maandag 22 juli 2024

Dr. Coleman: De vroegtijdige waarschuwingssystemen van je lichaam

 juli 22, 2024   0

    Engin_Akyurt / Pixabay

Je lichaam heeft een hele reeks speciale waarschuwingssystemen die je waarschuwen voor mogelijke problemen en ervoor zorgen dat mogelijke schade tot een minimum beperkt blijft. Angina is waarschijnlijk een van de bekendste vroegtijdige waarschuwingssignalen van lichamelijke onrust, maar er zijn er nog veel meer.

Wat moeten we doen als het waarschuwingssysteem van ons lichaam afgaat? Dr. Vernon Coleman geeft wat advies.

Je lichaam heeft een hele reeks speciale waarschuwingssystemen. Deze zijn ontworpen om u van tevoren op de hoogte te stellen van problemen die dreigen te ontstaan en om ervoor te zorgen dat mogelijke schade tot een minimum beperkt blijft.

Als je hart bijvoorbeeld te zwaar wordt belast en de kleine bloedvaten die het van bloed voorzien niet snel genoeg vloeistof kunnen rondpompen, krijg je pijn op de borst. Deze pijnen, meestal angina genoemd, zijn op zich niet levensbedreigend. Ze wijzen er ook niet op dat er sprake is van een wanhopig ernstige levensbedreigende aandoening. Je krijgt te horen dat je hart zijn grenzen heeft bereikt en dat als je verdere schade wilt voorkomen, je je manier van leven moet aanpassen. Je moet je eet- en bewegingsgewoonten veranderen zodat je hart een betere bloedtoevoer krijgt of je moet de werkbelasting verminderen.

Angina is waarschijnlijk een van de bekendste vroege waarschuwingssignalen van lichamelijke onrust, maar er zijn er nog veel meer. Indigestie is bijvoorbeeld niets meer dan een indicatie dat je maag het moeilijk heeft met de kwaliteit en kwantiteit van het voedsel dat je erin stopt. Spierkrampen die optreden tijdens het sporten zijn een vroeg teken dat bedoeld is om je te laten zien dat je spieren sneller zuurstof en voedingsstoffen verbruiken dan dat er verse aanvoer is.

Hoewel veel van de meest voor de hand liggende vroegtijdige waarschuwingssignalen betrekking hebben op specifieke lichamelijke ziekten, zijn er ook die bedoeld zijn om je te vertellen wanneer je lichaam uitgeput is en wanneer je echt rust nodig hebt. Als het een algemeen probleem is, verschijnen de signalen meestal als een hele reeks ogenschijnlijk triviale kwaaltjes. Je kunt plotseling merken dat je veel hoest en verkouden bent, of dat je last hebt van puistjes en steenpuisten.

Net zoals het lichaam moe kan worden en vroege tekenen van fysieke nood kan vertonen, zo kan de geest wereldmoe worden en een pauze nodig hebben van de dagelijkse druk. Je kunt je bijvoorbeeld lusteloos voelen, niet goed in je vel zitten of over het algemeen uit je humeur zijn – al deze vage symptomen kunnen erop wijzen dat je jezelf te veel onder druk hebt gezet. Als je ongewoon prikkelbaar of impulsief bent, als je geheugen je in de steek begint te laten, als je niet in slaap kunt komen, als je lawaai niet verdraagt, als je concentratievermogen lijkt te zijn verdwenen of als je wilskracht lijkt te zijn verdwenen, als je merkt dat je huilt, overreageert en niet in staat bent om met triviale taken om te gaan, dan is de kans groot dat je te veel hebt gedaan. Je geest heeft rust nodig.

