dinsdag 11 juli 2023

DE PANDEMIE VAN LEUGENS


The HighWire met Del Bigtree

5517 Abonnees

3999 keer bekeken

Donderdag gepubliceerd

Dit vat het allemaal samen !


Video Link: https://www.brighteon.com/f6fd7a40-2ff3-4861-bd50-7da94013b974

Del gaf onlangs een presentatie waarin de echte pandemie werd onthuld, een pandemie van leugens rond de veiligheid en het beleid van vaccins in de Verenigde Staten, die The HighWire en ICAN sinds de oprichting onderzoeken. COVID heeft misschien je ogen geopend, maar dit gesprek, dat in Californië wordt gehouden bij een inzamelingsactie voor de groep PERK, en nu aan je wordt gepresenteerd, zal je helpen te leren waarom COVID slechts het topje was van de vaccinveiligheidsijsberg.

#PandemicOfLies #Vaccines


























Alarmerend: “Ongebruikelijke toename” van gevallen van ernstige myocarditis treft pasgeborenen en baby’s in het Verenigd Koninkrijk

 juli 11, 2023   2075   20 

 

    Foto van Pixabay

De WHO heeft gewaarschuwd voor een “ongewone toename” van myocarditisgevallen bij baby’s die in het Verenigd Koninkrijk geboren zijn.

De toename van myocarditis is dramatisch. Een ziekenhuis in de regio Zuid-Wales meldde de afgelopen zes jaar slechts één geval van myocarditis bij pasgeborenen en baby’s, schrijft The Vigilant Fox.

Maar in een tijdsbestek van minder dan een jaar, tussen juni 2022 en april 2023, “presenteerden zich tien baby’s jonger dan 28 dagen met symptomen van myocarditis” in datzelfde ziekenhuis.

“Ik weet wat u op dit moment denkt,” zei Epoch Times-presentator Roman Balmakov. “Wat kan er mogelijk hebben geleid tot deze toename van het aantal gevallen van myocarditis bij baby’s in de jaren 2022 tot 2023? Zou het iets te maken kunnen hebben met de grootschalige push om iedereen in het land, inclusief zwangere vrouwen, volledig te laten vaccineren?”

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vermoedt dat het enterovirus de oorzaak zou kunnen zijn van deze verontrustende stijging van het aantal gevallen van myocarditis. Ze erkennen echter dat myocarditis door dit virus meestal “zeldzaam” is.

Het blijft een raadsel waarom de WHO geen onderzoek overweegt of voortzet naar de vraag of het experimentele vaccin, dat aan miljoenen zwangere vrouwen is toegediend, mogelijk verband houdt met deze verontrustende trend.

In de Pfizer-documenten staat gedetailleerd beschreven dat “transplacentale” blootstelling aan het vaccin kan gebeuren en ook gebeurt.


Misschien moet de WHO eens goed kijken en onderzoeken of dit verontrustende fenomeen iets te maken heeft met de plotselinge toename van myocarditis onder pasgeborenen in het Verenigd Koninkrijk.

De volledige video over dit onderwerp en over de dood van profbasketballer Oscar Cabrera Adames vindt u op de onderstaande link:

Profbasketballer geeft mRNA-vaccin de schuld van myocarditis, sterft aan hartaanval


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/alarmerend-ongebruikelijke-toename-van-gevallen-van-ernstige-myocarditis-treft-pasgeborenen-en-babys-in-het-verenigd-koninkrijk/

‘Mysterieuze oversterfte’ scheelt overheid 270 miljoen aan AOW-uitkeringen: ‘Geluk’


Een opmerkelijke alinea aan het einde van een artikel over de Voorjaarsnota in de Volkskrant (Nederland).

Tegenover de uitgavenstijgingen staat namelijk een uitgavenverlaging van 2,1 miljard euro. En meer dan een miljard euro daarvan is niet te danken aan bezuinigingen, maar aan ‘geluk’, aldus de krant.

“De mysterieuze oversterfte die ook na corona blijft aanhouden, scheelt de overheid 270 miljoen euro per jaar aan AOW-uitkeringen.”

Het staat er echt.

Dat belooft wat voor de komende jaren

“Wat een ‘geluk’, inderdaad. Voor de overheid. Niet voor de slachtoffers en nabestaanden,” merkt moleculair bioloog Peter Borger op.

“Mysterieuze oversterfte…? En geen Volkskrant-journalist die het mysterie gaat oplossen, vermoed ik,” voegt hij toe.

