dinsdag 17 september 2024

Onmiddellijke vrijlating van Dr. Füllmich! – Advocaten voor Gerechtigheid eisen een einde aan het staatsonrecht

17/09/2024

 

Volgens de verdediging, proceswaarnemers en de advocaat Dr. Reiner Füllmich zelf, is de strafzaak tegen hem een showproces, bedoeld om de coronavirusonderzoeker uit te schakelen omdat hij – zoals nu duidelijk is – te gevaarlijk is geworden voor de criminele kaste van politici. Het lopende strafproces bij de rechtbank van Göttingen wemelt natuurlijk van de juridische overtredingen, te beginnen met zijn bewezen staatsontvoering uit Mexico. In een oproep die eind augustus werd gepubliceerd, vestigen de Advocaten voor Gerechtigheid nu de aandacht op deze ongekende gebeurtenissen voor een “rechtsstaat” en eisen de onmiddellijke vrijlating van hun collega.

De Göttingen-advocaat Dr. Reiner Füllmich zit nu ruim tien maanden in hechtenis nadat hij op 13 oktober 2023 op de luchthaven van Frankfurt werd gearresteerd. De maximale duur van de voorlopige hechtenis in Duitsland bedraagt ​​doorgaans “slechts” zes maanden (artikel 121 lid 1 StPO). “Er zijn geen bijzondere of belangrijke redenen om de voorlopige hechtenis langer dan zes maanden te verlengen ”, zegt advocaat Katja Wörmer in een verklaring aan de advocaten ter informatie, schrijft HW Ludwig.

Dr. Reiner Füllmich was eerder “ontvoerd” uit Mexico, waar hij tot dan toe verbleef. Er was slechts één Duits en één Europees arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd. Het doel was om langdurige internationale uitleveringsprocedures te voorkomen. Daartoe werkte het Openbaar Ministerie van Göttingen nauw samen met verbindingsofficieren van de LKA Interpol Niedersachsen en de federale recherche, die ter plaatse waren in Mexico. Zoals uit de strafdossiers blijkt, bespraken zij onder welk voorwendsel Reiner Füllmich naar het Mexicaanse consulaat kon worden gelokt, zodat hij zijn paspoort zou ondertekenen om vervolgens door de Mexicaanse migratiediensten te worden gearresteerd. Dit werd op 11 oktober 2023 op slinkse wijze gedaan.

“De onwettige deportatie vanuit Mexico zonder geldige rechtsgrond is meerdere malen door de verdediging en ook door Dr. Reiner Füllmich zelf naar voren gebracht, al bij de eerste verschijning voor de rechtbank in Göttingen en later herhaaldelijk tijdens de hoofdzittingen,” zegt advocaat Wörmer. “De ontvoering van mijn cliënt van Mexico naar Frankfurt werpt belangrijke nationale en internationale juridische vragen op die zijn voortdurende detentie in de weg staan,” legt Katja Wörmer uit.

In de Rosdorf-gevangenis bij Göttingen is Dr. Reiner Füllmich geïsoleerd van al zijn medegevangenen, hij moet zijn dagelijkse wandelingen in de tuin alleen maken en het is hem absoluut verboden gesprekken te voeren of enig ander contact te maken met zijn medegevangenen. Hij mag zijn advocaten alleen bellen als de andere gevangenen op zijn afdeling zich in hun cel bevinden. Privébezoeken zijn beperkt tot 3 uur per maand.

Maar niet alleen de twijfelachtige deportatie van Dr. Reiner Füllmich uit Mexico en de lange voorlopige hechtenis met buitenproportionele gevangenisomstandigheden, maar vooral het strafproces voor het kantongerecht in Göttingen op verdenking van verduistering is al lang buiten het gebruikelijke kader van een grondwettelijk strafproces getreden. De verdediging is ervan overtuigd dat dit een puur politiek proces is en dat een van de meest prominente critici van de coronamaatregelen op termijn het zwijgen moet worden opgelegd.

Tijdens het proces veranderde de rechtbank plotseling de wettelijke en feitelijke vereisten voor strafrechtelijke aansprakelijkheid zonder de verdachte te horen. Alle claims van vooringenomenheid jegens de president en de andere leden van de strafkamer werden afgewezen.

Alle bewijsverzoeken van de verdediging zijn tot nu toe afgewezen, met uitzondering van het verhoor van twee getuigen die door de verdediging op eigen initiatief waren opgeroepen. Sinds begin mei 2024 heeft de 5e handelsstrafkamer van het Landgericht Göttingen geweigerd nog een bewijsverhoor met ontlastend bewijs te houden. Om de procedure te bespoedigen hadden alle door de verdediging voorgestelde getuigen in de afgelopen drie maanden kunnen en moeten worden gehoord.

Sinds medio juli 2024 zijn bewijsaanvragen en alle andere moties evenals het indienen van procesverklaringen in de hoofdzitting alleen nog schriftelijk mogelijk, dat wil zeggen dat er geen mondelinge discussies meer zijn in de hoofdzitting. Alle bewijsmoties worden alleen schriftelijk ter kennis gebracht van de leden van de 5e Strafkamer in een zelflezende procedure en de andere partijen in de procedure. Toeschouwers en proceswaarnemers hebben geen inzicht meer in het procesmateriaal door dit strikte bevel van de rechtbank voor schriftelijke procedures. Een mondelinge presentatie van moties of verklaringen door de verdediging of het dicteren in het proces-verbaal is sindsdien uitgesloten. Op deze manier wordt het allesoverheersende principe van mondelinge behandeling en openbaarheid van de hoofdzitting, dat van toepassing is in het strafrecht, omzeild en tenietgedaan.

