zo in elkaar: er zijn cellen van het immuunsysteem, lymfocyten, die er al zijn vanaf de geboorte. Deze herkennen altijd een virus en worden elk jaar beter getraind. Als de cel een virus produceert, is er afval. De killer-lymfocyten herkennen dit afval, worden actief, delen zich en doden de geïnfecteerde cel. Zo worden de “Coronaspecialisten” in het lichaam steeds meer, zoals bij alle ademhalingsziekten.

De rechtbanken moeten eindelijk reageren

Kunnen gezonde mensen anderen besmetten?

Dit sprookje komt oorspronkelijk uit Duitsland. Een ogenschijnlijk gezonde Chinese vrouw besmette mensen met Corona op een bijeenkomst. Ogenschijnlijk had ze geen symptomen, maar dat was niet waar. Veel mensen weten niet dat de Chinese vrouw ziek was en haar symptomen had onderdrukt met paracetamol. Natuurlijk had ze een enorm veel virussen in haar keel en was daardoor besmettelijk. Als je ziek bent, moet je niet naar conventies gaan. Mensen die pre-symptomatisch zijn, kunnen anderen niet ziek maken. Dit werd zelfs gepubliceerd in een rapport.

Helpen mondkapjes?

Mondkapjes zijn crimineel schadelijk. De CO2-metingen achter het mondkapje zijn beangstigend en in veel gevallen te hoog. De wet dwingt ons onze kinderen te schaden in plaats van ze te beschermen. Er zijn gegevens waaruit blijkt dat kinderen gestresseerd raken wanneer zij de mondkapjes moeten dragen en dat de zuurstofverzadiging daalt. Het wordt tijd dat de rechtbanken deze gegevens eindelijk serieus nemen en reageren.

Vaccinatie is niet afdoende getest

Is er enige feedback op uw boek die uw beweringen weerlegt?

Sommige wetenschappers en ook de pers blijven beweren dat de feiten niet waar zijn. Maar welke feiten dat dan precies zijn, zegt niemand. De meerderheid van alle deskundigen is het met ons eens. Deze inenting hoort voor een tribunaal. Het is niet voldoende getest. De lymfocyten vallen de cellen aan die door het vaccin zijn aangetast. Hoofdpijn, koorts, spierpijn, etc… zijn het gevolg. Als je al ziek bent, kan dit de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Als er een ander Coronavirus langskomt, heb je voor-geactiveerde lymfocyten. Wanneer deze je longen binnendringen, heet dat immuun-gerelateerde versterking van een ziekteproces. Dit is een bekend fenomeen. We hebben gehoord van verpleeghuizen dat mensen zijn overleden aan Covid-19 nadat ze waren ingeënt. Toeval? Dit is een onethisch menselijk experiment dat voor een tribunaal thuishoort.

Waarom worden u en uw vrouw toch zo belachelijk gemaakt? U heeft zelfs de goldene Bret voor uw hoofd gekregen. Hoe komt het dat de wetenschap wordt genegeerd?

Mensen zijn niet in staat te begrijpen wat er aan de hand is. Of zij behoren tot de groep mensen die het allemaal doorziet en het negeert omdat dat hen beter uitkomt. En er zijn de vele profiteurs van de angst. Het kan ons niet schelen wat iedereen over ons zegt. Wij zeggen hetzelfde als Ioannidis en Scott Atlas, en zij zijn geen idioten. Daarom doet het ook ons niets. Voor de media is deze goldene Bret een dilemma. Het ergste aan deze mensen is hun zelfoverschatting.

De maatregelen hebben geen legitieme oorsprong

Er is sprake van gevaarlijke mutaties. Hoe ziet u dit?

Dit wordt opzettelijk verkeerd gecommuniceerd door de media. Ik hoop dat dit virus besmettelijker is. Hoe besmettelijker, hoe minder gevaarlijk. De Denen hebben laten zien dat de lockdown zinloos is. Ze hebben gekeken of deze variant zich verspreidt en aangetoond dat een lockdown niets uitricht.

Waarom worden lockdowns zo hard uitgevoerd als ze niets uithalen?

In mei uitten wij tegelijkertijd twijfel en begrip. Dat begrip is nu verdwenen. Deze maatregelen hebben geen legitieme oorsprong. Dit is opzettelijk en wordt met vol bewustzijn gedaan.

Wat zou uw oplossing zijn voor de huidige situatie?