Veel mensen zien wel in dat dit allemaal tekenen zijn van overwerk en overmatige druk, maar zijn niet in staat om iets constructiefs te doen om zichzelf te helpen omdat ze zich schuldig voelen als ze stoppen met werken. Degenen onder ons die weigeren te luisteren naar deze eenvoudige waarschuwingssignalen en naar ons lichaam luisteren als het zegt dat we het een tijdje rustig aan moeten doen, moeten zich misschien herinneren dat sommige van de grootste mannen en vrouwen die de wereld ooit gekend heeft, zich graag afsloten van alle contacten met de buitenwereld als ze voelden dat ze onder te grote druk stonden. Charles Darwin deed alsof hij lichamelijk ziek was om zichzelf de kans te geven in bed uit te rusten als hij voelde dat hij onder te grote druk stond. Net als Florence Nightingale, Marcel Proust, Sigmund Freud en vele anderen.

Als dit gedrag te ver wordt doorgevoerd, kan het worden omschreven als simuleren. Als je het zorgvuldig en weloverwogen toepast, kun je het beter omschrijven als gezond verstand.

Leer je zwakke punten kennen

De meesten van ons hebben een zwak punt. Als we onder te veel stress of druk staan, ontwikkelen we symptomen van een bepaald type. Leer je zwakke punt kennen – als de symptomen zich beginnen te ontwikkelen, weet je dat je jezelf te veel onder druk zet.

Hier zijn enkele van de meest voorkomende “zwakke punt” symptomen:

* Hoofdpijn
* Huiduitslag
* Indigestie
* Piepende ademhaling
* Diarree
* Pijn op de borst
* Hartkloppingen
* Slapeloosheid
* Prikkelbaarheid

Ze tonen allemaal aan dat je fysieke schade begint op te lopen als gevolg van de stress waaraan je jezelf hebt blootgesteld. Je stressdrempel is bereikt.

Ontdek je eigen zwakke punt en handel naar de waarschuwing die het geeft.




Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-de-vroegtijdige-waarschuwingssystemen-van-je-lichaam/

 

Aspirine – Bij kanker

“Elke dokter in de Verenigde Staten die kanker geneest met behulp van alternatieve methoden zal worden vernietigd. Je kunt mij geen dokter noemen die goed bezig is met kanker door gebruik te maken van alternatieve geneeswijzen en die niet wordt aangevallen. En ik ken deze mensen; ik heb ze geïnterviewd.” – Dr. Gary Null [uit … Meer lezen overAspirine – Bij kanker

https://www.frontnieuws.com/aspirine-bij-kanker/


Onderzoekers analyseren oversterfte in 125 landen, dit zijn de duizelingwekkende conclusies


Bijna iedereen weet inmiddels wel dat de wereld kampt met oversterfte. Hoe hoog is die oversterfte precies? Een groep onderzoekers onder leiding van de Canadese oud-professor Denis Rancourt heeft het uitgezocht: tussen 11 maart 2020 en 5 mei 2023 bedroeg de oversterfte in 93 landen maar liefst 30,9 miljoen.

Er zijn in totaal 125 landen onderzocht, maar in sommige landen waren er onvoldoende data beschikbaar.

De oversterfte is volgens de onderzoekers vooral te wijten aan de coronamaatregelen, waaronder lockdowns, schadelijke medische interventies en de COVID-19-vaccins.

De onderzoekers hebben bevestigd dat 17 miljoen van die 30,9 miljoen extra sterfgevallen het gevolg zijn van de vaccins.

97 procent van de onderzochte landen

Ze hebben gegevens geanalyseerd uit landen waar zich grote sterftepieken voordeden na een vaccinatie- of boostercampagne. Daarbij is gekeken naar het aantal toegediende vaccindoses en sterfgevallen door de jaren heen.

In 30 procent van de landen die ze hebben bestudeerd, was voor de uitrol van de vaccins of boosterprikken geen sprake van oversterfte. Ze zagen een zeer significante correlatie tussen de uitrol van COVID-19-vaccins en sterftepieken.

In 97 procent van de onderzochte landen piekte de oversterfte eind 2021 of begin 2022, toen de boosterprikken werden uitgerold.

Zorgestablishment verantwoordelijk

Rancourt wees erop dat critici vaak zeggen dat de vaccinatie- of boostercampagnes in sommige landen niet worden geassocieerd met sterftepieken. Hij merkte op dat de prikcampagnes niet in alle gevallen dergelijke pieken veroorzaken en dat dat te maken heeft met de leeftijd van de gevaccineerden, de gezondheid van de bevolking en andere factoren.