Wettelijk zeer twijfelachtige veiligheidsmaatregelen bepalen dat Dr. Reiner Füllmich met geboeide handen en voeten (!) en onder strenge bewaking van met machinepistolen bewapende politieagenten naar rechtszittingen wordt gebracht. Tijdens rechtszittingen staan er regelmatig meerdere hulpverleningsvoertuigen met gewapende politieagenten buiten de rechtbank van Göttingen. “De bevolen veiligheidsmaatregelen tijdens het proces en in hechtenis van de verdachte doen denken aan de strafprocessen van eerdere jaren tegen de RAF-terroristen,” bekritiseert advocaat Wörmer. Proportionaliteit is niet langer gegarandeerd. Dr. Reiner Füllmich had onmiddellijk vrijgelaten moeten worden.

Persbureau van de Advocaten voor Gerechtigheid eV / Berlijn
i.A. Christelijke Knoche

Bron:

https://afaev.eu/afa-presseerklaerung-sofortige-freilassung-von-rechtsanwalt-dr-reiner-fuellmich/


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Hoe de Rothschild-bankenclan hun enorme rijkdom gebruikt om de wereldgebeurtenissen te beïnvloeden en regeringen te controleren

17/09/2024

Hoe machtig is de bankiersfamilie Rothschild? Hoe vergaarden zij hun rijkdom? Hoe rijk zijn ze werkelijk? Beheersen zij in het geheim de wereld? Spoetnik onderzoekt de zaak.

Het mediaschuwe bankhuis Rothschild & Co verscheen onlangs in het nieuws toen bleek dat het een sleutelrol speelde bij het herstructureren van meer dan 20 miljard dollar aan Oekraïense schulden, onder meer door het organiseren van persoonlijke ontmoetingen tussen Kiev-functionarissen en Vulture-fondsen zoals Black Rock. en Amundi. Het is bekend dat de Rothschilds sinds minstens 2014 en de staatsgreep van Euromaidan een actieve rol hebben gespeeld in het verdelen van de Oekraïense rijkdom, schrijft Ilja Tsukanov.

Maar ondanks de rijke zwarte grond en immense rijkdom aan grondstoffen is Oekraïne in de mondiale context misschien niet meer dan een nevenproject voor de bankiersfamilie, wier rol in het ontstaan van de moderne internationale financiële orde teruggaat tot de 18e eeuw, toen de Duitse bankier Mayer Amschel Rothschild en zijn vijf zonen een wereldwijd bankimperium opbouwden met kantoren in Frankfurt, Londen, Parijs, Wenen en Napels.

Waar staat de Rothschild-bankclan om bekend?

De Rothschilds ontstonden in de hoogtijdagen van de Europese koloniale rijken en profiteerden van de enorme rijkdom die naar het continent stroomde door handels- en privébankieren, vermogensbeheer, durfkapitaal, verzekeringen, grondstoffen, staatsschulden, media, transport, onroerend goed, farmaceutica, mijnbouw en energiebedrijven op te richten.

Mayer en zijn zonen onderhielden nauwe banden met de Britse kroon en speelden een belangrijke rol in de financiering en exploitatie van koloniale megaprojecten uit die tijd, van de handelsader van het Suezkanaal tot de East India Company – de Britse imperiale megacorporatie die gedurende een groot deel van de 18e en 19e eeuw meedogenloos als privébedrijf over India heerste en onnoemelijke rijkdommen wegzoog.

De familie bleek zeer actief in de internationale politiek van de tumultueuze 19e en 20e eeuw. Ze zette in op Groot-Brittannië tegen Frankrijk tijdens de Napoleontische oorlogen door Hessische huursoldaten te financieren en geld te lenen aan de kroon, en door gebruik te maken van voorkennis van regeringsberaadslagingen en een geavanceerd communicatiesysteem om financiële beslissingen te nemen die hun fortuin zouden consolideren.

Hoe rijk zijn de Rothschilds?

Een groot vraagteken rond de Rothschild familie draait om hun nettowaarde, met publiek beschikbare waarderingen variërend van een schamele $1 miljard tot $400 miljard en zelfs $1,2 biljoen – wat de familie ver boven de vaak gepubliceerde financiële media lijsten van ‘s werelds rijkste’ zou plaatsen, die meestal namen bevatten als de Waltons, de Arnaults, de Kochs, Elon Musk en Bill Gates.

De moeilijkheid bij het bepalen van een exact cijfer ligt in de ongelooflijke geheimhouding van de familie, gecombineerd met de ondoorzichtige aard van financieel kapitaal. De Rothschilds verdwenen aan het begin van de 20e eeuw uit de schijnwerpers toen de introductie van nationale belastingsystemen in heel Europa ertoe leidde dat de banken van de familie officieel opsplitsten om ‘onafhankelijke’ financiële instellingen te creëren.

Terwijl de berichtgeving over het publieke zakenimperium van de familie zich vaak richt op het in Parijs, Londen en Singapore gevestigde Rothschild & Co, worden andere divisies, zoals de in Genève gevestigde Edmond de Rothschild Group, minder vaak genoemd en zelden of nooit samen.

Hoe machtig zijn de Rothschilds?

