maandag 22 november 2021

Prof. Pierre Capel legt in 7 minuten uit waarom er geen tweede, derde of vierde golf is geweest

 capel

Foto: Pierre Capel (Videostill Odysee/Café Weltschmerz)

Prof. Pierre Capel legt in 7 minuten uit waarom er geen tweede, derde of vierde golf is geweest

In juli schoot het aantal ‘coronabesmettingen’ omhoog, met een piek op 19 juli. Vervolgens kelderde het aantal besmettingen weer net zo hard. Als we in deze periode kijken naar het aantal testen, dan loopt dat precies parallel, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe video.

                                    LINK: https://youtu.be/rbqOMi7ErXs 

“Maar kijk je naar het aantal ziekenhuisopnames of overledenen dan is er geen enkele piek te zien,” aldus Capel.

Aan het begin van de corona-uitbraak had de PCR-test nog drie primers en 25 cycli. “Dat was redelijk oké,” zegt hij. Vervolgens hebben ze twee primers eruit gegooid en het aantal cycli opgeschroefd naar 35-40. “Dan krijg je natuurlijk alles wat je hebben wilt.” Het gevolg was dat rond september vorig jaar het aantal ‘besmettingen’ de lucht in schoot.

“En op dit moment giert het allemaal de pan uit,” zegt Capel.

Je zou dus verwachten dat er veel mensen sterven aan corona. Dit blijkt niet het geval. Als je kijkt naar de case fatality rate, de verhouding tussen sterfgevallen en besmettingen, dan zie je aan het begin van de uitbraak een piek van ongeveer 13 procent in mei 2020. De case fatality rate is inmiddels gedaald tot bijna nul procent.

“Dan vraag je je af, what is going on?” zegt professor Capel.

Er is wel sprake van oversterfte. “Waar komt dat door? Dat zou een prikkelende vraag kunnen zijn en een prikkelend antwoord, maar dat kunnen we niet geven, want dat mag niet. Het kan niet covid-gerelateerd zijn.”

De covid-epidemie was vorig jaar. Als je de grafieken echt goed bekijkt, dan is er geen tweede, derde, vierde piek, benadrukt Capel.


Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

 award-winnende

Foto: Michael Shellenberger CC BY-SA 4.0

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor Forbes een artikel waarin hij zich namens alle klimaatactivisten verontschuldigt ‘voor de klimaatangst die we de afgelopen 30 jaar hebben gecreëerd’. Forbes besloot het artikel in te trekken.

“Klimaatverandering bestaat. Het is alleen niet het einde van de wereld. Het is niet eens het grootste milieuprobleem,” schrijft Shellenberger, die 30 jaar lang klimaatactivist was. “Ik wil me graag verontschuldigen voor de manier waarop wij het publiek hebben misleid.”

Hij somt vervolgens een aantal feiten op die maar weinig mensen kennen:

  • Mensen hebben de zesde massa-extinctie niet veroorzaakt
  • De Amazone is niet ‘de longen van de aarde’
  • Klimaatverandering verergert natuurrampen niet
  • Het aantal bosbranden is sinds 2003 met een kwart gedaald
  • Het oppervlak dat we gebruiken voor vlees is afgenomen met een gebied ter grootte van Alaska
  • Niet klimaatverandering, maar de ophoping van brandstof en meer huizen bij bossen zijn de oorzaak van gevaarlijke bosbranden in Australië en Californië
  • De CO2-uitstoot daalt in de meeste rijke landen en daalt al sinds halverwege de jaren zeventig in Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk
  • Aanpassing aan het leven onder zeeniveau maakte Nederland rijk, niet arm
  • We produceren 25 procent meer voedsel dan we nodig hebben en de voedseloverschotten nemen alleen maar toe terwijl de aarde opwarmt
  • Het doden van wilde dieren vormt een grotere bedreiging voor diersoorten dan klimaatverandering
  • Houtstook is veel erger voor mensen en wilde dieren dan fossiele brandstoffen
  • Om toekomstige pandemieën te voorkomen, is er meer ‘industriële’ landbouw nodig in plaats van minder
Schaamte en angst

Ik klink misschien als een klimaatontkenner, maar bovenstaande feiten zijn afkomstig uit de beste wetenschappelijke studies, waaronder studies die zijn uitgevoerd door het VN-klimaatpanel IPCC, aldus Shellenberger.