De onderzoekers concluderen dat het zorgestablishment de oversterfte in de coronaperiode heeft veroorzaakt. 30,9 miljoen extra overlijdens, alsof heel Nederland en België in één keer weggevaagd zijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Frankrijk: Politicus riskeert aanklacht wegens haatmisdrijven vanwege poster met de tekst ‘Laten we blanke kinderen een toekomst geven’

 28/06/2024


Is het nu strafbaar om te zeggen dat ‘blanke kinderen het recht hebben om te leven’ ?

The Publica:

Een extreemrechtse kandidaat bij de komende verkiezingen in Frankrijk wordt vervolgd vanwege haatmisdaden omdat hij een verkiezingsposter heeft onthuld met de tekst: “Laten we blanke kinderen een toekomst geven.” Pierre-Nicolas Nups van de Parti de la France (Partij van Frankrijk) onthulde de advertentie eerder deze week en veroorzaakte opschudding onder degenen die de advertentie onmiddellijk ‘racistisch’ en ‘hatelijk’ noemden.

Onder de verontwaardigde aanwezigen was Pascal Schneider, burgemeester van Neuves-Maisons, een van de grootste steden in het 5e kiesdistrict van Meurthe-et-Moselle, waar Nups zich verkiesbaar stelt.

“Deze poster is niets meer of minder dan een vod dat de stad, het kanton, het hele departement bezoedelt,” zei Schneider. Hij diende vervolgens zijn klacht in bij de lokale aanklagers en eist dat er een aanklacht wordt ingediend tegen Nups.

Is “Schneider” een Franse naam?

Ik weet het niet, ik vraag het alleen maar.

In een gesprek met L’est Républican beweerde Schneider een aantal telefoontjes van burgers te hebben ontvangen over de poster, waarop een artistieke weergave staat van het gezicht van een jonge jongen met blauwe ogen en blond haar.

“Veel medeburgers hebben mij vanochtend gebeld om hun verontwaardiging te uiten”, zei Schneider. “Deze poster, gevonden in de buurt van scholen, is stigmatiserend en discriminerend. Zowel qua vorm als qua inhoud is het onaanvaardbaar.”

Pascal Schneider

Maar Nups lijkt onverschrokken en antwoordde: “Ik heb deze poster goedgekeurd. Hij is noch sektarisch noch exclusief. Integendeel, hij brengt een positieve boodschap, een boodschap van hoop voor onze jeugd, en niets anders. En als iemand er iets anders in ziet, zou het een kwaadaardige interpretatie zijn.”

Parti de la France werd in 2009 opgericht door de Franse extreemrechtse politieke persoonlijkheid Carl Lang. Lang was voorheen lid van het Europees Parlement bij het Front National (tegenwoordig bekend als de National Rally), maar maakte zich los van de partij na de pensionering van Jean-Marie Le Pen.

Hoewel de Parti de la France momenteel geen gekozen vertegenwoordigers heeft in de Nationale Vergadering of het Europees Parlement, is het mogelijk dat zij zouden kunnen profiteren van de golf van populariteit die rechtse partijen in Frankrijk ervaren.

Waarom ervaren rechtse partijen een golf van populariteit in Frankrijk ?

Een betere vraag is: wat gebeurt er als mensen op rechtse partijen stemmen en er dan niets verandert ?

Wat gaan mensen dan doen ?


Bron: https://dissident.one/frankrijk-politicus-riskeert-aanklacht-wegens-haatmisdrijven-vanwege-poster-met-de-tekst-laten-we-blanke-kinderen-een-toekomst-geven

2 COMMENTS

Johan

 24 dagen geleden

De geplande Europese genocide

In een toespraak tot het EU in mei 2016 zei de vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans dat Brussel er alles aan moet doen om monoculturele staten uit te wissen, en het proces van omzetting naar de multiculturele diversiteit bij iedere afzonderlijke staat wereldwijd te versnellen. De toekomst van de mensheid, aldus Timmermans, zou niet langer berusten op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur.