Er kan maar één oplossing zijn: dat het volk de regering dwingt om te keren. Ik zag de demonstratie in Wenen. We huilden bijna van vreugde en ontroering dat de Oostenrijkers zo dapper zijn. Ook in Italië zijn de mensen opgestaan en doen niet langer mee. Iedereen zou hetzelfde moeten doen. Vreedzaam, maar vastberaden. Dan zou er een ommekeer kunnen komen. Ik doe een beroep op de politici en de politie. Laat zien dat je anders bent. Ik doe een beroep op heer Kurz. Als je niet van richting verandert, zullen de geschiedenisboeken zeggen dat je tot de misdadigers behoort. Het zal de grootste misdaad zijn in de geschiedenis van de mensheid. Maar u zou ook een van de grootste helden kunnen worden, heer Kurz.

Bron: https://www.frontnieuws.com/professor-microbiologie-deze-inenting-hoort-voor-een-tribunaal/

 


Gezaghebbend wetenschapper LUMC linkt hartproblemen aan windmolens, krijgt spreekverbod opgelegd


Jan de Laat, een gezaghebbend wetenschapper die verbonden is aan het LUMC, is kritisch op het windmolenbeleid van de overheid. Hij legt een verband tussen hartproblemen en het geluid van windmolens.

Zembla wilde hem interviewen, maar De Laat heeft een spreekverbod.

“Als de windturbines zodanig geplaatst zijn dat je ’s nachts niet goed kunt slapen, dan levert dat op een gegeven moment – omdat het een langdurige blootstelling is, elke nacht weer opnieuw – gezondheidsklachten op,” zei de wetenschapper eind vorig jaar in EenVandaag.

Dag voor de opnames

Nadat hij publiekelijk een direct verband legde tussen hartproblemen en het geluid van windmolens, beklaagde de windmolenindustrie zich bij zijn werkgever.

Hij sprak een interview af met Zembla, maar een dag voor de opnames kreeg hij naar eigen zeggen van de universiteit een spreekverbod opgelegd. Ze ontraden hem met klem om met Zembla te spreken.

Een medewerker van het programma belde met een woordvoerder. Die zei: “We blijven bij hetzelfde advies op dit moment, ja.”

Mond gesnoerd

“Wat vinden ministers Dijkgraaf en Kuipers, en het LUMC er nou van dat deze wetenschapper de mond wordt gesnoerd door het ziekenhuis waar hij werkzaam is?” vraagt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. “Hoe verhoudt zich dat met de academische vrijheid? En hoe kan waarheidsvinding tot stand komen als kritiek wordt gesmoord?”

Begin dit jaar schreef Dijkgraaf op Twitter dat ‘academische vrijheid, integriteit en onafhankelijkheid altijd gewaarborgd moeten zijn’.

Deze grafiek ‘vertelt het hele verhaal’: sterfte onder gevaccineerden tot 145% hoger


De Amerikaanse senator Ron Johnson organiseerde woensdag een rondetafelgesprek over de coronavaccins en de risico’s die ze met zich meebrengen. Onderzoeksanalist Josh Stirling was één van de sprekers. Hij toonde een grafiek die ‘het hele verhaal vertelt’.

Tot de zomer publiceerde de Britse overheid cijfers over de relatieve sterfte onder gevaccineerden en ongevaccineerden per dosis. Stirling analyseerde de data en kwam tot de conclusie dat de sterfte onder gevaccineerde Britten 26 procent hoger ligt in vergelijking met ongevaccineerden.

600.000 sterfgevallen meer dan normaal

De sterfte onder mensen jonger dan 50 jaar die het vaccin hebben genomen, is 49 procent hoger. En erger nog: de sterfte onder mensen die slechts één prik hebben gehaald, ligt maar liefst 145 procent hoger.

Dat heeft te maken met het feit dat deze mensen na de eerste dosis zijn gestopt met vaccineren omdat ze vaccinatieschade hadden opgelopen, legde Stirling uit. Dus als je bent beschadigd door het vaccin en hebt besloten om geen prikken meer te halen, moeten we aannemen dat de sterfte 145 procent hoger zal liggen, zei hij.

Alleen al in de Verenigde Staten zou dat volgens hem neerkomen op 600.000 sterfgevallen meer dan normaal. Per jaar.

The WEF Wants Your House to Be Worth ZERO


The WEF Wants Your House to Be Worth ZERO, to Achieve "Net Zero"

Most Homes and Buildings will Become "Stranded Assets"

Does your residence look like one of these homes?

Was your home (single family or multifamily) NOT built to the WEF’s 10 Green Building Principles published in 2021? Does your house NOT look like a “net zero structure of the future,” as shown below:

If so, be aware that the WEF thinks your house or commercial building is overpriced due to an imagined “carbon bubble” and should be worth ZERO. If the WEF gets its way, your building could become a “stranded asset” — that is, abandoned due to changes in regulations — unless you perform an expensive and often impossible retrofit — at your expense, of course!