De wereld van de financiële wereld is een ongelooflijk kleine plaats, en er wordt aangenomen dat de Rothschilds een prominente plaats innemen onder de bankfamilies zoals de Rockefellers, Morgans, Barclays, Lazards, Warburgs en anderen die controle hebben over de leidende particuliere banken ter wereld. JPMorgan Chase en Citigroup aan HSBC, Deutsche Bank, Societie Generale en anderen.

De Rothschilds bezitten ook aandelen en investeringen variërend van 5% tot 50% of meer in een aantal Europese, Amerikaanse en Aziatische megabedrijven, van Glencore Mining en TotalEnergies tot Siemens, Exxon, Chevron, Repsol, Shell, Mitsubishi, Itochu Corp en Mijnbouwbedrijf Rio Tinto.

In zijn boek ‘Big Oil & Their Bankers’ ontdekte onderzoeker Dean Henderson dat de Rothschilds en een kliek van zeven andere bankiersfamilies een meerderheidsbelang hebben in de New York Federal Reserve Bank – de machtigste bank van de Fed en het hart van het Amerikaanse financiële systeem. Andere onderzoekers geloven dat de Rothschilds ofwel de City of London en de Bank of England controleren, of deze volledig bezitten, hoewel dit wordt betwist.

Hebben de Rothschilds controle over de politici van de wereld?

Een handvol politieke figuren, waaronder een aantal van de grondleggers van Amerika, waarschuwden voor de dreiging die uitging van de opkomst van machtige bankiersfamilies in hun tijd. In een brief uit 1816 aan John Taylor noemde Thomas Jefferson het Amerikaanse banksysteem een ​​‘smet’ in ‘al onze grondwetten, die, als ze niet worden verwijderd, tot hun vernietiging zullen leiden en het fortuin en de moraal van onze burgers zullen wegvagen’.

Ik ben er vast van overtuigd dat bankiers gevaarlijker zijn dan staande legers, en dat het principe van het uitgeven van geld dat betaald moet worden door welvaart, onder de naam financiering niets anders is dan fraude met de toekomst op grote schaal”, waarschuwde Jefferson.

Tweehonderd jaar later kan de invloed van de Rothschilds op de wereldpolitiek niet langer verborgen blijven. De prominente leden van de familie associëren zich met Ronald Reagan, Bill Clinton, Henry Kissinger, Margaret Thatcher, François Mitterrand, Petro Poroshenko, Emmanuel Macron en anderen en exploiteren zakelijke relaties en pure economische en marktmacht, of, zoals in het geval van Macron, als investeringsbankier voordat hij aan zijn politieke carrière begon.

Hebben de Rothschilds de wereld onder controle?

Om te beweren dat de Rothschild-familie zo machtig is dat zij het hele economische en politieke leven op de planeet en de wereldgebeurtenissen controleert, zou overdreven zijn, niet alleen vanwege de eindeloze, grotendeels stille strijd om hulpbronnen en macht met concurrenten, maar ook vanwege de voortdurend veranderende geopolitieke balans van de moderne wereld, die machtige bankelites proberen te beïnvloeden maar nooit volledig kunnen controleren. Niettemin bestaat het gevaar dat de gebeurtenissen en processen in de moderne wereld te simpel worden gemaakt als men de acties van deze schaduwkrachten over het hoofd ziet of, erger nog, ze afdoet als louter ‘samenzweringstheorieën’.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/hoe-de-rothschild-bankenclan-hun-enorme-rijkdom-gebruikt-om-de-wereldgebeurtenissen-te-beinvloeden-en-regeringen-te-controleren

170.000 hectare voedselbos: Zo hoeven boeren niet weg uit kwetsbare natuurgebieden

 

24 januari 2023DOOR Nadine MaarhuisGroenLEESTIJD: 5 MIN

We hebben het óf over natuur óf over landbouw. Deze scheiding heeft tot veel problemen geleid, waaronder de stikstofcrisis, ziet Wouter van Eck. Daarom brengt de voedselbosboer landbouw en natuur samen op één kavel: “Het is tijd dat we de schijntegenstelling tussen ecologie en de agrarische sector loslaten. Dan kunnen we een compleet ander voedselsysteem neerzetten.”

“Er wordt beweerd dat boeren rondom kwetsbare natuurgebieden moeten verdwijnen, maar dat hoeft helemaal niet. Het type landbouw dat ze bedrijven zal alleen moeten gaan passen bij die natuur”, vertelt ecoloog en voedselbosboer Wouter van Eck. Hij verbaast zich over hoe de politiek de stikstofcrisis aanpakt: “Voedselbossen worden compleet vergeten … Terwijl ze een fantastisch alternatief voor melkveehouders vormen, omdat ze nul emissies hebben en kwetsbare natuur ondersteunen, in plaats van belasten. Dan hoeven we boeren niet van hun grond te onteigenen en hebben we de kans om 170.000 hectare landbouwgrond in te zetten als voedselbos.”

In de jaren negentig komt Wouter voor het eerst in aanraking met een voedselbos, terwijl hij voor onderzoek in Kenia is. “Er stonden hoge mango- en avocadobomen en in de beschutte laag daaronder kleinere papajabomen. Aan de randen groeiden koffie, thee en andere liefhebbers van de luwte. De plek was paradijselijk mooi, heel weelderig en vol lawaai van alle vogels en insecten die daar ook verbleven”, vertelt hij. “Ik liep daar rond en wist meteen: dit ecosysteem functioneert als een natuurlijk bos, maar het ís het niet. Want de avocado komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en de mango stamt uit India en Bangladesh. Dus hier is door mensen gepuzzeld met een polycultuur. Dat zette me aan het denken over hoe voedselbossen in Nederland zouden kunnen werken.”