De massa-immigratie naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging, veelmeer dienen de immigranten ertoe worden aangespoord ook de ‘verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan’.
Wat wij al jaren geleden voorspelden door gewoon de gebeurtenissen vanaf de oprichting kort na wereldoorlog twee, van de Economische Gemeenschap voor Kolen en Staal (EGKS). Duitsland, Frankrijk en de Benelux-landen spraken af dat handel in kolen en staal tussen de landen vrij moest zijn. De publieke opinie werd zo gemanipuleerd dat veel Europeanen werkelijk geloofden dat met het opgeven van steeds meer identiteit en verbindende factoren het vrijwel onmogelijk zou zijn dat Europa nogmaals in een bloedige oorlog zou belanden.

Timmermans is een van de eerste EU-leiders die zijn masker heeft laten vallen over het plan van de Europese Unie om monoculturele staten door middel van massa-immigratie uit te roeien. Mensen die vast willen houden aan hun identiteit als volk of land hebben volgens Timmermans geen enkele plaats in de toekomst. Het streven van de EU is dus geheel in lijn met de ideeën van Coudenhove-Kalergi.

Richard Nicolaus graaf Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) was de zoon van een Oostenrijks-Hongaars diplomaat in Japan en een Japanse moeder. Hij ontwikkelde het idee voor een verenigd Europa met mensen van gemengd ras. Het Euraziatische-negroïde ras.
Als nationaal socialisten geloven wij in de unieke eigenschappen van elk ras en cultuur. Het willen behouden van deze eigenschappen heeft dan ook niks met het platte racisme te maken wat ons door tegenstanders vaak verweten wordt
Het niet mee willen gaan in de waanzin van totale rasvermenging heeft ons inziens niet met superioriteitsgevoel te maken. Eerder kunnen wij spreken van het respect wat wij hebben voor de diversiteit van menselijke rassen en dat wat zich in de loop van de eeuwen heeft gevormd naar verschillende subrassen perfect aangepast aan de natuurlijke omstandigheden met de aangepaste kwaliteiten.

Wij moeten niet vergeten dat deze waanzin van het beroven van culturele identiteit , het importeren van andere culturen op grote schaal in betrekkelijk korte tijd al zo veel schade heeft aangericht. Het voortbestaan van onze ras en natie is op een kritiek punt belandt. Buiten gepaste zelfverdediging heeft het bedreigen, intimideren of buitensporig geweld geen zin als dat tegen individuele burgers richt. En juist beheersing van woede en educatie van onze eigen jongeren is de weg die wij voorlopig moeten volgen. Zolang de verraders in alle gelederen van het gevoerde politieke beleid zitten zal het alleen maar verergeren. Eens komt de dag dat deze verraders zich moeten verantwoorden aan het volk…..

VOLK STEH AUF
STURM BRICHT LOS……

Johan Martens

Hagar

 24 dagen geleden

Ze beginnen nu met het omvolken van het platteland

maandag, 22 juli 2024 10:18

rsz omvolking platteland ierlandIn ons land is de omvolking in de grote steden voor een fiks deel al voltooid en over enkele jaren zal je je daar Bagdad wanen.
Na de grote steden is het platteland aan de beurt en de omvolking van een dorp kan heel snel gebeuren.

Buiten de grote steden valt het zo op het eerste gezicht nog wel mee met de omvolking.

Overal in West Europa zijn grote delen van de belangrijkste steden eigenlijk al omgevolkt en zien sommige van deze steden er nu al onherkenbaar uit.
Omvolking heeft dan ook niets met een complottheorie te maken zoals men omvolking vaak probeert af te doen.

Het is iets dat echt is, voor je ogen gebeurt en iedereen die niet compleet met de ogen in de zak loopt, kan het zien.

Het gaat goed met de omvolking en daarom kan worden begonnen aan een volgende stap en dat is de omvolking van het platteland.

Zoals we dat nu zien gebeuren in Ierland.