Raadslid en voormalig politieagent Haseena Bakhtali reageert: “Wat een meevaller! Dat belooft wat voor de komende jaren.”

Problemen bij het inzien van de benodigde data

Vorig jaar overleden er 170.000 mensen. Dat waren er 14.500 (bijna 10 procent) meer dan verwacht. Voor het derde jaar op rij was er sprake van oversterfte. In iedere leeftijdsgroep was de sterfte hoger dan verwacht.

Wetenschappers die onderzoek doen naar de oversterfte stuiten op problemen bij het inzien van de benodigde data.

Expert legt in 2 minuten uit waarom de linkse woke-agenda hetzelfde is als de pedofilie-agenda


Tijdens een interview over de film Sound of Freedom sprak Tim Ballard over de organisatie van de Nederlandse pedo-activist Nelson Maatman, die in juni vorig jaar werd opgepakt in Mexico-Stad.

Zijn arrestatie werd mede mogelijk gemaakt door Operation Underground Railroad van Ballard.

Hij was op dat moment in Polen en kreeg informatie dat de organisatie van Maatman kinderen uit Oekraïne probeerde te smokkelen. Twee leden van de organisatie zijn onlangs veroordeeld in Ecuador, waar Nederlandse pedofielen een kindersekshotel hadden opgezet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Misselijk

Ballard bestudeerde de literatuur van pedopartij Martijn. Begin 2020 vond een huiszoeking plaats bij Maatman als onderdeel van het strafrechtelijk onderzoek naar de mogelijke voortzetting van de verboden partij.

Wat trof hij zoal aan in de literatuur: het scheiden van ouders en hun kinderen omdat ouders een ‘slechte invloed’ hebben, het seksualiseren van kinderen en het blootstellen van kinderen aan pornografie, haal God uit het onderwijs en kinderen kunnen overal toestemming voor geven.

Ballard werd misselijk toen hij het las: “Ik lees dit elke dag. Het is de linkse woke-agenda.”

Dit is waanzin

Pedofielen leunen op dit moment achterover en hebben zoiets van: wij pushen deze agenda al decennialang en nu hoeven we dat niet meer te doen omdat links dat voor ons doet, aldus Ballard.

Ze zeggen dat kinderen toestemming kunnen geven om hun voortplantingssysteem te laten verwoesten, om hun genitaliën aan stukken te laten scheuren. “Dit is waanzin. Het is verschrikkelijk, maar waar het toe leidt, is datgene waar de pedofielen al die tijd om hebben gevraagd. Wat is fluïder dan gender? Leeftijd.”

De ijzersterk ontvangen film Sound of Freedom, met in de hoofdrol Jim Caviezel, knalt de top 10 binnen. Gek genoeg heeft de film nog geen Nederlandse datum. De film, met een budget van 14,5 miljoen dollar, bracht al ruim 40 miljoen dollar op.

Spaanse minister maakt zich belachelijk bij klimaatbijeenkomst: ‘Zo ziet hypocrisie eruit’


De Spaanse klimaatminister Teresa Ribera, die de hele wereld overvliegt, arriveerde per fiets bij een bijeenkomst van milieuministers. Ze werd daarbij begeleid door dienstauto’s.

De informele bijeenkomst van klimaatministers vindt plaats in het Spaanse Valladolid, dit met het oog op het Spaanse voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Er wordt onder meer gesproken over biodiversiteit en energie.

De krant Libertad Digital spreekt van een propagandastunt van regeringspartij PSOE in aanloop naar de verkiezingen op 23 juli.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Do as I say, not as I do

“De Spaanse minister doet een Schimmelpenninckje: ‘Do as I say, not as I do’,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen (BVNL).

In Nederland kunnen ze er ook wat van. GroenLinks-Kamerlid Suzanne Kröger vloog haar hele leven de wereld over en plaatste maandag een foto op Twitter waarop te zien is dat ze op de fiets zit. “En weer op weg naar Den Haag,” schreef ze erbij.

Religie

“Klimaat is een religie,” merkt financieel journalist Arno Wellens op. Journalist Joost Niemoller zegt: “Zo ziet hypocrisie eruit.”

En ja, Ribera is van het WEF.

Peru kondigt noodtoestand voor de volksgezondheid aan na uitbarsting van Guillain-Barre-syndroom als vaccin bijwerking

juli 11, 2023   3213   17

De Peruaanse regering heeft voor 90 dagen de nationale noodtoestand uitgeroepen vanwege een explosie van gevallen van het Guillain-Barre-syndroom, volgens lokale rapporten, schrijft Thepeoplesvoice.