“Ik schaamde me,” zegt hij. “Jarenlang noemde ik klimaatverandering een ‘existentiële’ bedreiging voor de menselijke beschaving en een ‘crisis’. Ik was vooral bang. Ik hield me stil over deze desinformatiecampagne omdat ik bang was om vrienden en sponsors kwijt te raken.”

Hij besloot zich uit te spreken omdat het vorig jaar helemaal uit de hand liep. Alexandria Ocasio-Cortez beweerde dat ‘de wereld over 12 jaar zal eindigen als we niets doen tegen klimaatverandering’. ’s Werelds meest invloedrijke groene journalist, Bill McKibben, zei dat klimaatverandering ‘beschavingen zal wegvagen’.

Waarom?

Mainstream media beweerden daarnaast dat de Amazone ‘de longen van de wereld’ was en vergeleken ontbossing met de explosie van een atoombom.

Het gevolg is dat de helft van de wereldbevolking nu gelooft dat klimaatverandering ervoor zal zorgen dat de mensheid uitsterft. In januari zei één op de vijf Britse kinderen nachtmerries te hebben over klimaatverandering.

Waarom zijn we zo misleid? Er spelen financiële, politieke en ideologische belangen mee, stelt Shellenberger. “Milieugroepen hebben honderden miljoenen dollars gekregen van fossiele bedrijven. Groepen met anti-humanistische overtuigingen hebben de Wereldbank ervan weten te overtuigen om te stoppen met het bestrijden van armoede en armoede ‘duurzaam’ te maken. Achter het alarmisme schuilen angst, depressie en vijandigheid tegen de moderne beschaving.”

De award-winnende klimaatactivist sluit af: “Ik hoop dat u mijn excuses zult accepteren.”

[Zero Hedge]
4.6
Beoordeel dit artikel

Streep door coronapas in Baskenland: ‘Spaanse rechtsstaat ontpopt zich als schoolvoorbeeld voor wereld’

 coronapas

Foto: WebSummit 2021 CC BY 2.0

Streep door coronapas in Baskenland: ‘Spaanse rechtsstaat ontpopt zich als schoolvoorbeeld voor wereld’

De hoogste rechter in de Spaanse deelstaat Baskenland heeft een streep gezet door de invoering van de coronapas. De lokale autoriteiten willen de pas invoeren voor onder andere restaurants en cafés, maar volgens het hof is de coronapas niet nodig nu Baskenland een vaccinatiegraad van zo’n 90 procent heeft.

Het hof vindt bovendien dat de pas een te grote inbreuk maakt op de privacy. Zeven Spaanse deelstaten onderzoeken de invoering van de QR-code voor het uitgaansleven. Het is niet de eerste keer dat de rechter in Baskenland coronaplannen van de lokale autoriteiten in de prullenbak gooit, weet verslaggever Rop Zoutberg.

Nederlandse rechtsstaat zinkt dieper en dieper

“Ondertussen ontpopt de Spaanse rechtsstaat zich als schoolvoorbeeld voor de wereld,” reageert jurist Ghislen Nysten. “Hoop is dus dichterbij dan je zou denken. Viva España!”

Daar zijn al meerdere goede uitspraken geweest in meerdere regio’s, denk ook aan de onrechtmatig verklaarde lockdowns, zegt hij.

“Tegelijkertijd zinkt de Nederlandse rechtsstaat dieper en dieper,” constateert Nysten. “Wat een blamage.”

4.8
Beoordeel dit artikel

Onderzoek naar abnormale sterftepiek onder pasgeboren baby’s in Schotland

 onderzoek

Foto: Pixabay

Onderzoek naar abnormale sterftepiek onder pasgeboren baby’s in Schotland

In Schotland wordt onderzoek gedaan naar een piek in het aantal sterfgevallen onder pasgeboren baby’s. In september overleden tenminste 21 baby’s jonger dan vier weken, 4,9 per 1000 geboortes. Dat is bijna 2,5 keer meer dan gemiddeld.