In Ierland is grote beroering ontstaan omdat men daar in kleine dorpen meer asielzoekers dan inwoners gaat plaatsen.

In een strategie die in veel westerse landen wordt toegepast, probeert de Ierse regering steeds meer migranten naar het platteland te verhuizen. Een van de nieuwste plannen is om 280 asielzoekers over te brengen naar Dundrum, een dorp in Tipperary County met slechts 165 inwoners.

De verhuizing heeft verontwaardiging gewekt bij de lokale gemeenschap, die verwikkeld is in een controverse over het nieuwe vluchtelingencentrum. Als alle migranten volgens plan worden overgeplaatst, zou hun bevolking 70 procent groter zijn dan de lokale bevolking.

De regering is van plan om het Dundrum House hotel om te bouwen tot een accommodatiecomplex dat onderdak zal bieden aan 280 migranten. Gisteren nog leidden soortgelijke plannen tot wijdverspreide protesten en rellen in de voorstad Coolock in Dublin, waar inwoners bouwapparatuur in brand staken en in gevecht raakten met de politie.
Ongeacht welke regering er op een gegeven moment aan de macht is bij ons. Links of rechts, de massa immigratie in het kader van het Kalergiplan zal niet worden gestopt.

Er zal weer heel veel worden gepraat, overleg gepleegd, veel worden gereisd, dictators in verre landen worden omgekocht om de asielzoekers tegen te houden enzovoort, maar het zal allemaal geen enkel verschil maken.

Het zal geen verschil maken omdat wij allang niet meer een zelfstandig land zijn dat wordt geregeerd door politici die de belangen van de bevolking behartigen.

Ze beloven van alles voordat ze worden gekozen, maar als dat eenmaal is gebeurd zijn ze binnen de kortste keren net zo erg als hun voorgangers.

Zolang politici kunnen worden gekocht via instanties zoals het WEF en de vrijmetselarij zal er nooit iets veranderen en zullen de stromen asielzoekers blijven komen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Kinderen hebben het hart van een zestigjarige

 maandag, 22 juli 2024 10:45

jong kind met myocarditis na coronavaccinatieLangzaam maar zeker begint een beetje duidelijk te worden welke enorme schade is aangericht bij kinderen dankzij het ‘coronavaccin’.

Cardiologen slaan alarm omdat het hart van sommige kinderen eruit ziet als dat van een bejaarde.


Eén van de grootste misdaden ooit gepleegd in de geschiedenis van de mensheid is het injecteren van een groot deel van de wereldbevolking met een niet of nauwelijks geteste gentherapie.

Alleen door dit een vaccin te noemen is de complete wereldbevolking zand in de ogen gestrooid.

Wat misschien nog erger is dan vaccinatieschade bij volwassenen is vaccinatieschade bij kinderen.

Volwassen hadden beter kunnen weten, maar kinderen zijn vaak niet in staat om doordachte afwegingen te maken of worden verplicht om die spuiten te nemen omdat ze anders niet naar school of college mochten of mogen.

Eén van de meest voorkomende bijwerkingen bij jonge mensen is myocarditis of pericarditis.

Dit komt wereldwijd zoveel voor dat de fabrikanten uiteindelijk werden gedwongen om dit op de bijsluiter te vermelden.

Maar, dan volgt standaard het woord ‘zeldzaam’, hetgeen zoals gebruikelijk bij Big Pharma een grove leugen is.

Zo zegt een journalist in de volgende clip:

“Ik kom letterlijk net uit een gesprek met een moeder nadat bij haar 18-jarige zoon pericarditis en myocarditis is vastgesteld en zijn cardioloog heeft gezegd dat hij nu het hart van een 60-jarige heeft.

En natuurlijk moest hij de injecties nemen om naar de universiteit te kunnen gaan en zijn sport te kunnen beoefenen.

