bigbrother camera spionnerenOnze maatschappij wordt gekenmerkt door het feit dat er overal spiedende ogen aanwezig zijn.

Deze spiedende ogen geven macht en steeds meer burgers zijn daar niet langer van gediend.



Ooit dachten mensen dat een overheid er was om hun belangen te dienen. Inmiddels zijn de tijden drastisch veranderd en tonen overheden steeds meer hun ware gezicht.

De leiding van overheden is tegenwoordig in handen van mensen die werken voor buitenlandse opdrachtgevers en die zich steeds meer ontpoppen als tirannieke leiders.

Overheden trekken in naam van die opdrachtgevers dan ook steeds meer macht naar zich toe en daarom willen ze alles, maar dan ook echt alles van een burger weten.

Aangezien zij ook niet op duizend plekken tegelijk aanwezig kunnen zijn, willen ze overal spiedende ogen. Ogen die hen de informatie geeft om de burgers nog meer te beknotten in hun vrijheden.

Om dat mogelijk te maken gebruiken ze allerlei zwendelverhalen zoals bijvoorbeeld klimaat of milieu.

Dat hebben ze ook gedaan in Londen met het invoeren van de ULEZ. De ultra low emission zones, gebieden waar niet iedereen zo maar met een auto mag rijden.

Omdat te kunnen controleren hebben ze spiedende ogen nodig in de vorm van camera’s.

We hebben al eerder geschreven over een actie die daar door burgers wordt gevoerd, waarbij de camera’s net zo snel sneuvelen als dat ze worden geplaats.

De mensen die dit doen noemen zichzelf The Blade Runners en alleen al in 2023 hebben ze maar liefst 3.000 camera’s neergehaald en onbruikbaar gemaakt.

Mensen die niet een auto bezitten die aan de emissievoorwaarden voldoen moeten een bedrag van £12.50 betalen per dag.

Natuurlijk zijn dat de auto’s die toebehoren aan mensen die geen geld hebben om dure elektrische auto’s te kopen. Ze behoren toe aan mensen die nu al nauwelijks rond kunnen komen en niet zitten te wachten op nog meer geld te moeten betalen.

Ondertussen gaat de camerastrijd voort en blijft de gemeente keer op keer nieuwe camera’s installeren. Maar, ook keer op keer gaan ze naar beneden zoals de volgende in onderstaand voorbeeld.

Deze wordt inmiddels al voor de zesde keer neergehaald en binnen 36 uur nadat de gemeente deze had geïnstalleerd.
Zoals we eerder schreven zal gezichtsherkenning onze ondergang vormen als we niet uitkijken en op dat systeem te kunnen gebruiken zijn er camera’s nodig, heel veel camera’s.

Camera’s zijn dan ook de monsters die aan alle kanten bestreden dienen te worden want zonder camera’s geen gezichtsherkenning en geen slavernij.

Er staan op dit moment al overal veel te veel camera’s en als we niet uitkijken worden we straks een land zoals China.