De Schotse gezondheidsdienst PHS gaat nu kijken of de stijging te maken heeft met de coronapandemie of wordt veroorzaakt door andere factoren, schrijft de krant The Herald.

Het onderzoek is ingesteld omdat het aantal sterfgevallen een drempelwaarde heeft overschreden die abnormale trends oppikt. Volgens PHS zijn er op dit moment geen aanwijzingen dat er een link is tussen de overlijdens en coronabesmettingen.

Wat was er negen maanden geleden ook alweer?

“Natuurlijk het gevolg van Covid-19. Wat zou het anders kunnen zijn?” reageert neuroloog Jan Bonte sarcastisch. “September, zei je toch? Wat was er negen maanden geleden ook alweer? Toen is met iets begonnen, maar wat was dat ook alweer? Ik ben het vergeten. #Vaccinatieplicht.”

Iemand vraagt de neuroloog: “Kun je me uitleggen hoe je dit zeker weet? Kan het niet liggen aan dat mensen Covid-19 hebben gehad? Heb je onderzoek gedaan?” Bonte: “Kun je me uitleggen welke alternatieve oorzaak het zou kunnen zijn? Zwangeren hebben al twee jaar Covid-19 kunnen krijgen. En dan nu opeens een piek?”

4.8
Beoordeel dit artikel

‘Wij geven nooit op’ – Wereldwijde protesten losgebarsten tegen coronatirannie

 protest

Foto: Unsplash

‘Wij geven nooit op’ – Wereldwijde protesten losgebarsten tegen coronatirannie

Europeanen hebben dit weekend massaal geprotesteerd tegen de nieuwe tirannieke coronamaatregelen, waaronder lockdowns, gezondheidspaspoorten en verplichte vaccinatie.

Onder andere in Oostenrijk, Kroatië, Italië, Noord-Ierland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland België en Nederland werd gedemonstreerd. Ook buiten Europa vonden protesten plaats, waaronder in diverse steden in Canada, Australië, Japan en zelfs de Verenigde Staten. In Rotterdam en Den Haag braken rellen uit.


Oostenrijk gaat maandag in lockdown en vanaf 1 februari geldt daar een vaccinatieplicht. Slechts 66 procent van de 8,9 miljoen Oostenrijkers is gevaccineerd.

Zaterdag verzamelde zich een enorme menigte op de Heldenplatz in Wenen. Mensen scandeerden ‘mijn lichaam, mijn keuze’, ‘wij staan op voor onze kinderen’ en ‘verzet’.


Eén van de grootste protesten deed zich voor in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Citizen Free Press meldt dat 100.000 mensen de straat opgingen om te protesteren tegen de gezondheidspas en nieuwe coronamaatregelen.


In Rome verzamelden duizenden demonstranten zich in het Circus Maximus om te betogen tegen de groene pas. Dat leverde een indrukwekkend schouwspel op. Mensen hielden borden omhoog met teksten als ‘mensen zoals wij geven nooit op’.


In Europa groeit het verzet tegen het totalitarisme. Mensen worden wakker. Dit is hoe revoluties beginnen, schrijft Zero Hedge.

4.9
Beoordeel dit artikel

Oostenrijker die inenting weigert, krijgt boete van 3600 euro: ‘Het wordt steeds gekker’

 inent

Foto: Navy Medicine CC0

Oostenrijker die inenting weigert, krijgt boete van 3600 euro: ‘Het wordt steeds gekker’

Ongevaccineerde Oostenrijkers moeten zich voor februari alsnog laten vaccineren. Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog niet duidelijk. “Maar er is wel gesproken over een belangrijk punt, namelijk wat de gevolgen zijn als iemand zich niet laat inenten,” zegt BNR-correspondent Michael de Werd.

“Wie een eerste inenting weigert, krijgt een boete van 3600 euro. Maar ook mensen die al wél gevaccineerd zijn en hun derde prik niet willen halen, kunnen op 1500 euro straf rekenen,” aldus De Werd.