Vorige week nog was ik op mijn plaatselijke golfclub en maakte ik een praatje met een van de medewerkers. Ze vertelde me dat ze nu routinematig naar hartonderzoeken moet omdat maar liefst 4 meisjes die ze kent en waarmee ze hockey speelt op universitair niveau. Allemaal zijn gediagnosticeerd met myocarditis na de injecties en ik heb gehoord dat ze niet langer op universitair niveau kunnen sporten. Ze werden allemaal gedwongen om deze injecties te nemen om naar school te kunnen gaan.

Dus ik vraag me af of we bovenop een zeepbel zitten van potentiële toekomstige sterfgevallen door al deze jonge mensen die nu gediagnosticeerd worden met myocarditis en pericarditis en vasculitis als gevolg van deze injecties.”
Nu komt naar buiten wat wij drie jaar geleden al schreven.

Alhoewel het een bekend feit is dat vooral ook kinderen problemen krijgen zoals myocarditis na een coronavaccin, gaan ze kinderen in ons land met hartproblemen een vaccin geven. Als gezonde kinderen al hartproblemen krijgen na coronavaccins, hoe zou het dan gaan met kinderen die al hartproblemen hebben?

Het volgende plaatje is afkomstig uit een video van Stew Peters. Het laat een jong gevaccineerd kind zien dat prompt een hartaanval kreeg na zijn vaccinatie.

En dan het commentaar van de moeder onder de foto die zegt blij te zijn dat hij is gevaccineerd na zijn “mini” hartaanval. Er bestaat geen mini hartaanval net zomin als je een beetje zwanger kunt worden.

Dit ventje is voor de rest van zijn natuurlijke leven beschadigd en zal volgens Dr. Jane Ruby in dan ook niet oud worden.

kind myocarditis vaccinatie

Volgens Lareb:

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) wordt opgenomen als bijwerking in de bijsluiters van het Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en het Moderna vaccin (Spikevax). Mensen die pijn op de borst, benauwdheid of hartkloppingen krijgen, moeten contact opnemen met de huisarts.

Zo stelt de bekende cardioloog Peter McCullough dat er een levensgroot verschil is tussen een op een natuurlijke manier ontstane myocarditis en eentje die is veroorzaakt door het “coronavaccin”. Bij een natuurlijke infectie is een myocarditis wel ernstig, maar verloopt over het algemeen vrij mild en is niets vergeleken bij de myocarditis die men nu ziet na een coronavaccinatie.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Top piloot getuigt: ‘Bill Gates is steden aan het besproeien met stemmingsveranderende chemtrails’

 juli 22, 2024    5

     Steffen Zahn from Berlin, Germany / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De chemtrails-agenda houdt zich al tientallen jaren verborgen in het volle zicht. Iedereen die heeft opgelet heeft de vreemde en onnatuurlijke patronen in de lucht boven steden en regionale centra opgemerkt.

Maar de mainstream media vertellen ons dat we onze eigen ogen niet moeten geloven. Ze gaslighten ons namens hun betaalmeesters, de mondiale elite, en demoniseren iedereen die vragen durft te stellen en zijn eigen onderzoek doet, schrijft Baxter Dmitry.

Helaas voor de elite is in 2024 een reeks dappere klokkenluiders naar voren gekomen om te delen wat ze weten over de agenda om alles onder de zon te vergiftigen.

Volgens de mainstream media zijn onnatuurlijke makreelwolkenpatronen bizarre rastervormen natuurlijk en heeft onze hemel er altijd zo uitgezien.

Laat staan dat iemand een foto van een makreelwolk of een rasterpatroon kan vinden op foto’s uit de geschiedenis. Ook kunnen ze geen renaissance- of landschapsschilderij uit het verleden vinden waarop deze onnatuurlijke patronen in de lucht te zien zijn.

De elite heeft ons tientallen jaren lang belazerd, maar wij hebben hun leugens vastgelegd, onderzocht en in de gaten gehouden.

Nu, dankzij mensen zoals jij, mensen die de waarheid over chemtrails hebben verspreid, is de dam doorbroken en worden de leugens van de elite ontmaskerd.

We leven in een gouden eeuw van chemtrails-klokkenluiders en piloten, militaire veteranen en luchtvaartprofessionals komen massaal naar voren om de bevolking te waarschuwen voor wat er echt gebeurt in ons luchtruim.