Wouter van Eck in zijn voedselbos. Foto door: Sabine Rovers (We Are the Regeneration)

Voedselbos Ketelbroek

Uiteindelijk duurt het nog jaren voordat Wouter met zijn voedselbos-plannen aan de slag gaat. Na lange tijd bij Milieudefensie tegen de vee-industrie en bestrijdingsmiddelen te hebben gestreden, besluit hij in 2009 dat hij een positief puzzelstukje wil bijdragen. Dus koopt hij samen met zijn compagnon Pieter Jansen tweeënhalve hectare landbouwgrond in Groesbeek, waar ze op een dag voorbij fietsen. Wouter: “Het was een kaal veld vol snijmaïs, dat gebruikt wordt voor veevoer. We hebben de taxatieprijs betaald en zijn vervolgens aan de slag gegaan met het aanplanten van bomen, hagen en struiken. Ook hebben we op de kavel hoogteverschil aangebracht en een meanderende beek voor padden en kikkers gecreëerd.”

“Het is fantastisch om de natuur te zien terugkomen, dat herstellend vermogen is onvoorstelbaar”, deelt Wouter. Zo herbergt voedselbos Ketelbroek inmiddels meer nachtvlindersoorten dan in het nabijgelegen Natura-2000 gebied en vind je er ruim dertig vogelsoorten, wezels, vuurvliegjes, ringslangen en bevers. Ook staan er bomen die nu al ruim vijftien meter hoog zijn. “Het is een soort Ark van Noah vol dieren die in het lege akkerlandschap een plekje hebben gevonden en allemaal meeliften. En de oogsten nemen ieder jaar toe. Dat is het fascinerende: de natuur wil gul zijn, als we haar de kans geven.”

   Foto door: We Are the Regeneration

Van melkveebedrijf naar voedselbos

Een voedselbos vergt vanwege het aanplanten vooral aan de voorkant een investering. Maar als je eenmaal de opstartfase voorbij bent, rendeert het prima, blijkt onder andere uit dit onderzoek van de HAS. “Dat komt omdat je als voedselbosboer geen kosten hebt voor bemesting, bestrijdingsmiddelen, fossiele brandstoffen of machines. En je hoeft ook niet elk jaar opnieuw te zaaien en te planten, zoals bij eenjarige gewassen wel het geval is”, legt Wouter uit. “Wel is het zo dat je pas na een jaar of zeven fatsoenlijke oogsten uit het bos haalt. Je kunt als reguliere boer dus prima overstappen, maar dan wel geleidelijk, door geregeld een paar nieuwe hectaren aan je voedselbos toe te voegen.”

Met Stichting Voedselbosbouw begeleidt Wouter agrariërs bij deze omschakeling. “We werken samen met boerenbedrijven die minimaal vijf hectare voor minimaal twintig jaar als voedselbos willen inrichten”, legt hij uit. “Samen vragen we de benodigde vergunningen aan en maken we een ontwerp. Sommige boeren willen bijvoorbeeld inzetten op combinaties met ecologisch toerisme, dan is het leuk om veel zomerfruit te hebben. Anderen zien daar minder in, maar willen wel hun eigen appelcider of walnotenolie maken. In totaal zijn er zo’n honderd soorten die winterhard en ziekteresistent zijn, een goede oogst geven, lekker smaken en in een Nederlands voedselbos floreren, zo hebben wij op Ketelbroek ontdekt. Dus wat je ook wil, er zijn altijd genoeg mogelijkheden.”

We Are the Regeneration

Dit is een ingekorte en aangepaste versie van dit verhaal. De originele versie vind je op We Are the Regeneration: hét platform over regeneratieve landbouw. Op hun website vind je onder andere verhalen over regeneratieve pioniers en inspirerende evenementen.

Headerbeeld door: Tim van de Griend

Oorspronkelijk gepubliceerd op 29 augustus 2022. Laatste update: 24 januari 2023.

   Nadine Maarhuis

Als journalist, schrijver en videograaf probeer ik de verhalen van Aardebeschermers en maatschappijvernieuwers zo goed mogelijk te vertellen. Mijn favoriete thema’s: Het herstellen van ecosystemen, ‘alternatieve’ woonvormen, regeneratieve voeding, de welzijnseconomie en het (her)ontdekken van onze connectie met elkaar én Moeder Aarde.

Duitsland: Treinconducteurs opgeroepen om geen kaartjes van buitenlanders te controleren om de vrede te bewaren

 

Hij heeft geen kaartje om te rijden, en het kan hem ook niets schelen.

Duitse treinconducteurs in de deelstaat Thüringen hebben toestemming gekregen om de kaartjes van buitenlandse reizigers niet te controleren, nadat asielzoekers zich steeds bedreigender gingen gedragen tegenover personeel, schrijft Thomas Brooke.

De Thüringer Allgemeine meldde zondag dat het spoorwegpersoneel was opgedragen alles in het werk te stellen om overlastgevende reizigers te ontlasten, zelfs als dat betekende dat ze hun woon-werkverkeer zonder problemen konden voortzetten.

De Duitse krant werd benaderd door een echtpaar dat onlangs met de Süd-Thüringen-Bahn had gereisd. Zij merkten dat de kaartjes van reizigers waarvan zij dachten dat het buitenlanders waren, niet werden gecontroleerd, terwijl de kaartjes van Duitse reizigers wel werden gecontroleerd.