Complottheorie

In Wenen gingen zaterdag tienduizenden mensen de straat op om te demonstreren tegen onder andere de vaccinatieplicht. “Een overheid die burgers dwingt tot vaccinatie, als je dit nog niet ziet als hellend vlak weet ik het ook niet meer,” zegt Telegraaf-verslaggever Wierd Duk.

“3600 euro boete of vier weken het gevang in als je je niet laat vaccineren. In Oostenrijk nu realiteit. Hoelang geleden werd zelfs het voorzichtig suggereren van een vaccinatieplicht in de toekomst nog afgedaan als complottheorie?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Columnist Marianne Zwagerman schrijft: “En het wordt steeds gekker.”

Gevaccineerd, hersteld of dood

In Duitsland wordt inmiddels ook gesproken over verplicht inenten. De Duitse gezondheidsminister Jens Spahn zet de 2G-samenleving in een stroomversnelling. Hij kondigt aan: “Tegen het einde van de winter zullen Duitsers gevaccineerd, hersteld of dood zijn.”

FVD-leider Thierry Baudet reageert: “Bizar! Ze zijn echt helemaal gek geworden. Red je land, voorkóm dat dit ook hier gebeurt! Strijd voor je vrijheid!”

Foto: Coronaprotest in Wenen (Ivan Radic CC BY 2.0)

‘De Europese rechter moet Oostenrijk per direct terugfluiten, dit gaat tegen alles in waar Europa voor staat’

Deze week werd bekend dat Oostenrijk per 1 februari een algemene vaccinatieplicht invoert, een primeur in de Europese Unie. In het Alpenland is iets meer dan 65 procent van de bevolking gevaccineerd, wat volgens kanselier Schallenberg ‘schandalig laag’ is. Hij beschuldigde ‘vaccinweigeraars’ van een ‘aanval op het zorgstelsel’.

Vanaf maandag gaat Oostenrijk bovendien in lockdown. Alleen supermarkten, drogisten en apotheken mogen openblijven. Horeca en de meeste scholen blijven minstens 10 dagen dicht.

Eenieder heeft recht op lichamelijke en geestelijke integriteit

Er is felle kritiek op de besluiten. Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk) merkt op: “Artikel 3, lid 1 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens luidt: ‘Eenieder heeft recht op lichamelijke en geestelijke integriteit’. Dit gaat tegen alles in waar Europa voor staat.”

“De Europese rechter moet Oostenrijk per direct terugfluiten,” stelt Kuzu.

Dictatuur

In Oostenrijk is zaterdag op grote schaal geprotesteerd tegen de nieuwe maatregelen. In hoofdstad Wenen waren vele tienduizenden mensen op de been.

Onder andere de FPÖ had opgeroepen tot de demonstratie. Partijleider Herbert Kickl riep in een videoboodschap op tot een breed verzet. Eerder sprak hij van een dictatuur in Oostenrijk.

4.9
Beoordeel dit artikel

 







This Woman Has a Message for Pro Vaxxers

November 21, 2021


https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/11/21/this-woman-has-a-message-for-pro-vaxxers.aspx

Visit the Mercola Video Library

                                            https://blogs.mercola.com/sites/videos/home.aspx

A young woman who first posted her COVID-19 vaccine reactions on TikTok and other social media adds to her story with a brief video of the widespread neurological problems she’s having.

Her body is convulsing. It’s nearly impossible for her to walk. “There are several stories like mine,” she says. “The same doctors who told us this was safe are the same doctors brushing us off, as if we didn’t matter.

“It is now time that we are heard, seen and believed.”