Ondanks de pogingen van de mainstream media om het te bagatelliseren, lijken deze bizarre geometrische lijnen niet op condensatiesporen en lieten vliegtuigen in het verleden deze lijnen niet achter in de lucht.

Spoel door naar 2024 en iedereen in Noord-Amerika, Europa en andere delen van de ontwikkelde wereld ademt giftige chemicaliën en mRNA in de lucht in, volgens klokkenluiderspiloten die onthullen dat overheden samenwerken met het leger en particuliere aannemers om het publiek zonder hun toestemming te medicineren.

Volgens een gezagvoerder van een Amerikaanse commerciële luchtvaartmaatschappij die ook militair veteraan is, zit er een psychologisch element in het chemtrail-programma. Onder de mRNA en andere aerosolische medische stoffen die ze sproeien, bevindt zich iets dat diepe depressie en hopeloosheid veroorzaakt bij mensen.

Sprekend met zijn stem gedigitaliseerd om zijn identiteit te beschermen, legt de piloot, die vroeg om Johnny genoemd te worden, uit dat veel mensen binnen het chemtrails-programma zelfmoord plegen omdat ze worden blootgesteld aan een kleine hoeveelheid van het materiaal dat ze sproeien:

Ze zijn ECHT strikt om de piloot en de bemanning die aan het programma werken weg te houden van de chemicaliën die ze in het vliegtuig laden. Ze moeten persoonlijke beschermingsmiddelen tegen biologisch gevaarlijk materiaal dragen en in zuurkasten werken. Ze bewaren de opgeslagen chemicaliën in draagbare tanks van 660 gallon.

Veel van de jongens die ik ken en die aan het programma werken, zijn echte gelovers. Ze geloven ECHT dat ze iets goeds doen voor de wereld. Een piloot vertelde me ooit dat “sommige gevaarlijke chemicaliën de gezondheid verbeteren in kleine doses, zelfs als blootstelling aan hogere doses dodelijk is”.

Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Hier was een man die de meest geavanceerde hi-tech beschermingsuitrusting ter wereld droeg en excuses maakte voor het sproeien van lage doses van een zenuwgas op een bevolkingscentrum in de VS.

Hoewel het chemtrails-programma zijn ware gelovigen heeft die vanuit het corrupte systeem werken, hebben velen van hen de afgelopen jaren zelfmoord gepleegd.

Niet omdat hun geweten hen in de steek liet, maar omdat ze blootgesteld werden aan de gevaarlijke cocktail van chemicaliën waarmee ze werkten en diep depressief raakten.

Net als fluoride in onze watervoorziening is de vergiftigde lucht die we inademen ontworpen om een psychologisch effect te hebben op de bevolking.

Het geheel is ontworpen om mensen ongemotiveerd, lui en hopeloos te houden. Daarom voelt iedereen zich depressiever sinds het chemtrails-programma van start is gegaan. Alles lijkt een beetje grijzer. Mensen kunnen niet helder denken en komen niet van hun luie reet om iets te doen.

Steden worden besproeid met dit spul als de machthebbers er zeker van willen zijn dat er niets gebeurt. Mensen hebben me verteld dat ze iets anders voelen in de lucht. Je weet wel, normale mensen op de grond. Ze zeggen dat er op dit moment iets vreemds aan de hand is en dat mensen zich allemaal vreemd gedragen. Ik kan je dit vertellen: ze hebben geen ongelijk.

Volgens de gezagvoerder is de belangrijkste reden dat serums in aerosolen worden verspreid, die ze vanaf 15.000 voet op de massa kunnen worden gespoten. Neem bijvoorbeeld Estradiol. Dat werd een paar jaar geleden verneveld. Waarom? Kijk eens naar de bijwerkingen. Kanker, bloedstolsels, hartziekten, beroertes, onvruchtbaarheid, vervrouwelijking van mannen, hersenmist en malaise of weinig energie.