Na contact met de spoorwegmaatschappij ontkende een woordvoerder de aantijging en beweerde dat de kaartjes waarschijnlijk al waren gecontroleerd voordat het stel in de trein stapte.

Na verder doorvragen gaf de spoorwegmaatschappij echter toe dat conducteurs de bevoegdheid hebben om geen geldig vervoersbewijs te eisen als zij vinden dat de situatie dreigt te escaleren en zij zich bedreigd of geïntimideerd voelen.

Dezelfde spoorwegmaatschappij kwam onlangs in het nieuws toen de ondernemingsraad in een brief aan de linkse minister-president van Thüringen, Bodo Ramelow, klaagde over het gedrag van buitenlanders in het openbaar vervoer.

Een fragment uit de brief luidt:

De politiek van de staat en de federale politiek heeft het herhaaldelijk over “integratie” en tolerantie van/tegenover migranten/vluchtelingen. Wij vragen u serieus, hoe kunt u verwachten dat burgers van dit land openstaan ​​voor het vluchtelingenbeleid dat wordt gevoerd als ze – vrijwel elke dag, en niet alleen in het openbaar vervoer! – getuige zijn van zulk geweld, brutaliteit en absolute minachting en spot met onze wetten en samenleving, inclusief de zogenaamde “waarden”?

De teloorgang van beschaafd reizen is niet alleen voorbehouden aan Duitsland. In buurland Frankrijk is de criminaliteit in het openbaar vervoer de laatste tijd enorm toegenomen, wat samenvalt met een dramatische stijging van het aantal verdachten met een migratieachtergrond.

Uit jaarlijkse cijfers van het statistische bureau van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken, de SSMSI, van september vorig jaar bleek dat 69 procent van de gewelddadige overvallen en andere geweldsmisdrijven, waaronder seksuele aanrandingen, in het openbaar vervoer in de regio Île-de-France in Groot-Parijs werden gepleegd door buitenlanders.

Bij nadere beschouwing van de gegevens bleek dat Afrikanen verantwoordelijk zijn voor 52 procent van deze misdaden, terwijl zij in Frankrijk slechts 3,2 procent van de bevolking uitmaken.

Uit de gegevens blijkt dat in heel Frankrijk 55 procent van de verdachten van overtredingen in het openbaar vervoer een buitenlandse nationaliteit heeft.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/duitsland-treinconducteurs-opgeroepen-om-geen-kaartjes-van-buitenlanders-te-controleren-om-de-vrede-te-bewaren

Videobeelden suggereren dat Haïtiaanse migranten echt lokale katten (en mogelijk andere dieren) eten in Springfield, Ohio

 september 16, 2024   8

     Pixabay

De inwoners van Springfield, Ohio, zijn woedend over de overname van hun stad door illegale migranten uit Haïti.

De mainstream media, inclusief ABC News die verslag deed van het recente Trump-Kamala debat, beweert dat alles prima is in Springfield, maar de mensen die er wonen zeggen iets anders, schrijft Ethan Huff.

“Zwaai niet naar me jij zielige, ******* zandaap,” riep een man uit de buurt uit nadat een Haïtiaanse migrant naar hem zwaaide tijdens een interview met Benny Johnson, die naar Springfield afreisde om met eigen ogen te zien wat de waarheid is.

Een andere persoon, een vrouw, zegt dat een groep Haïtianen in een wit busje “door de buurt reed om katten te verzamelen” om te eten, “ze te villen en op te eten.”

“Naar mijn mening zijn ze waardeloos,” zei een andere inwoner over de Haïtiaanse migranten.

Al deze haat en woede komen voort uit wat volgens de onafhankelijke media een invasie is van ongeveer 20.000 Haïtiaanse migranten in Springfield in de afgelopen jaren. Vice-president Kamala Harris was in deze periode “border czar” en zat dus de vernietiging van Springfield voor.

De video hieronder, die bijna een half uur duurt, bevat talloze getuigenissen van inwoners van Springfield over wat er met hun stad is gebeurd sinds de komst van de Haïtiaanse migranten:

Biden-regime geeft geld van Amerikaanse belastingbetaler aan illegale migranten

Hoe kunnen deze illegale migranten uit Haïti hun invasie in Springfield betalen? Het antwoord is simpel: Amerikaans belastinggeld van het Biden-regime.

“Ze krijgen hulp van de overheid, zelfs de geldkaarten,” vertelde een inwoner van Springfield aan de onafhankelijke media. “Ze noemen ze de ‘magische geldkaarten’ omdat ze nooit opraken.

“Iedereen wil hier een rassenkwestie van maken – het is geen rassenkwestie,” zei een andere inwoner van Springfield. “Het is cultuur, het is verantwoordelijkheid en het is respect.”

Een lokale veteraan vertelde de onafhankelijke media dat de Haïtiaanse migranten hem in de weg zitten bij het ontvangen van zijn uitkeringen, omdat ze vooraan in de rij worden gezet voor hun magische geldkaarten.

“Ik word gek,” zei een verontruste vrouw uit Springfield over de situatie.

Tijdens het recente presidentiële debat sprak Donald Trump over de problemen in Springfield. Terwijl hij sprak, was Kakelende Kamala te zien in het splitscreen, lachend als een hyena, alsof Trump niet goed bij zijn hoofd was.

“Ze eten de honden op, de mensen die binnenkwamen,” zei Trump tegen het publiek (zie punt 1:10 in de bovenstaande video). “Ze eten de katten op. Ze eten, ze eten de huisdieren.”