 

SOURCE: BitChute August 16, 2021

 

 

Fantastisch nieuws ! Artsen voor Vrijheid richt vzw Hippocrates op om schorsing van artsen aan te pakken

 



Fantastisch nieuws ! Artsen voor Vrijheid richt vzw Hippocrates op om schorsing van artsen aan te pakken

29 juli 2021  17 reacties

Een samenwerking van Belgische artsen voor het behoud van een humane geneeskunde. Hun doel is de bescherming van de therapeutische vrijheid en de vrijheid van voorschrijven, alsook van de vrijheid van meningsuiting en de vrije informatieverstrekking ; het bevorderen van de medische ethiek, met name door het respecteren van het beginsel « Primum non nocere » en de eed van Hippocrates in ere houden.


Die VZW staat los van de ‘Orde der Geneesheren’ – alle leden van die orde zijn er wél hartelijk welkom.

Er is grote nood aan een onafhankelijk orgaan dat de kwaliteit van geneeskunde en haar praktijk bewaakt. Sinds de Corona crisis werd geneeskunde ondergeschikt gemaakt aan politieke doeleinden. Artsen die hiertegen ingingen werden bestraft met schorsing.

Het open debat werd gemeden in media, waardoor burgers onthouden werden van een eerlijk gesprek waarin informatie op genuanceerde en correcte wijze werd weergegeven en waarschijnlijk beslissingen namen op basis van eenzijdige, onvolledige en soms zelfs twijfelachtige informatie.



De VZW Hippocrates is opgericht als antwoord op het integriteitsprobleem waaronder hoe langer hoe meer artsen gebukt lopen: een alternatief voor de ‘Orde der Geneesheren’.

http://www.hippocrates-belgium.be

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)




https://f05faae0-3080-41d1-a5c1-f39f8b31061b.filesusr.com/ugd/5b174f_2e64d08806274f92b761f9232ef72794.pdf

https://f05faae0-3080-41d1-a5c1-f39f8b31061b.filesusr.com/ugd/459ea9_225e35f68f7f4f60b51139ba015dcd9b.pdf

 

1. De therapeutische vrijheid en de vrijheid van voorschrift te beschermen, alsook de vrijheid van meningsuiting en de vrije informatieverstrekking ;

2. De medische ethiek te bevorderen:

a. Het beginsel « Primum non nocere » te respecteren

b. De Eed van Hippocrates in ere te houden: "Boven alles zal ik voor mijn patiënten zorgen, hun gezondheid bevorderen en hun lijden verlichten. Ik zal mijn patiënten goed informeren. Zelfs onder druk zal ik mijn medische kennis niet gebruiken voor praktijken die tegen de menselijkheid zijn."

3. Het genetisch erfgoed van individuen en van de mensheid in stand te houden ;

4. Bij te dragen tot de wetenschappelijke kennis en tot de vooruitgang en verspreiding daarvan, met name door die met collega’s en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te delen; bij te dragen tot waarheidsgetrouwe, objectieve en genuanceerde informatie, met respect voor de verschillende standpunten inzake wetenschap en geneeskunde ;

5. Onafhankelijkheid te vrijwaren tegenover politiek, religie, commerciële belangen of commerciële druk, alsook vrijheid van elke medisch-farmaceutische of aanverwante belangenverstrengeling ;

6. Elke onrechtvaardige en willekeurige inbreuk op de rechten van een gezondheidsbeoefenaar of een groep van gezondheidsbeoefenaren te bestrijden ;

7. Een democratisch debat te bevorderen over gezondheid, wetenschap en geneeskunde ;

8. Te ijveren voor een gezondheidsbeleid dat vrij is van belangenconflicten en waarin het belang van alle burgers centraal staat, en niet dat van financiële of industriële groepen, met name uit de farmasector.

Wij wensen een « humane » geneeskunde voor iedereen, waarin de mens, zijn gezondheid en zijn welzijn op de eerste plaats komen.

-----------------------------------------------------------------------------

 

De coronacrisis heeft ons wakker geschud. De Orde der Artsen, die de eer en waardigheid van ons beroep, en vooral onze deontologie zou moeten bewaken, heeft het voorbije jaar het tegengestelde getoond. Het advies van 23 januari “betreffende de deontologische aspecten aangaande het vaccinatieprogramma tegen covid-19” was dreigend en dwingend. 

https://ordomedic.be/nl/adviezen/ziektebeelden/covid-19/deontologische-aspecten-aangaande-het-vaccinatieprogramma-tegen-covid-19

"Hoe meer een samenleving afwijkt van de waarheid, hoe meer zij degenen zal verwerpen die de waarheid spreken."