Het Guillain-Barre-syndroom is een zeldzame aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam een deel van het perifere zenuwstelsel aanvalt. Hoewel het syndroom niet besmettelijk is, werd een 90-daagse noodtoestand uitgeroepen omdat de huidige gevallen “ongewone en atypische kenmerken hebben die een snelle of onmiddellijke eerste behandeling vereisen”, aldus het Peruaanse Instituut voor Neurologische Wetenschappen.

De exacte oorzaak van het Guillain-Barre syndroom is niet bekend, maar het staat officieel vermeld als een bijwerking bij mensen die het Johnson & Johnson of AstraZeneca COVID-19 vaccin hebben gekregen. Beide vaccins werden op grote schaal toegediend in Peru, waar 92% van de bevolking gevaccineerd is.

De noodtoestand, gepubliceerd in het officiële staatsblad El Peruano, beschrijft een actieplan dat is opgesteld met een budget van 12,12 miljoen soles (US$ 3,3 miljoen) met als doel de patiëntenzorg in gezondheidsfaciliteiten te verbeteren, de gevalscontrole te versterken en informatiemateriaal voor de bevolking en het gezondheidspersoneel voor te bereiden.

Tot nu toe hebben dit jaar minstens 18 van de 24 departementen van het land minstens één geval van het syndroom gemeld.

De ongewone piek in het aantal gevallen van een zeldzame ziekte in een korte tijdspanne “heeft een negatieve invloed op de continuïteit van de gezondheidsdiensten, omdat er niet genoeg strategische middelen zijn om te reageren op het volume en de complexiteit van de gevallen in de gezondheidsinstellingen,” waarschuwde het decreet.

Minister van Volksgezondheid Cesar Vasquez vroeg de noodverklaring woensdag aan bij de Ministerraad, waarbij hij opmerkte dat “als het aantal gevallen toeneemt, er een tekort aan immunoglobuline zou kunnen ontstaan.”

Artsen verbijsterd

Peru is niet het enige zwaar gevaccineerde land dat een medische slachting moet ondergaan in de nasleep van de uitrol van het Covid-19 vaccin.

Meer dan welk ander land ter wereld ook, volgde Australië de Covid-19 richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de ongekozen wereldgezondheids tsaar Bill Gates. Gates gaf hem vorig jaar een speciaal schouderklopje toen hij de snelle en harde reactie van Australië op de coronavirus-pandemie prees.

Australië wordt nu beloond voor het volgen van de richtlijnen van de globalistische elite met het hoogste oversterftecijfer ter wereld, en een van de hoogste niveaus die de afgelopen 80 jaar waar dan ook ter wereld zijn gemeten.

Vorig jaar werden er in Australië meer dan 174.000 sterfgevallen geregistreerd – 12 procent meer dan voorspeld.

Volgens gegevens van het Actuaries Institute is dit het grootste sterftecijfer in 80 jaar.

En er blijven vreemde medische anomalieën opduiken: duizenden volledig geprikte atleten over de hele wereld ontwikkelen de laatste maanden “turbo-teelbalkanker“, waardoor artsen verbijsterd zijn.

Deze jonge, professionele atleten worden verondersteld tot de gezondste mensen op aarde te behoren. Waarom ontwikkelen ze dan plotseling in zulke grote aantallen onverklaarbare en ongeneeslijke vormen van kanker?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/peru-kondigt-noodtoestand-voor-de-volksgezondheid-aan-na-uitbarsting-van-guillain-barre-syndroom-als-vaccin-bijwerking/

 


Veilig en doeltreffend! De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: Kanker explodeert in heel Europa!

De ergste scenario’s van de plichtsgetrouwe artsen, die waarschuwden dat het boodschapper-RNA-vaccin het immuunsysteem zou vernietigen, zijn uitgekomen. In Europa is er een tekort aan Pazenir, een geneesmiddel voor de behandeling van verschillende soorten kanker. Volgens de fabrikant is het tekort veroorzaakt door een explosieve vraag op de Europese markt en zal het tekort ten … Meer lezen overVeilig en doeltreffend! De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: Kanker explodeert in heel Europa!

https://www.frontnieuws.com/veilig-en-doeltreffend-de-waarschuwing-van-de-artsen-is-uitgekomen-kanker-explodeert-in-heel-europa/

Were Lab Animals Killed After mRNA Vaccination Trials to Hide Long-Term Adverse Consequences?

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...