“Carbon Bubble” and Real Estate Prices

An important agenda article referring to WEF-endorsed “pricing risk management guidelines” and “green building principles” explains:

The ULI warns of a possible ‘carbon bubble’ where the continued lack of pricing this transition risk keeps asset values artificially high and further perpetuates the chance that they ultimately become too costly to retrofit, resulting in widespread stranding of assets.

If you are not used to reading business mumbo-jumbo, I can explain, as I have a Master’s degree in business administration.

The WEF is warning us: homes and commercial buildings may be worth ZERO because the future retrofits required for net-zero carbon emissions may cost more than their value. Thus, your home or commercial real estate may become stranded. The term stranded asset means that is unusable in its current form due to a change in regulations.

Widespread stranding of assets” is a business language talk of many buildings being abandoned.

Lest you think that I am picking on just one paragraph in a random WEF article, let me show you quotes from four separate WEF, CRREM, UNEP, and ULI documents that say the same thing:

(1) Decarbonizing real estate: How to price the net zero transition to avoid a 'carbon bubble'

(2) ULI Transition Risk Assessment - Guidelines for Consultation

This is who they are:

They are warning us about large parts of cities becoming uninhabitable due to Net Zero policies making buildings stranded:

(3) Teaming up to decarbonize real estate: This is how cities can achieve net-zero via coercion

(4) Managing Transition Risk in Real Estate: Aligning to the Paris Climate Accord – CRREM & UNEP FI Report

Shows an example of how ALL existing assets (buildings) could become stranded by 2050:

So you can see that the WEF and its partners are quite serious about most assets becoming “stranded” — or abandoned due to the cost of retrofit — in the future.

Grenfell Tower Fire

The UK is at the forefront of requiring existing residential real estate owners to retrofit their buildings towards Net Zero. For example, many buildings were recently clad with special “climate cladding” to reduce heat losses. Sadly, one of those buildings, the infamous Grenfell Tower, caught fire inside the cladding.

The building burned within minutes, claiming numerous victims who could not evaucate.

Why You May Not be Able to Retrofit Your Home

Look at the features of a “Net-zero house of the future.” Compare it to your home.

Installing corn-based carpets and repainting the inside with soy-based paint is the easy part. Some ideas are crazy, like watering your garden with water coming out of showers and washing machines. Switching to heat pumps and geothermal heating or cladding your home with custom panels for greater insulation will likely cost more than the value of your house — necessitating a demolition or abandonment of your home.

Installing a wind turbine on your roof is a “cherry on top.” Just think of all the noise from the turbine transmitted to your home and your roof eventually collapsing under the weight of

  • Solar electrical panels

  • Solar heating panels

  • Roof-mounted wind turbine weight, torque, and vibration

How Stranding Will Happen

If you think your home or commercial building will never be stranded, think again. It can happen very easily and might seem natural and not pre-planned.

  • The supply of hydrocarbon fuels worldwide may become restricted due to seemingly incidental geopolitical problems and restrictions on oil exploration financing and windfall tax, which would prevent the replenishment of the internal capital of oil and gas companies. Prices for hydrocarbons may rise dramatically.

  • Additional carbon taxes may be imposed on top of already high prices for natural gas, heating oil, and electricity.

  • If you are, like most people, living on a limited income, the cost of heating and cooling your home and paying non-compliance fines may exceed your financial abilities.

  • Your climate-conscious bank may refuse to refinance your home or commercial building if it is not Net-Zero compliant.

  • Selling your building may prove problematic because buyers may be unable to find bank financing and would not want to pay exorbitant utility costs and fines.

Single-family homes, especially, require much more energy per inhabitant than multifamily housing and are much more expensive to retrofit. They are an obstacle to solving climate change.

If the above does happen, which is entirely possible, your ability to occupy your building will end, and you will need to move. Where would you move to? Who knows! Perhaps, at this point, you will consider the Green City of the Future.

None of the Above Mentioned Actors were Elected

Thank you for reading my story about how important actors on the world scene may make your home or apartment complex obsolete and “stranded.” While I hope that my concerns will prove unfounded, they possibly will play out.

If so, be aware that none of those abovementioned players — the WEF, ULI, CRREM Global, UN, etc. — was elected. Your vote, and voice, do not influence the outcome.

Be aware that such developments are welcomed by some people championing climate change and are feared by others, some of whom may be reading this article. But even climate change champions may see their homes eventually becoming “stranded.”

Which group do you belong to? Will you mount a wind turbine on your roof or move to the smart city of the future?

Share

You're currently a free subscriber to Igor’s Newsletter. For the full experience, upgrade your subscription.

Upgrade to paid

548 Market Street PMB 72296, San Francisco, CA 94104 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...