George Orwell

De Wereldgezondheidsorganisatie - die toch voor velen een referentie is, ondanks haar banden met Bill Gates - heeft voortdurend tegenstrijdige richtlijnen gegeven: Mondmaskers eerst nutteloos dan onmisbaar, essentiële en niet-essentiële activiteiten, PCR-tests...

Vele artsen, die zich kritisch uitten t.a.v. de maatregelen, het mondmasker- en vaccinatiebeleid (zonder rekening te houden met bestaande, doeltreffende behandelingen) werden opgeroepen zich te verantwoorden. Sommigen van hen werden geschorst, anderen kregen een waarschuwing of werden geïntimideerd. Vele klachten zijn nog lopende.

"Om de waarheid te bereiken, moet je eenmaal in je leven alle meningen die je hebt ontvangen loslaten en je hele kennissysteem opnieuw opbouwen."

René Descartes

De Orde verschool zich achter de "huidige stand van de wetenschap", een op zijn zachtst gezegd twijfelachtige notie, die ons dwong alleen de regels te volgen, die werden opgelegd door de regering en een handvol door de regering benoemde experts, die beslisten wat wetenschappelijk toelaatbaar was en wat niet.

Wij artsen, die in de eerste plaats voor onze patiënten moeten zorgen, moeten in staat zijn hen vroegtijdig te verzorgen en de regering in deze crisis (en in het gezondheidsbeleid in het algemeen) te adviseren en de vele aspecten van de wetenschap vanuit verschillende invalshoeken en standpunten te belichten.

Daarentegen werden het voorbije jaar aanvullende of kritische opinies systematisch gecensureerd, studies gebiased en werden artsen bedreigd hun licentie te verliezen, indien zij zich toch uitspraken.

Tegen dit advies van 23 januari 2021 is bij de Raad van State een hoogdringend verzoek om "schorsing/annulering" ingediend. Nieuwe verzoekschriften in twee talen werden vervolgens aan dezelfde rechtbank voorgelegd en wachten nog op een uitspraak. ( meer info ). 

Verder hebben reeds meerdere artsen beroep aangetekend tegen reeds opgelegde schorsingen, deze zijn nog lopende.

Ook de voorbije jaren werden vele artsen opgeroepen om zich te verantwoorden, indien zij tot conclusies kwamen of behandelingen deden, die niet in overeenstemming waren met het main stream beleid, veelal gedicteerd door de farmaceutische industrie. Ook hier werd veelal wetenschappelijke evidentie, die niet paste in het plaatje, genegeerd en systematisch aan de kant gelegd. 

Dit is in strijd met onze therapeutische vrijheid, onze deontologie, onze ethische plicht als arts om onze patiënten te adviseren, te behandelen en voor te lichten (zoals de wet voorschrijft) over de best mogelijke zorg, en bovenal om te handelen volgens onze Hippocratische eed, waarin "primum non nocere" voorop en centraal staat

Wij nodigen u uit om u bij onze organisatie aan te sluiten en zo als groep een antwoord te bieden op dit repressieve beleid.

U kunt dit doen door toe te treden als lid van onze Vereniging, uw naam verschijnt niet in het openbaar. Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen toetreden als lid (meer info en aansluiten).
Wij verwelkomen donaties van hen die ons willen ondersteunen, ook zonder lid te worden (meer info).

 

Lidmaatschap is ook mogelijk voor andere (para)medische beroepsgroepen.

 -----------------------------------------------------------------------------

Bovendien, vragen we:

 

1. Eerbiediging van de Grondwet betreffende de lichamelijke integriteit en de bescherming van de gezondheid. Art 23 - 22bis (kinderen)

2. Eerbiediging van het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie (2000/C364/01) Art 3.  

3. Naleving van de Wet betreffende de Rechten van de Patiënt 2002. 

4. Naleving van de Wet inzake experimenten op de menselijke persoon (2004), de Code van Neurenberg, de Verklaring van Genève (1947) en de Verklaring van Helsinki (1964) inzake experimenten met menselijke proefpersonen.

