zaterdag 13 augustus 2022

Boekhoudkantoor heeft liever niet-gevaccineerde sollicitanten: ‘Geven blijk van veerkracht en kritisch denken’

Een Duits boekhoudkantoor geeft in zijn zoektocht naar nieuw personeel expliciet de voorkeur aan niet-gevaccineerde kandidaten. Die geven namelijk al twee jaar lang blijk van ‘buitengewone veerkracht, uithoudingsvermogen en kritisch denken’.

De boekhouder plaatste de advertentie op 5 juli op zijn Facebookpagina. Het kantoor maakt duidelijk dat kandidaten die zich niet hebben laten vaccineren tegen corona een streepje voor hebben.

Het boekhoudkantoor licht in een reactie toe dat het niet-gevaccineerden een hart onder de riem wilde steken omdat zij de afgelopen twee jaar het slachtoffer zijn geweest van discriminatie.

Nieuwe vaccinatiecampagne

Recentelijk zei de Duitse minister van Gezondheid Karl Lauterbach dat hij wil dat 40 miljoen mensen voor de winter een inenting tegen het coronavirus krijgen. Dan zou de vaccinatiecampagne een succes zijn, schreef hij op Twitter.

Duitsland is van plan om in de herfst een nieuwe vaccinatiecampagne te beginnen. Ook andere maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje en het zogeheten 2G- of 3G-beleid, kunnen dan weer worden ingevoerd.

Eerder deze maand werd bekend dat Lauterbach, die viervoudig gevaccineerd is, corona had.

Bill Gates en World Economic Forum smeedden in 2017 plan om te profiteren van de ‘volgende pandemie’


 In 2017 vormden het World Economic Forum en de Gates Foundation CEPI, oftewel de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations. Dit is een internationale alliantie die ‘het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe vaccins tegen mogelijk wereldwijd opduikende pandemische infectieziekten stimuleert, coördineert en financiert’.

CEPI kwam met een businessplan waarin stond dat ‘de volgende pandemie een zakelijke kans is’ en dat de reactie van CEPI op deze zakelijke kans ‘de ontwikkeling van vaccins’ zal zijn. Er werd met geen woord gerept over behandelingen, merkte internist en epidemioloog Peter McCullough op in een interview met de krant The Epoch Times.

“Dit is vanaf het begin overduidelijk getelegrafeerd,” zei hij.

Beste investering ooit

Begin 2010 zei Bill Gates dat dit ‘het decennium van vaccins’ is. In 2019 noemde Gates vaccins zijn ‘beste investering ooit’. Er werd dus vanaf het begin aangestuurd op vaccins, benadrukte McCullough.

Een prik in de arm doet overigens weinig tegen een sinusinfectie, zei de internist. Hij wees erop dat de griepprik dit jaar bijvoorbeeld slechts 16 procent effectief is tegen besmetting. Het pneumokokkenvaccin: 9 procent effectief tegen luchtwegaandoeningen en longontsteking.

Vrijwel niets

Een prik in de arm doet vrijwel niets tegen luchtwegaandoeningen, zei McCullough. Toen waren daar opeens de coronavaccins. Daar werd bij gezegd: ze zijn veilig, ze zijn effectief en jij gáát ze halen.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...