Benny Johnsons bezoek aan Springfield, dat volledig is gedocumenteerd in de bovenstaande video, is een echte eye-opener. Het vertelt zijn verhaal over een stad die wordt geteisterd door illegale vreemdelingen dat de mainstream media niet alleen weigeren te vertellen, maar ook beweren dat het niet echt gebeurt.

De volgende video vertelt ook een ander verhaal over het illegalenprobleem in New York City, waar migranten zeven maanden lang gratis in plaatselijke hotels mogen verblijven:

Illegale immigratie vernietigt het weefsel van Amerika.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

Japanse studie roept op tot wereldwijd verbod op ‘besmette’ bloeddonaties van COVID-gevaccineerde personen

16

   rovin / Pixabay

In een groot Japans onderzoek wordt opgeroepen tot een wereldwijd verbod op bloeddonaties van personen die gevaccineerd zijn met Covid om “verdere uitbreiding van bloedbesmetting” in de bloedvoorzieningte voorkomen.

In de preprint studie “Concerns regarding Transfusions of Blood Products Derived from Genetic Vaccine Recipients and Proposals for Specific Measures” (Bezorgdheid over transfusies van bloedproducten afkomstig van ontvangers van genetische vaccins en voorstellen voor specifieke maatregelen), citeren de onderzoekers verwondingen veroorzaakt door genetische vaccinaties om regelgevende instanties aan te sporen om het doneren van bloed door mensen die gevaccineerd zijn met Covid te verbieden omwille van de risico’s die eraan verbonden zijn, schrijft Baxter Dmitry.

“De gezondheidsschade veroorzaakt door genetische vaccinatie is al zeer ernstig en het is hoog tijd dat landen en relevante organisaties samen concrete stappen ondernemen om de risico’s te identificeren en te controleren en op te lossen,” zeiden ze.
Tabel 1 van het artikel geeft een samenvatting van de zes belangrijkste zorgen die de onderzoekers hebben geïdentificeerd bij het gebruik van bloedproducten afkomstig van ontvangers van genvaccins.

We hebben de inhoud van tabel 1 hieronder overgenomen.

1. Besmetting met spike-eiwit

Van het spike-eiwit, het antigeen van SARS-CoV-2 en genetische vaccins, is al ontdekt dat het verschillende toxiciteiten heeft, waaronder effecten op rode bloedcellen en bloedplaatjesaggregatie, amyloïdevorming en neurotoxiciteit. Het is essentieel om te erkennen dat het spike-eiwit zelf giftig is voor mensen. Er is ook gerapporteerd dat het spikeiwit de bloed-hersenbarrière kan passeren. Daarom is het essentieel om het spike-eiwit afkomstig van het genvaccin zelf uit bloedproducten te verwijderen.

2. Verontreiniging met amyloïde aggregaten en microthrombi gevormd door spike-eiwitten

Het is nog niet duidelijk hoe de amyloïde aggregaten en microtrombi gevormd door de spike-eiwitten zich ontwikkelen tot zichtbare trombi. Het is echter mogelijk dat amyloïde aggregaten, eenmaal gevormd, niet gemakkelijk worden opgeruimd en daarom uit bloedproducten moeten worden verwijderd. Van deze amyloïde aggregaten is ook aangetoond dat ze toxisch zijn.

3. Gebeurtenissen die kunnen worden toegeschreven aan een verminderd immuunsysteem van de donor en immuunafwijkingen als gevolg van immuunimprinting of klasseverandering naar IgG4 enz. als gevolg van meerdere doses genetische vaccins

Wanneer de immuunfunctie van een donor aangetast is door genvaccinatie, bestaat het risico dat de donor een (subklinische) infectieziekte heeft of geïnfecteerd is met een pathogeen virus en viremie of andere aandoeningen heeft ontwikkeld, zelfs als de donor geen subjectieve symptomen heeft. Daarom moeten beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die chirurgische ingrepen uitvoeren, waaronder bloedafname en orgaantransplantatie, en die bloedproducten gebruiken, zorgvuldig omgaan met het bloed van ontvangers van genetische vaccins om infectie via het bloed te voorkomen. Alle beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg moeten ook over deze risico’s worden geïnformeerd.

4. Lipide nanodeeltjes (“LNP’s”) en gepseudouridineerd mRNA (alleen mRNA-vaccins)

In het geval van mRNA-vaccins kunnen LNP’s en gepseudouridineerd mRNA in het bloed van ontvangers achterblijven als er bloed wordt afgenomen zonder een voldoende lange wachttijd na de genvaccinatie. LNP’s zijn sterk ontstekingsbevorderend en blijken zelf trombogeen te zijn, wat een risico vormt voor ontvangers van transfusies. LNP’s hebben zelf een krachtige adjuvante activiteit en lopen het risico op het induceren van het Adjuvant-Induced Autoimmune Syndrome (“ASIA-syndroom”). Een bijkomend risico is dat als het gepseudouridineerde mRNA wordt opgenomen in het bloed van de ontvanger terwijl het nog is verpakt in LNP’s, er extra spike-eiwit kan worden geproduceerd in het lichaam van de ontvanger.

5. Besmetting met geaggregeerde rode bloedcellen of bloedplaatjes

Het spike-eiwit veroorzaakt aggregatie van rode bloedcellen en bloedplaatjes, waardoor deze aggregaten in het bloed van de ontvanger terechtkomen tenzij ze uit het bloedproduct worden verwijderd.