5. Eerbiediging van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

 

------------------------------------------------------------------------------ 

 

De hulp van democratische advocaten en juristen, journalisten en andere medewerkers is hierbij onontbeerlijk.

Wij zijn geen "anti-vaxxx" groep, maar we zijn voorzichtig t.o.v. vaccins, vooral met betrekking tot de huidige experimentele "vaccins" tegen covid-19.

"Angst weerhoudt je niet van sterven, het weerhoudt je van leven."  

Naguib Mahfouz


                                                                                                                                                         

               Recours en annulation

Rechtszaak tegen de Orde der artsen - Franstalig 15 maart 2021 (hoogdringende procedure)

Recours en annulation et en suspension et en extrême urgence et nécessité

de l’avis intitulé « ASPECTS DÉONTOLOGIQUES RELATIFS AU PROGRAMME DE VACCINATION CONTRE LA COVID-19 » par l'Ordre des médecins

 

   


             Action juridique Ordre des Médecins

 Rechtszaak tegen de Orde der artsen - Franstalig 28 maart 2021

Requête en annulation et demande de suspension de l’avis intitulé « ASPECTS DÉONTOLOGIQUES RELATIFS AU PROGRAMME DE VACCINATION CONTRE LA COVID-19 » par l'Ordre des médecins

 


         Rechtszaak Orde der artsen

Rechtszaak tegen de Orde der artsen - Nederlandstalig 28 maart 2021 - verworpen

 

 

             Arrest Raad van State

Verzoekschrift tot nietigverklaring en tot schorsing van het het advies "DEONTOLOGISCHE ASPECTEN BETREFFENDE HET VACCINATIEPROGRAMMA TEGEN COVID-19" van de Orde der Artsen

 

         Mise en demeure AVIQ

                  AVIQ.pdf

 Ingebrekestelling AVIQ - Franstalig -  5 augustus 2021

Concernant le courrier de Dr. Christian Huvelle, envoyé à toute la population de la Région wallonne, qui contrevient et à la Science et à la Loi 

     plainte Michel Deneyer

Aanklacht wegens uitlokking tot het plegen van een misdrijf en het in gevaar brengen van het leven van anderen -

31 augustus 2021

 tegen Michel Deneyer, vice-president van de Orde der Artsen

 

 

            lettre de Sciensano


   Antwoord Sciensano vertaling.pdf

          plainte Christian Léonard

Aanklacht wegens medeplichtigheid aan het uitlokken van het plegen van een misdrijf, bewust toegebrachte slagen en verwondingen, het niet verlenen van hulp aan een persoon in gevaar, het in gevaar brengen van het leven van anderen en onmenselijke en denegrerende behandelingen - 

31 augustus 2021

tegen Christian Léonard, directeur-generaal van Sciensano

 

 100% raison Peetrons Bauler.pdf

"Viré des hôpitaux ! Et pourtant, il avait raison ...."

september 2021       door Dr. Stéphane Resimont

 

        Dr. Dewolf .pdf

Ingebrekestelling Dr. Dirk Dewolf - Zorg en Gezondheid

21 september 2021

een gelijkaardig document werd opgestuurd naar 

prof. Marc Van Ranst, 

prof. Erika Vlieghe, 

prof. Pierre Van Damme, 

prof. Steven Van Gucht, 

dr. Patrick Vankrunkelsven

     Minister Vandenbroucke .pdf

 Ingebrekestelling Minister Vandenbroucke

21 september 2021

 

        Minister De Croo .pdf

Ingebrekestelling Minister De Croo

21 september 2021

 

       Lettre cocof.pdf

 In gebreke stelling COCOF met vraag tot stopzetting "Noord-Koreaanse" vaccin propaganda - 28 september 2021

​_________________________________________________




getuigenis Gaetane Beeckaert                       



©2021 by Hippocrates-Belgium - Privacy Policy & Disclaimer

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...