Maar het zijn niet alleen serums. Het zijn ook experimentele vaccins.

Nu het voor de globalistische elite steeds moeilijker wordt om de mensheid te overtuigen zich te onderwerpen aan Covid mRNA-injecties en eindeloze boosters, moeten ze bedrieglijke nieuwe manieren vinden om hun mRNA aan ons op te dringen.

Zoals Courtney Malo, redacteur bij Science Translational Medicine, in dit belangrijke artikel uitlegt, kunnen nieuw ontwikkelde vaccins vanuit de lucht worden gebruikt om mRNA wijd en snel te verspreiden zonder gebruik te maken van injecties – of de noodzaak om toestemming te vragen.

We waarschuwen er al lang voor dat de elite van plan is om onze voedselvoorziening, waterbronnen en frisse lucht te vergiftigen, en nu is het zover. Fluoride zit al tientallen jaren in onze watervoorziening, ondanks het bewijs dat het desastreus is voor de volksgezondheid en het IQ verlaagt.

Nu hebben we bewijs dat mRNA in de voedselvoorziening terecht is gekomen en van bovenaf op ons wordt gespoten.

In de afgelopen 12 maanden zijn de mainstream media begonnen het publiek voor te bereiden op de onthulling dat de mondiale elite al tientallen jaren in het geheim chemtrails op bevolkingen spuit.

Dappere klokkenluiders komen naar voren om te delen wat ze weten over de innerlijke werking van het chemtrails-programma en riskeren daarbij hun leven.

Kristen Meghan was al negen jaar milieuspecialist bij de Amerikaanse luchtmacht toen ze besloot om de chemtrails-operaties te onthullen die door het leger onder dekking van de duisternis werden uitgevoerd.

Zoals Meghan uitlegde, heeft de elite-agenda om de zon te blokkeren dit jaar een serieuze wending genomen toen Bill Gates en George Soros tientallen miljoenen dollars pompten in plannen om aërosolen in de atmosfeer te spuiten om de aarde af te schermen van de levengevende stralen van de zon.

Plotseling waren chemtrails geen samenzweringstheorieën meer en werden ze het veronderstelde geneesmiddel voor klimaatverandering.

Maar wie goed heeft opgelet, weet dat de propaganda die door de mainstream media wordt verspreid, volslagen onzin is.

In 1972 publiceerde de Club van Rome het boek The Limits To Growth, waarin werd opgeroepen tot extreme ontvolking om de planeet te redden van de mensenplaag.

Sinds de publicatie heeft dit boek gediend als een handleiding voor de mondiale elite.

Ze proberen het niet eens meer te verbergen.
Richard Vobes interviewde een commerciële piloot die diepgaand onderzoek heeft gedaan naar chemtrails en een verband heeft gevonden tussen het programma en de Gates Foundation. Om zijn anonimiteit te beschermen, hadden de piloten zijn stemmen gedigitaliseerd voor het interview.

Nu meer piloten en professionals uit de luchtvaartindustrie naar voren komen om de agenda bloot te leggen om de zon te blokkeren en langzaam alles op aarde te vergiftigen, wat kunnen wij mensen doen om dit te stoppen?

    Video Link: https://rumble.com/v57v0c3-top-pilot-testifies-bill-gates-is-fumigating-cities-with-mood-altering-chem.html 

Bron: https://www.frontnieuws.com/top-piloot-getuigt-bill-gates-is-steden-aan-het-besproeien-met-stemmingsveranderende-chemtrails

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!

Voormalig CIA-directeur John Brennan hield een toespraak voor de Council on Foreign Relations en daarin gaf hij toe dat de regering zich bezighoudt met “Stratospheric Aerosol Injection (SAI)”, die volgens hem de “klimaatverandering” kan vertragen of stoppen, schrijft Hal Turner. Dus ieder van ons die deze “chemtrails” met eigen ogen heeft gezien, maar wordt uitgemaakt … Meer lezen overGeen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!

https://www.frontnieuws.com/geen-samenzweringstheorie-meer-ze-geven-toe-chemtrails-te-gebruiken/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...