6. Geheugen B-cellen die IgG4 produceren en IgG4 dat van hen wordt geproduceerd

Grote hoeveelheden (serumconcentratie meestal boven 1,25-1,4 g/L) niet-inflammatoire IgG4-positieve plasmacellen kunnen chronische ontsteking veroorzaken, zoals fibro-inflammatoire ziekte.

IgG4 is een antilichaam en is het acroniem voor immunoglobuline G4.

Eerder in de paper schreven de auteurs dat “langdurige blootstelling aan een specifiek identiek antigeen (in dit geval spike-eiwit) ervoor zorgt dat immunoglobulinen IgG4 worden en dat sommige van de B-cellen die ze produceren zich waarschijnlijk differentiëren in geheugen-B-cellen die langdurig in het lichaam overleven, waardoor de immuundisfunctie van ontvangers van genetische vaccins naar verwachting zal worden verlengd (tabel 1, punt 3 & 6). Meer details over deze punten zullen naar verwachting in de toekomst worden onthuld.”

De onderzoekers doen ook suggesties voor specifieke tests, testmethoden en regelgeving om met deze risico’s om te gaan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/japanse-studie-roept-op-tot-wereldwijd-verbod-op-besmette-bloeddonaties-van-covid-gevaccineerde-personen/
----------------

TABOE DEBATONDERWERP: Noch de kandidaten, noch de debat-moderators spraken over de verschrikkingen voor de gezondheid als gevolg van de Covid-vaccins, maskers en lockdowns

 september 13, 2024   8  

   Foto Credit: Naturalnews.com

Is het iemand opgevallen dat er een enorm onderwerp was waar noch de presidentskandidaat, noch de moderators op ingingen tijdens het debat? Trump ging kort in op zijn eigen overhaaste “voorbereiding” op het begin van de uitbraak van de pandemie, maar verzuimde in te gaan op het belangrijkste onderwerp van de eeuw – verwondingen, handicaps en sterfgevallen als gevolg van Covid-19-vaccins.

Geen van beide presidentskandidaten besprak hoe de reactie op de pandemie zo verschrikkelijk fout liep, inclusief alle gruwelijke verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door de mRNA-klonterinjecties. Niemand ging in op het feit dat maskers niet werken, maar juist ziektes veroorzaken, volgens diepgaand wetenschappelijk en op bewijs gebaseerd onderzoek. Niemand sprak over de dodelijke Covid-prikken die miskramen en spontane abortussen veroorzaken, schrijft S.D. Wells.

Geen van de kandidaten sprak over het onderwerp, noch vroegen de moderators naar de mislukte tactieken van lockdowns, sociale distantiëring, reisbeperkingen, vaccinpaspoorten of het beperken van de vrijheid van meningsuiting op internet met betrekking tot al het voorspelbare “medische” advies dat NIET op feiten was gebaseerd, afkomstig van de frauduleuze Fauci en het CDC.

Lees verder op: https://www.frontnieuws.com/taboe-debatonderwerp-noch-de-kandidaten-noch-de-debat-moderators-spraken-over-de-verschrikkingen-voor-de-gezondheid-als-gevolg-van-de-covid-vaccins-maskers-en-lockdowns/

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

Zich realiserend wat massamigratie kost, zegt Europa EINDELIJK “Nee!”

 september 17, 2024   8  

 

Nog geen tien jaar geleden accepteerde Zweden meer migranten in verhouding tot zijn bevolking dan enig ander land op aarde. De staatstelevisie had reclamespots waarin werd verkondigd dat “mijn land ook het jouwe is” en dat de Zweden moesten integreren in de nieuwe multiculturele realiteit.

Dit jaar zullen er meer migranten Zweden verlaten dan er aankomen, schrijft Selwyn Duke.

Bovendien leidt het land van Volvo slechts een trend waarbij veel Europese landen hun immigratiebeleid heroverwegen. Het goede nieuws is dat dit weerspiegelt hoeveel autochtone Europeanen de verouderde, multiculturalistische conditionering afwijzen. Het slechte nieuws is dat hun regeringen over het algemeen politiek aan het bedrijven zijn, in een poging om de uitdagingen van anti-immigratie rechts af te weren.

Geen toeval

Kijk bijvoorbeeld eens naar de migratie-openbaring van de regerende sociaaldemocraten in Duitsland (SPD). Die vond plaats op het moment dat de anti-immigratiebeweging Alternative für Deutschland (AfD) op het punt stond haar allereerste deelstaatverkiezingen te winnen. Toeval? En oh, wat een openbaring is het ook. Volgens The Telegraph:

Toen het nieuws bekend werd dat een jumbojet vol geharde criminelen in de vroege uren van 30 augustus was opgestegen van Leipzig, in het oosten van Duitsland, naar Kabul, werd de wereld verrast.

Sinds de chaotische machtsovername door de Taliban in Afghanistan in 2021 heeft geen enkel westers land officieel zaken gedaan met Kabul.

Maar Berlijn was vastbesloten om zich te ontdoen van 20 veroordeelden, waaronder moordenaars en verkrachters, en te laten zien dat het de openbare veiligheid serieus voorop stelt.

Het was de nieuwste schokkende migratiemaatregel van Duitsland, ooit het Europese land dat vluchtelingen het meest verwelkomde.

Op donderdag veroorzaakte een ander plan uit Berlijn schokgolven over het hele continent. De commissaris voor migratie van het land stelde voor om de afgeblazen Britse migratiedeal met Rwanda over te nemen om een einde te maken aan mensen die via Rusland naar de EU oversteken.

De haast om de migratiekwestie hard aan te pakken heeft een land blootgelegd met een regering aan de rand van de afgrond, die vecht tegen een reeks crises terwijl ze worstelt om … aan de macht te blijven.

Wat wordt voorgesteld als serieuze plannen blijken pogingen te zijn om een verkiezingsnederlaag van de rechtse Alternative für Deutschland (AfD) op het gebied van migratie af te wenden.

Neergehaald in de peilingen was de vlucht naar Kabul net het elixer dat [de Duitse kanselier] Olaf Scholz en zijn haveloze regering nodig hadden.

Macht Über Alles

Je kunt je echter afvragen waarom “geharde criminelen” niet meteen na identificatie werden gedeporteerd. In plaats daarvan wachtte de SPD tot twee dagen voor de verkiezingen van 1 september. Dat getuigt van toewijding – vasthouden aan de macht.

Dergelijk opportunisme heerst ook in heel Europa – met Groot-Brittannië als opmerkelijke uitzondering. Zoals The Telegraph dit weekend schreef:

  Het Coudenhove-Kalergi plan - De volkerenmoord op de volkeren van Europa

 

[In Frankrijk,] heeft Michel Barnier, de keuze van president [Emmanuel] Macron als premier, een reputatie als hardliner op het gebied van immigratie. De richting in Frankrijk en Duitsland is dus duidelijk: op het gebied van migratie hebben beide landen genoeg van het liberale beleid dat hier nog steeds wordt voorgestaan door de Labourregering.

In de hele EU wint het idee om asielprocedures uit te besteden aan derde landen terrein. Italië’s Giorgia Meloni heeft een deal gesloten met Albanië, terwijl Denemarken ook van plan is om migranten naar Rwanda te sturen. Zweden heeft ondertussen decennia van poreuze grenzen ongedaan gemaakt: dit jaar zullen er meer migranten vertrekken dan aankomen.

Principe of politiek (of beide), de ommezwaai van Zweden is diepgaand. Denk maar aan de eerder genoemde immigratiepropaganda (hieronder) die de staatstelevisie van het land in de zeer recente geschiedenis heeft uitgezonden.

Dan is er die uitschieter, het Verenigd Koninkrijk, “met massale immigratie, zowel legaal als illegaal, nog steeds in volle gang,” aldus The Telegraph. De reden?

Britten beloonden hun linkse Labourpartij – immigrationistisch tot in de kern – met volledige macht in de recente verkiezingen.

Deze linkse immigratieverslaving is ook niet onbegrijpelijk. Andrew Neather van Labour, een voormalig adviseur van de Britse ex-premier Tony Blair, legde het in 2009 zelfs goed uit. De massale immigratie van de Derde Wereld naar het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen 15 jaar, zo informeerde hij, was bedoeld om “rechts diversiteit in de neus te wrijven en hun argumenten achterhaald te maken.” Deze motivatie is ook werkzaam in de hele Westerse wereld.

 

Allemaal een grote oplichterij?

Toch zijn het niet alleen de rechtse™ AfD en haar co-ideologen die zich verzetten tegen migratie die de natie ten val brengt. Kijk maar eens naar de Jordaanse academicus Dr. Mudar Zahran, die zelf als asielzoeker in Groot-Brittannië woont. Als zelfbenoemde “orthodoxe moslim” is Zahran niettemin tegen massale migratie uit de Derde Wereld naar Europa. In 2015 pleitte hij er zelfs sterk voor (video hieronder) om de moslims die toen het continent overspoelden te deporteren.

Bovendien verklaarde Zahran dat de meeste Syriërs die bijna tien jaar geleden Europa binnenkwamen geen legitieme asielzoekers waren. Het waren eerder opportunisten en soms zelfs terroristen. En dit roept een belangrijk punt op. Aan de ene kant horen we al jaren – bijvoorbeeld van de beroemde psycholoog Steven Pinker – dat de wereld eigenlijk de veiligste en meest vreedzame in de geschiedenis is.

Toch wordt ons ook verteld dat legitieme vluchtelingen nu zo talrijk zijn dat we er miljoenen moeten verwelkomen.

Bovendien gaan moslimvluchtelingen niet naar rijke, dunbevolkte Arabische naties zoals Saoedi-Arabië, Qatar en de VAE. Hun geloofsgenoten willen hen niet.

In plaats daarvan moeten ze worden verscheept naar het hart van wat ooit het christendom was.

Is dit allemaal logisch?

Kijk eens naar onze situatie in de VS. Er is geen Pol Pot ten zuiden van onze grens die een derde van de bevolking van zijn land uitroeit; er is geen genocide zoals in Rwanda. Natuurlijk zijn de mensen in Latijns-Amerika armer dan in de VS, maar dat geldt voor de meeste landen. De wereld is altijd een harde wereld geweest. Toch kunnen we vandaag de dag iemand asiel verlenen omdat zijn land zijn “seksualiteit” niet zo goed accepteert als San Francisco.

Tot op zekere hoogte weerspiegelt dit de zwakte van het Westen, het softe idee dat getriggerde gevoelens een asielstatus rechtvaardigen. Maar meestal gaat het om het importeren van een buitenlands electoraal leger dat de klus zal klaren – links onaantastbare macht geven – wat inheemse westerlingen niet zullen doen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zich-realiserend-wat-massamigratie-kost-zegt-europa-eindelijk-nee/

 

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...